Nedeljni horoskop: 21. - 27. septembar 2015.

Pročitano: 737 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 21. do 27. septembra 2015. godine!

{slider Ovan (21. mart - 20. april)|closed}

Dragi Ovnovi, zaboravite začinjenu hranu i gurmanluke razne vrste. Vladar vašeg znaka tokom ove sedmice ulazi u Devicu i pred vama je period kada morate voditi računa i o onome što jedete i o načinu na koji jedete. Ne smete preskakati obroke, ne smete se „tovariti“ bez svake mere i morate jesti znatno sporije. Za vas sve ovo zvuči kao dosta komplikovano, zar ne?

Posao
Sam početak nedelje vam donosi veliku poticajnu energiju i osećaj da na brzinu možete odraditi neke poslove ili rešiti situacije koje vas blokiraju. Međutim, ovaj vaš polet će ostati prilično kratkog daha jer ćete shvatiti da se suočavate sa mnogo većom problematikom nego što ste mislili. Pored ovoga verovatno je da ćete u drugom delu nedelje trpeti i pritisak od strane šefova i na taj način biti pod još većom presijom da stvari morate uraditi na vreme. Prelazak vladara vašeg znaka, Marsa, u znak Device i polje poslovnih obaveza samo naglašava da u ovom periodu, na žalost, morate raditi stvari sistematično, koliko god vam to vremena i energije oduzimalo. Svaki propust će vam biti vraćen na ispravljanje.

Novac
Neke situacije vam dolaze na blic i mogu vam doneti novčani dobitak. Neki kratkoročni posao, možda čak i prijateljska usluga koja će malo popuniti vaše ispražnjene novčanike. Ne bi bilo zgoreg pokušati ni sa igrama na sreću. Sve ovo je aktuelno u prvoj polovini sedmice.

Ljubav
Oni u brakovima i dužim emotivnim vezama imaju nešto zategnutije odnose tokom ove sedmice. Neki stari problemi su izgleda opet postali aktuelni i možete biti zabrinuti zbog odvijanja situacija između vas i partnera. Ono što ne smete dozvoliti u ovom periodu je povlačenje i puštanje da se stvari reše same od sebe. Jer više je nego verovatno da neće i da mogu ostati kao zid između vas i voljene osobe. Iako komunikacija sada može biti dosta naporna, a vas dvoje skloni da prebacujete stvari jedno drugom, ipak je ovo jedini način da rešite ono što vas muči. Slobodni su se očigledno jako zagrejali za nekog, ali ne uspevaju da ostvare neki značajniji pomak sa tom osobom. Vaš prilično napadan nastup može samo oterati drugu stranu ili učiniti da ona usporava celu situaciju. Očigledno je da morate promeniti nešto u komunikaciji da biste uspeli da joj se približite. Ne budite impulsivni, već malo osmislite svoj pristup. Iako vam fali strpljenja, morate se povinovati tempu koji je druga strana nametnula.

Zdravlje
Problemi sa variranjem pritiska i kičmom. Vreme je da malo više povedete računa o sebi.

{slider Bik (21. april - 20. maj)}

Nešto ste mi se u ovom periodu baš profinili kada je hrana u pitanju. Malo malo pa se trudite da svratite u neki fensi restoran sa raznoraznim egzotičnim gurmanlucima. U ovom periodu vas privlači i meso i to najsočniji i najmekši komadi, a sve to možete dosta bogato zalivati umacima. Kako će se ovo odraziti na vašu liniju i probavu....e, to ćemo tek videti...

Posao
Kada pogledate realno – baš vam i ne cvetaju ruže u poslovnom segmentu. Ono što ste pomislili da će biti lako odraditi i završiti pretvorilo se u noćnu moru sa kojom nikako da izađete na kraj. Najgore je što znate da vam je samo malo dovoljno da biste sve priveli kraju na najbolji mogući način, a to malo vam konstantno izmiče i komplikuje se. U nekim poslovnim saradnjama naići ćete na neuobičajene blokade i okolnosti koje odlažu početak dogovorenog.  Imate dobra rešenja i ideje ali promene koje dobijate njihovim korišćenjem će biti kratkog daha. Ipak, neke prečice do cilja će se pokazati kao dobre i mogu vam skratiti vreme potrebno da se posao odradi ili projekat privede kraju.

Novac
Sklonost da rizikujete i da se malo poigravate novcem nekim Bikovima se može isplatiti tokom ove sedmice. Međutim, generalno je novčana situacija dosta komplikovana, a ni vi niste neko ko je u ovom periodu spreman da štedi. Uglavnom sami sebi pravite problem preteranim trošenjem.

Ljubav
Pa dragi moji slobodni Bikovi, nadam se da ste spremni da uživate ove sedmice. Jer, svakako je da ćete imati prilika za to. Moram odmah da napomenem – uživanje ne podrazumeva ulazak u ozbiljan odnos, vezu već pre avanturu, flertovanje, dobru zabavu sa nekim ko vas itekako fizički privlači. Postoje trenuci kada dešavanja idu ka nečem stabilnijem, ali ovo sada definitivno nije period za tako nešto. Ako se baš i ne snalazite u ovakvom tipu priča, onda je bolje da se povučete iz aktuelnih dešavanja, jer druga strana zaista nije zainteresovana za vezivanje. Vaši pokušaji da osobu privučete sebi na neki malo jači način samo će prouzrokovati njeno momentalno povlačenje. Imajte ovo na umu – živite i zabavljajte se od trenutka do trenutka i ne planirajte budućnost jer je to sada prilično nemoguće. U brakovima i dužim emotivnim vezama primetićete promene koje vam se ne dopadaju kod partnera. Pre nego što oglasite zvono za uzbunu i pomislite da se neka treća osoba uvukla između vas dvoje sagledajte realno partnerovu poslovnu situaciju pa ćete shvatiti – nagomilani problemi ga trenutno odvlače od vas.

Zdravlje
Osećate se puni energije i spremni ste na sve izazove. Za sada vaš organizam funkcioniše više nego dobro, ali to ne znači da ne trebate povremeno da se opustite i odmorite.

{slider Blizanci (21. maj - 20. jun)}

Kao da ste u ovom periodu rešili da nadoknadite sve ono što ste propustili. Apetit vam je neuobičajeno porastao (mada mi se čini da malo jedete na nervnoj bazi) a i količinski obroci su dosta veći. Slatkiše nećete moći da zaobiđete i uglavnom ćete najviše „padati“ na sve ono što je kremasto i sa većim količinama voća.

Posao
Vaše poslovne saradnje su tokom ove sedmice u jednom periodu prilično duboke stagnacije. Shvatate da je neophodno da uložite još finansijskih sredstava da bi se nešto pokrenulo a u ovom trenutku niste sigurni da li ste spremni na takav potez. Preispitujete poteze iz prethodnog perioda tražeći gde ste to napravili grešku i šta niste ukalkulisali kako treba. Smatrate da saradnici vuku pogrešne poteze, ali ni vi trenutno nemate viziju šta i kako ispraviti i pokrenuti drugačije. Istina je da vam se tokom ove sedmice ukazuju neke prilike da pojedine poslove odradite na brzinu i zaradite, ali će to biti moguće samo uz savete ili asistenciju onih koji imaju mnogo više iskustva u ovome od vas.

Novac
Zabrinuti ste jer ste se poprilično finansijski iscrpeli a trenutno ne vidite naznake za neko jače poboljšanje i popunjavanje budžeta. Oprezno sa novcem, ne rasipajte se i potrudite se da ne zagrabite u ono što ste ostavili za „crne dane“.

Ljubav
U prvom delu sedmice oni u dužim emotivnim vezama i brakovima kao da pripremaju teren za probleme. I vi i druga strana ćete biti neuobičajeno nervozni i spremni da za svaku sitnicu ključate u sebi. Već drugi deo ovog perioda može doneti ozbiljniju problematiku. Ulazak Marsa u vaše polje doma donosi jednu jaku energiju, ali obzirom na ostale postavke planeta, malo je verovatno da ćete vas dvoje tu energiju konstruktivno iskoristiti. Vruće – hladno situacije će postati maltene pa uobičajene i zato bi trebalo biti dosta obazriv da ne biste trajnije oštetili odnose koji su vam bitni. Slobodni neće imati takvih problema, naprotiv. Vi se okrećete ka nekom koga već izvesno vreme poznajete i ko je bio pored vas u nekim vašim teškim trenucima. Sve više vam prijaju razgovori sa tom osobom i dobar fluid koji struji između vas dvoje. Pošto ste vi sada skloni premišljanju i obazrivom nastupu u emotivnim relacijama, lako je moguće da će drugoj strani dosaditi da čeka i da će ona napraviti konkretniji potez.

Zdravlje
Ni ne shvatate koliko stres i nervoza utiču na vas. Ovo bi vam moglo postati jasnije u drugom delu sedmice kada se mogu javiti problemi sa varenjem, radom creva i stomačnom dupljom.

{slider Rak (21. jun - 22. jul)}

Zbog nekih napetih aspekata koji se vezuju za vaš znak čini mi se da će vam često tokom ove sedmice „zastajati knedla u grlu“ kada budete pomislili na hranu. Nervni sistem je dosta napregnut pa ćete ići iz krajnosti u krajnost – preskakanje obroka ili pak prejedanje u večernjim satima. Probajte da većim konzumiranjem salata malo pomognete svom organizmu.

Posao
Već tokom ove sedmice osetićete šta znači uticaj Saturna u polju poslovnih obaveza i odgovornosti. Od sredine nedelje očekuju vas prve ozbiljnije prepreke koje ćete morati da prevaziđete, a za to će vam biti potrebno mnogo organizovanosti, sistematičnosti i predanog rada. Ne očekujte da u ovom periodu bilo šta dobijete lako i spremite se na prilagođavanja novim, otežanim poslovnim okolnostima. Dobro je što ćete u ovu nedelju uneti ipak jednu podsticajnu i vedru energiju koja će vam pomoći da neke stvari lakše privedete kraju. Pojedinim Rakovima se ipak smeše neke lepe stvari. Ili ćete dobiti značajnu podršku za svoje planove ili ćete biti nagrađeni pozicijom koja vam donosi bolja finansijska sredstva.

Novac
Koliko god vam se to ne svidelo i koliko god smatrali da dolazi u najnezgodnijem mogućem trenutku, neka dugovanja morate izmiriti i zatvoriti. Kašnjenje sa plaćanjem obaveza generalno će vam donositi probleme i u narednom periodu. Vodite računa o tome.

Ljubav
Ostvarili ste kontakt sa nekim ko vas je od samog početka jako zainteresovao. Dopada vam se nastup ove osobe, njena samouverenost i sigurnost u sebe i možete vrlo brzo u svojoj glavi početi da snevate slatke snove o zajedničkoj budućnosti i sreći. No, treba biti na oprezu u ovom periodu jer je lako moguće da su ovakve priče kratkog daha, da imaju jedan brz uzlet, ali da je pitanje da li su zaista vredne. Ovo bi se jako brzo moglo pokazati ako shvatite da posle par ekstatičnih dana druga strana nekako počinje da se povlači izgovarajući se neodložnim obavezama i stvarima koje mora da završi. Zapamtite da je u ovom periodu jako teško ustaliti se u nekom stabilnom odnosu i zato ne očekujte previše. Sa bračnim partnerom ili osobom sa kojom ste duže u vezi sada možete razgovarati o problematici koja je kod vas dvoje u poslednje vreme očigledna. Ne bih rekla da će doći do nekih drastičnih preokreta na bolje, ali važno je napraviti prvi korak....

Zdravlje
Trebalo bi uraditi malo detaljniju analizu krvi. Naglašene su i mogućnosti sitnijih povreda u kućnom okruženju ili na poslu. Budite obazrivi.

{slider Lav (23. jul - 22. avgust)}

U narednom periodu ćete morati više da se potrudite oko očuvanja svoje vitke linije na koju ste toliko ponosni. Pokušavate da se prešaltate na neke zdravije načine ishrane a u isto vreme konstantno merkate slatkiše (pogotovo one čokoladne) a nećete moći ni da odolite dobrom komadu pečenja. Kako ćete ova dva uklopiti, to verovatno samo vi znate.

Posao
Generalno, ovo nije ni malo loša nedelja, pogotovo ako nemate nameru da vršite neke korenite promene. Uglavnom će se obaveze odvijati nekim redovnim tokom, mogu vam se potkradati sitni propusti u dogovorima ili prepisci sa poslovnim partnerima, može tu biti i nekih papiroloških grešaka....ali ništa što se neće moći ispraviti odmah u hodu. Ako bude potrebe, upotrebićete i svoj čuveni šarm i osmeh od uha do uha. Neki plan ćete morati da odložite, iako ste svesni da je više nego dobar, i to verovatno iz finansijskih razloga ili zbog toga što ga šefovi neće „aminovati“.

Novac
Par finih finansijskih inekcija može lepo oporaviti i popuniti vaš ispražnjeni novčanik. Imate dobre ideje za zaradu, samo je bitno da ne rizikujete suviše da ne biste ostali kratkih rukava. Ne oslanjajte se na srećne okolnosti, nego na svoju pamet.

Ljubav
U emotivnim vezama i brakovima trudite se da se uskladite i nađete neku formu kompromisa sa partnerom. Vaš šarm jeste neosporan, ali vi njime itekako dobro prikrivate urođenu tvrdoglavost i sklonost ka tome da gospodarite u partnerskim odnosima. Trenutno partner baš i neće biti raspoložen da bude sve po vašem pa ćete ili morati da promenite pristup ili da se suočite sa povremenim jakim zahlađenjima u odnosu. Savet za vas je da što pre neke greške ispravite, na jedan lakši i lepši način, jer već od drugog dela sedmice možete ući u jače konfrontacije sa voljenom osobom. Što se slobodnih Lavova tiče, očigledno je da kod vas i dalje važi deviza – samo bez obaveza, molim! Jeste da ste se donekle smirili i da više ne jurcate kao muva bez glave pokušavajući svakog da potčinite svojim čarima, ali i dalje ne osećate „ono nešto“ što bi trebalo da vas zadrži samo kraj jedne osobe. Izludujte se maksimalno dok možete, biće vremena za neke ozbiljnije teme u narednom periodu.

Zdravlje
Dosta dobro tokom ove sedmice i ne biste trebali da imate bilo kakvih većih problema.

{slider Devica (23. avgust - 22. septembar)}

Vreme će vam ove sedmice nekako izmicati iz ruku non stop, pa nećete moći u tolikoj meri da se posvetite svojim obrocima. Uglavnom će vam samo biti bitno da budete siti i da imate dovoljno energije za ono što je potrebno obaviti. Bilo bi dobro da stignete da makar povremeno pojedete nešto kuvano, jer ćete inače imati problema sa opstipacijom.

Posao
Neke situacije vas mogu uhvatiti nespremne. Moguće je da tokom ove sedmice dobijete priliku za razgovor sa osobom koja vam može biti dosta poslovno podsticajna, ali da nećete uspeti u potpunosti da se snađete ili da makar vi nećete biti zadovoljni svojim nastupom. Nemojte se brinuti zbog utiska koji ste ostavili, samo u vašoj glavi sve izgleda mnogo gore nego što to zaista i jeste. Vaše ideje su itekako pronašle svoj put do druge strane i to ćete i shvatiti u periodu koji dolazi. Tokom ove sedmice može biti jačih padova koncentracije pa vodite računa o svakoj sitnici. Ulazak Marsa u polje vaše ličnosti otvoriće vam jedan period sa mnogo većim angažovanjem i energijom.

Novac
U ovom periodu prilike za dodatnu zaradu nekako dolaze same od sebe i treba ih iskoristiti. Generalno, i sami ste svesni da postoji stagnacija po pitanju finansija i da morate biti vrlo oprezni sa troškovima.

Ljubav
U dužim emotivnim vezama i brakovima postoje neke situacije sa kojima ne znate kako da izađete na kraj. Ukoliko se budete ustručavali da partneru kažete šta je ono što vas muči ili što vam smeta, propustićete dobru priliku da sve rešite na neki jednostavniji način. Komunikacija je u ovom trenutku izuzetno bitan faktor vaših odnosa, otvorite se i recite šta vam je na duši. Sve se može srediti lakše nego što mislite. Neke Device, na žalost, vode paralelne odnose ili se konstantno vraćaju nekoj tajnoj avanturi. Bilo bi dobro da se sami sa sobom usaglasite šta je ono što želite i ko je osoba koju hoćete pored vas. Ako sami ne napravite odabir, budite sigurni da će se situacija sama pobrinuti za to, ali možda na neki komplikovaniji i teži način u periodu koji dolazi. Slobodni bi želeli da oforme nešto stabilnije, ali u isto vreme ne mogu da izađu iz začaranog kruga avantura u koje upadaju. Nije sve u strasti i fatalnosti....i to će vam vrlo brzo dosaditi...

Zdravlje
Lako prehlade, lako virusi i infekcije. Opasnost od posekotina, ogrebotina, padova iz nepažnje.

{slider Vaga (23. septembar - 22. oktobar)}

Pošto možete imati nekih sitnijih problema sa bubrezima tokom ove nedelje, bilo bi dobro da kao prvo uzimate više tečnosti, naročito čajeva (majčina dušica je odlična za vas)....i da se malo preorijentišete na kuvanu hranu. No, moraćete malo da povučete ručnu što se začina tiče i da ne presoljavate jela. Jutarnja kafa je ok, ali ne biste trebali da preterujete sa ovim napitkom...

Posao
Neke informacije koje ste čekali već duže vreme konačno dolaze do vas i umećete da ih iskoristite na pravi način, ali je potrebno da reagujete brzo. Završavate bitnu papirologiju u poslednjem trenutku, što vam je jako važno zarad pokretanja nekog pitanja koje vam je ili lično ili poslovno bitno. Sa aspektima koji su validni još samo ove nedelje pojedine Vage će dobiti izuzetnu priliku za napredovanje ili prelazak na radno mesto koje im više odgovara. U ovom periodu su kreativnost, ideje, inovativnost izuzetno naglašeni pa nemojte da se ustručavate da kažete šta imate i plasirate ih nadređenima.

Novac
Vanredni prilivi kojih itekako može biti tokom ove sedmice na žalost su potrošeni unapred. I sami ste svesni da u nekom prethodnom periodu niste vodili računa o tome gde i kako se zadužujete i da je to sada neophodno vratiti. Pamet u glavu sledeći put....

Ljubav
Bili slobodni ili u vezi, bračnom odnosu – budite svesni svoje naglašene impulsivnosti u ovom periodu. Vaše promene raspoloženja i neočekivana ponašanja drugima nisu nikako jasna i možda neće moći da se snađu u situacijama koje im priređujete. Naravno, ovo je jako bitno ako želite da iz ovog perioda vaši emotivni odnosi izađu neoštećeni i bez veće problematike. U prvoj polovini sedmice još ćete i moći da se izvlačite i pokrivate raznim izgovorima, ali već u drugom delu partner može ozbiljnije odreagovati na ono što smatra izvesnom provokacijom sa vaše strane. Koliko god smatrali da vas ništa ne može dotaći i da ste dovoljno jaki, vrlo brzo ćete uvideti da i partner ima svoje metode da vas duboko zabrine i onespokoji. Zato, pamet u glavu i ne provocirajte. Što se samo slobodnih tiče, ovakav tip ponašanja može vam doneti kratkotrajno zadovoljstvo ili avanturu...ako je to ono što želite, samo napred. Međutim, ukoliko želite da neki odnos duže traje, moraćete malo da se drugačije ponašate.

Zdravlje
Kako god okrenuli, od sebe ne možete da pobegnete. Potrebno je otarasiti se nekih loših navika, i to što pre.

{slider Škorpija (23. oktobar - 22. novembar)}

Pošto vladar vašeg znaka ulazi u Devicu tokom ove sedmice, hteli ne hteli moraćete da se malo preorijentišete na zdraviji način ishrane, jer ćete se u suprotnom suočavati sa problemima u stomačnom delu. Ne preskačite obroke, jedite umereno, smanjite unos mesa i masti i konzumirajte više mlečnih napitaka, naročito jogurta.

Posao
Imate osećaj da vam vreme izmiče iz ruku, da vas rokovi pritiskaju, a da vi nikako ne uspevate da u potpunosti uhvatite korak sa dešavanjima. Ova nedelja je Škorpijama dosta naporna jer se vidi da ćete se iscrpljivati do krajnjih granica a da opet nećete biti zadovoljni postignutim. Ne budite perfekcionista, radite više nego dobro i to drugi primećuju. Ne dozvoljavate sebi niti jednu grešku.   Izgleda mi kao da samo vi imate primedbe na svoj rad. Jako ćete biti razočarani ako u drugom delu nedelje i pored svog svog truda ne uspete da pokrenete jednu saradnju. Previše se opterećujete nebitnim sitnicama.

Novac
Novac dolazi i od redovnih i od povremenih, dodatnih poslova. I pored toga vi ste konstantno nezadovoljni. Niko vam nije kriv što ste sebi natovarili gomilu dugovanja za vrat pa vam sada sve pare odlaze na ovo.

Ljubav
Ne snalazite se baš najbolje u nekim partnerovim postupcima i nesigurni ste kako da reagujete. Ono što vam je u ovom periodu potrebno je stabilnost, a ona vam nekako konstantno izmiče iz ruku. Moguće je da preuveličavate neke reči ili ponašanja voljene osobe, ali sada vaše nepoverenje i strahovi izbijaju bez mogućnosti da ih kontrolišete. Ovo može ići dotle da ćete u nekom trenutku pritisnuti okolnostima sa svih strana bukvalno podići zid oko sebe i distancirati se od osobe sa kojom ste. Shvatite da bi tek to napravilo problematiku jer druga strana nije svesna stvari na isti način kao vi. Umesto da pravite oklop oko sebe, pređite preko svog ponosa i porazgovarajte o onome što vas muči. Ne pravite teorije zavere. Ukoliko ste slobodni, više ne možete i ne želite da sami sebe sputavate. Jasno je da ste jako povređeni nekim prošlim emotivnim pričama i da iz tog razloga ne možete da se emotivno otvorite već pokušavate da samo kroz seksualni kontakt držite nekoga uz sebe. Vreme je da konačno prevaziđete neke stvari.

Zdravlje
Energetski ste na jakoj klackalici tokom ove sedmice. Ako nastavite ovim tempom, postoji opasnost da se zaista u toj meri iscrpite da će vam trebati duži odmor. Vreme je da više mislite na sebe.

{slider Strelac (23. novembar - 21. decembar)}

Vaši problemi sa ishranom se nastavljaju. Verujem da su pojedini primetili da su u poslednje vreme smršali, ali ne zato što to žele već zato što ih obaveze i pritisci bukvalno „jedu“. U ovakvim vremenima potrebno je da sačuvate balans svog organizma i da se trudite da unosite što više voća i povrća. Ništa vam ne bi falilo ni da se malo okrenete čajevima.

Posao
Podršku za svoje planove ili pokretanje nekih poslova sada ne možete pronaći i uzaludno je da očekujete od drugih da se više aktiviraju. Čini mi se da ste u ovom periodu više ili manje prepušteni sami sebi. Mora se priznati da imate toliko obaveza da ne znate gde ćete pre a da vam je organizovanost i sistematičnost sada potpuno nepoznata. Papiri koje ste čekali vezano za saradnju sa strancima sada stižu i ovde vam je otvorena mogućnost pokretanja jednog ozbiljnijeg i isplativog posla. Pitanje je samo koliko ćete biti u mogućnosti da još i to uklopite u svoj prenatrpan raspored.

Novac
Dosta promenljiva situacija po pitanju finansija. Pojedinim Strelčevima stoji mogućnost jednokratne nagrade za dobro obavljen posao. Pošto postoji „dašak“ srećnih okolnosti u prvom delu sedmice, usudite se da odigrate nešto na sreću.

Ljubav
U jednom trenutku je izgledalo kao da ste vi i emotivni ili bračni partner uspeli da pronađete zajednički jezik, usaglasite se po mnogim stavovima i dovedete odnos u neke mirnije vode. Međutim, čini mi se da je sve to bio samo kratkotrajni predah, kratko razdoblje mira i spokoja i da tokom ove sedmice opet ulazite u istu situaciju u kojoj ste bili i ranije. Vi ste okrenuti samo sebi i gubite vreme u onome što voljenoj osobi izgleda kao nepotrebno i suvišno. Čak i kada uspete da partneru poklonite svoju pažnju, to je uz neke uslove ili se vidi da su vam misli na potpuno drugoj strani. Voljena osoba za sada još uvek ima strpljenja za vas, ali pitanje je koliko će to dugo trajati. Kod slobodnih pripadnika znaka nekih posebnih noviteta nema. I dalje vas interesuju povremeni kontakti sa suprotnim polom, ali samo i isključivo u formi avanture ili seksualnog odnosa. Svima koji vam dođu u blizinu kao potencijalni stabilniji partner nalazite mane. Pa dobro, očigledno je da se onaj pravi/prava još nije pojavio....

Zdravlje
U ovom periodu možete otkriti da ste alergični na neku hranu i da veći deo tegoba iz prethodnog perioda ima veze sa tim.

{slider Jarac (22. decembar - 19. januar)}

U ovom periodu će se Jarčevi pomalo uželeti mamine ili bakine kuhinje i okrenuti ka nekim tradicionalnijim receptima i načinima ishrane. Trudićete se da stvorite pravu atmosferu pri svakom obroku i pošto red mora da se zna – prvo ide dobra supa ili čorba, pa onda sve ostalo. Za desert bi baš fino legla štrudla sa makom ili orasima.

Posao
U pojedinim trenucima ove sedmice će vam verovatno dolaziti da zavapite – Dobro, Bože – može li to malo komplikovanije? Mislim da ste shvatili...ako ste smatrali da je do sada bilo teško, dobro došli u novu nedelju i nove probleme. U prvom delu ćete i uspevati da sačuvate po koji živac, ali drugi deo sedmice je toliko nabijen pritiskom i napetošću da će vam dolaziti da iskočite iz kože. Sve će se nekako skupiti odjednom – i greške iz prethodnog perioda i problemi sa saradnicima i kolegama  i neočekivane situacije koje vas vraćaju na početak i na sve to još gomila i gomila i gomila obaveza koje je potrebno završiti „još koliko juče“. Šta da vam kažem – spremite se psihički i srećno vam bilo!

Novac
Dobro, makar vas ovaj finansijski momenat neće nervirati baš toliko. Ne mogu da vam obećam brda i doline ali mogu to da se makar oko novca nećete stresirati. Pa i to je nešto, zar ne?

Ljubav
Jači emotivni impulsi, sentimentalnost i osećajnost biće potaknuti u prvom delu sedmice, pa je ovo izvrsno vreme da svoje postojeće odnose dovedete u red. Ako to želite, naravno. Čini mi se da postoje i oni Jarčevi koji su na neki način već odavno digli ruke od partnerstava u kojima su i samo ih u njima drži određena navika ili obaveza prema osobi sa kojom su. Ukoliko ste vi taj slučaj, pripremite se na period koji dolazi a koji će morati na neki način da raščisti ovo. Kad tad ćete morati da budete otvoreni prema partneru, pa šta god to donelo. Obitavanje u odnosima koji više nemaju nikakvog smisla ne ide vam u prilog. Bolje je biti i kvalitetno sam nego sa nekim ko je odavno prestao da vas ispunjava. Slobodni u ovom periodu mogu pronaći osobu baš po svojoj meri. Ovo neće biti ekstatičan i romantičan početak, krenuće mirno, spokojno, kroz duge razgovore i šetnje, ali to ne umanjuje vrednost ove veze. Čini mi se da ste pronašli nekoga ko vas može pratiti na pravi način.

Zdravlje
Sredina nedelje je najproblematičnija što se zdravlja tiče. Pored žurbe koja vas može učiniti neopreznim i sklonim povredama, stres može doprineti skakanju šećera ili variranju pritiska.

{slider Vodolija (20. januar - 19. februar)}

Šta kažete za malo eksperimentisanja u kuhinji tokom ove sedmice? Biće teško pogoditi vaš ukus, jer će vam se jednog dana jesti paste sa umacima koje ćete vi sami „smućkati“ a već sledećeg ćete baš biti raspoloženi za neku ekscentričnu slatko-slanu-kiselu kombinaciju. Ima li neka kuhinja koju niste probali do sada?

Posao
Pred vama je jedan od boljih kreativnih i idejnih perioda a mora se priznati i da ćete imati dovoljno energije za sve ono što trebate da uradite. Međutim, džabe što ste vi baš kako treba kada su ostali u padu i kada okolnosti baš i nisu povoljne u toj meri da možete postići neki značajniji uspeh. Ipak, ne može da se ospori da vam je prvi deo sedmice jako dobar i da u njemu imate nekih lepih šansi za napredovanje ili za materijalno obezbeđivanje. Podršku za neke stvari imate, ali je problem što ćete to moći da realizujete tek u narednom periodu, ne sada. Pa dobro, neki put je potrebno i sačekati....

Novac
Bićete zadovoljni svojim finansijskim prilivima. Ono što je potrebno jeste da redukujete neke troškove koji vam, realno gledano, uopšte nisu neophodni.

Ljubav
Ukoliko ste u dužem emotivnom odnosu ili u braku savet za vas je da ne igrate na tankoj žici između zabave i pravljenja partnera ljubomornim. Pomalo lakomisleno se ponašate, flertujete na sve strane (mada vi to više doživljavate kao zanimaciju nego kao nešto zaista ozbiljno) ali budite svesni da osoba koja je sa vama može na to gledati drugačijim očima. Da se ne lažemo, voljena osoba je svesna vaših povremenih iskakanja iz uobičajenih normi ponašanja i sklonosti da nastupate otvoreno prema svima, ali vodite računa da ne pređete neke granice. Za sada još uvek „prolazite“ kod partnera, ali nemojte da se zavaravate – vaše ponašanje se prati i može vam se vrlo slatko nabiti na nos sve ono što ste sada radili. Ako ste slobodni trenutno ne osećate ama baš nikakvu potrebu da se u nekom odnosu ozbiljnije vežete. Dobro vam je da budete sami sa sobom ili u društvu prijatelja i da povremeno flertujete sa osobama koje vam dođu u blizinu. Realno, to je za sada i najbolja solucija za vas. Pravi ljudi tek treba da dođu.

Zdravlje
U ovom periodu je zdravstvena situacija dobra. Uglavnom uspevate da sve držite pod kontrolom.

{slider Ribe (20. februar - 20. mart)}

Već neko izvesno vreme primećujete da ste ili postali jako probirljivi u ishrani ili da vam neke namirnice jednostavno „ne legnu“ kako treba na želudac. Za početak – smanjite količinu soli koju konzumirate. Sledeća stavka bi trebala da bude veća orijentisanost na žitarice, povrće, voće, sireve..Odgovaraće vam i više maslinovog ulja u ishrani.

Posao
Dobre prilike i pokretanje poslova koje ste čekali tokom ove sedmice dolaze na dnevni red. No, vaša radost će biti kratkog daha kada shvatite količinu obaveza koje ste preuzeli na sebe. Problem će ispasti i sa partnerima sa kojima radite jer se mogu pokazati kao prilično zahtevni i nespremni na dogovor i kompromis. Trebaće vam sva snaga vaše volje i različiti metodi ubeđivanja da biste postigli zadovoljavajuće rezultate. No, sve je ovo sastavni deo posla i ne treba se zbog toga nervirati. Bitno je da ste vi pokrenuli nešto što će vam u dužem narednom periodu donositi stabilnost i finansijsku potporu.

Novac
Veća suma novca može se sliti u vaš novčanik tokom ove sedmice. Jedan deo odmah otpišite jer morate ispuniti neku obavezu, a sa drugim baratajte vrlo pametno. Ne ulažite i ne pozajmljujte novac. Bolje je sačuvati ga za neki naredni period.

Ljubav
Moguće je povratiti dobar odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom ukoliko se samo malo potrudite i pokažete onu nežniju, romantičniju stranu vaše ličnosti. Neki sitni gestovi, sitne pažnje mogu u očima voljene osobe biti veliki kao kuća jer je već pomalo počela da zaboravlja kako to izgleda kada se vi trudite oko nje. Ovo vam napominjem jer je krajnje vreme da svoje odnose sredite i ne dozvolite da jaz između vas i partnera postaje sve veći. Ukoliko ste slobodni ne može da se ospori da je više osoba zainteresovano za vas. Problem je u tome što vi nemate jasno iskristalisane namere ni prema jednoj od njih. Trenutno vam predstavlja zadovoljstvo da pričate, da podelite svoje misli sa nekim, ali ne osećate onaj duboki unutrašnji poticaj da se prepustite. Ni ne trebate siliti sebe na bilo šta, uzmite koliko god vam je vremena potrebno. Ukoliko je neko „pravi“ umeće da sačeka.

Zdravlje
Stomačna regija, želudac, probava – mesta su koja će biti ugrožena u nekom dužem vremenskom periodu. Povedite malo više računa o sebi.

{/sliders}

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava