Nedeljni horoskop: 22. - 28. jun 2015.

Pročitano: 1288 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(1 Glas)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 22. do 28. juna 2015. godine!

{slider Ovan (21. mart - 20. april)|closed}

Ove sedmice ćete imati više vremena za porodicu i zajedničke, obilnije obroke. I sami ćete primetiti da više jedete, a da se često osećate tromo i bezvoljno. Vaš metabolizam je sada nešto usporeniji, pa biste trebali da izbegavate visoko kaloričnu hranu, ali i da se više krećete. Neophodno je da unosite veće količine svežeg povrća i malo više bazirate ishranu na osvežavajućim salatama.

Posao
Porast prometa u privatnim firmama, a oni koji su planirali pokretanje nečeg „svog“ – pred vama je period od mesec dana kada to možete i ostvariti. Jedan dogovor vam može otvoriti prilično perspektivan posao. Generalno, Ovnovima proširenje poslovanja, saradnje koje su bile u zastoju, ili su se čekali potrebni papiri sada mogu da se pokrenu. U ovom periodu vam nije teško da se posvetite i da radite sa lakoćom i elanom.

Novac
Svakako očekujte bolju novčanu realizaciju i popravljanje stanja u budžetu. Međutim, pošto izgleda ništa ne ide bez neke  „začkoljice“ ove nedelje će vam se servirati situacija u kojoj morate da uložite veću sumu novca u neke popravke po stanu ili čak renoviranje.

Ljubav
Do sredine sedmice u bračnim odnosima može biti problema. Neki dogovor ne možete da postignete sa supružnikom (moguće oko mlađeg člana porodice) i povremeno će biti napetosti. Od srede već ide smirivanje situacije i stvari se vraćaju u normalu. U emotivnim vezama – partner se trudi da isplanira vaše vreme ili čak i zajedničko letovanje, a vi nikako ne možete da se uklopite u njegov raspored. Ove sedmice ćete biti u blagom raskoraku, to neće poremetiti vaše odnose, ali ćete se povremeno osećati nezadovoljno. Što se slobodnih tiče – neko vas snažno privlači ali suviše kalkulišete sa time – ako mu se dopadam, neka se on meni javi....

Zdravlje
Kombinacija svakodnevnog stresa i neadekvatne ishrane, može Ovnovima donositi zdravstvene probleme, naročito u stomačnom delu. Varenje je otežano, pojava gorušice, kiseline, ili čak i problema sa opstipacijom.

{slider Bik (21. april - 20. maj)}

U ovom periodu je jako teško sačuvati figuru na koju ste toliko ponosni. Ispada da je svaki dan razlog za neko slavlje ili okupljanje sa voljenima, a tom prilikom se konzumiraju baš ona jela kojima vi ne možete da odolite. Da vam ni linija ni zdravlje ne bi trpeli posledice – ili ograničite svoj apetit ili ograničite unos masnog  i kaloričnog. Više zelene hrane, manje umaka, soseva i poslastica.

Posao
O je li moguće da sve funkcioniše kako treba? Za privatnike sjajno vreme, sa novim prilikama za dobru zaradu. Sunce ulazi u vaše polje komunikacije, dogovora, a sredinom nedelje i Mars, pa je vama savet da uložite sebe u pokretanje novih saradnji jer sada možete ugovoriti dobre uslove za sebe. Ne verujte nikome „na reč“, prvo neka obe strane potpišu papirologiju, pa da se bacimo na posao....Povremene trzavice u komunikaciji sa saradnicima, ali ništa što se ne može „ispeglati“.

Novac
Još uvek ne uspevate da uskladite zaradu sa troškovima, pogotovo što ste skloni da tokom ove sedmice bacate pare kao da ih niste zaradili, već dobili na poklon. Prijatelj vam može zatražiti pozajmicu – moguće je da će vam taj novac uskoro zatrebati, pa vi vidite da li ste u prilici da mu izađete u susret.

Ljubav
Iako je ovo za ljubav prilično pozitivan period, savet prvenstveno slobodnima jeste – otvorite četvore oči. Jako vas može privući osoba koja je ostvarenje svih vaših želja i nadanja. Međutim, trik pitanje je ovde – da li je to lažni ili pravi sjaj? Vi možete biti previše željni ljubavi i sreće, pa zanemariti unutrašnji osećaj koji vam govori da možda ipak prvo proverite dva puta pre nego što predate svoje srce na tacni nekome. Ovo ne znači da odbijate prilike, već da budete malo oprezniji, da se sve ovo ne bi završilo samo na jednonoćnoj avanturici.....U dužim emotivnim vezama i brakovima je ovo pogodno vreme.

Zdravlje
Neko bi rekao da pucate od zdravlja. Samo....setite se one poslovice – žuti žutuju, a crveni putuju....neka vam to bude na umu svaki put kada odložite šetnju i rekreaciju i okrenete se punom tanjiru.

{slider Blizanci (21. maj - 20. jun)}

Vaše stare navike po pitanju ishrane su se vratile u punoj snazi. Pokušali ste jedno vreme da vodite računa o tome šta jedete, ili baš i niste imali apetit – a sada već merkate kioske sa brzom hranom, pekare i samo gledate kako ćete na brzinu ubacivati svaki čas po neki zalogaj. Iseckajte sezonsko voće i umesto testa ili grickalica konzumirajte ono što je dobro za vas.

Posao
Sunce i Mars su u vašem polju posla i zarada i sigurno je da ćete u narednom periodu osetiti sve beneficije ovog tranzita. Ipak, ove sedmice se neke situacije na poslu još uvek nisu ustalile u potpunosti i može dolaziti do razmimoilaženja sa kolegama u stavovima i postupcima. Sada možete svakog pridobiti na svoju stranu, zato ne gubite vreme na rasprave, već pokažite više diplomatije. Sam početak nedelje može biti dosta zahtevan za vas.

Novac
Neočekivani problem ili veći trošak u prvim danima ove sedmice. Ukoliko ste u prethodnom periodu napravili neki propust na poslu, sada možete biti zbog toga sankcionisani. Intenzivno razmišljate o još nekim načinima zarađivanja.

Ljubav
Sigurno je da ćete osobu koja vam se dopada zbunjivati svojim ponašanjima. Umesto da budete jasni i konkretni, vi uvijate u oblande i okolišate kao kiša oko Kragujevca. Pa šta se to dogodilo sa vašim čuvenim govorničkim veštinama? Ili ste se pak toliko zaljubili da ne možete da razmišljate i delujete jasno? Po svemu sudeći izgleda da je ipak ovo u pitanju. Ne žurite, niko vam neće pobeći, pustite da se stvari odvijaju same od sebe i da se druga strana „lomi“ oko vas. U brakovima početkom sedmice „frka“ oko nekih troškova, ne svađajte se već izgladite stvari sa partnerom.

Zdravlje
Nešto naglašenija potreba za odmorom a sredinom nedelje se baš možete preforsirati. Tada lako možete zakačiti neku prehladu ili virus.

{slider Rak (21. jun - 22. jul)}

Porast energije i dobrog raspoloženja, a svi apetiti su vam podivljali. Dobro je što je ovo ipak vreme kada se trošite, pa se ovo neće odraziti na vašu liniju ili zdravlje. Želećete da ugodite i sebi i ljudima koje volite i svako jelo pripremati sa uživanjem i ljubavlju. Neka bude više čorbi i supa na vašem stolu, a riba tako fino „legne“ u ove tople dane....nećete propustiti makar jednu čašu vina uz večeru.

Posao
Budite oprezni kod tajnih ponuda i dogovora, naročito do polovine ove nedelje, jer se mogu završiti na vašu štetu. Sada možda niste spremni da prihvatite način razmišljanja ili postupke nekog od saradnika i biće vam teško da postignete zadovoljavajuću komunikaciju. Još nije vreme za realizaciju nekih planova koje intenzivno razrađujete. Dobra koncentracija i angažovanost, ali i velika količina poslovnih obaveza. Odlična nedelja za svaku vrstu kreativnog ili umetničkog, idejnog rada.

Novac
Iako je očigledno da se finansijska situacija znatnije popravila, nije vreme za kreditno zaduživanje. Malo je verovatno da ćete novac iskoristiti na pravi način u ovom trenutku. Jedino varijanta refinansiranja dolazi u obzir.

Ljubav
Mars, vladar vašeg polja ljubavi ulazi u vaš znak sredinom ove sedmice. Kod pojedinih Rakova ovo će se manifestovati u smislu da neka emocija ili dopadanje sada mogu biti jasno, otvoreno ispoljeni. Generalno, sa Suncem u vašem znaku osećate se dobro i spremni ste da se prepustite emocijama. Zbog Saturnovih aspekata iz vašeg polja ljubavi, stare emocije i bivši partneri koji su ponovo postali aktuelni, dolaze u fazu prilagođavanja i preispitivanja. Skloni ste da sada pridajete veći značaj dešavanjima nego partner. U dužim emotivnim vezama ili brakovima, neke neprijatne tajne mogu ugledati svetlost dana..

Zdravlje
Od ulaska Marsa u vaš znak bićete podložniji stresu, a i više ćete se energetski trošiti, pa je neophodno više opuštanja i pravilna ishrana. Prolazne promene raspoloženja.

{slider Lav (23. jul - 22. avgust)}

Ukoliko ste iz bilo kog razloga nezadovoljni, utehu ćete tražiti u slatkišima. Pojedini će biti skloni da konzumiraju više alkohola, pa da biste izbegli mamurluk i tromost narednog dana, naučite da stanete kada vam je najslađe. Čistite organizam salatama najviše od svežih krastavaca, a sebi napravite miks od koštunjavog i suvog voća i zasladite se na taj način. Dozvoljena je i crna čokolada.

Posao
Sam početak sedmice donosi veliku opterećenost poslovnim obavezama i moguće probijanje zacrtanih rokova. Ipak, situacija na dalje je dosta dobra. Velike mogućnosti da neke saradnje iz prethodnog perioda obnovite ali i da proširite svoju listu poslovnih veza i kontakata. Srećne okolnosti sada zaista jesu na vašoj strani, što će se pojedinima doneti velike preokrete na bolje u karijeri. Ulazak Marsa u vaše dvanaesto polje donosi opterećivanje konkurencijom.

Novac
Sama kombinacija Venera – Jupiter jeste srećna za novčane prilive, ali zbog prisustva Meseca početkom ove sedmice u polju novca, očigledno je da će ta sreća biti dosta hirovita i promenljiva. Moguće je da će isplate ostati na obećanjima ili da će biti prolongirane za narednu sedmicu.

Ljubav
Saturn se u retrogradnom hodu vratio u vaše polje doma i porodice i ovaj tranzit će u najvećoj meri imati uticaj na bračne parove. Pogotovo bi ova nedelja mogla biti nezgodna jer se vidi da će biti potrebno dosta usaglašavanja između vas i bračnog partnera. Lično vi možete biti nezadovoljni odnosom ili postupcima druge strane. Za slobodne i one u vezama se nastavlja dobar period, sve zaslugom Venere u vašem znaku. Pošto ona ide ka vladaru polja ljubavi, Jupiteru – i ova sedmica će vam doneti veliku zainteresovanost suprotnog pola. Imate sve šanse da osvojite osobu koja vam se dopada.

Zdravlje
Ne odgovara vam tranzit Marsa kroz polje podsvesti, jer u narednom periodu možete previše opterećivati sebe razmišljanjima i biti često nesigurni, nervozni. Morate dosta obratiti pažnju na svoju ishranu i konsultovati lekara ako bilo šta „zaškripi“.

{slider Devica (23. avgust - 22. septembar)}

Potpuno ćete izgubiti svaku kočnicu kada je hrana u pitanju, ali ne samo to – toliko lako posežete za alkoholnim pićima da će oni koji vas poznaju biti iznenađeni vašim neumerenim ponašanjima. Pritajeno nezadovoljstvo u vama čini da se tešite omiljenim poslasticama. Probleme zatrpavate velikim količinama svega što vam dođe pod ruku. Probajte da pijete čaj od  valerijane da biste se malo smirili. Pomogla bi i masaža eteričnim uljima.

Posao
Psihološki pritisak, pojačana odgovornost koja se traži od vas. Svi od vas nešto zahtevaju, svima ste baš vi neophodni, a vi povremeno imate osećaj da ne znate na koju ćete pre stranu. Ovo će naročito biti naglašeno u prvim danima ove nedelje, tada ćete biti i najnapregnutiji, dok kasnije napetost popušta i lakše ćete izlaziti na kraj sa obavezama. Ipak ta zaštita od Jupitera i Venere koji su vam „iza leđa“ uvek na kraju donese sređivanje i smirivanje. Još jedna nedelja borbe sa izazovima.

Novac
Aspekt za zarade vam se nalazi u polju tajni i znaku Lava. Prilivi kroz saradnju sa vatrenim znacima, preko većih zatvorenih ustanova i sistema, u kooperaciji sa prijateljima i naravno – kroz sivu ekonomiju i na pomalo tajan, nelegalan način....odatle idu veće pare...Redovni prilivi su tu, ali vam sve pare odoše na podmirivanje troškova i dospelih obaveza.

Ljubav
Nesigurnost i sumnja u partnera prisutni su u prvom delu ove nedelje. Čini vam se da voljena osoba krije neke stvari od vas i uporno ćete pokušavati da iščačkate šta je to. Pošto su u strahu velike oči, sigurno je da su vaše bojazni dosta preuveličane. S druge strane, ni pojedine Device nisu baš „cvećke“. Imate i vi svojih kutaka u podsvesti u kojima krijete neka dopisivanja ili čak i susrete sa drugim osobama. Ali vodite se onim – što partner ne zna, ne može ni da ga boli. Za slobodne ovo baš i nije neko bajno vreme, jer očekivanja sada nisu u skladu sa realnom situacijom. Još malo ćete morati da sačekate.

Zdravlje
Sa svim drugim problemima nekako i izlazite na kraj, ali vas napetost i stres drmaju iz korena. Ovo će se najverovatnije tokom ove sedmice odraziti kroz rad creva i probleme sa želucem.

{slider Vaga (23. septembar - 22. oktobar)}

Ako nastavite na ovaj način uskoro će vas biti lakše preskočiti nego zaobići. I u čemu je poenta tolikog vežbanja, ako posle njega odete u poslastičarnicu? Zamrzivač još malo pa neće moći da se zatvori koliko ste sladoleda natrpali u njega....Podhitno da se dohvatite cvekle, kukuruza, pirinča (ali samo integralnog) i da se bacite na voće – grožđe i lubenice. Pa zar zaista hoćete da u omiljenoj haljini izgledate kao krofna?

Posao
Trenutno ste na svom vrhuncu kreativnosti, angažovanosti, ambicioznosti. Drugi itekako primećuju ono što radite i sigurno je da pohvale ili novčane nagrade pljušte sa svih strana. Doduše, vi ćete lično u prvim danima ove sedmice biti pomalo nesigurni u sebe i svoje sposobnosti, ali bitno je da to drugima neće biti očigledno. Vladar polja posla i zarada, Mars, prelazi u znak Raka i polje karijere, pa će sve ono što radite biti u oku javnosti. Budite u svakom trenutku spremni da zablistate.

Novac
Novac stiže, novac odlazi...novca nikad dosta. Prilično sažeta situacija za pripadnike ovog znaka. Iako parice kaplju svakodnevno, ne zalećite se u kupovinama i ne trčite baš odmah da ih potrošite. Postoje pametniji načini – na primer, da izmirite svoje obaveze...da vas posle glava ne boli....

Ljubav
Izgleda da kod nekih Vaga trend ljubavi preko društvenih mreža stvarno daje rezultate. Pitanje je samo koliko dobrog možete izvući iz ovih priča, jer je lako moguće da se dignete na brzinu, ali u još bržem tempu prizemljite. I to prilično nezgodno. Držite se vi realnosti, a virtuelni svet ostavite po strani. Ovo je naročito savet onima koji su zauzeti i koji bi mogli zbog preterano „prijateljskog“ ponašanja sa nekim da popiju kritike od stalnog partnera. U međuvremenu, pojedini su „zacrtali“ jednu osobu i ni makac od nje. Rešili ste da dotičnog/dotičnu upecate u svoju slatku mrežu i ne odustajete. Sreća jeste na vašoj strani, pa samo napred!

Zdravlje
Iako ste u periodu kada ste skloni da od najmanje zdravstvene tegobe pravite smak sveta, činjenično stanje jeste da zanemarujete svoj organizam i forsirate ga do krajnjih granica. I krećite se, krećite se, krećite se....totalno ste se ulenjili.....

{slider Škorpija (23. oktobar - 22. novembar)}

Idealno je vreme za ribu. Sve što vam je neophodno da biste bili zdravi, vitalni i puni energije možete dobiti na ovaj način. Preporuka su i salate u velikim količinama koje možete začiniti neobičnim začinima ili dodati neki egzotičan sastojak. Kombinacija celer – jabuke je odlična, kao i rendana šargarepa sa suvim grožđem i bademom....

Posao
Mozak vam radi neverovatnom brzinom, u svojoj glavi ste odavno zacrtali željeni put, a sada samo uklapate mozaik delić po delić. Sve lagano dolazi na svoje mesto. Prelazak Sunca i Marsa u polje planova, ekspanzije, drugih prostora – samo će dodatno otškrinuti vrata Škorpijama u poslovnom segmentu. Jedna velika saradnja ili poslovni poduhvat vam se primiče, i već osećate pozitivno uzbuđenje pred velike promene.

Novac
Dugovi vam  još neko vreme moraju praviti probleme, i toga ste vi svesni. Pošto su finansijski prilivi znatno jači, sada napravite dobar plan otplate i pridržavajte ga se. Ne dozvolite sebi da se opet ubacite u situacije od ranije. Valjda vas je Saturn nečemu naučio....

Ljubav
Baš ponekad umete da budete teški. Ako ste čuli za onu izreku – E sad neću ni kako ja hoću – onda vam je sve jasno....Do polovine nedelje ćete zvocati partneru, a od drugog dela – zvocaćete svima redom. Ni jedan član porodice neće biti pošteđen vašeg oštrog jezika. Retro Saturn u vašem znaku kao da vas podseća na sve što su vama drugi uradili ranije, pa im sada natenane vraćate.....Manimo sada osvetoljubivost na stranu, nego da vidimo da li će slobodni nešto uspeti da urade povodom promene svog statusa....ljubav ne da se smeši preko posla, nego se smeje na sav glas....malo šale, ali sa puno istine – posao i poslovne okolnosti jesu mesto za ljubavna dešavanja.

Zdravlje
Kako god okrenuli, ni vi od stresa ne možete daleko, a ni on od vas. Od ulaska Saturna u vaš znak neke hronične bolesti mogu početi ponovo da se aktiviraju. Više pažnje obratite na kičmu i srce.

{slider Strelac (23. novembar - 21. decembar)}

Iako se dosta trošite, pojedinim Strelčevima sada već u organizmu dolazi do nakupljanja masnih naslaga i opterećenosti krvnih sudova. Vaš apetit teško će se obuzdavati u ovom periodu, zato je najbolje da jedete što više namirnica bogatih vitaminom C jer će vam one pomoći za topljenje viškova...Započnite svaki dan čašom limunade, bez šećera naravno....mada možete dodati kašičicu meda.

Posao
Neki jaki ugovori vam se sve više približavaju i na domak ste saradnji koje će u potpunosti promeniti i vaše pozicije, ali i vaš materijalni status. Ovo je bitno i onima koji su nezaposleni i koji već početkom sedmice dobijaju pozitivan glas od potencijalnog poslodavca. Stvari dolaze na svoje mesto i vaš trud počinje da daje rezultate. jedna izvesna doza opreza postoji kod vas (izgleda da ste se u nekim stvarima opametili) ali generalno – prilično dobar period je pred vama.

Novac
Planete u polju novca od ugovora tek počinju da „rade“ za vas. U međuvremenu – novac od regularnih poslova pristiže, a oni koji rade sa strancima imaju dobru priliku da se opare.

Ljubav
Jednim delom će odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom biti rasterećen tokom ove sedmice, prelaskom Sunca i Marsa u znak Raka. Najveći teret napetosti nestaje, ali još uvek ostaje da pokušate da se vratite na staro i da stabilizujete svoju vezu. Strasni momenti Strelčevima postaju jako bitni, bilo da imaju partnera ili su slobodni. Neko će pokušavati svoju vezu da preko kreveta dovede u normalu, što i nije toliko loše...ali seks nije jedini element jakog odnosa, pa pokušajte više i da razgovarate. Zato slobodnima jedna moćna sedmica na vidiku, doduše – vi biste više da se provodite i zabavite, ali neko vas je baš „nameračio“ i učiniće sve da bi vas i osvojio.

Zdravlje
A da vi odete lepo na jednu analizu krvi i proverite kakvi su vam rezultati? Da li su šećer i holesterol u redu? Da li žuč radi kako treba? I postoji li možda pesak u bubrezima ili mokraćnim kanalima? Čisto preventivno.....

{slider Jarac (22. decembar - 19. januar)}

Ove sedmice samo konkretno. Iako inače volite supe i čorbe, sada ćete ih preskakati i više se usredsređivati na meso ili kuvana jela. Doduše, ni ribu nećete zaobići, pogotovo ako vam bude servirana sa kombinacijom badema i smokava. Kao salata vam se sada preporučuje krastavac sa jogurtom ili pavlakom. Ko voli i beli luk u kombinaciji – neka izvoli....

Posao
Vaše planove sada mogu kočiti drugi. Vi ste prilično dobro organizovani i uporni da ostvarite svoje zamisli, ali teško je da ćete naići na istomišljenike ukoliko ih tražite među kolegama ili u svom poslovnom okruženju. Očigledno je da ćete morati sami da se izborite za ono što želite. Pored ove problematike kojoj ćete još jedno vreme morati da pridajete pažnju, Jarčeve u zavisnosti od truda koje su uložili u prethodnom periodu sada čeka očekivana nagrada. Neko će biti promovisan i ostvariti jaču poziciju, dok će drugi imati priliku za poboljšanje finansijskog statusa.

Novac
Neko će izlaz iz problematične situacije potražiti u pozajmici ili uzimanju kredita. Okolnosti jesu takve da možete sada uzeti veću sumu novca, što je u redu – dokle god imate pravi plan kako ćete isti i da otplatite.

Ljubav
U bračnim odnosima i emotivnim vezama – priče i situacije na dnevnoj bazi bi itekako mogle početi da se zaoštravaju, posebno kada polovinom ove nedelje u polje braka i ozbiljnih partnerstava ušeta i Mars. Strasti su dosta naglašene, obzirom da su vam u tom polju i Jupiter i Venera, i vi isto možete rešavati probleme kroz spavaću sobu, samo bojim se da to poneki put neće biti dovoljno. Očeličite svoje živce u svakom slučaju i spremite se na povremena sukobljavanja. Slobodni neka izlaze, neka se zabavljaju i provode sa prijateljima, jer baš na mestima većih okupljanja mogu pronaći nekog interesantnog za sebe.

Zdravlje
Sve ono vezano za zdravlje sada ide ka postepenom oporavku. Počećete da se osećate mnogo bolje. Ukoliko imate propisanu terapiju, pridržavajte je se.

{slider Vodolija (20. januar - 19. februar)}

Stiže period kada će vaš apetit jako varirati i zavisiti prvenstveno od vaših emotivnih raspoloženja. Za razliku od nekih drugih trenutaka – sada ćete funkcionisati po principu  – što zaljubljeniji i srećniji, to gladniji.....Ukućani će sakrivati slatkiše od vas, a sigurno je da ćete tokom noći vršiti „napade“ na frižider i čistiti sve pred sobom....nema preporuke za vas ove sedmice, jer ni jednu nećete poslušati....

Posao
Sunce je već u vašem polju poslovnih obaveza, a sredinom ove nedelje pridružuje mu se i tranzitni Mars. Određenu napetost u odnosu sa kolegama osetićete već početkom ovog perioda, jednu dozu nerazumevanja od strane drugih sa kojom ćete morati da se izborite. Ušli ste u vreme kada ćete morati da ulažete dosta energije na poslu, pripremite se za jedno dosta truckavo putovanje. Održavajte svoje poslovne kontakte i imajte pravi nastup sa jakim saradnicima.

Novac
Čekaju vas dosta bolje okolnosti što se naplate potraživanja tiče. Neke zaostale obaveze ćete morati da izmirite u prvom delu nedelje. Prolongiranje i odlaganje više nije moguće.

Ljubav
Vladar vašeg polja ljubavi, Merkur, ove će se sedmice vratiti na svoju početnu poziciju sa koje je tokom maja krenuo retrogradno. Prošli ste jedan „krug“ u ljubavnim odnosima kada je bilo potrebno da dobro sagledate i sebe i partnera koji je pored vas, da izvršite neophodne promene i dovedete svoje odnose u stabilnost. Neke veze nisu uspele da preguraju sve ovo, ali uteha stoji – ako je nešto vredelo, traje i sada. I slobodni su se promenili i shvatili kakav im tip osobe treba da bi bili srećni. U ovom trenutku se nećete zadovoljiti nekim prolaznim odnosima – u potrazi ste za pravom ljubavlju.

Zdravlje
Sunce i Mars biće u tranzitu kroz polje zdravlja, ali i odgovornosti prema sebi u nekom dužem narednom periodu. Nekih navika se morate odvići, jer već i sami primećujete koliko vam smetaju, i više se posvetiti svojoj ishrani i rekreaciji.

{slider Ribe (20. februar - 20. mart)}

I vi ćete ubrzo početi da ličite na ćuftu ukoliko se malo ne pokrenete i ne prodrmate. Slatkiše sakrite sami od sebe a ubacite u ishranu namirnice bogate gvožđem – jaja, grašak, spanać, suve šljive, breskve. Ništa pečenja i mesa prelivena masnim i kaloričnim umacima, ništa kiflice, pogačice, pitice, kroasančići punjeni eurokremićima i tako dalje....grilovano meso i riba i gomila svežeg povrća...dosta vam je...

Posao
Privatni preduzetnici mogu imati problem sa poslovnim saradnicima oko dokumentacije ili nekih uslova koji se u hodu menjaju. Biće potrebna jaka prilagodljivost da biste uspešno izašli sa ovim na kraj. Generalno Ribama Jupiter i Venera u polju poslovnih obaveza donosi veliko angažovanje, ali i dobre rezultate svega u šta ulože dovoljnu količinu truda. Neku prekinutu komunikaciju ili saradnju sa firmom ili osobom koja vam je bitna pokrenite u drugom delu ove nedelje.

Novac
Novac od privatnih poslova dolazi, ali će zato biti problema sa prilivima kod onih koji rade za druge. Očekujte kašnjenje isplate ili „cepkanje“ na dva dela. U ovom sektoru još uvek niste zadovoljni rezultatima.

Ljubav
Tranzit Marsa, planete volje, akcije i energije kroz vaše polje ljubavi od sredine ove sedmice s jedne strane jeste dobar, jer je očigledno da će slobodni na ovom polju moći da se pokrenu, ali zato onima koji su u dužim emotivnim vezama i brakovima donosi jednu dozu pritajene agresivnosti i mogućnost da konflikt i rasprava svaki čas izbiju. O svojim partnerskim odnosima ćete očigledno morati dobro da vodite računa i na dalje, ukoliko želite da ih zadržite. I ove nedelje će se smenjivati izuzetno dobre i izuzetno loše situacije, jedna promenljiva atmosfera u kojoj će biti teško snaći se. Ribama i dalje stoji mogućnost da kroz poslovne okolnosti pronađu nekog za sebe.

Zdravlje
Zdravstveni status vam je i dalje dosta jak, ne računajući povremene probleme sa nekim hroničnim bolestima. Veći je problem to što vam je apetit mnogo veći nego inače i što gomilate kilograme neverovatnom brzinom. Obuzdajte se malo.

{/sliders}

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava