Nedeljni horoskop: 10. - 16. decembar 2018.

Pročitano: 955 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 10. do 16. decembra 2018. godine!

U ovoj sedmici itekako umete da budete umereni, da vodite računa o namirnicama koje unosite, ali i da uvedete neophodan nov rezim ishrane ili pak ograničenja. U ovom periodu najbolje je okrenuti se namirnicama koje su lako svarljive i proverenog kvaliteta.

Posao
Ništa u poslovnom segmentu neće biti loše ukoliko kod vas postoji zrno zdravog razuma i odgovornosti –time ćete izbeći da upadnete u neke situacije koje bi vam samo zakomplikovale život. Istrajnost, strpljenje i odluke donesene posle dubokog razmišljanja uvode vas u trajne i stabilne poslovne priče i odnose. Informacije koje u drugom delu nedelje dolaze do vas itekako su obećavajuće i ima razloga za radovanje, pogotovo ako se na bilo koji način vezuju za inostranstvo.

Novac
Situacija nije sjajna, ali može doći do mirnijeg funkcionisanja i stabilizacije tokom ove sedmice. Ukoliko u nekom momentu zagusti – možete računati na podršku i pomoć.

Ljubav
Još uvek vam mnogo toga nije jasno u partnerstvima u kojima ste. Doduše, nekima od vas nije jasno zašto su još uvek tu, obzirom da postoji druga osoba koja vam čačka misli i snove i ulazi vam nenajavljeno u njih. Ovnovi su generalno gledano u jednoj mutnoj fazi, ali zato je kod vašeg partnera ta faza dramska, ponekad opterećujuća i prezahtevna. Ide se tu ka smirenju, laganim ali sigurnim korakom i do kraja nedelje napetosti bi trebale da se smire. A slobodni ? Nekima od vas prošlost dolazi da bi vam ulepšala ovu sedmicu. Povoljni momenti za obnovu odnosa koji su prekinuti. Takođe – stoje interesantni trenuci sa osobama sa kojima imate razliku u godinama, verovatno preko poslovnog segmenta.

Zdravlje
Promenama u načinu ishrane poboljšaćete rad organa za varenje. Stariji Ovnovi bi mogli da urade osnovne analize krvi.

Ne smete dozvoliti sebi da imate velike pauze između dva obroka – pogotovo što se kod nekih od vas ishrana svela samo na prepodnevni i kasno večernji obrok. Već primećujete da vam takav način funkcionisanja smeta i vreme je da uradite nešto po tom pitanju.

Posao
Neke su vam osobe grickale živce tokom prethodne sedmice a i početkom ove kao da hoće da nastave započeto. No, vi ste sada potpuno drugačiji, odlučniji, mirniji i brzo ćete ih postaviti na njihovo mesto. Mogu vam doći poslovne ponude od saradnika sa kojima ste ranije radili, a neki od vas će biti u iskušenju i da se vrate na stari posao. U svakom slučaju, vetrovi počinju da duvaju u nekom mirnijem i stabilnijem pravcu. Neki od vas su ostvarili i kontakt sa stranim firmama i on se za sada odvija baš kako treba.

Novac
Trošak početkom sedmice koji ne možete da izbegnete. Mogući su kvarovi mašina i aparata, ali i plaćanje kazni i zaostalih računa. Ostatak nedelje može doneti novac koji čekate ili koji već neko vreme kasni.

Ljubav
Na samom početku ove sedmice još uvek ste pod jakim napetim uticajima koji su u prošloj nedelji napravili pometnju u vašim partnerstvima. Moguća je još jedna iznenadna i burna rasprava u prva dva dana ove sedmice. Već nakon toga, kao da ste se oboje istrošili – strasti kreću da se smiruju i polako se dolazi do kompromisa i zajedničkog rešavanja problema. Dobri aspekti vaše vladarke sa Saturnom donose da konačno možete da odahnete i funkcionišete mirnije sa voljenom osobom. Oni koji su slobodni imaće ponudu, poziv na izlazak ili flert od strane mlađe osobe u prvom delu sedmice. Takođe, u ovoj nedelji se mogu obnoviti kontakti, pa čak i veza sa osobom iz prošlosti.

Zdravlje
Da bi vaš organizam funkcionisao kako treba potrebno je unositi više tečnosti, naročito čajeva i toplih napitaka.

Ili obroci pripremljeni na brzinu, ili klopanje « s nogu » - to je ono što vas svakako očekuje tokom ove sedmice. Neki od vas i dalje ne mogu da se na pravi način ustale, uobroče – idete iz krajnosti u krajnost i uzalud pokušavate da napravite neke pozitivne promene.

Posao
Izbegavajte početkom ovog perioda bilo kakve rasprave sa saradnicima, i ne dozvolite da vas situacije ubace u negativna i izbrzana raspoloženja. Ne možete ništa posebno pokvariti, da se razumemo – ali se možete nervirati bez preke potrebe. Vama u suštini ide jedan stabilan i normalan period u kojem vam distrakciju samo mogu donositi saradnici koji ne znaju šta hoće i koji su puni nekih negativnih energija. Neke bitne poslove, projekte ili obaveze uspešno ćete privesti kraju tokom ove sedmice.

Novac
Stabilnija finansijska situacija vam sleduje tokom ove sedmice. Imaćete neki manji trošak početkom nedelje koji će vam samo na kratko isprazniti novčanik. No, prilivi su dobri, čak kod nekih i pojačani.

Ljubav
Početkom sedmice može doći do prilično burne rasprave oko neke gluposti oko koje ste imali čarke već mnogo puta do sada. No, ovo je kratkotrajna bura koja će se brzo preokrenuti u normalniju komunikaciju i više prilagođavanja jedno drugom. Vi ćete ući u fazu u kojoj ćete, mada ne baš oduševljeno, ipak krenuti da popuštate voljenoj osobi. Slobodni Blizanci mogu preko interneta ili kruga prijatelja ponovo uspostaviti kontakt sa nekim koga odavno nisu ni čuli ni videli. Ne mora ovo automatski biti bivši partner, već i poznanik koji je ostavio traga u vašem srcu i mislima. Generalno gledano, ovo je vrlo korektan period za nove emotivne početke i tokom ove sedmice ih može i biti.

Zdravlje
Sklonost prehladama i virozama, naročito starijim Blizancima i onima čiji je imunitet značajnije smanjen. Unosite više tečnosti.

Neophodna je lagana hrana i više tečnosti, jer vam je u ovoj sedmici stomak preosetljiv i može biti teškoća sa varenjem. Izbegavajte mesne proizvode, a meso svedite na najmanju meru. Takođe – neće vam prijati pekarski proizvodi i brza hrana.

Posao
Nemojte da vas početkom nedelje izbace iz takta neke vesti ili izjave osoba sa kojima sarađujete. Pitanje je koliko u svemu tome što ste čuli ili dobili kao informaciju ima istine, a koliko je sve prenaduvano, šta više – rečeno baš sa namerom da vas onespokoji. U suštini, realno gledano – vi nemate problema u poslovnom segmentu, bar ne onih koje ne možete rešiti brzo, kratkim angažovanjem i posvećivanjem pažnje. Imate podršku od strane osoba koje su vam bitne i sa njima funkcionišete stabilno i mirno.

Novac
Verovatno imate problem kako da izmirite neko dugovanje ili kredit. Ne opterećujte se – u drugom delu sedmice dobijate priliv koji će vam pomoći u ovome. To može biti čak i pozajmica od prijatelja.

Ljubav
Sa samo malo opreza u komunikaciji sa partnerom i neiznošenje na dnevni red nekih starih pitanja, sve bi u ovoj sedmici moglo funkcionisati baš kako treba. Voljena osoba i vi ćete uspevati da, i pored dosta poslovnih i ličnih obaveza, pronađete dovoljno vremena jedno za drugo. Takođe, spremni ste da se međusobno podržite, ali i da pružite više ljubavi i nežnih momenata. Slobodni Rakovi su u periodu kada mogu upoznati vrlo značajnu osobu za svoj dalji ljubavni život, ali i ući u odnos koji ima sve predispozicije za trajnost i stabilnost. Nemojte biti iznenađeni ako se više osoba vrti oko vas – vaše je jedino da izaberete pravu. Nemojte se voditi samo strastima, gledajte malo i u budućnost….

Zdravlje
Nervoza i stres koji vam ne daju da normalno funkcionišete počeće da se smanjuju u drugom delu sedmice.

Batalite da jedete na nervnoj bazi – ništa vam to ne donosi dobro, ni tome kako izgledate, a ni stanju vašeg organizma i organa za varenje. Takođe, izbegavajte da jedete prezačinjenu hranu i namirnice sumnjivog kvaliteta.

Posao
Informacije, razgovori, vesti, kontakti sa nekim osobama početkom nedelje – donose jedan element neočekivanog, protkan nervozom i neizvesnošću. Neki od vas čak mogu biti i razočarani dešavanjima. No, nije vreme da se pada u dubiozu. Vrlo brzo će početi da se slažu kockice na drugačiji način, doći će do smirivanja tenzija i otvaranja novih mogućnosti. Na primer – neko može ostati bez posla, ali vrlo brzo dobiti novu ponudu – sve u toku ovih nedelju dana. Čudna nedelja, ali ipak sa pozitivnim zaključkom.

Novac
Nešto što ste zaboravili da platite ili odugovlačite – doći će na dnevni red baš početkom ove nedelje. Izmirite, da vas ne bi bolela glava…

Ljubav
Neke neprijatne situacije sa emotivnim partnerom će biti aktivne i početkom ove sedmice. Može doći do kratke, ali burne rasprave u kojoj ćete jedno drugom reći sve ono što duže vreme nosite u sebi. Kod pojedinih parova će ovo delovati pročišćavajuće, u smislu da će se nakon toga opuštenije i mirnije nastaviti dalje. Kod nekih drugih pak ovo može tačka posle koje neće više biti zapeta….Slobodni Lavovi su svesni da bi trebali da izbegavaju osobu koja pokušava da im se vrati u život, i to po ko zna koji put. S jedne strane – želite da se oslobodite, ali sa druge – nešto vas neodoljivo ponovo vuče ka njoj. Sami u svojoj glavi rešite ovu situaciju. Šansi za novitete ima, ali uglavnom vas spopadaju oni mlađi od vas.

Zdravlje
Starijima problemi sa nestabilnim pritiskom. Kod mlađih – promenljiva raspoloženja i nemiri donose vam problem sa spavanjem, nesanicu.

Opet ste zakoračili u dane nemarnosti, u dane u kojima želite da se opustite i date sebi oduška kada je ishrana u pitanju. Vaš osetljiv stomak može reagovati, pa zato vodite računa da namirnice koje unosite budu kvalitetne, ali i da ne preskačete povrće, žitarice, mlečne proizvode.

Posao
Isprovocirani i izazvani, moraćete nekome da “skrešete u brk”. Već dugo se uzdržavate kada su neki saradnici u pitanju, i sada više nećete želeti da ćutite. Takođe, početkom ovog perioda neki vaši propusti mogu izaći na videlo, pa se potrudite da to što pre ispravite. Generalno gledano – sem burnog početka ove sedmice, ulazite u dane koji su dosta stabilni i koji vam donose ozbiljne razgovore sa ljudima koji su odgovorni, stabilni i na koje se možete osloniti. Krajem nedelje moguć je i poslovni put.

Novac
Iskulirajte želju za trošenjem koja će biti naglašena do polovine nedelje. Ostatak perioda vam donosi mirno funkcionisanje, bolje prilive, čak stabilizaciju finansijskog segmenta.

Ljubav
Iako će senka ljubomore, nesigurnosti i nedefinisanosti i dalje stajati nad odnosom sa voljenom osobom i čak doneti da početkom nedelje dođe do nekih burnijih reakcija i reči, ipak vi ulazite u period u kojem se stvari mogu dovesti u normalu. Više se posvetite partnerovim željama i potrebama i pokušajte da se prilagodite. Slobodne Device mogu u svojoj okolini, na kraćem putovanju ili čak preko društvenih mreža – već početkom nedelje upoznati osobu koja će im se na prvi pogled dopasti. Ova priča ima šanse da se razvija i da vas u potpunosti okupira – toliko da ćete već sebe videti u ozbiljnoj emotivnoj vezi i baciti se u razmišljanja i planiranja budućnosti….Bivši partner vas kontaktira – vidite šta ćete sa tim….

Zdravlje
Mogući su problemi sa zubima, ali i sklonost ka povredama – sve u prvom delu nedelje. Starijim Devicama smirivanje hroničnih tegoba.

Jednog dana ste na dijeti, drugog potamanite svu hranu i tražite repete. I vas nervira što ne možete nikako da se ustalite kada je ishrana u pitanju i konačno ćete u drugom delu nedelje rešiti da stavite tačku na ovakva svoja ponašanja.

Posao
U prošloj nedelji su vas neke situacije izmorile, iznervirale, okupirale sa svih strana. Još uvek ste pod uticajem istih energija, ali one će se proporcionalno smanjivati kako nedelja bude odmicala. Do kraja ovog perioda uspećete da završite gomilu obaveza koju ste preuzeli na sebe i da budete zadovoljni realizacijom. Ulazite u period kada će se svi dogovori koje ste pokrenuli u prethodnom periodu zahuktavati i kada se mogu napraviti neki fini poslovni dilovi.

Novac
Taman ste pomislili da ste završili sa nekim neočekivanim troškovima, kad eto još jednog da vas iznervira. Opustite se, ovo će istovremeno označiti i kraj nestabilnog finansijskog perioda.

Ljubav
Nemiri se smiruju, strasti se stišavaju – postoji još po neki odjek negativne energije koja je često bila zastupljena u odnosu sa voljenom osobom, ali generalno gledano – lagano izlazite iz krize. To ne znači da će ljubomora, nesigurnost i vaše i partnerove opsesivne misli nestati u potpunosti, već označava da ćete oboje umeti bolje da ih kontrolišete i da se trudite da ne maltretirete jedno drugo. Slobodne Vage mogu na više strana u ovoj nedelji. Ukoliko vam je to značajno – sada možete vratiti prošlost ili se ona vratiti vama, ali bi bilo dobro da se zapitate – da li vam je to zaista potrebno? Takođe, osobe koje su nešto mlađe od vas samo “iskaču” – zanimljivo vam je da flertujete sa njima jer se osećate dobro…

Zdravlje
Sem ishrane, stavka koja bi trebala da što pre dođe na dnevni red jeste fizička aktivnost. Potrebno vam je kretanje da biste se osećali dobro.

Neko će vam predočiti gde sve i na koji način grešite kada je ishrana u pitanju. Neće vam baš lako pasti, prvenstveno da priznate sami sebi da je neophodno menjati navike. Iako teško, i to je sada moguće. Mogli biste da se posavetujete sa nutricionistom.

Posao
Na kratko vas mogu iznervirati ili izbaciti iz takta informacije ili razgovori početkom nedelje. Nema mesta niti za uzbunu niti za paniku – ako nešto na prvi pogled izgleda loše, ne mora da znači da će tako i ostati. No, ne mora da znači da će početak nedelje biti negativan – kod nekih od vas pokrenuće se pitanja i situacije koje su dugo bile zakočene ili zablokirane. Generalno gledano – ova nedelja je izuzetno pozitivna i donosi vam bitne kontakte i još važnije i uspešnije dogovore.

Novac
Jači finansijski prilivi vas svakako očekuju i nemate razloga da se opterećujete što se toga tiče. Vi lično pokušajte da kontrolišete troškove onoliko koliko je to u vašoj moći.

Ljubav
I vi i partner vrlo uspešno kontrolišete ljubomoru i ličnu nesigurnost koju oboje osećate. Možete uputiti po koju primedbu, ali onako kao kroz šalu, čisto da biste “bocnuli” i videli kakvu ćete povratnu reakciju dobiti. No, itekako se čuvate da dođe do bilo kakvih rasprava ili svađa. U prevodu, idete oprezno i nadate se najboljem, ali imate oči i na leđima – za svaki slučaj….Slobodne Škorpije sada mogu da ponovo ostvare kontakt sa starom simpatijom ili bivšim emotivnim partnerom. Ovo može biti samo lepo podsećanje, ali i mnogo više od toga – sve u zavisnosti koliko ste spremni da tu prošlost ponovo pustite u svoj život. Oko vas su i neka nova lica, moguće osobe koje su mlađe od vas….

Zdravlje
Vodite računa da se ne povredite u prvoj polovini sedmice. I pored ovoga – pravi je trenutak da se pokrenete kada su fizičke aktivnosti i sport u pitanju.

Neka će vas neprijatna situacija prosto naterati da više počnete da obraćate pažnju na ishranu. To mogu biti stomačni problemi ili otežano varenje. U suštini, pravi je trenutak da se vratite ili nekom starom režimu ishrane ili da ponovo počnete da praktikujete dijetu koja vam se ranije super pokazala…

Posao
U ovu sedmicu ulazite sa mnogo nedoumica, mnogo nerviranja, mnogo nedefinisanih pitanja i situacija u svojoj glavi. Samo polako, to što nešto izgleda kao da ne može nikada da se reši, to je samo vaš utisak i nagomilani strahovi i nesigurnosti. Videćete i sami kako će od polovine nedelje sve početi da dolazi na svoje mesto, kako se neke situacije pokreću i kako se pred vama otvaraju putevi koji vas vode ka nekim stabilnijim i ozbiljnijim poslovnim dešavanjima. Blizu ste kraja ovog perioda mraka….

Novac
Više se vi pribojavate i opterećujete nego što istinski imate razloga za brigu kada su finansije u pitanju. Idu vam prilivi koji će vas stabilizovati.

Ljubav
Sve tamo negde do polovine nedelje bićete pod negativnim uticajima kada su vaša partnerstva u pitanju. Nervirate se zbog onoga što ste uradili ili rekli, nervirate se zbog onoga što ste prećutali – u svakom slučaju – pronaći ćete vi razlog da opterećujete mozak i da vam to ne dozvoljava da funkcionišete normalno. E, od drugog dela sedmice ulazite u jednu normalniju, pozitivniju fazu u kojoj ćete možda shvatiti da ste se većim delom bez pravog razloga brinuli i nervirali. U suštini – tek tada će i odnos sa voljenom osobom krenuti na bolje….Slobodni Strelčevi intenzivno razmišljaju o nekom i nadaju se da će ta osoba pokrenuti kontakt sa njima. Ništa od tog posla – moraćete vi da se angažujete.

Zdravlje
Vaša energija polako počinje da se diže i Strelčevi ulaze u bolji zdravstveni period. Malo sredite tu ishranu, više se pokrenite i sve će biti kako treba.

Jedete iz dosade. Onda jedete zato što se nervirate. Pa onda preskačete obroke. Pa onda jedete s nogu. U prevodu – ništa tu ne ide kako bi trebalo. Imate šanse da od drugog dela sedmice ipak promenite ovakav način funkcionisanja i da se malo dovedete u red….

Posao
Prepreka je sto i jedna pred vama. No, pošto ste u periodu kada ste sigurni u ono što radite, kada ste odlučni i kada ste spremni da bez žurbe idete korak po korak ka svom cilju, ne sumnjam da ćete sve te prepreke oduvati, jednu po jednu. Ukoliko vam se učini da je neka osoba ili posao čudan ili sumnjiv, poslušajte svoju intuiciju –itekako vam daje prave savete u ovom periodu. Dobri kontakti sa bitnim ljudima, dobre mogućnosti da se naprave dogovori koji mogu trajati.

Novac
Da je sve savršeno – nije. Da ima troškova i problema i opomena zbog neplaćanja – ima. Ali i pored toga – ono čega nema jeste pravi razlog za nerviranje. Izaći ćete iz svega ovoga, i to vrlo uspešno.

Ljubav
Malo nekih nervoznih momenata sa voljenom osobom u prvoj polovini nedelje i to je to. No, ta nervoza ne mora striktno da se vezuje za vaš odnos, ona može biti i produkt okolnosti i drugih osoba koje su u vašem okruženju. Šta god da je, neće u većoj meri uticati na stabilnost odnosa sa partnerom. U drugom delu nedelje vreme je da vas dvoje više budete zajedno, da češće izlazite i družite se. To će vam jako prijati, oboma. Slobodni Jarčevi sada mogu da pronađu ono što su dugo tražili. Dobar kontakt vladarke polja ljubavi Venere sa Saturnom donosi stabilnu emotivnu priču preko segmenta prijatelja, izlazaka, društvenih mreža. No, takođe – ovaj aspekt daje mirenje sa prošlošću i povratak iste u vaš život…

Zdravlje
Preosetljivi ste u prvom delu nedelje i u tom periodu treba više voditi računa. Sklonost i ka povredama, ali i ka virozama, bakteriološkim infekcijama.

Znate vi da morate na neku dijetu ili nov režim ishrane. Znate, ali vam je mrsko da se pokrenete. No, ozbiljan pogled u ogledalo ili ozbiljniji problem sa varenjem – itekako vas može potaknuti na tako nešto. Odličan period da napravite neke značajne promene…

Posao
Neke vas situacije i neki ljudi i neke informacije nerviraju u ponedeljak i utorak. No, to vas neće sprečiti da nastavite tačno onim putem koji ste zacrtali i da na istom budete više nego uspešni. Raščišćavajte sa tim nekim sitnim obavezama koje su vam ostale, ne dajte da vam one stoje nad glavom i da o njima razmišljate. Vi lično ste krenuli putem uspeha, koliko god to sada vidite ili ne vidite. Samo sačekajte – sve ono što radite ima smisla i vodi vas ka nekim vrlo ozbiljnim poslovima i dešavanjima.

Novac
Neka forma stabilizacije po pitanju finansija može doći tek pred kraj nedelje. Do tada – trudite se da raspolažete na pravi način novcem koji imate.

Ljubav
Neki vas partnerov postupak može na kratko iznervirati, ali će vas vrlo brzo proći nervoza jer ćete shvatiti da se voljena osoba u suštini ponašala detinjasto, ali ne sa namerom da vas povredi. U suštini, ništa između vas dvoje ne funkcioniše loše u ovoj sedmici, šta više – mogu se aktivirati strasti i neki lepi momenti koji će vam oboma doneti dobro raspoloženje i osmeh na lice. Slobodne Vodolije su i dalje u periodu kada su kao lepak za pripadnike suprotnog pola. Vrte se oko vas i mlađi i stariji, i novi i stari, vrte se u jednom začaranom krugu u kojem vi trebate da se snađete i napravite prave izbore. Samo polako, drage i dragi moji – ide još njih u narednim danima i nedeljama – tek ćete biti u vrtlogu dešavanja !

Zdravlje
Malo reumatskih bolova, malo problema sa zglobovima, zubima, kostobolje – sve ovo čeka one starije. Oni mlađi – regulišite ishranu i konačno krenite sa tom nekom rekreacijom….

Vi vrlo dobro znate da to kako se osećate upravlja i vašim načinom ishrane. Nervoza koja je prisutna dosta u prvom delu nedelje verovatno će vas navesti da svaki drugi obrok preskočite ili ga zamenite po kojom grickalicom. Bolje uzmite voće, popijte neki vitaminski napitak.

Posao
Ja se nadam da ste do sada shvatili da ste u vrlo burnom, energetski jakom periodu, ali istovremeno – i u periodu u kojem morate i trebate da se dokažete i da pokažete koliko ste kvalitetni i koliko se na vas može osloniti. U prevodu – i pored problema, vi napredujete, vi idete sigurnim korakom ka nekoj ozbiljnijoj i stabilnijoj poslovnoj budućnosti. Imate podršku, imate ljude koji su uz vas i koji vam pomažu – na taj način ćete se lakše izboriti sa bilo kojom preprekom koja se postavi ispred vas.

Novac
Neke povoljnije promene na finansijskom planu nastupaju od drugog dela sedmice. Moguće je i da ćete dobiti novac koji ste davno pozajmili prijatelju.

Ljubav
Sve do polovine sedmice nikako sami sebi nećete uspevati da objasnite ni zašto u vašim emotivnim odnosima trenutno nema mira ni zašto su partnerova ponašanja toliko čudna i van svakih koloseka. Tek nakon toga ulazite u fazu smirivanja, jasnijeg sagledavanja i uvida, a samim tim – i boljeg funkcionisanja sa voljenom osobom. Slobodne Ribe  već početkom sedmice mogu imati ne jednu, nego više otvorenih ponuda i flertovanja od strane suprotnog pola. Ima tu onih sa kojima imate razliku u godinama, ima onih koji ne žive blizu vas, ima i prošlosti i noviteta – ma ima svega i svačega ali nije trenutak da se ozbiljnije bavite time i razmišljate. Prepustite se malo i uživajte u pažnji – baš to vam je potrebno sada….

Zdravlje
Malo ste energetski iscrpljeni i jedino što je potrebno jeste da gledate da što više ugodite sebi i da se odmarate.

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava