Čatni se najlešće koristi u indijskoj kuhinji. Obično ima istovremno i sladak i ljut ukus. Jede se u malom količinama na početku obroka kako bi podstakao varenje. Može da se…
22293
Kada se spomene zima svi prvo pomislimo na sneg, a druga stvar na koju pomislimo su pečeni kesteni. Kako bi sačuvali ukus zime preko cele godine možete napraviti marmeladu od…
8426
Ovaj žele sa neobičnom bojom je veoma osvežavajući pogotovo u letnjim danima, ali možete ga koristiti kao dodatak raznim jelima.
16703
Sos od paradajza je klasičan sastav svake zimnice. Ovaj je malo drugačiji jer sadrži neke začine koji nisu uobičajeni za paradajz sos a daju mu posebnu aromu.
20313
Slatko od smokvi je jedno od specifičnih i ređe se priprema u našim krajevima. Ovo je malo drugačije jer sadrži vino i rum, ali ne brinite se samo će mu…
20169
Žele od jagoda možete koristiti kao gotov desert ili za pripremu raznih slatkiša. Šta god da odaberete nećete pogreštiti.
16131
Strana 47 od 48