Nedeljni horoskop: 28. novembar - 4. decembar 2016.

Pročitano: 1207 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 28. novembra do 4. decembra 2016. godine!

Tokom prošle nedelje umeli ste itekako da preterate kada je hrana u pitanju (naročito slatkiši), pa ćete se u ovom periodu potruditi da malo povučete ručnu kočnicu i vratite se u normalno funkcionisanje. To će doduše ići nešto teže, ali ako baš baš rešite – moći ćete!

Posao
Pred vama je jedna prilično zanimljiva i plodonosna sedmica. Bićete u dobrom raspoloženju, vrlo inspirisani i kreativni, neće vam smetati da radite posao sami, ali će vam odgovarati i društvo kolega, sa kojima sada imate neopisivo bolji kontakt. Poštujete saradnike i dogovore koje ste sa njima postigli, završavate sve od obaveza na vreme – u svakom slučaju biće zadovoljstvo raditi sa vama! Drugi deo sedmice vam može doneti interesantne poslovne ponude, ali ne biste trebali da budete iznenađeni zbog ovoga – vaš rad iz prethodnog perioda je bio vrlo korektan i ostavili ste dobar utisak na one sa kojima ste saraađivali.

Novac
U prvim danima ove sedmice očekujte neku formu zabrinutosti zbog novca, moguće zbog nepredviđenih troškova ili obaveza koje morate platiti ranije nego što ste to planirali.

Ljubav
Nov emotivni interes pojavljuje se slobodnim Ovnovima. Ovo može biti neko ko živi nešto dalje od vas i koga upoznajete preko društvenih mreža, ali i vaši prijatelji i izlasci mogu imati veze sa dešavanjima. Bićete od prvog trenutka vrlo zaintrigirani i privučeni interesantnom i živom komunikacijom koja će se tokom ovog perioda razviti. Ipak, ne očekujte konkretne događaje, osim ako nemate nameru da igrate na kartu „veze bez obaveza“. Između vas i emotivnog partnera sada najpre funkcioniše seksualni momenat, i tu definitivno nema greške - strasti su se razbuktale, pa će čak i neka povremena čarkica pod obavezno na kraju završiti u spavaćoj sobi. Inače – partner će vam malo ići na živce svojim zahtevima i željom da ga mazite, pazite i da mu udovoljavate, ali ćete vi uspevati da se snađete i održite stabilnost.

Zdravlje
Prvi deo sedmice može biti malo naporan i u zdravstvenom segmentu. Pojačan stres, a kod starije populacije se mogu javiti glavobolje ili problemi sa pritiskom.

Možete jesti na nervnoj bazi, što – i sami znate – definitivno nije dobro po vas. Ili ćete pak biti u fazonu da su vam „oči gladne“, dok želudac neće moći da se izbori sa većom količinom hrane kojom ga zatrpavate. Pokušajte da budete umereniji.

Posao
Možete u ovoj sedmici imati osećaj da vam vreme leti iz ruku i da morate što pre napraviti neke konkretnije pomake u poslovnom segmentu. Promene koje priželjkujete zaista dolaze na dnevni red, ali sve ima svoj tempo, a to što vi želite da to bude odmah – neće ni na koji način ubrzati situaciju. Zato vam se savetuje da se ne nervirate, da ne požurujete ni sebe ni druge, jer ćete na taj način samo doprineti da situacija u radnom okruženju bude napeta. U ovoj nedelji ne donosite neke bitne odluke, jer i one mogu biti „obojene“ vašom nestrpljivošću – nemojte se kasnije kajati zbog ishitrenosti i impulsivnosti.

Novac
Prilivi su „standardni“, ali vama gori pod nogama da neke obaveze zatvorite što pre. Ako želite, možete pozajmiti novac ili uzeti kratkoročni kredit.

Ljubav
Kada strasti i ljubavne vatre „prorade“ slobodni Bikovi će teško moći da razmišljaju hladne glave. Neko vam se toliko dopao, da vas trenutno ni malo ne zanima da li ovaj odnos ima bilo kakvu perspektivu ili ne. Mlad Mesec u vašem polju strasti dodatno još utiče na vas, pa zato nije ni čudo što će mnogi od vas pomisliti „ma jednom se živi“ i otići da se provedu kao nikada u životu...U emotivnim relacijama partner vas malo malo pa iznervira nekim svojim postupkom, nekom neodgovornošću ili detinjastim ponašanjem. Dosadilo vam je da „trenirate strogoću“ ali prosto ne znate kako drugačije da mu objasnite da ne sme da se ponaša na takav način. Čini mi se da nerviranje ne možete zaobići u ovom periodu, pogotovo što će voljena osoba i na dalje terati po svome. Drugi deo sedmice je nešto mirniji po vas.

Zdravlje
U prvim danima nedelje još uvek možete „vući“ posledice neke prehlade ili infekcije, osećati se iscrpljeno i „izduvano“. Ipak, zdravstvena situacija se brzo popravlja.

Ove sedmice više vodite računa o kvalitetu i ispravnosti namirnica koje upotrebljavate u ishrani. Em vam je stomak nešto osetljiviji, em zaista možete naleteti na nešto što vam ni malo neće prijati. Nije vreme za eksperimente u kuhinji, nove recepte i začine jer je moguće da vam se neće dopasti.

Posao
Obaveze koje imate već vam oduzimaju previše vremena i energije, pa se u ovom periodu možete već osećati iscrpljeno i „izduvano“. Na sve ovo, neki novi poslovni projekti vam dolaze, i to već u prvom delu sedmice, i oko njih ćete morati ozbiljno da se pozabavite. Zanimljiva poslovna šansa takođe vam se može otvoriti, uključite se dosta ozbiljno u dešavanja, jer bi ova priča mogla biti korektna i isplativa po vas, pa čak ako je u pitanju i samo dodatno poslovno angažovanje. Događaji će se smenjivati kao na traci, pa će vam biti potrebna podrška kolega i saradnika, koju ove sedmice i imate u većoj meri nego inače.

Novac
Novac koji očekujete može doći u smanjenom obimu, ili čak biti prolongiran za narednu nedelju. Ipak, imate mogućnosti za prilive iz više izvora.

Ljubav
Neke zanimljive pričice se mogu dogoditi slobodnim Blizancima. Zapala vam je za oko osoba koju upoznajete preko interneta, zabava ili eventualno preko poslovnog segmenta, a koja je u potpunosti drugačija od onoga što vam se inače dopada i privlači vas. Ne oklevajte da povučete neki konkretniji potez – ako suviše dugo budete čekali i oklevali, možete ostati praznih ruku! U vašem polju ozbiljnih partnerstava i braka imamo mlad Mesec početkom sedmice. Pošto ova pojava uvek označava mogućnost za novi početak i donosi jednu lepu energiju u vaše emotivne priče, mogli biste da pokušate da u narednim danima sa voljenom osobom funkcionišete na neki bolji način nego do sada. Unesite pozitivne promene, unesite jednu dobru energiju da biste vi i partner mogli zajednički uživati.

Zdravlje
Uglavnom solidna zdravstvena situacija. Stariji pripadnici znaka bi ipak trebali da obrate nešto više pažnje na sebe – mogućnost aktiviranja hroničnih tegoba u drugom delu nedelje.

Mlad Mesec u vašem polju životnih navika, pa i onih vezanih za ishranu, govori da ulazite u nedelju kada je neophodno da promenite nešto kod sebe. Ako ste nezadovoljni svojom linijom ili time kako se osećate – bilo bi dobro da ove sedmice potražite savet stručnjaka. Dobar period za otpočinjanje dijete ili potpuno drugačiji režim ishrane.

Posao
Mlad Mesec u polju poslovne svakodnevice i odgovornosti daje vam mogućnosti da promenite nešto na bolje u svom funkcionisanju na dnevnoj bazi. Sada možete poboljšati odnos sa kolegama i sa najbližim saradnicima, a često će vam se u ovom periodu pružiti prilika da jedni drugima priskočite u pomoć. Stoje vam mogućnosti za dobijanje nove poslovne ponude, za proširenje poslovanja ili prihvatanje nekih obaveza za koje znate da će vam u narednom periodu doneti mogućnosti za napredovanje. Dobijate dobre informacije ili zakazujete susret sa osobom koja je bitna za vaš poslovni život.

Novac
Nemojte se zaletati u nekim finansijskim ulaganjima, jer možete ostati na gubitku. Nešto što ste „zaboravili“ da platite postaće aktuelno već u prvim danima sedmice.

Ljubav
Ako ste sami, nikako da u ovom periodu odlučite šta zaista želite – da li vam više odgovaraju kontakti sa prijateljima i porodicom, osećaj da nikome ne polažete račune, da ste slobodni  da budete opušteni i okrenuti ljudima koji su vam dragi.....ili pak želite da se zaljubite, onako „do koske“....Jedna dosta zanimljiva osoba je već tu, blizu vas, čak je moguće i da je do sada već pokušavala da vas osvoji, ili makar zainteresuje za jaču komunikaciju sa njom. Vi ćete i ove sedmice izbeći da dođe do bilo kakvog konkretnijeg dešavanja....Ako imate emotivnog partnera, trenutno su oboma preče neke druge stvari, a ljubav – kad dođe na dnevni red, što ovih dana baš i nije toliko često. Nema nekih većih razmirica između vas dvoje, ali bi bilo dobro da se više okrenete jedno drugom i nađete dovoljno vremena i za vas kao par.

Zdravlje
Mogućnost za pad imuniteta, za manje prehlade. Kod starije populacije postaće aktuelno sve ono vezano za kičmeni stub, noge, krvne sudove.

Tokom ove sedmice nemojte preterivati sa alkoholom, a kada je hrana u pitanju – dajte sebi na volju. Potrudite se samo da namirnice koje koristite budu sveže i kvalitetne, da ne biste imali stomačnih tegoba. Obavezno se više hidrirajte, pijete premalo vode.

Posao
Promene koje su se dogodile u proteklom periodu doprinele su da se osećate nešto sigurnije u poslovnom segmentu, ali to je još uvek daleko od onoga što priželjkujete. U prvim danima sedmice bićete nešto rasejaniji, dekoncentrisani – vrlo verovatno iz razloga što se pritisak obaveza na vas ne smanjuje pa povremeno ne znate gde ćete pre i na koju stranu. Pozitivne vesti  ipak dolaze do vas u drugom delu nedelje i uvode vas u jednu stabilniju poslovnu fazu. Odnos sa kolegama može biti povremeno napet, smetaće vam ako neko bude pokušao da prisvoji vaše zasluge.

Novac
Suviše lako možete razbacivati novac na neke potpuno nepotrebne stvari. Ne opuštajte se, još uvek niste izašli iz nešto stegnutnijeg finansijskog perioda.

Ljubav
U emotivnim relacijama je tokom ove sedmice naglašena stabilnost, korektan odnos između vas i voljene osobe, ali i mogućnost da svoju vezu dodatno unapredite. Neki od vas već ulaze u vazu razmišljanja o prinovama, a obzirom na mlad Mesec u polju dece – budite sigurni da je tako nešto itekako ostvarivo. Ovu nedelju takođe iskoristite da unesete više radosti, veselja, dobrog raspoloženja u odnos sa emotivnim partnerom. Moguće je i da ćete češće izlaziti zajedno....Ako ste usamljeni  i do sada se nije pojavila osoba koja bi vas zainteresovala, ova sedmica vam otvara priliku baš za tako nešto. Vaše polje zabave, provoda, životne radosti, ljubavi trenutno je krcato planetama i sigurno je da će vam dani koji su pred vama doneti više dobrih mogućnosti za zanimljive kontakte iz kojih se može razviti i ljubavna priča.

Zdravlje
Starija populacija Lavova mogla bi imati probleme sa nogama, kukovima, krvnom slikom. Mlađi pripadnici znaka – odličan zdravstveni status.

Polako izlazite iz perioda kada je apetit bio znatno pojačan i vraćate se u svoju staru formu. Prvo što ćete gledati da sklonite sa dnevnog menija su sve vrste slatkiša, koje možete zameniti voćem ili prirodnim sokovima.

Posao
Obaveze koje do ovog perioda niste završili, a vučete ih već izvesno vreme, sada dolaze na dnevni red i bićete iznenađeni koliko lako ćete ih privesti kraju. Bolje se osećate nego inače, dosta ste rasterećeniji i jedino što će vam smetati jeste nešto sporiji tempo u razvijanju poslovnih projekata koji su vam bitni, pogotovo ako od njih očekujete veće isplate. Naučite da u kontaktu sa kolegama i poslovnim saradnicima ne funkcionišete po principu „s neba pa u rebra“ – mnogo bolje će upaliti promišljenost, diplomatija, malo taktiziranja. Mogućnosti ozbiljnog razmišljanja o pokretanju privatnog biznisa.

Novac
Obazrivo baratajte sa novcem. Klonite se nekih većih finansijskih ulaganja, jer možete biti na gubitku ako sve ne proračunate kako treba.

Ljubav
Ukoliko ste slobodni, neko vas vrlo strpljivo i uporno osvaja i polako dovodi do toga da sve češće razmišljate o ovoj osobi. Vi lično ste mi pomalo nesigurni, čas napravite korak, čas se povučete. Da se razumemo, ovo nije nikakva vaša taktika, vi kao da niste sigurni da li bi odnos sa ovom osobom imao bilo kakvu perspektivu. Shvatam vašu potrebu da se zaštitite, jer je prošlost ostavila možda bolne ožiljke na vašem srcu, ali bih rekla da je vreme da krenete dalje. Prepustite se i dozvolite sebi da malo uživate. Mlad Mesec u polju doma i porodice uvodi vas u jednu novu životnu fazu – bračne relacije će biti mnogo stabilnije nego inače. U dužim emotivnim vezama partner je spreman da toleriše neke vaše izbrzane i lakomislene postupke, jer je svestan da iza njih ne stoje nikakve loše namere.

Zdravlje
Osećate blagi gubitak energije. Iscrpljenost može dovesti do smanjenog imuniteta. Stariji pripadnici znaka mogu imati probleme sa cirkulacijom i krvnim pritiskom.

Teško se odričete omiljene hrane. Taman počnete sa nekim striktnijim režimom ishrane...a onda opet „padnete“ na nekim iskušenjima kojima sada tako teško odolevate. Budite uporni, ne može baš sve odjednom – vratićete se ubrzo u staru formu.

Posao
Komunikacija je ključ koji možete iskoristiti za bilo kakav problem koji se tokom ove sedmice pojavi u poslovnom segmentu. Svoje reakcije biste trebali da kontrolišete, ne dozvolite da ishitrenost i impulsivnost sa vaše strane pokvare neke saradničke odnose. Bićete vrlo osetljivi na kritiku – izbrojte u sebi do deset pre nego što odgovorite, razmislite koliko je i da li je druga strana u pravu po ovom pitanju. Nije sramota promeniti nešto u svom načinu rada, ako već vidite da ne daje prave rezultate. Istina je da su oni sa kojima dolazite u kontakt sada prilično naporni, ali umete i vi biti teški kao crna zemlja. U drugom delu sedmice dobićete interesantnu poslovnu ponudu o kojoj vredi razmisliti.

Novac
Pokušavate da sebe obuzdate, ali morate priznati da sada dosta lako trošite novac. Na svu sreću pa su prilivi redovni i trenutno ne možete da se požalite u većoj meri.

Ljubav
Nešto što na samom početku može izgledati kao avantura ili neobavezan odnos, moglo bi se i pretvoriti u priču na duže staze. Doduše, pitanje je koliko ste vi u ovom periodu spremni za neke ozbiljnije odgovornosti prema vezi i emotivnom partneru, pa ćete možda radije zadržati sopstvenu slobodu. Pred vama su dani koji će vam doneti više prilika za flert – sigurno je da ćete u njima neizmerno uživati, a vi sami odlučite u kom pravcu ćete voditi ova poznanstva. U emotivnim relacijama sam početak nedelje može biti prilično naporan. I jedno i drugo ste nervozni i lako ćete reagovati čak i na sitnice, preko kojih biste inače bez problema prešli. Dobro je što ovi momenti neće biti dugotrajni i što ćete lako doći do rešenja. Ostatak sedmice donosi vam poboljšanu komunikaciju i smirenje.

Zdravlje
Promenljiva zdravstvena situacija. Kod mlađe populacije moguće su virusne, bakterijske infekcije. Kod starijih pripadnika znaka – šećer, kičma, zubi.

Mlad Mesec u polju hrane mogao bi konačno da označi da ste spremni da se više posvetite ovom životnom segmentu. Ionako ste u poslednje vreme primetili da vašem želucu ne godi baš sve što pojedete...a da ne pričamo o višku kilograma koji je sada baš prisutan....

Posao
Mlad Mesec u polju posla i novca u prvim danima ove sedmice uvodi Škorpije u jednu novu poslovnu fazu. Vi ste već ionako prilično stabilni – sada je vreme da krenete ka proširenju poslovanja, pogotovo što je itekako moguće da vas u narednim danima očekuje izuzetno dobra prilika. Nekima od vas će se ponuditi drugi posao, dok će drugi profitirati u materijalnom smislu. Ako prihvatate dodatne angažmane, budite sigurni da će vam oduzeti dosta vremena, ali će količina novca koju zaradite biti više nego zadovoljavajuća. Potrudite se da sve što imate od zaostalih obaveza završite tokom ovog perioda.

Novac
I pored vaše povremene zabrinutosti, finansijski segment je u potpunosti stabilan. Novac vam dolazi sa više strana, baš u onom momentu kada vam je najpotrebniji.

Ljubav
Čini vam se da kontakti sa osobama koje vas zainteresuju uvek nekako ostanu nedorečeni. Doduše, ni vi niste u potpunosti sigurni da li ste spremni da se nekome obavežete, i možda vam je trenutno lakše da igrate na kartu prijateljstva ili nekog blagog flertovanja. Jedna osoba vrlo strpljivo pokušava da vam pokaže da je zainteresovana za vas i moguće je da ćete početi da razmišljate „šta ako“....sa njom imate izvrsnu komunikaciju i razumevanje i možda se u drugom delu sedmice ipak odlučite da joj date priliku. Problemi u emotivnim relacijama su prisutni na dnevnom nivou. Vama nije jasno šta to radite pogrešno i zbog čega partner svaki čas ima zamerke na vas i stalno pokazuje nezadovoljstvo. Propuštate da otvorite u potpunosti iskren i otvoren razgovor  - radije se ili povlačite ili pokušavate da gurnete probleme pod tepih.

Zdravlje
Sem nekih sitnijih problema sa stomačnim delom, koji biste mogli regulisati ishranom, ove sedmice nećete imati većih zdravstvenih tegoba. Kod starijih – kičma.

Mlad Mesec u vašem polju ličnosti donosi dobro raspoloženje, nov optimizam i jaku energiju. Mnogobrojna druženja sa dragim ljudima, koja uvek završe nekim dobrim obrokom....ali i po kojom čašicom više...ograničite sebe samo kada je alkohol u pitanju.

Posao
U prvim danima ove nedelje nemojte povlačiti neke rizične poteze ili biti izbrzani u odlukama. Dajte sebi vremena da dobro razmislite pre nego što odreagujete. Mlad Mesec u polju ličnosti donosi veću potrebu za samoisticanjem, ali vam u isto vreme daje i dovoljno podsticaja da budete aktivni i ažurni u poslovnom segmentu. Neki novi poslovni kontakti otvaraju se pred vama, a moguće je da će pojedinim pripadnicima ovog znaka biti ponuđena i promena radnog mesta. Ukoliko ste nezaposleni, šanse za makar povremeno poslovno angažovanje su tu. U kolegijalnom sektoru – manji problemi u komunikaciji sa onima sa kojima radite na dnevnoj bazi.

Novac
I ove vas sedmice očekuju neki izdaci koje nikako niste planirali. Sve su to neki sitni troškovi, ali kada ih saberete – maltene pa vam isprazne novčanik.

Ljubav
Komunikacija sa jednom osobom se baš lepo razvija i slobodni Strelčevi su posle dužeg vremena zaista istinski zainteresovani da naglavačke ulete u emotivnu priču. Ova osoba je jednostavno drugačija od onih koje su vam se pojavljivale u prethodnom periodu, postoji veliko razumevanje, a u isto vreme kada ste zajedno širite optimizam i dobro raspoloženje. Pravi momenat za ulazak u ljubavnu priču je u drugom delu sedmice. Neki nesigurni ljubavni dani su iza vas, budućnost izgleda prilično svetla...U emotivnim relacijama dolazi do stabilnije komunikacije, ali tek u drugom delu sedmice. Sam početak nedelje mogu obeležiti sumnja i ljubomora od strane voljene osobe ili pak neka forma pritiska. Moguće je da partner pokušava da nametne svoju volju ili vas gura u neke situacije koje vi trenutno ne želite.

Zdravlje
Premor, promenljiva raspoloženja, moguć veći gubitak energije. Budite obazrivi u saobraćaju, ne sedajte za volan ako ste premoreni ili bez koncentracije.

I ove sedmice se nastavlja užurbanost, jurnjava na sve strane i povremeno vaša velika nervoza. U takvim uslovima često ćete propustiti ručak sa svojom porodicom i verovatno jesti negde usput, s nogu. Skloni ste jačoj, masnijoj, začinjenijoj hrani.

Posao
Nedostatak koncentracije, nefokusiranost i nesigurnost prisutni su u prvim danima sedmice, pa bi bilo dobro da u tom periodu ne preduzimate nikakve ozbiljnije korake. Takođe, dva puta proverite ono što ste uradili, nemojte sebi dozvoliti greške i propuste. Od drugog dela sedmice ponovo ste „svoji“ – biće vam mnogo lakše da funkcionišete a dodatno će vam dići moral i to što će te kroz nove poslovne kontakte shvatiti da vas saradnici cene i poštuju vaš rad. Bićete skloni, ako ste nezaposleni, da u ovoj nedelji prihvatate i poslove koji su ispod nivoa vašeg znanja i obrazovanja. Prave prilike ćete morati još malo da sačekate, sada je bitno da osigurate sebi materijalnu stabilnost.

Novac
Kako god okrenuli, nikako da namaknete dovoljno novca da biste na dnevnom nivou mogli da budete mirni i spokojni. Ipak, prilivi vam ove sedmice dolaze iz više izvora.

Ljubav
Uživate u komunikaciji sa jednom osobom, volite da provodite vreme sa njom, ali nikako da se odlučite za neki konkretniji potez. Naglašena je uzdržanost sa vaše strane, moguće je da ste nesigurni – da li zbog prošlih emotivnih povreda ili ko zna čega – to verovatno samo vi znate. Drugoj strani je već pomalo dosadilo da čeka i moguće je da će vas staviti na neku vrstu testa ili vas svojim postupcima naterati da odreagujete. Oko ove priče se zaista vredi potruditi, pa bi bilo baš dobro ako biste se malo opustili i dozvolili sebi da uživate. U vašim emotivnim i bračnim relacijama trenutno ima svega, samo ne mira i stabilnosti. Ili je partner previše ljubomoran i posesivan, ili svaki čas izbijaju rasprave koje dodatno doprinose da se oboje osećate loše. Neko smirenje i stabilizaciju očekujte u danima vikenda.

Zdravlje
Starija populacija ovog znaka mogla bi imati probleme sa nogama ili proširenim venama. Kod mlađe generacije – uglavnom prolazne tegobe, prehlade.

Za one koji pokušavaju da održe vitku liniju ili da primenjuju neki režim dijete...ovo su dosta izazovni dani. Malo malo pa će vam biti nuđeno baš ono što najviše volite....naročito ako češće posećujete roditeljski dom....Ako vi pripremate hranu za ukućane, teško ćete odoleti a da ne probate makar malo od svojih omiljenih jela...

Posao
Zaista nema potrebe da unosite nemir u kontakt sa osobama sa kojima radite. Vaša nervoza je više nego prisutna, pa se potrudite da ne unazadite odnose sa saradnicima zbog svoje impulsivnosti i preteranih reakcija. Generalno – poslovni segment je dosta stabilan, ali su vaši apetiti prilično veliki i sada samo želite dodatno proširenje i napredovanje. Neki od vas će smatrati da nisu dovoljno cenjeni i mogu početi da razmišljaju vrlo ozbiljno o promeni radnog mesta ili firme. Drugi deo ove nedelje vam donosi jednu dobru poslovnu ponudu koja će vam obezbediti materijalnu sigurnost na duži rok.

Novac
Do polovine sedmice novac će vam se samo „izvlačiti“ iz novčanika. Mogli biste da razmislite ozbiljno da skrešete neke troškove.

Ljubav
U vašim emotivnim relacijama sve će funkcionisati baš kako treba ukoliko vi lično budete spremni da kontrolišete svoju ljubomoru, posesivnost, ali i nervozu. Previše burno reagujete u nekim, potpuno bezazlenim situacijama sa voljenom osobom, i možete je povrediti rečima zbog kojih ćete posle žaliti. Zato, drage moje – naučite da obuzdate sebe i da prvo izbrojite do deset pre nego što odreagujete. Moguće je da ste malo nesigurni, pa je to razlog za ovakvo vaše ponašanje. Ukoliko ste sami, sa onom osobom koja vas zaista interesuje trenutno ne možete da pokrenete priču kakvu biste žaleli. Zato ćete se okrenuti prijateljima ili izlascima – jer vam je trenutno potrebno da se rasteretite. Ukoliko ste spremni na nešto neobavezno ili povremeno – otvaraju vam se takve mogućnosti tokom ove sedmice.

Zdravlje
Sitnije povrede, istegnuća ligamenata ili tetiva. Vodite računa da se ne preforsirate ako trenirate. Kod starijih problemi sa kičmom.

Ove sedmice ćete ići iz krajnosti u krajnost. Povremeno će vas hvatati manija da pojedete sve što vam dopadne pod ruke, da biste se već sledećeg dana ograničili samo na neke najosnovnije obroke. Vaš želudac će ovo variranje teško podnositi.

Posao
Nešto slabija koncentracija u prvom delu nedelje. Radićete prilično bezvoljno, pa su moguće greške i propusti. Takođe – postoje šanse da zaboravite na neke bitne poslovne obaveze ili dogovor sa saradnikom. Pokušajte da se organizujete bolje, napravite podsetnik i raspored rada. Moguće su i sitnije čarke sa kolegama, vi ste nervozniji nego inače i jako će vam smetati njihovi pokušaji da vam nametnu svoje mišljenje. Drugi deo sedmice donosi smirenje i rasterećenje. Takođe, u ovom periodu možete dobiti poslovnu ponudu koja će biti vrlo primamljiva i interesantna.

Novac
Neki manji, prolazni troškovi mogu vas iznenaditi početkom sedmice. Ipak, od ovoga ćete se brzo „oporaviti“.

Ljubav
Vrlo često hvatate sebe u razmišljanjima o osobi koju poznajete preko poslovnog segmenta. Moguće je da će se tokom ove sedmice strasti razbuktati i mogli biste se uplesti u tajni odnos koji deluje prilično interesantno. Moguće je da ova osoba nije slobodna, pa je to razlog iz kog nećete želeti da se za vašu vezu zna. Ljubavni susreti doneće vam veliko uživanje i zadovoljstvo. Slobodni bi takođe mogli da se aktiviraju prema osobi sa kojom se povremeno viđaju – ni vi sami možda ne znate šta je to između vas dvoje – ljubav, prijateljstvo, kombinacija – ili od svega po malo. Bitno je da vam naredni dani donose to da se dobro osećate, zar ne? U emotivnim relacijama trenutno sve funkcioniše besprekorno.

Zdravlje
Osim stomačnih tegoba, koje mogu nastati usled nepravilne ishrane, ove nedelje nećete imati nekih većih zdravstvenih problema.

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava