Nedeljni horoskop: 21. - 27. avgust 2017.

Pročitano: 2306 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(1 Glas)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 21. do 27. avgusta 2017. godine!

Odlična sedmica da otpočnete sa dijetom ili sa novim režimom ishrane, jer ćete lako da se „ušemite“ i odricanje od omiljene hrane vam neće ni malo teško pasti. Samo napred!

Posao
Sve što se u vezi poslovnog segmenta dešava, sada je samo u nagoveštajima, naznakama, pripremama, analiziranju i planiranju. Nisu neki naročito pogodni dani da otpočinjete sa novitetima, ali jesu da razrađujete priče koje su već krenule. Retrogradni Merkur u polju poslovne svakodnevice, posebno će vam začiniti život u ovim danima – računajte na veće probleme sa tehnikom, sa automobilima, kompjuteri i mobilni telefoni će poludeti i raditi šta je njima po volji, a vi ćete moći samo da se nervirate. Vodite računa da ne zakasnite na jedan ozbiljan poslovni sastanak sredinom nedelje!

Novac
Ovi dani daju šansu da vam neke pare „utrče“ u novčanik nenadano. Samo vodite računa da vam još veće ne „istrče“, jer ćete biti skloni da sve ono što zaradite, potrošite „na keca“.

Ljubav
Pomračenje Sunca u polju ljubavi i Venera u kvadratu sa Uranom iz vašeg znaka donose u vašim emotivnim relacijama burna dešavanja. Potrudite se da budete hladne glave i smirujte situaciju sa voljenom osobom, jer su u ovom periodu moguća i pucanja odnosa i razdvajanje, ali samo kod onih Ovnova koji već duže vreme „kubure“ sa partnerom. Mlad Mesec u polju dece, s druge strane – kod onih koji teže smirenju i stabilizaciji, može doneti i pojačanu potrebu za prinovama. Nekome beba, nekome rastanak – vi birajte šta vam je milije! Kod slobodnih, ovo je period koji označava prekretnicu u vašem ljubavnom životu. Moguće je da vam neko padne u zagrljaj „iz vedra neba“, bukvalno. U svakom slučaju, ukoliko se ljubavni „bum“ ne dogodi ove sedmice, onda se spremajte za sledeću....

Zdravlje
Ako ste stariji pripadnik znaka, boleće vas leđa, imaćete probleme sa kičmom i zglobovima....Jednostavno – ovi dani će vas podsetiti na to koliko imate godina....Ukoliko ste mladi – za vas većih problema u ovom periodu nema.

Vaš stomak će vrlo čudno reagovati na hranu. Čak i one namirnice i jela koji vam inače izuzetno prijaju, sada će vam izazivati nadimanje, tegobe sa probavom. Jedite češće, ali male količine hrane, da biste olakšali „posao“ svom želucu.

Posao
Džabe vi drage moje i dragi moji želite da promenite i poboljšate nešto. Morate shvatiti da postoji vreme za akciju, a postoji i vreme kada bilo kakvi pokušaji nailaze samo na zid i blokadu. E vi ste sada pod uticajem ovog drugog, i zato nemojte da se mučite i pokušavate da uradite nemoguće. Realno gledano, ni svoju trenutnu situaciju niste sredili, a vi biste nešto novo i drugačije. Ne presecajte i ne donosite „mudre“ odluke o prestanku poslovnih dogovora, već lepo sedite gde ste i čekajte da se okolnosti promene. U međuvremenu – bacite se na redovne obaveze i čistite ono što imate.

Novac
Retrogradno kretanje Merkura, koji vlada vašim finansijama, u ovom periodu vas „ubi u pojam“. Niti novca, niti prilike da ga zaradite, bar ne u većoj meri. Ono što vam dolazi, to je samo na kašičicu, a i to kasni.....

Ljubav
Venera, vaša vladarka, ove je nedelje u kvadratnom aspektu sa Uranom, a u vašem polju doma se dešava pomračenje Sunca. Iskreno rečeno, ovo vam baš i nisu dani da „dižete dževu“, jer situacije lako mogu eskalirati i nekome od vas dvoje može „puknuti film“. S druge strane, teško je da ćete moći da budete mirni. Jednostavno, neka ponašanja ili postupci partnera vas bodu u mozak, a dosta vam je više da ćutite i da se pravite da se ništa ne dešava. Neki od vas će doduše, lek i smirenje tražiti u tajnoj komunikaciji sa jednom osobom, i to najverovatnije preko društvenih mreža. Ukoliko ste solo, vaša potreba za emocijama i ljubavnim dešavanjima je na vrhuncu. S druge strane – ni traga ni glasa od tog nekog bitnog na duže staze....Dok se ova osoba ne pojavi u vašem životu, prekraćivaćete vreme flertovanjima, pa i po kojom avanturom....

Zdravlje
Stomak, stomak, stomak....sve tegobe koje mogu da vas snađu, a vezuju se za ovaj deo – snaći će vas. Doduše, da znate – jedan deo ovih tegoba je i na nervnoj bazi. Možda biste mogli da pijete neki čajić za smirenje?

Vas može da potkači neka alergijska reakcija kada je hrana u pitanju, a generalno ćete imati tendenciju da se pretovarite i da posle kukate što ste toliko pojeli. Čim vidite slatkiš, oči će vam biti OVOLIKE – ode vaša linija dok si rekao „Kinder torta“.

Posao
Dragi Blizanci, pod jedan – dok vaš vladar ide retro u znaku Device, poslovno se nećete ovajditi. Pod dva – pomračenje Sunca i mlad Mesec u polju pokreta, da – doneće vam promene u poslovnom segmentu, ali ne OVE NEDELJE. Slobodno možete da računate da će od sledeće sedmice stvari početi da se kreću na bolje, a vi lepo ovih nedelju dana uzmite da sređujete, da raščišćavate, da pripremate teren za neke nove poslovne početke. Nemojte da pokrećete neke poslove, pogotovo ako ste u tripu da ćete od njih mnogo zaraditi, jer se to neće dogoditi. Na kraju ćete ostati praznih šaka, zato budite mudri. I strpljivi.

Novac
Ne petljajte se u bilo kakve novčane mahinacije, bilo kakva finansijska ulaganja! Sve to dolazi u obzir samo i isključivo ako su MALE sume novca u pitanju. Malo i možete zaraditi, da znate.

Ljubav
Teraju vas neke situacije da se vraćate na staro, da ponovo pokrećete pitanja za koje ste mislili da ste ih završili u odnosu sa voljenomo sobom. Saturn u vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava ove nedelje stoji i sprema se za direktno kretanje (pred vikend – uraaa!), što za vas znači da je krajnje vreme da neke stvari ispravite zajedno sa partnerom. Čujte, drage i dragi moji, sada kada Saturn krene direktno, prilika za ispravljanje i sređivanje će biti jako malo, i počećete da žanjete ono što ste do sada posejali. Zato se potrudite da vaša „ljubavna žetva“ bude bogata i da ozbiljno pristupite odnosu sa voljenom osobom. Slobodni Blizanci – mlad Mesec u polju vaše okoline, kontakata, novih poznanstava, doneće vam jednu zanimljivu osobu u život. Doduše, vi imate priliku i za flertovanje preko posla, ali to vam je zauzeta osoba i sa njom možete samo da se avanturišete, ništa tu nema ozbiljnije....

Zdravlje
Sitne tegobe, sitni problemi....ali mnogo nerviranja. Doduše, vi ste u takvom periodu da vas sve nervira, pa bi možda najbolje bilo da vi idete negde da se opuštate, da dignete sve četiri u vazduh i da ne mislite ni o čemu....ako je to ikako moguće.

Mlad Mesec (vladar vašeg znaka) u polju hrane početkom ove nedelje, doneće Rakovima kraj perioda u kojem su imali problema sa ishranom, ali i sa varenjem. Od drugog dela ove nedelje, sve će se vratiti u normalu. Pomozite svom organizmu da se oporavi, budite umereni kada je hrana u pitanju.

Posao
U vašem polju posla i novca dešava se pomračenje Sunca i mlad Mesec. Pred Rakovima je jedan novi početak, ulazak u novu životnu fazu koja će doneti velike promene u poslovno finansijskom segmentu. Neke prilike će se otvoriti pred vama već tokom ove sedmice, ali sa njima konkretno biste trebali da budete malo oprezniji. Ne znači da nisu dobre, već samo znači da morate biti promišljeni i ne uletati u njih kao muva bez glave. Kod nekih od vas doći će čak do vrlo neprijatnih situacija, čak i prekida poslovnih konekcija. Nemojte da vas ovo zabrinjava – to samo znači da su nove stvari tek pred vama!

Novac
Ne vodite računa o novcu. Malo biste da ugodite sebi, malo onima koje volite....a pare se samo izvlače iz džepa. Mogli biste da proverite gde vam je ta ručna kočnica kada je trošenje u pitanju?

Ljubav
Mlad Mesec koji vlada vašim znakom i Saturn koji vlada partnerskim odnosima – početkom ove sedmice su u povoljnom aspektu, obećavajući Rakovima stabilne i prilično mirne dane sa emotivnim ili bračnim partnerom. Istina je da će u ovoj nedelji doći do promena u vašem odnosu, ali ovo su pozitivne promene, koje mogu dodatno unaprediti vašu vezu. Ulazite u jedan stabilniji period i iskoristite ga da se više povežete sa voljenom osobom i dodatno učvrstite temelje vaše veze. Slobodni pripadnici ovog znaka u ovom periodu će shvatiti da konačno trebaju da stave tačku na prošlost. Čak i ako bude neke komunikacije sa bivšim partnerom, vrlo brzo ćete shvatiti da je to nešto sa čime ste vi već u svojoj glavi završili, samo vam je bio potreban zaključak. Pred vama se otvaraju vrata nove ljubavi, koja će se pokrenuti odjednom, neočekivano, iz vedra neba. Doneće vam ono što vam je sada potrebno – živost, strast, intenzitet. Uživajte u onome što se dešava!

Zdravlje
Oni koji su u „najboljim godinama“ neka povedu više računa o pritisku, krvnim sudovima, srcu. Mlađi pripadnici znaka se osećaju odlično.

Velike promene raspoloženja, a samim tim – i velika variranja u apetitu ove sedmice. Pošto Venera krajem nedelje ulazi u vaš znak, očekujte i pojačanu želju za slatkišima.

Posao
Još jedan mlad Mesec u vašem znaku, ali ovog puta ide i uz pomračenje Sunca – Lavovi ulaze u period sa novim načinom funkcionisanja, novim poslovnim prilikama koje će se neočekivano otvoriti pred vama u periodu koji dolazi. Ako sada ne vidite te šanse o kojima pričam, ne brinite – samo vi sačekajte i uskoro ćete se iznenaditi lepim vestima i novim ponudama. Dok ne stigne to, ovu nedelju biste mogli da iskoristite da održavate dobre odnose i neku finu komunikaciju sa onima sa kojima sarađujete. Ne presecajte, ne donosite drastične odluke, nemojte se umisliti i „poleteti“ pre vremena....

Novac
Znam da vam se ne sviđaju te finansijske obaveze koje vam vise za vratom, ali ne možete se više praviti da ne postoje. Ili ih regulišite, ili se spremite na konsekvence.

Ljubav
Pomračenje Sunca i mlad Mesec u vašem znaku i polju ličnosti mogu biti odlični, ukoliko ih iskoristite na taj način što ćete pokrenuti proces promena u postojećim emotivnim vezama i brakovima. Naravno, pri tome mislim na pozitivne promene, koje će doprineti da se vaš odnos dodatno učvrsti. No, kod nekih od vas, ovi će aspekti doneti nešto drugačiju situaciju – naime, ukoliko imate neku tajnu priču, ona sada može izaći na videlo i napraviti vam veliku komplikaciju u emotivnoj sferi. Takođe, pošto ste još uvek u opasnosti da tokom ove nedelje tek pokrenete neku aferu, ja bih vas toplo savetovala da to ne uradite, jer je više nego izvesno da će ona biti otkrivena, i to u skorije vreme. Slobodni Lavovi sa radošću iščekuju vikend i ulazak Venere u njihov znak. Evo stiže ljubav, ona prava letnja – topla i vatrena – vreme da presečete doba samoće i uđete u neke neuporedivo lepše dane!

Zdravlje
Kod starijih će problem praviti kičma, ali bi trebalo obratiti pažnju i na srce i krvne sudove, pogotovo ako ste skloni visokom pritisku. Mlađi pripadnici ovog znaka – odlično se fizički osećate, mentalno....pa, imate povremeno dosta stresa....

E, sada je već pravo vreme (da ne kažem – krajnje vreme) da Device više obrate pažnju na ishranu. Dakle – dijeta, nov režim ishrane, više vođenja računa o količini i kvalitetu namirnica – sve to vam je neophodno.

Posao
Device u ovom periodu imaju osećaj da samo tapkaju u mestu i vrte se u krug. Trošite se, trudite se, mučite se – a rezultata ni od korova. Čak i ono što kao krene kako treba, vrlo brzo naleti na neku prepreku, blokadu, ako ništa drugo – na odugovlačenje i prolongiranje. Preko polja prijatelja nekima od vas sledi poslovna ponuda, ali ona će biti realna i isplativa samo ako se vezuje za inostranstvo. Kako god okrenuli, jedino što možete da radite u ovom periodu jeste da budete strpljivi. Da pratite šta se oko vas dešava i da čekate. Ako je za utehu – već od septembra će stvari krenuti na bolje. Dotle.....slabo.

Novac
Verujte mi da neke stvari sada ne možete da sagledate na realan način – nekima od vas se može učiniti da su napravili super finansijsku konstrukciju i da će zaraditi na brzaka....no, malom broju vas će se zaista „posrećiti“.

Ljubav
Planete u vašem polju tajni već neko vreme „divljaju“, a sada će im se krajem nedelje pridružiti i Venera. Aspekti – dušu dali da zauzete nam Device krenu da brljaju i previše se usmeravaju na neke flertove, najverovatnije na osobe preko poslovnog segmenta. Umesto što očijukate sa drugima, bolje bi vam bilo da sređujete svoje postojeće emotivne i bračne relacije – partner je za sada potpuno kul, ali to neće trajati večno, samo da znate. No, vaš život, vaša stvar – nemojte samo posle da kažete da niste upozoreni na vreme. Slobodne Device pokazuju tendenciju da ponovo puste u život nekoga iz prošlosti. Baš ova nedelja može doneti ponovno pokretanje stare emotivne priče, a koliko će vam to dobra doneti – pa iskreno rečeno, vrlo je upitno, pogotovo ako je taj neko zauzet...No, da ne grešim dušu – ništa novo vam se ne pojavljuje, i vi šta ćete – morate da se okrećete ka starom....

Zdravlje
Velika psihička napetost, a od nervoze – imate problema i sa stomakom. Stariji neka prekontrolišu jetru, žuč, pankreas.

Vage, kao što im i samo ime kaže – našle su savršeni sklad u ovoj nedelji kada je ishrana u pitanju. Sve fino, lepo, sa ukusom i ljubavlju spremljeno – i taman koliko treba.

Posao
Mlad Mesec u polju prilika, prijatelja, usluge od strane drugih, budućnosti – čini mi se da se pred Vagama otvara jedan mnooooogo dobar poslovni period. No, da bi bilo jasno – ako očekujete da pare počnu da padaju na vas u ovoj nedelji – to se neće dogoditi. No, već tamo negde od septembra meseca, a pogotovo oktobra – pričaćemo drugačije. Za sada, ono što možete uraditi jeste – ne brljekajte, ne presecajte nikakve poslovne odnose, pratite situacije koje su oko vas i ne izjašnjavajte se odmah. Tog retro Merkura u polju podsvesti iskoristiti na pravi način – analizirajte, razmišljajte – možete vi to.

Novac
Prošle nedelje ste trošili sve što dobijete. E, pa ove nedelje ćete imati gubitke. Ovo će se dogoditi ukoliko budete žurili, trčali, hteli da zaradite gomilu novca odjednom.  Idite vi fino i polako, kao i do sada, ne pecajte se na neke načine zarade preko noći....i sve će biti u savršenom redu.

Ljubav
Zauzete Vage su ni tamo ni ovamo. Trenutno stanje vam ne prija, a da vas čovek pita šta je to tačno što biste promenili u odnosu sa voljenom osobom – najverovatnije ni vi sami ne biste znali. Kvadrat Urana na vašu vladarku Veneru vas drma ovih dana, čas biste slobodu, čas biste promenu, čas biste da vam se desi nešto novo i podsticajno, čas biste – ni vi sami ne znate šta. Ali nešto biste. Nemojte da u svim ovim promenama raspoloženja i vašoj nestabilnosti dođe i do problema, i to većih – u emotivnim vezama i brakovima. Nemoj posle da bude – jao, jao, šta ovo bi? Usamljeni pripadnici ovog znaka će ili naglavačke uleteti u jednu avanturu, ili će sve trčeći pobeći od osobe sa kojom je ovo moguće ostvariti. E, sad nemojte da me pitate šta ćete vi konkretno uraditi – otkud ja znam da li ste spremni na rizik ili ste kukavica? Ako se odlučite da se avanturišete, samo da znate – ovo ne može da bude neka stabilnija priča. Ali zato može da bude uživanje....

Zdravlje
Malo se nervirate – od te nervoze ne možete da spavate ili imate problema sa stomakom. Neki od vas će možda dobiti i ekcem po koži, licu, naročito po rukama. Generalno gledano – dobro ste.

Dobar aspekt Marsa, vašeg vladara, sa Saturnom – donosi da Škorpije imaju pravu meru kada je hrana u pitanju. Neki od vas će čak odlučiti da se vrate režimu ishrane koji su praktikovali ranije. Ili da otpočnu sa hrono ishranom. I jedno i drugo je za vas skroz ok.

Posao
E pa drage moje i dragi moji – kada je posao u pitanju, ovo je jedna bombastična nedelja! Pomračenje Sunca i mlad Mesec dešavaju se u vašem polju karijere i izgleda mi da je Škorpijama stiglo vreme za promene. Ma kakve promene – za čupanje iz korena! Da bude jasno – promene vam zaista slede, ali to ne znači da će one pozitivne biti baš u ovim danima. Moguće je da prvo morate da napravite neki džumbus, pa da tek u narednom periodu, septembru ili oktobru, dođete do „onog pravog“. Ono što možete da uradite, da bi ovaj proces tranzicije prošao što bezbolnije po vas, jeste – smirite se! Dakle, VI ne povlačite nikakve ishitrene poteze, ukoliko to dođe od strane saradnika, šefova, poslodavca – pa šta da se radi. Prihvatite i čekajte da dođe vaš trenutak, a verujte mi – hoće.

Novac
Balansirate vi po pitanju novca, a ni sami ne znate kako. Ali, nekako uspevate da održavate glavu iznad površine vode.

Ljubav
Partner će vam skakati po živcima, zahtevati nemoguće i isto tako se ponašati. Povremeno ćete imati želju da dignete ruke od svega i da odete što dalje, jer će vam postupci druge strane već debelo testirati smirenost. No, umećete da se iskulirate, a iskreno rečeno – to je sada i najbolje za vas. Čak i ako odnosi u kojima ste nisu baš najbolji, čini mi se da još uvek nije vreme da donosite konkretne i konačne odluke. Videćemo šta će od jeseni biti kod vas, a za sada – nervozu trošite na posao, zarađujte pare i otvarajte sebi nove poslovne šanse. Ukoliko ste usamljeni, prvo nešto moramo da razjasnimo – ako biste baš želeli neku ozbiljnu emotivnu priču – morate da razumete da se to neće desiti. Nadam se da je to jasno. Dalje – niko ne kaže da nemate mogućnosti da ostvarite nešto zanimljivo, ali nemojte odmah da pravite petogodišnje planove u svojoj glavi sa ovom osobom. Opustite se bre Škorpije i uživajte malo – uletite u tu tajnu avanturu, pa neka sve puca!

Zdravlje
Jeste da ste vi naučili u poslednje vreme da živite pod stresom. Ipak, ukoliko ste u nekim ozbiljnijim godinama, više pažnje obratite na pritisak, srce, krvne sudove. Ako ste mlađi – odlično ste!

Čini mi se da ste ove nedelje rasterećeniji, da ćete više biti na svežem vazduhu, u pokretu – pa će i apetit biti baš kako treba. Pogotovo ako ste na odmoru, moru – uživaćete u svakom zalogaju.

Posao
Saturn u vašem znaku pred vikend kreće direktnim hodom. Nema šta da se priča, namučio vas je u protekla četiri i po meseca, i sada polako ulazite u period kada sav taj uloženi trud treba i naplatiti. Ove sedmice vam se prvenstveno otvaraju nove mogućnosti koje se vezuju za inostranstvo, ali ne brinite, neće se završiti samo na tome. Otvoriće se i neke druge poslovne šanse pred vama, možda već u ovoj nedelji, mada mi iskreno – mnogo bolje za tako nešto izgleda naredna sedmica. Ako planirate da pokrenete privatni posao i već neko duže vreme razmišljate o tome, sačekajte još malo.

Novac
Dosta novca vam odlazi, a da ni sami ne znate na šta. Moguće je da su i troškovi za kuću i porodicu porasli u ovom periodu.

Ljubav
Neko smirenje je nastupilo u vašim emotivnim i bračnim relacijama. Da se razumemo, to je samo površinski – ako malo zagrebemo tu površinu, videćemo da problemi stoje i dalje....samo su sada, u ovom trenutku, utišani. Pošto ste već oboje u ovakvom raspoloženju, otvoreniji za razgovore – možda biste mogli da pročešljate neka nezgodna pitanja i da probate da nađete rešenje, kompromis. No, ja moram da priznam da baš u tim razgovorima morate biti vrlo, vrlo oprezni – ako vidite da ne ide kako valja, odustanite. Ovo vam pričam iz razloga što neki od vas iz obične priče mogu otići u svađu većih razmera, i to negde oko vikenda. Ukoliko ste usamljeni pripadnik ovog znaka – vama je dobro, vi ste u nekom emotivnom ludilu i vatri – čak i ako niste u kontaktu sa osobom koja vas maltene pa fatalno privlači, ona vam je non stop u mislima.

Zdravlje
Stariji pripadnici znaka neka više obrate pažnju na noge, zglobove, a ništa vam ne bi falilo ni da malo proverite jetru i uradite analize krvi. Kod mlađih Strelčeva – umor, i to hroničan.

Velika variranja kada je apetit u pitanju nikako vam ne donose dobro. Čas se prejedate, čas gladujete. Morate pokušati da pronađete balans i povedete više računa o sebi.

Posao
Pomračenje Sunca u polju promena, kriza, ali i mlad Mesec u istom tom polju poručuju Jarčevima ovo – drage i dragi moji – ulazite u novu životnu fazu, ali morate da menjate stvari iz korena. Već je i vama samima jasno i očigledno da neke stvari više ne funkcionišu. Ne znam zašto ih se onda držite „kao pijan plota“, kada vas samo dodatno vuku u finansijsku dubiozu. Saturn, vladar vašeg znaka, ove nedelje kreće direktnim hodom – vreme vam je da sve ono što ste u prethodnim mesecima naučili, naravno na teži način, sada primenite. Neki od vas krenuće da se „dižu“ već ove nedelje, drugi će morati da sačekaju jesenji period. No, poenta je ista – vreme težine se polako bliži svom kraju!

Novac
Neki sitni novci, neka manja potraživanja iz prošlosti koja ćete uspeti da naplatite sada – sve u svemu – vrlo mršavo. Ukoliko vam sine „brilijantna“ ideja da zaradite neke pare na brzinu – pet puta razmislite pre nego što se u to upustite.

Ljubav
Venera je još ove sedmice (do vikenda) u vašem polju ozbiljnih emotivnih i bračnih partnerstava, i bilo bi fino da je iskoristite na pravi način – na uživanje sa voljenom osobom, na porast ljubavi i zadovoljstva. Još ako odete negde zajedno na godišnji odmor – pa to će sve pucati od sreće! Jeste, imaće ta Venerica kvadrat od strane Urana, pa bi bilo lepo da se ne hvatate u koštac po nekim pitanjima, već da zarad sveopšteg mira i dobrobiti, pređete preko toga. Ovaj aspekt možete drugačije iskoristiti – otići da sa partnerom uradite nešto što do sada niste, da budete malo avanturisti! Usamljeni pripadnici ovog znaka – ja mogu do sudnjeg dana pričati da vam je vreme da se pustite i otvorite vrata svog srca, ali VI morate biti ti koji će se zaista i pokrenuti. I ove nedelje prilika za emotivnu sreću stoji – nemojte je i sada propustiti!

Zdravlje
Mlađi pripadnici znaka će dosta dobro proći u ovoj nedelji. Oni, nešto stariji – neka obrate više pažnje na kičmu. I kod jednih i kod drugih prisutno je psihičko opterećenje.

Vodolije su čvrsto rešile – reći će NE slatkišima. Pa, srećno sa tim. Jer, iskreno, čini mi se da ćete gledati svaku moguću priliku da smažete po koji slatki zalogajčić. Šta ćete, i vi ste živa duša....

Posao
Pamet u glavu! Da ne ponavljam – znate već koje se nebesko dešavanje odvija u vašem polju poslovnih partnerstava i saradnji – nemojte da letite, da budete nabeđeni, da trčite pred rudu! Nemojte da se svađate, nemojte da budete drastični, nemojte da donosite ishitrene odluke, nemojte da presecate! Znam, znam – sto „nemojte“....a šta možete? Pa, na primer – možete da zabijete glavu u posao i da radite. Ja ne sporim ni malo – vi sa ovim pomračenjem ulazite u nov životni, poslovni period, period sa odličnim šansama i sa velikim napretkom. Problem je u tome što se taj period ne može pokrenuti SADA. Sada moramo da vas održimo na postojećim poslovima i pozicijama, da možete mirni da budete i da sačekate ono dobro što vam sledi....

Novac
Novca ima, ali su Vodolije više nego sposobne da ga potroše očas posla. Kako da vam kažem da smanjite troškove, kada vidim da je to nemoguće za ostvariti?

Ljubav
Pomračenje Sunca dešava se u vašem polju ozbiljnih emotivnih i bračnih partnerstava. Doduše, imamo i mlad Mesec, jel da – ali kako god okrenuli ovo nebesko dešavanje označava veliku promenu u vašim bitnim relacijama. Sad, kakva će to promena biti, to je već pitanje. Oba vladara vašeg znaka u dobrom su aspektu sa pomračenjem i mladim Mesecom, pa ćemo se nadati da će ovaj aspekt doneti da se u vašim vezama pokrenu korenite, ali pozitivne promene. Doduše, ja ne mogu da zanemarim da je ovo najbolji scenario....a da ima i onih drugih – u kojima dolazi do razilaženja i pucanja odnosa. Evo, držaću vam palčeve da vi budete među onim prvima. Ono što vi možete da uradite jeste da gledate da hladite neke napete situacije, umesto da dolivate ulje na vatru. A usamljeni Vodolijanci i Vodolijanke? Vama, drage i dragi moji stiže novo partnerstvo. Sve uz munje, gromove, vatru i tako to. Oni koji se ne „ovajde“ ove nedelje, čekaće septembar....koji će biti vrlo, vrlo dobar po vas.

Zdravlje
Što se više nervirate, gore će vam biti. Sad, znam da je to nerviranje maltene pa nemoguće srediti, ali makar uradite nešto za sebe – relaksirajte se, okružite se pozitivcima, trčite, šetajte....

Mlad Mesec u polju koje vlada životnim navikama govori o tome da će Ribe, milom ili silom, morati da promene nešto u svom načinu ishrane. Ako ste rešili da idete na dijetu – sad je pravo vreme za to!

Posao
U vašem polju poslovne svakodnevice, kolega, obaveza i odgovornosti  - dešava se početkom ove nedelje pomračenje Sunca i mlad Mesec. Promene u poslovnom segmentu su sada već vrlo izvesne za vas i doneće vam u narednom periodu da naplatite ono što ste zadnje dve i po godine radili. No, do tada  bilo bi baš fino kada biste održavali neku normalnu komunikaciju sa onima sa kojima sarađujete, mada ja moram priznati da će to biti izuzetno teško. Oko vas su ljudi koji mnogo pričaju, a malo rade, a vas to izluđuje. Neki od vas će imati priliku i da zadobiju veće poštovanje i poverenje od strane šefova.

Novac
Novac će doći....i novac će otići. Samo će vam prošetati kroz ruke. No, ako ništa drugo – malo ćete se provesti, a malo ćete i poplaćati nekih računa i zaduženja...

Ljubav
Partner, emotivni ili bračni, vas nervira. Doduše, možda je nerviranje prejaka reč, pre bi mogli da kažemo – da vas ne sluša i ne radi ništa onako kako biste vi želeli. S druge strane – i voljenoj osobi smetaju neke stvari kod vas, tako da ste lepo našli ravnotežu. Bitno je da se vi ne svađate oko toga, i da ako i dođe do povremenih sitnih čarkica, one se razreše jako brzo. I vi i druga strana ste sada spremni da popustite. Kod usamljenih Riba, imamo dve mogućnosti. Prva je Venera u vašem polju ljubavi koja će ove sedmice biti u kvadratu sa Uranom – ovo govori o početku, i to prilično burnom i iznenadnom, nekih emotivnih dešavanja. Ipak, da se razumemo – ovo su nestabilni odnosi, kombinacije, avanturice sa nekim ko je zauzet, ili pak preko prijatelja, društvenih mreža. Druga mogućnost vezuje se za bivše emotivne partnere – ako još uvek patite i kukumavčite za nekim – do kraja nedelje ćete ostvariti kontakt, a možda čak biti u prilici da se vidite. Sad, šta će vam to i kakvu lepotu doneti – ja iskreno, ne znam....

Zdravlje
Vreme je da se zdravstvenom segmentu posvetite ozbiljnije, bilo da ste stariji ili mlađi pripadnik znaka. Promenite svoje životne navike.

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava