Nedeljni horoskop: 6. jul - 12. jul 2015.

Pročitano: 905 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(3 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 6. jula do 12. jula 2015. godine!

{slider Ovan (21. mart - 20. april)|closed}

Ove nedelje će vam apetit neverovatno varirati. U jednom trenutku ćete proždirati sve pred sobom a u drugom gubiti svaku želju za hranom. Šta da vam kažem – raspoloženje vam je promenljivo, a ono će vam i određivati obroke...i da li će ih uopšte biti. Proteini su vam potrebni da biste imali dovoljno energije, jedite meso, ribu, jaja....

Posao
Iako vam još uvek aktuelna konjukcija Venere (vladarke posla i novca) i Jupitera daje vetar u leđa za sve vaše poslovne ambicije,ne treba smetnuti sa uma da ona tokom ove nedelje ulazi u kvadrat sa retro Saturnom iz polja kriza. Svoja očekivanja korigujte u skladu sa okolnostima i svakako se spremite da junački zapnete za sve ono što vas interesuje. Vrlo brzo ćete shvatiti da nešto što planirate ne možete da pokrenete. U ovakvim situacijama, okrenite se svojim regularnim obavezama i ostalo prolongirajte.

Novac
Potrudite se da vrlo pametno baratate sa novcem. Prilike za zaradu su tu i dalje ali i Saturnova opomena – ne preteruj! Troškovi su vam veći u ovom periodu, a aktuelna dugovanja više ne smeju da čekaju.

Ljubav
Moguće je da svoju ljubav nećete moći da ispoljite na adekvatan način. Iako u vama postoji velika potreba za stabilnošću, za pripadanjem – okolnosti vam neće ići na ruku. U dužim emotivnim vezama ili brakovima ovo bi mogao biti period kada i vi i partner kao da birate pogrešne načine za međusobno funkcionisanje i nikako ne uspevate da pronađete sredinu. Kada ste vi raspoloženi, partner nije...i obrnuto. Oni koji su slobodni sada se mogu osmeliti da pristupe osobi koja im se dopada. No, nije sigurno da ćete uspeti da postignete nešto značajnije, komunikacija između vas dvoje još uvek klacka...

Zdravlje
Više odmora, više rekreacije – sada vam plivanje odgovara, ali i opuštanje u nekom spa centru, đakuziju...Konkretno, većih zdravstvenih problema ne bi trebalo da bude ove nedelje...

{slider Bik (21. april - 20. maj)}

Gde li vam se dede onaj apetit od prošle nedelje? Kada pritisnu razmišljanja i problemi, hranu zanemarujete...bar u ovom periodu, jer ste inače skloni da se „tešite“ što većim količinama jakih, začinjenih jela ili da budete neumereni sa slatkišima. Ove nedelje ćete biti vrlo umereni, ali bi savet za vas bio da uzimate dovoljno vitamina iz svežeg voća i povrća..

Posao
Sve više vam postaje jasno da morate ili da potražite neki dodatan posao ili da na postojećem preuzmete još obaveza na sebe, da biste mogli da se materijalno stabilizujete. Obzirom da vladar polja posla i novca, Merkur, tokom ove sedmice ulazi u polje ugovora, komunikacije, kratkih putovanja – sigurno je da će prilika biti, i da ih ne treba propuštati. Ako želite neki dogovor sa nadređenom osobom, ne odlažite je već to obavite što pre jer se kasnije neće steći uslovi za tako nešto.

Novac
Prilivi novca početkom nedelje neće biti dovoljni da pokriju neka dugovanja ili planirane troškove. Izbegavajte da se dodatno zadužujete, već pokušajte da kroz privatni posao oporavite materijalnu situaciju.

Ljubav
Duže emotivne veze i bračni odnosi pod nešto su lošijim uticajem pa će tokom ove sedmice biti teško uspostaviti sklad sa partnerom. Rasprave mogu biti dosta neočekivane i impulsivne, vi ćete imati utisak da je nerazumno ponašanje voljene osobe krivo za sve, dok će verovatno druga strana smatrati da vi pokušavate da namećete svoju volju i da potencirate na tome da ste uvek u pravu. Na svu sreću, ovo ne bi trebalo da trajnije ošteti postojeće veze. Što se slobodnih Bikova tice, sada imate priliku za uspostavljanje bitnije komunikacije sa nekim ko vam se dopada. Ne oklevajte, da ne biste propustili svoju šansu.

Zdravlje
Od kraja nedelje ulazite u period kada bi neke hronične tegobe mogle početi ponovo da vam smetaju. Inače – osećate se dobro.

{slider Blizanci (21. maj - 20. jun)}

Ulazite u period kada ćete mnogo više pažnje poklanjati pripremanju namirnica. Vaš gurmanski duh se probudio, i sa uživanjem ćete se motati po kuhinji. Da ne biste preopteretili stomak ovim iznenadnim prelaskom sa grickalica na prava jela – spremajte nešto laganije. Riba je uvek dobar izbor za vas, a bogatstvo priloga koje ćete začiniti nekim aromatičnim „travkama“ samo će vam dodatno probuditi apetit.

Posao
Ovonedeljne pozicije planeta vam savršeno odgovaraju za sve ono što je vezano za posao. Sunce i Mars već tranzitiraju kroz ovo polje, a sredinom nedelje će im se pridružiti i Merkur, vladar vašeg znaka. Ne sedite skrštenih ruku, prihvatite i one obaveze koje možda drugi ne žele ili ih smatraju nebitnima, sada je prilika da postanete nezamenljivi ili makar preko potrebni u okviru firme u kojoj radite. Najveća je greška oklevati ili ne pokazati zube kolegama koji možda pretenduju na istu poziciju ili posao. Pronađite ratnički duh u sebi i borite se za ono što želite!

Novac
Nedelja obećava bolje prilive (neki od njih će biti i od dodatnih poslova) ali je vidljivo i to da ćete vi nekako mnogo umešnije baratati novcem. Ili ste neke troškove drastično skresali, ili ste rešili da ostavljate novac „za crne dane“. Vrlo pohvalno.

Ljubav
Sve partnerske veze će sada funkcionisati bolje nego ranije, jer ste spremni da se prilagođavate voljenoj osobi a i tenzije koje su postojale između vas dvoje su počele da popuštaju. Obzirom da vaš vladar ulazi u znak Raka sredinom sedmice, više ćete pažnje posvećivati bračnom partneru i biti spremniji da čuvate osobe koje su vam važne. Slobodni su u prethodnim danima imali jedno lepo novo poznanstvo koje bi sada mogli da prodube ali je savet za vas da ne čekate previše sa inicijativom. I druga strana je raspoložena za komunikaciju, ali strpljivo čeka vaš pokret i pomalo se pravi nezainteresovana.

Zdravlje
Za divno čudo ove se sedmice osećate odlično. Jedino na šta bih skrenula pažnju jeste potreba da konzumirate mnogo više vode u toku dana, pogotovo ako bude velikih vrućina.

{slider Rak (21. jun - 22. jul)}

Ove nedelje vam je potrebno više energije, ali je u isto vreme neophodno i da se hranite zdravo i da ne ugrozite svoju liniju. U ovakvim slučajevima najbolje je da ne jedete „usput“ i da se ne hranite s nogu, već da imate neko određeno vreme za obroke...i da se potrudite da se između njih ne zatrpavate slatkišima, na koje ste postali mnogo „alaviji“.

Posao
Ne postoje više nikakvi razlozi za odlaganje onoga što ste planirali. Ova sedmica je neobično dobra po sve ono vezano za poslovni segment života. Imate dovoljno samopouzdanja, komunikativni ste, ubedljivi, a možete i da pružite mnogo toga što je saradnicima neophodno, pa ne oklevajte da se aktivirate. Neki značajan posao ili projekat se pokreće od samog početka nedelje. Tada vam dolaze i bitne informacije koje već neko vreme očekujete. Savršeno je vreme za promociju i napredovanje, iskoristite ga!

Novac
Prilično miran period, bar u smislu opterećenosti troškovima ili dugovanjima. Redovno izmirujete svoje obaveze, redovni prilivi stižu – sve u svemu na ovom polju možete da se opustite...

Ljubav
I ovako ste dosta potaknuti na ljubavne igrarije, a kada tokom sedmice i Merkur uđe u vaš znak – malo je verovatno da nećete uspeti da osvojite osobu na koju ste se namerili. Potreba za ljubavlju je duboko u vama ali ćete u ovom periodu biti skloni da je potiskujete i da više uživate u strasti i potpunoj seksualnoj pobedi nad partnerom. Neke značajne relacije možete pokrenuti sada, ali će se one tek vremenom pretvoriti u pravu ljubavnu vezu – za sada su samo gimnastika....Više osoba se bori za vas i to vam jako prija. Kod zauzetih i bračnih parova nije baš toliko ružičasto. Veze funkcionišu samo ako je partner spreman da vam prepusti glavnu reč. Inače – sledi bura....

Zdravlje
Možete imati probleme sa oscilacijom pritiska, ali ovome i vi sami dosta doprinosite – gurate sebe do krajnjih granica a ne vodite baš mnogo računa o odmaranju...

{slider Lav (23. jul - 22. avgust)}

Skloni ste ne samo da preterujete u gurmanlucima, već i da jedete previše začinjenu hranu tokom ovog perioda. Ove štetne navike se morate podhitno osloboditi, jer ćete i sami ubrzo videti koliko vam to smeta. Za vas bi sada najbolja varijanta bila – kuvano, bareno, supe....u svakom slučaju sve ono što se konzumira kašikom...

Posao
Pozicije planeta za posao i nisu blistave tokom ove nedelje. Pod jedan, vi ste previše izmoreni nekim situacijama od ranije da biste uzimali neku preterano aktivnu ulogu u dešavanjima. Pod dva, sve više vam smetaju ponašanja nekih osoba iz poslovnog okruženja i jako ćete se uzdržavati da ne kažete stvarno šta mislite o njihovim postupcima. Pod tri, saradnicima bodete oči na neki način, možda su i ljubomorni na sve ono što ste do sada postigli, pa sada pokušavaju da vam naškode nekim zakulisnim radnjama, kancelarijskim spletkarenjem i ogovaranjima. Ne reagujte na ovo.

Novac
Početkom sedmice vam ide jedan priliv u većem obimu ali već posle toga ulazite u zonu kada će novac samo povremeno „kapljati“.  Upozorenje što se troškova tiče – nemate prostora više za manevrisanje niti za bacanje novca na ono što vam nije potrebno.

Ljubav
Obratite pažnju na kraj nedelje jer Venera iz vašeg znaka dolazi u kvadrat sa Saturnom iz polja porodičnih relacija. Kod onih u vezama i braku – partner postaje sve manje trpeljiv na ono što smatra vašim „dizanjem nosa“ i popovanjem u svakoj situaciji i prilici. Moguće je da su vaše namere zaista najbolje, ali druga strana to ne doživljava na taj način. Pokušavate da ovo ne doživite tragično, razmišljate koji bi pristup sada najviše odgovarao jer želite mir i spokoj u svojim odnosima. Kod slobodnih – sve uglavnom funkcioniše po planu....vrtite nekoga oko prsta i sa uživanjem gledate kako se preznojava pokušavajući da vas osvoji...nemojte da čekate isuviše....

Zdravlje
Ulazite u period kada morate više voditi računa o sebi. Prvenstveno su kičma, zglobovi, kosti problem ali obratite pažnju i na urinarne infekcije.

{slider Devica (23. avgust - 22. septembar)}

Vama je ovo najbolji period da uvedete zdrave navike u ishranu. Da ne pričam da je sada i savršeno vreme da se bacite na dijetu, ukoliko smatrate da vam je tako nešto potrebno. I vašem znaku će biti potrebno mnogo više lagane hrane ili kuvanih obroka, jer ćete se inače osećati teško i tromo posle obroka. Pokušajte sa šejkovima od različitih voćnih kombinacija, prijaće vam.

Posao
Tokom ove sedmice vladar vašeg znaka, Merkur, prelazi u znak Raka i moguće je da će vaše reakcije na poslu biti previše obojene emocijama. Sve možete doživljavati suviše intenzivno, kao neku vrstu napada na svoju ličnost i integritet. Obzirom da i vladar polja posla ide u kvadrat sa Venerom, nemate nekih velikih mogućnosti za promene i pomak. Sada je najbolje okrenuti se svakodnevnim obavezama, pogotovo ako imate nešto od ranije što niste završili. Obavite to što pre da ne biste snosili konsekvence.

Novac
Oprez! Finansijska ulaganja u ovom periodu se mogu pokazati kao veliki gubitak. Troškovi moraju biti redukovani i vaš odnos prema novcu mora postati mnogo odgovorniji i obazriviji.

Ljubav
Posle dužeg vremena, u partnerskim odnosima sve funkcioniše kako treba. Dobili ste svoj mir koji vam je toliko bio potreban sa voljenom osobom i sada ne dozvolite da ga išta poremeti. Ako bude nekih sitnijih problema, biće ih samo iz razloga što ćete želeti da više vremena provodite i sa svojim prijateljima. Uključite partnera u sve ovo i neće biti razloga za njegovo povremeno frktanje. Što se slobodnih tiče, nekih preteranih pomaka tokom ove sedmice neće biti, jedino što je dobro je da ćete biti više raspoloženi za izlaske, za provod i za druženja a to će vam u narednim nedeljama otvoriti neke šanse.

Zdravlje
Pad energije sada već postaje očigledniji. Osećate se iscrpljeno, statično. Problemi sa varenjem će postajati sve učestaliji. Vodite računa o sebi.

{slider Vaga (23. septembar - 22. oktobar)}

Više nego ikada do sada potrebno je da vodite računa o svojoj ishrani jer bi se posledice neobraćanja pažnje na potrebe svog organizma mogle ispoljavati mnogo brže nego inače. Savet za vas je da jedete više laganih obroka tokom dana, da ne preskačete povrće i da morate imati voće na svom dnevnom meniju. Slatkiše je sada zaista neophodno da maksimalno smanjite.

Posao
Dosta ste se uozbiljili što se posla tiče – imate osećaj da neke prilike možete iskoristiti i sada naporno radite. Ove sedmice vam stoji stegnutnost obavezama i možda čak i prekovremeno ostajanje na poslu, ali smatrajte da je ovakav proces trenutno neophodan. Kolegijalni odnosi su dosta dobri i neku pomoć možete dobiti od ljudi sa kojima radite, ali opet – ne u onolikoj meri da budete znatnije rasterećeni. Šta da vam kažem – pred vama je jedno dosta naporno poslovno razdoblje. Ako postoji mogućnost dodatnog angažmana – prihvatite je.

Novac
Aktuelni su prilivi od ranijih dogovora ili poslova koji su odrađeni u prethodnom periodu. Početkom nedelje vam jedna osoba može vratiti novac koji je pozajmila od vas. ili makar jedan deo te sume.

Ljubav
Slobodnim Vagama senke prošlosti još uvek stoje nad glavom. To će postajati sve očiglednije kako vreme bude odmicalo, vi sve više osećate nestrpljivost da pokušate makar da nešto pokrenete po ovom pitanju. I bivši partner razmišlja o vama....ali možda je neke priče bolje ostaviti na miru...Generalno, u ovom periodu niste spremni da se emotivno vezujete, malo ste „pali“ i više vam odgovara samoća. U emotivnim vezama i brakovima prepuštate glavnu reč partneru. vi ćete pokušavati da se prilagođavate situacijama jer vam je trenutno jedino na pameti da očuvate ono što imate. Više strasti će pokrenuti vašu vezu na bolje...

Zdravlje
Aktuelna je glavobolja, ali i nakupljanje tečnosti u organizmu. Previše jedete, premalo se krećete, ne konzumirate dovoljno vode...

{slider Škorpija (23. oktobar - 22. novembar)}

Potrebno je da konzumirate više hrane bogate vlaknima, jer će vam probava biti slaba tačka u narednom periodu, a i ovo je nešto što je više nego bitno da bi vaš organizam dobro funkcionisao. Žitarice (celo zrno), integralni pirinač, ovas, ječam, orašasti plodovi. Od voća – jabuke, pomorandže, kruške. Od povrća kupus, šargarepa, krastavci, pasulj...

Posao
Polako ulazite u fazu kada će se umor i iscrpljenost iz prethodnog perioda sve više manifestovati a vi sve češće zaticati sebe kako vam je potrebno mnogo više vremena nego inače za neke obične, svakodnevne obaveze. Mentalno i fizički ste istrošeni i iako ova sedmica ne nudi mogućnosti da zbog toga napravite neke konkretnije propuste ili probleme, morate biti dosta obazrivi. I dalje težite ka ekspanziji ali sada bez problema ide samo onim Škorpijama koje imaju veliku podršku autoriteta i nadređenih osoba.

Novac
I što se novca tiče treba na dalje biti obazriv. U nove poslove ne treba ulagati niti se „igrati“ onim što ste mukotrpno zaradili.  Štednja bi trebala da postane vaša nova ključna reč.

Ljubav
Pojačavate pritisak na emotivnog ili bračnog partnera. Ovo kod pojedinih sada već postaje sukob volja u kojem je malo verovatno da će pobednika uopšte biti. Problem je u tome što dobro prikrivate neka emotivna povređivanja ili razočaranost koju je partner svojim ponašanjem proizveo i reagujete na način koji vam je najjači – inatom, tvrdoglavošću, osvetoljubivošću. Zaista je pitanje šta će sve ovo proizvesti na kraju – ali je moguće da će kod nekih taj kraj uskoro i nastupiti. Slobodne Škorpije žarko žele da se povežu sa jednom osobom, ali od tog posla sada ništa....Druga strana i vi nekako ne uspevate da se pronađete...

Zdravlje
Povremeno se osećate onemogućeno na svim poljima i bićete skloni samosažaljenju i depresiji. Realno – fizičkih problema nemate. Potreban vam je podhitno godišnji odmor.

{slider Strelac (23. novembar - 21. decembar)}

Pošto se vidi da će tokom ove nedelje za vas biti dosta obaveza, verovatno je da ćete steći jednu lošu naviku, a to je da ne jedete po ceo dan....a onda da pred spavanje sednete i pojedete sve što pronađete. Vašoj žučnoj kesi ovo nikako neće prijati, a da ne pričamo da ćete verovatno imati problem i sa varenjem. Potrebni su vam u isto vreme lagani i zasitni obroci, pa pokušajte sa raznim vrstama pasta koje možete kombinovati sa povrćem, mesom, sosovima....

Posao
Pokretanje jednog važnog dogovora ili ostvarenje neke saradnje ide u prvoj polovini ove sedmice. Ovo je i momenat da nezaposleni ostvare neki konkretniji pomak i pronađu adekvatnog poslodavca. Period posle toga donosi vam brza dešavanja na poslovnom planu, promene koje ste očekivali, i na koje sada pokušavate da se priviknete. Potrebna je ažurnost, jer ćete imati običaj da „gomilate“ obaveze da biste ih kasnije odradili. Ovo vam se kasnije može obiti o glavu, i napraviti vam veće probleme nego što mislite.

Novac
Sunce u polju novca od drugih, od saradnji, od ugovora i u narednom periodu vam donosi da naplatite sve ono što ste uradili. Neke zarade možete ostvariti i na brzinu ili kroz neke srećne momente, špekulaciju.

Ljubav
Zaista vam je bitno da očuvate emotivne relacije u kojima ste pa ćete se truditi da sa partnerom isplanirate zajedničko vreme, možda i dogovorite odlazak na godišnji odmor, letovanje. Kao paru vam je ovo neophodno jer je sada kratkotrajni period kada vam je data mogućnost da se stabilizujete i treba ga iskoristiti.  Pojedini Strelčevi nisu uspeli ništa konkretnije da urade sa jednom osobom. U pitanju je bilo upoznavanje i kratka, intenzivna komunikacija, posle koje je ona odvojena od vas, najverovatnije odlaskom na godišnji odmor ili putem u inostranstvo. Nadate se da ovo neće uticati na komunikaciju i da ćete kasnije uspeti da od ovoga napravite emotivnu priču.

Zdravlje
Trenutna zdravstvena situacija je dosta povoljna. Ukoliko kod vas postoji neka zabrinutost zbog simptoma koji se povremeno pojavljuju, rasterajte strahove time što ćete otići do lekara.

{slider Jarac (22. decembar - 19. januar)}

Pošto vladar vašeg znaka ide retrogradno i to kroz „otrovnu“ Škorpiju, potrebno je da naučite da vam hrana u isto vreme može biti i lek. Ubacite u ishranu više mlečnih proizvoda i jedite ono što se lakše vari – supe, čorbe, bareno povrće, naročito kombinaciju crvenog kupusa i celera. Izbacite suhomesnate proizvode i masna mesa.

Posao
Ulazak Merkura u znak Raka i vaše polje poslovnih saradnji, baciće veliki fokus baš na ovaj segment. Vaše angažovanje oko potencijalnog saradnika dalo je svoj rezultat i vreme je da se otpočne sa novim poslovima ili projektima.  I sve ono vezano za druge prostore, strane firma počinje da se pokreće i zahuktava. Obzirom da vladar vašeg znaka ide retrogradnim hodom, savetuje vam se strpljivost i temeljnost. Prilike da na brzinu uletite u neke posliće su otvorene i dalje, vrebajte svoju šansu.

Novac
Finansijski – najbolje su postavljeni privatni poslovi, a posle toga saradnje sa strancima.  Generalno – neki regularni prihodi mogu kasniti, ali još uvek nije vreme za dizanje panike.

Ljubav
Ova sedmica je povoljna da sa emotivnim ili bračnim partnerom dođete do kompromisa po nekim pitanjima. Voljena osoba sada igra na kartu emocija, a vi nećete moći da se oduprete njenom uticaju, pa ćete popustiti.  Možda ćete donekle i biti svesni da ste izmanipulisani i na jedan fin, sladak, suptilan način dovedeni do svršenog čina....ali šta sad....zar nije ipak poenta da se sve završi kako treba? Kod slobodnih – neko ne žali truda da vas zavede. Doduše u ovom periodu ste vrlo tvrdokorni, pa toj osobi jedino možemo savetovati strpljivost da vas „otopi“.  Moguće je da odbijate udvaranje zato što ste zainteresovani za nekog drugog ko vam je trenutno nedostižan....

Zdravlje
Promene vazdušnog pritiska vam neće odgovarati i najverovatnije će se manifestovati kroz glavobolje ili reumatske bolove.

{slider Vodolija (20. januar - 19. februar)}

Ove ste nedelje raspoloženi za malo eksperimentisanja sa hranom, pa me ne bi začudilo da posetite neki malo egzotičniji restoran ili da se pak sami oprobate kombinujući razne začine i ukuse. Kad god ste u prilici konzumirajte pomorandže ili crveni grejfrut, a tokom ovog perioda izbegavajte alkohol jer će vam veća količina od jedne čašice izuzetno loše „pasti“..

Posao
Ne može se reći da je lagana nedelja pred vama, pošto je u vašem polju obaveza i odgovornosti stelijum planeta. Ovo vreme je najbolje iskoristiti da se organizujete, aktivirate, da napravite plan rada i da ga se, naravno, pridržavate. Podršku drugih imate, naročito od sredine nedelje, jer će biti lakše uspostaviti kolegijalne odnose, pa će ljudi koji rade sa vama biti voljni da vam priskoče u pomoć. I dalje vam stoje mogućnosti povremenih, honorarnih poslova. Pojedini će tokom ove nedelje dobiti i zasluženo unapređenje.

Novac
Finansije su ove sedmice prikazane kao dosta promenljiva kategorija.  Mogući su veći prilivi, ali na ovo ne smete da se oslanjate jer je moguće da budu jednokratni.

Ljubav
U polju svakodnevice je prisutan tranzit Marsa pa u bračnim relacijama savetujemo malo više opreza. Jedna reč se lako pretvara u drugu, druga u treću, a treća već vuče velike mogućnosti da krene rasprava koju će biti teško zaustaviti. Verovatno ćete i vi i partner kasnije shvatiti da je sve krenulo iz gluposti, ali nemojte kvariti svoj porodični mir. U dužim emotivnim vezama kao da je nastupila jedna vrsta zasićenosti, pokušajte da sa partnerom isplanirate zajednička dešavanja koja će uneti malo promene i živosti u vaš odnos. Što se slobodnih Vodolija tiče, ako nešto ne uradite konkretnije sa osobom koja vam se dopada do polovine nedelje, verovatno ćete opet morati da čekate splet okolnosti koji vam ide na ruku.

Zdravlje
Zdravstveni segment sada postaje naročito aktuelan. Vreme je da odete kod nadležnog lekara i pokušate da pomognete sebi. Sada je pravi trenutak da se pokrenete.

{slider Ribe (20. februar - 20. mart)}

Iznenadićete sami sebe ne pojačanim apetitom, već proždrljivošću – jer ćete svaki čas gledati šta biste mogli da pregrizete. Žudećete i za jako začinjenom hranom, naročito za ljutim jelima, ali i za kombinacijom ukusa a sve ovo za posledicu (pored brzog nakupljanja kilograma) može imati i zdravstvene konsekvence po vas. Umerenost je sada ključna reč.

Posao
Vladar vašeg znaka polako ulazi u kvadrat sa Saturnom, a vladar polja posla je u znaku u kome ne može da ispolji svoje dejstvo na pravi način. Ako nešto imate nameru da menjate ili da se aktivirate, prilika je još ove sedmice, posle toga će to biti mnogo teže izvesti. Ne očekujte da će se obim obaveza smanjivati, naprotiv. Pojedini će biti prinuđeni da ostaju prekovremeno ili da čak deo posla nose kući. Dobro je što postojeće saradnje funkcionišu kako treba i što sa te strane nećete imati neugodnih iskakanja...

Novac
Još ova sedmica može otvoriti mogućnost za neke dodatne veće prilive, a nakon toga ulazite u period kada ćete morati da odmeravate svaki dinar pre nego što ga prosledite dalje. Smanjujte troškove.

Ljubav
Slobodnima je ovo odličan period za sva dešavanja na polju ljubavi. Jedino je problematično što će vaša inicijativa prema osobama koje vam se dopadaju varirati. Možete čak i zbunjivati drugu stranu svojim ponašanjima. Ako nekog u ovom periodu želite, ne razvlačite situacije – od sredine sedmice možete komunicirati na takav način da svakome zavrtite mozak. U emotivnim vezama i brakovima sve može funkcionisati baš kako treba, samo je potrebno da i vi i partner umete da se u nekim sitnijim čarkama zaustavite na vreme. Ovo ne bi trebalo da vam predstavlja problem, jer ste izvukli pouke iz perioda kada ništa nije išlo kako treba. Bar se nadamo...

Zdravlje
Dobar zdravstveni period, pomozite dodatno sebi time što ćete se češće odmarati.

{/sliders}

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava