Nedeljni horoskop: 3. - 9. februar 2020.

Pročitano: 728 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 3. do 9. februara 2020. godine!

I evo Venerice u vašem znaku, život da vam zasladi! Osećaćete se odlično i baš će vam prijati mali, ali češći i kvalitetniji obroci. Lagano, hranljivo i naravno – sa obaveznom poslasticom na kraju.

Posao
Bićete traženi, a umećete da prepoznate priliku koja je prava za vas. U ovoj nedelji je i vaša inicijativa dobrodošla jer ste ušli u podsticajan period koji od vas traži akciju. Moguće je da će još uvek biti mnogo nerešenih pitanja, ali njih za sada ostavljate po strani i bavite se onim što je od prioriteta i što dolazi u fokus. U ovoj nedelji možete dodatno pokrenuti i planove koji se vezuju za inostranstvo ili pak dogovore koje, za sada, vodite daleko od radoznalih očiju.

Novac
Venera u vašem znaku će svakako privlačiti poboljšane novčane prilike.

Ljubav
Nejasnoće će polako ustupiti mesto ljubavi, nedoumice će se ukloniti pod naletom strasti, pitanja koja su vas mučila iščileće pred osmesima, akcijom i pozitivnom energijom. U prvi plan doći će ljubav, ostalo će biti potisnuto. E sad – to što je nešto potisnuto ne znači da je baš u potpunosti nestalo, ali sa time ćemo se boriti neki drugi put. Slobodni Ovnovi će početi da privlače pažnju suprotnog pola (mada, šta je tu čudno – vi u svakom slučaju privlačite pažnju gde god da se pojavite). Flertovaćete, uživati u utisku koji ostavljate na udvarače, jednom rečju – ludo ćete se provoditi.

Zdravlje
Stabilna nedelja po pitanjima zdravlja. Kontrolišite svoju pojačanu potrebu za slatkišima.

Ubacili ste u „petu brzinu“ i u ovoj nedelji malo ćete imati vremena za kuliranje, odmaranje,pa i uživanje u jelu – onako, natenane kao što vi volite. Uglavnom će to biti neki obroci s nogu a primetno je da ćete koristiti više mesa i mesnih prerađevina u ishrani, kao i više začina.

Posao
Dobra poslovna nedelja. Interesantni novi momenti, novi saradnici koji vam ulaze u život. Dogovori koje napravite mogu trajati – samo ne treba impulsivno uletati u njih, već dobro promisliti – tako neće biti greške. Pojačana saradnja sa inostranstvom i osobama iz drugih gradova. Moguće je da se neki od vas tokom ovog perioda zapute češće i na poslovna putovanja, i to prilično uspešna. Bolje razumevanje sa autoritetima i šefovima. Poslovi i projekti koji su bili u zastoju, sada se pokreću.

Novac
Manji trošak početkom nedelje, ali generalno gledano – povoljan finansijski period.

Ljubav
Promenila se energija u vašim emotivnim relacijama. Nemiri su se pojačali, ali oni koji strasti bude i želje guraju u prvi plan . I partneru i vama će prijati ova promena, ova drugačija energija, podsticajnija, življa. Nemojte samo da baš mnogo budete „nemirni“ pa da počnete da češće zagledate i druge osobe...A kod nekih od vas – biće i toga. Jeste, tajne su uzbudljive. Ali može od njih i da zaboli glava....Slobodni Bikovi – lakše ćete se nego inače upuštati u flertove, imati pojačane kontakte sa suprotnim polom. Neko će poželeti da avanturom začini svoj život. Da se prepusti željama, bez mnogo razmišljanja...

Zdravlje
Osetljivost grla i disajnih puteva.

Od samog početka nedelje ste u pokretu i ne drži vas mesto pa ćete svoju ishranu morati da prilagodite ovim pojačanim aktivnostima. Smanjite ugljene hidrate, a pojačajte proteine i unos povrća. Takođe – vodite više računa o hidrataciji, ne uzimate dovoljno tečnosti.

Posao
Vrlo dinamična nedelja je pred vama . I vi ste aktivniji nego inače, spremni za akciju i dešavanja. Biće žurbe i kratkih rokova u ovoj nedelji, biće završavanja stvari u poslednjem trenutku. Isto tako – primetićete da su se mnoge stvari pomakle i pokrenule, a ne bi bilo čudno ni da vam sada okolnosti otvore i nove poslovne prilike. U napetim trenucima zadržite smirenost i fokusiranost, a u onim drugim – budite spremni da prihvatite ponudu koja se otvara pred vama.

Novac
Nedelja u kojoj će se finansijski prilivi poboljšati.

Ljubav
Postojeće ljubavne veze i odnosi vam čas donose dobro raspoloženje i opuštenost, čas nesigurnost i neizvesnost. Pitanja koja vas možda muče u svakom slučaju ne možete rešavati onom brzinom koju biste vi voleli, već sačekati da vreme da svoju, zadnju reč. Neko će vas u ovoj nedelji „dići“ – naravno, bilo bi mnogo dobro da to bude vaša voljena osoba, ali postoje velike šanse da to bude neko drugi...Slobodni Blizanci – prijatelji vas guraju, aktiviraju, zovu, ne daju vam da se povučete u tišinu i zatvorite. Neka, budite u pokretu i aktivni – idu vam neke lepe nove prilike i nova poznanstva.

Zdravlje
Bolja zdravstvena situacija. Stariji mogu imati malo problema sa venama ili nogama.

Mesec se polako puni, a i Rakovi će češće puniti svoj tanjir i tražiti repete. Biće momenata u kojima nećete znati da li ste zaista gladni ili su vam samo oči gladne....Bilo da je prvo ili drugo u pitanju – malo ćete vi sada razmišljati o dijetama i brojanju kalorija – uživaćete i opustiti se.

Posao
Pritisak na vas postoji, i onaj koji vi sami sebi pravite, ali i onaj realan – iz okoline i od strane saradnika. Pruža vam se prilika da neke situacije i pitanja rešite na lakši i brži način – uz pomoć osoba koje vas podržavaju. Povremeno manji problemi sa nadređenima – ništa ozbiljno, ali kao da će i vama i drugoj strani nedostajati mere i takta. Neka papirološka pitanja u ovoj sedmici možete srediti na zadovoljavajući način, ali gledajte da ne otvorite nove „frontove“ time što ćete napraviti neki propust.

Novac
I pored jačih priliva u ovoj sedmici – i dalje niste zadovoljni.

Ljubav
Ne treba se u ovoj sedmici povlačiti iz komunikacije sa partnerom, ne treba se zatvarati, distancirati, praviti zid. Napetosti ima, možda i problema ima – ali jedan deo jeste realan, a mnogo veći prenaduvan. Ćutanjem ste već doveli do ovoga gde ste trenutno, nemojte praviti grešku i nastavljati tim putem. U suprotnom – zbog sitnica ćete se raspravljati a pravi kamen spoticanja će ostajati tu gde jeste. Slobodni Rakovi – ljubavne prilike vas prate, a vi im izmičete. Date delić od sebe pa se uplašite sopstvene hrabrosti i povučete. Neke unutrašnje blokade je sada zaista teško prevazići.

Zdravlje
Slabost i manjak energije.

Ne nalazite izgovore. To što ćete reći – ma mrzi me da spremam nešto, daj da smažem kesicu čipsa ili grisine i evo ovaj kolač, čisto da zavaram glad – definitivno nije dobro. Potrebni su vam proteini, potrebno vam je povrće, potrebni su vam citusi i mnogo, mnogo vode.

Posao
Stvari se ubrzavaju, komplikuju – ali isto tako – i vi se ubrzavate i dobijate dodatni podsticaj da odgovorite na sve na pravi način. U ovoj ćete sedmici prosto uživati u tome da savladate izazov za izazovom, da se osetite dobro, nepobedivo. Poslovni segment vam istovremeno i oduzima i daje energiju. Zahtevna nedelja u kojoj ćete vi, više nego izvesno – praviti dobre poteze i stvarati dobar temelje za bolje poslovne situacije koje vam tek dolaze.

Novac
Pojačani troškovi, ali i veći prilivi u ovoj sedmici.

Ljubav
Nije loše ovo, ni malo. Čak i taj pun Mesec u vašem znaku ne morate automatski iskoristiti za pravljenje neke drame i tenzije u odnosu sa voljenom osobom, ne. Postoji ogromna mogućnost da ga upotrebite na pravi način – da pojačate strast, unesete neke novitete, imate više zajedničkih aktivnosti, obradujete partnera. Slobodnima će biti lepo, pa još lepše, pa najlepše. Minimum dve nove ljubavne prilike moraju da se u ovoj nedelji motaju oko vas. Flertujte, uživajte, provedite se. Sada vam je zaista potrebno da izađete iz kolotečine i pustite da vam se dese neke lepe stvari.

Zdravlje
Nešto pojačan nivo stresa. Problemi sa pritiskom, cirkulacijom, aritmijama.

U ovoj ćete nedelji sve raditi „kontra“. Vašem organizmu su potrebni proteini – vi ćete navaliti na ugljene hidrate. Bilo bi dobro da jedete ribu – vi ćete samo guliti mesne prerađevine. Trebali biste da smanjite slatkiše – navalićete na čokoladice i kolačiće kao da vam život od toga zavisi....

Posao
Dosta toga možete u ovoj sedmici rešiti brže nego što mislite. Da li sami, da li uz nečiju pomoć ili na neki nov kreativan način koji će vam okolnosti otvoriti – nije ni bitno. Važno je da na izazove odgovarate adekvatno, brzo i spretno. Zanimljive informacije koje niste očekivali (ali ste im se potajno nadali) dolaze. U ovoj nedelji su mogući i dogovori i nove poslovne prilike . I pored svih pozitivnih mogućnosti koje ova nedelja nudi, morate biti skoncentrisani i organizovani, jer neke stvari mogu vam promaći.

Novac
Neke troškove ste očekivali, neke niste. Ipak, dosta se uspešno borite sa njima.

Ljubav
Na konto svog šarma ćete uspeti da „ispeglate“ mnoge situacije u kojima će partner mrko da vas pogleda ili da bude spreman na raspravu. A kako vam sada drago vaše bićence može odoleti kada ste toliko duhoviti, zanimljivi, spremni za šale i pošalice, a u isto vreme – mazni, nežni i raspoloženi za ljubav? Zato će u ovoj sedmici uglavnom sve ići baš kako treba. Slobodne Device – vama malo, malo pa naleti neka nova ljubavna prilika....Evo je i u ovoj sedmici. Poznanstvo preko prijatelja, društvenih mreža, na nekom okupljanju ili prilikom izlaska. Neko će vas zainteresovati, na blic . I baš će vam biti fino da čavrljate.

Zdravlje
Osetljivost grla i disajnih puteva. Stariji – problemi sa nogama.

Sad vam je vrlo, vrlo bitno kako ćete izgledati i itekako je moguće da će vas to poterati da striktno obratite pažnju na ishranu u ovoj sedmici. Naravno da nije samo izgled u pitanju, bitno vam je i da se osećate dobro. Koji god da je vaš „izgovor“ – sada će upaliti....

Posao
Zaključujete da stvarno imate previše posla. Taj zaključak će, o čuda! dovesti samo do toga da tog istog posla ima još više . I samo će se otvarati još i još. Čak ćete i vi biti iznenađeni potražnjom vas ili vaših usluga. U ovoj nedelji trčite, dogovarate, razgovarate, sastančite, radite, završavate, počinjete novo. Ima vas na sve strane, ali koliko vas to jednim delom umara, toliko vam daje podsticaj da nastavite dalje. Sve u svemu – jedna super zahtevna i super poslovna nedelja. Bićete baš zadovoljni.

Novac
Odlična nedelja po pitanju finansija.

Ljubav
Vaša vladarka, slađana Venera – ušetala je u partnersko polje. Sad ćete mnogo da volite drago vam biće, a i ono će umeti da uzvrati na isti način. Doduše, biće u toj ljubavi i mnogo strasti – ali šta istoj fali, samo neka je bude! Baš ćete mi nešto kao par živnuti – aktivirati se i jedno prema drugom, ali i u zajedničkim aktivnostima, skitnjama, uživanjima....Slobodne Vage – neko sa kim ste u kontaktu ili ko je u vašoj blizini – čačnuće vas, onako baš kako treba. Zagolicaće vam misli, zagolicaće vam maštu i pokrenuti one duboke impulse ljubavi (čitaj – strasti i želje). Želećete da osvojite, zablistaćete, procvetati!

Zdravlje
Savršen momenat da otpočnete sa jačim fizičkim aktivnostima.

E sad ste stvarno, čvrsto, najčvršće i najozbiljnije odlučili da menjate nešto u svojim navikama po pitanju ishrane. Da li je dobar momenat za to? Jeste. Da li ćete imati uspeha u ovome? Pa.....malo ćete klecati u početku, ali kasnije – biće to super.

Posao
Kao da do sada niste bili maksimalno vredni....ova je nedelja tek pripremila za vas akciju. Poslovni period se nastavlja ne nesmanjenom žestinom, nego još jače. Poslovne prilike doleću, stvari se dešavaju i pokreću, a vi ste zapeli kao nikada do sada. Samo polako, ja uporno govorim da ćete se tek naraditi i da je ovo samo početak. Zato ne ostavljajte ništa „za sutra“ jer sutra nećete imati vremena ni za šta. Prijatelji vas vuku da uđete u neki posao – razmislite o ovome, izgleda dobro ali ne treba žuriti.

Novac
Para će biti i vi ćete ih sa zadovoljstvom trošiti.

Ljubav
U istoj ste energiji partner i vi sada. Probudila se vaša veza, aktivirao se vaš ljubavni život i u ovoj nedelji stvarno može biti nekih lepih i vatrenih momenata. Ali nećemo samo na strast – sada možete biti i podrška jedno drugom, od nekih svakodnevnih obaveza napraviti igru i zanimaciju sa puno smeha. Nije ovo loše ni malo. Sa vatrom se volite, sa vatrom uživajte jedno u drugom. Slobodne Škorpije – i kod vas su strasti proradile. Neko vas čačka, golica vam misli i pali vaše unutrašnje vatre. Zar je važno da li će biti veza ili „bez obaveza“? Bitno je da je vama lepo i da ste u ovoj sedmici raspoloženi.

Zdravlje
Umor, zato je potrebno opuštanje. No, isto tako – potrebna vam je i fizička aktivnost.

Raspoloženje je baš kako treba, energija je baš kako treba. Sudeći po svemu – i apetit je baš kako treba. Možda glocnete po koji zalogaj previše, ali brzo vi to potrošite. Bilo bi dobro da ne preskačete „povrćne“ obroke, imaju oni svojih benefita i čari....

Posao
Privatnici će dodatno živnuti, pokrenuti se, razraditi još više nego do sada. Neće ni malo loše proći ni ostali – doći će novi poslovi, novi projekti, novi dogovori i novi saradnici, klijenti. U prevodu – pred vama je jedna povoljna poslovna sedmica . I oni koji sarađuju sa inostranstvom sada će doći do dogovora ili se spremati za poslovno putovanje. Papirološka pitanja u ovoj nedelji rešavate na brži način od očekivanog. Možda vam pomogne nečija protekcija ili savet.

Novac
Solidna sedmica po pitanjima finansija.

Ljubav
Sve se u ovoj sedmici lako rešava. Neke se situacije reše razgovorom i dogovorom. Neke se reše izlaskom, zajedničkim aktivnostima sa prijateljima. Neke se reše planiranjem putovanja. A neke se reše strašću. Uopšte nije važno na koji ćete način rešavati, bitno je da uživate u procesu i da vam je lepo. Slobodni pripadnici ovog znaka – do sada ste žarili i palili. A sad ćete to da podignete na kvadrat. Ušetala vam Venera u vaše polje ljubavi i zabave – zaljubićete se i zaljubiće se u vas. Nosi vas jedan ludi i vatreni talas i u istom treba uživati. Da li će i koliko trajati sada nije uopšte važno.

Zdravlje
Odlično se osećate.

Promenljiv apetit koji će dosta zavisiti od toga kako se budete osećali. No, generalno gledano – ne prija vam sada teška hrana i obilni obroci. Odgovaraće vam mlečni proizvodi, naročito sirevi. Nešto jača potreba za slatkišima.

Posao
Pred vama je odlična poslovna nedelja. Čućete informacije koje vam odgovaraju. Napravićete dogovor koji vam je potreban. Imaćete šta da kažete i kome da kažete . I čuće vas. Bilo koja situacija koja dođe pred vas u ovom periodu, biće rešena. Imate ideje, imate praktična rešenja, imate kreativnost. Ništa vam ne fali da dobro prođete, povučete odlične poslovne poteze, da radite i zaradite . I da budete zadovoljni i svojim nastupom i onim što ste ponudili. Pokažite svu svoju snagu i odgovornost u ovoj nedelji.

Novac
Nije lagana, ali je finansijski ipak uspešna ova sedmica.

Ljubav
Još jedna „onako“ nedelja. Ni dobra ni loša, sa mometima koji su povoljni za odnos sa voljenom osobom, ali isto tako – i sa momentima u kojima kao da nemate šta da pričate jedno sa drugim. Baš u toj komunikaciji sada i leži ključ i rešenje. Mogu se na lakši način pokrenuti pitanja koja su do sada prećutkivana ili gurana pod tepih . I rešenje će se pronaći. Zato pričajte, ne povlačite se u tišinu – ni jedno ni drugo. Slobodni Jarčevi – komunikacija sa nekim je i do sada tekla baš fino, a sada se može produbiti, živnuti. Mogu se reći reči koje pokreću, koje bude, koje aktiviraju. Može doći i do susreta, lepog.

Zdravlje
Grlo, pluća, bronhije – slabe tačke.

Kažite „pa-pa“ Veneri koja iz znaka Riba prelazi u Ovna u ovoj nedelji. Da, donela vam je pare, ali vam je donela i borbu na dnevnoj bazi sa pojačanim apetitima. Sad vam u polje hrane ulazi Merkur – on donosi više obroka, ali su to mali, fini, taman koliko treba.

Posao
U ovoj sedmici očekujte pun frontalni napad od strane saradnika, poslovnih partnera, klijenata . I starih i novih. Da ne bude zabune – napašće vas lepo, želeće da baš sa njima sarađujete, baš sa njima radite, baš njih stavite na prvo mesto i da baš sa njima završavate poslove. Bićete toliko traženi, da nećete znati gde udarate. Ali, kao što i sami znate – vi u takvim uslovima, pod takvim pritiskom i pod „pretnjom“ kratkih rokova – funkcionišete savršeno, bez greške. Tako će biti i u ovoj nedelji. Razbićete se od posla.

Novac
Zajedno sa poslom, stižu i pare. Biće ih sasvim dovoljno za sve vaše apetite i troškove.

Ljubav
Pun Mesec će biti u vašem partnerskom polju tokom ove sedmice, ali neće doneti ništa spektakularno. Mogli bismo da kažemo da će na kratko vaša veza da se „zatalasa“, ali će se brzo sve smiriti i vratiti u normalu. Šta više – iz tog talasanja mogu da izađu i neke zanimljive stvari – pojačana strast, mnogo smeha ili izlazak i dobar provod. U prevodu – bura u čaši vode, a nakon toga uživancija....Slobodne Vodolije –ako budete imali samo jednog udvarača tokom ove sedmice, nešto ne radite kako treba. Sudeći po zvezdicama i planetama – spopašće vas sa više strana. Biće vam fino . I mnogo ćete uživati.

Zdravlje
Bićete pod stresom. Stariji će imati problem vezan za cirkulaciju, pritisak, krvne sudove, kičmu.

Prvo vam je Venera bila u polju ličnosti pa vam je „šećerila“ dane. Sada će vam biti u polju hrane, pa ćete se šećera naručkati sve u šesnaest. Jedino vas „vadi“ da budete u pokretu, fizički aktivni. U suprotnom – počnite da kupujete lagano dva broja veću garderobu...

Posao
Odličan period da pokrenete situacije o kojima ste do sada samo razmišljali ili ih planirali u potaji. Možete i sebe, ali i druge iznenaditi svojom inicijativom, predlozima, inventivnošću, brzinom u razmišljanju i delovanju. Dobra nedelja da napravite dogovore koji će imati vrednost i trajnost. S jedne strane nižete uspehe, a sa druge se borite sa lavinom obaveza koja kao da ne pokazuje nikakvu nameru da malo ukoči. Sve će ovo biti povoljno po vas, samo istrajte, budite uporni, radite i pokažite ko ste.

Novac
Malo će se poboljšati stanje finansija. Nije loše.

Ljubav
Dobra nedelja da se reše neke situacije koje su vas mučile. Dobra nedelja da jednim delom malo iskulirate od ljubomore i nesigurnosti vezanih za odnos i partnera. Dobra nedelja i da vaše voljeno biće pokaže koliko mu je stalo do vas, da vas iznenadi, podstakne, nasmeje, odobrovolji. Dobra nedelja da donese više vremena i pozitivnih momenata za vas dvoje. Ne kvarite je, uživajte. Slobodne Ribe – nečija inicijativa vas može iznenaditi. Ne znam zašto se iznenađujete – trebali ste do sada da ukopčate da ova osoba nema nameru da se druži i prijateljuje sa vama, već da je emotivno zainteresovana za vas.

Zdravlje
Stres vas iscrpljuje. Čuvajte sebe, odmarajte se, relaksirajte.

Autor horoskopa: venerasapapilotnom.com
Astrolog: Olga Savić

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava