Nedeljni horoskop: 15. - 21. avgust 2016.

Pročitano: 1212 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(1 Glas)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 15. do 21. avgusta 2016. godine!

Suviše ste toga sebi zadali za ovu sedmicu a nekako niste ukalkulisali da vam je potrebno i da se odmorite i opustite, uživate u mirnom ručku….Neki put ćete bukvalno jesti “ s nogu”. Ovo se može odraziti kroz probleme sa želucem i probavom. Potrebna vam je kuvana hrana.

Posao
Gledate u svoje poslovne obaveze i mislite koliko ih je. Gomila. A iz dana u dan se nakupljaju sve više i više. Još kada biste vi u sebi našli dovoljno snage da se bacite na posao, to bi bilo odlično. Međutim, malo je verovatno da će se to desiti, tako da sam sigurna da ćete veći deo obaveza samo otaljati da biste mogli da kažete da kao fora nešto radite. S druge strane, muči vas što neke stvari gurate pod tepih…hajde odlučite se već jednom – hoćete li da radite ili da lenčarite? Ako očekujete neku pomoć od strane kolega, to otpišite momentalno. Nadređeni vas mrko gleda, ali za sada ćuti. Dokle – videćemo...

Novac
Obzirom na to koliko se trudite oko poslovnog segmenta (jako malo) finansijska situacija vam je još i više nego dobra. Rešili ste neke veće obaveze i odmah ste se raspustili i bacilli u trošenje, naravno iznad svojih mogućnosti. Opet će vas boleti glava kada računi dođu na naplatu….

Ljubav
Vi i partner ste tokom prošle sedmice prošli kroz neke zastoje, blokade, možda čak i neprijatne situacije. Sada polako sređujete emotivni segment, i za divno čudo – oboje ste posvećeni vašoj vezi. Svesni ste i vi i voljena osoba da je vreme da se uozbiljite i da više ne pravite probleme oko nekih glupih sitnica. Samo nastavite ovim tempom i možda će uskoro biti pravi trenutak i za neke planove o budućnosti….Kod slobodnih Ovnova trenutno se dosta toga vrti oko kontakata sa prijateljima ili osobama preko društvenih mreža. Neke situacije se brzo razvijaju i vi postajete sve više i više zainteresovani. Neke varnice će početi da sevaju, ali ćete se za sada još uvek uzdržavati da konkretnije pokrenete celu situaciju. No, odlično ste raspoloženi i to se na vama itekako vidi. Lako komunicirate i flertujete, duhovitost…

Zdravlje
Svašta će vam smetati ove sedmice. Te boli vas kičma, te boli vas glava, te smeta vam ono što ste pojeli, te osećate pritisak u grudima….nije vam ništa, samo pad energije…

I vama će organizacija slobodnog vremena predstavljati problem. Verovatno ćete preskakati obroke, često konzumirati grickalice ili “napuniti stomak” brzom hranom, pecivima, u prolazu. Zato ćete sve i više nego nadoknaditi obilnim večerama, zbog kojih ćete imati problema sa spavanjem.

Posao
Sve izgleda na prvi pogled dobro, osim što se neke situacije razvlače. Čini vam se zbog toga da su poslovni projekti koji su vam važni nekako na “dugačkom štapu” i da je sve neizvesno i nesigurno. Samo bez nestrpljenja. Ishitrenost i potreba da što pre neke stvari rešite vam može doneti greške i propuste, pa se potrudite da budete skoncentrisani i da se bolje organizujete. Zapišite obaveze da ih ne biste zaboravili. Možete napraviti dogovore, ali će realizacija poslova ostati tek za naredni period. Neki od ovih dogovora će biti napravljeni u tajnosti, potrudite se da niko ne sazna za njih…..

Novac
Iako je finansijski segment krenuo ka oporavku i vi to vidite, i dalje se osećate nesigurno i nestabilno. Naime, neki troškovi se pokazuju kao teški za kontrolisati i imate osećaj da vam novac “curi” na sve strane. Pokušajte šta je do vas, a ono što morate platiti – platite.

Ljubav
Neke ljubavne prilike su pred vama, ukoliko ste slobodni, ali budite svesni da su ovo uglavnom flertovanja i neka prolazna zanimanja. Malo je verovatno da vi sada možete ostvariti nešto stabilnije sa osobama koje upoznajete. Bićete aktivni i preko društvenih mreža, ali su to uglavnom kontakti koji se brzo zapale, ali i brzo zgasnu. U krajnjem slučaju – osećaćete se dobro, i bićete raspoloženi, sve ovo što se dešava doneće vam zadovoljstvo. U bračnim zajednicama i emotivnim odnosima situacija će funkcionisati odlično, ali vi i partner morate dati jedno drugom više slobode i ne pritiskati po nekim pitanjima. Ako budete stavili ego i sopstvene interese na prvo mesto, lako će dolaziti do kratkotrajnih varnica. U suštini, najbolje je da uvedete neke pozitivne promene – to će prijati i vama i partneru.

Zdravlje
Dosta dobra zdravstvena situacija tokom ove sedmice. Stariji pripadnici znaka neka prekontrolišu pritisak i obrate više pažnje na kičmu.

Dosta izmorenosti i iscrpljenosti, pa vam je potrebna jača hrana i redovni obroci, što će u ovom periodu biti malo verovatno. Moguć je čak i pad imuniteta, koji je potrebno da sredite većom količnom svežeg povrća i voća. Obavezno uključite ribu ili junetinu u svoje obroke.

Posao
Vladar vašeg znaka, Merkur, već usporava, polako se pripremajući za svoj retrogradni hod. Budite uvereni da će vas ovo omesti u poslovnom segmentu, jer ćete biti usporeniji nego inače, slabije skoncentrisani i loše organizovani, pa je verovatno da ćete više puta raditi jednu te istu stvar i konstantno praviti neke sitnije greške i propuste. Promene u poslovnom segmentu su prisutne, ali teško zaživljavaju i vi za sada ne vidite neku veliku dobrobit od njih. Privatni segment polako jača i vama je moguće ostvarivanje saradnje koja će se tek pokazati kao prilično isplativa.

Novac
Iako ste na neki novac računali, moguće je da će on kasniti ili da ćete dobiti samo jedan deo isplate. Ovo vam itekako kvari planove, ali ćete se džabe nervirati. Situacija je takva kakva je, iskoristite je kako najbolje znate. U suštini, finansije – dosta promenljivo i na dalje.

Ljubav
Slobodni Blizanci nekako suviše kalkulišu, suviše oklevaju po pitanju jedne osobe koja im je izuzetno privlačna i simpatična. Nikako da nađete pravo vreme ili prave reči i umesto da delate, samo se vrtite u začaranom krugu razmišljanja, maštanja….Ako se ne odvažite na neki pokret, nemojte se iznenaditi ako vam se ova šansa izmakne iz ruku. Vikend je odlično vreme da se ostvarite po ovom pitanju i konačno pozovete simpatiju na zajedničko druženje ili izlazak. Saturn u polju ozbiljnih partnerstava i bračnih zajednica krenuo je direktnim hodom, što donekle rasterećuje vaše emotivne relacije, ali ste vas dvoje još daleko od stabilnosti. Neke situacije još uvek moraju zajednički da se razmotre i reše, ukoliko imate nameru d aovaj odnos postane trajne vrednost u vašem životu…

Zdravlje
Iscrpljenost postoji i u fizičkom, ali i u psihičkom segmentu. Padovi energije su prisutni, zato je potrebno više se odmarati i posvetiti sebi. Kod nekih je moguć i pad imuniteta.

Nervozniji ste nego inače, što će se odraziti i na rad vašeg želuca. Imaćete blagih problema sa probavom, pa konzumirajte hranu koja se lako vari i koja vam neće “pasti na stomak”. Izbegavajte da jedete u večernjim satima, jer ćete imati problema sa spavanjem.

Posao
Shvatate da je trenutno neophodna velika odgovornost prema poslovnom segmentu. Neke obaveze su se nakupile i potrebno je rešavati ih što pre, da se ne biste suočili sa kritikom od strane poslovnog partnera ili nadređenih. Iako sve na prvi pogled izgleda teško i komplikovano, više je nego izvesno da ćete vi tokom ovog perioda uspešno “plivati” u poslovnim vodama. Mogućnosti za neke pozitivne promene su naglašene u drugom delu sedmice, a ovo je ujedno i trenutak kada bi nezaposleni mogli dobiti dosta zanimljivu ponudu. Nešto lošiji i napetiji odnosi sa kolegama stoje i dalje.

Novac
Finansiski segment je bolji nego inače, a moguće je da tokom ove sedmice zaradite i neki dinar neočekivano, na brzinu, kroz neka dodatna angažovanja. Dobre zarade onima koji rade ili se reklamiraju preko interneta.

Ljubav
Slobodni pripadnici znaka mogu ostvariti neke vrlo zanimljive kontakte tokom ove sedmice. Ne mora da znači da će se ovo razviti u neke ozbiljne emotivne priče, ali je sigurno da će vam doneti osmeh na lice i poboljšati raspoloženje. Moguće je i da produbite komunikaciju sa jednom osobom koju već neko vreme poznajete…U emotivnim vezama i bračnim zajednicama stoje teškoće i blokade. Iako je Saturn u vašem polju svakodnevice krenuo direktnim hodom, prisustvo Marsa donosi da vam je mnogo lakše da probleme rešavate kroz svađu, tvrdoglavost i inat, umesto da pokušate da razumete voljenu osobu, i ona vas. Nekako će teško biti održati normalno funkcionisanje. Mogu se javiti i ljubomora i posesivnost, i to obostrana, što će dodatno doprineti nestabilnoj situaciji u vezama tokom ovog perioda.

Zdravlje
Nervozni ste za sve pare, a stress je nekako postao sastavni deo vašeg života. Nije vreme da se iscrpljujete do krajnjih granica, posvetite se sebi i samo sebi.

Čas ste raspoloženi, čas nervozni, čas povučeni – kao što su vam raspoloženja promenljiva, takav će isti biti i apetit. Izbegavajte da jedete prženo ili pohovano u većim količinama, jer ćete brzo primetiti da vam ova hrana donosi pritisak u želucu, čini vas teškim i razdražljivim.

Posao
Znam, vi biste najviše voleli da je poslovni segment sređen i da ne morate da se “cimate” non stop oko nekih situacija….No, prihvatite da još uvek ne možete da odahnete i da morate žestoko da se potrudite oko svega. Biće vremena za odmor, ali sada još uvek traje vreme izazova i borbi. Tokom ove sedmice možete dobiti jednu dosta dobru poslovnu ponudu, koja se može vezivati i za druge prostore, strance. Oslušnite malo i sebe – dovoljno ste kreativni i inovativni, pa vam mogu na pamet pasti i neke dosta dobre ideje koje će vam pomoći da lakše rešite neku poslovnu problematiku.

Novac
Troškove ne uspevate da kontrolišete koliko god se trudili i nekako uvek ispada da ste u minusu, kada sve saberete…Neke manje sume novca hoće unaprediti vaš budžet tokom ovog perioda, ali ne oslanjajte se mnogo na njih – i one će vrlo brzo biti potrošene….

Ljubav
Ako ste slobodni, neki odlični dani su pred vama, ali samo ako ste spremni za avanturu i flert, a ne za neko ozbiljnije vezivanje. Ako ste od onih koji čekaju “pravu osobu” bolje prespavajte ovih nedelju dana i ne zanosite se na brzinu, jer je malo verovatno da priče pokrenute u ovom periodu mogu trajati. Ako ste mladi, ludi i provoda željni – samo napred, sigurno je da će vam ovi dani ostati u sećanju! Saturn, koji vlada vašim ozbiljnim emotivnim partnerstvima krenuo je direktnim hodom, dajući vam veliku priliku da konačno stavite tačku na neke nesigurnosti i sukobe u odnosu sa voljenom osobom. Ove sedmice se trudite da se prilagodite jedno drugom, unesite neke pozitivne promene i dajte novu šansu vama i partneru da se konačno vratite vašoj vezi na pravi način. Ne raspravljajte se bez razloga i bez smisla!

Zdravlje
Mentalni i fizički napori su dosta veliki, ali prisustvo Sunca u vašem polju ličnosti ipak vam daje dovoljno snage da sa svime izađete na kraj. Srčani bolesnici neka prate savete lekara.

Videćete i sami koliko će vam probava predstavljati problem tokom ove sedmice. Neka hrana će bukvalno “protrčati” kroz vas, pa je neophodno da jedete u manjim količinama i rasporedite u češće obroke. Uzimajte dosta tečnosti, naročito čajeve – za vas su odlični kamilica i kantarion.

Posao
Budite sigurni da će ova sedmica doneti opterećenje u poslovnom segmentu, moguće zbog toga što poslovni saradnici, ali i šefovi očekuju da budete na visini zadatka i poveravaju vam više nego što to sada možete “izgurati”. Svesni ste da je ovo vaša velika prilika, ali sa druge strane, teško vam je da održite zadovoljavajući nivo poslovanja i itekako su mogući propusti, čak i veće greške u ovom periodu. Ipak, uspevate da rešite neke probleme na inovativne i kreativne načine, a vaše ideje sada čak mogu naći i put do zainteresovanih. Pojedini će u drugom delu sedmice dobiti najavu napredovanja ili važne informacije.

Novac
Em finansijski segment stoji dosta promenljivo, em vi ove sedmice možete nekim svojim potezima dodatno da se “zaglavite”. Vodite računa gde ulažete novac i ne nadajte se da će vam preko noći pasti sa neba. Neke sitnije sume možete zaraditi, ali ne više od toga.

Ljubav
Slobodni pripadnici znaka su došli u kontakt sa osobom koja im je jako privlačna i sa kojom biste želeli da ostvarite dublje poznanstvo. Međutim, tu nekako situacija ide dosta teško, ispada da se vas dvoje stalno “vrtite” jedno oko drugog, a da se niko ne odlučuje da napravi konkretniji potez. Vi zbunjujete drugu stranu, ona zbunjuje vas. Hajte, priberite se malo, šta ste se unervozili i uspaničili, kao da ste se po prvi put u životu “zatreskali”? Iskoristite vikend i pozovite ovu osobu na sastanak…..U emotivnim vezama i brakovima stoji i na dalje velika promenljivost i oscilacije i u vašem i u partnerovom ponašanju. Vi ste svesni da neke probleme ne možete rešiti odjednom, preko noći, ali mislim da je vreme da budete malo otvoreniji i iskreniji jedno prema drugom. Pravi bi trenutak bio da ozbiljno porazgovarate…

Zdravlje
Stoji nervoza, stoji stress, stoji veliki psihički pritisak. Sve ovo se može manifestovati kroz probleme sa probavom i veliku napetost u stomačnom delu.

Vi se inače dičite time da imate “čelični želudac” i da možete da jedete šta hoćete i koliko god hoćete. E, evidentno je da to ove nedelje nećete moći da kažete, pošto će se javiti neuobičajeno česti problemi sa probavom. Zato dobro proveravajte kvalitet namirnica koje konzumirate.

Posao
Promene koje su se dogodile u poslovnom segmentu vas zbunjuju i možete biti nesigurni šta da uradite. Nije vreme za neke preseke ili ozbiljnija dejstva, pokušajte da se prilagodite i pratite razvoj situacije. Ove sedmice, naročito u njenom drugom delu, doći ćete u priliku da iskoristite neku vezu, poznanstvo ili prijateljstvo u svoju korist. U kolegijalnom segmentu je sada nešto bolja situacija nego prethodnih dana, ali još uvek morate biti oprezni u komunikaciji sa ljudima sa kojima radite. Nemojte se nervirati što neke situacije ne možete da pokrenete, za sve postoji vreme, a pravo za vas još uvek nije došlo….

Novac
Iako su finansijski prilivi jači nego inače, vi niste zadovoljni. Obaveze i računi iz prethodnog perioda sada su vam već ozbiljno “za vratom” i vreme je da pokažete više odgovornosti. Ako računate na dodatne prilive – oni će ove sedmice biti korektni.

Ljubav
U vašim emotivnim relacijama stoji promenljivost i nestabilnost tokom ove nedelje. Vi i voljena osoba se nekako razmimoilazite i nikako ne uspevate da održite kvalitet  vaše veze. Svaka sitnica vam sada može smetati, iako ćete se truditi da ne besnite i ne uvlačite partnera u neke veće rasprave. Ipak, vidi se da je situacija zategnuta, i jedino što vam mogu savetovati jeste da pokušate da unesete neke pozitivne promene, da otputujete negde zajedno ili da se češće družite sa zajedničkim prijateljima. Ukoliko ste sami, neko vas je jako zainteresovao, ali još uvek niste uspeli da ostvarite konkretniju priču sa ovom osobom. Često vam je u mislima, ali se vidi da tu postoje određeni problemi, moguće je da je u pitanju nerešen emotivni status ili razlika u godinama. Možete takođe biti prodrmani susretom sa bivšim…..

Zdravlje
Stariji pripadnici znaka mogu se i dalje “baktati” sa nekim hroničnim tegobama. Kod mlaših Vaga problem može biti probava.

Bolje je da jedete deset puta dnevno po par zalogaja, nego da natovarite sve u sebe tokom jednog obroka. Čim pojedete nešto malo više od uobičajenog, imaćete problem sa varenjem i težinu u želucu. Smanjite meso i mesne prerađevine, ako možete – izbegnite u potpunosti ove sedmice.

Posao
U vašem polju posla i novca planeta Saturn je krenula direktnim hodom. Vreme je da stvari počnu da se čiste i rešavaju, ali je više nego verovatno da to neće ići bez borbe i lagano. Vi lično ćete imati osećaj da ste toliko pritisnuti sa svih strana, da biste najradije “digli u vazduh” sve koji vam se suprotstave ili koji pokušavaju da vam nametnu nešto. Budite sigurni da odnos sa nadređenima sada stoji na vrlo klimavim nožicama i da je lako moguće da svakog momenta dođete u konflikt. Ipak, i pored svega ovoga što se dešava, vi napredujete nezaustavljivo. Nove saradnje, nove mogućnosti otvaraju se pred vama.

Novac
Reći da ne zarađujete dobro, to prosto ne bi bila istina. Međutim, džabe što vam novac dolazi, kada ga očas posla “pojedu” ili troškovi ili dugovanja. Budite svesni da neke obaveze više ne možete da zanemarujete. Pozajmite, platite, uradite šta god samo da se ovoga rešite.

Ljubav
Ako ste u emotivnoj vezi ili braku, sigurno je da u ovom periodu niste zadovoljni. Vaši su odnosi već neko vreme narušeni, ili funkcionišu promenljivo, sa jakim nestabilnim periodima. Imate osećaj da je ljubav u potpunosti iščilela i da vas dvoje samo vezuje odgovornost ili neke materijalne obaveze. Dosta odnosa koji su na nestabilnim osnovama sada će prestati da postoji, a kod onih kod kojih se još uvek vredi truditi stoji jedna nedelja u kojoj ćete funkcionisati dosta mirno….međutim, bez velikih znakova pažnje jedno prema drugom….U suštini, potrebno je da sami sa sobom malo sednete i razmislite – ostati ili otići? Kod slobodnih pripadnika znaka Škorpije strasti ključaju sve jače i jače. Više ni sami ne znate kako uspevate da se kontrolišete pored osobe koja vam se dopada. Ipak, situacija vas još uvek koči i usporava…

Zdravlje
Koliko god bila vaša lična snaga, povremeno imate osećaj da pucate po šavovima. Ove sedmice stoje problemi sa kičmom.

Apetit vam je pojačan i večito ste gladni. S druge strane, čim pojedete veći obrok, odmah vam je muka ili vas boli želudac. Shvatite da ste gladni na nervnoj bazi, ali da iz tog razloga imate i probleme sa probavom. Zato – češći, a manji obroci i dosta svežeg povrća.

Posao
U vašem polju ličnosti planeta koja vlada vašim poljem posla i novca, Saturn, krenuo je direktnim hodom. Ovo ne znači da će pritisak koji postoji na vama nestati magično, ali je definitivno momenat kada završavate sa jednim periodom velikih obaveza i odgovornosti, ali još veće nesigurnosti. Još malo je ostalo pre nego što se situacije u poslovnom segmentu značajnije ubrzaju. Prema tome, posvetite se onim poslovima koji su vam bitni, a videćete da će biti lakše ostvariti pravu komunikaciju i dogovore sa poslovnim partnerima. Možda još niste zadovoljni rezultatima, ali to će se ubrzo promeniti...

Novac
Dok kažete “keks” možete izgubiti novac ako se upustite u neke finansijske mahinacije. Zato, pamet u glavu, držite se proverenih poslova. Finansijski segment se blago oporavlja, ali je neophodno da smanjite troškove i konačno poplaćate obaveze i račune iz prethodnog perioda. Ako ste privatnik, naplata vam je slaba…

Ljubav
Izbegavate neke ozbiljne razgovore sa emotivnim ili bračnim partnerom, a sve više vam smetaju određene situacije. Ako želite da izbegnete probleme, mislim da je pravo vreme da se otvorite i kažete voljenoj osobi šta je ono što joj zamerate ili šta smatrate da mora biti promenjeno u vašem odnosu. Čak i u najstabilnijim zajednicama ove je sedmice promenljiva situacija – red korektnih odnosa, red distanciranja i psiholoških “Igrica”. Ukoliko ste slobodni, postoji itekakva mogućnost da vam se neko jako dopada. Druga strana otvoreno pokazuje svoju naklonost, ali ste vi tu neko ko koči i sputava celu situaciju. Zapitajte se šta je to što vam ne dozvoljava da se pokrenete, porazgovarajte malo sami sa sobom i shvatite da je vreme da se prepustite i uživate u životu. Ovaj vikend bi bio odličan za susret….

Zdravlje
Starijim pripadnicima znaka i onima koji imaju hronične tegobe, ovo je prilično naporan period. Kod mlađih Strelčeva dosta dobra situacija.

Povremeno ćete osećati gubitak energije, a kod nekih se može dogoditi i pad imuniteta. Zato su vam potrebni raznovrsni obroci, u kojima će biti i mesa (najbolje junetina i ćuretina), ali i dosta zeleniša. Od mlečnih proizvoda – probiotik jogurti, kiselo mleko. Ne preterujte sa slatkišima, ali ni sa voćem.

Posao
Shvatate da je potrebno da nešto promenite u poslovnom segmentu, ali još uvek niste sigurni kako to da izvedete. Pokušavate da rešite neke situacije, razmišljate, tražite način, i verovatno ćete ubrzo i doći do nekih pravih rezultata. U međuvremenu će vam neka dešavanja zaokupiti pažnju – verovatno uzburkanost u poslovnom segmentu koja će uticati na to da morate da se posvetite svojim obavezama. Lako vas je izbaciti iz takta tokom ovog perioda, i to ste svesni, pa ćete se radije povlačiti i sklanjati od nasrtljivih kolega. U privatnom segmentu može doći do profitabilnih, novih saradnji.

Novac
Potreban vam je kredit ili refinansiranje postojećih dugovanja. To neće biti problem aktivirati tokom ove nedelje, ali ako budete nastavili da trošite istim tempom, uskoro ćete opet imati potrebu da vas neko izvlači iz dugova. Finansijski prilivi su promenljivi.

Ljubav
Ako ste slobodni, u ovom periodu funkcionišete na dva načina….ili ste u potpunosti vezani emotivnom prošlošću i ne možete ni korak napred da napravite…..ili ste u fazonu “ura – avantura!” i ulazite samo u neobavezne kontakte, vezice, flertovanja. U suštini, i vama je jasno da trenutno nema onog pravog emotivnog “svetla” na vidiku, pa pošto je već tako – onda se makar opustite i uživajte u onome što vam život nudi….Oni u emotivnim vezama i brakovima imaju dosta korektnu sedmicu pred sobom. Možda vi lično još uvek niste raščistili sa nekim nedoumicama u svojoj glavi, ali ste ipak predani odnosu sa voljenom osobom. Doduše, imaćete periode kada će vam najviše prijati da se povučete i da sami sa sobom “dumate”, ali to neće uticati na kvalitet veze sa partnerom…

Zdravlje
Stoji psihička opterećenost i što pre vam je potreban “izduvni ventil”. Bacite se na neku rekreaciju ili se više posvetite svom odmoru.

Ne zanemarujte važnost dobre hidratacije. Unosite više tečnosti, ali i namirnica koje su bogate vodom – krastavci, lubenice, tikvice. Bilo bi dobro da ne preterujete sa većim količinama mesnih prerađevina. Za vas je trenutno najbolja riba, u bilo kom obliku, čak i ona iz konzerve.

Posao
Kao i u emotivnom životu, i u poslovnom segmentu vam ova sedmica donosi odlične prilike i dobro raspoloženje. Sve će krenuti baš nekako kako treba i onako kako vi volite – na brzinu, odjednom, da sve bude u trku i u žurbi – jer tako najbolje funkcionišete i najlakše se snalazite. Mogućnosti za nove saradnje koje će itekako unaprediti vaš budžet. S druge strane, da ne bude da je sve baš lepo – stoji vam gomilčina nekih obaveza koje se pravite da ih ne primećujete i nadate se da će se rešiti same od sebe. Neće. Vreme je da se ovome ozbiljnije posvetite da ne biste kasnije kukali što niste bili ažurni.

Novac
Kažu da pare ljude kvare. E, ako ćemo gledati na taj način, vi ćete se u priličnoj meri “pokvariti” tokom ove sedmice. Da prevedemo – drage Vodolije, evo novca! Odlične prilike za zaradu, za koje ne sumnjam da ćete ih iskoristiti do maksimuma!

Ljubav
Ukoliko ste slobodni, ove ćete sedmice imati razloga za radovanje. Velika dešavanja, nova poznanstva, nove uzbudljive situacije koje čine da se ponovo osećate živima i radosnima. Kontakti preko prijatelja ili preko društvenih mreža su intenzivni i itekako se ove sedmice mogu dogoditi i neki zanimljivi susreti koji će biti ispunjeni varnicama i živom atmosferom. Uživajte u svakom trenutku koji vam ovi lepi dani donose! U emotivnim vezama i brakovima  - vi stalno iznenađujete partnera, čas pozitivno, čas negativno….a u isto vreme se čudite što je druga strana zbunjena vašim ponašanjima. U suštini, tokom ove nedelje ste pomalo “nestašni” i rado ćete se poigravati sa voljenom osobom, što će partneru čas prijati, čas ga činiti nervoznim. Hajte, iskulirajte malo, vas je toliko teško razumeti neki put….

Zdravlje
Nervoza i stress koji su prisutni negde moraju da “izbiju”. To će ove sedmice da se manifestuje kroz probleme u stomačnoj regiji i kroz jače glavobolje ili nesanice.

Vi ste totalno bez apetita ove sedmice. Uzmete po koji zalogaj tu i tamo i mrljavite po tanjiru kada sednete za ručak. I posle se čudite što vas boli želudac. Da, još jedna stvar – slatkiši nisu obrok. Potrebno vam je meso, povrće, voće, mlečni proizvodi, žitarice. Potrebna vam je prava hrana, ne šećer….

Posao
U vašem polju karijere Saturn je krenuo direktnim hodom. Istina je da ste upravo ušli u period kada će situacija u poslovnom segmentu krenuti nešto lakše nego inače, ali smatram da još uvek nije vreme da se opuštate. Nastavite kao i do sada – odgovorno i posvećeno svojim obavezama. Da ne bude da vas čekaju samo teškoće – neki od vas će u ovom periodu dobiti naznake o napredovanju ili pojačavanju finansijskog segmenta. Moguće je da se otvore i neke nove šanse i da dobijete priliku da promenite radno mesto. Oni koji su nezaposleni sada će dobiti poziv od poslodavca, i to u drugom delu nedelje.

Novac
Svesni ste da neke finansijske obaveze niste zatvorili i trudićete se da namaknete dovoljnu količinu novca i ovo rešite. Ukoliko ne budete vi sami u mogućnosti, potražite pozajmicu od prijatelja ili nekog od članova porodice. Prilivi su stabilni, ali suviše mali za vaše troškove…

Ljubav
Tu i tamo se kod slobodnih javi poneki zanimljv kontakt ili poznanstvo, malo popričate sa nekim, malo se “dignete” i oraspoložite….ali realno gledano, ništa se spektakularno ne dogodi. Opet nekako na kraju ostanete sami sa sobom i sa svojim mislima koje su usmerene čas prema bivšem emotivnom partneru, a čas se opterećujete svojim nesređenim i neaktivnim ljubavnim životom. Dosta kukanja i prenemaganja – spremite se i pravac u izlazak sa prijateljima. Ne mora biti ljubavi, ali može dobrog raspoloženja. A ljubav će doći onda kada joj bude vreme, ni pre ni kasnije….U emotivnim vezama i brakovima imate osećaj da su neke situacije krenule ka sređivanju….možda je ovo samo vaša nada, ali moguće je i da zaista nekih pomaka ima. Vi i voljena osoba lagano ćete početi da se otvarate jedno prema drugom i sada je pravi momenat da zaista popričate o svojim problemima.

Zdravlje
Bilo bi dobro ili da započnete godišnji odmor u ovom periodu ili da makar na par dana odete negde, daleko od svih….potrebno vam je da se psihički rasteretite.

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava