Nedeljni horoskop: 7. - 13. avgust 2017.

Pročitano: 2240 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 7. do 13. avgusta 2017. godine!

Što zbog vremenskih prilika, što zbog varenja – ove sedmice ćete intuitivno osetiti potrebu za lakom i zdravom hranom, koja vam ne opterećuje želudac, a donosi vam dovoljno energije.

Posao
Stacionarnost Merkura u ovoj nedelji prilično utiče na dešavanja u poslovnom segmentu. Iako ćete u ovoj nedelji imati priliku da otpočnete jednu poslovnu saradnju ili napravite solidan dogovor, itekako je moguće da će sve što je vezano za konkretnu realizaciju ili potpisivanje ugovora da se oteže ili prolongira za naredni period. Takođe, poslovna svakodnevica može biti ispunjena zastojima u dogovorima i manjim nesuglasicama sa kolegama. Zbog godišnjih odmora i manjka osoba u vašem okruženju, može se dogoditi da veći broj obaveza bude prenesen na vas, pa ćete morati mnogo efikasnije da se organizujete.

Novac
Finansijski segment će funkcionisati korektno, ali ono na šta biste trebali da obratite pažnju jesu ulaganja ili poslovi sa osobama u koje niste potpuno sigurni. Bolje je da investiranje odložite za neki povoljniji period.

Ljubav
Početkom sedmice dešava se pomračenje Meseca koje se vezuje za vaše polje doma i porodice. Promene koje nastupaju mogu biti vrlo pozitivne po vaš odnos sa bračnim partnerom, ali baš u danima oko pomračenja moguće su nervoze i pojačana ljubomora, pa bi bilo dobro da se potrudite da oboje budete tolerantniji nego inače. Ako ste u dužoj emotivnoj vezi, ove dane bi trebalo iskoristiti kroz zajedničke aktivnosti – izlaske, druženja sa prijateljima, odlaske na društvena dešavanja. Generalno gledano – moguće je da ćete vi i partner biti nešto « nemirniji » tokom ove sedmice, pa se potrudite da to ne utiče na kvalitet vašeg odnosa. Usamljeni Ovnovi preko prijatelja mogu upoznati osobu koja će ih bukvalno « izuti iz cipela ». Koliko će ova vaša zaslepljenost i fatalna privlačnost trajati, to je već veliko pitanje, jer je itekako moguće da sve ostane samo na nivou burne, ali kratkotrajne letnje romanse.

Zdravlje
Merkur koji stoji u vašem polju zdravlja, skreće vam pažnju da je vreme da više povedete računa o sebi, čak i o nekim sitnim tegobama koje ne uzimate za ozbiljno.

Potreba za kaloričnijom hranom i hedonizmom naglašena je sada kod vas, ali biste ipak trebali da vodite računa da ne preterate. Uvedite više ribe i povrća u ishranu, a od mesa koristite pileće ili ćureće.

Posao
Pomračenje Meseca dešava se početkom nedelje u vašem polju karijere, pozicije, odnosa sa šefovima i autoritetima. Sigurno je da će na poslu biti prisutna pojačana nervoza, ali obzirom na to da ste vi u ovom periodu spremni da se prilagodite i nađete kompromis sa onima sa kojima sarađujete, više je nego izvesno da vas ovo neće u većoj meri potkačiti. Stacionarni Merkur, koji vlada vašim poljem posla i novca, govori o potrebi da odradite zaostale obaveze, da proverite dokumentaciju i bitne papire i ispravite eventualne greške. Neki od vas dobiće vesti i nove informacije o saradnji koja ih jako interesuje.

Novac
Doći će do manjeg zastoja kada su naplate potraživanja u pitanju, ili ćete pak imati smanjene prilive tokom ove sedmice. Ako razmišljate o investiranju u neki nov posao – odložite to za naredni period.

Ljubav
Nestabilnost se vezuje za vaše porodične i bračne relacije tokom ovog perioda. Partner deluje odsutno ili je okrenut svojim ličnim interesima, dok ste vi u potpunosti posvećeni porodici i ne razumete njegovo distanciranje. U ovim danima može se kod vas javiti jaka posesivnost i ljubomora, pa je potrebno da ne dozvolite da ovo dodatno destabilizuje vaš odnos. Pokušajte da u nekom mirnom i otvorenom tonu komunicirate sa drugom stranom. U dužim emotivnim vezama Bikovi takođe osećaju da su misli voljene osobe povremeno na nekoj drugoj strani. Nemojte odmah dizati dževu i imati najcrnje misli, sačekajte da vidite šta se zapravo dešava. Usamljeni pripadnici ovog znaka uživaju u ovim letnjim danima. U pokretu ste, upoznajete nove i interesantne ljude, komunikativni ste i lako flertujete. Neko vas može baš privući i sa tom osobom pokušaćete da ostvarite intenzivniji kontakt.

Zdravlje
Bikovima je potrebno više kretanja, ali i momenti opuštanja i relaksacije. Stres i nervoza su prisutni u ovom periodu i potrebno vam je da se oslobodite napetosti. Moguće alergije na koži lica ili dekoltea.

Izuzetno će vam prijati mlečni proizvodi, naročito kiselo mleko, jogurt, mladi sir. Nemojte zanemariti i značaj žitarica, koštunjavog voća i povrća, jer su vam sada potrebni radi lakšeg varenja i veće energije.

Posao
Pomračenje Meseca u polju planova, inostranstva – pred Blizancima će otvoriti period sa velikim promenama u ovim životnim segmentima. U ovoj nedelji, zbog stacionarnosti vašeg vladara, teško je da ćete uspeti da u značajnijoj meri pokrenete neka pitanja koja su vam bitna. Možda je najbolje da se vratite korak unazad, proverite svoje planove, napravite promene ukoliko je to potrebno. Takođe, isproveravajte dokumentaciju, dozvole, obaveze koje ste već završili – da se kasnije ne biste vraćali na to. Eventualne greške je sada lako ispraviti. Komunikacija sa kolegama će biti povremeno naporna, najviše zbog nerazumevanja koje će sada biti evidentno.

Novac
Tokom ove nedelje uglavnom će vam dolaziti novac od projekata i poslova koje ste već odradili. Korektne naplate potraživanja. Zbog opozicije Merkura i Neptuna – nije vreme da investirate, jer su mogući gubici.

Ljubav
Vladar vašeg znaka Merkur, u ovoj nedelji je stacionaran u polju doma i porodice, što nagoveštava potrebu da razmislite o nekim pitanjima koja se vezuju za život sa partnerom. Bićete skloni da se povlačite u sebe, čime ćete samo unositi zbunjenost kod druge strane. Vreme je da neke stvari iznesete na dnevni red i otvoreno porazgovarate. U dužim emotivnim vezama – voljena osoba vas podstiče da razgovarate, želi da se više priča o planovima za zajedničku budućnost, a vi trenutno baš i niste u tom fazonu, pa ćete izbegavati bilo kakve ozbiljnije teme. Usamljeni Blizanci su zaneseni maštanjima o jednoj osobi. Ovo može biti osoba koja je trenutno daleko od vas i koju ne možete da izbacite iz glave. Teško ćete reagovati na pokušaje nekih ljudi koji su zainteresovani za vas. Sanjarite na javi i ne vidite one koji pokušavaju da vam se približe.

Zdravlje
Problemi sa prilagođavanjem promenljivim vremenskim prilikama. Kod nekih nesanica i nervoza, dok će se kod drugih ovo manifestovati kroz probleme u stomačnom delu.

Ova nedelja donosi izražen porast apetita, i to najviše zbog nervoze i promenljivih raspoloženja koja će vas svaki čas mučiti. Izbegavajte brzu hranu, konzumirajte više tečnosti i možda je najbolje da se okrenete povrću i voću.

Posao
Vaši potezi u poslovnom segmentu moraju biti proračunati i kroz veliko razmišljanje. Nikako nije vreme za ishitrenost, za neke isključivosti i odluke na brzinu. Pokušajte da smirite svoju nervozu i da funkcionišete u nekom lakšem i lepšem poslovnom maniru. Venera u vašem polju ličnosti daje vam mogućnosti da sve ono što imate da kažete, kažete na jedan mirniji način. Stacionarni Merkur u polju komunikacije i dogovora govori o zastojima u kontaktima sa poslovnim saradnicima. Takođe – ova nedelja nije pogodna za otpočinjanje novih poslovnih projekata.

Novac
Poboljšanje po pitanju finansija sada već postaje evidentnije. Lako naplaćujete potraživanja, čak možete i neke stare dugove drugih prema vama uspešno zatvoriti.

Ljubav
Pomračenje Meseca, planete koja vlada vašim znakom doneće Rakovima velika variranja u raspoloženju, osećaj da više ne mogu istrpeti neke situacije u partnerskim odnosima i potrebu da ih promene što pre. Takođe, kod nekih od vas može se javiti jaka ljubomora i na sve načine ćete pokušavati da « iščačkate » šta to bračni partner ili voljena osoba radi kada nije pored vas. Borićete se sa posesivnošću koja će sada posebno biti izražena. Da ste nestabilni jeste, da možete proizvesti napetost u odnosima, možete. Usamljeni pripadnici ovog znaka čas ne vide pred sobom ni jednu emotivnu šansu, čas su u bukvalnom smislu – opsednuti od strane suprotnog pola. Svega ovde može biti – i kontakata sa bivšim emotivnim partnerima, i velikih strasti prema nekome koga jako malo poznajete, i otvorenih mogućnosti za avanturu….Jedino čega neće biti je onih ozbiljnih emotivnih prilika, što vam je sada zaista potrebno.

Zdravlje
Sem preporuke po pitanju ishrane koje biste trebali ozbiljno da shvatite, Rakovi će ove nedelje imati problema i sa nesanicom, alergijama, glavoboljama i povremenim upadanjima u melanholična stanja, da bi već u sledećem bili nervozni « za sve pare ».

Stacionarni Merkur u polju koje vlada hranom upozorava Lavove da mogu imati problem sa varenjem, nadimanjem. Iz tog razloga je potrebno izbaciti obilne obroke, tešku i premasnu hranu. Neka ishrana bude laka i umerena.

Posao
Možete doživeti jaku opoziciju od strane drugih, ukoliko u poslovnom segmentu budete prenaglašeno ambiciozni u ovoj sedmici. Takođe, nemojte se sada voditi samo ličnim željama i raditi samo ono što je u vašem interesu – potrebne su vam saradnje, potrebni su vam drugi ljudi, potrebno vam je da možete da se oslonite na one sa kojima radite. Zapamtite – autoritet i vođstvo se gradi, ne nameće se – ukoliko budete funkcionisali po ovom drugom principu – više je nego izvesno da ćete oterati neke ljude od sebe. Stacionarni Merkur u polju posla i novca govori o potrebi da svaki svoj potez dobro razmotrite.

Novac
Ove sedmice može doći do zastoja u naplatama potraživanja, smanjenih priliva. S druge strane – poverioci će početi da vas jure i podsećaju na ono što niste regulisali….

Ljubav
Pomračenje Meseca u polju ozbiljnih emotivnih i bračnih partnerstava može izneti na svetlost dana neke ne baš prijatne istine o vašem odnosu sa voljenom osobom. Ono što vi možete uraditi jeste – pokušati da budete korektni i ne davati drugoj strani razloge za sumnju. Obzirom na to da ste u periodu kada se pogledi drugih « lepe » za vas, a ni vi niste baš od čelika – onda posebno obratite pažnju na svoju vernost i potrebu da flertujete sa drugima. U svakom slučaju, nervoza koja će biti prisutna u odnosu sa partnerom može se jednim delom regulisati time što ćete vi malo « izduvati » svoj ego i prilagoditi se potrebama druge strane. Usamljeni Lavovi su i dalje u periodu kada su u centru pažnje suprotnog pola. Uživate i glumite, kao da ste pod svetlima reflektora, zavodite i ponašate se kao filmska diva. Sa lakoćom osvajate i zavodite, ali računajte da i vi možete biti zavedeni….možda baš ove sedmice.

Zdravlje
Sve zdravstvene tegobe sada će se nekako “vrteti” oko stomačnog dela. Kod nekih od vas će biti prisutna i jaka nervoza i problemi sa prilagođavanjem vremenskim prilikama.

Ove sedmice Device će posebno morati da obrate pažnju na svoju ishranu. Savetuje vam se povrće i “laka” mesa – ali samo blanširana, kuvana na pari, eventualno grilovana. Izbegavajte mleko i mlečne proizvode, a uvedite više voća u ishranu.

Posao
Pomračenje Meseca u polju poslovne svakodnevice, obaveza i odgovornosti stavlja pred Device prilično zahtevnu nedelju u kojoj će biti potrebno mnogo organizovanosti i truda da biste uspeli da ispoštujete ono što vam je zadato u traženim vremenskim rokovima. Zbog stacionarnosti Merkura koji vlada vašim znakom, ovaj zadatak će biti još komplikovaniji, jer ćete povremeno imati zastoje u razmišljanju i delanju i vrteti se u krug po nekim pitanjima. Moguće je da u ovom periodu nećete biti zadovoljni ni odnosom sa kolegama, jer će se i u ovom segmentu provlačiti napetost i nervoza.

Novac
Neki sitniji prilivi ili naplata potraživanja od ranije. Generalno gledano – ne baratate novcem baš najpametnije u ovoj nedelji, pa izbegavajte bilo kakva ulaganja i investicije.

Ljubav
U partnerskim odnosima, bilo da su emotivne veze Ili brakovi u pitanju, Device će tokom ove nedelje morati da ulože više i sebe i svog vremena, da bi sve funkcionisalo kako treba. Naime, voljena osoba je prikazana kao prilično korektna u ovom periodu, dok ste vi već više okrenuti sebi i nekim svojim dešavanjima, planovima, aktivnostima. Takođe, neki od vas će biti i više okrenuti prijateljima i izlascima, čak i flertovanjima – bilo sa osobama koje su tek upoznali, bilo sa onima sa kojima poslovno sarađuju. Ukoliko ne želite da se ovaj period negativno odrazi na odnos sa partnerom (a to je itekako moguće), potrudite se da budete više prisutni i više pažljivi. Usamljeni pripadnici ovog znaka primetili su da se jedna osoba intenzivnije mota oko njih i pokušava da im skrene pažnju na sebe. Statičniji ste nego inače, pa ćete nešto sporije reagovati na njena “bockanja”.

Zdravlje
Pomračenje Meseca u polju koje vlada zdravljem i životnim navikama, govori o velikoj potrebi da iz svoje svakodnevice izbacite sve ono za šta znate da vam smeta. Pokušajte da budete umereni kada su cigarette i alkohol u pitanju, ako već ne možete u potpunosti da ih se otarasite.

Od mlečnih proizvoda, najbolje je da koristite kiselo mleko i jogurte sa smanjenim procentom masti. Možete ih kombinovati sa voćem i ovsenim pahuljicama i obezbediti sebi lagan, ali hranljiv doručak koji će vas energetski “držati” dosta dugo. Generalno gledano – manje mesa, više ribe u ishrani.

Posao
Ove nedelje Merkur je stacionaran u vašem polju podsvesti, ali i tajnih neprijatelja i nelojalne konkurencije, pa će Vage dosta razmišljati o tome koliko mogu verovati osobama koje ih okružuju u poslovnoj sferi. Moguće je da ćete u ovom periodu i otkriti da se neko nekorektno ponašao prema vama ili izdao vaše poverenje. Obzirom da je vaša vladarka Venera u vašem polju karijere, potrebno je da maksimalno doterate svoj nastup prema poslovim saradnicima, ali i odnos prema obavezama, jer sada sve što radite jeste pod budnim okom nadređenih. Dajte sve od sebe da vaš rad bude primećen.

Novac
U ovom periodu trošite van svojih mogućnosti. Potrebno je da ozbiljno povučete ručnu kočnicu i da neke stvari sebi uskratite. Naplata potraživanja je korektna.

Ljubav
Vage u emotivnim vezama i brakovima ove nedelje će imati velike promene raspoloženja, ali i odnosa prema voljenoj osobi. Čas ste puni ljubavi i pažnje prema dragom vam biću, čas se okrećete više ka svojim potrebama i tražite društvo prijatelja. U jednom trenutku vas drma ljubomora, da biste već u narednom u mislima bili na nekoj potpuno drugoj strani i vrlo verovatno – maštali o nekom drugom. Teško će i vama samima biti da pohvatate svoja raspoloženja, kamoli voljenoj osobi. Usamljeni pripadnici ovog znaka imaju neke površne komunikacije, ali ništa od toga trenutno ne ide u pravcu ozbiljnosti. Doduše, u mislima se često vraćate ka nekoj osobi koja je na vas ostavila veliki utisak, ali sa kojom trenutno nemate komunikaciju. Pomračenje Meseca u vašem polju ljubavi najavljuje kod vas novu emotivnu priču, koja će se uskoro aktivirati, možda već tokom naredne nedelje.

Zdravlje
Opterećuju vas misli, opterećuje vas napetost i nervoza koja je u ovim danima dosta prisutna. Pokušajte da se više opuštate i budete okruženi ljudima koji vam donose dobro raspoloženje.

Povrće možete jesti u neograničenim količinama, jedino biste trebali da izbegavate mahunarke, jer mogu uticati na nadimanje i otežano varenje. Što se voća tiče – preporučuju vam se maline, borovnice, kupine. Od mlečnih proizvoda – jogurt i kefir. Meso u manjim količinama.

Posao
Planete iz polja karijere počinju da aspektuju trigonom Saturna u vašem polju posla i novca. Nešto što ste davnih dana pokrenuli, oko čega ste se istinski trudili i uložili neizmernu količinu svoje energije, sada ili kreće sa realizacijom ili konačno počinje da donosi rezultate kojima ste se nadali. Neka šansa od strane šefova vam se pruža – ovo je ili priznanje za vaš rad ili nova poslovna ponuda o kojoj bi vredelo razmisliti. Zbog stacionarnosti Merkura, savetuje vam se da ne prihvatite odmah šanse koje vam se nude, već da sebi date priliku da dobro razmislite ili da pitate nekoga za savet.

Novac
Prilivi su se većim delom stabilizovali, a više puta će vas tokom ove nedelje iznenaditi i novac kojeg niste očekivali. Savet – ne preskačite obaveze koje morate izmiriti i ne ostavljajte ih za “drugi put”.

Ljubav
Pomračenje Meseca se početkom ove nedelje dešava u vašem polju doma i porodice, najavljujući period promena u odnosu sa bračnim partnerom. U danima oko pomračenja potrudite se da sa više korektnosti nastupate jedno prema drugom i smirujete nervozu. U dužim emotivnim vezama Škorpije su postale prilično sebične – gledaju samo svoj interes i voljenu osobu su potisnule u drugi plan. Ovo partneru jako smeta i čini da postaje posesivan l ljubomoran, sumnjajući da ste se okrenuli ka nekom drugom. Potrebno je da pokažete više prisustva, više ljubavi i pažnje da bi sve funkcionisalo kako treba. Usamljeni pripadnici ovog znaka trenutno ne primećuju nikoga oko sebe. Iako je evidentno da postoje pokušaji drugih da vas zainteresuju, vi ste nekako usmereni samo na svoje planove i ne interesuje vas ništa drugo.

Zdravlje
Još uvek povremeno imate variranja kada je energija u pitanju, ali i to će se ubrzo promeniti na bolje. Potrebno vam je više spavanja i odmaranja da biste bili “kao novi”.

Ono što će vam najviše prijati su salate, bilo voćne, bilo one klasične. U salate od povrća možete dodati malo mladog sira, kiselog mleka, čak ni pasta neće biti na odmet i možda malo barene piletine – dobićete lagane, jednostavne, a hranljive obroke koji će vam itekako prijati.

Posao
Stacionarni Merkur u polju karijere i pomračenje Meseca u polju komunikacije i dogovora donose Strelčevima potrebu da se neuporedivo bolje organizuju u danima koji su pred njima. Često ćete u ovom periodu dolaziti u situacije da morate da neke obaveze ili dogovore ponavljate, ispravljate, radite iz početka, a sporazumevanje sa saradnicima će biti prilično otežano, praćeno velikim nervozama i potencijalnom za rasprave. Ipak, i pored ovoga, u mogućnosti ste da konačno završite neke poslove ili projekte koji se već duže vreme vuku, kao i da otpočnete sa realizacijom dogovora sa strancima.

Novac
Neka forma zastoja biće vidljiva tokom ove nedelje kada su prilivi i naplate potraživanja u pitanju. Ovo nije period kada treba ulagati i baviti se investiranjem novca u nove poslovne projekte.

Ljubav
Dobar odnos Saturna u vašem znaku sa Suncem i Jupiterom donosi zauzetim Strelčevima mogućnost da stabilno funkcionišu u svojim emotivnim i bračnim relacijama. Znate koje su vaše dužnosti i obaveze prema partneru i vi ćete se truditi i da ih ispoštujete. S druge strane, planeta koja vlada partnerstvima, Merkur, stacionarna je u ovoj nedelji što donosi da voljena osoba ne pokazuje istu inicijativu niti potrebu za kompromisom kao vi. Sigurno je da će vas nervirati svojom tvrdoglavošću, promenama planova i mišljenja u poslednjem trenutku i nekim vraćanjima na stare probleme, za koje ste vi smatrali da ste ih odavno prevazišli. Spremite se na jednu promenljivu, povremeno napetu nedelju. Usamljeni pripadnici ovog znaka imaju mogućnosti za jaka flertovanja i avanture, naročito ako su negde na putovanju. Pred vama je jedan divan, aktivnostima ispunjen period, i potrudite se da uživate u njemu do maksimuma.

Zdravlje
Budite oprezniji u saobraćaju, a ako se bavite sportom ili rekreacijom – vodite računa da se ne povredite. Naročito će vam biti « na udaru » noge – listovi, tetive.

Definitivno ćete imati problema sa stomačnom regijom i varenjem tokom ove nedelje, tako da je potrebno da mnogo ozbiljnije pristupite načinu na koji se hranite. Obavezno više povrća u ishrani, nešto manje žitarica i mlečnih proizvoda. Mesne proizvode smanjite na najmanju meru.

Posao
Merkur je tokom ove sedmice stacionaran u vašem polju koje se vezuje za inostranstvo, ali i za planove – pa ne očekujte neke posebne pomake. Možda je najbolje da ovu nedelju iskoristite da preispitate sve ono što ste do sada uradili, eventualno izmenite ili ispravite neke sitnije greške. Iako do vas može doći jedna zanimljiva poslovna ponuda, nemojte je prihvatati odmah, već dajte sebi vremena da dobro razmislite o njoj. U suštini, ništa tokom ove nedelje nemojte raditi na brzinu, ne budite nestrpljivi već uključite razum, praktičnost i analitičnost na maksimum.

Novac
Promenljiva finansijska situacija. Red priliva, red troškova i plaćanja obaveza. Kako god okrenuli, čini vam se da ste non stop na nuli. Bolje i na nuli, nego u minusu, zar ne?

Ljubav
Mesec, koji vlada vašim ozbiljnim emotivnim i bračnim partnerstvima, biće početkom ove nedelje pomračen u znaku Vodolije. Svakako u danima koji su pred vama očekujte nervozu i velike promene raspoloženja u odnosu sa voljenom osobom. Ipak, iako će situacije na prvi pogled biti dosta tenzične, sa malo truda i strpljenja mogu se rešiti relativno lako i na obostranu korist i zadovoljstvo. Potrebno je samo da pokažete više tolerancije za partnerovo ponašanje i prihvatite da je u periodu kada mu nije lako da se sa nekim stvarima izbori, pa nervozu prebacuje u odnos sa vama. Usamljeni pripadnici ovog znaka postaju svesni da ih jedna osoba sve više privlači. Neka čudna hemija se razvija između vas dvoje, kojoj teško da možete da odolite. Ono što vam pomalo smeta jeste da vas druga strana pritiska da se neke stvari izdešavaju između vas dvoje što pre, a vama je potrebno još malo vremena da biste se u potpunosti raskravili i opustili.

Zdravlje
Uglavnom prolazne, ali dosta neprijatne tegobe – nadimanje, problemi sa stolicom. Kod nekih Jarčeva mogu se javiti i alergijske reakcije, naročito po rukama ili po licu.

Zbog punog Meseca i pomračenja u vašem znaku i polju ličnosti – očekujte tokom ove nedelje velika variranja u apetitu. Ono što vam je potrebno jeste lagana hrana, uglavnom od povrća i voća.

Posao
Nedelja će početi sa nervozom i kroz žurbu i u takvom maniru će se i nastaviti, sve do poslednjeg vašeg radnog dana. Dosta teškoća u odnosu sa poslovnim saradnicima, pa se potrudite da povremeno spustite loptu da ne bi došlo do nekih drastičnijih rasprava i nervoze, koji bi mogli uticati na dalji tok vašeg odnosa. Moguće je da će neki od vas staviti i tačku na pojedine poslovne saradnje, ali da znate – isto tako kao što neke stvari možete završiti, tako vam se mogu otvoriti i druge, i to prilike koje ste odavno čekali. Koliko god u pojedinim trenucima situacije bile napete, verujte da sve ovo ne može da se završi loše po vas. Ipak, ono što je do vas, vi uradite – budite maksimalno korektni prema svima.

Novac
Krajnje je vreme da se “uzmete u pamet”, saberete sva svoja dugovanja i ozbiljno počnete da ih regulišete. Ne čekajte i ne prolongirajte, jer će kasnije biti samo sve teže….

Ljubav
Pomračenje Meseca u vašem znaku učiniće da mnogi od vas sada, ali i u nekom narednom periodu stave tačku na neke odnose, bilo da su oni emotivni ili prijateljski. Takođe, mnogima od vas baš ovo dešavanje obećava jedan nov emotivni interes, koji će biti neuobičajeno lep, ali u isto vreme neobičan, nekonvencionalan, možda sa osobom koja je zauzeta ili od koje ne očekujete neku stabilniju vezu. No, o tom, potom. Ove nedelje – zauzeti pripadnici znaka moraće da itekako istreniraju svoje živce u odnosu sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Oboje ćete biti tvrdoglavi, isključivi, nervozni i nije ni čudo što će vaš kontakt vrlo varirati – od ljubavi do mržnje za par sekundi. Usamljeni pripadnici ovog znaka već su počeli da osećaju uticaj pomračenja – neko ko je u vašoj blizini “dira” vas direkt u srce i čini da prosto treperite od želje. No, ne očekujte neke spektakularne pomake ove nedelje, oni će se izdogađati malo kasnije…..

Zdravlje
Bićete nervozni, napeti, imaćete problema sa spavanjem, sve će vam smetati i samo ćete čekati da vam neko nešto kaže pa da se slatko isvađate. Potreban vam je odmor drage Vodolije, ili makar jedan dan da se sklonite od svih, opustite i uživate.

Vaš organizam vam “skreće pažnju” i ukazuje da je potrebno da više obratite pažnje na svoju ishranu. Potrebna vam je “jaka hrana”, ali ne prazne kalorije  - konzumirajte meso, ribu, mlečne proizvode – najviše sir. Od voća će vam sada najviše koristiti borovnice i kupine.

Posao
Pun, pomračen Mesc u polju podsvesti i njegova opozicija sa Suncem i Marsom iz polja poslovne svakodnevice, donose Ribama jednu napetu poslovnu nedelju. Odnos sa kolegama je loš, može tu biti i nekorektnih poteza sa njihove strane, a sigurno je da nećete trpeti tuđu umišljenost i egoizam. Da biste sebi smanjili tenziju, najbolje je da se maksimalno posvetite svojim obavezama, da bukvalno “zaronite” u njih, najviše iz razloga što vam se mogu potkrasti neke greške, zbog kojih biste se kasnije jako nervirali i opterećivali.

Novac
Sve vezano za finansije funkcioniše bez velikih problema. Jedino što vas nervira jeste da nikako ne uspevate da izdvojite neku veću sumu, koja vam je potrebna ili za odmor ili za neka renoviranja po kući.

Ljubav
Iako je Merkur, planeta koja vlada vašim emotivnim i bračnim partnerstvima, stacionaran tokom ove nedelje, ipak imate dobre mogućnosti das a voljenom osobom dođete do sporazuma po mnogim pitanjima. Jeste da ćete se vi više truditi i pokušavati a da će druga strana biti povremeno neaktivna, ali vi ste sada dovoljno strpljivi i tolerantni da možete i ovaj problem regulisati kvalitetno. Ako se partner s vremena na vreme zatvara u sebe ili distancira, ne shvatajte to previše lično. Svaku priliku za otvoren razgovor koristite da biste poboljšali kvalitet vašeg odnosa. Usamljeni pripadnici ovog znaka u jednom su boljem i opuštenijem raspoloženju. Veseli ste i lako flertujete sa pripadnicima suprotnog pola, ali se mora priznati da pravih mogućnosti za ulazak u neki kvalitetniji odnos sada nema. Neki od vas se nadaju da će uspeti da uspostave i kontakt sa osobom koja im je često u mislima, a koja je sada daleko od njih.

Zdravlje
Sklanjajte se od jakog sunca i vrućina. Potrebno vam je više tečnosti, pa vodite računa da se uvek hidrirate. Neki od vas će u ovom periodu imati velikih problema sa spavanjem, nervozom, promenljivim krvnim pritiskom.

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava