KitchenShop

Pročitano: 5694 puta
Kategorija: Zanimljivosti
Ocena teksta:
(3 glasova)

Da li ste znali da u okviru poznatog Iulius Mall-a u Temišvaru je nedavno otvorena prodavnica koja je specijalizovana za kuhinjsku opremu?! Bili smo u prilici da je posetimo te Vam prenosimo svoje utiske. Ono što je primetno odmah na prvi pogled jeste ljubazno osoblje, koji će Vas sa osmehom poslužiti i što je za strance najbitnije obratiti Vam se na engleskom jeziku kada primete da ne govorite rumunski.

Prodavnica "KitchenShop" nalazi se na prvom spratu u blizini Terranova-e. Kontakt telefon je: 0356 462 230, a detaljnije se sa njihovom ponudom možete upoznati u našoj galeriji niže ili na njihovom sajtu: www.pentrugatit.ro (sajt je na žalost samo na rumunskom jeziku, međutim evo delimičnog rešenja Google Translate).

U okviru galerije primetićete da se na nekim artiklima nalaze i cene znajte da ćete trenutno za jedan euro dobiti oko 4,5 leja ili RON-a (Novembar 2012.)

Ponuda je zaista velika i raznovrsna. Od kuhinjskih aparata, do sitnih "džidža bidža". Od knjiga i kuvara do profesionalnih noževa. Ukoliko Vas put navede u Iulius Mall obavezno svratite i u "KitchenShop" - imaćete šta da vidite a možda nešto i kupite :)

Priredio: 
  • 1 biljana petrovic 18. decembar, 2012. 22:13:27
    Bravo njupko !!!
    Bila sam u toj radnjici zahvaljujući tebi 8. decembra i pazarila moju čuuuvenu modlu koju jedino nisi islikala u čitavoj radnji. Inače, radnja je za svaku pohvalu i ima jaako pristojnih cena. A ispred radnje je moj omiljeni kafić gde obavezno pijem kaficu u ovom tržnom centru !!! :P :lol:

    Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava