Nedeljni horoskop: 2. - 8. februar 2015.

Pročitano: 1368 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(1 Glas)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 26. januara do 1. februara 2015. godine!

{slider Ovan (21. mart - 20. april)|closed}

Često zaboravljate da jedete, pa kada sednete ne znate šta će te pre. Pogrešno za zdravlje, a i kilograme. Začinjeno jelo je za vas pravo, ali pokušajte u ovoj nedelji da korigujete svoje porive. Loša probava.

Posao
Kod vas je borbenost u usponu kada je polje posla u pitanju. Okolnosti ipak diktiraju tempo tako da računajte na sporost oko svega. Pri kraju radne nedelje se može desiti sukob sa osobama iz nadređenog kruga. Nećete imati većih posledica. Na neki način u ovoj situaciji nema pobednika ni gubitnika, ali ćete svakako biti neraspoloženi. Tokom ove nedelje ćete imati ponude za koje ćete biti zainteresovani.

Novac
Nije preporučljivo ulaganje, ali su na vidiku povoljnije okolnosti što se tiče novca. Nepredveđine troškove imate. Ovnovi prve dekade bolje finansijski stoje tokom ove sedmice.

Ljubav
Slobodno Ovnovi bi mogli imati burne ljubavi. Što bi stari rekli „kratke ali slatke". Oni koji su u braku imaće više problema, pogovotvu ako je veza „klimava"već izvesno vreme. Činiće vam se da sa partnerom gubiti svaku konekciju i da se problemi samo produbljuju. Bitno je da se ne zaletite i da prekinete odnos. Takođe niste spremni da ulažete energiju, jer vam se čini da je partner hladan.

Zdravlje
Pazite svoju energiju. Iscprpljenost, nesanica, virusne infekcije.

{slider Bik (21. april - 20. maj)}

"Polako" je takođe bitna reč i za način ishrane kada su Bikovi u pitanju. Samo tako možete biti sigurni da će vaš probavni sistem lepo da prihvati razne gurmanluke. U redu je da se opustite jedan dan, ali generalno ne preterujte.

Posao
Većini Bikova se otvaraju nove šanse što se posla tiče. Mnogi od vas imaju zastoje, ali svakako ćete biti u poziciju da dobro razmislite šta vam je činiti. Neočeivani zaokreti mogu da vam za dalje donesu stabilniju varijantu. U suštini možete da počnete da razmišljate na megalomanski način u ovom periodu. Zadržite osećaj realnosti da ne biste pravili greške.

Novac
Iskoritite ovu nedelju da se stabilizujete u polju novca. Moguće da su vam i troškovi povećani. Isplatite sve svoje račune. Možda je tako i najbolje.

Ljubav
Kada su stare priče u pitanju, partner pokušava da uspostavi normalniji odnos sa vama. Vi zaboravljate na stare greške, a to u vapem slučaju nije dobro. Lepo je da želite na miran i prijateljski način da funkcionišete, ali prosto to nećete moći. Partner će pokušati da idalje dominira nad vama. Slobodni imaju šanse za neke zanimljive susrete. Neki lep glas vas očekuje sredinom nedelje. U pitanju je poziv na put udvoje. Od vas zavisi idete li ili ne.

Zdravlje
Upalni procesi i povrede.

{slider Blizanci (21. maj - 20. jun)}

Nervoza i napetost je prisutna kada nastupi glad kod Blizanaca. Budite odmereni. Potrudite se da ne jedete na brzinu. Ova nedelja problemi sa crevima.

Posao
Osećaj lakoće u polju posla izostaje tokom ove nedelje. Bićete već na početku suočeni sa teškoćama, ograničenjima. U ovoj sedmici se uzdržite od većih poslova, jer možete doživljavati samo razočarenja. Naredni dani su naklonjeni studentima koji imaju ispite koje su već trebali da daju. Uzdržite se od nervoze, jer imate šanse da završavate priče iz prošlosti.

Novac
Novca čas ima, čas nema. Na neki način vas to iritira više nego obično. Imate svoja dugovanja koje ne znate kako da regulišete. Očekujete pomoć partnera ili ukućana.

Ljubav
Napori koji hitri, šarmantni, spretni Blizanci ulažu u nastojanju da dođu do osobe do koje im je stalo biće nagrađeni. Brzo i efektno ćete reagovati. Započinje jedna lepa ljubavna priča. Zauzeti Blizanci imaće uspešne i povoljne osnose sa partnerom na obostrano zadovoljstvo. Bićete neumorni,strasni. Date su vam višestruke mogućnosti,pozitivna energija,rečitost, precizne, jasne misli i to vam može pomoći da zadiviti svog životnog saputnika.

Zdravlje
Pazite na ishranu. Problem sa stomakom.

{slider Rak (21. jun - 22. jul)}

Vi uvek nalazite vremena za jelo, mada ni to nije dobro. Nervoza stvara razne probleme, pa hrana neće dobro uticati na vas ako je obilna u ovakvom stanju.

Posao
Probudite snagu u sebi. Nemojte samo očekivati da vam drugi trase put kojima trebate da krenete. Vi ste veći borac nego što sebi želite da priznate. Novine su već nastupile, a vi tokom ove nedelje treba samo da ispravljate stare greške. Ova nedelja vam donosi rešenje, ali je takođe bitno da budete strpljivi što se tiče nekih koraka napred.

Novac
Rakovi mnogo ozbiljnije razmišljaju na temu novca. Finansije se polako stabilizuju. Manji novčani dobici vas očekuju tokom ove nedelje.

Ljubav
Staloženi i strpljivi Rakovi imaće uspeha u odnosima. Očekuju vas putevi, susreti. Partner ne treba da brine, jer vaše srce je posvećeno samo njemu. Slobodni Rakovi mogu očekivati prijatan razgovor, šarmantno udvaranje.Ovaj susret može da preraste u nešto mnogo više i ozbiljnije. U ovom periodu bićete snažni, promišljeni, istrajni i preduzimljivi. Plenićete svojim izgledom i harizmom.

Zdravlje
Problemi sa stomakom. Srce i krvni pritiak trebate da kontrolišete.

{slider Lav (23. jul - 22. avgust)}

Vi volite da preterujete, a tokom ove nedelje ta osobina će doći do izražaja. Potrudite se da imate jedan voćni dan u ovoj sedmici ili makar dad an započinjete pomorandžom ili grejpfrutom.

Posao
Ozbiljnije razmišljate o nekim promenama vezanim za posao. Partner će vam dosta pomoći. Zajedničkim snagama imate više šansi. Ne forsirajte sebe kada su novine u pitanju sada. Sudski procesi vam ne stoje na dobro, ali je moguće da neke reči, iskaz ili papir regulišete sada. Nije preporučljivo da žurite u poslu tokom ove sedmice. Veze sa inostranstvom su dobre. Održavajte ih i dalje.

Novac
Na početku nedelje priliv novca. Troškovi vas čekaju, a vi se potrudite da isplatite sve.

Ljubav
I dalje ćete biti stabilni, jaki i izdržljivi. Inat vas nagoni da dokažete osobi sa kojom ste bili u vezi da možete sasvim lepo da funkcionišete i bez nje. Na neki način ste veliki teret skinuli sa svojih leđa.Ipak niste izgubili poverenje u život i da tamo negde nečija duša slična vama čeka da se spojite. Mladi ovog znaka biće haotični nakon pogrešno izgovorenih reči. Neko iz bliže okoline nije ni malo pomogao da se razjasni nesporazum. Razočarani ste.

Zdravlje
Imunološki sistem, krvni pritisak, iscrpljenost.

{slider Devica (23. avgust - 22. septembar)}

Vaša orijentacija ka zdravj hrani je dobra. Neke Device ipak ne mogu da se suzdrže, pa se ove nedelje stress leči hranom. Korigujte svoje porive.

Posao
Potreban vam je odmor,ali obaveze ne dozvoljavaju da sebi priuštite malo poslovne pauze. Nagomilana unutrašnja energija i tenzija ometa vaše normalno funkcionisanje. Saradnici vam izlaze u susret. Nije iskorićavanje drugih u pitanju. Nema potrebe tako da gledate na nečiju pomoć.U ovom trenutku vam je zaista potrebna.

Novac
Imaćete puno novčanih transkacija. Uglavnom je to zbog posla i drugih. Sređujte papirologiju, ali se skoncentrišite na stare probleme. Neki novac može vam dobro doći na kraju radne nedelje.

Ljubav
Iako vam je „sinulo" ko vam remeti vašu vezu ,ipak ćete imati smetnje u komunikaciji sa partnerom. Ovo se naročito odnosi na Device prve dekade, srednjih godina. Ne zaboravite da ste kritičan period prevazišli. Bitno je da odmah razjasnite sa partnerom. Žene Device biće osetljivije nego inače. U sećanju im živi jedna emocija nikada zaboravljena. Moguć je glas koji će oživeti ljubav.

Zdravlje
Zdravlje vam je uglavnom dobro. Napetost.

{slider Vaga (23. septembar - 22. oktobar)}

Šlag, caramel krem, slatkiši generalno su više nego dobra zamena za nezadovoljstvo. Vi naginjete slatkom. Korigujte svoj poriv u ovoj sedmici. Povećaćete iscrpljenost organizma.

Posao
Na poslu vam je napeto na početku radne nedelje. Užurbano je i van posla.Definitivno je nedelja gde vi ne znate gde ćete pre da stignete. Kao da ste u vlasti neke ogromne energije koju ne znate kako da kontrolišete. Vama se ipak nude velike i lepe mogućnosti. Dobro ih sagledajte, ne žurite sa zaključcima i reakcijama. Pomoć prijatelja kada je neka dokumentacija u pitanju.

Novac
Uglavnom će vam ova nedelja proći u troškovima kada je ova nedelja u pitanju. Ne ulazite u rizik kada su neke novčane transakcije u pitanju.

Ljubav
Ukoliko imate nekog koji vam je ugrejao srce,probudio strasti –ne oklevajte.Čeka vas jedan lep period.Ipak,treba vas upozoriti na neke sitnice koje vi nećete primetiti,ali zato vaša okolina hoće.Naime,velika je verovatnoća da postanete egocentrični i nepažljivi prema budućem partneru.Nisu isključeni ni sukobi.

Zdravlje
Problemi sa leđima i kičmom.

{slider Škorpija (23. oktobar - 22. novembar)}

Merkate šta ćete jesti. To je u suštini vaša osobina. Možete se ove nedelje opustiti dan-dva ali nikako više i preko toga.

Posao
Vaša potreba da se dokazujete na radnom mestu će malo napraviti zbrku u nekim odnosima sa kolegama. Nije pravi sukob u pitanju, ali neki problemi nastupaju bespotrebno. Svoje kalitete i znanje morate da plasirate na drugačiji način. U ovoj nedelji mogu da izostanu reči hvale od strane nadređenih, iako ste sve te pohvale zaslužili.

Novac
Finansijska situacija je kao ringišpil kada ste vi u pitanju. Bitno je da novac dolazi. Neko od bliskih vam traži pomoć tokom ove nedelje. Na vama je da dobro razmislite da li prihvatate ili ne.

Ljubav
Bilo šta kada osvajate morate napraviti prvo izbor svojih postupaka, a zatim složiti jedinstvo misli i osećanja.Posle toga do vas dopire odlučnost da idete do ispunjenje svojih želja. Danas vam se ispunjavaju želje. Harmoničan odnos u partnerstvu. Duboka osećanja su ostvarena. Bićete zadovoljni i optimistični. Pojedini ovog znaka će imati prinove u porodici, samim tim novine i osveženje u braku dolazi sa novim članom porodice.

Zdravlje
Problemi sa cirkulacijom, stopalima. Moguća prehlada.

{slider Strelac (23. novembar - 21. decembar)}

Ćevapčići u somunu ili egzotično jelo vama je bitno da je interesantno, primamljivo i da je količinski mnogo. Greške se plaćaju. Problemi sa stomakom su prisutni. Izgleda da ćete tokom ove nedelje morati na dijetu.

Posao
Zapleti i raspleti na polju posla su neminovni tokom ove nedelje.Osvetliće se neki problemi iz prošlosti. Mnogima će biti potrebno da shvate das u neke kolege bile loši saradnici. Nemojte da se zaletite kada je nov posao u pitanju, bilo da ste u radnom odnosu ili ne.

Novac
Novac je preoblematična stavka kod vas. Ni partner ne ide najbolje sada u finansijama. Pomoć u familiji, ako vam je potrebna.

Ljubav
Pripadnicima ovog vatrenog znaka se savetuje da se ne prepiru sa ukućanima, kolegama, a i partnerom.Vi ste strasni, impulsivni, časni ratnici-ne budite sada beskompromisni i tvrdoglavi-poslušajte savet prijatelja. Od partnera imate razumevanje, ali ste sada zaista preterali. Mnogi će biti zaintersovani za vas i vaš šarm. Slobodni ovog znaka biće obasuti zanimljivim predlozima i ljubavnim ponudama.

Zdravlje
Bolovi u leđima. Pazite se povreda i preloma.

{slider Jarac (22. decembar - 19. januar)}

Moguće da će vas povećani holesterol ili pritisak naterati na neke korekcije u ishrani. Tradicionalni izbor je vaš izbor. Pazite na količinu hrane, jer vas nervoza tera na to.

Posao
Započinje dinamičniji period. Biće vam potrebno više vremena kako bi završili započeto. Izbegavajte rizične poslovne ponude. Raščistite sve ono što vam ne odgovara u odnosu sa kolegama – reč je vaše najveće oružje. Bićete iznenađeni ponašanjem osobe sa kojom sarađujete. Usmerićete poslovnu energiju u željenom pravcu zato koristite intuiciju!

Novac
Novac pristiže. Nekome je potrebna vaša pomoć

Ljubav
Vaša potreba za doterivanjem će se pojačati. Bićete privlačni za suprotni pol. Vaše emocije su veoma promenljive, ali i dobro kontrolisane. Ovih dana vi i vaš partner možete doći u sukob; vaše želje i njegove emocije će se razići. Oni koji imaju tajnu ljubavnu vezu neka budu oprezni u narednom periodu. Slobodnima jedna osoba ulazi u njihov život. Morate promeniti stare obrasce ponašanja i stabilizovati svoj odnos inače ćete u ljubavi proći kao što ste prolazili i ranije.

Zdravlje
Cirkulacija, loša probava, iscrpljenost, problemi sa srcem.

{slider Vodolija (20. januar - 19. februar)}

Ne preskačite obroke. Greška je i što imate bičaj da grickate na brzinu. Idite kod nutricioniste.

Posao
Vaši interesi i vaša akcija su usmereni na posao. U ovom periodu ćete imati puno poziva od strane prijatelja, a vama će zabava biti u drugom planu. Ovo su dani izazova i postoji mogućnost novog poznanstva koji je bitan za dalji vaš rad. U nekim trenucima neće vam tolerancija biti jača strana, pogotovu na radnom mestu. Međutim, taj trenutni zastoj kratko će trajati. Samopreispitivanje vam predstoji.

Novac
Budite oprezni pri novčanim transakcijama. Dobijate informaciju koja će uticati na vaše buduće planove.

Ljubav
Vaša životna filozofija se menja. Spontano ulazite u nonšalatnu fazu i razgovor sa jednom osobom će vam mnoge stvari rasvetliti. Bićete okupirani porodičnim problemima. Bićete željni ljubavi i pažnje. Pokušajte da izbegnete neku obmanu i pogledajte osobu do koje vam je stalo pravo u oči. Poznanstva koja ostvarujete u ovom periodu biće vam bitna za budućnost.

Zdravlje
U boljoj ste formi na kraju nedelje. Pazite se u saobraćaju.

{slider Ribe (20. februar - 20. mart)}

Ukusnu i kvalitetnu hranu morate da imate na trpezi. Iscrpljeni ste, pa vas nervoza tera na povećanje količine hrane koju unsosite. Trudite se da šetate ili da vežbate.

Posao
Ulazite u novu radnu fazu, stvarajući sebi još više obaveza. Međutim, nećete biti imuni ni na poslovna zbivanja, kojih se tiču prošlosti. Biće prisutne faze prolazne nervoze. Vi, iz treće dekade, pazite se – neke tajne se mogu naglo otkriti. Sve to može uticati na dalji tok vašeg poslovanja ili rada. Saradnici i kolege nisu u potpunosti iskreni.

Novac
Imate nagle i dobe pomake u ovom polju. Malo će vas to osloboditi stresa. Nemojte nagle planove da pravite. Mnogi od vas će biti u bunilu gde pre novac da usmere.

Ljubav
Zatišje na ljubavnom polju koje je trajalo jedno kraće vreme najzad prestaje i vi preuzimate inicijativu. Donećete definitvnu odluku šta ćete sa partnerom, tj. u kom smeru će se vaša veza razvijati. Možete očekivati interesantan glas. Sve će biti po vašoj želji, ali budite pažljivi prema partneru i naučite da praštate. Slobodnima predstoje iznenađenja na ljubavnom planu.

Zdravlje
Problem sa plućima, stres i nervoza.

{/sliders}

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Violeta (0906-200-600)

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava