Nedeljni horoskop: 4. - 10. februar 2019.

Pročitano: 819 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 4. do 10. februara 2019. godine!

To što ste konstantno u manjku sa vremenom i što povremeno jurite kao muva bez glave nije nikakvo opravdanje da se hranite zbrda zdola i ne vodite računa o ovom segmentu. Naprotiv – baš u ovim momentima morate biti više posvećeni zdravoj ishrani.

Posao
Verovatno nikome nije jasno kako uspevate da završite sve na vreme, kako uspevate da stignete na više strana odjednom, kako vam sve tako lako ide od ruke…..Naravno da je to tako samo u oku posmatrača – vi najbolje znate koliko se lomite i kidate i pod kojom ste tenzijom svakoga dana, svakoga sata. I nemojte da stanete samo na trenutnim poslovima – borite se i za nove, za nove dogovore, nove saradnje, kopajte i tražite jer možete iskopati mnogo toga zanimljivog.

Novac
Malo se stisnite kad su troškovi u pitanju jer će u ovoj nedelji novac kapljati samo povremeno i neće zadovoljiti vaše apetite.

Ljubav
Emotivni ili bračni partner vas steže po nekim pitanjima, ali ne date se vi baš tako lako. Malo ili malo više ćete se praviti ludi, okretati priču na neke druge stvari – prosto rečeno – gledaćete da na svaki način ovo izbegnete. Da se razumemo – ne mora da znači da je bilo šta strašno u pitanju – možda drago biće uzalud pokušava da vas natera da održite neka obećanja koja ste joj dali, a vi nemate vremena i iz tog razloga vrdate na sve strane. Ukoliko ste slobodni – upoznaćete osobu koja je potpuno drugačija od svih drugih – vanredno zanimljiva, očaravajuća, svoja. Bićete toliko opčinjeni njome da će svi oni koji se takođe motaju oko vas automatski pasti u drugi plan.

Zdravlje
Stariji Ovnovi – pritisak i cirkulacija. Mlađi – obratite više pažnje na ishranu, promene vremena mogu se manifestovati kroz glavobolje i nervozu.

U ovoj sedmici možete poželeti da se ponovo vratite na neki od režima ishrane koje ste ranije praktikovali i koji vam je jako odgovarao. Svesni ste da morate promeniti nešto – osećate da vam je to potrebno i da će vam prijati. Samo napred!

Posao
Nervozni ste i napeti zbog mnogo otvorenih pitanja vezanih za poslovni segment, ali realno gledano – i pored toga, sve uglavnom funkcioniše kako treba. Ispada da su ti vaši strahovi i mentalne oluje uglavnom nepotrebni. Mlad Mesec početkom nedelje u vašem polju karijere otvara prostor za novitete u narednom periodu, ali oni su sada samo nagovešteni u smislu – Može se krenuti sa nekim okvirnim dogovorima, sa planovima, sa pripremama. Konkretizacija će doći malo kasnije.

Novac
Biće ovo jedna korektna sedmica po finansijskim pitanjima. Nemate razloga za zabrinutost.

Ljubav
Ulazak vaše vladarke Venere u znak Jarca će vas “zamrznuti”. Tu ste, gde ste kada su emocije u pitanju. S jedne strane – to je poznato tlo, osoba za koju znate kako diše i razmišlja, sigurnost. S druge – toliko vam je s vremena na vreme potrebno da se nešto promeni, da se nešto dogodi novo u vašem odnosu – a ako toga nema, onda ste skloni da sami napravite uzbunu u svojoj glavi. Kad ste zajedno, nećete imati problem. Kada niste jedno pored drugog – vi ćete biti nezadovoljni, zbog svega. Usamljeni – ništa pametno u ovoj nedelji. Družite se, izlazite, flertujte – šta god vam srcu prija. Ipak, ne računajte na neke posebne ljubavne prilike. Niti ste vi spremni za njih, niti one za vas.

Zdravlje
Nije vreme da se opustite, naprotiv. Sad tek treba voditi računa i o ishrani i o oblačenju i o imunitetu. Nemojte da vas prevari to što se osećate dobro!

Imate vremena za sve ostalo, a za sebe najmanje. A trebalo bi da bude obrnuto, zar ne ? Ne preskačite obroke, ne jedite s nogu, nemojte zavaravati glad po kojim slatkišem, grickalicom ili usputnim zalogajem. Obratite više pažnje na ishranu – vaš organizam će vam biti zahvalan…

Posao
U svakoj situaciji ćete se snaći – i u onoj najzahtevnijoj i u onoj najkomplikovanijoj i u onoj u kojoj treba najbrže odreagovati. Mlad Mesec u polju inostranstva, planova, ekspanzije – otvara vam vrata za proširenje saradnji ili za formiranje novih, daje vam šansu da se pokrenete i napravite neke velike promene. I sami ste dovoljno jaki, ali ima i onih koji vam mogu biti značajna podrška i njihovu pomoć i iskustvo i savet treba potražiti. Nedelja će proleteti – a rezultatima ćete biti zadovoljni.

Novac
Uglavnom će vam novac odlaziti iz džepova. Pokušavaćete vi da ga zadržite, ali teško – neke stvari, neke obaveze se moraju platiti.

Ljubav
Realno gledano – ne postoje nikakvi veći problemi u odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom. Uklapate se, pravite dogovore, uspevate da pronađete zajednički jezik. Sve je tu kako treba, ali vi osećate da nešto fali, nešto što se ne može tek tako lako rečima objasniti i iskazati. Možda nije ništa konkretno, možda ste samo u nekom šašavom periodu koji će ubrzo proći….Ako ste usamljeni – okruženi ste društvom, okruženi ste ljudima koji su interesantni, ma ima tu i dobrih « prilika » ništa tu nije sporno. Problem je samo u tome što se vama nešto ne da da otpočinjete bilo šta. Nešto vam fali – onaj osećaj da vas osoba prodrma iznutra, da učini da zadrhtite celim telom. Od toga ništa ove nedelje…..

Zdravlje
Ustalili ste se po pitanju zdravlja, ali i sami osećate da ste dosta roviti i vrlo krhki. Posebnu pažnju obratite na imunitet..

Mlad Mesec početkom ove sedmice Rakovima daje jednu lepu priliku za promenu kada je ishrana u pitanju. Bilo da razmišljate o novom režimu, o dijeti ili o kompletnoj promeni navika u ishrani – odličan je trenutak da nešto konkretno i uradite.

Posao
Da sve vodi ka nekim velikim promenama u poslovnom segmentu – vodi. To je i vama negde jasno iako se svim silama trudite da te promene koliko toliko kontrolišete. Nemojte džabe trošiti snagu na nešto što ne možete izvesti – prepustite se toku struje i samo pratite. Već u ovoj sedmici može pasti konkretna priča, konkretna informacija doći do vas ili ćete dobiti ugovor na koji samo treba baciti potpis. Ulazite u novu fazu po mnogim pitanjima, a pogotovo vezano za posao. Neke nove bitke su pred vama.

Novac
Najava troškova ili neko veće plaćanje vas mogu na trenutak uznemiriti, destabilizovati. Ipak, razloga za zabrinutost nema.

Ljubav
Mlad Mesec u vašem polju promena, kriza, drame – sigurno neće popraviti trenutni odnos sa voljenom osobom. Naprotiv – vaša će osećanja u ovoj sedmici biti jako promenljiva i nestabilna. Cas ćete voleti drago vam biće više od svega na svetu, čas će vas samo njegovo postojanje nervirati, a kamoli reči ili postupci. No, ništa ovo nije strašno – osim ako vi baš ne budete potencirali na nekom problemu. Nemojte. Ukoliko ste usamljeni – biće vam super ukoliko hoćete da se bavite strašću i erotskim ludilom. Ako nećete to, već hoćete emocije, romantiku i tako to – onda ćete morati da čekate neku drugu nedelju. U ovoj od toga nema ništa….

Zdravlje
Stariji Rakovi su nešto nežnijeg zdravlja u ovoj nedelji i mogu lako potkačiti po koji virus. Kod mlađih je stabilnija zdravstvena situacija.

Evidentno je da ste živnuli. A vi kada živnete – više vam ne trebaju nikakve preporuke, nikakvi saveti – sve sami najbolje znate i vodite se svojim unutrašnjim osećajem. Samo voće nemojte da preskačete – sve ostalo je kod vas ok.

Posao
Ništa ne narušava niti ugrožava vaše pozicije iako povremeno možete imati baš takav osećaj. Sa onima koji su oko vas nemate baš savršenu komunikaciju niti razumevanje, ali to vam nije ni potrebno. Ne morate da se volite, morate da radite zajedno. Zato se potrudite da makar taj poslovni deo protekne bez većih problema. Ono što je vezano za inostranstvo i realizaciju planova koji dugo čuče u vama jeste pod dobrim uticajima planeta – zato svu svoju pažnju usmerite baš na tu stranu!

Novac
Solidna sedmica po pitanju finansija. Bićete prilično zadovoljni. Manji troškovi početkom nedelje, ali kasnije stabilizacija.

Ljubav
Imate osećaj da je partner u potpunosti preuzeo “komandu” u vašem odnosu i niste daleko od istine. Možete da se busate u grudi do prekosutra, da tvrdite da sve zavisi samo od vas – ali to realno gledano, nema veze sa vezom. Sada igrate kako druga strana svira i naviknite se na ritam. Prekinite da terate svoje i uključite mozak – i vrlo brzo ćete shvatiti da ovo još može biti u vašu korist. U prevodu – kada pobedite sami sebe, preuzećete inicijativu i glavnu ulogu u odnosu….Ukoliko ste usamljeni – jedna osoba se može izdvojiti, jednu osobu možete primetiti, jedna osoba vam može zapasti za oko. Prepustite se opuštenoj komunikaciji sa njom i uživajte – biće vam simpatično i slatko da flertujete.

Zdravlje
Trenutno se osećate bolje nego inače. Ipak, imunitet vam je još uvek dosta nežan.

Ovo nisu dani u kojima ćete vi voditi naročito računa o ishrani. Budite svesni da se ovakav način funkcionisanja može odraziti na vaše zdravlje. Pokušajte da se oranizujete bolje, da pronađete više vremena za sebe i za pripremu kvalitetnih obroka koji će odgovarati vašem organizmu.

Posao
Pričaćete i sastančiti i dogovarati se – lepo će vas boleti glava od svega ovoga. Takođe, čućete million i jedan predlog i savet i ponudu i informacije – a sa velikom većinom ovoga nećete znati šta da uradite. Na kraju će ispasti da će vam ova sedmica samo u razgovorima proteći. Da li će se bilo šta izdvojiti što bi vredelo, što bi vas odvelo u nekom konkretnijem pravcu? Pa moguće je, u drugom delu sedmice. Mlad Mesec u vašem polju poslovne svakodnevice daje šansu da se promene pokrenu….videćemo….

Novac
Koliko god da novca bude u ovoj sedmici – umećete sa njim i lepo ćete ga rasporediti. Taman da bude za sve dovoljno.

Ljubav
Možete u ovoj sedmici da sa partnerom imate strast, možete da imate dogovore, možete da imate smeh i zabavu i razumevanje i svašta nešto interesantno i zanimljivo. Pa u čemu je onda problem? Pa problem je u tome što će svega biti, ali onog unutrašnjeg osećaja neće. On će izostajati. Iznutra se nećete osećati sigurno, voljeno, ali isto tako – iznutra nećete osećati ni vi ono što je potrebno – tu pravu emociju prema partneru. Čudni dani, zbunjujući. Ali će proći brzo. Ukoliko ste usamljeni sada ni nemate nekih konkretnijih emotivnih prilika. Ima tu neke sitne komunikacije, nekih pogleda ispod oka – ali ništa više od toga. Kod nekih od vas je bivši partner počeo da šalje čudne signale – još uvek ne znate šta hoće od vas..

Zdravlje
Cirkulacija, pritisak i osetljivost na vreme kod starijih Devica. Mlađi – nervoza, nemir, problemi sa spavanjem.

Vas je nešto “saseklo” kada je hrana u pitanju. A ne znam šta. Da li su vam se odjednom oči otvorile, da li ste preko noći rešili da « podvučete crtu »  ili je nešto treće u pitanju – to vi najbolje znate. U svakom slučaju, promene su vrlo evidentne.

Posao
Jedna brza i ispunjena dešavanjima nedelja je pred vama. Planovi će se menjati, situacije će preskakati jedna drugu, dogovori će se pokretati – jedan, pa drugi, pa treći – a vi ćete se u svemu tome snalaziti kao riba u vodi. Obratite pažnju na sredinu nedelje – tada vam može uleteti potpuno neočekivano jedna ponuda ili poslovna šansa kojoj ste se odavno nadali! Takođe, to je vreme da i otputujete poslovno i napravite neki odličan poslovni dil. Nerviranja i brige potisnite u stranu – samo gurajte napred!

Novac
Ako ne ranije – drugi deo nedelje će vas obradovati nekim novčanim prilivom koji duže vreme očekujete.

Ljubav
Sa razlogom ili bez – vaš entuzijazam kada su poslovi u pitanju se srozao i vi odjednom imate osećaj da ste se zaglavili u nekim situacijama iz kojih ne znate kako da se iščupate. Iako sve ovo izgleda vrlo dramatično i teško, poenta je u tome da je to zaista samo na prvi pogled tako. Vama i dalje dolaze dobre prilike, i dalje se otvaraju neka vrata, samo što vi sada od drveta ne vidite šumu. Jeste da je ova nedelja pomalo čudna i zbunjujuća, ali i ona će brzo proći a vi ćete uspeti da vidite jasnije….

Zdravlje
Generalno gledano – bićete vrlo roviti. Ne biste trebali da imate veću zdravstvenu problematiku ali nećete se osećati naročito dobro.

Nešto ste mi bolji u ovoj nedelji. Odgovorniji prema sebi, vodite računa o tome šta jedete, ne zatrpavate se nekim namirnicama za koje znate da vam ne odgovaraju. Još samo da unosite više tečnosti kroz čajeve, supice, čorbice i da se pokrenete – i biće to sve ok.

Posao
Period u kojem morate da na dnevnoj bazi preskačete prepreke se nastavlja i dalje. Izluđuje vas što na neke stvari nemate uticaj, ali što više pokušavate da se borite, čini vam se da sve više i više koči. Možda ćete u nekom momentu shvatiti da je vaše samo da se prepustite, da rešavate situacije onako kako vam dolaze i da pustite da se ono što je bitno samo sklopi u mozaik. Tako ćete prestati i da opterećujete svoj mozak. Neki put nam nedelovanje donosi najbolje rezultate. Probajte pa ćete videti….

Novac
Ili vi loše baratate novcem ili je priliva manje nego inače. Hm….ipak bih rekla da je ono prvo u pitanju….

Ljubav
Partner je u ovom trenutku mnogo zreliji, odgovorniji i stabilniji u svojim ponašanjima i razmišljanjima od vas. Realno gledano – trebalo bi ga pustiti da vodi vaš odnos u ovim danima, jer ako vi budete vođa, onda do ko zna kakvih brljotina i problema može doći. Vaše je jedino da pronađete dovoljno prostora u svom prenatrpanom rasporedu za drago vam biće i da uživate u zajedničkim trenucima. Ne potežite neke ozbiljnije priče – niste trenutno sposobni da ih iznesete do kraja. Ukoliko ste usamljeni – sa nekim imate finu komunikaciju ali to za sada nije dovoljno da kod vas probudi onaj osećaj i želju za osvajanjem. Verovatno ćete svoje dane i sate trošiti najpre u onome što je vezano za posao i za novac.

Zdravlje
Sve do polovine februara ćete biti u ovakvom, rovitom fazonu. Jedino što vam preostaje jeste da maksimalno vodite računa o sebi.

Venera je zajedno sa Jupiterom bila u vašem polju ličnosti, pa ste bili lepi i okruglasti. Sada je ta ista Venera prešla u vaše polje hrane, pa ćete biti samo okruglasti….na kvadrat….Šalim se malo, naravno – eto vam prilike da se malo “stisnete” i dovedete u red kada je ishrana u pitanju….

Posao
Razgovori, dogovori, sastančenja, priče – ova nedelja kao da je sva od reči i od pokreta sazdana. Na sve ovo – i mlad Mesec u vašem polju komunikacije, kratkih susreta i putovanja – otvara vam dodatno nove šanse i nove mogućnosti za aktiviranje ovog segmenta. Sve i svakoga uzmite u obzir, jer nikada ne znate u kom grmu leži prava prilika za vas! Jeste da će biti i onih koji će vam uzalud trošiti vreme, ali u krajnjem zbiru – bićete zadovoljni.

Novac
Venera je ušla u vaše polje novca i ona će vam u narednom periodu doneti stabilnije prilive, ali vas u isto vreme upozorava da na ovaj segment morate obratiti posebnu pažnju.

Ljubav
Komunikacija bi sa emotivnim ili bračnim partnerom u ovoj nedelji trebala da se popravi. Ispada kao da ćete konačno dopreti jedno do drugog i rešiti neka pitanja koja su vas mučila. I pored ovoga – nešto će vam smetati da se osećate sigurno. Šta – teško je reći. Možda će reči teći glatko, ali će osećaj izostajati. Ili će i dalje neka senka sumnje stajati iza vas, dahtati vam za vrat i unositi nemir u srce. Samo polako, neka vreme razreši nedoumice. Sada je bitno da kažete jedno drugom šta imate i nastavite dalje. Oni koji su usamljeni – u ovoj će sedmici imati jednu jasnu i otvorenu ponudu – neko će vas baš baš okupirati, svaki čas vam slati porukice, zasmejavati vas. Vi ćete uživati u tome, ali ipak imati određenu zadršku…

Zdravlje
Sve će se i dalje vrteti oko kičme, kostiju, zglobova, posebno oko kolena.

Ulazite u period nešto jačih apetita i većeg uživanja u ishrani. Naravno, na vaš način. To znači da i dalje nećete ni u čemu preterivati, ali će ukusi biti intenzivniji, a zalogaji slađi. Možete se u ovoj sedmici više okrenuti nekim tradicionalnim jelima i davno zaboravljenim ukusima.

Posao
Pravi je trenutak da naučite da malo kalkulišete, da ne budete baš kao otvorena knjiga koju može svako da pročita kako mu se ćefne. Da kažete jedno, mislite drugo, a uradite treće. Vidite da to kod svih drugih prolazi, a vi se čvrsto držite nekih svojih principa i zbog njih malo malo pa padnete. Generalno gledano – ovo vam je super period da se nešto u tajnosti dogovarate – kad mogu svi ostali, možete i vi. Da pravite kombinacije. Da gledate da ugodite sebi za promenu, ne stalno i uvek drugima….

Novac
Mlad Mesec u polju finansija daće vam priliku da u narednom periodu značajnije popravite ovaj segment. Već u ovoj nedelji biće više šansi za zaradu.

Ljubav
Ulazite u period kada ste spremni da date više i da se više posvetite odnosu u kojem ste. Nije u tome problem – to je baš lepo i krasno. Problem je u drugoj strani jer ona trenutno nije na istim talasnim dužinama kao vi. To ne znači da vas manje voli, ali su joj prioritet druga pitanja i druge stvari. Zato ne treba insistirati ni na čemu, nego pustiti da sve ovo vremenom uklopi. A hoće, to je sigurno. Ukoliko ste usamljeni, eto vam Venere u vašem znaku. Em vlada vašim poljem ljubavi, em je to ljubav sama po sebi, em će vam doneti da budete slađi nego inače. Ona će u vaš život uvlačiti emotivne prilike. A vi vidite šta ćete sa njima i da li su vam one po volji. Doduše, krenuće da uvlači i prošlost, ali šta sad….

Zdravlje
Nestabilnost i osetljivost u zdravstvenom segmentu trajaće još neko vreme…

Mlad Mesec u vašem znaku je savršen momenat da u ovoj nedelji istumbate svoje navike i krenete nekim drugačijim putem. Sada je to lako i vrlo moguće uraditi – pa izvolite! Ionako vam je već dosta i nikako da izađete iz perioda u kojem ne možete sami sa sobom da se izborite….

Posao
Znam da žudite za promenama. I one dolaze. Mlad Mesec ih najavljuje i od utorka možete da startujete. Do kraja sedmice mora doći do nekog pomaka, do nekog konkretnijeg dogovora, do bilo kakve naznake koja će vam dati taj osećaj da ste na dobrom putu. Da će se stvari odvijati baš u onom pravcu koji vam je potreban i koji toliko dugo priželjkujete. Ovo je vreme, ovo je period iznenađenja za vas. Neka ste očekivali, nekima se niste ni u snovima nadali. Ali to ne znači da nisu tu, samo za vas.

Novac
Ukoliko ne pre – u drugom delu sedmice će stići ti novci koje čekate.

Ljubav
Partnerova planeta je kod vas i Merkur je kod vas i mlad Mesec je u ovoj nedelji kod vas. Sve vam je dato i sve koristite. To što vas neka pitanjca možda muče, to ostavite po strani. Ono što sada ne možete rešiti, ni ne pokušavajte. Uzimajte šakom i kapom ono što vam se daje i u tome uživajte. Budite inicijator za dobre stvari i lepe razgovore – sve ono što miriše na loše ostavite za neku drugu priliku, neko drugo vreme. Ukoliko ste usamljeni – vodite se onim – kako zračiš, to privlačiš. Pošto sad “zračite” sve u šesnaest – malo je verovatno da nećete privući udvarače. Dovoljno je da samo otškrinete vrata, i gomila onih koji su za vas zainteresovani će se potući da uđu. A vi gledajte koga ćete da pustite a koga ne.

Zdravlje
Ulazite u jednu blažu fazu po pitanju zdravlja. Neće se problemi rešiti sami od sebe preko noći, ali će polako početi da nestaju….

Jedinim delom ćete uspeti da u ovom periodu regulišete svoju ishranu. Počećete da više vodite računa o sebi i izbaciti namirnice za koje znate da vašem organizmu ne prijaju. Ovo će brzo dati rezultate, što će vam doneti dovoljno podstreka da nastavite dalje.

Posao
Iako mislite da ste svemogući – ne, ne možete sve sami. Potrebna vam je itekako pomoć i od saradnika i od onih sa kojima se razumete, ali i od onih koje baš i ne « mirišete » ali su vam sada neophodni. Potrebno vam je da se dogovarate i iako ovi dogovori mogu biti komplikovani u početku, ipak će vam kasnije biti drago što ste ih pokrenuli. Zajedno je lakše, videćete. I zajedno ćete uspeti da prevaziđete mnogo komplikovanih situacija koje će se postaviti pred vas tokom ove sedmice.

Novac
Neka finansijska nedoumica ili trošak sačekaće vas otprilike polovinom nedelje.

Ljubav
I dalje ne mogu da kažem da ćete se unutar sebe, u duši osećati kako treba kada su emotivna ili bračna partnerstva u pitanju. Nosite nesigurnost koje ne možete da se oslobodite, nosite strahove koji pritiskaju, nosite osećaj da vam manjka ljubavi i poverenja. Sami ćete se teško izboriti sa ovim – ali ako nemate osobu kojoj možete otvoriti srce i rasteretiti ga, onda ćete morati kako znate i umete. Generalno gledano – odnos sa partnerom ide. Ide isto kao i do sada. Tu ste, zajedno ste – to je važno, zar ne? Ukoliko ste usamljeni – Mesec koji vlada vašim ljubavima u ovoj nedelji je mlad, u znaku Vodolije i vašem polju tajni. Šta to znači ? Pa eto – otvoren je period za nešto novo, tajno naravno, za neku kombinaciju, za priču sa nekim ko je zauzet i tako dalje…..Nešto drugo ? Ništa trenutno, to je što je ……

Zdravlje
Dosta nervoze, mogući su čak i problemi sa spavanjem. Kod starijih – cirkulacija i osetljivost na vremenske prilike.

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava