Nedeljni horoskop: 14. - 20. novembar 2022.

Pročitano: 233 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 14. do 20. novembra 2022. godine!

Ovnovi jedu na preskok ovih dana i često nemaju vremena za neki opušten, regularan obrok. Situacija će se nešto popraviti u drugom delu sedmice.

Posao
Oni koji rade sa državnim ili javnim ustanovama (ili za njih), oni koji sarađuju sa strancima – imaće čistiju, jasniju i povoljniju poslovnu situaciju. Mogu se tokom ove nedelje oformiti neki prilično jaki dogovori i saradnje koji imaju trajnost u vremenu, a koje će istovremeno pratiti povoljne finansijske prilike. Vi lično još uvek možete imati svojih nedoumica ili biti u nešto sporijoj energiji – ali to neće sprečiti razvoj događaja koji je u ovom periodu vrlo povoljan po vas. Po pitanju finansija takođe rasterećenje.

Ljubav
Do polovine nedelje aktuelno je sve što je tajno, zabranjeno, a neopisivo slatko i zamamno, puno strasti kojoj je teško odoleti . I da li će se za ove tajnovite tajne „uhvatiti“ oni koji su slobodni ili pak oni koji su zauzeti – pa, to nam ostaje da vidimo. Od polovine sedmice Venera prelazi u znak Strelca, čija vam energija odgovara – isto kao i voljenoj osobi. Za neke Ovnove – ljubav iz daljine, sudbinska priča, možda baš ona kojoj ste se nadali i koju ste priželjkivali. Za zauzete – lakše ćete se uklapati sa partnerom, bolje razumeti, lepše voleti – a kada i Merkur pređe u znak Strelca – moći ćete opuštenije da komunicirate.

Zdravlje
Infekcije, upale, viroze, mogućnost povreda.

Ishrana je neujednačena u ovom periodu. Imate trenutke pojačanih apetita, ali i one kada prođe maltene ceo dan a vi se u nekom trenutku setite da ste uzeli samo par zalogaja, onako usput.

Posao
Nervoza vezana za poslovni segment će postojati i dalje, ali u daleko manjem obimu nego do sada. Ostavljate iza sebe najnaporniji period i lagano ulazite u jednostavnije i stabilnije dane. Ovo je sedmica u kojoj se vredi dogovarati, u kojoj vredi raditi na pokretanju poslova i saradnji. Polako će se raščišćavati i sva mučna papirološka i administrativna pitanja koja ste do sada vukli i niste im nazirali rešenje. Neke povoljnosti po pitanju finansija počinju da se pojavljuju i makar jednim delom ćete se rasteretiti.

Ljubav
Bikovima u partnerskim odnosima sledi period rasterećenja. Ukoliko je u proteklom periodu došlo do drastičnijeg razmimoilaženja, čak možda i prekida – evo šanse da se pruži ruka pomirenja i stvari raščiste (ukoliko naravno postoji volja i želja za time) . I Venera, vaša planeta kao i Mars – partnerska – hitaju kroz povoljne aspekte ka Saturnu – pa oni odnosi koji istinski vrede i imaju trajnost u vremenu mogu biti obnovljeni, a takođe – nervoza iz prethodnog perioda u pojedinim emotivnim relacijama – počeće da nestaje. Ukoliko ste slobodni – komunikacija sa osobama sa kojima imate razliku u godinama.

Zdravlje
Osećate se bolje nego u proteklom periodu.

Vi ćete čas biti nervozni, pa ćete tu nervozu zatrpavati hranom.....a onda ćete biti u dobrom raspoloženju, što će vam otvoriti apetit. Da, treba vam više energije nego inače, ali ne preterujte.

Posao
Dobri poslovni noviteti i lepe šanse dolaze do vas tokom ove sedmice. Jeste, ta Marsova retrogradnost u vašem znaku umeće da vas povremeno saplete, uspori ili pak ubrza (ne u pravom trenutku), ali svejedno – ove šanse i povoljnosti će pronaći put do vas. Neki od vas će dobiti povoljnije radno mesto, možda neki vid finansijskih beneficija kroz posao, neko će dobiti unapređenje ili pak – projekat koji mu odgovara, saradnju koju je priželjkivao. Odnos sa kolegama će biti jednostavniji a obaveze će se lakše završiti.

Ljubav
Nešto opuštenija atmosfera u odnosu sa partnerom moguća je tokom ove nedelje. Venera i Merkur prelaze u partnersko polje i makar na neko vreme lepota i lakoća u komunikaciji će obojiti vaš odnos. Teško je da će biti ovako na duge staze, pa iskoristite priliku da sa voljenom osobom uživate, pokrenete se, provedete možda više vremena zajedno i počnete da ostvarujete svoje planove. Probudite bliskost i strasti. Slobodni Blizanci – ova Venera i Merkur daju šansu da nove osobe ulaze u vaš život, po svemu sudeći – vrlo interesantne, a nose sa sobom mogućnost i trajnije i ozbiljnije ljubavne priče.

Zdravlje
Moguće su jače prehlade i viroze. Više se odmarajte.

Vi ćete svaki čas nešto da grickate. Po malo. A onda ćete u nekom trenutku shvatiti da ste tako „malo po malo“ u stvari pojeli mnogo. Skloni ste gojenju u ovom periodu, nemojte preterati.

Posao
....a od polovine nedelje prvo Venera, a zatim i Merkur ulaze u polje poslovne svakodnevice. Neke situacije koje su vas mučile ili opterećivale vezano za posao počeće polako da se čiste, sređuju, nestaju. Bolje raspoloženje će se useliti u vaš radni dan i odnose sa saradnicima. Takođe, počeće da se pojavljuju pogodnosti ili poslovne šanse – i one nisu ni malo loše. Jer, u ovom periodu možete napraviti dobre dogovore i pokrenuti poslovne priče koje će vredeti i trajati. Vaša inspiracija za posao se pojačava.

Ljubav
Do polovine nedelje emocije će raditi punom parom, a gde ima tolike količine emocija – pa, mogu i neka čuda da se dese i želje ostvare. Pa se tako mogu spojiti rastavljeni, videti oni koji su se odvojili, pokrenuti se duboke emotivne priče, zaljubiti se do nosa i preko glave – ozbiljno i trajno, ali isto tako – mogu se i pronaći kompromisi, popraviti komunikacija i odnos, pomiriti se zaraćene strane, čuti lepe vesti i informacije, zakazati neke veridbe, venčanja, a negde će biti i najave prinova....Suština je – sada će se mnogo toga moći srediti i doći na svoje mesto, bilo da ste zauzeti ili slobodni.

Zdravlje
Osetljivost stomačnog i respiratornog sistema.

Još uvek ste u periodu kada je potrebno više pažnje obratiti na kvalitet ishrane. Vaše energetske snage nisu sjajne, kao ni imunitet – povrće i južno voće bi trebalo redovno da bude na vašem meniju.

Posao
Krenuće promene na bolje. Iza sebe ćete lagano ostavljati izuzetno zahtevan i naporan period u kojem ste mnogo toga morali da rešite i ući ćete u drugačiju, jednostavniju fazu. Mogu vam se sredinom nedelje desiti i jako prijatne vesti, informacije, ponude, dogovori – što će vam dodatno dati vetar u leđa. Situacije koje ste u proteklom periodu pokrenuli, sada će početi da se rešavaju i da daju rezultate. Vaša energija i kreativnost će početi da se budi. Dobra, vrlo aktivna nedelja je pred vama.

Ljubav
Teret prošlosti polako će ostajati iza vas, kako se planete iz znaka Škorpije budu selile u znak Strelca. Polako ćete se otvarati ka ljubavi, davati svom srcu priliku da zakuca brže i raduje se. Možda se neće sve pokrenuti odmah, možda ćete vi želeti da idete lagano – ali evidentno je da se tokom ove nedelje može desiti „nešto“ od čega će vam srce zatreperiti – možda poznanstvo, flert, komunikacija, susret....Što se zauzetih tiče – lagano ulazite u bolju fazu. Ukoliko nešto treba popravljati i sređivati, a što se u proteklom periodu pokvarilo – sada je vreme da se aktivirate. Sve može doći na svoje mesto.

Zdravlje
Polako se približavate kraju nepovoljnog zdravstvenog perioda.

Izgleda da će i Devicama da se poprave apetiti. Bilo da su u pitanju slani ili slatki zalogaji. Samo bih vam skrenula pažnju na mogućnost da u ovom periodu dobijete koje kilo više.

Posao
Vi ste bili izuzetno aktivni u proteklom periodu, mada se mora priznati da je dosta toga bilo naporno i zahtevno po vas. Bavili ste se komplikovanim pitanjima, obavezama, saradnjama. Sada ulazite u fazu u kojoj će neki od vas sav trud naplatiti odmah, a neki će morati malo da sačekaju (ne dugo) da bi dobili sve ono što su zaista zaslužili svojim radom. Odličan je momenat da ugovorite nov, veliki posao, da ostvarite vrlo značajne kontakte, saradnje, dogovore. A reklo bi se i da ćete se novčano ovajditi.

Ljubav
Za zauzete Device je ovo odličan period da ispravljaju ono što se možda u proteklom periodu pokvarilo, da reše neke situacije jednostavnije i na pravi način, da ponovo pokrenu finu komunikaciju i dešavanja sa voljenom osobom. Takođe, ovo su dani za zajedničke planove, za ozbiljne, važne i velike odluke. Taman pravi trenutak ukoliko želite da odnos podignete na viši nivo. Ukoliko ste slobodni – ni vi nećete proći ni malo loše. Neko će se spojiti sa osobom iz prošlosti, ali u svakom slučaju – interesantni susreti i komunikacija sa suprotnim polom su pred vama . I odličan trenutak za početke ljubavnih priča.

Zdravlje
Mogućnost viroza i bakterioloških infekcija, upala.

Apetiti će kod vas biti pojačani, pa za neko kratko vreme možete nabaciti koje kilce više. Ono što jeste dobro je da ste u periodu kada ste aktivni pa će taj višak brzo i otići.

Posao
U prvoj polovini nedelje Vage itekako mogu ugovoriti i ostvariti vrlo ozbiljne poslovne projekte. Nekima od vas će se pojačati finansijski deo, neko će promeniti radno mesto, neko će ugovoriti baš pravu saradnju i napraviti isplativ dogovor. A od polovine nedelje – lepršate, pričate, ostvarujete kontakte, komunicirate sa ozbiljnim poslovnim ljudima. Pozitivna dešavanja i preokreti (neke ste očekivali i nadali im se) obradovaće vas i pokrenuti. Nekima od vas otvoriće se i poslovna putovanja i inostranstvo.

Ljubav
Kada vaša vladarka Venera sredinom nedelje pređe u znak Strelca – osetićete priliv potpuno drugačije energije. Tereti će spasti sa vas, živnućete, udahnuti punim plućima i spremiti se za period koji je baš po vašoj meri – energičan, sa puno akcije, kontakata, susreta, dešavanja. Venera hita u dobar kontakt sa Saturnom u vašem polju zabave i ljubavi – pa je ovo itekako vreme da se nešto fino, a u isto vreme ozbiljno i trajno – dogodi. Prema tome, drage slobodne Vage – spremite se da osvajate i budete osvojene. Bolji je period i pred zauzetima – lakše i lepše ćete funkcionisati sa voljenom osobom.

Zdravlje
Povoljna zdravstvena situacija.

Ova vam je sedmica rezervisana za dobru i jaku klopu u kojoj ćete uživati. Sad, koliko će to uticati na vašu kilažu, pitanje je a povremeno možete imati i probleme sa varenjem.

Posao
Ono što će Škorpije definitivno obradovati jeste poboljšanje finansija. Jer, po tom pitanju ulazite u neuporedivo bogatiji period – neko će baš u ovoj sedmici napraviti poslovne poteze ili ostvariti saradnju, dobiti poslovni projekat – sve vrlo isplativo. Venera i Merkur od sredine nedelje ulaze u polje koje se vezuje baš za finansije – što nekima od vas može doneti i dodatni izvor prihoda, a svakako će vam u narednim nedeljama dobrano napuniti novčanike. Da, biće i troškova – ali ćete prodisati.

Ljubav
Venera, Merkur i Sunce iz vašeg znaka ostvaruju dobar kontakt sa Jupiterom, vladarem polja ljubavi i zabave. Za one koji su zauzeti – evo prilike da se popravi ako se nešto pokarambasilo, da se kroz priču nađe rešenje i kompromis, da odnos krene dalje, da se situacije ispeglaju. Takođe – dobar je momenat i da se prave zajednički planovi, odnos podiže na viši nivo....pa je čak dobar trenutak i za prinove. Ukoliko ste slobodni – ova količina vodene energije zapljusnuće vas do srži – neke kroz obnovu komunikacije sa prošlošću, neke kroz nove priče koje će se otvoriti i koje će vam doneti ono što vam je potrebno.

Zdravlje
Uglavnom stabilna zdravstvena situacija.

Ulazite u period kada ćete stalno imati potrebu nešto da grickate – manje zato što ste gladni, a više zato što ste nervozni ili pak zato što ste u društvu. Pokušajte da slatkiše zamenite voćem.

Posao
Neke nedoumice ćete uspeti da rešite do polovine sedmice i bićete više nego zadovoljni onim što ste postigli. Konačno ćete imati osećaj rasterećenja i da situacija kreće na bolje. U ovom periodu možete napraviti neke vrlo pozitivne pomake i dobiti podršku koja vam je potrebna, kao i šansu za vrlo kvalitetne i isplative poslovne saradnje, projekte, dogovore, odnose. Da, i dalje će biti nekih osoba koje će vam na sitno cepkati živce, ali obzirom na to kakva je energija sada prisutna kod vas – lako ćete to rešiti.

Ljubav
Do polovine nedelje Strelčevi, bilo da su zauzeti ili slobodni – imaće prilike da na jednostavniji način reše nešto što ih opterećuje, a što se vezuje za prošlost. Slobodni na primer mogu ili pokrenuti ili pak staviti tačku na neku prošlu emotivnu bol. Zauzeti mogu dobiti odgovore na pitanja koja su ih opterećivala ili im donosila nemir. U svakom slučaju, rešenja će vam doći i koristite ih. A od polovine nedelje – Venera, pa za njom i Merkur – prelaze u vaš znak. Donose vam lakšu i lepšu energiju, trenutke opuštanja sa voljenom osobom ili ako ste slobodni – aktivnost, flertovanja, dešavanja koja vam itekako prijaju.

Zdravlje
Popravljanje zdravstvenog stanja, bolje raspoloženje.

Bilo bi dobro da pojačate ishranu a i ubacite više povrća, voća, naročito citrusa. Energetski ste u dosta zahtevnom periodu a ni imunitet vam trenutno nije baš najjača stavka.

Posao
Neke poslovne prilike, dogovori ili projekti koji su bili aktuelni pre par meseci a koji su se možda odložili, zakočili ili u tom trenutku niste uspeli da se dogovorite – sada će se ponovo otvoriti pred vama . I ovo bi sada itekako trebalo prihvatiti i napraviti dobar dil – jer će vam se itekako finansijski isplatiti. Takođe, sva papirološka i administrativna pitanja, dozvole – sa kojima ste imali problem, sada imaju šansu da budu uspešno rešena. Nešto vam se vraća što će vam značiti, odgovarati, čime ćete biti vrlo zadovoljni.

Ljubav
Nije trenutak da ćutite po pitanjima ili situacijama koje vas muče, a vezuju se za voljenu osobu i vaš odnos. Komunikacija sada treba i mora biti način na koji ćete prvo pokrenuti, a onda i rešiti sve što vas eventualno opterećuje . I partner je više nego voljan i spreman za dogovor bilo koje vrste. Ukoliko ste nešto planirali zajedno – sada je vreme da to i ostvarujete. Ukoliko ste slobodni – može vam se iznenada otvoriti prilika da vidite, sretnete ili ostvarite kontakt sa nekim iz prošlosti. To ne mora striktno biti bivši partner, već može biti i stari poznanik, prijatelj – ko god da je, prijaće vam i pokrenuti vas.

Zdravlje
Povrede, aktivacija hroničnih tegoba, prehlade i viroze.

Neizbalansirana ishrana, neredovni obroci, slaba zastupljenost povrća i voća. Višak slatkiša, grickalica, brze hrane, gotovih obroka – svega onoga što možete u roku od par minuta spremiti i pojesti.

Posao
Ono što će obeležiti ovu sedmicu jeste sve što se vezuje za finansije. Jer, Vodolijama sledi baš po ovom pitanju poboljšanje – nekima kroz veće prilive, unapređenje, nekima kroz nove poslove, projekte i dogovore koji im donose jaču dobit. Ulazite takođe u period kada jedan deo vaših planova može biti realizovan. Došlo je vreme da napravite jedan mnogo jači, prodorniji i kvalitetniji poslovni pokret. Odnos sa nadređenima će se poboljšati, a sa njihove strane dolaze i novi, povoljni predlozi za vas.

Ljubav
Ukoliko je u protekloj nedelji odnos sa partnerom bio na bilo koji način uzdrman – sada je trenutak da se ratne sekire zakopaju i krene ka primirju. Do polovine nedelje uz napore, ali i uz prisustvo dobre volje da se stvari srede – a od polovine nedelje mnogo lakše. Ako niste imali nekih većih problema, svakako će odnos sa voljenom osobom biti dobar ali ćete primetiti da mnogo jednostavnije funkcionišete, da se više smejete, da ste više aktivni i više vremena provodite jedno s drugim. Ukoliko ste slobodni – ulazak Venere i Merkura u znak Strelca pokrenuće vas i naravno – doneti prave ljubavne prilike za vas.

Zdravlje
Više obratite pažnju na ishranu. Mogućnost prehlada, pojačan stres.

Apetit je promenljiva stavka kod vas ovih dana, a ni redovnošću i kvalitetom obroka nećete moći da se pohvalite. Uglavnom ćete jesti zbrda – zdola i češće nego inače posezati za brzom hranom, grickalicama.

Posao
Vaši su planovi veliki, ali nisu neostvarivi. Naprotiv. Vrlo dobro će proći oni koji sarađuju sa inostranstvom ili pak rade u državnim i javnim ustanovama. Generalno gledano – period koji je iza vas vam je doneto mnogo obaveza ali i napetih situacija kojima ste morali da posvetite svoje vreme i pažnju. Sada je vreme da sve to naplatite – bilo kroz neki vid unapređenja, promene radnog mesta, poboljšanja po finansijskim pitanjima ili pak kroz ostvarenje jakih dogovora i saradničkih odnosa.

Ljubav
Ako je komunikacija sa emotivnim partnerom u proteklom periodu bila zategnuta, na ivici rasprave, čudna (ili ako je pak došlo do većeg raskola između vas dvoje) – sada bi bio momenat da se stvari popravljaju, rešavaju, da dođe do ozbiljnih i iskrenih razgovora nakon kojih će sve krenuti nekim normalnijim tokom. Ukoliko ste lako prošli kroz protekli period – sada ćete dodatno uspeti da pokrenete bliskost između vas i ostvarite lepe zajedničke momente. Slobodne Ribe – divan trenutak za pokretanje nove ili obnovu stare ljubavne priče. Sa malo sreće – nešto što može potrajati i biti ozbiljno.

Zdravlje
Fizički i mentalno zahtevna nedelja je pred vama. Odmarajte se, hranite zdravo, spavajte dovoljno.

Autor horoskopa: venerasapapilotnom.com
Astrolog: Olga Savić

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava