Nedeljni horoskop: 17. - 23. oktobar 2022.

Pročitano: 364 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 17. do 23. oktobra 2022. godine!

Apetit je totalno promenljiv tokom ovog perioda. Najviše bi vam prijala „domaća“ kuhinja – više kuvanih jela, supica, čorbica....ali je pitanje da li ćete vi imati dovoljno vremena i volje za tako nešto.

Posao
Ulazite u ovu nedelju prilično nestrpljivi, željni da što pre rešite neke situacije koje vam „stoje nad glavom“. Takođe, izgleda vam kao da se neke nove mogućnosti otvaraju pred vama pa hoćete da ih realizujete koliko odmah. Pokušajte ipak da ne srljate, moguće je da se interesi ili planovi druge strane i vas ne poklapaju, pa će biti potrebno dosta kompromisa. Ovih dana vam se nude i neki tajni dogovori, planovi ili mogućnosti za zaradu – na prvi pogled sve izgleda ok, ali ipak proverite više puta.

Ljubav
Niste baš najnežniji prema partneru (doduše, nije ni druga strana prema vama), oboje ponekad imate previše dramatične poteze i ponašanja. Umećete da zbunite jedno drugo, ali dobro je što je vaša komunikacija prilično kvalitetna u ovom periodu i umećete da se „objasnite“ ali i podržite jedno drugo. Partner može biti sumnjičav i ljubomoran ovih dana, trudite se da ne stvarate dodatno konfuziju svojim postupcima koji zbunjuju drugu stranu. Slobodni Ovnovi – prilično ste šarmantni u ovom periodu, lako pokrećete komunikaciju i dobijate pažnju suprotnog pola. Možete pokrenuti strasne ljubavne događaje.

Zdravlje
Poboljšanje zdravstvenog stanja. Ipak, imunitet je još uvek osetljiv.

Preobilni obroci i teška hrana mogu vam donositi probavne probleme. Pokušajte da kontrolišete konzumiranje previše masne i začinjene hrane, kao i slatkiša.

Posao
Solidna poslovna situacija. Imate dovoljno energije i odlučnosti, ali je moguće da kako nedelja bude odmicala – imate povremeno padove koncentracije jer će vas stizati umor. Jer, obaveza će zaista biti mnogo, a mislim da su i očekivanja od strane šefova i saradnika sada prilično velika kada ste vi u pitanju. No, negde imate dovoljno motiva i elana jer vidite da se situacija ipak kreće na bolje. Pogotovo vam je značajno što je finansijski deo sada nešto bolji nego ranije i pored troškova koje ne možete ukinuti.

Ljubav
Trenutno ste dosta zadovoljni odnosom sa voljenom osobom. Možda ne provodite dovoljno vremena zajedno, ali ipak je to vreme uglavnom ispunjeno dobrom energijom. Eventualno bi postojala šansa da i partner i vi povremeno budete „žacnuti“ ljubomorom – ali dokle god možete otvoreno da razgovarate – biće lako raspršiti sumnje. Slobodni Bikovi – više osoba je oko vas – neke stare, neke nove, neke zauzete, neke ka kojima vas vuče strast, neke koje vas opterećuju svojim udvaranjem. Stoje mogućnosti za avanturu, ali stoje i prilično dobre šanse da započnete kvalitetnu emotivnu priču. Pa vi birajte.

Zdravlje
Mogući problemi sa hormonima, kožom. Takođe – osetljivost disajnog sistema.

Manji a češći obroci će vam prijati. Izbegavajte mleko i mlečne proizvode jer vam oni mogu teško „pasti“ na stomak. Više povrća u ishrani će vam prijati.

Posao
Prilično ste takmičarski raspoloženi ovih dana i vrlo aktivni – pa pokušajte da sa nešto više strpljenja funkcionišete sa saradnicima i kolegama, jer će nekima od njih biti teško da prate vaš tempo. Može se u ovom periodu pojaviti i ponuda koja na prvi pogled deluje dosta dobro i koju bi trebalo uzeti u razmatranje, mada se savetuje da sve uslove dogovora proverite više puta. Ono čime niste zadovoljni je finansijski segment – definitivno dajete sebe više nego što dobijate u materijalnom smislu.

Ljubav
Još uvek ste u periodu kada imate „podršku“ od strane planeta pa će odnos sa voljenom osobom funkcionisati dosta skladno i bez velikih trzavica. Oni koji žive zajedno ili su u braku mogu imati povremene nalete nervoze, najpre vezano za finansijski segment a takođe – definitivno se potrudite da ne ostajete nedorečeni da ne biste zbunjivali jedno drugo. Slobodni Blizanci – slede vam prijatna iznenađenja. Ukoliko ste upoznali neku zanimljivu osobu, ona će pokušavati da pojača komunikaciju između vas dvoje i trudiće se da vam da do znanja da je zainteresovana. Lep period za ljubavne početke.

Zdravlje
Prehlade, virusne infekcije. Stariji – problemi sa zglobovima i kičmom.

Nervoza može uticati na vaš apetit, ali i na probleme sa varenjem. Obroci su tokom ovog perioda neredovni, a izgleda da ni vi nemate dovoljno vremena da se opustite uz kvalitetan obrok.

Posao
Očekuju vas prilično korektni odnosi sa saradnicima tokom ove sedmice, a pošto ste i vi u dobroj energiji – moći ćete svoju pažnju da fokusirate na više strana, obaveza, zadataka, projekata. Možda će sam početak nedelje biti malo napet i obojen nervozom, ali ostatak perioda je povoljan po vas. Šta više – mogu se ukazati i neke finansijske povoljnosti ili ćete uspeti da naplatite zaostalo potraživanje, dug. Ukoliko očekujete bitne papire ili hoćete da završite administrativna pitanja – dobar je period za to.

Ljubav
Još jedna sedmica u kojoj postoji raskorak između želja i realnosti. Vaša osećanja osciliraju, neka forma nemira postoji u vama i dosta toga što ste u prethodnom periodu gomilali, sputavali i sakrivali i od sebe i od drugih – u ovoj sedmici može izaći iz vas. Potreban je razgovor, ali je potreban i balans – partner je spreman da razgovara na bilo koju temu sa vama - rešenja i odgovori koji su vam potrebni sada se mogu pronaći. Slobodni Rakovi – vaše tajne simpatije prema nekom sada se mogu realizovati, jer ste na korak od emotivno mnogo povoljnijeg perioda po vas. Savet – ne ljubavišite sa zauzetim osobama.

Zdravlje
Pojačana nervoza, nesanica.

Obratite pažnju na kvalitet namirnica koje koristite, ne pretovarujte stomak i umereno koristite začine. Više će vam prijati žitarice, povrće, biljna hrana – mesne prerađevine mogu doneti problem sa varenjem.

Posao
Povoljan poslovni period je pred vama. Imate velike mogućnosti da obnovite ali i proširite poslovne veze, kontakte – kao i da se na pravi način dogovorite sa onima koji su vam poslovno bitni. Period je povoljan i za kraća putovanja, obuke i seminare. Sa nešto negativnije strane – malo je verovatno da ćete u ovoj nedelji imati šansu za predah – radni dani će biti ispunjeni od početka do kraja. Još uvek niste zadovoljni stanjem svojih finansija, dok sa druge strane – uopšte ne vodite računa o troškovima koji se gomilaju.

Ljubav
Više osoba pokušava da privuče vašu pažnju u ovom periodu, svi su se nešto uzvrteli oko vas – ima tu i poziva za izlazak i “slučajnih” susreta, ima interesantne komunikacije. Trenutno uživate u dešavanjima a da li ćete i kome pokloniti svoje srce – to je već pitanje. Da ima šansi za ljubavne početke – ima itekako i interesantno je da bi to velikim delom bile kvalitetne priče koje mogu potrajati. Zauzeti Lavovi – komunikacija, a samim tim i odnos sa voljenom osobom je sada dobar. Moći ćete da razgovarate i o pitanjima i temama koje su potencijalno donosile nervozu u odnosu u proteklom periodu.

Zdravlje
Moguće su prehlade i smanjen imunitet. Stariji – reumatske tegobe.

Ili vam je apetit oslabio ili vam ne prija hrana koju inače volite i rado konzumirate. U svakom slučaju, povremeno možete imati probleme sa varenjem. Uzimajte hranu u manjim količinama, a češće.

Posao
Poslovno ćete funkcionisati više nego dobro. Kao da ste našli pravu meru, pravu ravnotežu u svemu – i kada su dogovori u pitanju i kada je vaša posvećenost obavezama po sredi. Moguće je čak da je ovaj period pokrenuo talas novih poslovnih predloga i sugestija, a vi razmišljate šta od toga prihvatiti a šta ne. Ne žurite sa odlukama, vrlo pažljivo i promišljeno razmislite šta bi bilo najbolje i najisplativije po vas. Ne zalećite se ukoliko vam je bilo šta čudno, nedefinisano ili u neskladu sa zakonom i pravnim normama.

Ljubav
Generalno gledano – odnos sa voljenom osobom će biti korektan. Uspevaćete da se uklopite, dogovorite, isplanirate. Da ćete moći da budete potpuno opušteni i mirni, pa to je već nešto teže - potencijalni nemir vam mogu donositi povremeni talasi sumnje, možda čak i ljubomore – ali izbraćete da ovakvim mislima ne kvarite trenutni sklad. Slobodne Device – ukoliko postoji osoba koja vas interesuje, neka njena ponašanja vas zbunjuju ili pak niste sigurni da je iskrena prema vama. Zato birate da trenutno ne žurite i pustite da vam vreme da odgovore koji su vam potrebni – da li je to to…ili nije.

Zdravlje
Solidna zdravstvena situacija. Povremeno problemi sa stomačnim delom ili blaže prehlade.

Neće vam sve namirnice prijati ovih dana, lako možete pokvariti stomak ili imati problem sa probavom. Pokušajte takođe da ne grickate svaki čas nešto na nervnoj bazi, kao ni u večernjim satima.

Posao
Trenutno ste na vrhuncu svojih poslovnih sposobnosti i vrlo je izvesno da je vaš rad primećen i vrednovan na pravi način. To malo problema što je bilo vezano za komunikaciju i dogovore u prethodnom periodu – sada ćete uspeti da rešite i ispravite. Pronaći ćete prave reči i pravi način funkcionisanja prema bilo kom saradniku ili obavezi. Izvesna je obnova komunikacije ili pregovora sa ljudima sa kojima ste imali neku formu zastoja. Finansije su dobre, mada i dalje trošite vrlo lako….

Ljubav
Slobodne Vage osećaju zaljubljenost i strast. Makar jedna solidna emotivna prilika je tu, mada ima i onih Vaga kod kojih se sve pomešalo – pa imamo i stare i nove i zauzete i one koji obećavaju, ali i one koji su baš po vašoj meri. Odličan je momenat pred kraj ove sedmice da se pokrene jedna lepa ljubavna priča koja može trajati i koja će biti solidan miks emocija, želja i posvećenosti. Oni koji su zauzeti – biće i izuzetno lepih momenata, čak važnih emotivnih odluka…a biće i po koji talas (naročito početkom nedelje) koji može doneti nervozu. No, kada sve saberemo i oduzmemo – lepi dani su pred vama.

Zdravlje
Problemi sa kožom, hormonima i kičmom.

Ishrana je ovih dana neredovna, apetit promenljiv i češće nego inače posežete za brzom hranom, grckalicama, slatkišima. Pokušajte da u vašoj ishrani bude zastupljeno više povrća i mlečnih proizvoda.

Posao
Da nije usporenog kretanja pred retrogradni hod vašeg vladara – Marsa – što donosi pojačanu nervozu i velike oscilacije u energiji i vašem načinu funkcionisanja (čas jurite sto na sat, čas ste usporeni i letargični) – mogli bismo da kažemo da je pred vama vrlo dobar poslovni period. Ovako – uspevate vi da funkcionišete valjano, ali nema onog pravog entuzijazma i kreativnosti kod vas. Pre bismo mogli da kažemo da odrađujete sve. Zaraditi hoćete, ali će vam biti teško da taj novac zadržite. Jer, troškovi….

Ljubav
Venera u srcu Sunca pred kraj ove sedmice, a u vašem polju tajni – dobar je pokazatelj da će Škorpije, bile one slobodne ili zauzete – imati pred sobom jedno ogromno emotivno iskušenje. Sa slobodnima ćemo lako – kod vas se već neko vreme priča zahuktava i sada sledi i njeno ostvarenje, eskalacija – možda je ta priča u početku tajna iz nekog razloga, ali ne znači da će tako ostati i na dalje. No, zauzete Škorpije nam potencijalno imaju problem – zabranjene i tajne ljubavi koje su već pokrenute ili su pak na korak od ostvarenja. Tajne neće ostati tajne zauvek i mogu izaći na svetlost dana pre nego što mislite.

Zdravlje
Glavobolje, oscilacije pritiska, lošija cirkulacija.

Glad u večernjim satima i potreba da tada nešto grickate. Moguće je da su ovi večernji “napadi” zbog pojačane nervoze a možda jednostavno – preko dana nemate redovne obroke.

Posao
Kolegijalno okruženje je svakako mesto nemira i ne baš sjajnih odnosa u ovom periodu. Ako ništa drugo – neće biti potrebnog razumevanja i prave kolegijalnosti. No, polje budućnosti i podrške je vrlo stabilno pa će biti onih koji će prepoznati vaš trud, kreativnost i biti spremni da saslušaju vaše ideje. Generalno gledano – pred vama su vrlo dinamični i aktivni dani, mesto vas neće držati a obaveza će biti više nego inače. Ostvarićete neke nove ili obnoviti stare poslovne kontakte koji su od velike važnosti za vas.

Ljubav
Još ova sedmica je slobodnima vrlo povoljna i za društveni život, ali i za emotivna dešavanja. Ukoliko postoji potreba da se neki kontakt ili komunikacija obnovi ili pak proširi – sada je pravi trenutak za to. Takođe, još uvek ste u periodu kada lakše nego inače možete upoznati interesantne osobe koje bi mogle privući vašu pažnju. A društveni život će svakako biti intenzivan, a vi u pokretu i aktivni. Oni koji su zauzeti – sada jeste povoljan momenat da sa voljenom osobom razgovarate otvoreno, iskreno i mirno o svakom potencijalnom problemu ili temi. Uspevaćete da se dogovorite i pronađete zajednički jezik.

Zdravlje
Osetljivost stomaka i disajnih organa.

Obroci su vam u ovoj nedelji vrlo neredovni. Ili nemate vremena da se hranom bavite ili nemate nešto naročito apetita. A sada je potrebno da budete maksimalno odgovorni u ovom segmentu.

Posao
Ovaj segment je sada u prvom planu. Do polovine nedelje možete imati nesporazume sa saradnicima ili će vam pak biti teško da se uklopite i prilagodite jedni drugima. No, na neki vid nerviranja ste vi navikli i to vas neće sprečiti da funkcionišete na pravi način. Neki od vas su u takvom periodu da mogu napredovati, dobiti poboljšanje ili promenu radnog mesta, prosto rečeno – rezultate rada iz prethodnog perioda. Informacije koje dolaze do vas su povoljne i idu vam na ruku. Finansije – pokreću se na bolje.

Ljubav
Trenutno je posao ono što vas najviše okupira i gro vaše energije ići će u tom pravcu. Nemate baš mnogo vremena, ali ni razumevanja za partnera i njegove potrebe, tako da neće biti čudno ako vas dvoje budete u raskoraku tokom narednih nedelju dana. Ovakav razvoj događaja definitivno neće prijati osobi koja je sa vama i ona može naročito do polovine sedmice, pokazivati veliko nezadovoljstvo i biti u nekoj formi sukoba sa vama. Slobodni Jarčevi – period je povoljan za emotivna pitanja, bilo da vam se dopada neko nov ili postoji okrenutost ka prošlosti. Dani kada se mogu oformiti stabilne ljubavne priče.

Zdravlje
Moguće glavobolje i problemi sa sinusima i alergijama.

Vi ste našli neku finu meru kada je ishrana u pitanju. Više konzumirate povrće i voće a to što vam se povremeno „omakne“ po koji slatkiš ili bogatiji, kaloričniji obrok – ne utiče mnogo na vas.

Posao
Ulazak u ovu sedmicu vam donosi ili premor ili pak zabrinutost zbog nekih poslovnih situacija koje ne idu u onom pravcu koji ste očekivali. Tenzija može trajati do polovine nedelje kod vas, već nakon toga imamo smirivanje i ulazak u fazu stabilnosti. Odličan je momenat za obnovu poslovnih kontakata, ali i za pokretanje novih, potencijalnih saradničkih priča. Dobićete dozu samopouzdanja i vetar u leđa kada do vas počnu da stižu informacije koje vam pogoduju. Ponovo pokrenite planove koji su bili na čekanju.

Ljubav
Kod slobodnih Vodolija ljubavna situacija ide na dve strane – neki od vas će ponovo susresti ili pak ostvariti kontakt sa osobom iz prošlosti – i ovo će krenuti da se razvija u dobrom smeru. Drugi će pak ući u nova emotivna dešavanja – gde takođe ima dobrih pokazatelja za razvoj priče i trajnost. A što se zauzetih tiče – period je stabilnosti i otvorenih razgovora koji mogu raščistiti bilo kakve nedoumice i pokrenuti važna pitanja i planove između vas dvoje. Koristite ove dane (neće trajati večno, da znate) da ojačate, produbite i poboljšate odnos sa voljenom osobom . I naravno – što više strasti, jer sada je ima.

Zdravlje
Pojačan umor, potrebno vam je više sna.

Manjak vremena a višak žurbe – uticaće na vaše navike po pitanju ishrane, tako da se češće možete hraniti nezdravo, u hodu, brzinski. Ne zatrpavajte se slatkišima i grickalicama čisto da biste zavarali glad.

Posao
Nije idealan poslovni period, najpre zbog toga što ništa ne ide jednostavno i iz prvog puta. Uglavnom ćete i što se obaveza i što se funkcionisanja na dnevnoj bazi tiče – morati da se snalazite i da menjate planove u hodu. Ostvarićete vi vrlo solidne rezultate – i one poslovne i one po pitanju finansija, ali ćete se dobrano umoriti u procesu, fizički i mentalno. Neke nove mogućnosti ili poslovni predlozi će se otvoriti pred vama – bilo kroz usavršavanje, poslovni put ili kroz ponudu koja deluje vrlo solidno.

Ljubav
Doza napetosti i nervoze postoji u vašim emotivnim relacijama. Komunikacija jeste poboljšana u odnosu na protekli period, ali još uvek postoje situacije koje povremeno mogu doneti problem. Nešto od ovoga se može vezivati za porodicu, bilo partnerovu, bilo vašu – dok nešto može biti povezano sa vašim čudnim i nedefinisanim ponašanjima koja kod partnera izazivaju sumnju i nepoverenje. Slobodne Ribe – iako su vam trenutno druge stvari prioritet (posao, porodica) i niste baš nešto aktivni kada je društveni život u pitanju, ipak vam se s vremena na vreme neko provlači kroz misli. Prestanite da maštajte, pokrenite se.

Zdravlje
Umor, problemi sa kožom, glavobolje.

Autor horoskopa: venerasapapilotnom.com
Astrolog: Olga Savić

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava