Nedeljni horoskop: 18. - 24. april 2016.

Pročitano: 1194 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 18. do 24. aprila 2016. godine!

Pošto ove sedmice možete povremeno imati problema sa visokim krvnim pritiskom, naročito starijoj populaciji Ovnova preporučujemo da u ishrani koriste što više heljdu. Ova korisna namirnica ne samo da snižava pritisak, već i pomaže kod problema sa želucem i čini kožu zdravijom i lepšom.

Posao
Iako vladar vašeg znaka ove sedmice kreće retrogradnim hodom i imaćete jedan period prilagođavanja drugačijoj energiji i tempu u poslovnom segmentu, ipak je ovaj period dosta povoljan za vas. Naravno, potrebno je da naučite da sa saradnicima koji su vam bitni morate imati odnos koji je korektan i pun poštovanja i ne brinite se – sve će funkcionisati u nekom ustaljenom ritmu. Stoje i velike mogućnosti promena, nove šanse koje će se otvoriti kroz kontakte koje ste ostvarili, a moguće je i da vas neko od prijatelja „pogura“ u pravom smeru. Odlične mogućnosti za one koji su nezaposleni.

Novac
Konjukcija Venere, koja vlada vašim poljem novca, sa Uranom donosi itekako mogućnosti za iznenadne prilive, ili za one koji idu kroz neku formu rizika. No, malo opreza mora da postoji, jer gde je iznenadni dobitak, tu može biti i iznenadni gubitak. Kolo sreće se očas okrene na drugu stranu...

Ljubav
Venera u vašem polju ličnosti ove će sedmice napraviti trigon sa retrogradnim Saturnom i konjukciju sa Uranom. U isto vreme, vladar vašeg znaka, Mars, krenuće retrogradnim hodom. Sve u ovom periodu zvuči i izgleda kao da ćete neki malo, a neki malo više – da krenete u prošlost. U emotivnim odnosima hajte naučite da spustite loptu u odnosu sa partnerom, da ovi aspekti, naročito konjukcija sa Uranom u drugom delu nedelje, ne bi doveli do „pucanja“ . Potrudite se da ne provocirate i ne podbadate jedno drugo, a ako se neke stvari koje ne biste želeli, otkriju iz prošlosti, onda samo mogu da vam poželim sreću u pokušajima da se objasnite sa voljenom osobom. Slobodnima aktuelni bivši ljubavnici, ali i kontakti na brzinu, neobavezni, preko prijatelja, izlazaka, interneta i društvenih mreža.

Zdravlje
Osećaćete se ove sedmice malo „ošamućeno“ a stariji bi mogli imati problema sa pritiskom. Biće potrebno malo više vremena posvetiti sebi.

Vama bi prijalo da  jednom dnevno konzumirate po šaku orašastih plodova. Kombinacija od malo oraha, badema, golice i suncokreta pomoći će kod pročišćavanja krvi, izbacivanja toksina iz organizma, ali će doprineti i pravilnom lučenju hormona. Ubacite i malo suvog grožđa i kajsije – i možete i da se zasladite!

Posao
Sve ono što ste u prethodnom periodu pokrenuli, sve ono oko čega ste se trudili (a sigurna sam da ste dali sve od sebe) sada će konačno početi da donosi rezultate. Požurite još dodatno po nekim pitanjima ili poslovnim projektima, jer je još malo vremena ostalo do mogućnosti realizacije. Dosta toga je pri kraju i tempo dešavanja će se svakako ubrzati. U kontaktima sa poslovnim partnerima i saradnicima budite stabilni, racionalni i pribrani, jer će tokom sedmice biti par situacija kada bi moglo doći do razmimoilaženja i nesuglasica. Ne dozvolite da neke sitnice pokvare dugo formirane odnose.

Novac
Vaši su materijalni prilivi tokom ovog perioda postavljeni dosta skladno, u smislu da ćete imati potrebna sredstva da zatvorite neke obaveze. Ne bacajte se u neke veće troškove i ulaganja, pogotovo ako ulažete u nove poslove.

Ljubav
Vaša će vladarka Venera tokom ove sedmice ostvariti kontakt sa retrogradnim Saturnom i Uranom, što će Bikovima prvenstveno dati mogućnost da se malo vrate u prošlost. I Merkur u vašem znaku, koji je ušao u svoju „senku“ i sprema se za retrogradno kretanje, opet baš tu istu prošlost naglašava. Dakle – nešto osnovno kod vas bi sada bilo – prošlost se mora definisati. Neka vrata će se ponovo otvoriti širom, neka druga ćete zalupiti i zatvoriti iz sve snage, na taj način dajući sebi priliku da se oslobodite i da rasterećeni krenete dalje, u potragu za pravom ljubavi. Ako vam prošlost više ne predstavlja opterećenje i sa njom ste odavno završili, sada ćete želeti da se pustite i prepustite. Izlazićete sa prijateljima, družiti se, možda se zaljubiti na brzinu....U postojećim emotivnim vezama – samo se sklanjajte od svađa...

Zdravlje
I sami znate da je stres generalno najveći neprijatelj zdravlja i da vam od njega uvek idu problemi. Zato bi bilo dobro da nađete dovoljno vremena za sebe da se opustite i rasteretite.

Pošto ste u periodu kada ćete u manjoj ili većoj meri imati problema sa radom creva i zatvorom, preporučujem vam jednostavno i provereno sredstvo....Jedna kašičica jabukovog sirćeta u čaši tople vode svako jutro, odmah posle buđenja...Em efikasno, em puno kalijuma, koji vam je sada neophodan.

Posao
Saradnici pojačavaju tempo, a vama će to doneti poteškoće da se prilagodite, naročito u prvim danima sedmice. Ove nedelje nekako niste na istim talasnim dužinama sa ljudima sa kojima blisko sarađujete, pa će biti potrebno mnogo kompromisa da biste sve završili uspešno. Dosta toga ste u prethodnom periodu uspeli da odradite, i svesni ste da su neki projekti pri kraju, samo još treba uraditi na pravi način završnicu, a vi pomalo gubite energiju. Ne dozvolite da napravite neki propust u poslednjem trenutku. Ideje o kojima već dugo razmišljate sada možete otpočeti i da realizujete. Ne žurite.

Novac
Očekujte porast troškova koje niste planirali i blaže finansijske probleme u prvom delu sedmice. Nakon toga stvari počinju da idu nekim normalnijim, stabilnijim tokom. Blizancima sada stoje mogućnosti za dobitke u igrama na sreću.

Ljubav
Ukoliko ste slobodni, sve su vam mogućnosti za nova poznanstva i neke zanimljive priče i pričice otvorene. Izlasci, druženja sa prijateljima, neke zabave, veselja, proslave, društvena okupljanja, pa čak i kontakti preko društvenih mreža – sve ovo su mesta na kojima možete upoznati osobu koja će vas zaintrigirati i na blic probuditi u vama želju za osvajanjem. Doduše, tu može biti i udvarača koji će vas smoriti svojom nasrtljivošću, ali ne sumnjam da imate leka za takve osobe. Vama koji ste u vezama, savet ove sedmice bi bio – ne potencirajte na nekim razjašnjavanjima sa partnerom, pogotovo ako su to neke situacije iz prošlosti. Pred vama je vreme kada lako možete doći do sklada, do dogovora, do kompromisa – jednostavno – stabilizovati vaš odnos u potpunosti. Posvetite se voljenoj osobi.

Zdravlje
Stomačna regija i varenje će biti izvor osnovne zdravstvene problematike. Promenite način ishrane, uzimajte više tečnosti, bavite se nekim blagim vidom rekreacije.

Blagi energetski pad tokom ove sedmice najbrže ćete regulisati većim unosom žitarica. Okrenite se integralnom hlebu, pahuljicama, pirinču. Ne samo da ćete se osećati vitalnije i odmornije, već ćete pomoći i svojim nervima....a to nam je sada svima itekako potrebno, zar ne?

Posao
U vašem polju poslovnih okolnosti i kolegijalnog okruženja dve planete, dva malefika idu retrogradnim hodom - Saturn i Mars. Ne očekujte lakoću u poslovnom segmentu tokom ovog perioda, čak se i odnos sa najbližim saradnicima i kolegama može pogoršati, koliko god vi i druga strana pokušavali da pronađete zajednički jezik. Ni odnos sa nadređenima neće biti savršen, pa se čuvajte rasprava sa osobama koje su po poziciji iznad vas. Ukoliko ste pokrenuli proces traženja posla ili želite drugo radno mesto, sada će se nešto od toga i isplatiti. Šanse postoje za promenu. Privatnicima solidan period.

Novac
Slobodno računajte na to da će vam cela sedmica biti protkana povećanim troškovima, a naročito njen prvi deo. Nešto od toga ćete uspeti da rešite brzo, dok ćete ostala plaćanja uspeti da prolongirate. Ako ste privatnik, postoji sklonost ka rizičnim ulaganjima. Možda vam se neka od njih i isplate.

Ljubav
Planeta Mars vlada vašim poljem ljubavi koje zahvata znak Škorpije, i njegovo retrogradno kretanje od samog početka ove sedmice, neminovno će probuditi potrebu za vraćanjem u prošlost. Očigledno je da sa nekim ljubavima vi niste završili ni u svojoj glavi, a ni u srcu, i da je potrebno da se vratite i preispitate ih još jednom. Rakovima stoje mogućnosti i za neke nove priče, moguće je da postoji razlika u godinama sa partnerom, ili da je druga osoba dosta ozbiljna i izgrađena kao ličnost. Pojedini Rakovi mogu ući u emotivni odnos i kroz poslovne okolnosti i povezanosti. Ukoliko imate emotivnog ili bračnog partnera, vaš odnos je daleko od savršenog, što će se odmah početkom sedmice i odraziti kroz distancu između vas dvoje  ili povlačenje u tišinu. Ukoliko ste iskreni u namerama da svoj odnos popravite, onda definitivno morate sesti i ozbiljno porazgovarati sa voljenom osobom o svemu.

Zdravlje
Dosta ste psihički opterećeni i pokušajte kako znate i umete da pronađete malo više vremena za sebe. Starijima mogući problemi sa hroničnim bolestima.

Prelazak vašeg vladara Sunca u znak Bika, koji prirodno vlada ishranom, doneće i kod vas potrebu da češće sednete i pojedete nešto „konkretno“, a probudiće i hedonizam. U narednom periodu, da biste izbegli i višak kilograma, ali i osećaj težine, okrenite se voću i povrću. Izbegavajte previše masno i slatko.

Posao
Velike pozitivne promene koje će itekako uticati na vaše planove i ubrzati ih. Odlično je vreme i da se nezaposleni aktiviraju ili čak da dobiju konkretan poziv od budućeg poslodavca. Oni koji već rade, sada će imati mnoštvo kontakata, pojedini čak i veći broj poslovnih putovanja. Naročito će dobro proći oni koji sarađuju sa strancima ili rade za strane firme. No, i pored svega ovog što se otvara pred vama, u prvom delu sedmice ipak budite malo oprezni, jer postoji mogućnost da napravite ozbiljniji propust prema dugogodišnjem poslovnom saradniku. Samo malo više opreza i pažnje prilikom rada.

Novac
Na samom početku sedmice moraćete da se pozabavite jednim dugovanjem ili obavezom koju više ne možete odugovlačiti ili prolongirati isplatu. Ako toliko zagusti da ne možete da izađete sami sa time na kraj, posavetujte se sa prijateljem ili zatražite pozajmicu od njega. Ostatak nedelje stabilan za prilive.

Ljubav
Oni koji su slobodni su u jednoj životnoj fazi kada zaista ne žele da razmišljaju o ozbiljnim emotivnim odnosima. Trenutno sebe ne vidite u nekoj obavezujućoj vezi i trudićete se da sve vaše relacije sada  budu u neobaveznom, opuštenom, maltene pa prijateljskom fazonu. Kada se vidimo, vidimo se...ako se vidimo....Za avanturističko ponašanje vam je sada stvarno sve otvoreno, pa uživajte punim plućima u ovim danima. Ako ste u bračnoj zajednici, vi i partner se maltene ni ne viđate. Ono dogovora što je potrebno oko kuće ili oko dece, obavi se začas, a trenutne preokupacije i vas i partnera su uglavnom usmerene na posao i neke lične planove. Lavovi koji su u emotivnim vezama koje traju nešto duže, počeće ozbiljno da kuju planove o nekoj zajedničkoj budućnosti. Kod vas može biti lepih vesti.

Zdravlje
Pravi je trenutak da se posvetite svome zdravlju. Iako vam je imunitet sada u blažem padu, lako možete to regulisati ishranom, odmaranjem i nekom blažom rekreacijom.

U ovom periodu je vaša ishrana prilično uravnotežena, ali primetićete da se i pored toga, kilogrami nekako lako „lepe“ za vas. Pokušajte da sa što raznovrsnijom ishranom i manjim obrocima, kao i povećanjem kretanja i rekreacije, ovo regulišete. Izbegavajte mnogo začina i preterano soljenje hrane.

Posao
Eto, pa ko kaže da se posvećenost i upornost ne isplati? Devicama će se tokom ove sedmice otvoriti neke jako lepe mogućnosti u poslovnom segmentu, a sve na konto toga što se u prethodnom periodu uradili. Biće ovde i učvršćivanja starih, ali i pokretanja novih saradničkih odnosa, a pojedine Device će čak dobiti ponudu za promenu radnog mesta...ili firme. Saradnje sa strancima će doživeti jedno ogromno ubrzanje i trebaće vam sva vaša racionalnost, prisebnost i praktičnost da biste se izborili sa gomilom obaveza koja će odjedamput nagrnuti. Hvatajte sada šanse koje dolaze, jer nećete imati mnogo vremena za odluke.

Novac
Odlične mogućnosti za zaradu i onima koji vode privatne poslove i onima koji rade za nekog. Aspekti jesu malo rizični, pa kao što se može zaraditi na brzinu, toliko možete i izgubiti ako budete preterivali u iskušavanju svoje „srećne zvezde“.

Ljubav
Očigledno je ovo sedmica kada smo svi nekako skloni da pokleknemo pred sećanjima i kada želimo da se podsetimo na neke lepe trenutke i prošle ljubavi. Tako ni Device neće moći da odole mogućnosti da obnove komunikaciju sa bivšim emotivnim partnerom. Doduše, ne znači da ćete se svi vratiti „korak unazad“. Kod nekih Devica će postojati mogućnost za novitete, ali pošto je obeležena kontaktom retrogradnog Saturna i Venere, budite svesni da je ovo jedna od onih priča koja je namenjena da se desi. Pa, odavno niste bili u nekoj karmičkoj vezi, red je da se ponovo „oprobate“ i u tome....Ukoliko imate emotivnog ili bračnog partnera, prilično je skladan sada vaš odnos. Sve se nekako između vas dvoje odvija sa lakoćom, ima povremeno razmirica, ali ih je lako prevazići i nastaviti dalje...

Zdravlje
Vladar polja zdravlja u retrogradnom hodu daje mogućnosti da se neke problematične zdravstvene situacije srede na lakši način. Mogućnost pronalaska adekvatne terapije ili pravog lekara.

Probleme sa imunitetom delimično možete regulisati raznovrsnijom ishranom, većom količinom svežeg povrća i voća (naročito citrusa). Mogli biste da počnete da koristite i matični mleč, čiji su benefiti brojni, ali će vama lično najviše delovati baš na imunitet, kao i na normalizaciju krvnog pritiska.

Posao
Nemojte zaboraviti drage moje, da su ovo dani kada se mnogo toga može promeniti u poslovnom segmentu. Neke će se prilike otvoriti pred vama prilično neočekivano, neki će osetiti potrebu da se osamostale i izađu iz odnosa koji su ih do sada sputavali i ograničavali, a neki će prosto – naći mnogo više zadovoljstva i podsticaja u poslovima u kojima su trenutno. Početkom sedmice neki malo lošiji odnosi sa kolegama, a čini mi se i sa nadređenima – ostatak nedelje je samo vaš i nemojte smetnuti sa uma – neki put je potrebno usuditi se na promenu, zakoračiti u nepoznato...

Novac
Vladar polja novca možda ide retrogradnim hodom i vi ne dobijate onoliko koliko bi vam bilo potrebno ili koliko, realno zaslužujete....ali, zato ste tokom ovog perioda više nego sposobni da zaradite na konto dodatnih poslova ili svojih ličnih sposobnosti i preduzimljivosti.

Ljubav
Trigon vaše vladarke Venere sa retrogradnim Saturnom svakako će Vage malo vratiti u prošlost. Ipak, tokom ove sedmice za vas lično je mnogo važnija konjukcija planete ljubavi sa Uranom i to u polju partnerstava, koja će imati različite manifestacije. Sam aspekt označava potrebu za slobodom, pa bi oni koji su u emotivnim vezama trebali da nauče da pomire u sebi želju za promenama sa partnerovom potrebom da drži stvari pod kontrolom. Pokušajte da nađete malo više vremena za sebe, ali da time ne dovodite voljenu osobu u neke situacije da sumnja u vas ili da postaje ljubomoran. Ovaj aspekt će svakako doneti i potrebu za ulaskom u nešto novo, nepredvidljivo, možda čak i neobavezno. Ne zaboravimo da je osnovna simbolika ovog aspekta ipak – veza za jednu noć....

Zdravlje
Burna energija oko vas, dešavanja koja će vas nekako iz korena „prodrmati“...sve ovo se hoće malo odraziti i na zdravlje, pa je potrebno da nađete vremena za svoje opuštanje i relaksaciju.

Pošto vladar vašeg znaka Mars kreće retrogradnim hodom, imaćete period prilagođavanja, kada imunitet može biti nešto oslabljen. Preporučuje vam se raznovrsnija ishrana, a savet bi bio da koristite što više beli luk, i to u obliku salate – sa krastavcima i jogurtom ili kiselim mlekom.

Posao
Venera je u vašem polju poslovne svakodnevice i tokom ove sedmice napraviće trigon sa retrogradnim Saturnom i konjukciju sa Uranom. Vaš rad iz prethodnog perioda sada može imati jednu čvrstu materijalizaciju kroz rezultate koji ne bi trebali da budu mali. Takođe, dobićete i mogućnost za dodatne kontakte sa ljudima koji vas interesuju i pokrenuti par bitnih saradničkih odnosa. I vama je inostranstvo postavljeno u smislu ubrzavanja tempa dešavanja, ali i povećanja obima posla. Onima koji se bave privatnim poslom stoji iznenadno otvaranje novih tržišta u mnogo većoj meri od očekivanog.

Novac
Vama je generalno sve što zaradite u ovom periodu nedovoljno da biste se osećali sigurno, ali nećete moći ni na koji način da se požalite na prilive. Ne samo da su vaše isplate redovne, već ćete imati i par vanrednih, većih uplata.

Ljubav
Vaš vladar polja ljubavi Jupiter, već duže vreme ide retrogradnim hodom i to u polju prijatelja, ne dozvoljavajući Škorpijama da se na pravi način ostvare u nekim novim emotivnim relacijama, pogotovo ako sa tom osobom imate neki nedefinisan odnos. Znate ono – niti smo prijatelji niti nismo..sve se nešto „vije“ po vazduhu, ali ostaje nedorečeno ili neizrečeno. Kada ove sedmice i vladar vašeg znaka krene unazad, vi ulazite u period kada ćete pokušati da definišete tu vrstu odnosa. Koliko ćete u tome uspeti, to je već pitanje....i sigurno je da rezultati neće doći uskoro. U međuvremenu biste mogli preko posla da ostvarite neku konekciju koja će krenuti kroz strast....i verovatno samo na njoj i završiti. Kod onih u emotivnim vezama savet – sklanjajte se od rasprava i proći ćete potpuno dobro tokom ovog perioda.

Zdravlje
Potrebno je da posvetite više pažnje zdravstvenom segmentu, naročito onim simptomima i bolestima koje ste zanemarivali.

Problemi sa probavom tokom ove sedmice mogu biti izraženiji, pa bi bilo dobro da u ishranu uvrstite namirnice koje se lakše vare i ne opterećuju želudac. Jogurt, nemasno meso, riba, integralni pirinač, banane. Možete uzimati i čaj od svežeg đumbira. Izbegavajte masnu i prženu hranu.

Posao
Venera vlada vašim poljem poslovnih okolnosti, pa njena konjukcija sa Uranom itekako može dovesti do promena u ovom segmentu. I to onih na kojima ste prilično dugo radili. Rezultati, koji se u ovom periodu realizuju obradovaće vas u velikoj meri jer vam pružaju šansu da ostvarite ono što davno priželjkujete. Neki će pripadnici ovog znaka početi čak da razmišljaju o nekoj formi osamostaljivanja. Ne žurite, obezbedite se još malo. Saradnje sa strancima koje su bile u nekoj formi zastoja, sada se ponovo pokreću, najviše zbog toga što ste uspeli da napravite kompromis ili pribavite potrebne papire.

Novac
Ono što bi se moglo reći za ovu sedmicu je da je stabilna što se finansijskih priliva tiče. Možda sve ono što vam dolazi nije dovoljno da biste ostvarili planirano ili pokrili sva zaduženja, ali ste trenutno na jako dobrom putu da uskoro i to ostvarite.

Ljubav
Konjukcija Venere i Urana dešava se u vašem polju ljubavi i to u trigonu sa Saturnom koji se nalazi u vašem polju ličnosti. Biće zanimljivih dešavanja tokom ove sedmice i slobodnima i onima koji su zauzeti. Neki se odnosi sada mogu oporaviti, bukvalno izdići iz pepela, ali možete očekivati i neke velike pomake u svojim emotivnim relacijama. Pošto vam i drugi aspekti idu u prilog, potrudite se da odnos sa voljenom osobom sada dovedete u potpunosti u normalu. Ako ste slobodni, da se ne lažemo – ovi su dani prvenstveno otvoreni za avanturu i žestok provod, bez mnogo razmišljanja o tome šta budućnost donosi i planova da se ovakvi tipovi veza održe na duži rok. Ukoliko postoji neko u koga ste zaljubljeni, teško je da ćete vi napraviti prvi korak. Na svu sreću, pa je druga strana itekako spremna na inicijativu.

Zdravlje
Baš i nije najdivniji zdravstveni period, što ćete vi tokom ove nedelje najviše osetiti kroz hronični umor, ali i kroz pad imuniteta.

Ako do sada niste razmišljali o prednostima hrono ishrane, trenutak je baš da se malo više raspitate o tome. Ova hrana iz više razloga odgovara Jarčevima – poenta nije u gubitku kilograma, jer vi sa viškovima nemate problema, već u poboljšanju opšteg zdravstvenog stanja organizma.

Posao
Velike promene su naglašene u poslovnom segmentu, a posledica su i zasluga svega onoga što ste u prethodnom periodu uložili u smislu truda, zalaganja i odgovornosti. Nije ni čudo što će pojedinim Jarčevima sada biti otvorene mogućnosti za nove, veće pozicije, za promene radnog mesta ili čak firme. Dašak srećnih okolnosti može pomoći i nezaposlenima u njihovom proboju do potencijalnih poslodavaca. Neki će pripadnici ovog znaka sada pokrenuti i poslove u privatnoj režiji ili odlučiti da se osamostale i odvoje od poslovnog partnera. Saradnje sa inostranstvom su u konstantnom usponu.

Novac
Finansijskim segmentom sada možete biti u potpunosti zadovoljni. Neće vas možda zatrpati brda novca (doduše, neki imaju šanse u igrama na sreću) ali ćete zaraditi više nego dovoljno da biste se osećali sigurno i da bi vaše obaveze i dugovanja bili pokriveni.

Ljubav
Vladarka vašeg polja ljubavi, Venera, tokom ove sedmice je u dobrom aspektu sa vladarom vašeg znaka, ali i u konjukciji sa Uranom. Mogli bi reći da slobodnima ovo vreme koje sledi neće biti ni malo nezanimljivo, naprotiv – ako zanemarimo činjenicu da ponovo možete pokrenuti prošlost, stoje vam mogućnosti i za neka nova dešavanja koja mogu biti vrlo podsticajna po vas. Šta više, novopokrenute emotivne priče imaju itekakvu mogućnost da traju. Ukoliko ste u emotivnom ili bračnom odnosu, savet za vas bi bio da ne odustajete od pokušaja da svoje relacije dovedete u red, jer će to sada biti mnogo lakše nego inače. Doduše, prvi deo nedelje nije sjajan za odnos sa voljenom osobom...ali zato ostatak nedelje daje dobre mogućnosti da se vas dvoje ponovo „vratite“ jedno drugom.

Zdravlje
Energetski ste dosta u padu, i sada vam je, mnogo više nego inače, potrebno da vodite jedan kvalitetan život, da se raznovrsnije hranite, više odmarate...

Podsticajno i dobro raspoloženje za vas tokom ove sedmice, Vodolije su u pokretu, energične i pune poleta. Najviše će vam prijati lagani obroci – malo mesa, salate, neki slatkiš koji se brzo priprema ili voćna salata. Izbegavajte previše slanu i masnu hranu – zbog krvnog pritiska.

Posao
U polju pokreta, komunikacije, dogovora nalazi se Venera koja će, zbog podsticajnih aspekata koje pravi, dati Vodolijama velike mogućnosti da naprave bitne zaokrete u poslovanju. Nekih problema ćete imati u poslovnom segmentu koji će krenuti od samog početka nedelje, ali ih sada možete prevazići...ili otvoriti sebi puteve ka potpuno novim poslovnim saradnjama. Takođe vam se privatni segment otvara i ne bi me iznenadilo da mnogi od vas upravo sada odluče da se osamostale i krenu nekim svojim putem. U dogovorima se potrudite da pronađete zajednički interes sa saradnicima.

Novac
Pa, sigurno je da će novca od dodatnih poslovnih angažmana biti. Međutim, isto tako je sigurno da će vam taj novac samo proći kroz prste, jer ćete veći deo odmah potrošiti. Koliko god hteli da možda sada i sačuvate neki dinar, sve će vam otići ili na troškove ili na impulsivnu kupovinu...

Ljubav
Realno gledano – Vodolijama su bukvalno sve mogućnosti otvorene kada je emotivni segment u pitanju. Čak iako ste zauzeti, imate više nego dobre mogućnosti da se na brzinu zanesete i pokleknete pred čarima zabranjenog voća. Doduše, mnogo bi bolje bilo da ove dane kada ste toliko puni energije koristite da sa voljenom osobom pojačate izlaske, da se zajednički družite sa nekim zanimljivim ljudima i da se dodatno povežete...ali, ako vi baš hoćete avanturu i da tovarite sebi probleme na vrat u budućnosti...na vama je odluka. Ako ste sami, ne berite brigu – itekako se vama spremaju neka ljubavna zakuvavanja, neka dešavanja koje će prilično iznenada da prodrmaju vaš mali svet. Biće tu fatalnih zaljubljivanja preko noći, ludovanja, flertovanja, zabave....ma svega što vam srce poželi...

Zdravlje
Možete imati problema sa kožom, a kod starijih se mogu javiti tegobe sa cirkulacijom ili krvnim pritiskom. I vama se savetuje više opuštanja.

Vaš cilj je naći pravu meru tokom ove sedmice. Naime, imaćete periode prejedanja i kada vam odgovara teška i masna hrana, dok ćete takođe imati i momente kada vam je potrebno samo par zalogaja da biste se osetili sito. Izbegavajte mlečne proizvode – naročito punomasne pavlake i sireve.

Posao
Koliko god da ćete u ovu nedelju ući nesigurni i nezadovoljni situacijom u poslovnom segmentu, toliko brzo će vas dešavanja podići i pokrenuti. Pojedinim Ribama će se ponuditi mogućnost velike promene i samo od vas zavisi da li ćete je i prihvatiti. Ovo može čak biti ponuda koja se vezuje za iznostranstvo i koja možda označava veći broj poslovnih putovanja. Mislim da nećete imati mnogo vremena za razmišljanje i odlučivanje, već će se od vas očekivati brz odgovor, ali i brz početak novog posla. Novi projekti su svakako takođe aktuelni i Ribe će se naći u jednom ubrzanom, podsticajnom tempu.

Novac
Venera u polju koje vlada novcem u konjukciji sa Uranom može pojedine iznenaditi i dobitkom u igrama na sreću. No, svakako će tu biti mogućnosti i za dodatno angažovanje i prilive sa više strana. Taman da pokrijete neka dugovanja iz prethodnog perioda...

Ljubav
Izgleda mi da pripadnici vašeg znaka ne mogu lako da dođu do pravog rešenja u emotivnim vezama. Opterećenje koje postoji već neko duže vreme i neizvesnost (koja će najviše biti naglašena u prvom delu sedmice) mogu se prevazići, ali će biti potrebno mnogo obostranog truda. Čini mi se da inicijator ipak morate biti vi, koliko god vam ta uloga ne odgovarala u ovom trenutku. Zbog aspekata koji će biti aktuelni u drugom delu sedmice, do kompromisnih varijanti i poboljšanja se ipak može doći. Ukoliko ste usamljeni, očekujte još jedan veliki emotivni pad početkom sedmice...ali moguće je da će vas baš to pokrenuti, jer će vam biti više preko glave i statičnosti i neizvesnosti i čekanja. Sada se možete najviše podići u komunikaciji sa nekim zanimljivim ljudima, mada vam stoje mogućnosti i za prolazne avanture.

Zdravlje
Prvi deo sedmice nije zdravstveno povoljan po vas, jer su mogući i stresovi, ali i veći padovi imuniteta. Kod starije populacije će se aktivirati hronične tegobe.

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava