Nedeljni horoskop: 4. - 10. januar 2016.

Pročitano: 1133 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(1 Glas)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 4. do 10. januara 2016. godine!

{slider Ovan (21. mart - 20. april)|closed}

Imaćete vi mnogo prečih razmišljanja nego što je hrana tokom ove sedmice. Vaša će se energija probuditi, mesto vas neće hteti i želećete da stignete na sto strana odjednom. Pošto je vreme Božićnih praznika, nema tu nekog velikog izbora – šta porodica servira, toga ćete se prihvatiti...

Posao
Ni ne znam koliko će ovaj poslovni segment biti aktuelan, obzirom da je samo par radnih dana ove nedelje...ali, sigurno je da ćete i za ovo kratko vreme uspeti da napravite neke značajne pomake. Dobijate povratnu informaciju od jednog poslovnog saradnika koja će vam uliti veliku nadu da ćete uspeti da realizujete ono na čemu već izvesno vreme aktivno radite. Takođe, iskoristite ove dane i da sredite neku zaostalu dokumentaciju i nabavite papire koji su vam potrebni.

Novac
Pa sad...iskreno, neke značajne prilive ne očekujte ove sedmice. Ako nešto i „kapne“ budite sigurni da ćete potrošiti očas posla. Nemojte se brinuti samo, imaćete dovoljno da izgurate ovu sedmicu. A obaveze ćemo da ostavimo za neko drugo vreme....

Ljubav
Vladar vašeg znaka, Mars, prešao je u Škorpiju i vaše polje strasti, ali i promena i kriza. Budite sigurni da će se vaša energija jako probuditi, ali zajedno sa njom probudiće se i želje i intenzitet. Ukoliko ste sami ovo i nije tako veliki problem, osim što biste ipak trebali da vodite računa da ne brzate previše u svojim osvajanjima....nekog zaista možete „smotati“ na prečac, ali isto tako brzo i ostati bez te osobe. Potrebno vam je malo više takta, malo više odmerenosti, malo više „vaganja“ da li je neko za vas ili nije...mada će to u ovom periodu biti komplikovano izvesti. Kada jednom krenete u „napad“ nezaustavljivi ste. No, ako ste u emotivnom odnosu ili u braku, one želje i strasti sa početka teksta bi baš bilo lepo „ukomponovati“ u postojeće veze. Ne može se osporiti da će vam i drugi postati jako zanimljivi, posebno ako vas budu izazivali i začikavali...vi izazovu teško odolevate. Da ne bi bilo nekih prepirki i prepucavanja bez preke potrebe, obuzdajte malo sebe i posvetite se onima koje volite i koji su pored vas.

Zdravlje
Malo opreza u saobraćaju, malo gledajte gde idete i ako vas uhvati neka „temperaturica“ odležite je, ne junačite se mnogo...

{slider Bik (21. april - 20. maj)}

Vidim ja da ćete vi tokom ove sedmice pokušavati da skinete koji kilogram vodeći računa o tome šta jedete, ali će vas Božićni ručak „prevariti“. Nećete moći da odolite poslasticama na trpezi, bez obzira da li ste ih pripremali vi ili neko od članova porodice. Opustite se i uživajte, grižu savesti ostavite za kasnije.

Posao
Bez obzira na malo radnih dana, imate vi itekako mogućnosti da napravite neki dobar dil. Čak bi to moglo biti sa stranim partnerom ili predstavništvima u zemlji. Možda ćete morati da pojurite neke papire baš oko ovog posla ili da nabavite dokumentaciju koja vam je potrebna za rad od sledeće nedelje, ali u svakom slučaju – ono vreme koje budete proveli na poslu umećete da iskoristite. Neke vaše ideje nadređeni će želeti da sasluša, pa ne oklevajte da otvoreno razgovarate o svojim planovima.

Novac
Moguće je da ćete neki novac očekivati početkom sedmice, a da će on biti prolongiran. Ipak,ne bih rekla da ćete ostati bez sredstava – jedan deo ipak možete očekivati u utorak, dok bi ostatak bio tek sledeće nedelje. Isplanirajte koliko ćete potrošiti, morate ispoštovati i jednu obavezu oko koje kasnite.

Ljubav
Kako god okrenuli, ova sedmica ne da vapi za prošlošću, već je doziva iz sveg glasa. Vladar polja ljubavi, Merkur, kreće unazad....vaša vladarka ide u spoj sa Saturnom, koji vlada prošlim vremenima...a dispozitor ove konjukcije je Jupiter u polju ljubavi....koji o, zamislite – isto ide unazad. Pa kako čovek da onda zatvori oči i uši pred svim stvarima koje ga podsećaju na neka prošla vremena, na neke ljude koje je ostavio za sobom? Naravno, sve može krenuti vrlo naivno – kroz poruku sa čestitkom za novogodišnje ili božićne praznike...pa se polako razvijati. I dok dlanom o dlan – Bikovi već prave „kombinacije“ u glavi i dogovor o susretu. Pa dobro, idite pa proverite da li se ona vatra ugasila u potpunosti ili je moguće iz pepela izvući opet plamen.  Onim Bikovima koji su u nekim „muvanjima“ komunikacija sa osobom koja im se dopada može početi da klacka i da se osipa. Ako ste zauzeti, bilo da imate bračnog partnera ili voljenu osobu – više se usmerite jedno na drugo, pričajte o problemima, ali ne zapostavljajte ljubav.

Zdravlje
Obratite malo više pažnje na sebe, iako mislite da ste od čelika i da vam ni hladnoća ni virusi ne mogu ništa.

{slider Blizanci (21. maj - 20. jun)}

Za vas zime nema – baš ćete jedva čekati da uživate u prazničnoj atmosferi sa onima koje volite i rado ćete se prihvatiti svega što se iznese pred vas. Ako ste vi zaduženi za pripremanje ručka, nećete moći da ne ubacite neku zanimljivu salatu ili da malo eksperimentišete sa slatkišima.

Posao
Od samog početka radne nedelje shvatićete da je ono što prvo dolazi na dnevni red nešto što ste propustili da uradite u prethodnom periodu. Ili ćete morati da se posvetite propustima koje niste napravili vi, već neko od kolega sa kojima radite. Da će vam ovo biti pravo, i neće, ali na svu sreću – samo je par radnih dana pred vama, pa izgurajte ovo „na mišiće“. Ipak, neće sve biti problematično – dobićete informaciju i o saradnji sa većom firmom ili strancima koju ste pokrenuli. Ovo dolazi na realizaciju.

Novac
Nemate razloga da se nervirate – novac koji vam je obećan doći će na vreme. Moguće je da će pojedini Blizanci uspeti da odrade i neki poslić u privatnoj režiji ili da naplate nešto što su odradili u prethodnom periodu. Dovoljno za sve ono što vam je potrebno.

Ljubav
Malo napetosti mora funkcionisati između vas i voljene osobe ili bračnog partnera tokom ovog perioda. Moguće je da ste neke stvari i prećutkivali, ali to sada više jednostavno ne možete da zadržite za sebe. Ne znam koliko je pametno potencirati na raščišćavanju, jer je sigurno da na taj način nećete moći da održite zadovoljavajući nivo komunikacije, makar u danima pre Božića. Savet za vas je da, ako se već vraćate u prošlost, onda vratite ono što je vas dvoje povezivalo. Radite na ljubavi a ne na tenziji. Venera, kao planeta koja vlada vašim poljem ljubavi, ide u konjukciju sa Saturnom i to će se dvojako odraziti na vas. Pojedini Blizanci će osećati duboku usamljenost i potrebu za ljubavlju, ali ostati bez pravih prilika da je nekome zaista i pruže i dobiju u ovoj nedelji. Oni drugi mogu biti uvučeni u priču koja ima sve elemente karmičkih dešavanja – ili razliku u godinama, ili neku vrstu okolnosti koja ne dozvoljava potpuno spajanje sa drugom stranom. U svakom slučaju, ljubav će vas jako prodrmati.

Zdravlje
Imunitet vam je slabiji tokom ove nedelje, a ni pažnja nije baš stopostotna. Vodite računa da se ne povredite ili na poslu ili u obavljanju nekih svakodnevnih obaveza.

{slider Rak (21. jun - 22. jul)}

Tradicija, tradicija, tradicija. Ispoštovaćete je maksimalno. Sve po redu i sve kako običaji zahtevaju. Nećete žaliti ni vremena ni truda da svoju porodicu obradujete onim jelima koje oni najviše vole. I uživati u svakom momentu pripreme. U totalno ste „domaćinskom“ fazonu tokom ove nedelje.

Posao
Prosto je šteta što će ova sedmica imati samo par radnih dana, jer je pred Rakovima jedno razdoblje kada bi mogli dosta da se aktiviraju u poslovnom segmentu. Ovako, uglavnom ćete proći u žurbi kroz dane koji slede jer morate dovršiti posao ili projekat koji od vas zahtevaju poslovni saradnici. Malo će biti napetosti u kolegijalnim odnosima, vi možete svaljivati neke propuste na kolege, oni na vas....ne uplićite se u rasprave, već se potrudite da ne probijete rokove. Nesigurnost po pitanju saradnje sa strancima.

Novac
Manite nerviranje oko novca i posvetite se nekim lepšim stvarima koje vas čekaju ove sedmice. Da, sigurno je da ćete potrošiti više nego što ste planirali, ali sada je takva situacija i to ne možete promeniti. Moguće je da ćete dobiti samo deo novca koji očekujete.

Ljubav
Mars je ušao u svoje sedište, znak Škorpije, vaše polje ljubavi. Jaka energija ovog aspekta funkcionisaće većim delom godine, a ova sedmica konkretno može biti jako zanimljiva po vas. Odmah početkom nedelje slobodni Rakovi mogu krenuti u jednu zanimljivu komunikaciju, priču koja ima šanse da se razvija. Ipak, zbog karmičke simbolike koja je aktuelna u ovom periodu, najbitnije je za vas da idete polako, što je možda i bolje – vi i osoba koja vam je zanimljiva imate više šansi da se upoznate i da nađete ono što vas povezuje. Nemojte staviti strast na prvo mesto, za nju će biti vremena. Sada je najbitnija komunikacija. U emotivnim vezama i brakovima sada se zajedništvo stavlja na prvo mesto. Zaboravite neke prošle nesuglasice i sa voljenom osobom ili bračnim partnerom zajednički radite na povratku harmonije u vaš odnos. Imate priliku za tako nešto i jako je malo dovoljno da sve između vas dvoje krene na bolje. Potreban vam je siguran i stabilan odnos, a sada ga možete i ostvariti.

Zdravlje
Potrebno vam je da se malo energetski dignete, a okupljanje sa porodicom i praznici su odlični za tako nešto. Opustite se i rasteretite sa najmilijima.

{slider Lav (23. jul - 22. avgust)}

Vi ćete tokom ove sedmice biti posvećeni svojoj porodici i onima koji su vam najbliži.  Trudićete se da izađete svima u susret po pitanju njihovih želja i angažovati mlađe članove porodice da vam pomognu u pripremi. Momenti zajedničkog slavlja i okupljanja porodice oko stola ulepšaće vam nastupajuće dane.

Posao
One sitnice koje su vam promakle u prethodnom periodu sada će morati da dođu na dnevni red. Na svu sreću, grešaka nema mnogo, pa ćete – ako se iole ubrzate – sve uspeti da završite za ovih par radnih dana tokom sedmice. Ne nervirajte se ako vidite da nešto ne možete odraditi, a pogotovo nemojte dizati tenziju u radnom okruženju. Neke poslovne prilike ipak će vam se otvoriti dosta iznenadno i gledajte da se ovim pitanjima posvetite jer neki od poslova koji vam dolaze itekako imaju perspektivu.

Novac
Može se dogoditi da vam neka obaveza zadaje glavobolju tokom ove sedmice. Ili da se u najnezgodnijem mogućem trenutku desi kvar nekog kućnog aparata. U svakom slučaju – sve pare idu na kuću, da li za praznične pripreme, da li za neke nepredviđene troškove. No, ne brinite – biće dovoljno za sve.

Ljubav
Venera u tranzitu kroz vaše polje ljubavi samo je razbuktala vašu prirodu. Usamljeni Lavovi su se pretvorili u osvajače koji zavode vatrenim pogledom, a hladnom proračunatošću, one koji promišljeno pletu mrežu oko svog plena i spremaju se da se u najpogodnijem momentu „bace“ na njega. Bojim se samo da posle svih ovih igrarija ne budete vi oni koji će biti osvojeni i ostavljeni bez daha. Naime, dolazeća konjukcija Venere sa Saturnom ukazuje na neke jake, moćne, sudbinsko-karmičke priče koje bi mogle da vam se dogode, na ljubavi sa razlikom u godinama, na ljude koji su prostorno daleko od vas, na one koji su možda zauzeti....U svakom slučaju – daleko od toga da nećete imati zanimljivih dešavanja. Ako se malo osvrnemo na one koji su zauzeti, u brakovima ili dužim emotivnim vezama – sem povremene nervoze oko zajedničkih planova i neke sitnije napetosti u domu, ne bih rekla da ćete imati većih problema. Uživajte sa svojim voljenim bićem i porodicom u nastupajućoj prazničnoj sedmici.

Zdravlje
Problemi sa stomakom, varenjem – provlačiće se tokom ovog perioda. Pojedini će imati češće glavobolje i bolove u vratnom delu kičme.

{slider Devica (23. avgust - 22. septembar)}

Badnji dan i Božić biće za Device najlepši momenti tokom ove nedelje, jer ćete imati na okupu sve one koji su vam najbliži i najdraži. Uživajte u ovim momentima kada se cela porodica skupi i u zajedničkim obrocima i proslavi. Tradiciji ćete dodati malo svog ličnog pečata. Opustite se i uživajte.

Posao
Moguće je da ste planirali neke stvari baš za ovu sedmicu, ali zbog manjka vremena bi možda bilo bolje deo ovoga ostaviti za naredni period. Nemojte da zbog žurbe neke stvari ne odradite kako treba ili da zaboravite nešto što vam je bitno. Malo jača nervoza u kolegijalnim odnosima. Najbolje bi bilo da rešavate neku zaostalu problematiku i da trenutno neke grandiozne poteze ne povlačite. Ovo je naročito važno onima koji imaju privatne poslove jer nije vreme ni za kakva ulaganja ili veće promene u poslovanju.

Novac
Prilivi novca Devicama i dalje dolaze nesmetano, mada je sigurno da vi nećete biti zadovoljni. Smatrate da ste zaslužili mnogo više, i to verovatno i jeste istina. Dosta će vam para otići na pripreme praznika, ali i na neke porodične obaveze i kućne potrepštine.

Ljubav
Neke stvari vi zamerate partneru, neke stvari partner zamera vama...sve u svemu – ako se budete vrteli oko toga ko je šta rekao i ko je povukao ovaj i onaj potez u prethodnom periodu, nećete doprineti niti malo poboljšanju vašeg odnosa. Na sve ovo, zbog žurbe koja postoji u ovoj sedmici (i oko praznika, i oko nekih obaveza koje morate obaviti) nervozni ste i lako je iz par razmenjenih reči  preći u čarku. Bilo bi dobro da nesuglasice ostavite za neki drugi put (najbolje za nikad) i da se više posvetite onome što vas spaja. Saslušajte vi voljenu osobu, ona neka sasluša vas, a onda se posvetite zajedničkim ciljevima – oni u brakovima porodičnom uživanju u prazničnim danima, a oni u emotivnim vezama – strasti i ljubavi. Ukoliko ste sami, sigurno je da već neko vreme postoji osoba koja vam je okupirala misli. Smatrate da je pravi momenat da napravite neke konkretnije poteze. Poziv za susret i izlazak pred kraj sedmice. Iako ćete povremeno imati želju da se aktivirate i prema nekom iz prošlosti – ovo bi možda bolje bilo preskočiti.

Zdravlje
U polju pokreta je planeta Mars, vaša je energija jača, ali ste i neobazriviji nego inače. Pazite da se ne povredite, ne padnete. Malo više pažnje u saobraćaju.

{slider Vaga (23. septembar - 22. oktobar)}

Pojedine će Vage ova sedmica, kao i praznici, zateći na nekom kraćem putovanju. Nadam se da ćete makar za Božić biti u okviru porodice ili onih ljudi koje volite i koji su vam najbliži. Verovatno je da ćete otići u posetu roditeljima i sa njima provesti ovaj dan. Mamina i bakina kuhinja su ipak nezamenljive.

Posao
I pored nervoze koja će se provlačiti kroz radne dane ove nedelje, a povremeno može biti i nekih napetih situacija sa kolegama – vi ste ušli u period koji će na dalje doneti neke mnogo bolje prilike i mogućnost pokretanja ka onome što želite. Nećete uspeti mnogo da završite od planiranog, ali možete se makar posvetiti onim najkrucijalnijim stvarima koje čekaju da budu rešene. Nagoveštaji o pomacima će stići od strane nadređenih, pa se strpite još malo i sačekajte svoj trenutak. Ove nedelje se ne bavite ulaganjima.

Novac
Koliko god se novca slilo u vaše džepove tokom ove sedmice, apsolutno sam sigurna da ćete potrošiti sve do poslednjeg dinara. Nemojte samo još i dodatno da se zadužite. No, ne berite brigu – ušli ste u mnogo povoljniji finansijski period kada će prilivi biti olakšani i češće dolaziti do vas.

Ljubav
Ove sedmice ćete se suočiti sa preprekama u svom emotivnom životu, pogotovo ako ste „friški“ u nekom odnosu i ako on još uvek nije čvršće utemeljen. Blokada od strane Saturna na koju će vaša vladarka Venera „naleteti“ može se odraziti kroz smanjenu komunikaciju ili nemogućnost susreta, ali i kroz određenu distanciranost od strane partnera.  Kod onih koji su duže u ljubavi sa nekim može doći do trenutnog odvajanja zbog partnerovih obaveza ili njegovog odlaska na kraći put, ali ovo nije nešto što bi moglo da vas ugrozi kao par. Prihvatite trenutnu situaciju i ne dižite nikakvu frku oko toga. Oni koji su u brakovima mogu u ovoj nedelji funkcionisati bolje, postoji veća povezanost i mogućnost da rešite zajednički neke probleme. Ukoliko ste sami, nisam sigurna da je pravi trenutak da se u neki odnos uplićete, jer ne vidite jasno i na pravi način osobe sa kojima dolazite u kontakt. Može vas povući romantičnost trenutka i velika želja za ljubavlju. Upoznajte ovu osobu malo bolje, neka vreme proceni.

Zdravlje
Vodite računa o tome kako se oblačite i obavezno kapu na glavu. Lako podležete prehladama i grlo vam je jako osetljivo.

{slider Škorpija (23. oktobar - 22. novembar)}

Pošto je vaša energija tokom ove sedmice iznova probuđena, vama neće teško pasti da se „lomite“ oko onih koje volite i da želite da im ugodite na svaki mogući način. Tradicija da, to svakako stoji, ali ćete pored toga ispuniti i neke željice „van protokola“ onima koji su vam dragi.

Posao
Mars je u vašem polju ličnosti, Venera u polju posla i očigledno je da je pred Škorpijama jedno bolje i potentnije vreme. Međutim, tokom ove sedmice neće biti vremena da se neke stvari završe i osetićete samo deo povoljnih okolnosti koje su se nadvile nad vama. Sve će ostati samo na obećanjima i prolongiranju za neki naredni period. Radne dane tokom ove sedmice iskoristite da završite probleme sa papirima i da odradite nešto na šta ste se obavezali. Ne budite nervozni u kolegijalnim odnosima.

Novac
Polje novca je obogaćeno tranzitom Venere koja će učiniti da vam ovaj životni segment bude lakši i da sa manje stresa dolazite do toliko potrebnih finansijskih sredstava. Vi ćete i ove nedelje nekim ličnim angažovanjem ili kroz privatni posao uspeti da zaradite.

Ljubav
Ulaskom Marsa u vaš znak vaša se energija u potpunosti promenila. No, koliko ste dobili na snazi, inicijativi, toliko ste dobili i jedan dašak nestrpljivosti i želje da se ono što želite pokrene odmah i sada. Ako pokušavate da osvojite nekog ne budite navalentni jer na taj način možete samo „smoriti“ drugu stranu i naterati je da se distancira od vas. Umesto toga, dajte ono najbolje izdanje sebe – budite zabavni, osvajajte pogledom i rečju – i sami znate koliko način na koji kažete nešto može učiniti da osobi koju želite da animirate krenu trnci duž kičme....Osobe koje dolaze sa vama u kontakt tokom ove nedelje jesu „tvrd orah“ ali je zato situacija još zanimljivija i napetija. U postojećim emotivnim vezama i brakovima potrebno je da ne budete impulsivni i tvrdoglavi. Jasno je da vam neke stvari smetaju u vašoj vezi i da ih prilično dugo zadržavate za sebe.  Nije dobar trenutak da se raspravljate i terate inat, umesto toga budite u duhu praznika koji se ove nedelje slavi i ostavite neke sitnice po strani. Stavite ljubav na prvo mesto.

Zdravlje
Zaslugom Marsa, vaše se zdravlje popravlja u velikoj meri. I vama stoji upozorenje da ne žurite, niti u saobraćaju niti u svakodnevnim obavezama. Mogućnosti povreda.

{slider Strelac (23. novembar - 21. decembar)}

Vi ćete uživati tokom cele sedmice i nećete propuštati dobar obrok. Posebno lepo, to stoji, biće baš tokom Badnjeg dana i Božića, a sigurna sam da ćete vi, bez obzira da li vi spremate hranu ili ne, uzeti velikog učešća u zgotovljenju nekih ukusnih jela. Ili makar biti blizu ražnja i božićne pečenke.

Posao
Premalo vremena tokom ove radne nedelje neće vam dozvoliti da završite sve ono što ste planirali, naročito oko nekih dogovora sa poslovnim saradnicima, ali to ne znači da nemate dobar period pred sobom. Nagoveštaji pozitivnih promena, kod nekih čak unapređenja ili povećanja nadoknade za rad, dolaze tokom ove sedmice. Priznanja od nadređenih možda kasne, ali ipak dolaze. Privatnici neka se ne bave nekim drastičnijim potezima, pogotovo ako je ulaganje u nov posao u pitanju.

Novac
Novac od redovnih poslova, kao i naplata nečega što ste odradili ranije, stiže tokom ove sedmice. Pojedini Strelčevi neće stati sa radom ni za praznike, pogotovo oni koji se bave privatnim biznisom. Gledaćete da svaki trenutak iskoristite za zaradu.

Ljubav
Planeta ljubavi, Venera, u tranzitu je kroz vaš znak. Doduše, tu se nalazi i Saturn, pa će konjukcija ova dva nebeska tela tokom nastupajuće sedmice, dodatno začiniti sva emotivna dešavanja. Na sve ovo, u vaše polje podsvesti i tajni ušao je tranzitni Mars, koji vlada vašim poljem ljubavi – pa evo zbrke na sve strane. Kod pojedinih Strelčeva već neko vreme postoji sklonost da sede na dve stolice, a sada će se ovo samo dodatno pojačati. Definitivno je da će pojedinima ova sedmica doneti veliko iskušenje i da možda nećete moći da mu se oduprete. Imajte na pameti svoj postojeći odnos, bilo emotivni bilo bračni, i pokušajte da se ne upletete u nešto što bi vam svakako moglo napraviti dosta problema u narednom periodu. Umesto toga, vi i partner prođite kroz neke situacije iz prethodnog perioda i raščistite nesuglasice koje eventualno postoje. Ukoliko ste sami, možete otpočeti jednu ozbiljniju emotivnu priču sa osobom sa kojom već izvesno vreme imate povremenu komunikaciju.

Zdravlje
Žurba prilikom odlaska na posao u prvim danima sedmice može se manifestovati kroz pad ili povređivanje. Ne trčite, ništa vam neće pobeći. Takođe, imunitet u blagom padu.

{slider Jarac (22. decembar - 19. januar)}

Jedan deo priprema za praznike obavićete vi, ali ćete rado prihvatiti i pomoć ukućana ili onih koji vam dolaze u goste. A sigurno je da će kod vas tokom naredne nedelje biti veselo, jer imate više okupljanja. Uživajte sa ljudima koje volite i opustite se u toploj, porodičnoj atmosferi.

Posao
Malo „neudobna“ nedelja je pred vama. Ako radite samo na postojećim poslovima, brzo ćete shvatiti da morate ispraviti sto stvari i mnogo će vam vremena oduzeti da se bavite nekim napornim sitnicama. Ako pokušavate da pokrenete nešto novo, skloni ste nepotrebnim rizicima, a sve iz želje da što pre ostvarite ono što želite. Morate biti malo oprezniji u dogovorima. Možda bi najbolje bilo da samo razrađujete neke planove i da se ne odlučujete ni na kakve konkretnije poteze, jer je pitanje da li će biti od koristi.

Novac
Istina je da se finansijski segment popravio i to vam pomaže da lakše prođete kroz ovaj period. Makar znate da je vaš rad cenjen, iako ne uspevate da poslove pokrenete u onoj meri u kojoj želite. Neki trošak ide vezan za kuću, ali ovo može biti i veća nabavka namirnica za predstojeće praznike.

Ljubav
I kod Jarčeva će ova nedelja biti obojena sećanjima na prošlost. Bili zauzeti ili slobodni, nećete povremeno moći da se oduprete porivu da uspostavite kontakt sa nekim ko je ostavio trag u vašem srcu. Da su ponovna pokretanja nekih priča moguća, to stoji, ali budite svesni da je itekako moguće da ovo ostane samo na nekim povremenim susretima i da je malo verovatno da se može razviti u ozbiljnijem pravcu. Ipak, ako je to vaša želja – onda „zagrizite“ pa neka bude kako bude. Ukoliko ste u emotivnom odnosu ili u braku, postoji mogućnost da vam se neka osoba provlači kroz misli. Ako ne budete radili na svojoj postojećoj vezi, potreba za nekim „sa strane“ može postajati sve jača, pa je savet za vas da ipak pokušate da sa voljenom osobom ili bračnim partnerom vratite ljubav i zajedništvo na stare staze. Ako ste usamljeni, jak poriv i želja prema nekom može doživeti realizaciju tokom ove sedmice. Prepustite se uživanju u ljubavi.

Zdravlje
Slabija cirkulacija, naročito u nogama. Pojedinima problemi sa venama. Generalno – malo teži period za hronične bolesnike.

{slider Vodolija (20. januar - 19. februar)}

Vodolijama tokom ove sedmice sledi više druženja i sa prijateljima i sa članovima porodice. Moguće je da odete i na kraći put do rodbine. Koliko god va drugi smatrali ekstravagantnim i neobičnim, kada su ovakvi praznici u pitanju, tradicija je na prvom mestu. Malo kontrolišite apetit, skloni ste gojenju.

Posao
Znam da vas u ovom periodu muči neizvestnost po nekim pitanjima i da se vrlo često pitate da li ćete uspeti da ostvarite ono što priželjkujete. Smatram da se pred vama itekako otvaraju neke dobre poslovne prilike, samo ćete morati da ih sačekate još malo – ali će zato prve pozitivne informacije ipak doći do vas tokom ove sedmice. Neke će Vodolije pokrenuti i tajne dogovore, ali ni ovde ne žurite – bitno je da saznate šta vam druga strana nudi, a odluku ostavite za naredni period.

Novac
Novac svakako dolazi i imaćete više nego dovoljno i za obaveze i za troškove tokom ove sedmice. Neki poslić će se odraditi i na brzinu i iz tog izvora bi takođe mogao kapnuti koji dinar. Možda vas tokom ove nedelje neko podseti na dugovanje koje imate....

Ljubav
Verovali vi meni ili ne – jako je lako vratiti odnos sa bračnim partnerom ili voljenom osobom na neke stare staze, pune ljubavi i razumevanja. Naravno, ovo važi ukoliko poslušate savet i posvetite se svom dragom biću u potpunosti, ako budete spremni da zanemarite neke sitnice i ako malkice više poradite na strasti (koju kao da ste izgubili u prethodnom periodu). Pored ovoga, bilo bi dobro da ne „zverate“ mnogo okolo i da se ne uplićete u neka flertovanja i tajna začikavanja, jer se lako možete uplesti i u tajni odnos, a to bi već bila još jedna  kap u ionako prepunoj čaši. Vreme praznika je pravi trenutak za spajanje sa voljenom osobom jer ćete imati mnogo više vremena jedno za drugo.  Ako ste usamljeni – bogami, neko se baš „nameračio“ da vas osvoji. Ovo može biti osoba koja vam se „prodaje“ kao prijatelj, a sve iz razloga da bi provodila što više vremena u vašem društvu. U svakom slučaju – vredi razmisliti, jer bi ovo moglo biti itekako dobro. No, čini mi se da ćete vi malo da „otežete“ celu situaciju.

Zdravlje
Odlično se osećate u ovom periodu. Nema nikakvih razloga za zabrinutost, a povremene glavobolje su verovatno povezane sa atmosferskim pritiskom.

{slider Ribe (20. februar - 20. mart)}

Ova nedelja uključuje vaše omiljene praznike. Badnji dan i Božić su svakako na vašoj listi prioritetnih dana, kada se vi u potpunosti posvećujete tradiciji i trudite se da je ispoštujete na svaki mogući način. Porodično okupljanje i uživanje sa onima koje volite. Odmorite se i nakupite pozitivne energije.

Posao
Neće baš biti puno radnih dana tokom ovog perioda, ali ipak više nego dovoljno da shvatite da su se neke stvari u poslovnom okruženju promenile. I to na bolje. Tenzija se spustila i vi možete sa mnogo više elana i rasterećeni da završite neku papirologiju koja vas je brinula. Stari saradnici pokazuju tendenciju da vam se obraćaju i da potenciraju obnavljanje zajedničkih poslova. Kod privatnika porast poziva i ponuda za nove poslove. Sve u svemu – dobra sedmica sa pozitivnim vestima po vas.

Novac
Za vas i dalje važi da ne ulažete novac u ovom periodu ni u kakve nove poslove. Samo se bavite onim što je već provereno. Prilivi su redovni i nećete imati razloga da se brinete za svoje finansije. Ipak, skloni ste da neke obaveze zanemarite, pa platite makar jedan deo.

Ljubav
Ako ste krenuli da se muvate sa nekim, uopšte to ne ide onom brzinom kojom biste vi želeli. Komunikacija se pomalo razvlači, nikako da dođete do konkretnijih stvari, a i taj susret koji priželjkujete nikako da dođe na dnevni red. Verujte mi da ni nema razloga za žurbu – koliko puta ste se samo do sada upleli u neke priče koje i nisu bile baš dobre, baš zato što ste bili nestrpljivi i željni ljubavi. Opustite se i uživajte malo u sitnim znacima pažnje, u povremenim porukicama i kontaktu sa ovom osobom. Kraj nedelje, tačnije period za vikend može pokrenuti priču na onaj način na koji biste voleli. Ako imate emotivnog ili bračnog partnera, pred vama je jedna jako dobra sedmica. Voljena osoba može biti povremeno malo nervozna, ali zato ste vi tu da joj pružite ljubav i pažnju i da saslušate njene probleme. Taman je dobar trenutak da rešite neke sitne nedoumice iz prethodnog perioda i da se povežete jače. Uživajte u ovoj sedmici i ne dozvolite da vam bilo šta pokvari dobro raspoloženje.

Zdravlje
Dobra sedmica u zdravstvenom segmentu. Samo nemojte preterivati sa hranom, da ne opteretite stomak koji  vam je u poslednje vreme slaba tačka.

{/sliders}

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava