Vinogradarske breskve su idealne za dzem. Imaju specifičan ukus i lep miris. Kombinacija sa rumom je fantastična.
Kiseli krastavčići su neizbežan deo svake trpeze tokom zimskih dana. Evo i jednog recepta za one koji vole ljutkasto.
Moja baka pravi slatko od svega i svačega ali najlepše mi je od belih trešanja. Uplašena da će taj njen specijalitet jednoga dana nestati zajedno sa njom, počela sam svake…
Čatni se najlešće koristi u indijskoj kuhinji. Obično ima istovremno i sladak i ljut ukus. Jede se u malom količinama na početku obroka kako bi podstakao varenje. Može da se…
Kada se spomene zima svi prvo pomislimo na sneg, a druga stvar na koju pomislimo su pečeni kesteni. Kako bi sačuvali ukus zime preko cele godine možete napraviti marmeladu od…
Ovaj žele sa neobičnom bojom je veoma osvežavajući pogotovo u letnjim danima, ali možete ga koristiti kao dodatak raznim jelima.