René Redzepi je trenutno najuticajniji kuvar nordijske kuhinje. Rođen je u Kopenhagenu 16. decembra 1977. godine i suvlasnik je i glavni kuvar čuvenog danskog restorana „Noma“, koji je čak četiri…
Paula Deen je trenutno jedna od najprepoznatljivijih i najomiljenijih američkih kuvarica. Svoje prve kulinarske tajne otkrila je od svoje bake pre tridesetak godina, a tada nije imala ni predstavu da…
Ljubav prema kuvanju stekao je u detinjstvu. Deda mu je bio lovac i ribolovac, a baka vrhunska kuvarica. Uvek se u njihovoj kući kuvalo s ljubavlju. U 14 godini počeo…
Prvi put počinje da kuva sa 23 godine. Sve je krenulo u Belgiji, otišao je na 15 dana, a ostao 15 godina. Prvi susret sa ugostiteljstvom je bilo pranje sudova,…
Ljubomir Stanišić, rođen u Sarajevu 1978 svoje početke u svetu kulinarstva započeo je u Beogradu 1995 godine. Završio je Hemijsko-prehrambeno tehnološku školu gde je završio kurs za pekara i internacionalnu…