Krajem XX veka, Zemlju je zahvatila "karbofobija", tj. strah od ugljenih hidrata. Mnogi su porast broja obolelih od dijabetesa pripisali ugljenim hidratima, što nije u potpunosti istinito. U nastavku slede…
Začini su neizostavni u kuhinji, a osim što čine da hrana ima bolji ukus, oni imaju i dodatne zdravstvene dobrobiti. Međutim, neki od uvoznih začina mogu negativno da utiču na…
2237
Postoji mnogo razloga zbog kojih ljudi žele da smršaju, ali ako vam je potrebno još malo motivacije, istraživanje objavljeno u časopisu "Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism" u avgustu ove…
1223
Vlakna su nesvarljivi ugljeni hidrati koji igraju važnu ulogu u snižavanju holesterola, snižavanju krvni pritisak i doprinose mršavljenju i sprečavanju upalne procese u telu. Zato je važno jesti što više…
1222
Što vam je ishrana raznobojnija, više vitamina i minerala unosite u svoj organizam.Studije pokazuju da se supstance koje se nalaze u jarko obojenom povrću pomažu imunom sistemu i bore se…
Iako se veliki broj ljudi pre odlučuje za kafu umesto za čaj, nemojte da vas to obeshrabri. Čajevi su daleko zdraviji i bolji izbor. Samo je pitanje koji će se…
5435
Strana 67 od 76