Nedeljni horoskop: 14. - 20. avgust 2017.

Pročitano: 2053 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(1 Glas)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 14. do 20. avgusta 2017. godine!

Ulazite u nedelju koja sa sobom donosi preteranu potrebu za svim životnim zadovoljstvima, pa i za hranom. Pokušajte da ograničite makar konzumiranje slatkiša.

Posao
Kod Ovnova će biti vrlo aktuelni svi problemi sa papirologijom i komunikacijom sa poslovnim saradnicima i kolegama. Moraćete da na brzinu rešavate neke situacije ili da se po više puta vraćate na određene stavke u dogovorima. Merkur je retrogradan, nemojte to zaboraviti – ne ostavljajte ništa nedorečeno i vodite računa da ne kasnite sa svojim obavezama. Prvo Sunce, a zatim i Mars dolaze u dobar aspekt sa Saturnom – pokrenite sve ono što je vezano za inostranstvo u većoj meri, iako ćete i dalje morati da budete strpljivi da bi se neke stvari realizovale. Odnos sa kolegama promenljiv.

Novac
Rizični potezi nekim Ovnovima će svakako doneti solidne finansijske prilive, ali sa ovim treba biti obazriv i ne shvatati stvari zdravo za gotovo. Potrudite se da vaši dogovori budu realni, pa će i prilivi od njih biti isti takvi.

Ljubav
Nedelja kada neki od usamljenih pripadnika ovog znaka mogu ponovo pokrenuti kontakt sa bivšim emotivnim partnerom. Ukoliko ste od onih koji su na svoju ljubavnu prošlost stavili tačku – računajte na izuzetno interesovanje suprotnog pola prema vama. Neki od kontakata koji se pokreću tokom ovog perioda mogu se čak pretvoriti i u vrlo ozbiljne ljubavne priče. Kod zauzetih – Venera, planeta koja vlada vašim partnerstvima, u jakom je opozitnom aspektu sa Plutonom i kvadratu sa Jupiterom. Neće biti lako održati sklad sa voljenom osobom ili bračnim partnerom, jer će dolaziti do ljubomornih scena, do pokušaja emotivnih ucena i manipulacije. Vi ćete gledati da se distancirate iz svega ovoga, što će u nekim slučajevima samo pogoršati situaciju. Jedino što mogu da vam savetujem jeste da pokušavate da se prilagodite dešavanjima na dnevnoj bazi. I da se ne nervirate previše, ukoliko je to moguće.

Zdravlje
Izbegavajte bilo kakvu vrstu preterivanja, jer ona može negativno da se odrazi na vaše zdravlje, a naročito kod starijih Ovnova – na srce i krvne sudove.

Mesec u vašem znaku, Venera u kvadratu sa Jupiterom – u prevodu – Bikovi ne znaju šta je dosta ni u kakvoj vrsti uživanja, pa ni u hrani. Kad stanete na vagu krajem ove nedelje, onda ćete kukati....

Posao
Čas ćete biti lenji i teško će vam biti da se pokrenete, a kamoli da uradite nešto konkretno u poslovnom segmentu....a čas ćete se baciti na posao toliko da će sve prštati, pokušavajući da nadoknadite ono što ste propustili. Teško u ovim danima imate priliku da funkcionišete normalno, opušteno, nego svaki čas idete iz krajnosti u krajnost. Doduše i okolnosti su takve da vam ni malo ne olakšavaju situaciju. Ako pravite bilo kakve dogovore ili ulazite u nove poslove, bilo bi fino kad biste se malo spustili na zemlju i pokušali realnije da sagledate situaciju. Ne pravite velike i spektakularne planove, jer od toga neće biti ništa.

Novac
Neću da pričam o tome da u ovoj nedelji možete zaraditi, jer je to više nego izvesno. Pričaću o tome da ćete sve ono što zaradite potrošiti, a verovatno i preko toga. Nedelja nije dobra za rizike, jer će se malom broju vas to i isplatiti.

Ljubav
Ako ste slobodni – ni vi sami ne znate u ovim danima šta želite. Znate samo da hoćete da vam se nešto dešava na ljubavnom planu, pa „šaltate“ na sve strane. Komunicirate sa bivšim partnerima, flertujete sa onima koji su od skora u vašem životu, šaljete „opasne i fatalne“ poglede ka kolegama...i tako dalje i tako dalje. Neću ni da pričam o tome da se povremeno „rekreativno“ muvate i sa nekim ko je zauzet. U prevodu – kao mnogo toga se oko vas dešava, a u suštini – baš ono što želite nikako da se ostvari. Zauzeti pripadnici znaka moći će da funkcionišu normalno sa voljenom osobom samo ako se baš sve „kockice slože“, što se, da se razumemo – neće dogoditi. Dakle, očekuju vas dani kada ste vi ubeđeni da ste vi korektni, a partner ne....i obrnuto. Muči vas i ljubomora, muči vas i posesivnost, pa kad se još i ovo uključi u dešavanja na dnevnoj bazi...biće veselo. Da li da spomenem da ćete i vi flertovati „sa strane“?

Zdravlje
Kao što rekoh u segmentu o hrani – preterivanje. A ko je još video dobro od toga? Vaši krvni sudovi će vam biti zahvalni ako više povedete računa o sebi. Ženski deo populacije bi baš i mogao da ode kod ginekologa i na kontrolu grudi.

Veći problemi sa varenjem i stomačnim delom donose Blizancima potrebu da vrlo vode računa o namirnicama koje unose u ovoj nedelji. Laki, a češći obroci, a slatkiše i masti životinjskog porekla smanjite na najmanju moguću meru.

Posao
Iako će početkom nedelje izgledati da ulazite u dane koji će doneti velike promene, kada sve saberete i oduzmete na kraju shvatićete da ste sve uradili nekako na pola i da je gro vaših planova ostalo nerealizovano. U suštini,ova nedelja i nije pogodna za neke gromovite početke, a budite sigurni da će vam male, svakodnevne problematične okolnosti non stop unositi distrakciju i vraćati vas korak unazad. E, tako vam je to kada em vladar vašeg znaka ide retrogradno, em vam ono što se dešava oko vas ne ide na ruku. U suštini, radite ono što je u vašoj moći i budite zadovoljni čak i sitnim pomacima.

Novac
Venera u polju novca u kvadratu je sa Jupiterom i jako je malo verovatno da vaše finansijske konstrukcije sada mogu uspeti, jer niste realni i previše očekujete.

Ljubav
Ako ste slobodni, uglavnom se to neko poznato društvo u ovoj nedelji mota oko vas. Družite se sa prijateljima, povremeno upoznate nekog novog, ali u suštini – nikakvih spektakularnih pomaka na ljubavnom planu nema. Doduše, povremeno (ili malo češće) vam misli odu ka jednoj osobi koja je sada udaljena od vas, ali tu trenutno ne možete ništa posebno uraditi, osim da sačekate njen povratak. Za dalje ćemo videti....Oni koji su u emotivnim vezama i bračnim zajednicama ove će nedelje biti manjih rasprava, povremenih napetosti, ali ništa od ovoga neće uticati u većoj meri na vaš odnos. Ako ste u braku – „kačićete“ se oko novca i oko dece....ukoliko ste u emotivnoj vezi, verovatno će neka ljubomora doći na dnevni red. U suštini, ni vi ni vaše voljeno biće nećete zaista ozbiljno shvatiti ove vaše napete momente. U prevodu – sada rasprava, već u sledećem trenutku funkcionišete kao da ništa nije bilo.

Zdravlje
Mogli biste vi lepo da ove nedelje odete na godišnji odmor. Ako već ništa ne možete uraditi kako valja, onda se bar ljudski odmorite i napunite baterije.

Ovo je nedelja kada će vam oči biti gladne, a želudac premali da primi u sebe sve ono što biste vi sada smazali „očas posla“. Kada navalite na slatkiše i sladolede, nećete znati šta je dosta.

Posao
Malo su čudni aspekti za Rakove u poslovnom segmentu ove nedelje. Situacija je takva, da ako se pokrenete i budete aktivni, možete ostvariti solidne rezultate. Međutim, neki od vas neće imati niti motiva niti želje da se posebno angažuju, pa će propustiti neke poslovne šanse. Dalje, u vašim planovima i dogovorima morate biti realniji i pokušati da sagledate sa svih strana situaciju, jer se lako možete uplesti u neke poslove od kojih ćete mnogo očekivati, a malo dobiti. Ako već ne možete sami da saberete i oduzmete šta valja, a šta ne – pokušajte da pitate za savet osobe od poverenja.

Novac
Novac će vam dolaziti, ali ćete ga vi nemilice trošiti. Ako planirate neka veća ulaganja i investicije, morate biti na oprezu.

Ljubav
Dragi slobodni Rakovi, sad kad se ove sedmice upletete u neku fatalnu, opčinjavajuću, mističnu, romantičnu, senzualnu, strasnu priču – nećete znati ni da li ste pošli ni da li ste došli. Neke će vas oči udariti pogledom, neke će vas usne opiti, neki će vas dodiri začarati u potpunosti. Sad, šta će od toga biti dalje – bolje da sačekamo  pa da vidimo....nego da vam ja dajem prognozu, jer mislim da vam se ona ne bi dopala....Oni koji su u dužim emotivnim vezama i bračnim zajednicama...vama prosto ne znam šta bih rekla. Bolje je da provodite što manje vremena sa partnerom, a da se trudite da ti zajednički trenuci budu ispunjeni dešavanjima, živošću, nekim aktivnostima...Bolje je da malo čeznete za voljenom osobom nego da često budete zajedno, jer ako budete – otvarate vrata za rasprave, sumnje, ljubomore, posesivnost...i tako dalje i tako dalje. Ovako, ako se malo viđate – mnogo ćete se voleti. A to je baš fino.

Zdravlje
Sem hedonizma i velike potrebe za hranom, Rakovi u ovoj nedelji mogu imati problema sa stomačnim delom. Starija populacija – mogućnost za holesterol i povećanje šećera u krvi. Takođe, ženski Rakovi bi trebali da prošetaju do ginekologa.

Istina je da se u ovoj nedelji dosta trošite i da vam je potrebna jača hrana, ali to ne znači prejedanje i neumerenost, čemu ćete itekako biti skloni.

Posao
Povremeno će vam se činiti da je sama sudbina na vašoj strani, da ste postali miljenik sreće i da će sa svih strana krenuti da vas zatrpavaju novcem, počastima, nagradama, prilikama koje se ne propuštaju. Ne kažem, neki od vas će zaista i osetiti dobar deo ovoga. No, gro Lavova će shvatiti da su se previše nadali, da su situacije koje su očekivali prenaduvane i da ćete morati da smanjite svoja očekivanja. Zato bih vas posavetovala da ne idete „grlom u jagode“ ove nedelje. Možda je bolje o nekim situacijama malo sesti, porazmisliti, realnije sagledati....pa tek onda delati. To će se pokazati kao dobro po vas.

Novac
Ne možete da nastavite da trošite kao da vaš novčanik nema dno, jer je evidentno da se prilivi smanjuju ili proređuju. Prilagodite se trenutnim okolnostima.

Ljubav
Slobodni Lavovi bi na jedno pet strana ako je to moguće. Malo biste da se „kontaktirate“ sa bivšim emotivnim partnerom, malo biste (čitaj - mnogo biste) da flertujete, malo biste da se tako čačkate sa nekim zanimljivim ljudima koji su zauzeti i sa kojima imate solidnu razliku u godinama, malo biste da ludujete i da se ne obavezujete....a malo biste i da budete u povremenim „šemama“. Na koju ćete se stranu zaista i odlučiti i usmeriti svoju potpunu pažnju, to je već veliko pitanje i zavisi samo od vas. U svakom slučaju – vama je dobro. A to i jeste najbitnije, zar ne? Oni u emotivnim vezama i bračnim zajednicama u jednoj su neobičnoj situaciji ove nedelje. Odnos sa partnerom je korektan, i problem ne leži u tome. Suština je da se vama dopao još neko i da vas ta osoba zaista privlači, često o njoj razmišljate i tako biste se rado upustili u nešto što je zabranjeno, slatko, tajno....Da li ćete to uraditi ili ne, ja to već ne znam....ali ako vam tako nešto padne na pamet da sprovedete u delo – nemojte posle da se žalite i kukate kada krenu problemi....

Zdravlje
Mozak je prenapregnut, psiha je opterećena, a neki od vas malo značaja pridaju snu i odmoru. Mlađima je potrebna rekreacija, starijima je potrebna i analiza krvi.

Nije dobar trenutak da krenete sa nekim novim režimom ishrane, jer ćete imati problem da se prilagodite, a i rezultati će se jako sporo pokazivati. Sledeću nedelju ostavite za početak dijete, a ove sedmice se samo potrudite da ne preterujete ni u čemu.

Posao
Ulazite u ovu sedmicu kroz retrogradno kretanje vašeg vladara Merkura u polju ličnosti i vašem znaku. I sami znate i do sada ste naučili šta to znači – vreme je za sporost, vreme je za odlaganje, vreme je za gomilu sitnih prepreka, vreme je za ispravljanje grešaka. Kako god okrenuli – nije vreme za nešto novo. Možda bi najbolje bilo da pročešljate sve ono što ste u proteklom periodu uradili i da napravite ispravke. Možda da sredite dokumentaciju, da ažurirate papirologiju, da završite ono za šta do sada nije bilo vremena. Ionako će vam ova nedelja proteći u velikim planovima, a maloj realizaciji istih.

Novac
Ne mogu da poreknem da će se neki od vas ovajditi, ali ono što mogu sigurno da potvrdim jeste da ćete baš biti raspoloženi za trošenje. Takođe, neki od vas moraće da plate zaostale račune, ali sa sve kamatama...što baš i neće ispasti mala suma....

Ljubav
Slobodnim Devicama ljubav trenutno nije ni na kraj pameti. Prosto ne znate šta se dešava sa vama – ništa vas ne ispunjava, ništa vam ne donosi zadovoljstvo, voleli biste da imate nekog pored sebe, ali to samo ostaje na nivou razmišljanja, dok u realnom životu – samo imate kontakte sa prijateljima i možda razmenite po koju poruku sa nekim od bivših partnera. Iskreno rečeno – ni ovo poslednje vam ne predstavlja ništa posebno. Mnogi od vas će praviti retrospektivu svog ljubavnog života, analizirati dešavanja....i nadati se da ulaze u neke bolje i podsticajnije dane. Device u emotivnim vezama i bračnim zajednicama svesno ili nesvesno izbegavaće neke veće kontakte sa voljenom osobom. Izgovaraćete se zauzetošću i gomilom obaveza, dok vam je u stvari potrebno da se malo od svega odmorite i rasteretite. Partneru se ova situacija baš i neće dopasti i sigurno je da će se maksimalno truditi da vas iščačka i podstakne, što će doneti vrlo promenljive rezultate. Sve u svemu – ova sedmica vam je ništa posebno....

Zdravlje
Starije Device mogu imati problem sa venama i nogama, dok će mlađi pripadnici znaka biti podložni alergijama.

Vage će preterivati i tu nema šta posebno da se priča. Ako želite da održite svoju vitku liniju, moraćete mnogo da se krećete i budete aktivni. U suprotnom – kilogrami će se samo lepiti za vas.

Posao
Vrlo ste opterećeni onim što se dešava u poslovnom segmentu. Moguće je zaista da ne postoje ama baš nikakvi problemi, ali vama se odjednom čini da su vaše pozicije nesigurne. Kod drugih će se ovo manifestovati na drugačiji način – odjednom ćete toliko biti zatrpani poslom, da prosto nećete moći da se saberete i snađete u svemu što se dešava. Dodatni problem će stvarati to što vas odjednom može uhvatiti lenjost i to baš onda kada je potrebno da budete aktivni i spremni „ko zapeta puška“. Ako dobijate neke ponude ili obećanja od strane nadređenih, nećete biti sigurni da li da u to verujete ili ne.

Novac
Zaradićete mnogo, a potrošićete još više. Novac će vam samo prolaziti kroz ruke i nećete uspevati da ga zadržite. Ako ništa drugo – bar možete regulisati veći deo svojih dugova....ako u međuvremenu ne potrošite novac na neke gluposti...

Ljubav
Ukoliko ste slobodni pripadnik ovog znaka, toliko intenzivno razmišljate o nekom, da već počinje glava da vas boli od toga. U svojim mislima stvarate najraznovrsnije scenarije, živite u snovima ono čemu se nadate na javi. No, drage moje i dragi moji – neće to ostati baš samo na mentalnom nivou, ne ne....Tokom ove nedelje predmet vašeg interesovanja, to jest osoba za kojom vam srce izgore i misli bukte od strasti, počeće da se aktivira prema vama. Pozornica se sprema za jednu burnu ljubavnu vezu....pa i ako bude tajna, šta onda....U vašim emotivnim vezama i bračnim zajednicama ova nedelja je totalno nestabilna. Da se razumemo, neće biti svađa niti problema, stvar je u tome da ćete se vi boriti sa sopstvenim razmišljanjima i biti nesigurni šta zaista želite od odnosa u kojem ste...i da li ga više uopšte želite. Osim toga, možete početi da vrlo ozbiljno flertujete sa nekim „sa strane“. Šta sad, i to je za ljude...

Zdravlje
Zdravstveno ste skroz ok, jedino što možete biti umorni i osećati se povremeno isceđeno. Psiha vam je malo opterećena i potrebno vam je da se više relaksirate.

Škorpije imaju odličan apetit ove nedelje, ali se to neće odraziti na vašu liniju niti kroz zdravstveni segment. Našli ste savršeni balans i osećate se odlično.

Posao
Drage Škorpije, pustite da se stvari dešavaju same od sebe, jer to je u ovom trenutku najpovoljnije po vas. Ne pravite velike planove, jer ćete ih verovatno samo delimično realizovati ove nedelje, a potrošićete ogromnu količinu snage i energije. Planete iz polja karijere ulaze u odličan aspekt sa retrogradnim Saturnom, što označava da je za vas najbolje da vaši rezultati iz proteklog perioda govore sami za sebe. U suštini, sve ono pozitivno što vam se sada bude događalo (a hoće) samo je uvod u period od oktobra, kada Jupiter bude ušao u vaš znak i polje ličnosti. Dobre stvari idu prema vama, opustite se.

Novac
Velike pare vam mogu doći preko inostranstva. No, da biste bili svesni – dugovanja koja imate verovatno ćete takođe morati da platite ove nedelje, i to sa kamatom. Država neće hteti više da čeka.

Ljubav
Ukoliko ste slobodni, a ovih dana se spremate na putovanje, itekako je moguće da će neko „tamo daleko“ privući vašu pažnju i učiniti da se zaljubite „do koske“....makar na neko vreme. Generalno gledano – usamljeni pripadnici ovog znaka vrlo intenzivno razmišljaju o jednoj osobi, i prave planove kako da pokrenu dešavanja. Evidentno je da je i druga strana zainteresovana, ali kao da se iz nekog razloga ustručava da se više aktivira prema vama. No, i ovo će se srediti, samo je potrebno strpljenje, a vi ga sada imate. Oni koji su u emotivnim vezama i bračnim zajednicama nesigurni su kada su njihova partnerstva u pitanju. Čini vam se da se voljena osoba nekako raspustila, da premalo vremena provodi sa vama i budnim okom ćete pratiti sve ono što se dešava. Nemojte krenuti u neka optužbe o prevari na račun partnera, jer je pitanje da li sada realno sagledavate situaciju, a itekako je moguće da ste sve preuveličali. Pustite da ova nestabilna nedelja prođe bez opterećenja....

Zdravlje
Vladar vašeg znaka oslobodio se uticaja Sunca koje ga je spaljivalo i u suštini – tek od ove nedelje vi ćete osetiti pravu snagu i energiju.

Ono čemu nećete moći da odolite ove sedmice je sve što je slatko – voće, sladoledi, kolači, torte. Bolje je da potrebu za šećerom zadovoljite kroz voćne salate, i sveže voće, to vam je valjda jasno....

Posao
Nedelju koja je pred vama možda bi najbolje bilo iskoristiti i otići na godišnji odmor, jer ako ostanete na poslu – budite sigurni da ćete se umoriti i istrošiti do maksimuma, a da rezultatima baš i nećete biti zadovoljni. Velike promene na dnevnoj bazi, pa prosto nećete znati šta sledeće da očekujete. S druge strane – sve ono oko čega vam se žuri, definitivno će kasniti, pa će vas to povremeno izbacivati iz takta i živcirati. Komunikacija sa poslovnim partnerima i saradnicima će biti otežana i teško ćete dolaziti do pravih dogovora. Takođe, ovo nije vreme da započinjete bilo kakvu novu poslovnu priču.

Novac
Prilivi će definitivno biti promenljivi, mada ćete uspeti da naplatite sve ono što vam se duguje. No, pošto su troškovi povećani u ovom periodu, na kraju ćete shvatiti da ste na pozitivnoj nuli.

Ljubav
Sve intenzivniji kontakt slobodnih Srelčeva sa osobom iz njihove prošlosti prisutan je tokom ove nedelje. Čak i ako ste fizički udaljeni jedno od drugog, razmenjujete poruke i često mislite jedno na drugo. Koliko vidim, moguće je u nekoj skorijoj budućnosti da obnovite čak i emotivnu priču....a za dalje ćemo videti. Ako vas ne muči ništa što je vezano za bivše emotivne partnere, ukoliko ste „mladi i ludi“ i željni avanture – doći ćete u kontakt sa osobom koja će vas u potpunosti probuditi. No, nemojte biti sigurni da će ovo ostati samo na nivou letnjeg flerta....moguće je da ova priča i potraje i postane ozbiljna. Oni u emotivnim vezama i bračnim zajednicama ove sedmice funkcionišu vrlo promenljivo sa partnerom. Skokovito raspoloženje i vas i voljene osobe, čas se volite, čas ne možete očima da se vidite. Jedino čega neće biti jeste mir, opuštenost i balans na iole duže staze....

Zdravlje
Stariji pripadnici znaka trebali bi da provere bubrege, a svakako vam se preporučuje da uzimate više tečnosti. Kod mlađih pripadnika znaka – preterivanje i hedonizam u hrani i piću.

Primećujete da ste počeli da se gojite i da se sve što pojedete nekako „lepi“ za vas. Ovo je posledica lošeg izbora namirnica, ali i toga što se malo ili ni malo ne krećete.

Posao
Ove nedelje vladar vašeg znaka Saturn ulazi u svoju stacionarnu fazu i prividno će biti „zakočen“ na nebu sve do naredne sedmice kada kreće direktnim hodom posle više od četiri i po meseca. Polako ostavljate jedan težak period iza sebe, ali period u kojem ste mnogo naučili, mnogo shvatili i nadam se – postavili poslovni segment na drugačije, stabilnije osnove nego do sada. Polako ulazite u vreme kada će krenuti i boljitak, jer ne zaboravite – Saturn daje i nagrade, ne samo kazne. Ove dane shvatite samo kao uvod u situacije koje će u narednom periodu tek krenuti da se odvijaju mnogo intenzivnije. Ono što vi trebate da radite jeste – da funkcionišete kao i do sada, istrajno, strpljivo i uz veliki trud. I da čekate vaše vreme.

Novac
Ono novca što imate uspevate da raspodelite na pravi način. Nemate neke bajne prilive ove nedelje, ali ipak će dotoka novca biti nešto više nego inače.

Ljubav
Mesec jeste početkom ove sedmice u vašem polju ljubavi i životnih zadovoljstava, ali je u svojoj poslednjoj četvrti, pa ukoliko ste slobodni – sada ni ne bi bio pravi trenutak da otpočnete neku emotivnu priču. No, ova vam pozicija Meseca može doneti da vam se neko zaista dopadne i da počnu da se dešavaju zanimljive situacije između vas i ove osobe. Obzirom na to da vam je Venera u polju partnerstava, od ovog bi se zanimljivog početka mogla napraviti i jedna fina ljubavna pričica. Ne žurite, pustite da se stvari dešavaju same od sebe, jer vam sada idu na ruku. U vašim emotivnim vezama i bračnim relacijama dolaziće do nekih promenljivih raspoloženja i vas i partnera tokom ove nedelje, ali generalno gledano – ove situacije neće pokvariti vaš odnos, koji je sada dovoljno čvrst i stabilan. Samo biste mogli malo da smanjite ljubomoru i pritisak, i sve bi trebalo da bude u redu.

Zdravlje
Stabilnija zdravstvena situacija, naročito kod starijih pripadnika znaka, koji su našli rešenje za neke hronične tegobe koje su se aktivirale.

Ješćete zato što ste nervozni, ješćete zato što ste srećni, ješćete zato što ste nesigurni. U prevodu – koristićete svaku situaciju i svako svoje raspoloženje da se „natovarite“ hranom da sve „puca“. Jedino što je dobro jeste da ste vrlo aktivni i da se „trošite“, pa nećete morati da kupujete novu garderobu.

Posao
Sunce i Mars u vašem polju poslovnih partnerstava u odličnom su aspektu i sa Saturnom i sa Uranom, to jest –sa oba vladara vašeg znaka. Promene koje ste pokrenuli mesecima, možda i godinama unazad, sada polako počinju da se manifestuju. Vodolije dobijaju priliku da naprave jedan veliki iskorak u poslovnom segmentu i već pred sobom vide blistavu budućnost. Što se te blistavosti tiče, malo smanjite očekivanja, čisto da ne poletite previše....Ne kažem da neće biti dobro po vas, jer definitivno hoće – ali ipak – bolje da očekujete manje pa da se obradujete, nego da očekujete mnogo pa da „ljosnete“.

Novac
Uspevate vi da nekako krpite sve troškove, sve obaveze, a kako – to verovatno samo vi znate. U svakom slučaju, ove nedelje vam stoje odlični prilivi....ali i isti takvi troškovi....mislim, ne odlični troškovi, već veliki....

Ljubav
Ukoliko ste slobodni, ulazite u „jake“ dane, dane koji donose pokretanje priče koja vas neizmerno interesuje. Da se razumemo, ovo neće biti stabilna priča i ako očekujete bajku, nećete je dobiti. Ali, ovo može biti priča koja će promeniti vaš život i koja će vam u nekom narednom periodu donositi da se ponovo osećate živo, ekstatično, neizmerno srećno. A šta će biti dalje – to neka za sada ostane skriveno. Jedino što mogu da vam kažem jeste da je priča u koju ćete ući nešto neuobičajeno, nešto što do sada niste iskusili....veza u kojoj će biti potrebno mnogo slobode i vama i drugoj strani....U vašim emotivnim i bračnim relacijama – tlo se smiruje nakon pomračenja Meseca u vašem znaku prethodne nedelje, koje je više nego sigurno donelo nestabilnost u odnosu sa partnerom. Sada pokušavate da se „pokrpite“ i da ispravljate ono što se ispraviti da. Kao što je bilo vreme da se svađate, sada je vreme da se mirite – pa izvolite. Manje tvrdoglavosti, više tolerancije, i uspećete da „ispeglate“ celu situaciju.

Zdravlje
Da ste „pomalo“ hedonistički raspoloženi – pa jeste. Što se mlađih tiče, to je još i ok, ali ako ste stariji pripadnik znaka – razmislite šta radite svojim krvnim sudovima i srcu....

Ribe će dati malo sebi „na volju“ kada je hrana u pitanju ove nedelje. Problem je u tome što to neće biti „malo“, već malo više....ali šta sad. Bitno je da vi uživate i čistite sve sa tanjira....

Posao
Nije vreme za pokretanje novih poslovnih priča, jer je malo verovatno da će vam one doneti ono čemu se nadate. Naime, vaše su želje i očekivanja preveliki u ovoj nedelji, ne vidite jasno i realno situaciju, i možete ući u neki poslovni projekat ili dogovor koji će samo na prvi pogled biti bajan i sjajan. Ono što je loše i što je problem skontaćete tek kasnije. Ionako svojih obaveza imate preko glave, bolje je da ih rešavate i odrađujete na vreme, nego da pravite sebi dodatni posao....i to neisplativ. Takođe, ako su vam na pameti neka ulaganja u posao – nemojte. Sačekajte neko bolje vreme, jer ova nedelja to nije.

Novac
Ovolike troškove koje vidim kod vas ja mogu jedino da opravdam ako imate nameru da odete na godišnji odmor ili da pokupujete neke stvari za kuću ili za decu. U suprotnom – samo ćete baciti pare.

Ljubav
Venera iz vašeg polja ljubavi tokom ove nedelje je u kvadratnom aspektu sa vladarom vašeg znaka, Jupiterom. U prevodu – slobodne Ribe će se tako „udaviti“ u emocijama prema nekom, da prosto neće znati šta ih je snašlo. Ljubav će vas lupiti posred čela i samo ćete maštati, praviti velike planove, na javi sanjati o osobi koja vam je toliko uzburkala misli. Da se nešto konkretnije može desiti – ma može! Šta više, itekako je moguće da započnete neku emotivnu priču koja će trajati toliko koliko će trajati, ali će vam svakako doneti da budete više nego ispunjeni i zadovoljni. No, neće ovi aspekti ići samo na ovu stranu – kad dodamo retrogradnog Merkura u vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava, skontamo da će neke Ribe itekako potencirati na prošlosti. Ljubavna dešavanja sa bivšim partnerima će biti itekako prisutna. U vašim emotivnim vezama i bračnim relacijama nema nekih većih problema tokom ove nedelje. Možda ćete se malo džapati oko novca ili oko dece, ali generalno gledano – sve će biti ok.

Zdravlje
Stariji pripadnici znaka mogu imati probleme sa nogama, sa nesanicom, sa urinarnim traktom. Mlađe Ribe funkcionišu dobro i osećaju se vrlo solidno.

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava