Nedeljni horoskop: 23. - 29. mart 2015.

Pročitano: 1201 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(1 Glas)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 23. do 29. marta 2015. godine!

{slider Ovan (21. mart - 20. april)|closed}

Za vašu nervnu napetost se preporučuje lagana ishrana bogata zelenog i crvenog povrća.

Posao
Ova nedelja je povoljna za Ovnove koji se bave trgovinom  i koji žele da plasiraju nova tržišta. Sredina nedelja je fokusirana na pokret, putovanja, komunikaciju. Ne zaboravite da je Saturn već krenuo nazad pa će izbijati na površinu neki problemi, ali je bitno da ih rešavate odmah jer on lepo gleda na vas iz prve dekade, dok trećoj dekadi predstoje prepreke na ličnom planu pa će posao morati da zanemare na tren. Ostanite mirni.

Novac
Venera je u svom domu, u vašem polju novca, pa ćete ove nedelje biti zadovoljni finansijma. Ipak budite obazrivi pri trošenju novca.

Ljubav
Bračni ovog znaka treba da razreše sve nesuglasice. Postoje velike mogućnosti da sve to sredite kako treba.Slobodnima je uzbudljivo, dok Ovnovi koji su u vezi radiće na harmoniji veze. Vladaće razumevanje i posvećenost. Potrudite se da sve ovo bude deo neke  duže priče. Mnogi od vas će pričati o ulasku u brak.

Zdravlje
Kod vas probavni sistem može da bude uzrok nekih zdravstvenih problema. Morate da vodite računa o ovom polju. Imali ste period koji je manje više bio stabilan, ali definitivno nemojte olako da shvatite upozorenje tela.

{slider Bik (21. april - 20. maj)}

Ove nedelje vam se preporučuje ishrana bazirana na piletini i sezonskom povrću. Ukoliko ste vegeterijanac pazite na nivo proteina u organizmu.

Posao
Posao može da se odvija u napetoj atmosferi. Neko će da vam uputi kritike, ali je bitno da ne reagujete. Možda će se i nadređeni složiti sa nečijim ne baš dobrim mišljenjem. Nije vreme za rasprave. Pokažite svojim delima. Ova nedelja je naporna na ovom poslu, ali je dobra za dugoročne planove. Pazite kako rukujete sa dokumentacijom tokom sredine nedelje.

Novac
Pokušajte da kontrolišete ovo polje jer će troškova biti više nego što je potrebno. Prilivi nisu preterano obećavajući, ali su konstatni.

Ljubav
Lepo vreme za Bikove. Slobodni su na dobrom putu da ne bdu više sami. Jako dobra komunikacija sa osobom koja im se dopada. Oni u braku su pak tempirana bomba. Ako želite da sačuvate brak vodite računa šta ćete i kako reći partneru. I on / ona je spremna da iskaže sva nezadovoljstva koja su se nakupila.

Zdravlje
Pazite na hranu koju jedete. Ove nedelje možete imati prblem sa stomakom i crevima. Izbegnite začinjenu hranu. Zdrav režim podrazumeva i fizičku aktivnost.

{slider Blizanci (21. maj - 20. jun)}

Tokom ove sedmice se trudite da izbegnete žiarice i jaku kafu. Pokušajte da ostavite cigarete.

Posao
Posla će biti, a vi ćete imati problem da dostignete rokove. Pošto ste skloni prečicama možete da napravite sebi problem, pa se uzdržavajte od toga. Sunce je u vašoj 11. kući pa su planovi ostvarljivi, a trudićete se da sve uradite po određenim normama. Jupiter će lepo gledati Sunce pa možete da dostignete neke  golove kojima ste težili izvesno  vreme. Sve ono što je rutina postaje vam dosadno.

Novac
Koliko god posla imali, polje novca nije baš najsjajnije postavljeno. Možda ćete morati i da pozajmljujete novac jer ste imali troškove. Preterali ste, a može se desiti i da se dodatno zadužite.

Ljubav
Vi ste više za flert, za fizički kontakt, dok emotivnost nešto nije pruivlačna. Kao da bi vas neka osoba smarala stalnim svojim prisustvom. Položaj retrogradnog Saturna u 7.polju, polju partnerstva verovatno će staviti na ispitivanje harmoniju u emotivnim i bračnim odnosima. Satri problemi ponovo kucaju na vaša vrata u ovom sektoru. Ipak pozitivan uticaj Jupitera preko Saturna sprečava da se neke situacije otrgnu kontroli.

Zdravlje
Saturn oponira vaš znak pa se mogu javiti problemi sa respiratornim traktom. Ne uzimajte ovo zdravo za gotovo vć idete hitno kod lekara. Potrebna vam je adekvatna terapija. Šetajte.

{slider Rak (21. jun - 22. jul)}

Izgleda da ste dobili na težini. Jedno vreme se odrecite omiljnih slatkiša, a u međuvremenu pokušajte da se držite neke dijete ( makar za početak ).

Posao
Ovo je vreme kada se obaveze obavljaju bez mnogo razmišljanja. Ustaljenost može da vam dobro dođe kasnije kada neko bude primetio koliko ste posvećeni. Neki Rakovi će imati sitne nesuglasice sa nadređenima.

Novac
U polju finansija je ova nedelja jako dobra. Pored toga što ćete moći da štedite isto ćete sebi priuštiti neko kratko putovanje ili možda obradovati bližnje nekim poklonima.

Ljubav
Onog trena kada vladar vašeg znaka (Mesec) dotakne uzbudljivu Veneru u Biku eto vama romantičnog raspoloženja. Moguće je da ćete se zaljubiti snažno. U ovoj sedmici imate pozive za zabave. Možda bi trebalo da otkrijete da želite nekog pored sebe ( ukoliko ste sami ). Bračni imaju probleme u odnosu. Neki će poželeti razvod.

Zdravlje
Moguće je ponavljanje nekih zdravstvenih problema i u ovom periodu. Vladar vašeg polja zdravlja ( Jupiter ) je retrogradan i on kao da ponavlja neku priču u ovom polju. S obzirom da se nalazi u vaše prirodno drugo polje moguće je da možete novim režimom kao i pravilnom ishranom da eliminišete većiu problema.

{slider Lav (23. jul - 22. avgust)}

Kao i uvek bitno je da ne preterujete. Unosite što više zelenog povrća. Piletina može takođe da vam prija.

Posao
Imate mnogih mogućnosti da napredujete. Korak po korak je više nego ubrzan. Znaćete kako da se postavite na pravi način prema podređenima i nadređenima. Južni Čvor u Ovnu pak kao da pravi male „varnice“ ne dozvoljavajući vam da poletite onako kako vi to možete.

Novac
Finansije se stabilizuju. Imate prilive. Možete da priuštite mnogo što šta. Vreme je i da vraćate svoje dugove.

Ljubav
Slobodni su puni dešavanja. Neko ne može da se odupre vašem šarmu. Puni ste poziva,poruka. Vreme je da odlučite. Ovo je takođe vreme kada možete ući u vezu koja ima budućnost i stabilnost. Za razliku od slobodnih, bračni Lavovi su više nego razočarani u partnera ( i to sa razlogom ). Ako želite da zadržite brak i izgladite odnose sa partnerom napravite kompromis.

Zdravlje
Zdravlje vam je u suđtini dobro. Izbegnite moguće probleme tako što nećete zanemariti neke signale.Stariji predstavnici ovog znaka mogu biti hospitalizovani.

{slider Devica (23. avgust - 22. septembar)}

Generalni savet je da žvaćete hranu. U svakom slučaju lagana ishrana je pravi recept za vas.

Posao
Posao je dobro postavljen osim što ćete imati malu zbrku sa nekim stvarima. U pitanju je organizacija koja vam nije najača sada. Pazite kako se odnosite sa kolegama. Neko vam ne misli dobro. Sa druge strane u poziciji ste da dobijet ebolji status, pa radite na tome i dalje.

Novac
Ove sedmice vam zvezde nisu posebno naklonjene na ovom polju. Uzdržite se od prevelikih troškova.

Ljubav
I Saturn i Jupiter u retro hodu ove nedelje vam na emotivnom planu donosi da se stari problemi stave na prvo mesto. Odnos je manje srdačan. Ovo će se više odraziti na Device koje su u braku. Slobodni dobijaju jedan brz i jasan odgovor od potencijalnog partnera. Oni koji su u vezi imaju harmoničan odnos.

Zdravlje
Budite oprezni sa zdravljem u ovoj sedmici. Predstoje vam problemi sa visokim pritiskom, dijabetesom, glavoboljama kojima ne znate uzrok.

{slider Vaga (23. septembar - 22. oktobar)}

Potrudite se da ne preterujete u količini hrane koju unosite i sve će biti u redu. Pojedine Vage će držati neke dijete što nije preporučljivo u ovom periodu.

Posao
Šef će biti zadovoljan koliko truda ulažete u svoj posao. Imate šanse da napredujete još više. Pazite šta radite sa bitno dokumentacijom tokomove sedmice. Poslovni ljudi ovog znaka imaju veliki pritisak. U pitanju su prezentacije ideja koje su bitne za nov projekat. Mudro se nosite sa ovom situacijom.

Novac
Priliv novca je dobar, ali imate troškova. Većinu tih troškova ste već isplanirali. Ne nervirajte se, jer sada vam se ne da da štedite novac.

Ljubav
Svi oni koji su u vezi mogu biti uznemireni tokom ove nedelje. Neće  vas partner razumeti. Bračni pokušavaju da nađu sklad i u večini slučajeva ga i nalaze. Slobodni se nešto ne bave posebno emocijama, ali to samo tako deluje. Kriju i od sami sebe. Neki kontakt preko interneta može da se pretvori u vrlo interesantnu vezu.

Zdravlje
Pazite se povreda tokom ove nedelje. Te povrede mogu da se dese i u saobraćaju. Dodatna opreznost na ovom planu.

{slider Škorpija (23. oktobar - 22. novembar)}

Trebali biste da izbegavate alkohol. Pušenje je takođe štetno, ali vi sve to već znate, pa nikako da izađete iz svog nametnutog začaranog kruga. Jedite dosta voća ove nedelje. Pijte vodu.

Posao
Bićete samouvereni na polju posla i to sa razlogom. Mnogo što šta će doći na svoje i samo treba da gradite stvari na  temelju koji ste već postavili. Sa razlogom možete biti ponosni na sebe, a poverenje će vam ukazati i osobe koje su bitne za dalji vaš rad i posao. Pazite da sredinom ove nedelje ne propustite neke prilike koje vam se ukazuju.

Novac
U ovom polju vam Jupiter pomaže oko zadovoljavajućih dobitaka, a Saturn u 2.polju vas podseća da ne pravite stare greške i da budete obazrivi u rukovanju sa novcem.

Ljubav
Mmmmm ... Kakva divna nedelje u ljubavi za vas Škorpije. Mesec i Venera u susretu i evo egzaltiranih osećanja, dešavanja, susreta...Biće ugodno i zabavno bez obzira da li ste sami, u vezi ili braku. Romantike napretek.

Zdravlje
Pazite se povreda tokom ove nedelje.Digestivni sistem vam pravi problem s vremena na vreme. Nemojte olako da shvatite ovaj problem.

{slider Strelac (23. novembar - 21. decembar)}

Ono što je generalno vaš savet a može se preneti i u ovoj nedelji jeste da izbegavate brzu hranu kao i jako začinjenu hranu.

Posao
Na poslu postoje neka ograničenja. Rasporedite sastanke, rasporedite svoje obaveze i sve će biti lakše i drugačije. To jeste savet, ali gledajući vaše planetarne pozicije ne znate šta vas je snašlo i šta sve morate da uradite da biste popravili neku situaciju. Budite strpjivi. Oni koji imaju sopstveni biznis mogu bolje da prođu u ovom sektoru.

Novac
Definitvno ste u finansijskoj krizi. Doći ćete u situaciju da morate da pozajmite novac. Sve ovo vam ne prija, ali šta je tu je. Pazite samo od koga pozajmljujete kao i na rokove koje dajte.

Ljubav
U ljubavi ova nedelja vam ne donosi ništa posbeno. Možete biti i u promenjljivom raspoloženju. Sa druge strane partner vas neće razumeti jer će on/ona biti u jako dobrom raspoloženju. Moguće je da ćete pomisliti svašta ( da ima nekog drugog ). Pazite da sumnjom ne izazovate požar bespotrebno. Slobodni imaju zanimljive susrete.

Zdravlje
Manji zdravstveni problemi mogu da vas snažu tokom ovog perioda. Idite kod lekara.

{slider Jarac (22. decembar - 19. januar)}

Unosite hranu bogatu kalijumom i kalcijumom. Unosite što više tečnosti.

Posao
Honorarni poslovi imaju više potraživanja nego regularni. Imate jako dobre pozicije za poslovne sastanke, za dogovore , kao i brze realizacije. Delo ste opterećni ako je posao vezan za inostranstvo, ali i to će se rešiti.Krajem nedelje povoljan glas.

Novac
Ovo je nedelja gde ćete osetiti poboljšanje na ovom planu. Sve ono što je ulagano sada se isplaćuje. Dobra nedelja za finansije.

Ljubav
Ovo je lepo i romantično vreme za Jarčeve. Imaćete mogućnosti da vašu vezu podignete na još jedan viši nivo. Slaganje stoji i onima koji su u braku. Opustite se i uživajte.

Zdravlje
Merkur je u znaku svoje debilitacije i kvadrira Saturna, a s obzirom da je Merkur vladar vašeg polja bolesti, ali i svakodnevice, kao i posla vrlo je moguće da zbog silnih obaveza zanemarujete stare zdravstvene probeleme.

{slider Vodolija (20. januar - 19. februar)}

Preporuka je da se opredelite ili za vegeterijansku ili makrobiotičku ishranu.

Posao
Posao teče dobro, osim što sreda može biti opterećujuća za vas. Sređivanja bitne dokumentacije ili rad na nekom projektu koji mora da se završi. Ako vam je posao vezan za ekonomiju ili bankarstvo budete jako oprezni pri većim transakcijama. Ostalima naporna nedelja.

Novac
Novac teče. Imaćete prilike za dobru zaradu, ali vodite računa šta ćete sa tim novcem uraditi.

Ljubav
Povoljnije vreme je za one slobodne kada je ljubav u pitanju. Moguće je jedan romantičan put sa izabranicom. Oni koji su u braku imaju različita shvatanji i kao takvi dolaze do mnogih razmišljanja i nesuglasica. Te nesuglasice se mogu i prećutati , ali će kad tad izaći na površinu.

Zdravlje
Pazite na povrde kolena. Moguće su i prehlade.

{slider Ribe (20. februar - 20. mart)}

Treba da se bavite nekom fizičkom aktivnošću i da unosite proteine.

Posao
Pod velikim ste pritisskom. Posao deluje dosadno, ali vi nate da ga morate obaviti. Pazite šta radite na ovom planu, moguće je da ćete morati da objašnjavate neke svoje komentare. Informacije na kraju nedelje neće vas previše obradovati, ali barem znate na čemu stoji čitava poslovna priča.

Novac
Kako se Saturn okrenuo unazad ponovo vas stavlja u jako tešku poziciju što se novca tiče. Pokušaćete da nađete brze načine zarade.

Ljubav
Ne može se reći da je loš šeriod u ljubavi, ali nije nešto ni sjajan. Doduše vi se osećate zablokirano i nejasno. Pokušavaćete polako da se približite svom partneru, on će i prihvatiti  i u čemu je onda problem? Slobodni imaju dosta vremena da razmišljaju šta će dalje.

Zdravlje
Bol u grlu i zubobolja, a pazite se i povreda. Posetite lekara.

{/sliders}

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Violeta (0906-200-600)

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava