Nedeljni horoskop: 18. - 24. maj 2020.

Pročitano: 339 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 18. do 24. maja 2020. godine!

Povremena melanholična raspoloženja ne treba „lečiti“ pojačanim unosom kalorija i statičnošću već potpuno obrnuto – kroz jaku fizičku i mentalnu aktivnost i kroz hranu koja pokreće – proteine iz mesa, ribe i jaja, povrće, semenke.

Posao
Nešto ste „splasnuli“ kada je poslovni elan u pitanju. Da li je došlo do „zamora materijala“ ili jednostavno ne znate kako da se postavite u nekim situacijama – to je već individualno. Neki od vas sredinom nedelje mogu dobiti zanimljivu ponudu, ali je evidentno da nećete umeti da adekvatno odgovorite na nju. Možda ni ne bi trebalo žuriti, jer koliko god ova sedmica davala povoljnosti, isto toliko bi valjano trebalo proći kroz sve detalje dogovora i videti ima li tu skrivenih stvari i nedostataka koji vam ne odgovaraju.

Novac
Budite obazrivi sa novcem, previše ga olako trošite.

Ljubav
Niko tu nikom neće verovati tokom ove sedmice. Vi ste partneru čudni, imate svoje standardne momente u kojima ste aktivni, otvoreni, vedri....ali imate i one druge koji su voljenoj osobi sumnjivi – kada se povlačite, ćutljivi ste ili pak preterano nežni i osetljivi. Da, da – možete postati sumnjivi čak i ako ste previše pažljivi prema voljenom biću, pogotovo ako to nije vaše uobičajeno ponašanje. Da se ne lažemo – nekima od vas je i ponašanje voljene osobe strano i podozrivo je posmatrate....A slobodni – malo prošlost, malo zauzete osobe, malo tajne veze, malo platonske ljubavi – opšti bućkuriš.

Zdravlje
Potrebno vam je opuštanje, dobar san i više fizičke aktivnosti.

Bikovi mogu u ovoj sedmici hranu doživljavati kao utehu i lek jer sve je lakše „svariti“ kada je stomak pun i kada sva čula uživaju. Pokušajte da izbegavate pohovanu i prženu hranu, i ne uzimajte „repete“, pogotovo kada su slatkiši u pitanju.

Posao
Od totalnog razmimoilaženja sa autoritetima u prethodnom periodu...pa do razumevanja i podrške u ovoj nedelji. Konačno ćete imati osećaj da je posao počeo da se vraća u normalu, iako ćete još uvek jednim okom vrlo pažljivo gledati šta se dešava oko vas, očekujući opet neku promenu u poslednjem trenutku. No, ova je sedmica blagonaklona prema vama što se posla tiče. Uspećete i da odradite neke obaveze koje su vam bile u zastoju ili za koje ste shvatili da ste ih propustili, eventualno napravili grešku.

Novac
Novi dogovori oko finansija sa šefovima. Bićete polovično zadovoljni.

Ljubav
Ukoliko ste u emotivnom odnosu koji je iole nestabilan – dolazi do pitanja i potpitanja koje postavljate sami sebi. Uloga partnera je trenutno zanemarljiva – kao da ne postoji, pogotovo što vodi neku svoju, udaljenu i ćutljivu politiku. Neki od vas mogu pomalo platonski da se zanose ili čak i uđu u vezicu, flertić – koji vam neće doneti ništa konkretno dobro, već uglavnom samo glavobolju. Ukoliko ste slobodni – moraju trenutno postojati makar dva ljubavna „kandidata“. Eventualno postoji šansa da sa jednim od njih nešto kao konkretizujete u drugom delu nedelje. No, previše slatkih priča, premalo pravih stvari.

Zdravlje
Mogući su manji problemi sa kožom, najpre zbog neadekvatne ishrane ili hormonskog disbalansa.

U ovoj vas sedmici očekuje veliki broj aktivnosti i konstantno ćete biti u pokretu – zato je potrebno da vaša ishrana bude energetski jača nego u proteklom periodu. Izbegavajte da jedete s nogu, brzu hranu i energetska pića.

Posao
Promene, pokret, dešavanja – pred vama je jedna vrlo aktivna radna nedelja u kojoj nećete stati ni na trenutak. Konkretne akcije, ali i mnoštvo planova, novih poslovnih projekata i kreativnost, dogovori – sve vam se otvara i pokazuje vam pravi put. Doduše, ima tu i nekih poslovnih nedoumica, nekih ponuda za koje niste sigurni da li su mačka u džaku ili nešto zaista dobro. Razmislite, uvidite – ne uplićite se u kojekakve šeme koje donose brzu zaradu, jer je malo verovatno da ćete tu dobro proći.

Novac
Prilično stabilna finansijska situacija.

Ljubav
Kao da ćete i partner i vi želeti da nadoknadite vreme, da ispričate sve ono što niste u proteklom periodu rekli jedno drugom. Dobra je ovo osnova da se stvari srede, reše, poboljšaju ili ako postoje greške – da se ispravljaju. Vi u ovoj nedelji sijate i blistate – u polju ličnosti su vam Venera, Merkur, a sredinom nedelje i Sunce i naravno – mlad Mesec. Imate sve alate u svojim rukama da se osećate dobro i poboljšate odnos sa voljenim bićem. Slobodni Blizanci – dani ljubavnog zanosa su pred vama. Mnoštvo dešavanja, super kontakti sa suprotnim polom i naravno – mogućnosti za sedenje na više stolica, malo slatkih laži...

Zdravlje
Odlična zdravstvena situacija.

Prijalo bi vam više mleka i mlečnih proizvoda, naročito mladi sir. Slatkiši mogu postati vaša opsesija i valjalo bi da pokušate da ih zamenite zdravom alternativom – voćem. Ne preterujte ni sa začinima – to što želite da začinite sebi život ne postiže se dodavanjem soli i bibera, već na drugi način.

Posao
Koliko god lutali u magli kada je emotivni segment u pitanju, toliko se praktično, realno i više nego dobro bavite svime što je vezano za posao. Ne možemo reći da se tu sve odvija kao po loju, ali vi ste negde pronašli pravi model delovanja i svesni ste da vam on uzvraća dobrim rezultatima. Neki od vas će se baviti planovima koji su već dugo u vama ali nikako da se istinski usudite da zakoračite u njih. Imate nove poslovne prilike i ponude – budite mudri i odaberite ono što je na duži rok dobro po vas.

Novac
Stabilna finansijska situacija.

Ljubav
Kako god da se na površini odvijala situacija između voljene osobe i vas, uvek se na kraju sve svede na to – šta vi mislite, kako se vi osećate i da li ste sami sa sobom sigurni i svesni šta želite. Previše je naglašeno polje tajni i podsvesti kod Rakova – ono unutar vas što nosite a što vas „bode“ u mozak potrebno je rešiti, dogovoriti se sa sobom. Sva pitanja i osećanja koja ste pod tepih gurnuli sada vam stvaraju konfuziju. Ne donosite nikakve konkretne odluke, osluškujte sebe. Slobodni Rakovi – slatka ljubavna iskušenja, bilo da su ona kroz prošlost, kroz osobe koje su zauzete ili kroz zanose i maštanja.

Zdravlje
Problemi sa spavanjem, potiskivanje nervoze.

Ove sedmice vam je potrebna kaloričnija hrana da vam pomogne da lakše prođete kroz mnogobrojne situacije u kojima ćete gubiti energiju. Ali, ne prazne kalorije, već one iz morske i rečne ribe, svežeg povrća, mlečnih proizvoda.

Posao
Stisnutost i stegnutost u poslovnom segmentu biće pomalo prisutna prvih par dana ove nedelje. Neke situacije će vas opterećivati, ali ćete u drugom delu sedmice pronaći rešenje za njih i to lakše nego što je to na prvi pogled izgledalo. Vi pravite neki zaokret, neku reorganizaciju, pronalazite drugačije puteve i brzo ćete shvatiti da vam to odgovara i pogoduje. Pred Lavovima se otvaraju i neke nove poslovne ponude, ali kod njih bi trebalo biti spor i obazriv prilikom odlučivanja.

Novac
Šarena, ali sve ukupno – i ne toliko loša finansijska situacija. Rešavajte dugovanja, ne ostavljajte ih.

Ljubav
Dokle god postoji prava, iskrena i otvorena komunikacija po svim pitanjima u vašem partnerstvu – malo je verovatno da će do problema dolaziti. Samo je pitanje koliko ste vi istinski iskreni prema voljenoj osobi, koliko skrivate a koliko ulepšavate stvari. Prva polovina sedmice vam je nešto teža, ali drugi deo bi mogao da donese neko lakše i lepše, opuštenije funkcionisanje sa partnerom. Slobodni Lavovi – u sportu „sedenje na dve stolice“ trenutno ste nenadmašni. Doduše, nekima jako dobro ide i kategorija „ne znam šta hoću i koga hoću i šta želim, čas maštam i sanjarim, čas se tripujem da mi je sve jasno“.

Zdravlje
Prilično solidna zdravstvena situacija.

Ono što će vašem organizmu svakako prijati jeste meso i mnogo povrća….Negde se vi trudite da pronađete pravi balans, ali „padate“ ili na slatkišima ili na tome što dosipate hranu jer su vam oči gladne - da biste posle shvatili da ste se prejeli.

Posao
Planete se gomilaju u vašem polju karijere, a u ovoj nedelji u ovom sektoru imamo i mlad Mesec. Device počinju nešto novo na starim temeljima i to se ne mora ni malo loše pokazati. Jedino što je jako bitno jeste da vi racionalno i praktično gledate na sve situacije. Nije vam u prirodi da se zanosite tek tako lako, pa nemojte to uraditi ni ovog puta. Dobro analizirajte ono što vam se nudi i što je pred vama i pronađite pravi model delovanja koji će vam doneti najviše.

Novac
Varirate u sektoru finansija, ali suštinski – trenutno ne stojite loše.

Ljubav
Ukoliko su vaša partnerstva preživela prethodnu nedelju, nemojte da se opuštate – na žalost, pred vama je izuzetno dug vremenski period u kojem se stvari moraju raščistiti i u kojem će u nekim odnosima doći do podvlačenja crte. Vaša osećanja trenutno variraju u velikoj meri, ali isto tako varira i osećaj sigurnosti u postojećim emotivnim odnosima. Koliko god želeli – teško je da ćete pronaći potpuni mir u sebi, imaćete kratkotrajne lepe momente i neka vam to za sada bude dovoljno. Slobodne Device – sve što u početku mnogo obećava, obično se na kraju pokaže kao šarena laža.....Mislite o tome...

Zdravlje
Dobra zdravstvena situacija. Doduše, moguće su manje alergijske reakcije.

U nekim se momentima baš trudite da budete umereni i uravnoteženi a onda uđete u drugačiju fazu u kojoj vam je prosto potrebno ili da se zasladite ili da svaki čas grickate ponešto. Iako će vam to teško pasti, naučite da podignete ručnu kočnicu.

Posao
Dobro se pripremite i budite kao zapeta puška odmah od početka nedelje – jer ste u periodu kada ćete pričati, leteti, trčati, dogovarati se, sastančiti, nećete znati gde vam je glava – ali ćete se u svemu ovome mnogo dobro osećati . I sve će vam ići lakše nego što ste mislili. Jedini problem jeste što u tom trku možete zaboraviti na po neku obavezu, propustiti neki dogovor ili se pogubiti u papirologiji. Ali, i to će se rešiti – malo na vaš šarm i treptanje okicama, malo na trud koji ćete uložiti da to ispravite.

Novac
Finansijska situacija je taman u ovoj sedmici.

Ljubav
Vage su i zvanično ušle u vreme rešavanja svih maglenih situacija u svojim emotivnim partnerstvima. No, drage moje – stvari se neće odvijati baš onom brzinom kojom biste vi voleli. Ovu sedmicu shvatite kao jednu formu predaha u kojoj ćete opuštenije i lakše funkcionisati sa voljenom osobom i u kojoj će vam se zaista činiti da vam je sve jasno i da ste pronašli prave putokaze i smer. Za sada ne žurite nigde, uživajte i pustite vremenu da da svoju završnu reč. Slobodne Vage – ako nemate nedoumice, ako niste razapeti između dve simpatije, ako ne flertujete i sa bivšima i sa novima, ako ne sanjarite trenutno – niste Vaga.

Zdravlje
I na dalje isto važi – hormoni, alergije, pritisak, blagi problemi sa grlom i ekstremitetima.

Negde ste vi uspeli da pronađete sklad sami sa sobom pa će i ta ishrana funkcionisati uravnoteženije nego inače. No, i dalje isto važi – budite što više u pokretu jer vam to reguliše i normalizuje apetit. Kad god ste u statičnoj fazi, bićete gladni i imati potrebu da nešto grickate.

Posao
Skokovita nedelja u poslovnom segmentu. Čas vam je sve opušteno i lagano, čas neizmerno teško i opterećujuće . I to će tako funkcionisati tokom celog ovog perioda. Kada dođe pritisak – rešavajte ga odmah, jer to sada možete. Kada dođe opuštencija – nemojte se samo zavaliti i uživati već koristite prilike koje vam se nude. Škorpije jesu u procesu promena i kada su poslovna partnerstva u pitanju, pa već od ove sedmice možete očekivati prve naznake istih. Ne jurite, ne žurite.

Novac
Para će biti, a koji deo ćete spiskati koliko odmah – to već od vas zavisi.

Ljubav
Što je trebalo da se reši, jednim delom se rešilo u protekloj sedmici. Sada, Škorpije su lagano i meko zakoračile na put promena u svojim ljubavnim relacijama. Da se razumemo – neka partnerstva će itekako prestati da postoje u narednim mesecima, ali isto tako – neke će emotivne priče napraviti velike zaokrete i promene na bolje. U ovoj sedmici konkretno – uglavnom se osećate dobro, mada je situacija sa partnerom čas fenomenalna, čas pomalo mutna. Slobodne Škorpije – prošlost hrli ka vama, ali ovog puta drugačija. Takođe, za nove simpatije – nosi vas lepi talas....a gde će vas izbaciti, pitanje je.

Zdravlje
Zdravstveno ste dobro, a to što ste povremeno njanjavi i tripujete da vam nešto fali – sve je prolazno i bez većih posledica po vas.

Pokušajte da manje konzumirate peciva, testa, premasnu i prezačinjenu hranu, grickalice, slatkiše. Problem je u tome što će vas sve vući baš na ovu stranu i što će vam biti teško da odolite. Ne preterujte ni u čemu.

Posao
Sve ono što vezano za posao želite da poboljšate - sada možete, pogotovo u drugom delu sedmice . I da ispravite greške i da napravite nove poslovne dilove i da sebe organizujete tako da ste maksimalno efikasni i da otpočnete neke pregovore koji bi se mogli pokazati kao prilično povoljni. Čak i da obnovite neke saradnje. Što ste praktičniji i organizovaniji, to ćete funkcionisati bolje . I da – dokle god na sve ponude i poslovne šanse gledate realno, nećete pogrešiti. Zato sve što vam se nudi dobro preispitajte.

Novac
Dobro, dokle god izbegavate rizične investicije i kontrolišete troškove.

Ljubav
I dobro je i nije dobro. Dobro je zato što je evidentno da sve ono vezano za partnerstva itekako „radi“, da ima aktivnosti i more prijatnih dešavanja i priča. Nije dobro – vaš lični osećaj je čudan, neke stvari vam nisu jasne, preispitujete sebe a odgovore ne možete da pronađete . I šta sad? Pa ništa – u onome što je lepo uživajte, a ono što vas muči – pratite, osluškujte sebe. Pre ili kasnije – kazaće vam se samo, odgovori i putokazi svakako čekaju na vas. Slobodni Strelčevi – opšti ljubavni šareniš . I prošlost i noviteti i mnogo flertovanja i lepih momenata sa suprotnim polom. Gde vas to vodi? Ma ko to zna...

Zdravlje
Manji problemi sa ekstremitetima, osetljivost vena, alergije i kožne reakcije.

Vi se generalno gledano, dosta dobro borite sa promenama raspoloženja, koje su i kod vas aktuelne tokom ove nedelje. Ipak, moguće je da ćete povremeno upasti u preterivanje i to uglavnom kada su slatkiši u pitanju. Da biste izbegli ovo – konzumirajte voće, u svim oblicima.

Posao
Vi ste skroz ok kada je poslovni segment u pitanju. Naravno – sve ono što je oko vas nije baš toliko dobro, ali vi uspevate da se prilagodite ili da pronađete prave smernice. Ponovo ste krenuli putevima kojima ste ranije već hodili, vraćate se korak unazad i ovo neće biti ni malo loše po vas. Samo ne žurite i koristite ono čega u ogromnim količinama imate – koncentraciju, fokusiranost, pažljivost. Neki radni uslovi će se poboljšati od ove nedelje ili ćete ih vi namestiti tako da vam odgovaraju.

Novac
Korektno, stabilno.

Ljubav
Polako se vraćate sebi kada su vaša partnerstva u pitanju, polako počinjete da funkcionišete na stari, voljenoj osobi dobro poznat način. Samo je pitanje da li je drugoj strani to sada dovoljno. Samo da ne bude ono – prekasno, premalo. No, nadajmo se da neće i da ćete zakoračiti na neke stabilnije puteve sa dragim vam bićem. Doduše, lagano i korak po korak, ali evidentno je da se vi „dižete“ i da ste spremniji da sve stvari dovedete na svoje mesto, baš onako kako treba. Slobodni Jarčevi – maglovite priče, nejasni zanosi, vrtenje prošlosti, nedefinisani odnosi i sviđanja. Nije bajno, ali tako je kako je.

Zdravlje
Ukoliko postoji hronična zdravstvena problematika – vreme je da je rešavate.

Na svu sreću – samo ćete povremeno upadati u preterana ponašanja kada je hrana u pitanju. Uglavnom ćete uspevati da se izborite sa apetitom i kontrolišete ga. Savetuje vam se što više tečnosti, što više barene, kuvane hrane.

Posao
Poslovni segment vam donosi odgovornost i težinu od koje ne možete pobeći, a ne biste trebali ni da pokušavate jer ima svoju svrhu i namenu za vaš dalji put. No, isto tako – posao vam donosi i kreativnost i radost, dobru komunikaciju sa saradnicima i mnoštvo prilika da ostvarite prave poslovne kontakte i projekte. Bićete zadovoljni, koliko god da se istrošite u procesu. Napravite dobru organizaciju, jer će vam trebati. Očekuje vas jedna ispunjena i vrlo živa i aktivna nedelja.

Novac
Sve je dobro dokle god se ne opustite previše i krenete sa trošenjem na sve strane.

Ljubav
I pored sitnih prepreka i stramputica, Vodolije u ovoj sedmici ipak mogu krenuti pravim, stabilnijim putem sa svojim emotivnim partnerom. Neka pitanja ste rešili i sada se može nastaviti dalje, mnogo lakše i bez velikih oscilacija. Neki parovi u ovoj nedelji mogu imati prilično lep ljubavni uzlet koji može rezultovati čak i trudnoćom. No, isto tako – sitna, lepa dešavanja koja će začiniti vaš ljubavni život. Slobodne Vodolije – komunikacija, susret i ljubav sada idu ruku pod ruku. Ono što pokrećete možda je izuzetno dobro, a možda baš i ne. Na žalost, individualno je i samo će vreme pokazati i dati svoj sud.

Zdravlje
Uglavnom sitna i prolazna zdravstvena problematika.

I za vaš znak važi – što ste više aktivni, lakše ćete kontrolisati apetit i dovesti sebe u balans po pitanju ishrane. Statičnost, pogotovo ona u kojoj puštate da vam misli lutaju na onu stranu na koju one hoće – obično će dovesti do napada gladi i izražene potrebe za slatkišima.

Posao
Emotivni segment je neuhvatljiv, ali je zato poslovni vrlo konkretan i stabilan. Vi ste dobili novu energiju, nov polet i odjednom ste u fazonu da sve oko sebe požurujete, gurkate, usmeravate, organizujete. No, što se te organizacije tiče - moraćete i sebe bolje da organizujete da ne biste nepotrebno rasipali preveliku količinu energije. Više obratite pažnju na komunikaciju sa saradnicima i poslovnim partnerima jer može doći do zbunjujućih situacija i pogrešnog razumevanja.

Novac
Povoljna finansijska situacija.

Ljubav
Čudna nedelja i dešavanja će umnogome zavisiti i od toga kakva ste vi osoba i od toga koliko je odnos sa partnerom stabilan i na dobrim temeljima. U čvrstim emotivnim relacijama ova sedmica može doneti sitne probleme, ali i mnogo nežnosti, romantike i onog suštinskog, dubokog osećaja povezanosti sa voljenom osobom. No, u onim nestabilnijim vezama – sedmica pred nama donosi sumnju i nervozu zbog iste, osećaj izneverenosti i strah od prevare i laži. Slobodne Ribe – vi se možete zaneti nekim, neke se osobe mogu zaneti vama. Super je taj zanos, ali koliko je realan - to će samo vreme pokazati.

Zdravlje
Alergije. Kod starijih – problemi sa hormonima i pritiskom.

Autor horoskopa: venerasapapilotnom.com
Astrolog: Olga Savić

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava