Nedeljni horoskop: 18. - 24. jul 2016.

Pročitano: 645 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 18. do 24. jula 2016. godine!

„Ma daj još jedno parče torte, pa nek ide život!“ – to bi bio otprilike moto Ovnova tokom ove sedmice. Teško ćete odolevati dobrom zalogaju, a možda bi pravi izraz bio – nećete ni pokušavati. No, nema brige – toliko ste aktivni da je teško da će se bilo šta „zalepiti“ za vas.

Posao
Pred vama je odličan period za komunikaciju sa poslovnim saradnicima i tokom ovih dana mogle bi se pokrenuti neki značajni partnerski odnosi. Naravno, ovo važi ukoliko vi ne budete kočili situaciju svojom preteranom potrebom da kontrolišete svaki segment i namećete svoje mišljenje. Morate biti fleksibilniji sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt, ako imate nameru da napravite neki pomak. Ovo važi i u kolegijalnim odnosima, istina je da su oni sa kojima sarađujete na dnevnoj bazi malo „naduveni“ i previše egocentrični, ali da se ne lažemo – ni vi niste daleko od toga. Obnova saradnji sa strancima.

Novac
Realno gledano – ni malo niste nezadovoljni trenutnim prilivima, koji su se dosta ustalili, a moguće je i da dolaze iz više izvora. Pojedini se mogu čak okušati i u igrama na sreću – mogući su manji dobici. Troškovi su vam povećani, ali na to trenutno ne možete da utičete.

Ljubav
Ovnovima se u ovom periodu može javiti neko od bivših emotivnih partnera. Nisam sigurna koliko ste vi voljni baš da „reanimirate“ ovu priču, ali će vam svakako prijati da možda izađete i provedete neko vreme u razgovoru sa njom. Ako se i jave neke varnice, one će biti kratkog daha i malo je verovatno da mogu opet prerasti u bilo šta ozbiljnije. Slobodnima sada jeste dobar period za nova poznanstva, ali ste vi u nekom čudnom raspoloženju, ni sami ne znate želite li da pokrećete nešto ili ne. Vaša ponašanja mogu biti prilično hirovita i svojom promenljivošću možete oterati neke osobe od sebe. U suštini, verovatno bi vam više prijala samo neobavezna avantura. Ovnovi u emotivnim vezama i brakovima imaju solidan odnos, najviše zahvaljujući partnerovom trudu da sve između vas funkcioniše kako treba.

Zdravlje
Ovaj period vam definitivno ne prija i često ćete se osećati kao izduvan balon. Stariji će imati problema sa spavanjem i razdražljivošću.

Baš i niste nešto posebno raspoloženi da kuvate i da se bakćete u kuhinji, pa ćete gledati da ovih dana trknete do omiljenog restorana ili da pojedete neki fini, lagani zalogajčić na putu do kuće. Više mlečnih proizvoda tokom ove sedmice – prijaće vam, naročito osvežavajući voćni jogurti...

Posao
Najbolje bi tokom ovog perioda mogli proći oni koji se bave privatnim biznisom, jer je obim poslova znatno povećan, a i naplata potraživanja je bolja nego inače. Generalno – ne osećate se loše na trenutnim pozicijama, ali negde u dubini duše smatrate da vaš rad nije dovoljno cenjen. Ipak, ono što je do vas ćete obavljati korektno i truditi se da imate neki normalan odnos sa kolegama. Nezaposleni bi mogli da se više aktiviraju, jer je relativno lako doći do zaposlenja, iako bi posao bio privremenog karaktera. Sada možete obnoviti saradnje koje su mesecima unazad bile u prekidu.

Novac
Bolji novčani prilivi, a moguće je i da će pojedini Bikovi preko saradnji sa strancima zaraditi mnogo više od onoga što su očekivali. Ipak, početkom sedmice očekujte trošak vezan za kuću ili za nekog od članova porodice.

Ljubav
Pokušavate da u emotivnim relacijama pronađete zajednički jezik sa voljenom osobom, ali to u ovom periodu nešto teže ide. U suštini, oboje ste tvrdoglavi po nekim pitanjima, vi samo umete da neke stvari kažete na malo lepši način, dok partner ide na direktnu varijantu. Kompromis sada zavisi od vas, što bi u prevodu značilo da vi morate promeniti svoj pristup, ukoliko ne želite da se nastavljate u nekim raspravama bez kraja i konca. Bikovi sada mogu biti u iskušenju da se vrate u prošlost i da obnove komunikaciju sa bivšim emotivnim partnerom. Nije ovo loše ukoliko ste svesni da je to samo privremeno, ali ako mislite da bi se veza mogla vratiti, možda biste mogli da malo preispitate svoje stavove...i razmislite šta bi vam to uopšte donelo. Slobodnima nova poznanstva i lepa komunikacija.

Zdravlje
Iako ste dosta stabilni u zdravstvenom segmentu, mogli biste da obratite malo više pažnje na sebe, naročito ako imate kardio vaskularnih problema.

Aktivni ste i u pokretu tokom ove sedmice, pa će vam biti potrebna raznovrsnija ishrana da biste podmirili sve potrebe svog organizma. Zbog manjka vremena bićete skloni da preskačete obroke, potrudite se makar da ne jedete tek u kasnim večernjim satima.

Posao
Početak sedmice je prilično napet što se komunikacije sa saradnicima i partnerima tiče, pa pojedini Blizanci mogu čak u ovom periodu odlučiti da okončaju saradnje u kojima su. Vaše odluke mogu biti malo ishitrene, pa bi bilo dobro da ne sečete granu na kojoj sedite, ako nemate već neki plan za dalje. Ostatak nedelje je fenomenalan, naročito ako trebate da obavite važne poslovne razgovore. Ovo je dobar period i za nezaposlene, jer će lako naći zajednički jezik sa potencijalnim poslodavcem. Doduše, poslovi više liče na nešto što je privremeno, ali od nečega se mora krenuti.

Novac
Može vas povući jedna mogućnost za zaradu u prvom delu sedmice, ali ako ovde ne „odradite“ na pravi način, ostaćete na gubitku. U suštini, još uvek nije vreme za neka jača finansijska ulaganja. Evidentno je nezadovoljstvo konstantnim povećavanjem troškova.

Ljubav
U vašim emotivnim odnosima je sada dobra situacija. Lakše se povezujete sa partnerom, lakše se dogovarate, i uglavnom je pred vama ove sedmice miran put. Oboma će vam prijati ako odete negde zajedno, jedna od opcija je godišnji odmor, ali bi vam odgovaralo i da češće izlazite. Pojedini od vas mogu imati neko flertovanje „sa strane“ ali čak ni ovo ne bi uticalo u većoj meri na postojeći odnos. Slobodni Blizanci su u jednom fenomenalnom raspoloženju. U pokretu ste, aktivni, često ste sa prijateljima u izlascima i provodu i sledi vam veliki broj novih poznanstava. Na neka od njih možete odreagovati u trenutku, ali da bi se ovo pretvorilo u nešto više od flertovanja i prolaznih kombinacija, potrebno je da osoba bude baš ono što vi želite. Mogućnosti za to sada zaista i postoje.

Zdravlje
Nemojte provoditi previše vremena na suncu, i potrudite se da uzimate dovoljno tečnosti. Kod pojedinih su moguće i alergijske reakcije.

Odavno se niste osećali tako dobro kao u ovom periodu. Neće vam biti ni malo teško da se potrudite oko svakog obroka, bez obzira da li spremate nešto samo za sebe ili za članove svoje porodice. Želite da ugodite i sebi i drugima i posebno ćete se potruditi oko poslastica.

Posao
U prvom delu sedmice možete biti okupirani vrlo obimnom papirologijom ili kratkim rokovima, pa će biti prisutna užurbanost i velika nervoza. Ne budite previše impulsivni, jer možete pokvariti neke kolegijalne odnose ili se čak zameriti nadređenoj osobi. Videćete i sami da stižete da završite sve na vreme, ukoliko se samo usredsredite na posao i organizujete bolje. Ova nedelja, naročito njen drugi deo, vrlo pogoduje Rakovima koji trebaju da naprave neke nove poslovne dogovore ili da se sastanu sa ljudima koji su im bitni. Takođe, pogodan je period za nezaposlene, koji sad relativno lako mogu doći do posla.

Novac
Vaša se finansijska situacija vidno poboljšala, iako još uvek niste u potpunosti zadovoljni. No, za to su kriva zaduženja i krediti iz prethodnog perioda, koji vam sada dosta opterećuju budžet. Mogućnost za manji priliv preko igara na sreću u prvom delu sedmice.

Ljubav
Slobodni Rakovi su ove sedmice u jednom specifičnom raspoloženju. Ukoliko postoji neko ko vam se dopada, a nikako ne uspevate da tu osobu i „dobijete“ osećaćete veliki unutrašnji pritisak i možete se čak u nekom trenutku povući da biste malo bili sami sa sobom i razmislili o vašim potezima na dalje. Kod pojedinih se pak u poslovnom okruženju može pojaviti vrlo interesantna osoba koja bi vas brzo osvojila svojim ležernim šarmom i neposrednošću. Moguće je ostvarenje ljubavnog sastanka u drugom delu sedmice. Ukoliko ste u emotivnom odnosu, prvi deo nedelje ne ide na ruku vama i voljenoj osobi. Oboje ste dosta nervozni i lako dolazi do nekih, potpuno nepotrebnih rasprava. One veze koje su na klimavim nogama sada mogu biti ugrožene. Ostatak sedmice je miran i može dovesti do smirivanja situacije.

Zdravlje
Zdravstveni segment, i pored prisustva retrogradnog Saturna u ovom polju, prilično je stabilan. Vaše raspoloženje je odlično, što dodatno doprinosi tome da se dobro osećate.

Što više – to bolje...odlika je Lavovske ishrane tokom ove sedmice. Još pogotovo kada i Sunce polovinom perioda pređe u vaš znak i donese vam ogromnu energiju, ali i potrebu da „punite baterije“ svaki čas. Akcenat je sada bačen najviše na meso, na svaki način i u svim varijantama.

Posao
U prvom delu sedmice bi bilo dobro ne reagovati na neke izazovne situacije u poslovnom segmentu. Umesto toga, energiju koja je ovih dana neuobičajeno velika, iskoristite da „mućnete glavom“ jer možete doći do prilično kreativnih rešenja za postojeću problematiku. Od drugog dela sedmice vaš uticaj na okolinu i na ljude sa kojima dolazite u kontakt će se vanredno povećati, i od tog momenta biste trebali da se više aktivirate, jer se sada lakše dolazi do dogovora i pokretanja saradničkih odnosa. Biće naglašena ambicioznost, jedino biste mogli da smanjite „ego tripove“ koji će se povremeno javljati.

Novac
Polako se slažu neke situacije koje vam donose bolje novčane prilive. Moguće je da u ovom periodu vaše angažovanje kroz dodatne poslove bude neuobičajeno veliko, i samim tim vas dodatno stabilizuje u finansijskom segmentu.

Ljubav
Slobodni pripadnici znaka – od drugog dela sedmice počinje vaše vreme. Prelazak Sunca u vaš znak, pored Venere i Merkura koji su već tu, učiniće da ne možete ostati neprimećeni. Sad, pitanje je koliko ste vi u ovom periodu zaista spremni za nešto ozbiljnije, obzirom da je udvarača na sve strane. U svakom slučaju – slede vam dani ispunjeni zabavom i dobrim raspoloženjem. Oni koji su u emotivnim vezama trebali bi da u prvom delu nedelje pokušaju da održe odnos sa voljenom osobom stabilnim. Naime, veze koje su već ugrožene, sada mogu doći u jednu fazu kada je itekako moguće da dođe do razdvajanja i to prilično burno. Vi ste nekako na ivici živaca, i možete doneti odluke koje su obojene impulsivnošću i ishitrenošću. Pokušajte da na drugačiji način pristupite komunikaciji sa partnerom.

Zdravlje
Prvi deo sedmice je nepovoljan po vas, bićete pod stresom i pritiskom. Na oprezu neka budu oni koji boluju od kardio vaskularnih problema.

Device su nam se nešto unervozile ove sedmice i samo merkaju kako će da smažu neki zalogaj. Još je gora varijanta ako ste svojoj okolini na velika zvona najavili da ste se bacili na dijetu ili da ste prešli na zdravu ishranu, pa sada morate krišom da tamanite slatkiše...

Posao
Situacija je u poslovnom segmentu krenula, pa stala i sada ste u nekoj „ni tamo ni ovamo“ fazi. Nadate se da će neki ljudi ispuniti obećanja koja su vam dali, ali već počinjete da sumnjate u to. Kod pojedinih Devica već neko vreme se nakuplja tenzija i osećate potrebu da stavite tačku na neke saradnje. Ono što bih vas mogla savetovati jeste da sačekate još malo, da dobro razmotrite celu situaciju i da pokušate da pronađete neko rešenje. Budite malo strpljivi, vrlo brzo bi neke situacije trebale da se pokrenu, ako ne ove, a ono sledeće sedmice. Trenutno još uvek nije vreme za neku konkretniju akciju, samo za planove.

Novac
Ne stojite toliko loše finansijski, ali je to daleko od onoga što je potrebno da biste se osećali sigurno. Problem vam prave i neki troškovi ili dugovanja koja su sada došla na naplatu. Možete zaraditi u nekim dogovorima ili poslovima „na crno“.

Ljubav
Pošto se u životu slobodnih Devica ne dešavaju neke naročito podsticajne stvari, pojedini od vas će se okrenuti bivšim ljubavima. Sa novim ljudima sa kojima dolazite u kontakt ne uspevate da ostvarite potrebnu povezanost, pa je nekako lakše vratiti se na staru priču, gde vam je sve već poznato. Doduše, poznato vam je i to da od cele ove ponovljene priče nema ništa u budućnosti, već da će sve ostati samo na nivou povremenih susreta....Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima imaju pred sobom dane kada je odnos i razumevanje sa voljenom osobom na visokom nivou. Ono što ne biste trebali da radite (a što konstatno činite) jeste da sa sumnjom i nepoverenjem preispitujete svaki partnerov postupak. Pokušajte da se opustite i uživate. Tajne veze sada mogu biti u vrlo strasnoj i intenzivnoj fazi.

Zdravlje
Napetost, nervoza, stres, psihički pritisak. Nestabilna je ova sedmica koja je pred vama, pa se potrudite da nađete sebi malo vremena za opuštanje i odmor.

Baš ste željni nekih finih zalogaja, ali ni malo niste voljni da ih spremate i da se bakćete po kuhinji i gubite vreme. Pokušaćete da se „uvalite“ roditeljima na ručak, a ako vam to ne uspe – teška srca ćete odvojiti pare za dobar obrok u restoranu....ili ćete pozvati partnera, prijatelja – da podelite trošak...

Posao
Ovde nema šta posebno da se priča – poslovni period u kome ste je više nego dobar. Jedino na šta bih vam skrenula pažnju je sam početak sedmice, kada može postojati neka forma napetosti između vas i poslovnih saradnika, pa bi bilo dobro da tada „povučete ručnu kočnicu“ i ne napravite neki ishitren potez. Ostatak sedmice vam donosi velike aktivnosti, naročito što se tiče komunikacije i važnih sastanaka sa poslovnim partnerima i saradnicima. Oni koji su nezaposleni, neka hvataju svoje poslovne šanse baš sada jer mogu lako doći do radnog mesta. Vage dolaze u kontakt sa značajnim ljudima od uticaja.

Novac
Vage imaju razloga da se raduju, jer se finansijski segment ne samo oporavio, već i kreće ka napredovanju. Ove sedmice se otvaraju šanse i za neke dodatne prilive, a i prijatelji vam mogu „nabaciti“ posao od kojeg biste mogli solidno zaraditi. Ma milina!

Ljubav
Slobodne Vage su već neko izvesno vreme u odličnom raspoloženju, ali i vrlo često u centru pažnje, gde god da se pojave. Tokom ove sedmice možete ostvariti jedno značajno poznanstvo i odmah „odlepiti“ na ovu osobu. Tu situacija nije potpuno „čista“ jer postoji neka forma prepreke da bi veza funkcionisala bez problema – ili je ova osoba zauzeta, ili dosta starija, ili živi daleko od vas. No, pošto ljubav ne bira, ostaje vam samo da pokušate da ove prepreke i lošije okolnosti, prevaziđete. Vage u emotivnim vezama i brakovima konačno mogu ostvariti neke svoje namere kada je voljena osoba u pitanju. Odlično je za dogovore i pokretanje bitnih pitanja u vezi. Međutim, neki od vas sada mogu početi i intenzivno da razmišljaju o osobi sa kojom su često u kontaktu, čak se upustiti i u tajni odnos sa njom...

Zdravlje
Mlađi pripadnici znaka uglavnom bi trebali da vode računa da se ne izlažu prejakom suncu. Kod starijih je situacija nešto komplikovanija – kontrolišite se redovno kod lekara!

Trenutno ste u periodu kada imate dane kada ne prestajete da jedete...kao i one u kojima preskačete obroke ili samo jedete voće. Koliko god to čudno zvučalo – vaš organizam sada tačno prepoznaje šta vam je potrebno. Slušajte svoje telo – vidite i sami da izgledate bolje nego ikada!

Posao
Možda je u ljubavi sada „mrtvo more“, ali je zato u poslovnom segmentu aktivnosti koliko god hoćete. I ne samo to – u tim aktivnostima se vi lično odlično snalazite. Jedna neočekivana ponuda može doći do vas na samom početku sedmice, i mislim da je malo verovatno da ovo možete odbiti. Ovo može biti ponuda saradnje sa strancima, ali vam i vaš nadređeni može poveriti jedan dosta ozbiljan zadatak. Generalno – iako ste svesni koliki doprinos dajete firmi u kojoj radite, ni malo vam nije pravo jer smatrate da niste cenjeni dovoljno. Čini mi se da će ovo tek doći u fazu preispitivanja...

Novac
Pare vas hoće i tu nema šta posebno da se priča. Doduše, vama sada ne bi bilo dovoljno da zarađujete tri puta ovoliko, ali to je već neka druga priča....Jedan savet – imate vi, blago meni, još dugovanja koja morate zatvoriti – bacite se na rešavanje ovih situacija!

Ljubav
Slobodne Škorpije su u ovom periodu uglavnom u varijanti „ista meta – isto rastojanje“. U prevodu – ništa novo na vidiku. Dođe vam prosto da dignete ruke od ljubavi i da se zamonašite. Malo šale, naravno – ali suština ostaje ista – ono pravo, što vam je toliko potrebno, za sada se ne nazire. Ukoliko volite da imate prolazne avanture i neobavezan seks – samo napred, bar to možete da dobijete kad god želite. Škorpije u emotivnim vezama i brakovima su u nekom periodu kada se ništa loše ne dešava, ali se isto tako – ne dešava ni ništa dobro, niti bilo šta što bi unapredilo vašu vezu. Sada ste u nekom „praznom hodu“, a itekako je moguće da je ovo samo zatišje pred buru, pa pokušajte da malo sami sa sobom razmislite da li ste uopšte u odnosu koji vas ispunjava, ili je vreme da se okrenete i odete...

Zdravlje
Zdravstveni segment je odličan. I više od toga. Ovo ne znači da trebate sebe da „gurate“ do krajnjih granica, već da morate naći vremena i za opuštanje i odmor.

Vi ionako ne volite da budete zatvoreni u kući, a ove sedmice će vam se non stop nuditi prilike da provedete vreme sa prijateljima, porodicom ili poslovnim partnerima na nekim ručkovima, večerama, proslavama. Sada će vam najviše prijati jako začinjena hrana. Uzimajte dovoljno tečnosti!

Posao
Ako ste započeli novi poslovni projekat ili ušli u nov saradnički odnos, početkom ove sedmice bićete pod velikim pritiskom i jako iznervirani što ništa ne ide po vašim planovima. Spustite malo loptu i pokušajte da pronađete neko prelazno rešenje. Zato su saradnje sa stranim firmama jako podržane tokom ovog perioda i možete proširiti poslovanje, ali i napraviti značajne promene u dogovorima koje idu vama u korist. Neke situacije će se raščišćavati, doduše uz vaš veliki trud, ali konačno možete da sagledate da vaši planovi idu ka realizaciji. Nezaposlenima dobro za privremeno poslovno angažovanje.

Novac
Početkom sedmice obratite pažnju, jer je moguć gubitak novca, bilo da vas neko pokrade, bilo da vam „ode“ kroz neisplative investicije. Ostatak sedmice je dobar i moći ćete bez većih problema da planirate i godišnji odmor i neke kupovine.

Ljubav
Slobodnim Strelčevima su i na dalje otvoreni uglavnom samo prolazni odnosi, nešto što najviše miriše na strast ili na brz uzlet kratkog daha. Pravo emotivno ostvarenje vam trenutno izmiče iz ruku, a možda sada ni niste spremni za tako nešto. Pojedini će sada ostvariti čak i komunikaciju sa nekim od bivših emotivnih partnera, verovatno je ovo osoba koja je ostavila dubok trag u vašem srcu i od koje ne možete tek tako lako „da pobegnete“. Odnos se može obnoviti, ali na koliko dugo – to je već pitanje. Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima su u nekoj fazi kada nisu sigurni da li su zadovoljni onim što imaju. Na prvi pogled, sve između vas dvoje funkcioniše stabilno, ali se vi sve vreme preispitujete. Pojedini pripadnici znaka mogu se čak odlučiti i na neku formu tajnog odnosa u ovom periodu.

Zdravlje
Ne mogu da kažem da ste se baš u potpunosti oporavili, ali ipak se osećate prilično dobro. Malo povedite računa o ishrani i sve će to biti dobro...

Pun Mesec u vašem znaku početkom ove sedmice, teško da će doprineti da budete disciplinovani po pitanju hrane. Otvoriće vam se apetit za domaću kuhinju, ali i za česte posete restoranima. Lako u ovom periodu možete nabaciti koji kilogram viška.

Posao
Jedan posao vam se može izmaći „za dlaku“ ali oko ovoga ne bi trebalo previše očajavati. Period pred vama će tek doneti neke jake poslovne šanse, potrebno je samo da ne odustajete. Ovo je naročito važno nezaposlenima, koji će tek krajem ove ili početkom naredne sedmice imati pravu poslovnu priliku. Generalno – više je nego očigledno da vaši planovi počinju da se realizuju. Dobijate vrlo bitne informacije početkom sedmice koje će promeniti dosta toga na bolje. Sada Jarčevi mogu pokrenuti i obnoviti i saradnje koje su neaktivne mesecima unazad. Poslovi sa strancima vam donose stabilnost.

Novac
Svidelo vam se to ili ne, neke ćete novce morati da izdvojite, verovatno za kućne troškove ili neke opravke, i to početkom sedmice. No, vaši prilivi nisu ni malo loši tokom ovog perioda, tako da ćete se prilično brzo oporaviti.

Ljubav
Ne kaže se bez razloga da „stara ljubav zaborava nema“...tako će i Jarčevi u ovom periodu nekako povremeno živeti u prošlosti, čak i ostvariti kontakt sa bivšim emotivnim partnerom, koji im je ostao „zakucan u srcu“. Ne bih da vas razočaram, ali vidi se ipak da ovde postoje nepremostive prepreke i da je malo verovatno da bi ova veza mogla ponovo zaživeti. No, prijaće vam da se podsetite na neke lepe zajedničke momente. Slobodni pripadnici znaka sada mogu doći u kontakt sa osobom koja itekako može da obeleži vašu emotivnu budućnost. Prepustite se onome što osećate. Jarčevi u emotivnim vezama će imati jedan kratak momenat napetosti početkom sedmice, ali će ovo biti lako prevazići. Ostatak nedelje je povoljan za vaše partnerske odnose, i možete se baciti i na planove o godišnjem odmoru.

Zdravlje
Malo ste iscrpljeni i malaksali, bez energije – naročito ako ste stariji pripadnik znaka. Bilo bi dobro da uradite neophodne kontrole.

Vama će stvarno ove sedmice biti teško ugoditi. Do polovine sedmice bićete suviše nervozni da biste mogli da jedete normalno i svaki zalogaj će vam zastajati u grlu. U drugom delu nedelje pak, nećete moći da se zaustavite i tamanićete slatkiše kao da vam život od toga zavisi...

Posao
Moguće je da će neki od vas sada želeti da naprave velike preokrete u svojim poslovnim saradnjama, pa nije ni čudo što će neki partnerski odnosi prestati da postoje. Doduše, ovo nikako nije minus za vas, vi ste u jednoj neverovatno dobroj poslovnoj fazi i lako ćete ostvariti drugu saradnju, još isplativiju od prethodne. Neki od vas će postaviti uslove koje druga strana neće želeti da ispoštuje, pa je moguće da ćete se samo okrenuti i bez pozdrava otići. Može vam se. Ostatak sedmice je podržan fenomenalnim uticajima koje će Vodolijama doneti dogovore sa bitnim poslovnim saradnicima.

Novac
Prolazni troškovi početkom nedelje vam ne prijaju, ali ćete biti u fazonu – plati ono što mora da se plati. Ne gurajte obaveze pod tepih, jer ćete pre ili kasnije morati da ih izmirite. Odlično je što su vaši prihodi sada vrlo stabilni i možete i da planirate neke kupovine koje su vam bitne.

Ljubav
Slobodne Vodolije su sada suviše podsticajno raspoložene, suviše sklone flertovanju i lakoj komunikaciji sa suprotnim polom, da je prosto malo verovatno da neka od ovih vaših „pričica“ može prerasti u bilo šta ozbiljnije. Doduše, ni vi niste trenutno nešto u varijanti vezivanja, i mnogo više vam odgovara da budete nesputani i slobodni. Odlično je vreme za izlaske i za nova poznanstva, pa dajte sebi dovoljno prostora da se opustite i da uživate bez ikakvih presija. Pojedini od vas će se ipak malo okrenuti bivšim emotivnim partnerima, čisto da se podsete kako je to nekada izgledalo...Oni u emotivnim vezama i brakovima početkom sedmice imaju problematičnu situaciju i verovatno burniju raspravu sa voljenom osobom. Ukoliko je vaša veza već neko vreme na „staklenim nogama“ sada može doći i do prekida.

Zdravlje
Ako imate problema sa pritiskom ili bolujete od kardio vaskularnih problema, ove sedmice morate biti na oprezu. I mlađoj populaciji je naglašena nervoza i stres.

Apetit vam i dalje varira tokom ove sedmice. Jedino za šta ste uvek gladni jeste voće, slatkiši, sladoledi. Takođe, prijaće vam sve vrste mlečnih proizvoda, naročito jogurti i kiselo mleko. Nećete biti skloni da jedete meso, a čak vam ni riba (koju inače obožavate) neće prijati naročito.

Posao
Privatnici u ovom periodu mogu ostvariti solidne poslovne dogovore, koji će se brzo pokazati kao jako isplativi. Generalno – pred Ribama je period dobrih poslovnih dogovora i uspostavljanja kontakata sa ljudima koji mogu unaprediti vaše pozicije ili vam osigurati stabilnost. Napete situacije u kolegijalnom okruženju, kojih je bilo više nego inače u prethodnom periodu, sada se lagano smiruju. Daleko je još to od potpune stabilnosti, ali se sada lakše razumete sa ljudima sa kojima radite na dnevnoj bazi. Pojedinima će usluga od strane prijatelja omogućiti dobijanje radnog mesta ili poslovnog projekta.

Novac
Iako ćete imati neke neplanirane troškove, to se neće u većoj meri odraziti na vaš budžet. Prilično ste se oporavili u finansijskom segmentu i pojedini će čak moći da odvoje i neki dinar „sa strane“. Ako imate nameru da ulažete – birajte drugi deo sedmice.

Ljubav
Slobodnim Ribama je moguće ljubavno ostvarenje kroz poslovni ili prijateljski segment. Iako ste mislili da trenutno baš i niste otvoreni za romansu, poznanstvo sa jednom osobom će vas vrlo brzo dovesti do „tačke ključanja“. Ovo je priča koja itekako ima šanse da se razvija, pa se prepustite dešavanjima i uživajte. Neki od vas sada mogu imati i kratkotrajnu komunikaciju ili susret sa bivšim emotivnim partnerom. Iako se ovo neće nastaviti za sada, nećete moći da poreknete da vas je cela situacija prilično uzdrmala. Oni u emotivnim vezama i brakovima biće u promenljivoj fazi. Prvi deo sedmice je napet, sa malo komunikacije, a ako je i bude – biće uglavnom loša. Ostatak sedmice vam donosi smirenje i ponovno okretanje jedno ka drugom. Sada je pravo vreme za planove o zajedničkom odmoru.

Zdravlje
Bolji ste u zdravstvenom segmentu nego inače, ali se i na dalje povremeno provlače padovi u melanholiju i neraspoloženje. Biće to bolje vremenom...

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava