Nedeljni horoskop: 23. - 29. maj 2016.

Pročitano: 1363 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 23. do 29. maja 2016. godine!

Opa! Neka nova energija je obuzela Ovnove, osećate se mnogo življe, spremni ste za akciju u svakom mogućem smislu...a napadi gladi i potreba da jedete non – stop su nestali kao rukom odneseni....Ipak savet za vas – pecivo koje zamišljeno grickate dok trčite tamo amo po gradu – nije pravi obrok...

Posao
Poslovno putovanje od koga ste mnogo očekivali, može biti odloženo ili nećete dobiti rezultate kojima ste se nadali. Ovo je pogotovo aktuelno ako pokušavate da ostvarite novu poslovnu saradnju. Budite svesni da vam sada oko svega treba mnogo više truda, čak i ponavljanje pokušaja, ali definitivno ne biste trebali da odustanete. Otežavajuće okolnosti će biti naglašene naročito u prvom delu nedelje. Poslovna komunikacija i prepiska sa saradnicima iz inostranstva može vam biti prilično naporna, jer teško dolazite do usaglašavanja. Ipak, dosta nejasnoća sada možete razrešiti. Velika podrška drugih za vaše planove.

Novac
Neki neplanirani troškovi definitivno vam neće prijati. Takođe, novac koji očekujete može kasniti ili ćete dobiti manje od onoga što ste realno i zaradili. Ove sedmice vam definitivno sledi da „skrešete“ svoj budžet i prilagodite se novonastalim okolnostima.

Ljubav
Iako će neki Ovnovi biti „povučeni“ mogućnostima da obnove vezu sa bivšim partnerom, možda bi bilo bolje da još jednom razmislite pre nego što se upustite u celu priču. Naime, vama se dragi moji pojavljuje potpuno nova osoba koja bi vam itekako mogla zavrteti mozak i učiniti da hodate po oblacima. Jake strasti i privlačnost kojoj je teško odupreti se. Mogućnosti za poznanstvo su na kraćem putu, seminaru, čak se može desiti da je to neko ko dolazi u vaš komšiluk i okolinu. Ako imate partnera, pred vama dvoma su dani kada se neki veliki problemi mogu rešiti. Doduše, to neće ići potpuno lako, neko razmimoilaženje će morati da postoji, kao i povremene varnice. Ipak, voljena osoba je spremna za otvorenu komunikaciju a i vi ćete brzo slediti njen primer. Ukoliko ste u braku, situacija je dobra.

Zdravlje
Temo života je povremeno malo naporan za vas. Nađite više vremena za odmor. Grlo i pluća su slaba tačka starijoj populaciji.

Vaši apetiti su se u velikoj meri smanjili (bar u onoj varijanti da morate da raskopčavate pantalone posle ručka da biste mogli da udahnete) i sada se vracate na onu varijantu – raznovrsno i od svega po malo. Vaš organizam će tačno umeti da prepozna kada je dosta – poslušajte ga.

Posao
Možda će ovo biti pomalo naporna poslovna sedmica, ali će vam se definitivno sav trud isplatiti. Tranzitno Sunce i Venera su u vašem polju posla i novca i vi ćete se baciti na sve one situacije koje do sada niste uspevali da razrešite i pokrenete. Energija u poslovnom segmentu je drugačija i lakše se dolazi do kompromisa, mada ćete i vi i druga strana morati da napravite određene ustupke. Odlične pozicije za one koji tek traže posao. Sada možete pokrenuti i poslovnu komunikaciju sa strancima, jer će se neke prilike dosta neočekivano otvoriti. Odličan period za one koji se bave privatnim biznisom.

Novac
Finansijski segment je u velikom napredovanju. Ako želite da investirate novac, sada to i možete učiniti, naročito ako će on biti potrošen na reklamu ili proširenje poslova. Iskoristite ovaj povoljan period da biste se rešili nekih neprijatnih zaostataka po pitanju obaveza.

Ljubav
Vaša vladarka Venera prelazi početkom ove sedmice u znak Blizanaca. Očekuje je opozicioni susret sa Marsom, partnerskom planetom, ali i planetom koja donosi velike strasti i bure u emotivnom životu. Dobro je što će se u emotivnim vezama sve ovo samo začiniti vaš ljubavni život i pokrenuti vas lično ka ostvarenju nekih planova sa partnerom. Vi ćete biti spremni na unošenje nekih noviteta u vezu, što će samo unaprediti odnos sa voljenom osobom. Ako ste od onih Bikova koji su ranije imali neku „kombinaciju“ sa strane, sada biste mogli doći u iskušenje da je obnovite. Ukoliko ste usamljeni, ovi aspekti definitivno mogu doneti novu osobu u vaš život, ali budite svesni da je ovo jedan intenzivan i snažan početak, maltene fatalna privlačnost i pitanje je koliko može trajati u vremenu.

Zdravlje
Zdravstveni segment je pomalo nestabilan. Starija populacija bi trebalo da povede više računa. Kod mlađih se mogu javiti problemi sa kožom.

Sunce i Venera u vašem znaku daju što se kaže „zdrav“ apetit. U vašem slučaju to znači da ćete jesti taman onoliko koliko treba i uživati u svakom zalogaju. Doduše, malo češće ćete klopati van kuće, u nekom zanimljivom društvu, ali tako je samo slađe, zar ne?

Posao
Dosta toga ste uspeli da rešite, a neke nedoumice sada možete privesti kraju. Situacije koje su vas opterećivale konačno dolaze na dnevni red i na njih možete staviti tačku. Shvatite da je sada vaš uticaj u poslovnom segmentu veliki i da od vašeg angažovanja i spremnosti da napravite neke kompromise, zavisi pokretanje jedne saradnje koja može biti dosta ozbiljna. U prvom delu nedelje ćete  funkcionisati nešto teže, moguće je da ćete imati i neprilika u najbližem poslovnom okruženju, ali ovo uspevate da završite na miran način dosta brzo. Sada je pravi trenutak da se nezaposleni aktiviraju više.

Novac
Možda očekujete neke veće isplate tokom ove sedmice, ali nećete u potpunosti biti zadovoljni. Istina je da vam neke zarade dolaze na brzinu i neočekivano, ali će vam takođe i troškovi biti povećani. Dodatno angažovanje je sada vrlo isplativo.

Ljubav
Dragi Blizanci, ako budete mudri (a ne sumnjam da jeste) pred vama su neki divni, predivni trenuci sa voljenom osobom. Neime, i Venera i Sunce su u tranzitu kroz vaš znak i probudili su vas na svaki mogući način. Zato poslušajte savet i nemojte čačkati svoje drago biće nekim optužbama, nekim sumnjičenjima. Umesto toga, aktivirajte se, jer sada to itekako možete, priredite nezaboravne momente svom partneru! Pred vama su dani koji mogu biti ispunjeni  ljubavlju, sa varnicama strasti koje vrcaju na sve strane! Ma uživajte! Ni oni koji su slobodni neće proći ni malo loše. Nema te osobe koju sada ne možete osvojiti, pa je pravi trenutak da se „bacite“ u jednu ljubavnu priču. Ono što započinjete sada ima sve predispozicije za trajnost. Prema tome – pravac u nove ljubavne pobede! Začinite ovaj period srećom i zadovoljstvom!

Zdravlje
Zdravstveni segment je dosta dobar, mnogo više energije imate nego u prethodnom periodu. Ipak, stariji bi i dalje trebali da obrate više pažnje na sebe.

Dosta ste bolje, mora se priznati. Energija vam je potpuno drugačija, osećate se bolje i to se na vama odmah i vidi. Uživaćete tokom ove sedmice u lakim obrocima, a sa zadovoljstvom ćete svratiti i u neki malo egzotičniji restoran, i to najradije sa prijateljima.

Posao
Rakovi su u poslovnom segmentu ostavili za sobom najveći deo tereta koji ih je u prethodnom periodu pritiskao. Vreme je da se „bacite“ na neke nove poslovne projekte i da prihvatite šanse koje će vam se ukazivati. Za svoje ideje imate podršku od strane nadređenih osoba. Sada ćete tražiti neke nove načine, osmišljavati nove pristupe u okviru poslovnih saradnji, i sve ovo će vam se vrlo brzo pokazati kao ispravan put. Doduše, prihvatite da je ovo samo početak, dosta dobar, ali da još mnogo toga treba uraditi da bi se vaši poslovni projekti i saradnje ustalili i davali najbolje rezultate.

Novac
Do polovine sedmice ćete verovatno imati neko opterećenje po pitanju troškova ili dugovanja, ali nakon toga prilično vam je čist put u finansijskom segmentu. Otvoriće se šanse i za neke nove načine zarađivanja, verovatno preko privatnih angažmana.

Ljubav
Dragi slobodni Rakovi, ukoliko ste uspeli da prevaziđete neku emotivnu prošlost, tokom ove sedmice možete imati jaču komunikaciju sa osobama sa kojima dolazite u kontakt. Na žalost, ne vide se neki konkretni počeci emotivnih priča, ali ćete makar lagano flertovati i osećati se mnogo bolje nego inače. Doduše, neki od vas mogu ući i u jedan neobavezan odnos, ali budite svesni da je malo verovatno da se ovo može pretvoriti u neku ozbiljniju ili dugotrajniju priču. Ako vas taj bivši partner još uvek muči i šeta vam po mislima, ne dozvoljavajući da nastavite dalje u ljubavi, sada kontakt sa njim možete ostvariti....Ako imate voljenu osobu, pokušajte da neke stare probleme ne izvlačite ponovo na dnevni red. Pojačajte svoju komunikaciju sa partnerom, i uvedite novine u odnos. Raspoloženje je bolje.

Zdravlje
U prvom delu sedmice još ste pod nešto lošijim uticajem planeta. Pripadnici starije populacije bi trebali da odrade analize krvi, a mlađi da se čuvaju povreda i virusnih infekcija. Drugi deo nedelje je znatno bolji.

Odlično ste! Puni ste entuzijazma, radosni i rapoloženi. Ponovo imate onaj osećaj da je život lep i da brige treba odgurnuti što dalje od sebe. Sa prijateljima ćete organizovati neka okupljanja sa dobrom klopom i brdom odličnog raspoloženja. Doduše, jedan ručak pred kraj nedelje će vam „presesti“...

Posao
Nemojte dozvoliti da vas drugi svojim ponašanjem i bahatošću izbacuju iz takta. Valjda ste do sada naučili da u svom poslovnom okruženju imate osobe koje kao da se trude da vas ometaju i da vam odvlače pažnju, pa se potrudite da im ne pridajete suviše značaja. Najbolji savet za vas je da se okrenete ka svojim prioritetima i da zanemarite kancelarijska prepucavanja. Nekih sitnih nerviranja može biti i zbog problema sa papirologijom i u dogovorima, ali sve se ovo lako prevaziđe, samo ako se ima dovoljno volje. Ne očekujte neke značajne napretke u ovoj sedmici, i na dalje je tempo događaja spor.

Novac
Novac dolazi nekim ujednačenim tempom, imate prilika čak i za prilive preko dodatnog angažovanja....jedino što vas u ovom periodu jako muči jesu povećani troškovi i dugovi koji vam stoje nad glavom. Tu neke velike pomoći nema, osim da polako raščišćavate sve redom....

Ljubav
Ukoliko ste jedan od slobodnih pripadnika znaka, definitivno vam ove sedmice neće biti ni malo dosadno. „Čačkaće“ vas neki bivši partneri, pojavljivaće se i neke nove i zanimljive osobe, a vi ćete se osećati baš baš dobro i poletno, spremni na malo ili malo više ljubavi u svom životu. Velike su šanse da ćete jednu priču i započeti, sa sve varnicama i vatrometom....Sad, naravno – pitanje je da li je ovo „ona prava“ osoba ili još jedno prolazno ljubavno dešavanje. Vi sačekajte da vreme prosudi šta je u pitanju, a u međuvremenu – uživajte! Oni u emotivnim vezama em dozvoljavaju da im se druge osobe mešaju u vezu, em nikako da sa voljenom osobom prevaziđu neke probleme koji se konstantno ponavljaju. U boljoj ste poziciji od partnera, pa unesite vi potrebne promene i dobro raspoloženje u svoj odnos....

Zdravlje
Mnogo jača energija je sada aktivna kod vas, i kako dani budu odmicali osećaćete se sve bolje i bolje. Jedan komplikovan period je sada već  iza vas.

Pa, možda biste vi i voleli da možete da se opustite kod kuće sa članovima porodice i uživate u nekim zajedničkim ručkovima....No, vremena kao da je premalo tokom ove sedmice i na žalost, uglavnom ćete jesti „s nogu“ čisto da biste utolili glad. Grickalice i brza hrana će postati deo vaše svakodnevice.

Posao
Prvi deo sedmice je definitivno napet u poslovnom segmentu. Moraćete da se angažujete oko nekih situacija koje su vam prilično komplikovane, a verovatno će i međuljudski odnosi dosta „klackati“. Budite pametni i strpljivi i pregurajte ovaj period. Sada možete imati neke jako dobre ideje, razmišljati i o pokretanju privatnog biznisa, ali vam se savetuje da ne žurite, već polako razradite ono što ste zamislili, napravite dobar plan i sačekajte još malo na realizaciju. Ne brzajte sa sklapanjem novih ugovora, dobro razmislite o onome što vam je ponuđeno i što se očekuje od vas, pa tek onda delajte.

Novac
Porast troškova će vas prilično neprijatno iznenaditi, jer ovo niste očekivali. Ne može se reći da ste u finansijskom segmentu u ovom periodu stabilni, zato morate na mudar način raspolagati sa onim što posedujete. Niti je vreme za rasipanje niti za neka veća ulaganja.

Ljubav
Drage su nam slobodne Device i dalje pod velikim uticajem prošlosti i bivših emotivnih partnerstava. Da nešto možete uraditi po tom pitanju, to zaista stoji, a koliko će te „reanimirane“ veze moći da traju, to je već drugo pitanje. Mešaju se želja za stabilnošću i novoobnovljene strasti, pa bi neki od ovih odnosa, ukoliko oboje budete pametni i spremni na kompromis, i mogle da traju u vremenu. No, videćemo tek šta budućnost tu donosi. Ako ste ušli u nešto potpuno novo, i to je u priličnoj meri „obojeno“ karmičkim aspektima pa nemojte odmah leteti nebu pod oblake....sačekajte da vidite kako će ove veze teći na dalje....U najboljoj situaciji su one Device koje imaju emotivnog partnera, jer stabilnost i razumevanje između vas dvoje jačaju sve više i povremene sitne probleme će biti lako prevazići....

Zdravlje
Istina je da se dosta bolje osećate, ali je zdravstveni segment i dalje promenljiv. Naročito je starijoj populaciji imunitet krhak. Vodite računa o sebi.

Ma ko još o hrani razmišlja kada je tako dobro raspoloženje, i toliko ljudi ima koji jedva čekaju da se druže sa vama....Međutim, kada budete odlučili da počastite nekog ili da spremite ručak za prijatelje ili drage osobe, potrudićete se da sve bude cakum-pakum. I potrošiti brdo novca na pripreme....

Posao
Da će vam biti lako u poslovnom segmentu – pa baš i neće. Ljudi kojima ste okruženi će vas izbacivati iz takta, ponavljati iste greške po stoti put, opterećivati vas nevažnim sitnicama i detaljima. Takođe, dogovori za koje ste mislili da su već pred završetkom, konstantno će se vraćati na neke izmene, dopune, ispravke. Stoji da će vas sve ovo jako nervirati, ali stisnite zube i izgurajte makar prvu polovinu sedmice, jer se već nakon toga sve nekako samo od sebe „sleže“ i raščišćava. Imate dobre ideje, kreativnost je naglašena i možete pokrenuti nešto potpuno novo ili dobiti projekat koji ste baš priželjkivali.

Novac
Da će novca biti – to stoji. No, čini mi se da će i troškova biti, i to više nego inače. Nekako ćete uspevati da balansirate, a kako ćete to izvesti – to verovatno samo vi znate. Makar će vam neki dodatni poslići doneti još po neki dinar više u džepu....

Ljubav
Slobodne Vage su se probudile u potpunosti. Svesni ste uticaja koji ostavljate na osobe sa kojima dolazite u kontakt i sa zadovoljstvom ćete flertovati i osvajati. Ove sedmice, mora se priznati, vuku vas jake strasti, a tu mesta za neku pravu emotivnu priču zaista nema. Ako nešto budete pokrenuli, to može biti na neobaveznim osnovama ili u formi avanture. Još ćete vi morati da sačekate na onu pravu ljubav. Ako ste u emotivnoj vezi, prva polovina nedelje definitivno nije jednostavna za vas. Mešaju se ljubomora, strast, potreba da partneru neke stvari „skrešete“ u lice. Vi lično ste u pomalo nestabilnom raspoloženju a i sami ste svesni da na ovaj način možete ozbiljnije poljuljati svoje veze. Probajte da malo „iskulirate“ i malo se smirite – trošite ovu povećanu energiju u spavaćoj sobi sa voljenom osobom!

Zdravlje
Budite malo obazriviji, jer postoji mogućnost povreda. Kod starije populacije su moguće bakteriološke ili virusne infekcije.

Ispada da ste konačno uspeli da pronađete šta vam zaista prija. Moguće je da su Škorpije na novom režimu ishrane koji im u potpunosti odgovara i čini da se osećate „kao novi“. I imunitet i raspoloženje su se popravili u potpunosti i sada već opuštenije možete uživati u slatkim i slanim zadovoljstvima...

Posao
Međuljudski odnosi su sada prilično pod tenzijom i biće teško održati neku normalnu svakodnevnu komunikaciju sa onima kojima ste okruženi u poslovnom segmentu. Problematičan je odnos sa kolegama i saradnicima, ali i sa onima koji su vam nadređeni, pa vam se savetuje da se više posvetite poslu, a manje raspravama. I sami znate da ste kao radnik odlični, ali da imate prilično oštar jezik, kojim možete napraviti veliku štetu, prvenstveno sebi. U dogovorima sa poslovnim partnerima kompromis je neophodan, koliko god vam se neke situacije ne dopadale. Biće vremena da kažete šta imate, ali ne sad.

Novac
Imate neke odlične šanse za dobru zaradu, a dobićete neke mogućnosti i za dodatne prilive koje niste očekivali. Ono što vam i dalje stoji kao loše jesu povećani troškovi, pa gledajte da balansirate i da se snalazite. Jedno dugovanje ćete morati da platite, koliko god vam to ne prijalo....

Ljubav
Za slobodne Škorpije ovo je jedna prilično nestabilna sedmica. Strasti u vama su jake, a ako postoji osoba koja vam se dopada već neko vreme, svim silama ćete se truditi da je osvojite. Da je moguće da tokom ove nedelje dođe do vašeg spajanja, to stoji, pa šta da vam kažem osim – dajte sve od sebe! Ako nemate nekog za koga ste zainteresovani, okretaćete se ka bivšim ljubavnicima, tražeći samo prolaznu razonodu i neobaveznu avanturu. No, dobro, ni to nije toliko loše sve dok ne uplićete pojam „ljubav“ jer njoj ovde definitivno mesta nema. Ako imate partnera, neke tenzije su prilično jake u prvom delu sedmice. Nemojte upasti u grešku i početi sa izvlačenjem starih problema ponovo na dnevni red. Umesto toga, zgrabite svoje voljeno biće i svu ovu povećanu energiju potrošite na ljubav, strast i uživanje!

Zdravlje
Iako ste dosta bolje nego ranije, još uvek zdravstveni segment nije stabilan. Naročito bi starija populacija trebala da više vodi računa o sebi. Uradite krvnu sliku.

E pa svaka čast....i Strelčevi su rešili da naprave neke ozbiljne promene kada je hrana u pitanju. Doduše, kod nekih će to biti posledica toga što su se zaljubili i sada hoće da izgledaju što je bolje moguće. Nije bitno šta vas je pokrenulo, važno je da ste sada spremni i za malo rekreacije....

Posao
Nisam sigurna koliko u ovom trenutku možete da se oslonite na druge. Istina je da su vam saradnici neophodni, ali se vrlo lako može dogoditi da više smetaju nego što vam pomažu u poslu. U postojećim partnerskim odnosima i sa kolegama ćete imati dosta napete dane, naročito u prvom delu sedmice. Dogovore će biti teško ispoštovati, a moguće je da će druga strana i kršiti neke odredbe ugovora, i biti jaka samo na rečima, a na delu – vrlo problematična. Prikupite sve živce koji su vam preostali i pokušajte da funkcionišete, mada budite svesni da ćete silom prilika, morati da pravite kompromise i prilagođavate se.

Novac
U finansijskom segmentu stanje je vrlo promenljivo. Zarade vam dolaze prilično haotično i nikada ne znate da li možete računati na njih ili ne, a troškovi vam konstantno stoje nad glavom. Moguće je da kroz jednu rizičnu investiciju i izgubite pare u prvom delu nedelje.

Ljubav
Pred vama je sedmica jakih strasti i uzbuđenja, koje će se povremeno graničiti sa tenzijom i mogućnostima za sukob sa partnerom. Koliko god da je vaša veza stabilna,ipak u ovim danima treba biti oprezan, jer će neke međusobne optužbe, pa i nekontrolisane izjave biti jako naglašene. I vi i voljena osoba umete biti do u beskraj tvrdoglavi i ako se budete takmičili u tome ko će pobediti, pred vama su neki vrlo nezgodni, ispunjeni turbulencijom dani. Ako sve ovo pretočite kroz strast i zajedničke aktivnosti, u velikoj meri ćete ublažiti situaciju i dati priliku vašem odnosu da napreduje. Oni koji su slobodni i dalje su okupirani emotivnom prošlošću. Odnos može biti ponovo pokrenut kroz strast, ali je veliko pitanje na koji način će biti nastavljen dalje. Ako želite da ga sačuvate – idite polako.

Zdravlje
Nikako ne uspevate da se energetski podignete i oporavite u potpunosti. I dalje ste podložni svim virusnim i bakteriološkim infekcijama.

Niste u potpunosti u savršenom raspoloženju, ali su neke važne promene ipak očigledne. Tokom ove sedmice vas očekuju i neki lepi događaji, na kojima ćete moći da se opustite i uživate i u društvu i u dobrom obroku. To vam je sada i najpotrebnije – malo mira i kvalitetna hrana...

Posao
I u poslovnom segmentu će biti potrebno da prevaziđete neke probleme u svom poslovnom okruženju. Sunce i Venera koji tranzitiraju kroz vaše polje posla donose vam nove mogućnosti za napredovanje, ali ljudi sa kojima sarađujete su pomalo nepouzdani, i nećete moći da se oslonite na njih. Ne očekujte mnogo od tuđih obećanja, više se usmerite na ono što vi lično možete uraditi. Potrebno je biti strpljiv i oprezan u novim dogovorima, jer se mogu potkrasti propusti. Pojedini Jarčevi će pokušavati da na nove načine pristupe rešavanju stare problematike, što će se pokazati kao dosta uspešno.

Novac
Vaši su finansijski prilivi dosta ujednačeni, ali imate veliki problem sa zaostalim obavezama i povećanim troškovima. Nikako ne uspevate da neke obaveze zatvorite, a ako vam zatreba da pozajmite novac, verovatno je da ćete to i uspeti, ali sa kratkim rokovima vraćanja.

Ljubav
Slobodni Jarčevi pred sobom imaju mogućnosti i za aktivaciju bivših emotivnih partnerstava, ali i za nešto potpuno novo u svom životu. Ako je u pitanju prošlost, razmislite da li se više vredi truditi oko nje ili ste se već umorili od konstantnog prekidanja i novih početaka. Ako vam se dopao neko koga ste tek upoznali, šanse da pokrenete emotivnu priču su velike, ali sa ovako naglašenim strastima treba biti oprezan da se ne „istrošite“ već u početnim koracima odnosa. Pokušajte da polako upoznajete drugu stranu i na taj način sebi date priliku da ova priča traje. Kod onih koji su u vezama stoje promenljive situacije. Ukoliko pustite da neki problemi ponovo izlaze na dnevni red i da vas sukobljavaju, imaćete dosta napete dane pred sobom. Pokušajte da uvedete više tolerancije i strpljenja u svoju vezu.

Zdravlje
Zdravstveni segment ide ka poboljšanju. Imate mnogo više energije nego inače i polako se oporavljate od prethodnog lošeg perioda.

Kada se Vodolijama zaljubljeni leptirići razlepršaju po stomaku, hrana padne u neki sto deseti plan....Tako da, dragi moji, ove sedmice ćete uglavnom živeti od ljubavi...dobro, možda tu s vremena na vreme „padne“ i neki pravi obrok, ali poentu ste shvatili – sada vas hrana ni malo ne interesuje....

Posao
U poslovnom segmentu su naglašene promene, pa bi bilo dobro da obratite pažnju na ono što se dešava oko vas i prilagodite se novonastaloj situaciji. Tenzija postoji, ali ako budete pametni, sve ćete uspeti da prevaziđete bez velikih problema. Nove ideje i kreativnost su vas obuzeli, pa je lako moguće da se upustite u nešto što do sada nikada niste radili. U vašem poslovnom okruženju postoji mogućnost za međukolegijalne sukobe, pa bi valjalo da se držite dalje od svega ovoga i ne budete uvučeni u neka besmislena prepucavanja. Odnosi sa saradnicima iz inostranstva se komplikuju.

Novac
Neke zarade možete ostvariti na brzinu, ali se nemojte uvek oslanjati na svoju sreću, ulažite pametno da ne biste preko noći izgubili. Generalno gledano – nešto je bolja situacija u finansijskom segmentu, ali i na dalje ne možemo reći da ste se stabilizovali.

Ljubav
Tranzit Sunca i Venere kroz vaše polje ljubavi doneće Vodolijama velike aktivnosti u ovom segmentu. Kod nekih od vas biće šansi za ponovno ostvarenje sa partnerom iz prošlosti. Drugi će se pak okrenuti novim i zanimljivim osobama koje se pojavljuju. Snažno ćete se usmeriti na pokretanje jače komunikacije, pa i emotivne priče, jer je ovo neko ko vas u isto vreme i intelektualno i seksualno privlači. Bilo bi dobro raspitati se da li je ova osoba u potpunosti slobodna ili vuče neki emotivni teret....Oni koji su u emotivnim vezama, imaju dosta jake predispozicije da se više povežu sa voljenom osobom i uvedu neke nove elemente u svoj odnos, koji bi vas samo dodatno povezali. No, ovo sve možete pokvariti ako budete izvlačili neke prošle probleme i situacije ponovo na dnevni red. Ne opterećujte se sitnicama.

Zdravlje
Dosta se dobro osećate i zdravstveni segment će uglavnom funkcionisati bez većih problema. Nemojte juriti nigde, jer postoje mogućnosti za povređivanje.

Tokom ove sedmice ćete imati malo vremena da se posvetite svojoj porodici, pa ćete one dragocene trenutke kada ste zajedno provoditi u dobrom i veselom raspoloženju, uz ukusnu i raznovrsnu hranu.  Dobar apetit, ali imate mere i znate da prekinete „kada je najslađe“.

Posao
Gužva i napetost u poslovnom segmentu biće naročito naglašena u prvom delu sedmice. Em su međuljudski odnosi problem, em će se javiti i sto sitnica koje će vas izbacivati iz takta – neka kašnjenja, frka oko dokumentacije, problemi sa tehničkim uređajima – kao da se sve namešta da vas dodatno usporava i odugovlači neke situacije koje su vam važne. Udahnite duboko i spremite svoje živce. Ne budite nervozni u saradničkim odnosima i ne dolivajte ulje na vatru. Pojedine Ribe će smatrati da je pravo vreme za pokretanje privatnog posla. Dobro ovo razradite kao ideju i ne žurite nigde.

Novac
Novac koji očekujete će sigurno doći, ali je takođe sigurno da ćete imati i problem vezano za njega – ili je u pitanju kašnjenje, ili nije ispoštovan dogovor, pa će ga biti manje. Generalno gledano – finansijski segment je promenljiv i nestabilan.

Ljubav
Slobodne Ribe su se u velikoj meri oslobodile nekog balasta prošlosti i sada su spremne za novitete u svom životu. Osobe koje se pojavljuju (najverovatnije preko poslovnih okolnosti) mogu buditi u vama veliko interesovanje, ali odnos sa njima bi mogao biti na neobaveznim osnovama, pa razmislite dobro da li je to ono što želite. Ukoliko ste u emotivnoj vezi, koliko god i vi i partner to želeli, ne uspevate da se usaglasite i uklopite. Naročito su bračni odnosi otvoreni za ovu problematiku, pa manjak zajedničkog vremena a višak tenzija i napetosti može donositi sukobe i rasprave. Pokušajte da se koliko toliko prilagodite i nađete mogućnosti za kompromis i neke opuštenije trenutke.  Ako partner tvrdi da ga nekim svojim postupcima pritiskate, razmislite dobro i pokušajte da ovo i promenite.

Zdravlje
Nervoza, povremeno apatičnost i gubitak energije. Istina je da se ipak bolje osećate nego ranije, ali daleko ste vi još od one svoje stare forme....samo polako i vodite računa o sebi.

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava