Nedeljni horoskop: 6. - 12. april 2020.

Pročitano: 319 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 6. do 12. aprila 2020. godine!

Jasno vam je da klopate na nervnoj bazi i da preterujete, ali još uvek ne uspevate da pronađete način da se zaustavite u grickanju svega jestivog što vam dođe pod ruku. Početkom nedelje su mogući čak i stomačni problemi.

Posao
I pored zabrinutosti koja evidentno još uvek postoji u vama, i pored toga što trenutno nemate pojma kako ćete rešiti neke situacije ili u kom će pravcu one ići – vi ste u savršenom radnom raspoloženju. Sve bolje uspevate da se organizujete, sve jednostavnije i brže funkcionišete a mora se priznati i da ostvarujete sve značajnije rezultate. Jedina prepreka u ovoj nedelji vam može biti naglašena nervoza, koja vas može odvesti put ishitrenih i impulsivnih poteza i rasprava. Nemojte to da radite, iskulirajte.

Novac
Nije vreme za impulsivne veće troškove i kojekakve kombinacije po pitanju novca.

Ljubav
Partner je sklon da kaže i što misli i što ne misli, a vi ste skloni da vam se to uopšte ne dopadne i da vas iritira. Nervozna i negativna energija se može kumulisati i dovesti do ozbiljnijeg emotivnog potresa sredinom sedmice. No, i pored toga što situacija može delovati dramatično i neki od vas biti na korak od prekida i odvajanja, ipak bi strasti trebale ubrzo da se stišaju i pronađe kompromisno rešenje i dogovor. Slobodni Ovnovi – čak i da ste od jutra do sutra zatvoreni u četiri zida – ljubavne prilike ne mogu da vas mimoiđu. Šta više – itekako je moguć kontakt sa više osoba, sve podjednako zanimljive i privlačne.

Zdravlje
Nervoza, problemi sa spavanjem i sklonost povredama. Mentalno ste „labavi“, ali fizički – skroz ok.

Vi ste se u neki red uveli, i jedino što vam može praviti problem jesu talasi nervoze koji dovode do toga da u trenutku potamanite sve što je jestivo u kući. U takvim situacijama, grickajte neko voće ili povrće ili se nalivajte vodom i sokovima.

Posao
Poslovni segment izgleda kao ratno poprište i verovatno da će vam u nekim momentima izgledati najlogičnije da dignete ruke i kažete sami sebi „od ovoga nema ništa, piši propalo“. No, koliko god burno delovalo sve oko vas, krajnji rezultat ipak ne ide u prilog nekim konačnim presecima. Takođe, ukoliko sada dolazi do neke reorganizacije i promena na vašem radnom mestu, verovatno se neće znati ko pije a ko plaća. Sudaraćete se sa problemima i truditi se da prikupite živce. Srediće se ovo ubrzo, ne brinite.

Novac
Finansije funkcionišu, mada ni vama nije povremeno jasno kako.

Ljubav
Voljeno biće vas može u nekim momentima izluđivati – svojim rečima, postupcima, nepredvidivošću....ili – samim svojim postojanjem. Sve u zavisnosti od toga koliko vam je sada dovoljno da besnite. Talasi „siktanja“ jedno na drugo će postojati u ovoj sedmici ali se tu ništa spektakularno neće dogoditi, osim obostrane nervoze i napetosti. Čak i ako budete uspeli da dovedete do prekida veze, malo je verovatno da je ovo trajno odvajanje. Slobodni Bikovi – mnogo ste šarmantni i slađani i privlačite više udvarača. Neki smaraju i nerviraju, neki vam prijaju. One prve otkačite, sa ovima drugima nastavite.

Zdravlje
Ne luftirajte se mnogo, respiratorni sistem vam je osetljiv.

Nervozu koja postoji u vama izbacujete na taj način što non stop nešto spremate, kuvate, krčkate, mesite. Tražite nove i nove recepte i zatrpavate bližu i dalju familiju svojim eksperimentima (vrlo uspešnim, mora se priznati). Vaš apetit? Onako, srednje žalostan.

Posao
Mnogo toga vama nije jasno vezano za trenutnu poslovnu situaciju. Ne znate gde ste, ne znate u kom pravcu će se situacije odvijati na dalje, ne znate šta da radite. No,i pored toga trudite se da održite dobar i kvalitetan nivo komunikacije sa saradnicima. Pustite vi te nejasnoće da se one same od sebe raščiste – ionako će to ubrzo doći. Vi u međuvremenu pokušajte da uhvatite jedan pravac, jedan posao, jednu obavezu – ne gomilajte stvari jer ćete se potpuno pogubiti u dešavanjima.

Novac
Ko je potrošio pare? Vi. A gde, kako – e to nemate pojma.

Ljubav
Velike oscilacije u raspoloženjima pa onima oko vas delujete kao da ste izgubljeni u prostoru i vremenu. Čas volite najviše na svetu, čas se pravite da ste ćutolog, čas dramite bez preke potrebe a čas biste da vas svi ostave na miru. Ima vaš partner strpljenja za vaša mentalna ludovanja, a i da ga nema – isto mu se hvata. Nek se dobro drži i nek izdrži još ovu sedmicu – posle toga ćete vi početi polako da se vraćate u normalu i da ponovo budete – vi. Vrcavi, vedri, raspoloženi. Slobodni Blizanci – imate višestruke kontakte sa suprotnim polom i trenutno vas samo može frustrirati to što nema prave realizacije.

Zdravlje
Fizički vam ne fali ništa. Mentalno – saberite se malkice.

I opet pun Mesec . I opet Rakovi pokušavaju da sve oko sebe zaokrugle a sami i nemaju neki poseban apetit. Grickajte što više voće i povrće – jabuke, pomorandže, kruške, rotkvice, cveklu, paradajz . I pijte puno, puno, puno tečnosti.

Posao
Nikako da se prilagodite promenama u organizaciji posla – sve vam smeta, sve vas usporava ili se nervirate zato što neke stvari ne funkcionišu „iz prve“. Smeta vam trenutno i odnos onih koji određuju smer poslovanja i način delanja prema vama, jer ste ubeđeni da se stvari ne rade na pravi način i da biste vi to uspeli mnogo bolje. Vaše ideje sada nisu ni malo loše i bilo bi fino kada biste uspeli da ubedite saradnike i nadređene da vas saslušaju jer imate štošta pametno da predložite.

Novac
Novci vam se u ovoj sedmici izvlače iz džepa, hteli vi to ili ne.

Ljubav
Postoji nesklad između emocija i racija kad god je na nebu pun Mesec, a u ovoj nedelji je to naglašeno dodatno jer ovaj aspekt zauzima osu - dom, sigurnost, početak/kraj i status. U prevodu – ovo su pomalo ustalasani dani u vašim emotivnim relacijama, gde ono nakupljeno i sakrivano i od samih sebe ali i od osobe preko puta vas – može težiti da izađe. Najpre je prisutna unutrašnja borba i konflikt. Ako je za utehu, tenzija će početi da popušta u danima vikenda. Slobodni Rakovi – opuštate se kroz komunikaciju sa nekim ali su osećanja u vama nedefinisana i još uvek ne znate šta je ono što želite od ove osobe.

Zdravlje
Nervozni ste i možda ne jedete kako treba, ali niste loše.

Dok lagano mrljavite po tanjiru oni oko vas se pitaju šta vam se desilo i zašto nemate apetita. A vama se jednostavno – ne jede. Prijale bi vam neke supice, čorbice, nešto na kašiku. Da malo zagrejete stomačić i oterate te negativne misli.

Posao
Za sve što radite biće vam potrebno mnogo strpljenja, onog istog strpljenja kojeg vi trenutno nemate ni mrvu. No, čak i u ovakvom stanju nećete uspeti da pokvarite poslovne prilike koje ipak postoje za vas u ovoj sedmici. Pokrećete se značajnije nego do sada iako još uvek niste sigurni u kom pravcu idete . I to će vrlo brzo postati jasno, jer će nedoumice i nejasne stvari početi polako da se čiste, najpre od drugog dela nedelje. Polako se vraćate sebi i pronalazite pravi model i način funkcionisanja.

Novac
Osećate se nesigurno, koliko god novca da imate. Ili nemate.

Ljubav
Talasanje je u ovoj nedelji prisutno u emotivnim relacijama. Odnosi suštinski stabilni prevazići će ovo bez većih problema i samo će dodatno biti raspaljena strast između partnera i vas. Onosi koji su već neko vreme duboko poremećeni proći će nešto lošije, ali je malo verovatno da će doći do konkretnog razdvajanja. Problem u komunikaciji sa voljenom osobom će svakako biti prisutan, pa zato gledajte da to rešite na najbolji mogući način. Slobodni Lavovi – udvarači postoje, a samo vi znate da li hoćete ili nećete da širite neku od ovih priča. No, bojim se da vi trenutno nemate pojma gde udarate i šta zaista želite.

Zdravlje
Samo obratite pažnju na ishranu. Sve ostalo je ok.

Malo ste redovni, malo preskačete obroke, malo jedete malo a onda malo jedete puno. Uhvati vas neizdrživa glad u kasnim noćnim satima, pa onda vršite atak na frižider i na grickalice. Nije ni čudo što u ovoj nedelji imate probleme sa varenjem.

Posao
Sve se dešava, a ništa se ne dešava. Imate osećaj kao da ste zakucani u mestu, obavljate gomilu posla i obaveza a ni makac odatle. Onda vam naleti talas frustriranosti, pa sve batalite na neko vreme da bi već u sledećem momentu krenuli ispočetka. Iako vama deluje da je sve haotično i da ništa ne izlazi kao rezultat – budite strpljivi i ne odustajte. Od ove nedelje su naglašene promene koje će vas ipak pokrenuti. Ne zatrpavajte se obavezama ukoliko znate da ih ne možete završiti na vreme.

Novac
Nervoza zbog finansija.

Ljubav
Da su trenutne okolnosti i oko vas i u vama i u vašim emotivnim relacijama bajne – pa i nisu. Da ima tenzije u sva tri segmenta – ima. Da se to može rešiti – može itekako. Možda ne možete da „popravite“ svet, ali možete da popravite i poboljšate odnos sa osobom sa kojom ste. Ovo su dani kada se možete otvoriti jedno drugom, dani u kojima možete više baciti akcenat na smeh, zabavu i neke lepe situacije. Slobodne Device – neko postoji ko vam je simpatičan, ali vi kao da se još uvek sami sa sobom niste dogovorili. Može biti značajnijih razgovora u ovoj sedmici koji će vam ipak dati usmerenje.

Zdravlje
U ovoj nedelji ćete otkriti kod sebe milion i jednu boljku. Naravno, ni jedna neće biti realna.

Kako dolaze raspoloženja i neraspoloženja, tako će se potreba za hranom smanjivati ili pojačavati. Jedino što će ostati konstanta jeste pojačana želja za slatkišima kojoj vi ne možete (možda je bolje reći ne želite) da pobegnete.

Posao
Vi biste baš onako lepo da sednete i da se dogovorite oko svega, ali oni preko puta vas teraju po svome i pokušavaju da vam nametnu svoj način funkcionisanja. Koliko god da ste vi fini i suptilni i šarmantni i ostalo, definitivno je da nećete niti moći niti želeti da prećutite. A onda će se videti šta vi sve imate da kažete. Posle kratkotrajnog talasanja, stvari će se slegnuti i situacija srediti, čak i poboljšati. Ako pitate da li ćete imati posla – hoćete. To ne može da vas zaobiđe, jednostavno – u takvom ste periodu.

Novac
Iako su vam prilivi haotični, oni ipak dolaze.

Ljubav
Pun Mesec u vašem znaku, naravno u opoziciji sa Suncem iz partnerskog polja dovešće do toga da Vage u ovoj nedelji jednostavno moraju progovoriti. Pa sviđalo se to drugoj strani ili ne sviđalo. Iako sam početni momenat može izgledati kao opšte rasulo i vrlo dramatično, poenta je da će ovo raščistiti situaciju u vašim emotivnim relacijama i dovesti do boljeg odnosa i još bolje komunikacije. A ako kao par „puknete“ – malo je verovatno da je to trajni prekid. Slobodne Vage – zanimljiva nova poznanstva i još zanimljivije komunikacije su ono što vas čeka u ovoj sedmici. Stvari se pokreću i to vam prija.

Zdravlje
Ako hoćete da se osećate dobro, morate biti aktivni. To će vas dovesti u psiho fizički balans.

Kad vas uhvate nemiri i nervoza – pojeli biste nogu od stola, sopstveni želudac plus sve ono što je u frižideru. Kad ste u zen fazi – funkcionišete na dva lista zelene salate i malo svežeg vazduha. U ovoj nedelji imate i jedno i drugo.

Posao
U jednom trenutku se fenomenalno nosite sa pritiskom koji evidentno postoji na vas, u drugom napravite dramski spektakl – rekao bi čovek da ćete dići od svega ruke i odustati. Naravno, nema ništa od toga . I pored toga što kukate povremeno na sav glas, vi nastavljate dalje svima u inat, najpre sebi. Trudite se da se organizujete, iako vam je sada ta organizacija misaona imenica. Ako su neke situacije u zastoju, ne lupajte glavom o njih – one će krenuti da se rešavaju od sledeće sedmice.

Novac
Ako su prilivi do sada bili stabilni, biće i dalje. Ako nisu – malo se strpite.

Ljubav
Sve što radite u ovoj nedelji radite kroz strast i u trenutku. Ni vi sami ne znate šta ćete uraditi u narednom momentu – prepuštate se ludoj energiji koja vas sada nosi, pa gde god da vas odvede. Zato će u ovoj sedmici biti velikih oscilacija u partnerskim odnosima. Čas ludo zabavno i sa puno strasnih varnica, čas ćete samo siktati na drago vam bićence . I kako će se to sve završiti? Skroz ok, koliko god vi želeli da u nekim momentima presečete kao sekirom. Slobodne Škorpije – emotivno ste probuđeni i sada „pecate“ na više strana. Imate li neki konkretan plan u glavi? Verovatno ne, samo vam je lepo i uživate.

Zdravlje
Najveći neprijatelj trenutno vam je sopstvena psiha. Budite aktivni telom, ne mozgom.

Vaša ishrana sada zavisi od toga koliko se uspešno nosite sa opterećujućim periodom. Neki od vas beže u impulsivno grickanje svega što je jestivo a drugima se apetit u potpunosti zamrznuo. Ni jedno ni drugo nije dobro, pokušajte da pronađete zlatnu sredinu.

Posao
Pomalo su vas neke situacije stisle, ne osećate se baš najbolje u trenutnim okolnostima ali kako dani prolaze sve vam je više jasno da ste se nervirali bez razloga. Stvari funkcionišu i što je zanimljivo – funkcionisaće još bolje. U ovoj nedelji vas očekuju mnogobrojne promene koje će se pokazati kao pozitivne po vas. Takođe – bićete vrlo aktivni, pred vama su jake komunikacije i dogovori koji će tek pokazati svoju pravu vrednost, mada i ovako na prvi pogled – ne deluju ni malo loše.

Novac
Stisli ste se, ne može se ni dinar izvući od vas. Bez razloga, finansije su korektne.

Ljubav
Malo se svađate, malo se volite. No, to što se svađate je rešivo iako u nekim momentima može izgledati kao da ste se posvađali za sva vremena. U principu – kroz nestabilnost dolazite do stabilnosti, kroz tenziju dolazite do strasti, kroz raspravu dolazite do ljubavi. Koja god da je početna tačka, ona krajnja ipak jeste emocija. Jeste ova nedelja pomalo šarena, ali ona vas ipak uvodi u mnogo lepši i sadržajniji ljubavni period. Slobodni Strelčevi – tu se već nešto krčka ispod površine, a ukoliko još uvek nije naletela ni jedna osoba, ne brinite – uskoro će. Ljubavni aspekti ne mogu da vas zaobiđu.

Zdravlje
Manje prehlade, povrede, posekotine, opekotine. Ne jurcajte kao muva bez glave.

Ako ste već rešili da menjate nešto u načinu ishrane, onda menjajte na bolje a ne na gore. Nervoza jako utiče na vaš apetit, ali i na varenje. Trudite se da obroci budu redovni i da između njih ne grickate ništa . I dalje je potreban unos više vode u organizam.

Posao
Razumem da vi imate neki svoj ustaljeni način funkcionisanja, ali morate se prilagoditi okolnostima koje su takve kakve jesu i dozvoliti da se promene dogode i zažive . I naravno – prilagoditi se njima. Ne sviđa vam se ovo, ali tako je kako je. Zbog unutrašnjeg nezadovoljstva i strahova koji su naglašeni, a istovremeno – zbog ogromne snage koja postoji u vama – funkcionisaćete čas odlično a čas ćete se pogubiti u dešavanjima. Samo polako, uhvatite jedan pravac i čvrsto ga se držite.

Novac
Nezadovoljstvo. Ne vucite nagle finansijske poteze.

Ljubav
Mirno, mirno, možda i previše mirno. Sve što je suviše mirno u sebi nosi potencijal za unutrašnje nezadovoljstvo – u nirvani trenutno niste definitivno, a to što volite da drugima tako izgleda – to je već vaša stvar. Vi i partner se držite zajedno i u tome ne leži problem. Zaista je potrebno da malo nešto promenite, oživite vaš odnos inače ćete potonuti u dosadu....a to onda već nosi mogućnost za probleme, pre ili kasnije. Napravite neki iskorak, zatalasajte situaciju, unesite više strasti, živosti, smeha. Slobodni Jarčevi – neko vas izaziva, trudi se da vas pokrene i zainteresuje. Odgovorite, biće vam interesantno.

Zdravlje
Uglavnom vam nije ništa a i ako jeste – poboljšanje u drugom delu nedelje.

I u ovoj nedelji se nastavlja „ne može se uhvatiti ni za glavu ni za rep“ vaše funkcionsanje po pitanju ishrane. Ili ste večito gladni ili ste siti svega. Za ručak biste da jedete čokoladnu tortu, a sledećeg dana vam je mrska i sama pomisao na hranu. Pijte vodu, ne hvatajte se za alkohol.

Posao
Neke prepreke i problemi će se sami skloniti, nešto će se uz mnogo sreće obaviti baš onako kako vama odgovara, a neke ćete razbucati tako da ni traga od njih neće ostati. Sa Saturnom i Marsom u vašem znaku na crtu niko ne sme da vam izađe, jer malo smehom i šarmom, a malo više pritiskom i ne odustajanjem – rešavate sve. Da li ćete se nervirati? Hoćete, to ne može da vas zaobiđe. Ali energetski priliv koji sada nosite ne možete i ne smete da propustite. Borite se za sebe i za ono što želite.

Novac
Novca će biti, za to ne brinite.

Ljubav
Ako vam je do sada bilo dobro sa voljenom osobom – biće tako i na dalje. Više ćete obraćati pažnju jedno na drugo, začikavati se i međusobno podsticati. Ako ste pak imali nekih talasanja i razmimoilaženja – u ovoj nedelji ćete napraviti cunami. A kada se sve smiri, onda ćete da se lepo ismejete i zagrlite. Vazduh se raščistio, nagomilana tenzija je otišla negde daleko, negativna energija izbačena i sada se može nastaviti opušteno dalje. Vodolije, ništa ne možete jednostavno.....Slobodni – bilo da se ne nadate – ljubav stiže. Bilo da jurite za njom – ona opet dolazi. Bili aktivni ili statični – da vas omaši ne može.

Zdravlje
Mnogo je jaka energija koju trenutno nosite. Ako ne želite da se okrene protiv vas – kroz glavobolje, probleme sa pritiskom, ubrzano lupanje srca, nervozu – budite u pokretu, vrlo, vrlo, vrlo aktivni!

Nedelja pojačane nervoze i unutrašnje napetosti,pa će i apetit biti sa vrlo velikim oscilacijama. Pokušajte da se držite nekog ustaljenog reda i rasporeda, nemojte ići iz krajnosti u krajnost.

Posao
Ne besnite i ne povlačite ishitrene poteze ukoliko neke situacije ne idu onako kako ste vi zamislili ili kako ste se sa drugima dogovorili. Prosto, okolnosti su takve da donose promene u svakom momentu i moraćete da naučite da rešavate stvari u hodu i da se ne nervirate zbog toga. Takođe – ne donosite zaključke o poslovnoj situaciji i svojoj stabilnosti na radnom mestu na osnovu trenutnih dešavanja. Sada sve izgleda mnogo teže i komplikovanije nego što zaista jeste.

Novac
Nervoza po pitanju finansija.

Ljubav
Vrlo ste osetljivi, osećanja su u ovom periodu prenežna i lako ćete sve shvatati kao atak na svoju sigurnost. Postoji taj neki raskorak u onome što želite i očekujete u odnosu na ono što dobijate, ali morate pokušati da realnije sagledate situaciju i da shvatite da je odnos sa partnerom dobar i da ne tražite nemoguće. Hvatajte se za lepe stvari između vas dvoje, ne za one koje vi doživljavate kao negativne. Ne tražite svađu, jer ćete je dobiti a tek to vam neće odgovarati čak iako ta svađa neće ostaviti trajne posledice. Slobodni – kontakti preko interneta i prijatelja koji će vas opustiti.

Zdravlje
Pojačana nervoza, sklonost povredama.

Autor horoskopa: venerasapapilotnom.com
Astrolog: Olga Savić

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava