Moja baka pravi slatko od svega i svačega ali najlepše mi je od belih trešanja. Uplašena da će taj njen specijalitet jednoga dana nestati zajedno sa njom, počela sam svake…
Čatni se najlešće koristi u indijskoj kuhinji. Obično ima istovremno i sladak i ljut ukus. Jede se u malom količinama na početku obroka kako bi podstakao varenje. Može da se…
23807
Kada se spomene zima svi prvo pomislimo na sneg, a druga stvar na koju pomislimo su pečeni kesteni. Kako bi sačuvali ukus zime preko cele godine možete napraviti marmeladu od…
8920
Ovaj žele sa neobičnom bojom je veoma osvežavajući pogotovo u letnjim danima, ali možete ga koristiti kao dodatak raznim jelima.
17486
Sos od paradajza je klasičan sastav svake zimnice. Ovaj je malo drugačiji jer sadrži neke začine koji nisu uobičajeni za paradajz sos a daju mu posebnu aromu.
21315
Slatko od smokvi je jedno od specifičnih i ređe se priprema u našim krajevima. Ovo je malo drugačije jer sadrži vino i rum, ali ne brinite se samo će mu…
21291
Strana 51 od 52