Sumporna jedinjenja oslobođena nakon probijanja ćelijskih zidova luka su ono što izaziva suze. Isto tako, ta sumporna jedinjenja utiču na oštar ukus luka koji svi volimo. Prvo pravilo – što…
1. Zbog svojih antibakterijskih svojstava, sirov med koristi se za lečenje rana i sprečavanje infekcija. 2. Prirodna je alternativa lekovima za kašalj. 3. Nekoliko kašičica sirovog meda dnevno uoči i…
Kuvanje pirinča za neke je iznenađujuće težak posao ali predstavljamo vam tehniku vrednu učenja. Ukoliko vam je potreban pirinač kao dodatak salati ili kao prilog uz ribu ili piletinu, predlažemo…
1139
Zamrznuto voće – Izbegavajte blendovanje zamrznutog voća jer se mogu stvoriti grudvice. Orašasti plodovi u velikim količinama mogu oštetiti oštrice blendera. Odnos tečnosti i čvrstih materija mora biti jednak, kako…
1. Svetlo – Skinite zavesu sa prozora, dodajte osvetljenje iznad radne površine i uvek birajte kuhinjske elemente svetlijih boja. Što je svetlija vaša kuhinja, to će izgledati prostranije. 2. Izbegavajte…
Kada je u pitanju čišćenje ovog moćnog kuhinjskog pomagala, vaš verni prijatelj je – limun. Ukoliko rende niste očistili odmah nakon upotrebe, potreban vam je još jedan saveznik- so. Zahvaljujući…
Strana 20 od 78