Nedeljni horoskop: 21. - 27. oktobar 2019.

Pročitano: 927 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 21. do 27. oktobra 2019. godine!

Osećate se zaglavljeno u mnogim situacijama, sputano i bez prave snage da napravite željeni preokret – a u ovakvim momentima nekako baš fino legne dobar, jak obrok ili parče (možda i dva, tri) čokoladne torte sa tonom šlaga...Da, hranom se tešite u ovoj sedmici....nemojte samo preterivati.

Posao
Napeti momenti po pitanju posla i u ovoj sedmici valja biti obazriv. Pritisak na vas je u nekim momentima prevelik i neki od vas se mogu slomiti, pući, prelomiti preko kolena, preseći kao sekirom. Na ruku vam ide to što i u najkritičnijim momentima kada vam već para iz ušiju izlazi, imate sposobnost da i najtežu situaciju šarmom, diplomatskim pristupom i upotrebom razuma – preokrenete u svoju korist. Neće ovo biti lagano, ali vi sada imate dovoljno prefriganosti da se iz svega izvučete, nepovređeni.

Novac
Drugi deo nedelje donosi isplatu koju očekujete i zbog koje ste se debelo unervozili.

Ljubav
Vrlo se suzdržavate i pokušavate da iskontrolišete svoja ponašanja i reči, ali suština je da vas drago vam vaše bićence nervira do srži. Pogotovo vas nervira kada počne da vas „ujeda“ i kada vas u mozak bode svojim rečima. E sad, možda u rečima vašeg partnera ima istine i moguće je da vam sa pravom zamera, ali vas izluđuje što ne prestaje nego iznova i iznova nastavlja. Samo se vi tako lepo kontrolišite i čekajte kraj nedelje – tu već dolazi do smirivanja i rasterećenja i spadanja tog strašnog tereta sa vas....Oni koji su slobodni – vrlo zanimljiva dešavanja. Neko vam se primiče, polako ali sigurno i sve više shvatate da ste se upetljali u nešto iz čega će biti teško izaći....a možda nećete ni imati želju da od ovoga pobegnete...

Zdravlje
Povrede, problemi sa kičmom i zglobovima. Pesak u mokraćnim kanalima ili u bubrezima.

Apetiti su pojačani, a sa druge strane – preteška hrana i preobilni obroci mogu vam donositi jače probleme sa probavom. Pokušajte da kontrolišete konzumiranje slatkiša, proizvoda od belog brašna, previše masne ili prezačinjene obroke.

Posao
Pitate se „može li više posla i obaveza?“ i dobijate odgovor „ma nema problema, može!“ Savet – sledeći put nemojte da pitate, uvaliće vam još više posla nego što ga već imate....Mala šala – no, da ćete se naraditi, hoćete. Ali koliko god posao i obaveze bili naporni i zahtevni u ovom periodu, vi ste ipak u sebi pronašli i snagu i mir. Da vas neko posmatra sa strane, konstatovao bi da vi to obavljate očas posla, bez ikakvog napora. Naravno da nije tako – ali u ovoj sedmici ne pravite greške, samo prave poteze.

Novac
Biće novca. Dobri ste vi, skroz.

Ljubav
I vi i partner ste već neko vreme „na svoju ruku“. Tu ste gde ste, ne mrdate jedno od drugog, ali se lepo vidi da non stop postoji neka napetost između vas. Tokom ove sedmice, najpre u njenom prvom delu – može doći do pokretanja neprijatnih pitanja koja se vežu ili za vaš dom i porodicu ukoliko ste u braku, ili za samu osnovu vašeg odnosa ukoliko ste u vezi. Da može biti prebacivanja i natezanja – može. Da će to dovesti do nekog ozbiljnijeg problema ili odvajanja – teško. Oni koji su slobodni – vi kao da se igrate „mice – skrivalice“ ili žmurke sa osobom koja vam se dopada. Čas ste tu, čas vas nema. Čas date sve, čas sve uzmete. Čudna vam ova neka taktika....ali izgleda da itekako deluje na drugu stranu....

Zdravlje
Bez opuštanja kada je zdravlje u pitanju – i mali problem može očas posla postati veliki.

Manji, a češći obroci su nešto što će vam pomoći da se ove nedelje osećate baš kako treba, a i da nemate problem sa probavom. Izbegavajte mleko i mlečne proizvode jer će vam oni teško pasti „na stomak“ u ovom periodu.

Posao
Sa vaše strane u ovoj nedelji neće biti grešaka kada je posao u pitanju. Sve stižete na vreme i obavljate na pravi način. Našli ste potrebnu stabilnost, našli ste motiv a našli ste i pravi način i pravi pristup situacijama, planovima i ljudima koji su vam sada bitni. Možda još uvek niste zadovoljni delom finansija jer tu postoje problematične situacije, pregovori i natezanja, kao i problem sa naplatom – ali sve ostalo je uglavnom u redu. Ukoliko želite da izboksujete za sebe veću platu – to će u ovoj nedelji ići promenljivo

Novac
Dovoljno novca za sve ono što vam je potrebno. Ipak, postoji nezadovoljstvo kod vas.

Ljubav
Ovo bi trebala da bude jedna prilično mirna i bez velikih oscilacija nedelja u vašim emotivnim relacijama. Prilično ste se uskladili sa partnerom i uglavnom sve funkcioniše kako treba. Možda se povremeno javi poneka tenzijica, najpre ona koja se vezuje za vaše ili partnerove finansija ili pak za poslovni segment, ali vas dvoje kao par ste potpuno u redu . I neka tako ostane i na dalje....Oni koji su slobodni – komunikacija sa osobom koja vam se dopada je prisutna i dalje, ali u ovoj nedelji ima promenljivosti i oscilacija u njoj. Ne shvatajte ništa lično, ovo je samo kratkotrajni zastoj, najpre zbog zauzetosti druge strane...Na dobrom ste putu da napravite jednu finu i kvalitetnu ljubavnu priču....

Zdravlje
Prehlade, virusne infekcije, problemi sa zglobovima.

Nervoza i stres su prisutni kod vas tokom ove sedmice, pa će jako uticati i na vaš apetit, ali i na probleme sa varenjem. Ješćete nešto „na preskok ili s nogu“ i kao da nećete imati dovoljno vremena da se opustite uz kvalitetan obrok.

Posao
Kada su emocije u pitanju možda ste slabi i osetljivi, ali kada pričamo o poslu – e tu je već druga stvar. Tu ste pravi profesionalac, pravi zmaj – ma drugi vam nisu ni do kolena. Nemojte samo da nosom počnete da previše parate oblake pa da propustite nešto što vam je vrlo važno – da napravite grešku ili se nešto smotate sa papirima – posebno otvorite četvore oči tokom utorka naročito. Tog dana vam ni komunikacija sa saradnicima neće biti baš normalna – kao da pričate različitim jezicima.

Novac
Neke greškice ili pogrešna ulaganja vam mogu izbiti novac iz džepa.

Ljubav
Volela bih da mogu da kažem da je ovo nedelja mira, spokoja i stabilnosti u vašem ljubavnom životu. No, bojim se da će to biti poprilično teško za izvesti – vaša osećanja jako osciliraju, nemiri vas svakog časa spopadaju, a sve ono što je nakupljeno danima, mesecima ili godinama – preti da izbije iz vas. Porodična, bračna ali i atmosfera u dužim emotivnim vezama dosta je uzavrela i u ovoj nedelji valja balansirati, kako god vi i partner to znali i umeli....Oni koji su slobodni – ovo je sedmica koja je dobra za strast, koja je dobra za provod, koja je dobra da se opustite i da pustite da sve ide tačno tako kako ide. Kad vam se uživa – uživajte, kad vam se luduje – ludujte, kad vam se muva i flertuje - ma radite i to!

Zdravlje
Dobro ste vi, samo malo kanališite tu nervozu. Idite trčite, vežbajte – izbacite lošu energiju iz sebe.

Vrlo je bitno da u ovoj nedelji obratite pažnju na kvalitet namirnica koje unosite, da ne pretovarujete stomak i umereno se „bavite“ slatkišima i začinima. Više će vam prijati žitarice, povrće, biljna hrana, dok vam mesne prerađevine mogu napraviti problem sa varenjem.

Posao
Džabe vi gurate i šutirate vrata koja su ispred vas zatvorena. Sad na silu i na pritisak ništa neće funkcionisati. Ili nađite nekog ko može da vas progura „na mala vrata“ ili se ušećerite pa probajte diplomatski i na finjaka – ovo drugo ne garantuje uspeh, ali šta vas košta da pokušate....Nedelja pred vama zaista donosi velike obaveze i moraćete da dobrano zapnete da biste sve ovo priveli kraju kako treba. Pred kraj sedmice ne donosite bitne odluke i ne potpisujte važne ugovore niti papire.

Novac
Obaveze i račune koje ste zapostavili morate da regulišete što pre.

Ljubav
Ukoliko ste potiskivali nerešena pitanja i situacije sa bračnim partnerom ili sa nekim sa kim ste duže vreme u vezi – već od ponedeljka možete početi polako da se „pušite“ i da se jedva uzdržavate da ne kažete tačno ono što mislite. Baš taj dan i utorak mogu pokrenuti događaje koji hoće raščistiti vazduh, to nije sporno – ali će usput doneti i dosta tenzije i svadljivosti u vašim emotivnim relacijama. No, mora kako mora – bolje sada, nego ko zna kada. Oni koji su slobodni – osobi koja vam se dopada na vrlo čudan način pokazujete da ste zainteresovani i potpuno je jasno zašto je druga strana zbunjena i ne zna šta da misli. Otkočite se već jednom i uradite stvari onako kako treba, ne može niko da vam čita misli....

Zdravlje
Sklonost povredama, mogućnost jače prehlade, reuma.

I sami ćete primetiti da je nešto neuobičajeno tokom ove nedelje kada je ishrana u pitanju. Ili vam je apetit oslabio ili vam odjednom ne prija hrana koju inače volite, a možda vam i sve ono što pojedete teško „padne na želudac““....

Posao
Na žalost, sve ono što se vrti oko finansija jako će vas opterećivati tokom ovih dana i samim tim vam odvlačiti pažnju od nekih bitnih obaveza koje morate završiti. Ne znači da nećete uspeti jer ste ipak u periodu kada ne dozvoljavate da vam situacija isklizne iz ruku, ali svakako vas očekuje borba i sa samim sobom i sa okolnostima koje će vas sputavati. Dosta kvalitetnih kontakata i komunikacije sa osobama od kojih možete čuti prave stvari i dobiti dobre savete za dalje.

Novac
Spremite se na veliku borbu za finansijsku stabilnost.

Ljubav
Sve ono što je vezano za finansije može da vam vrlo neprijatno začini sledeću nedelju. To može biti novac koji vam je potreban za nekretninu, za neko ulaganje, možda za dete, možda se bavite i razmišljanjima o kreditu . I sad, kakve to veze ima sa vašim ljubavnim životom? Pa, na žalost ima – jer ćete kroz sve ove petljancije morati da prođete sami, a partner će se elegantno izvući i sve prepustiti vama. Cela nedelja vam je naporna, a verovatno ćete ovu energiju preneti i u narednu sedmicu. Oni koji su slobodni – sa nekim imate jako lepu komunikaciju i razumevanje i to vam izuzetno prija. Ako se malo kockice poslože, već u narednoj sedmici mogli biste započeti jednu slatku i strasnu ljubavnu priču.

Zdravlje
Problematična probava, nervoza – vodite računa da se ne povredite u brzini.

Sa nekim situacijama i raspoloženjima se teško borite i nosite u ovoj sedmici, pa nije ni čudo što će mnogi od vas potražiti utehu u hrani. No, tu imamo jedan mali problem – neće vam sve namirnice prijati i sada je lako pokvariti stomak ili imati problema sa probavom.

Posao
Pripadnicima vašeg znaka sada je samo novac na pameti – no koliko god se vi borili i izgarali, izgleda vam kao da vas nešto čvrsto drži zalepljeno za početnu poziciju. U prevodu – ni makac. Koliko zaradite, isto toliko potrošite i ostajete bez pravih rezultata. Baš iz ovog razloga, vrlo promenljivo ćete funkcionisati po pitanju obaveza, poslova, dogovora. Čas ćete jurišati iz sve snage, čas se povlačiti, zastajati, zablokirati se. Ne odustajte ni od čega jer su ovo momenti kada možete nešto odbaciti na korak ispred cilja....

Novac
Sve je rečeno – teško se zarađuje, lako se novac izvlači iz džepova....

Ljubav
Pa, nije baš najugodnija nedelja pred vama. Mars iz vašeg znaka biće u tačnom kvadratu sa Saturnom a vi ćete se osećati zakočeno, sputano, ograničeno. Tenzija u vama će rasti i koliko god je budete više kočili imaćete osećaj da je ona sve veća i veća. Tokom prve polovine sedmice i u danima vikenda ta tenzija je najjača pa u ovim momentima, ukoliko to ikako možete – probajte da rashladite glavu ili se bacite na neku žestoku fizičku aktivnost, premeštajte nameštaj po kući, radite dok svu ovu negativnu energiju ne izbacite kroz znoj i umor iz sebe....Oni koji su slobodni – ulazak u odnos koji se zasniva na strasti je sada više nego moguć, ali pitanje je šta bi vam ova veza donela na duži rok. Na vama je odluka....

Zdravlje
Problem sa probavom i stomakom, prehlade, reumatski bolovi.

Jedete mnogo – sve se lepi za vas. Jedete malo – sve se lepi za vas. Trudili se ili ne trudili, pokušavali ili ne pokušavali, isto vam se hvata – ni gramčić da spadne. E sad, bilo bi dobro da se više fizički aktivirate, ali to vas sada ili mnogo mrzi ili jednostavno – ne uspevate da pronađete dovoljno vremena....

Posao
Znate li onaj osećaj kad se borite, borite, kraja toj borbi ne nazirete.....a onda pobedite? Znate? Pa, dobro došli baš u takvu nedelju. Dani za borbu, dani za savladavanje sebe, prepreka, ljudi, dani za opterećenost, za nerviranje, za stres.....ali u isto vreme i dani u kojima ćete ipak na kraju izaći kao pobednik. Vikend prespavajte ako ikako možete i čekajte sledeću sedmicu i mlad Mesec u vašem znaku – vrlo brzo dolaze preokreti kojima se niko nije nadao....

Novac
Zaraditi hoćete, a zadržati taj novac možete samo ako budete izuzetno mudri....

Ljubav
Mučite sami sebe, a vi ste toliko dobri u tome....Realno gledano, nešto ne bih rekla da postoji pravi razlog za opterećenost koja sada toliko naglašeno stoji u vama, ali vi verovatno bolje od mene znate zašto je to prisutno. Očigledno je da se borite sa nekim svojim ličnim, unutrašnjim demonima, tražite razlog da se ne osećate dobro i samim tim – prema voljenoj osobi se čas ponašate vruće i strasno i posesivno i puno dubinskih emocija, a u drugom trenutku se zaledite, podignete zid i povučete se...Oni koji su slobodni – prisutnost osobe koja pokazuje sve veće interesovanje za vas vam jako prija, ali nešto mi vi ne izgledate kao da sada možete sami sa sobom da se dogovorite hoćete li ili nećete li....

Zdravlje
Problemi sa nesanicom i hormonski disbalans.

Trip zvan „tri sata je ujutro, savršen je trenutak da izvršim napad na frižider“ nastavlja se kod Strelčeva nesmanjenom žestinom. U ovoj sedmici još na ovo dodajte to što će da vas prijatelji, tetke, strine i ostala mnogobrojna rodbina samo nešto nutkaju i ćuškaju vam najbolje (najveće) parčiće u tanjir..

Posao
Kao funkcionisaćete dobro, a u stvari – samo ćete sebe kočiti propustima, greškama – koje su naglašeni maltene tokom cele sedmice. To će izgledati otprilike ovako- uradite jednu stvar kako treba, a onda drugu zabrljekate. Skoncentrišete se po jednom pitanju, a po drugom – zaboravite, propustite, dogovorite se pogrešno. Ne znam koji savet da vam dam – najlakše bi bilo reći da se fokusirate maksimalno na ono što radite, ali uopšte nisam sigurna da ste sada u mogućnosti da to obavite...

Novac
Vaši prilivi su stabilni, ali u ovoj sedmici troškovi i odliv novca postaju neuobičajeno veliki....

Ljubav
O mnogim stvarima vi ćutite, previše toga nosite u sebi i to već počinje jako da vas opterećuje. Da vas neko sa strane pogleda rekao bi da ste osoba puna života, optimizma, da prosto sijate i širite pozitivnu energiju, a vama je u mislima i u duši krš i lom. Ne znate šta i kako dalje, jasno vam je da se o nekim situacijama i pitanjima mora razgovarati sa voljenom osobom, ali ni ona vam sada ne deluje nešto naročito raspoložena za otvaranje. Pa, ide kako ide....a dokle će – videćemo. Oni koji su slobodni – nešto se u vama dešava a to nešto se hteli vi to ili ne hteli razvija u pravcu prave emotivne priče. Iako trenutno „javno“ odbijate tu mogućnost, bojim se da vas niko ništa ne pita....

Zdravlje
Problemi sa spavanjem, rasejanost pa samim tim – mogućnost povreda.

Obroci su vam u ovoj nedelji vrlo neredovni. Ili nemate vremena da se hranom bavite ili nemate nešto naročito apetita. A sada vam je baš potrebno da budete maksimalno odgovorni u ovom segmentu. Ne zaboravite na onu čuvenu „snaga na usta ulazi“.

Posao
Pokušavaće da vas slome, da vas savladaju, da preokrenu vaše mišljenje i pridobiju vas za sebe. Naravno da neće uspeti. Svaka vrsta napada, pritiska na vas sada će se samo odbiti. Doduše, u kratkim momentima sve ovo vas može onespokojiti, zablokirati, naterati vas da se zamislite, ali na svu sreću ništa vas istinski neće zaustaviti. Znate da ste u pravu, imate jasan cilj pred sobom i ka tom cilju idete nepokolebljivo i bez ikakvih nedoumica. Dobri ljudi, vaši ljudi – vas drže i guraju napred....

Novac
Ako vam zatreba pomoć – mnogi će se udružiti da vam pomognu kada zagusti....

Ljubav
Ako imate partnera, bilo bi zaista dobro da ga se povremeno setite. Čini mi se da se vaša pažnja trenutno vrti samo oko posla, obaveza, novca, planova, prijatelja – a da voljeno vam biće negde u pozadini pokušava da skrene vaš pogled na sebe. Može doći do problema u komunikaciji, čak i do svađe do sredine nedelje, a ako tada ne shvatite da je potrebno da zaista čujete voljenu osobu, vrlo lako se može dogoditi da vam ona okrene leđa....makar na kratko i povuče se u sebe ili u svoje društvo. Oni koji su slobodni – jedna komunikacija se lepo razvija i koliko god da ste vi svesni da je malo verovatno da tu može biti ozbiljne i stabilne ljubavne priče, ipak vas vuče da nastavite i prepustite se....

Zdravlje
Jeste jaki, ali niste nesalomivi. Mogući problemi sa kičmom, kolenima, zglobovima, stomakom.

Prejedete se, pa se posle kajete. A onda uzmete još po koji zalogajčić, da se u tom kajanju utešite . I onda ispočetka. Vi kao da ste upali u začarani krug iz kojeg ne uspevate da izađete niti da se zaustavite. Ako, blago meni – samo vi klopajte. A posle ćemo da skidamo kile....tamo negde na proleće otprilike...

Posao
Pa, u poslovnom segmentu može biti nekih zanimljivih situacija. Bes se u vama nakuplja već neko vreme i u prvoj polovini nedelje nešto što će doći od strane poslovnog partnera, saradnika, poslodavca – možda samo pogrešna intonacija koja vašem uhu neće prijati, a možda i neka forma prebacivanja – može rezultovati ogromnim ispuštanjem energije sa vaše strane i žestokom scenom u kojoj ćete reći sve ono što mislite (a to neće biti ni malo slatko). Bilo bi lepo da se ovo izbegne....ako je ikako moguće....

Novac
U sve diraj, samo u moje pare ne – kažu Vodolije i vrlo ozbiljno to i misle...

Ljubav
Imate osećaj kao da ste između čekića i nakovnja. Čas ste besni, čas kulirate, čas ste hladnokrvni, čas besnite. Ne izgleda meni kao da je partner kriv za ovakva vaša emotivno – mentalna stanja, ali problem je u tome što može u ovoj sedmici i bez te krivice biti zahvaćen tornadom koji može krenuti kod vas već od ponedeljka i nastaviti se sve do polovine naredne sedmice. Zato, pre nego što krenete da „čistite“, rešavate, brišete neke ljude kao gumicom – makar pokušajte da razmislite da li radite pravu stvar i kakve ovo posledice može ostaviti po vaš odnos. Oni koji su slobodni – čas biste jedno, čas drugo, čas treće....a čas vas niko pod milim Bogom ne interesuje i samo vas smaraju i smetaju vam....

Zdravlje
Energija vam ludački odlazi – odmarajte se više, spavajte, kulirajte....

Neke vas situacije i ljudi izuzetno nerviraju, a u takvim stanjima – vi idete iz krajnosti u krajnost. Ili mršavite ili se toliko zatrpavate slatkišima i nezdravom hranom da se očas posla zaokruglite. Samo treba videti na koju ćete od ove dve strane izabrati da krenete....

Posao
Komplikovana nedelja je pred vama. Vi funkcionišete kako treba, ali vas drugi ljudi sputavaju, ograničavaju, kvare vam posao. Neki put vam se čini kao da se uopšte ne razumete i da pričate različitim jezicima. Trudite se da pomognete, a drugi tu pomoć odbijaju i rade kako oni hoće. Pa neka rade i neka greše – i sami neka posle ispravljaju. Niste vi zaduženi da budete dežurni potrčko, savetodavac, pomoćnik niti mama onima sa kojima radite.

Novac
Neki troškovi koje niste očekivali učiniće da se uznemirite i osećate loše.

Ljubav
Realno gledano, odnos između vas i osobe koju volite je skroz u redu. E sad, vi najbolje znate kakvi ste – čak i kad je sve dobro, vi ste majstor da pronađete nešto oko čega ćete se nervirati, što ćete preispitivati, oko čega ćete tako slatko zaposliti svoj mozak da će glava početi da vas boli od razmišljanja i sumnji. Mogu da vam kažem samo jedno – nemojte to da radite. Poslušajte savete od strane prijatelja i onih koji vas vole – oni mnogo jasnije i objektivnije sagledavaju vašu ljubavnu situaciju. Oni koji su slobodni – interesenata koliko god vam duša ište. Vi se trudite da im nađete manu, ali kod nekih vam to baš i neće uspeti. Priznajte da ste zaintrigirani, opustite se i uživajte u onome što se dešava....

Zdravlje
Mogućnost prehlade.

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava