Čatni se najlešće koristi u indijskoj kuhinji. Obično ima istovremno i sladak i ljut ukus. Jede se u malom količinama na početku obroka kako bi podstakao varenje. Može da se…
Kada se spomene zima svi prvo pomislimo na sneg, a druga stvar na koju pomislimo su pečeni kesteni. Kako bi sačuvali ukus zime preko cele godine možete napraviti marmeladu od…
Ovaj žele sa neobičnom bojom je veoma osvežavajući pogotovo u letnjim danima, ali možete ga koristiti kao dodatak raznim jelima.
Sos od paradajza je klasičan sastav svake zimnice. Ovaj je malo drugačiji jer sadrži neke začine koji nisu uobičajeni za paradajz sos a daju mu posebnu aromu.
Slatko od smokvi je jedno od specifičnih i ređe se priprema u našim krajevima. Ovo je malo drugačije jer sadrži vino i rum, ali ne brinite se samo će mu…
Žele od jagoda možete koristiti kao gotov desert ili za pripremu raznih slatkiša. Šta god da odaberete nećete pogreštiti.