Nedeljni horoskop: 22. - 28. jun 2020.

Pročitano: 373 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 22. do 28. juna 2020. godine!

Sedmica u kojoj trpi najpre vaš mentalni sklop, što dovodi do opšteg pada energije i njanjavosti. Baš iz ovih razloga, može doći do neumerenosti po pitanju ishrane, kao da ćete jelom “daviti” osećanja koja vas pritiskaju. Kontrolišite se i izdržite još malo, uskoro ulazite u fazu obnove i energetskih vrhunaca.

Posao
Veliko mentalno i fizičko opterećenje je i dalje prisutno u ovom segmentu, ali počinju polako da se pojavljuju jasni putokazi (možda već od sredine sedmice) i nove poslovne trase kojima ćete uskoro zakoračiti. Koliko god vam se činilo da je nemoguće promeniti neke situacije, promene dolaze i to brže nego što ste mislili. Na dnevnoj bazi – preokreti, pogrešne informacije, kašnjenja, problemi sa papirima i u dogovorima. Trudite se da ispoštujete obaveze koje su vam bitne na vreme.

Novac
Troškovi se uglavnom vezuju za domaćinstvo i članove porodice.

Ljubav
Osećaj iscrpljenosti provlačiće se kroz sve sfere, ne samo kroz vaš ljubavni život. Snaga, entuzijazam i volja su prilično u padu a skloni ste i povremenim, jakim talasima nervoze koji u suštini samo pokazuju koliko ste nemoćni da u ovom periodu napravite bilo kakav konkretniji potez koji bi vam doneo olakšanje. U ovakvoj atmosferi, najbolje je emotivni život i odnos sa partnerom pustiti da ide kako ide i truditi se da ne dođe do dubljih raskola. Uskoro će mnoge stvari biti jasnije. Slobodni – pomaci na bolje u odnosu sa osobom koja vam je privlačna kreću tek pred kraj ove nedelje.

Zdravlje
Oscilacije raspoloženja, problemi sa stomakom i varenjem.

Svojom omiljenom hranom tokom ove sedmice „gasite“ nervozu i napetost koje ne možete da se rešite tako lako. Pokušajte bar nekad da odolite omiljenim slatkišima. Takođe, preporučuje vam se da više konzumirate supe, čorbe, variva. Ovo će prijati vašem varenju.

Posao
Sve oko vas se ubrzava a vama je povremeno teško da uhvatite ritam i idete u korak sa dešavanjima. Pojaviće se mnoštvo situacija koje vas sapliću i donose vam glavolomke. Iako će vam neke od njih izgledati kao nerešive, shvatićete da izlaz postoji i da ih možete uspešno privesti kraju. Vodite računa u dogovorima – možda ste vi kristalno jasno izneli predloge, ali ne znači da ih je druga strana razumela na pravi način. Dobijate priliku od kraja sedmice da rešite neka zaostala pitanja, moguće papirološka.

Novac
Pred kraj nedelje moguć je rashod vezan za kuću koji niste planirali.

Ljubav
Iako kreće direktnim hodom u drugom delu ovog perioda, vaša vladarka Venera će praktično biti statična tokom cele sedmice što definitivno ne ukazuje na konkretna rešenja vašeg ljubavnog života. Možemo da kažemo da ćete negde uspeti da se dogovorite sami sa sobom u vezi pitanja koja vas muče, ali ćete to primeniti tek od naredne sedmice pa na dalje. Vaš ljubavni život je sada čudan ili se vi osećate čudno, ali šta god da je od ovoga – uskoro ćete imati jasnije pomake. Slobodni Bikovi – kontakti sa prošlošću vam prijaju – doduše nekima srcu, drugima sujeti. No, za sada nema konkretnih novih početaka.

Zdravlje
Trenutno je najosetljivija koža. Potencijalni problemi sa stomakom i žlezdama. Ne žurite nigde.

Prisustvo vašeg vladara Merkura u znaku Raka i vašem polju ishrane otvara kod vas jaču potrebu za domaćom hranom. Za nekim supicama, čorbicama, za nečim što se može pojesti „na kašiku“. Iskreno, sada vam je ovo i najpotrebnije a i najblagotvornije za želudac.

Posao
Svaki put kad napravite pogrešan potez ili otaljate obavezu – okolnosti će vas vratiti korak unazad da to ispravite i regulišete kako treba. A mora se priznati da ćete biti skloni da funkcionišete u fazonu « lako ćemo ». Ne oduzimajte sebi niti vreme niti trošite živce – organizujte se kako treba i uradite sve valjano, da posle ne biste morali da korigujete. Informacije koje stižu do vas proverite pre nego što donesete iole bitniju odluku zasnovanu na njima. Ne žurite nigde, niste u periodu kada bilo šta možete rešiti brzinski.Novac Čini vam se da non stop morate da čekate na prilive. Jedino troškovi ne kasne ni malo.

Novac
Pravilna i kvalitetna ishrana je sada temelj za to da se dobro osećate.

Ljubav
Pomalo ste umorni od svih situacija koje su obeležile vaš ljubavni život u prethodnom periodu. Odlučujete da nešto više vremena posvetite sebi i onome što vi želite, bez obzira da li je partner u to uključen ili ne. Dolazi do promene pristupa prema voljenoj osobi – neki će Blizanci postati opušteniji, ležerniji, dok će drugi napraviti izvesnu distancu. Poenta je u tome da trenutno tražite model delovanja koji će vama doneti olakšanje. Slobodni Blizanci – rade vas strasti prema jednoj osobi, ali trenutno tu ne vidite neke posebne pomake. Sačekajte malo. Prošlost se još uvek nadvija nad vama i kontaktira vas.

Zdravlje

Rakovi bi trebali što pre da zaborave klopanje po restoranima ili brzu hranu i da se okrenu u potpunosti – domaćoj kuhinji. Stomak vam je jako osetljiv – pomozite mu supicama, čorbicama, laganim varivima. Što više svežeg povrća, najpre u vidu salata.

Posao
Veliki zastoj koji ste većim delom sami sebi napravili u proteklom periodu sada mora da se čisti. Setićete se verovatno u poslednjem trenutku svega onoga što ste trebali a niste odradili i navaliti na posao. Dobićete motiv, kakav god on bio – da li će to biti strah od potencijalne kritike od strane šefova, da li kontrola ili reorganizacija koje su najavljene, a možda i želja da se vratite sebi i ponovo zablistate. Šta god da je u pitanju, ovu nedelju posvetite da sečete sve zaostatke i rešavate nerešeno.

Novac
Prilivi nisu toliki problem, koliko su troškovi potencirani. Ovo se može korigovati, pokušajte.

Ljubav
Ako vi znate šta ćete sa svojim ljubavnim životom bilo bi fino da mi objasnite, pošto evo ja ne znam. Sad čovek ne može da vas uhvati ni za glavu ni za rep. Čas ste u prošosti, čas u tajnama, čas u neizrečenom, čas maštate, čas pokušavate da razmišljate hladnom glavom. Neki od vas će svojim promenama raspoloženja zasipati mučeno voljeno biće…..dok će drugi sve to preživljavati i proživljavati unutar sebe. Slobodni Rakovi – neku promenu hoćete, ali od promene bežite . I biste i ne biste. Ako se iole ne otvorite prema simpatiji, vrlo lako može da se dogodi da provedete još jednu nedelju samo u maštanju.

Zdravlje
Osetljiv stomak, nemir i problemi sa spavanjem. Kod nekih od vas – problemi sa kožom.

Vaš vladar je u znaku Raka, što će vam doneti potrebu za domaćom kuhinjom, za okretanjem ka hrani koja vas podseća na detinjstvo. Omiljena jela koja vam je spremala majka ili baka češće će biti na vašem meniju u ovom periodu. Generalno gledano – prijaće vam sve « na kašiku ».

Posao
Nedelja sa oscilacijama i kod vas, ali i u segmentu posla. Mnogo toga sa strane utiče na vas, donosi vam nesigurnost u sopstvene sposobnosti, ali i nesigurnost u pozicije na kojima ste trenutno. Ne zaboravite na onu izreku « u strahu su velike oči » i pokušajte da od sebe odbacite negativne misli koje vas sputavaju . I u ovoj nedelji ima prostora za dobre pomake i konkretna rešenja i poteze. Ne dozvolite sebi da kasnite sa obavezama, da ih odlažete i da od gotovog pravite veresiju.

Novac
Nemate značajne padove u segmentu finansija, ali se i dalje ne osećate sigurno.

Ljubav
Nezadovoljstvo ljubavnim životom i odnosom sa voljenom osobom je i dalje prisutno i od toga izgleda ne možete da pobegnete onako kako ste vi to zamišljali. Čak i eventualni pokušaji da stvari rešite mogu doneti dodatne zavrzlame, pogotovo ako ne budete sa voljenom osobom komunicirali iz srca, bez tajni, bez kalkulisanja. Imate samo jedan put koji može doneti rešenja a to je put iskrenosti prvo prema sebi i onome što želite, a nakon toga – i prema osobi koja je pored vas. Slobodni Lavovi – kod vas lagano kreću pomaci na bolje, iako je još uvek mnogo prepreka do ostvarenja onoga što želite.

Zdravlje
Osetljivost stomaka, nervoza, nesanica.

Device će imati potrebu da više uživaju u kuvanoj hrani, varivima, čorbicama. Prijaće vam i mleko i mlečni proizvodi, a najviše će vam odgovarati jogurti i kisela mleka. Možete ih kombinovati i sa voćem i sebi pripremiti ukusnu i zdravu poslasticu.

Posao
Venera u vašem polju karijere kreće u drugom delu nedelje direktnim hodom, ali ćete konkretno poboljšanje situacije na poslu videti tek od sledeće sedmice. U ovoj se potrudite da završite sa stvarima koje zavise od vas – bilo da su u pitanju papirologija, dogovori ili prosleđivanje bitnih informacija. Takođe – neplanirano vas čeka mnoštvo obaveza, uglavnom sitnih ali će vam bavljenje njima oduzeti prilično vremena. Neko ko vas je ranije podržavao i savetovao ponovo vam nudi svoju pomoć. Prihvatite.

Novac
Zastoj u segmentu finansija je kratkotrajan.

Ljubav
Prenaglašeno ste emotivni u ovoj nedelji, ali i podložni jakim oscilacijama raspoloženja. U nekim momentima ćete se osećati potpuno sigurno pored voljene osobe, ali će postojati i oni drugi u kojima će vas « raditi » strahovi i nesigurnost. Baš iz ovih razloga, moguće je da u danima vikenda dođe do neke forme rasprave ili suočavanja sa voljenom osobom. Koliko god početni momenat bio neprijatan, ovo će dosta raščistiti vazduh u vašoj vezi. Slobodne Device – izgledaće vam kao da možete ponovo pokrenuti neku priču iz prošlosti. Možda i bljesne neki plamen strasti, ali bojim se da je to kratkotrajno.

Zdravlje
Problemi sa spavanjem, stomačne tegobe.

Ove sedmice kao da nećete imati vremena ni za šta, pogotovo za normalan obrok. Ješćete s nogu, brzinski, bukvalno šta tog trenutka pronađete u frižideru i za šta vam treba malo vremena da spremite. Ovo se može odraziti na vaše varenje, želudac.

Posao
Podložni ste velikim oscilacijama u poslovnoj sferi. U nekim momentima blistate i bukvalno rešavate sve što vam je važno u trenutku….dok u drugim momentima pravite greške, kasnite, po šest puta obavljate jednu te istu obavezu, ne poštujete dogovore. Moguće je da je kod vas sada žestoko prisutan « zamor materijala », da ste previše istrošeni i da iz tog razloga sebe ne možete da date u potpunosti u poslovnom segmentu. Ukoliko je to ikako moguće uzmite nešto više vremena za svoj odmor.

Novac
Zabrinutost oko finansijskog segmenta, ali teško da postoji prava osnova za to.

Ljubav
Da li ste zadovoljni svojim ljubavnim životom ? Niste. Da li postoji mogućnost da nešto konkretnije promenite i rešite u ovoj nedelji ? Izuzetno su male šanse za tako nešto. Iako vaša vladarka Venera u drugom delu sedmice kreće direktnim hodom, ona je praktično « zakucana », stoji i ne pomera se sa mrtve tačke, pa ćete isto tako i vi biti zakucani u trenutnom stanju vašeg odnosa sa partnerom. Doduše, pred sam kraj nedelje stoji mogućnost burne rasprave koja može čak doprineti da se krene ka boljitku. Slobodne Vage – pokušavate da krenete napred, ali nešto vas non stop vraća unazad.

Zdravlje
Polako ulazite u fazu rešavanja svih zdravstvenih situacija koje vas muče.

Vaš vladar Mars na poslednjim stepenima znaka Riba donosi da pod uticajem velikih oscilacija u raspoloženju takođe jako oscilirate po pitanju ishrane. Kao da sada ne uspevate da pronađete zlatnu sredinu.

Posao
Ovu će nedelju najpre obeležiti vaš umor i istrošenost energije. Na kraju ste snaga jer ste se prilično potrošili u proteklom periodu, mada nemate razloga da se žalite – rezultati koje ste postigli su dobri. U ovoj sedmici obavljajte ono što vas ne umara previše, a najpre se bavite zaostacima bilo da su oni kroz obaveze koje niste regulisali, bilo kroz papirologiju i dogovore. Nećete imati većih problema u funkcionisanju, mada ćete se osećati pomalo ošamućeno.

Novac
Standardno – nema većih oscilacija na polju finansija.

Ljubav
Osećanja su vas zaokupila sa svih strana, u jako ste osetljivom periodu kada se u jednom momentu osećate kao da ste spremni da pokorite svet, a u drugom ste krhki, nežni i preterano emotivni. Tako se ponašate i prema partneru – čas se distancirate, čas prilazite – u suštini, verovatno ni vama ni drugoj strani nije jasno šta vam je. Čas drugu stranu volite do neba, čas ljubomorišete i generalno gledano – vašem dragom biću neće biti lako sa vama u ovom periodu. Slobodne Škorpije – osećanja prema nekom vas žestoko šaltaju – tražite način i model kako da ovoj osobi priđete i osvojite je.

Zdravlje
Malaksalost.

Nećete uspevati da kontrolišete svoj apetit tokom ove nedelje. Može se dogoditi da se za jako kratko vreme ugojite. Bićete skloni teškoj, masnoj, začinjenoj hrani u velikim količinama, što će se svakako odraziti ne samo na vašu liniju, već i na stanje stomačnog dela.

Posao
Niti vi želite da se prilagodite drugima, niti drugi žele da se prilagode vama. Partnerstva i odnosi sa saradnicima su u ovoj nedelji vrlo čudni – pronađete na kratko neko rešenje ili mogućnost dogovora, da biste već u sledećem momentu to morali da korigujete, ispravljate i idete iz početka. Ova nedelja vam prilično oduzima i snagu i nerve, ali ako je za utehu – uskoro ćete biti u mnogo energičnijem i boljem raspoloženju. Bavite se zaostacima, jer će vam se sve nezavršeno pre ili kasnije obiti o glavu.

Novac
Novca ima, ali ne u onoj meri da biste se osećali sigurno. Kašnjenje isplata.

Ljubav
Niti vi imate pravi smer kada je vaša emotivna veza u pitanju, niti to ima voljena osoba. Oboje ste skloni da ćutite onda kada je potrebno da razgovarate ili da se vraćate u prošlost na ista stara već prežvakana pitanja umesto da se okrenete budućnosti. U principu – kao da se vrtite u začaranom krugu. Niti možete izaći iz njega niti možete napraviti konkretniju promenu. Od samog kraja ove nedelje neka rešenja za vaš odnos počinju da se pojavljuju. Slobodni Strelčevi – iako je evidentno da postoji osoba koju želite, bilo da je ona iz prošlosti ili neko potpuno nov – ne očekujte konkretnije promene u ovoj nedelji.

Zdravlje
Problemi sa varenjem.

Neki od vas su u proteklom periodu uveli prilično restriktivan način ishrane ili su se bacili na dijetu, nov režim. Sada se već pokazuju pravi rezultati ovih promena i vi ste zadovoljni time kako se osećate. Možda će vas povremeno mučiti jača potreba za slatkišima.

Posao
Vi ste neke stvari zacrtali i od njih ne odustajete, bilo da se one vezuju za prošlost bilo za novitete u vašem poslovnom životu. Doduše, niste zadovoljni tempom dešavanja i smeta vam što morate po pet puta da dogovarate jednu te istu stvar – ali tako je kako je. Neko može ono što želi da dobije odmah, a vama je za sve potrebno vreme. Usmerite se na eventualne zaostatke, naročito papirološka pitanja – čistite sve ono što možete i pripremajte se za novu fazu u vašem poslovnom životu.

Novac
Uspevate da izađete na kraj sa nešto pojačanim troškovima.

Ljubav
Ovo je nedelja krajnosti u vašem emotivnom životu. Kod nekih postoji mogućnost izuzetno lošeg perioda, kod drugih – izuzetno dobrog. Sve zavisi od toga kako ćete vi reagovati i kako ćete se postaviti prema zahtevima i promenljivim raspoloženjima voljene osobe. Druga strana je sada prilično osetljiva i ne zna šta hoće, čas je fenomenalno raspoložena a čas plačljiva i svadljiva. Vi ovo možete izgurati na pravi način, mada će vam drago biće baš lepo trenirati živce. Slobodni Jarčevi – vrte se tu neke osobe i zanimljivo je vama, ali konkretan početak kao da se konstantno odlaže.

Zdravlje
Generalno gledano – osećate se bolje nego u dužem vremenskom periodu unazad.

Vrlo skokovit i promenljiv apetit tokom ovog perioda. U jednom momentu ćete se prejedati, u drugom u potpunosti preskakati neke obroke. Ponekad nećete imati dovoljno vremena ni da sednete kao čovek, već ćete jesti s nogu.

Posao
Sada je pravi trenutak da se presaberete,organizujete i bacite na sve ono što je ostalo nezavršeno u poslovnom segmentu. Ići će sporo, ali ćete sve rešavati i osećaćete se dobro zbog toga. Ovo rešite što pre jer nove obaveze dolaze i nemaju nameru da vas čekaju. Nemojte sebi praviti problem bez problema i gomilati stvari jer ćete se u nekom trenutku totalno pogubiti. Komunikacija sa kolegama i saradnicima možda neće biti na zavidnom nivou, ali makar ćete sve uspevati da regulišete bez rasprava.

Novac
Povoljna finansijska situacija, ali morate što pre regulisati troškove na dnevnoj bazi.

Ljubav
Ništa se značajnije neće pokrenuti u vašim partnerstvima tokom ove sedmice. Tu ste gde ste i ne mrdate nigde. Eventualno postoji šansa da vas pred kraj nedelje partner nešto prijatno iznenadi ili da vas dvoje kao malo pokrenete učmalu situaciju u kojoj je vaša veza već poodavno. Nepovoljan aspekt između retrogradnog Saturna u vašem znaku i planete koja predstavlja vašeg partnera govori o tome da je potrebno uskladiti se i biti jedno pored drugog. Slobodne Vodolije – neki malecki pomaci na ljubavnom planu. Daleko je to od toga da budete baš zadovoljni, ali bolje išta nego ništa.

Zdravlje
Rešavajte sva zaostala zdravstvena pitanja što pre.RIBE

I vama će tokom ove nedelje vrlo često zastajati zalogaji u grlu. Hrana kao da vam neće prijati, osećaćete se teško, naduveno, imaćete problema i sa varenjem. Pokušajte sa manjim, a češćim, lakim obrocima. Kiselo mleko i jogurt vam takođe mogu jako prijati.

Posao
Možda u emotivnom segmentu ne možete da ono što želite izgurate na mišiće, ali u poslovnom itekako možete. Sve ono što ste u proteklom periodu radili itekako je dalo svoje rezultate I sada ste bukvalno na korak do rešavanja, pomeranja, poboljšavanja. Već od naredne nedelje očekujte konkretne promene. Po pitanju posla sada vam sve ide na ruku,  I pored povremenih otežanja, komplikacija, ponavljanja situacija I poteškoća u dogovorima. Sve ćete vi to vrlo brzo rešiti I  izgurati ono što želite.

Novac
Najava poboljšanja u finansijskom segmentu.

Ljubav
Voljena osoba sada ima nešto sporiji tempo od vas, nemojte je požurivati I gurati – pustite je da na svoj način funkcioniše, biće lakše I vama a I njoj. Umete nekad iz najbolje namere biti previše intenzivni, previše potencirati na onome što vi želite, ohladite malo – bitno je da postoji emocija I poštovanje između vas dvoje, a sve ostalo će doći vremenom. Mogu se pokrenuti I neki konkretniji dogovori I planovi između vas dvoje – doduše, neće sve ići onoliko brzo koliko vi želite, ali bitno je da ide. Slobodne Ribe – potencijalno pojavljivanje novog emotivnog interesa. Naravno – I prošlost je tu, bez nje nikako.

Zdravlje
Psihički pritisak je još uvek dosta jak kod vas. Mogućnost sitnih povreda. Tegobe sa stomakom.

Autor horoskopa: venerasapapilotnom.com
Astrolog: Olga Savić

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava