Nedeljni horoskop: 9. - 15. novembar 2015.

Pročitano: 973 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(1 Glas)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 9. do 15. novembra 2015. godine!

{slider Ovan (21. mart - 20. april)|closed}

Tokom ove sedmice vaš će vladar preći u znak Vage, pa ćete biti skloniji gojenju i većoj konzumaciji slatkiša. Zato se na vreme prebacite na režim ishrane gde će biti više žitarica, orašastih plodova, mladog sira, mleka, jaja, luka, tikvica, paradajza. Pokušajte da makar za doručak pojedete ovsenu kašu.

Posao
Ulazite tokom ove sedmice u jednu mirniju poslovnu fazu. Iako se poslovi odvijaju u manjoj ili većoj meri bez trzavica, vaše nezadovoljstvo je očigledno. Očekivali ste mnogo više od posla ili projekta u koji ste uključeni i jako vas nervira što se cela situacija razvlači bez preke potrebe. Veći deo ove sedmice ćete provesti u jednom nervoznom raspoloženju, pokušavajući da pribavite informacije ili dokumentaciju koja vam je neophodna. Niste sigurni da li su obećanja jednog saradnika nešto u šta se vredi pouzdati.

Novac
Očekujte u drugom delu sedmice novčani gubitak ili izdatak, nešto što ćete teško uspeti da izbegnete. Generalno, materijalna i finansijska situacija se poboljšava. Možete napraviti dogovor oko kredita ili pozajmice koja vam je potrebna.

Ljubav
Bračni partner će teško prihvatiti da je odnos koji imate sa jednom osobom preko posla isključivo kolegijalne prirode. Drugoj strani se ni malo ne dopadaju vaši razgovori ili dopisivanja, koliko god vi pokušavali da je ubedite da je to u potpunosti bezazleno. Ne bih rekla da će ovo proizvesti neke veće trzavice, ali pod budnim ste okom voljene osobe, pa vi pripazite šta radite. I u dužim emotivnim vezama to pitanje posla može predstavljati povremeno problem, ali ne zbog sumnji u vernost, već zbog jednog obećanja koje nećete stići da ispunite zbog manjka vremena i viška obaveza. Kratkotrajni problem koji ćete vi uspeti da rešite i to na taj način što ćete se prilagoditi partneru i pristati na neke njegove uslove za vikend. Možda ćete otići na kratak zajednički put ili ugađati voljenoj osobi na svaki mogući način. Slobodni upoznaju osobu koja ih na prvi pogled osvaja svojim izgledom i šarmom. Nećete biti sigurni na koji način da joj priđete pa ćete se raspitivati preko zajedničkih poznanika i praviti taktiku.

Zdravlje
Vaš vladar napušta znak Device pa će stomačne probleme biti lakše rešavati. Malo više obratite pažnju na tegobe sa kičmom, naročito sa vratnim pršljenovima.

{slider Bik (21. april - 20. maj)}

U periodu ste kada zaista uživate u hrani, u mirisima, ukusima…a kilogrami će se lakše lepiti za vas. Jedite više pirinča, mladog sira, ćurećeg ili pilećeg belog mesa, ribe. Uzimajte i namirnice bogate biljnim vlaknima – banane, mandarine, orahe, lešnike, bademe, suve smokve, suvo grožđe.

Posao
U poslovnom segmentu je dosta toga mirno, ne vide se neke veće turbulencije i preokreti koji vas mogu onespokojiti. Šta više, redovne obaveze završavate na vreme i sve ide svojim ustaljenim tokom. Međutim, ne može se osporiti da vi imate neki neugodan osećaj da se nešto “iza brda valja”. Za sada nemate nikakvih razloga za brigu, vaše poslovne saradnje se odvijaju normalno  a odnos sa saradnicima i kolegama je na normalnom nivou. Obratite pažnju na greške u papirologiji u prvom delu nedelje.

Novac
Neki vam finansijski priliv stiže taman u trenutku kada obaveze dolaze na dnevni red. Ove sedmice dobro rukujete novcem i umete da odredite prioritete. Iako vas srce boli za nekim sitnicama koje biste rado priuštili sebi, platićete prvo ono što dugujete i biti mirne glave.

Ljubav
Vaša vladarka Venera ušla je u znak Vage i svoje sedište i tu će boraviti tokom celog novembra meseca. Pošto je ovaj znak polje vaše svakodnevice, naročito svega onoga vezanog za posao, očigledno je da ćete tu najlakše dolaziti u kontakt sa osobama koje vam mogu biti interesantne. Tokom ove nedelje primetićete da lakše upadate u oči i da se veći broj zainteresovanih mota oko vas, pokušavajući da vam privuče pažnju. Jedno jako poznanstvo sa osobom sa kojom postoji razlika u godinama itekako vam može pomutiti misli. Obostrana zainteresovanost će biti više nego očigledna i situacija ide ka brzom razvijanju. Ukoliko ste slobodni, ovo je više nego dobro, ali postoji tendencija da nam i neki od zauzetih Bikova pokleknu pred iskušenjem koje se postavlja pred njih. Pošto je baš kod tih zauzetih sada prilično dobra i stabilna situacija, razmislite pre nego što se upletete u nešto što će pre ili kasnije postati kamen spoticanja u vašem trenutnom odnosu.

Zdravlje
Sedmica je stabilna po pitanju zdravlja. Možete imati nekih manjih problema sa kožom.

{slider Blizanci (21. maj - 20. jun)}

Do sada ste već shvatili da jedete mnogo slađe nego inače i da vam je apetit “veliki kao kuća”. Istina je da ćete vi brzo skinuti svaki višak, ali da ne biste mučili sebe kada ovaj period prođe, sada preduzmite par koraka – imajte tri veća i tri manja obroka u toku dana i unosite veće količine tečnosti.

Posao
Vaš vladar Merkur tranzitira kroz polje svakodnevnih poslovnih obaveza i vi ćete veći deo svoje energije ulagati baš u dnevne aktivnosti. Jedna prilika vam se pruža da izađete iz ove kolotečine, moguće je da vam neko predlaže privatni posao ili pokušava da vas uključi u poslovni projekat. I jeste i niste zainteresovani, ali niste sigurni kako biste uspeli da se uklopite u sve ovo, pa možete propustiti nešto što se potencijalno postavlja kao interesantno i vredno razmatranja. Odnos sa kolegama i saradnicima dobar.

Novac
Promenljiva novčana situacija vas onespokojava, ali nemate velikih razloga za brigu. Tokom ove nedelje uspevate da regulišete neke svoje obaveze i to na mnogo lakši način nego što ste mislili. Neki novac vam dolazi u pravom trenutku.

Ljubav
Slatka, zanosna planeta ljubavi Venera ušetala je u znak Vage i vaše polje koje je zaduženo za uživanje, zabavu, flertove, avanturu, generalno za sve životne radosti. Doduše, vi sada imate neke druge prioritete i nećete odmah primetiti koliko se neko angažuje oko vas i signale koje vam šalje o svojoj zainteresovanosti. Vaša prividna nezainteresovanost samo će naterati ovu osobu da udvostruči svoje napore i vi ćete vrlo brzo biti uvučeni u jednu simpatičnu i duhovitu komunikaciju, a nećete moći da ne primetite koliko vam prija njeno društvo. Iako ovo neće biti buran i fatalan početak, Blizanci mogu krenuti u nešto što se može pokazati kao jako zanimljivo a ima šanse i da potraje. Što se onih u brakovima i emotivnim vezama tiče, sem povremenih problema nema većih kriza u vašem odnosu. Međutim, izgleda mi kao da i vi i partner ćutke prelazite preko nekih većih problema u vašem odnosu.

Zdravlje
Nemojte okretati glavu od nekih problema sa urinarnim infekcijama ili reproduktivnim organima. Ovo bi trebalo sanirati što je pre moguće.

{slider Rak (21. jun - 22. jul)}

Ma sve ostalo ćete nekako uspevati da iskulirate, ali slatkiše – nikako. I sami ste svesni da vam sedenje kod kuće i uživanje u omiljenim poslasticama očas posla napravi šlaufčić oko stomaka, pa je predlog da se bacite pre na suvo voće, na kombinaciju orašastih plodova i žitarica sa medom, na voćni jogurt…

Posao
Osim samog početka sedmice, koji će biti naporan po vas, ostatak nedelje prolazi u dosta stabilnim poslovnim situacijama. Ako se iole potrudite, uspećete da ostvarite komunikaciju sa osobom sa kojom ste zainteresovani za saradnju. Moguće je da vam neko ugovori susret i postavi se kao posrednik u dogovoru. Ove sedmice vas hoće i dodatni poslovi u privatnoj režiji, pa saslušajte ljude koji imaju nešto takvo da vam predlože. Potrebno je odrediti prioritete da se ne biste “pogubili” u višku obaveza.

Novac
Izbegavajte da se dodatno opterećujete nekim pozajmicama ili kreditima. Iako sada možete uzeti novac na taj način, ako samo malo regulišete troškove, uspećete da ovaj period izgurate i bez toga. Prilivi su redovni.

Ljubav
I u dužim emotivnim vezama i u brakovima primetićete da situacija ide ka smirivanju. Nekako ste i vi i partner uspeli da se usaglasite po mnogim pitanjima i kao da se više trudite jedno oko drugog. Ne mogu vam obećati da rasprava neće biti (nekako je to postalo maltene pa uobičajeno kod vas dvoje) ali ništa neće biti toliko drastično da bi moglo da na jači način poremeti vaše svakodnevno funkcionisanje. Rakovima se generalno postavlja mogućnost da tokom ove nedelje, naročito u njenom drugom delu, stupe u komunikaciju  sa osobom sa kojom je davno prekinut svaki kontakt. Emocija može jako brzo proraditi….pošto ste skloni u ovom periodu da malo previše idealizujete, razmislite koliko je ono što osećate zaista tako, a koliko ste vi to naduvali u pokušaju da izađete iz usamljene faze u kojoj ste trenutno. Pustite da se stvari razvijaju polako i ne zidajte odmah kule u vazduhu. Možda vredi, a možda i ne.

Zdravlje
Može biti nekih tegoba sa kičmom ili štitnom žlezdom. Konzumirajte više tečnosti, to je vašim bubrezima potrebno.

{slider Lav (23. jul - 22. avgust)}

Sve češće vas u ovom periodu hvata da jedete noću. Sad, i sami ste svesni kako to izgleda – ako navalite na brzu hranu ili na grickalice, ako se pretovarite – eto problema sa spavanjem, ali i sa kilogramima. Ako već morate da rijete po kuhinji u kasne sate – dohvatite se kokica, integralnih žitarica, orašastih plodova.

Posao
Ovo je period kada Lavovi počinju da razmišljaju da se upuste u avanturu zvanu – privatni posao. Dosta toga će se nameštati i gurati vas baš u tom pravcu, dobre predloge od strane drugih valjalo bi saslušati i razmotriti. Najbolje bi u ovako nešto bilo ući u sopstvenoj režiji, ako birate partnerstvo, onda neka ono bude jedino na taj način da vi vodite glavnu i odlučujuću ulogu u svemu ovome. Generalno, Lavovi su u dobrom poslovnom periodu, saradnje funkcionišu bez problema a kolegijalni odnosi su dobri.

Novac
Očekujete jedan jači priliv novca koji bi zaista i trebao da stigne krajem ove sedmice. No, bojim se da realizacija neće biti u potpunosti po vašoj volji. Mogu postojati neka uslovljavanja ili će isplate biti podeljene na minimum dve rate.

Ljubav
Emotivni ili bračni partner može u ovom periodu smatrati da se ne posvećujete u dovoljnoj meri vašem odnosu i vezi. Pokušaćete da objasnite da ovo nema veze sa emocijama, već sa vašim ličnim obavezama, ali druga strana će ovo objašnjenje samo polovično prihvatiti. Iako će sve na prvi pogled u vašoj vezi izgledati dosta mirno, primećuje se da neka određena zdrška postoji. Za sada niste sigurni da imate želju da preterano razmišljate o ovome i pustićete da stvari idu svojim tokom, nadajući se da će se u hodu situacija ispraviti. Nije ovo loša nedelja po vas dvoje, ali biste zaista mogli da se malo više potrudite. Slobodni idu ka susretu sa nekim ko je baš po vašoj meri. Naravno, ovo ne može biti i nije obična osoba već neko ko, pored zainteresovanosti, izaziva i poštovanje u vama. Prija vam snaga koja izbija iz nje, kao i njen karakter, pa ćete se vrlo angažovati da pokažete da ni vi niste mačiji kašalj. Moguć početak odnosa.

Zdravlje
Ubeđeni ste da ste u ovom periodu nesavladivi i malo ćete pažnje obraćati na svoj organizam. Ne zanemarujte signale koje vam telo šalje.

{slider Devica (23. avgust - 22. septembar)}

Ne znam šta vam se to dogodilo, ali kad god vas čovek pogleda – vama je šolja puna kafe u rukama. Junački se nalivate, ali makar nemojte kafom da zamenjujete jutarnji obrok. Da biste imali energije pojedite banana uz  mleko ili jogurt Ili uzmite dva parčeta tosta sa mladim sirom i paradajzom.

Posao
Intenzivno razmišljate na koji način da promenite neke okolnosti ili da poboljšate situaciju na poslu. Vaš analizatorski um je sada udružen sa velikom unutrašnjom snagom i možete mnogo toga uraditi za svoj napredak. Dobra komunikacija sa saradnicima ili sa kolegama približava vas realizaciji jednog posla koji može biti i u privatnoj režiji. U potpunosti ste posvećeni svojim svakodnevnim obavezama i nećete dozvoliti sebi greške i propuste. Drugi deo nedelje donosi jednu neočekivanu šansu, ne propustite ovo.

Novac
Novčani prilivi su u ovoj sedmici stabilni i idu i od redovnih poslova, ali i od dodatnih, honorarnih ili onih u privatnoj režiji. Ne shvatajte olako sve ovo, nemojte potrošiti, već ostavite deo novca na stranu, ovaj trend neće trajati nešto naročito dugo.

Ljubav
Pa….očigledno je da se Devicama, bile one slobodne ili zauzete, otvaraju mogućnosti za neke tajne pričice i kontakte. U kojoj meri će ovo otići daleko, to već zavisi od ličnih karaktera i postavki u natalnim kartama. Ali, flertovanje je svakako više nego izvesno. Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili braku, za sada se ovo neće odraziti na vaše partnerske odnose. Naprotiv, situacija je u ovom trenutku tu prilično dobra i vi i voljena osoba možete imati dosta lepih zajedničkih trenutaka i aktivnosti. Ono što vas sada najviše spaja jeste komunikacija koja se popravila i mnogo je lakše reći ili saslušati. Radite na ovome, gradite otvorenost i iskrenost i neće biti razloga da se neko treći umeša u vašu vezu. Što se slobodnih tiče i te priče o tajnosti – pa, na vama je da odlučite da li vam je tako nešto potrebno ili ne, pogotovo što se pojedini mogu malo jače zaljubiti i vezati za osobu koja verovatno nije slobodna ili je daleko od njih.

Zdravlje
U drugom delu sedmice naglašeno je sve ono vezano za stomačnu regiju i neki problemi tu mogu eskalirati. Ako bude potrebe, pravac kod lekara.

{slider Vaga (23. septembar - 22. oktobar)}

Eto vama vladarke Venere u vašem znaku, a pošto ova planeta potencira na uživanju u svim životnim segmentima, vrlo ćete vi slatko prionuti i na sve ono što najviše volite od klope. Ako hoćete da budete i dalje lepi i skladni, malo dignite ručnu kočnicu i obuzdajte svoje apetite.

Posao
Velikim delom ste uspeli da ostvarite neke zacrtane ciljeve i tokom ovog perioda naglašena je stabilnost u poslovnom segmentu. Projekat ili posao koji vam je bitan pokrećete do kraja ove nedelje ili makar dobijate jasne informacije o tačnom datumu. Prija vam podrška koju dobijate od nekih ljudi, ali je vaša sumnjičavost probuđena, pa ćete razmišljati da li oni imaju neke skrivene ciljeve. Poslušajte svoju intuiciju u ovom periodu i ne delite mnogo svoje planove i ideje sa ljudima u vašoj blizini.

Novac
Imate nagoveštaje da će priliv novca koji očekujete uskoro doći. Pojedinima mogu doći i vesti od strane šefova o nagradi ili povećanju nadoknade za rad. Uspevate da uskladite prilive i troškove. I nije toliko loše.

Ljubav
Vaša vladarka Venera ušetala je u vaš znak i praviće vam društvo tokom celog novembra meseca. Ono što vam ova nebeska krasotica donosi jeste lepota, uživancija, srećnije okolnosti, bolje raspoloženje i naravno – mnogo mnogo flertovanja. Pa nećete moći da odolite da svoje zavodničke veštine ne oprobate na gomili potencijalnih udvarača koja će početi da se vrti oko vas. U tom vašem slatkom poigravanju sa drugima, neko vas može iznenaditi. Jer, umeju i drugi da se igraju, ne samo vi. Itekako se možete “zalepiti” za nekog ko će se postaviti malo drugačije prema vama i ko će umeti da vam parira na svaki mogući način. Neki jaki susreti dolaze tokom ove sedmice i naše drage Vagice mogu da se zaljube kao da su u pubertetu. Ovi odnosi imaju predispoziciju za trajnost, ali za sada ne razmišljajte mnogo unapred – samo uživajte. U emotivnim vezama i brakovima za sada je dosta mirna situacija.

Zdravlje
Manji problemi sa glavoboljom ili pritiskom u prvim danima nedelje. Generalno – dobro se osećate.

{slider Škorpija (23. oktobar - 22. novembar)}

Vi jedete iz uživanja, vi jedete kada ste srećni, vi jedete na nervnoj bazi i kada ste pod stresom. Došlo neko vreme da samo jedete i da vam donji deo leđa non stop viri iz frižidera. Sami ste sebi rekli – na dijetu koliko od sutra! A to sutra kada će biti – e, to ćemo tek da vidimo…ili malo sutra možda?

Posao
Konkurencija opet počinje da buška protiv vas. Za sada vam to ne predstavlja nikakav problem jer ove njihove pokušaje provaljujete na keca, ali treba biti oprezan i na dalje. Ušli ste u period kada će biti potrebno da budete posebno obazrivi i pažljivi i da svojim detetktivskim umom “provaljujete” šta drugi pokušavaju da urade. I vi ćete biti skloni da tokom ove nedelje napravite neke tajne dogovore što se može pokazati kao dosta isplativo po vas. Ne zanemarujte informacije koje dobijate od prijatelja.

Novac
Tokom ove sedmice može vam doći neka varijanta priznanja ili unapređenja koju će pratiti i odgovarajuća suma novca. Generalno – novčane prilike su bolje nego u prethodnoj nedelji i malo ćete lakše početi da dišete. Već ste počeli da se brinete.

Ljubav
Venera je ušetala u vaše polje tajni, a vrlo brzo je krajem ove sedmice sledi i vladar vašeg znaka, Mars. Pričati o tome da imate mogućnosti za tajne veze je blago – nekako će se baš sve nameštati da vas uvuče u  pričicu koju ćete pokušavati da sakrijete od partnera ili ako ste slobodni u odnos sa nekim ko je zauzet. Sad, u ovom periodu to može krenuti vrlo neosetno – susret (možda sa osobom koju poznajete od ranije ili čak sa bivšim partnerom) koji će probuditi iskrice, a te iskrice će se vrlo brzo pretvoriti u plamen strasti kojem vi nikako i nikada ne možete da se oduprete. Ukoliko ste u emotivnom odnosu ili vezi dva puta razmislite da li ćete krenuti ovim putem ili će sve ostati samo na slatkom povremenom čavrljanju i flertovanju. Sigurno je da partner u ovoj nedelji neće otkriti ništa zabrinjavajuće, ali ne zaboravite da je pred vama vreme kada mu to može postati i više nego očigledno. Ne srljajte u oluju.

Zdravlje
Mogućnosti za infekcije svake vrste, koje bi išle uz temperaturu.

{slider Strelac (23. novembar - 21. decembar)}

Sve baš taman onoliko koliko treba. Čini mi se da ćete baš sebe dovesti u red što se navika po pitanju ishrane tiče. Svesni ste da ne smete dozvoljavati sebi da pregladnite, pa jedete više puta u toku dana i to s merom. Čak ne bežite ni od povrća i voća, a gricnete s vremena na vreme i tu “zdravu hranu”.

Posao
Jedna dobra poslovna priča može krenuti sa realizacijom tokom ove nedelje. Sve se nekako namestilo da se u poslednjem trenutku nabavi i potrebna dokumentacija i napravi pravi dogovor i posao startuje. Obzirom da ste kopali i rukama i nogama da ovo pokrenete, sada imate i razloga da se radujete. Strelčevima preko prijatelja i jakih kontakata idu novi poslovi. Moguće je da vas drugi preporučuju na sve strane jer primećujete da vam se obim posla povećao. Ovo je naročito bitno onima koji rade privatno.

Novac
Stiže novac, stiže. Parice se slivaju u vaš džep a vi zadovoljno trljate ručice. Pošteno ste se naradili za sve ovo i sada se malo opustite. Nemojte samo sada krenuti da se rasipate na sve strane. Podmirite sve obaveze, pa tek onda sebi dajte oduška.

Ljubav
Ukoliko ste u dužoj emotivnoj vezi imate neke planove o kojima za sada ne želite mnogo da pričate voljenoj osobi. Samo ćete povremeno davati naznake i držati je u neizvesnosti i neznanju šta se događa i šta vi to razmišljate. Za vas bi ovo mogao biti period kada se jače vraćate i okrećete jedno drugom i kada je mnogo lakše planirati zajedničku budućnost. U brakovima se vratila dobra komunikacija između vas dvoje. Bračni partner vam daje veliku podršku za neke vaše ciljeve i spreman je da priskoči ukoliko vam njegova pomoć bude bila potrebna. Ma idila. Nemojte samo smetnuti sa uma da vas ovom “podrškom” bračni partner u isto vreme i kontroliše jer pomalo sumnja da flertujete sa nekim sa strane. A vi to ne radite, taman posla. Slobodne neko čačka u mozak i izaziva im veliko interesovanje, ali nikako da se nešto konkretnije dogodi. Doduše ni vi se nešto preterano ne lomite da pokrenete celu priču.

Zdravlje
Sada možete početi da osećate povremene tegobe sa kičmom, naročito sa lumbalnim delom. Za sada ovo nije ništa alarmantno, ali treba voditi računa na dalje.

{slider Jarac (22. decembar - 19. januar)}

Tokom ove sedmice i vaša je ishrana dosta izbalansirana. Ono što bih vam savetovala da preskačete, jesu namirnice koje su previše začinjene, a obavezno prilikom kupovine industrijski prerađenog mesa obratite pažnju na additive i veštačke dodatke. U ovom periodu to ne prija prvenstveno vašim bubrezima.

Posao
Od vas se početkom nedelje može tražiti da funkcionišete na drugačiji način od onog na koji ste navikli. Ovo vam neće prijati, ali ćete se truditi da se ne zamerate osobi koja vam je nadređena. Nezadovoljstvo ćete zadržati za sebe. Ako budete samo malo pametni i prijemčivi na savete, tokom ove sedmice možete preokrenuti jednu poslovnu situaciju ili obezbediti sebi posao koji priželjkujete. Vi sve volite da radite na svoj način, samostalno, ali sada su vam potrebni drugi ljudi i podrška s njihove strane.

Novac
Ispašće da ćete tokom ove nedelje potrošiti više novca nego što ste planirali, ali to nije nešto za čime biste trebali da žalite. Ispunili ste sebi neku želju ili uzeli dan odmora i opustili se. novčani prilivi su dosta redovni.

Ljubav
U emotivnim odnosima prvi dani ove sedmice bi mogli biti malo napeti, i to najverovatnije zbog toga što je voljena osoba zapela da uradi nešto na svoj način, a vama to nikako ne odgovara. Razmimoilaženje u mišljenjima i karakterima će biti očigledno. Na svu sreću, ovo je samo kratkotrajna turbulencija koja će samo raščistiti vazduh za bolje prilike između vas dvoje u ostatku nedelje. Oni koji su u brakovima neka se potrude da ne obraćaju mnogo pažnje na savete od strane drugih. Iako dobronamerni, mogu uneti dozu nervoze između vas i partnera. Vas dvoje imate neke svoje sisteme vrednosti, a drugi tu nemaju šta da traže. Slobodni Jarčevi imaju velika razmišljanja o jednoj osobi. Itekako vam je privlačna, jako biste voleli da se tu nešto konkretnije dogodi, ali kao da se konstantno premišljate i kalkulišete kako da se pokrenete. Moguće je da će druga strana biti odlučnija i ipak napraviti prvi korak.

Zdravlje
Malo više obazrivosti jer se lako povređujete u ovom periodu. Istegnuća, iščašenja, povrede zglobova i tetiva.

{slider Vodolija (20. januar - 19. februar)}

I dalje ste u varijanti brzinskih obroka i letećih zalogaja. Sve češće posežete za varijantom krofni i mafina za doručak jer vam izuzetno prija slatko. Sad, to što prija to ne znači da i čini dobro vašem organizmu, pa se vi malo prebacite na kombinaciju mleka i žitarica sa medom umesto šećera. Isto je slatko, zar ne?

Posao
Ne znam šta da vam kažem što se vaših planova tiče. Oni su, realno gledano, jako dobri, ali nešto nisam sigurna da ćete uspeti da ih ostvarite u onoj meri u kojoj biste to želeli. Jedan deo onoga što ste namerili može biti pokrenuto tokom ove nedelje i to uz veliko učešće drugih, a da li će vam ovo biti dovoljno….pa za sada ćete morati time da se zadovoljite. I ovo je više nego što postižu neki drugi oko vas. Okrenite se malo više saradnjama sa većim stranim firmama ili inostranstvom – tu stoji veliki neiskorišćen potencijal.

Novac
Znam da biste voleli da imate više, ali i ovo što uspevate da ostvarite je dovoljno dobro. Stabilizovali ste se što se nekih dugovanja tiče i možete malo lakše da dišete. Nastavite ovim tempom. Moguće je jedno ulaganje koje će biti isplativo po vas.

Ljubav
Vi i vaše voljeno biće…ko tu može pohvatati ko je kriv a ko je u pravu. Vi u klin, voljena osoba u ploču. I obrnuto. Vrlo uspešno mučite i maltretirate jedno drugo nekim postupcima, a da vas neko pita zašto to radite, verovatno ne biste umeli da odgovorite. Bitno je da se vi posle svake turbulencije vratite jedno drugom još srećniji i još zaljubljeniji. Ako je u tome poenta – onda samo navalite. Ukoliko ste u bračnom odnosu situacija je više nego dobra. Nekako ste uspeli da pomirite sve ono što je pravilo problem…ali priznajte i da vam je sada pomalo dosadno…ništa se ne dešava, samo se volite. Pa mora i to neki put. A slobodni? Pa…slobodni pokazuju tendenciju da ostanu slobodni. Ne mogu da poreknem, neko vas jako zanima, ali neka forma prepreke trenutno postoji da bi se ovaj odnos ostvario. Zato će Vodolije uglavnom pokazivati tendenciju da se okrenu prijateljima ili neobaveznim kontaktima sa suprotnim polom.

Zdravlje
Malo problema sa stomakom, malo problema sa urogenitalnim traktom. Vodite više računa o sebi i sve će biti u redu.

{slider Ribe (20. februar - 20. mart)}

Mars izlazi iz opozicije prema vašem znaku pa će se stomačni problemi i nadutost smanjivati. Nećete više toliko burno reagovati na tešku i začinjenu hranu, ali to još uvek ne znači da trebate da se opustite i navalite. Pridržavajte se i dalje saveta – bareno i kuvano je sada najbolje za vas. Bez teških zaprški.

Posao
Čini vam se da zbog nekih stvari i situacija jurite kao muva bez glave. Pokušavate da aktivirate jedan posao ili da nabavite potrebnu dokumentaciju za projekat koji vam je važan. Nemojte se brinuti preterano, sve ovo će se realizovati verovatno u drugom delu sedmice. Imate podršku nekog autoriteta ili nadređene osobe za svoje planove ili promene koje imate nameru da uvedete u posao. Razmišljate o jednom ulaganju i pokretanju privatnog posla sa prijateljem. Ovo bi moglo biti isplativo.

Novac
Da, novac je počeo da pristiže u većoj meri i od redovnih i od povremenih poslova. Možda ovo još uvek nije ono što je vama potrebno, ali ako sagledate situaciju iz nekog dužeg prethodnog perioda – ovo je više nego dobro. Drugi deo nedelje donosi više suma iz različitih izvora.

Ljubav
Pokušavate da prikrijete stres koji je u velikoj meri zavladao vašim životom. Lako reagujete na sve ono što smatate provokacijom od strane partnera, ljutite se, inatite, durite, a u stvari najviše problema donosite sami sebi jer ovim svojim ponašanjem učinite da se drago biće povuče. Posle toga krećete u jurnjavu pokušavajući da opravdate svoje postupke i da je vratite. Vidite i sami – ako ne budete mogli da se malo stabilizujete, napravićete pometnju u svojim emotivnim vezama i brakovima. Promenite način ponašanja i gledajte kako vas partner obasipa ljubavlju i pažnjom. Pa zar to nije mnogo bolje od ove prve solucije? Kod slobodnih Riba promenljiva situacija. Ako ste već otpočeli sa nekim “muvanjem” sada možete i osvojiti osobu na koju ste se namerili. Međutim, ako niste našli nikog podsticajnog u svojoj blizini, verovatno je da ćete se okrenuti samo sebi, povući u tišinu i čekati neku pravu priliku.

Zdravlje
Glavobolje i bolovi u stomačnoj regiji više su posledica stresa nego realnog fizičkog oboljenja.

{/sliders}

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava