Carrie Blease

copyright
Copyright: starchefs.com
Pročitano: 1326 puta
Kategorija: Poznati Kuvari
Ocena teksta:
(0 glasova)

Keri Blejz odrasla je u Los Anđelesu i tamo je započela svoju kulinarsku avanturu. Kada se preselila u San Francisko, upisala je akademiju u Kaliforniji. U "La Manoir" u Engleskoj bila je na razmeni tri meseca. Selila se nebrojeno puta, ali se uvek vraćala u San Francisko. "Čak i kada imate male ciljeve - idite u velike gradove, jer u velikim gradovima mali ciljevi neočekivano dobiju gigantske razmere."

Ističe "La Manoir" zbog obuke i standarda koji je bio veoma visok. "Tamo sam naučila da i uz naizgled obične namirnice, možete napraviti vrhunska jela." Inspirisana je skandinavskom i japanskom kuhinjom gde svaka namirnica ima posebno mesto i značaj u tanjiru. Najviše obraća pažnju na odlaganje i čuvanje namirnica jer sastojke želi da održi svežim što je više moguće.

Trenutno vodi restoran "Lord Stanley" zajedno sa svojim mužem, a njihova rafinirana kuhinja je moderna, jednostavna i koriste najbolje domaće i sezonske sastojke. Domaći sokovi, čajevi su posebno popularni, a vinskoj karti pridaju veliki značaj jer se na meniju nalaze pažljivo birana vina sa porodičnih farmi.

Priredio: 
  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava