Nedeljni horoskop: 29. decembra 2014. - 4. januar 2015.

Pročitano: 1060 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(3 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 29. decembra 2014. do 4. januara 2015. godine!

{slider Ovan (21. mart - 20. april)|closed}

Skloni ste gojenju. Ipak, na prazničnom meniju mora da vam se nađe nešto konkretno, kao što je crveno meso i neki bogat sos. Kod vas je uvek moto “što je više to je bolje”.

Posao
Ako su vam poslovi vezani za porodičnu firmu, imate dobre dogovore sa partnerom. Prepuste mu inicijativu. U dobroj je poslovnoj formi. Neki Ovnovi u ovom polju gube smisao za realno tokom ovih dana. To može dovesti do konfrontacije sa nekim kolegama naročito u drugoj polovini ove nedelje.

Novac
Što se tiče finansija, tu ne bi trebalo da bude većih problema, naprotiv , neke situacije vam pogoduju nakon 2.januara. Budite ipak oprezni, posebno ako imate potraživanja od strane prijatelja ili nekih članova porodice i familije.

Ljubav
Ovnovi se nalaze u periodu kada su njihova osećanja  veoma napeta i nestalna. Razmišljate kako na bilo koji način da promenite vašu sadašnju emotivnu situaciju koja vam uopšte ne odgovara. Zasitili ste se stare veze, a nešto  vas nagoni da i dalje prihvatate odnos u kome nema radosti, ljubavi i koji ne zadovoljava sve vaše potrebe. Osećate poriv i potrebu da sve promenite ali nemate snage za to. Vaša okolina naslućuje da vam nije baš sve po volji, ali izbegava da sa vama o tome razgovara. Podeljeni ste između snova i realnosti i ne tako harmonične situacije u ljubavi.

Zdravlje
Kada je zdravlje u pitanju ova nedelja vam donosi glavobolju. Pluća su vam prilično osetljiva. Pazite se to može malo duže da potraje.

{slider Bik (21. april - 20. maj)}

Porodica je za vas sve. Za vas je svaki praznik jedna prava magija. Na trpezi će biti za sve i svakoga. Mirna proslava i pun sto klasika u kulinarstvo. Zar to nije san na javi?

Posao
Čini vam se da kasnite i kao da vam svaki uspeh izmiče iz ruku. Pod takvim utiskom bićete mnogo iznenađeni kada sa lakoćom rešite jedan bitan problem tokom sredine ove nedelje. Neke prilike nisu propuštene, samo ne možete da se snađete trenutno. Napor je prevelik, pa se potrudite da dobro rasporedite snagu.

Novac
Neplanirani veći izdatak se dešava oko 30.decembra. To će vas oneraspoložiti. Svedite račune, napravite spiskove potrebnog i nepotrebnog. Isplanirajte prihode i rashode.

Ljubav
Početak ove nedelje donosi vam prijatan susret sa prijateljm koga niste videli odavno. Ne zna se ko će se više obradovati… Neke priče, podsećanja imaće dubljeg značenja, a vi ćete na prvu osetiti. Kako nedelja odmiče u ljubavi ćete i dalje tapkati u mesto. Tako će se samo činiti svima onima koji su oko vas, ali ne i vama… Ako ste u vezi, partner će biti očaran sa vama, a vaša nežnost i vedrina će mu prijati. Raspoloženi ste za ljubav. Pažnja ili nežnost će vam sada nedostajati.

Zdravlje
Žene ovog znaka treba da se obrate ginekologu radi kontrole. Ovih dana provodite previše vremena u zatvorenom prostoru što može da vam naškodi.

{slider Blizanci (21. maj - 20. jun)}

Malo neobičnog mora da začini svako slavlje i prazničnu trpezu iako ste u suštini ljubitelj porodice i klasika. Varijante švedskog stola ali na gala način je savršen praznični meni za vas.

Posao
Iako sada osećate umor i nervozu treba da znate da imate dovoljno snage da sprovedete u delo sve što ste zamislili. U svakom slučaju se trudite. Maltene do kraja ove sedmice neće ići sve kako treba, ali će vaša upornost doći do izražaja. Nije povoljno vreme za sudske procese, papirologiju koja je vezana za pravo i polotički sistem. Blizanci koji su u poslu sa Strelcem imaće nesuglasice koji mogu da prerastu u veći sukob.

Novac
Trenutno finansijska situacija vas stavlja na muke, mada nemate previše razloga da brinete.

Ljubav
Blizancima je ovo jedna mirnija nedelja. Sada vam je odmor preko potreban, pa isplanirajte kada možete sebi priuštiti makar par dana. Važnija događanja na ljubavnom planu očekuju vas kroz par meseci, a ovo vreme iskoristite da se odmorite ili malo zabavite. Oni koji su već u vezi, biće u ovom perodu zaista zaljubljeni. Svaki susret biće uzbudljiv i to će biti ono što će vam davati snagu za ostale stvari. Ništa neće moći da naruši ljubav , a zadovoljstvo i sreća će se na vama zaista videti.

Zdravlje
Ne propustite da odete kod oftamologa. Već duže vreme se žalite na probleme sa očima.

{slider Rak (21. jun - 22. jul)}

Evociranje scena iz detinjstva. Mirisi koji podsećaju na bakinu i maminu kuhinju. Pazite da ne preterate sa starim pričama. Gostima možda neće biti zanimljivo, ali svakako će biti interesantno ono što ste ponudili na prazničnoj trpezi. I to ne samo interesantno, već nebeski ukusno.

Posao
Posao i obaveze vam dođu kao spas, ali se i na tom polju osećate napeto. Ali tu i imate rezultata i nekako će vam u određenim trenucima to biti satisfakcija. Manje tenzije sredinom nedelje samo će vam otvoriti oči po pitanju jedne osobe. Rakovi kojima je posao vezan za trgovinu neka informacija može da im otvori nove mogućnosti i bolji priliv novca u budućnosti.

Novac
Neke promene su ispred vas, a vi kujete planove za neku bližu budućnost. Finansijski ne stojite dobro, ali sve je to prolazno,sve ćete rešiti u svoju korist.

Ljubav
Rakovi koje se nalaze u dugoj i stalnoj vezi proći će kroz jedan period nezadovoljstva i zasićenja. Nećete dopustiti da razgovorom rešite to nezadovoljstvo. Osećate da grešite ali se tvrdoglavo držite svog nepristupačnog stava.  Oni slobodni iz ovog znaka žele malo da se primire i odmore od silnih uzbuđenja. Isključiće se od sveta i uživati u tišini i udobnosti svoje sobe na početku ove nedelje.

Zdravlje
Pogoršano zdravsteno stanje uticaće na tempo i dešavanja na drugim poljima. Prvo proverite svoje rezultate da biste bili mirniji i psihički i fizički, pa zatim „navalite“ na ono što ste planirali da uradite u svom ličnom životu.

{slider Lav (23. jul - 22. avgust)}

Gala u svakom smislu, sa začinjenom egzotikom, ali u neobaveznom stilu. Oduševićete goste, a i sebe i tokom ovih praznka. Neobična jela, sjajno dekorisana i eto to je pun pogodak.

Posao
Vredni ste i željni da sve završite na vreme, mada će vas malo usporavati sitni problemi koji će izbijati jedan za drugim. Ništa nije nerešivo, ali ne možete da podnesete da se to baš danas dešava kada vi hoćete da sve završite odmah i sada.

Novac
Pomak u polju novca. Taman kada pomislite da će vam za nešto nedostajati, vama odjednom odnekud stigne uplata ili pomoć vaših.

Ljubav
Neki Lavovi biće  vedri na poćetku sedmice, dok ostali imaju promena osećanja i raspoloženja kao da se nalaze na ringišpilu. Ljubav stavaljate u prvi plan, barem oni iz prve dekade. Razgovor sa voljenom osobom koji je tekao u pozitivnom smeru doneće još više mira i harmonije. Partner je srećan što svaka njegova misao nalazi odobravanje kod vas. Postoji mala mogućnost jednog zanimljivog susreta ( naravno ako spadate u slobodne ) zato  izađite negde. Oni iz treće dekade su nestrpljivi iako znaju da događaji ne zavise od njihove volje i akcije.

Zdravlje
Optimistični ste, ali ne treba da budete nemarni kada je zdravlje u pitanju. Bilo bi dobro da proverite kompletnu krvnu sliku i urin.

{slider Devica (23. avgust - 22. septembar)}

Raznovrsni i pravilno raspoređeni obroci su osnova. Vitalnost i dobro zravlje dolazi i od vaše disciplinovanosti. Vi uživate o čitanju knjiga o zdravlju i pravilnoj ishrani, a što je najvažnije vi sve sa zadovoljstvom primenite. Redovno partite i sve novine na internetu kada je ova tema u pitanju.

Posao
Nepredviđene teškoće, jaki izazovi i nesporazumi na polju posla tokom ove sedmice. Neki od vas će se upustiti u trku za boljim radnim mestom. Pojedini će već praviti planove o nadogradnji obrazovanja, mogućih kurseva i seminara. Vama ne nedostaje samodisciplina, ali ste se malo pogubili u nekim željenim stvarima. U poslu se možete osloniti na osobu u znaku Ovna.

Novac
Problemi sa računom je samo vidljiva posledica jednog lošeg perioda kada je novac u pitanju. Na ovom planu ipak ima boljitak. Planove koje ste imali po pitanju ulaganja novca ili štednje morate da odložite.

Ljubav
Device i koje su u braku provode mirne trenutke sa svojom porodicom i partnerom. Sve nesuglasice su ostavljene iza vas i sada dišite punim plućima. Pažnja i nežnost je obostrana. Planovi mogu da budu konkretniji a realizacije još brže jer se vas dvoje slažete po pitanju svakog segmenta vašeg života. Oni koji nisu u vezi ili braku imaće sitna nezadovoljstva koja se lako prevazilaze što ćete i uraditi. Imate želju da nešto promenite, da prekinete sve odnose koji vas opterećuju i koja vas sputavaju.

Zdravlje
Dobar vam je imunološki sistem, pa ćete lako da prebrodite ovaj period. Moguć problem sa nogama i stopalima.

{slider Vaga (23. septembar - 22. oktobar)}

Kvalitetna ishrana vama povećava energiju i daruje vam snagu. Unos vitamina i minerala tokom ovih hladnih dana je više nego neophodno.

Posao
Osećate se sposobnim za bilo koji posao. Sve će vam se činiti lakim i dostupnim. Ništa vam neće biti teško da uradite. Ipak, morate da pazite da se ne preopteretite. Ne mešajte posao i ljubav pogotovu ako ste u braku. Neke Vage će iči čak dotle da brzopleto prekinu saradnju sa nekim osobama koje su im bitne za novine koje već izvesno vreme planiraju na polju posla.

Novac
Nemate potrebe da se previše sekirate. Već ste ušli u period kada su loši uticaji popustili. Manji dobitak već početkom januara.

Ljubav
Za vas je harmonija način života i svaka i najmanja narušena ravnoteža može mnogo da vam šteti. Vaš odnos izgleda kao da je narušen. Partner vrši pritisak na vas zbog nebitnih stvari. Vašeg partnera je teško ubediti u suprotno. Imate osećaj kao da se neke scene i situacije ponavljaju. Ukoliko spadate u slobodne ovog znaka, očekuju vas zanimljiva poznanstva. Očekuje vas glas od osobe iz prošlosti. Došlo je vreme da se iznese na svetlo dana ono što vas je nekada pritiskalo u prethodnoj vezi.

Zdravlje
Lako možete dobiti glavobolju i povišeni krvni pritisak tokom ove sedmice.

{slider Škorpija (23. oktobar - 22. novembar)}

Selektivni u svemu, uvek traže nešto posebno, pa će se I sada pozabaviti pitanjem kako i šta ponuditi na prazničnoj trpezi. Kao I uvek uspećete da oduševite, ali po običaju više druge nego sebe. Ne uvlačite u novu godinu taj osećaj nezadovoljstva.

Posao
Spajaš krajeve i početke u polju posla u ovom periodu, ali ti nedostaje iskričavost i dodatna spontanost u razmišljanjima. Opusti se. Objektivno imaš snage i istrajnosti za sve što ti može probudite tvoju pažnju ili ti se nametne. Nepoverenje u vlastite sposobnosti izvesnost mogućnosti za sve, ovih dana, kada si ti u pitanju – prava šteta.. Naprosto, možeš i može ti se – sve. Uslov je da se toga prihvatiš.

Novac
Nije u pitanju da li ćeš se trošiti na minornim ili efemernim stvarima. Bitno je da je novac tu i da ga ima u dovoljnim količinama tokom prazničnih dana.

Ljubav
Neko pokušava da vas podseti na vaše vedre poglede na svet. Svaka reč će zaroniti u dubine vaše duše i povratiti vam energiju koja je počela da se gubi. Nepristupačni ste prema familiji, porodici ali sa velikim razlogom, a još više zbunjeni kako se oni tvrdoglavo drže neke priče koja je sada nebitna. Dobro se prilagođavate situaciji i krećete da rešavate pitanja koja su stajala otvorena ali nedovršena u ljubavnom polju. Podarite partneru pažnju i podršku, potrebno mu je kao dokaz vaše ljubavi i posvećenosti. Uspostavićete prijateljske odnose sa bližom okolinom koji će više ličiti na primorani harmoničan odnos.

Zdravlje
I dalje se nastavljaju hronični porblemi sa reumatizmom, posebno sa malim, sitnim zglobovima šaka.

{slider Strelac (23. novembar - 21. decembar)}

Vatreno, jarko, na neki način i blještavo. Sve to je deo vaše praznične scene. I kod vs je bitno da bude jednostavno ali sa ukusom i na gala način spremljeno i postavljeno. Uglavnom strana jela će naći put do novih pobornika kada im ih predstavite na vaš način.

Posao
Uticaji astroloških aspekata što se poslovnog života tiče su takvi da ne bi trebalo da se  posebno razmišljaš o izvesnosti bilo kog poduhvata. Sve ti je dato , kao na tacni.  Potrebno je da se samo poslužiš. A to, ipak ne zavisi od ikog drugog, do tebe. Pa izvoli! Nervoza i svadljivost i stalno oponiranje sa jednim kolegom ničemu ne vodi.

Novac
Kao da je presušio izvor – tako se osećaš kada je ovo polje u pitanju. Ovo je samo za nauk za neke druge dane.

Ljubav
Vi ste boem i sanjar i osoba jakih impresija. Kod vas su ljubav i snaga skriveni. Ljubav rođenih u trećoj dekadi u ovom periodu će biti napadnuta od strane nekih zavidnih ljudi. Osetićete mržnju i hladnoću. Rođeni u prvoj i drugoj dekadi biće u nešto povoljnijoj situaciji. Rođeni u drugoj dekadi će se ipak približiti osobi za koju misle daje ljubav njihovog života i koja je došla da preokrene njihov život. Retko greše u proceni ljudi zahvaljujući svojoj intuiciji, ali su ovog puta zaslepljeni svojom potrebom da posle dužeg vremena osete čari prave ljubavi. Nakratko možete dostići ono željeno, ali se kasnije možete osetitit prevarenom ili razočaranom.

Zdravlje
Pazite se akutnih respiratornih infekcija tokom ovog perioda.  Morate pravilno da držite kičmeni stub.

{slider Jarac (22. decembar - 19. januar)}

Oduševićete goste pokazujući svoje kulinarsko umeće. Vaš perfekcionizam uvek dolazi do izražaja kao I dobar ukus koji imate na pretek.

Posao
Snage imaš za sve. I za sve veliko ili važno, i za rasipanje, poklanjanje. Stoga je potrebno da se u ovom periodu ne zatrpaš sitnim obavezama. Time ćeš, na najbolji mogući način, da iskoristiš konstruktivno ovaj period. Tvoje sputavanje i odustajanje nije svojstveno tebi. Stani i razmisli. Samo sa sebi ravnima ne bi trebalo da prihvatiš sudar na brvnu.

Novac
Izgleda da je sigurniji nova cod dodatnih poslova. Pazite koliko trošite ovih dana. Trebaće vam. Neki dobitak će da kasni.

Ljubav
Vaša sumnjičavost, realizam i dominacija razuma nad voljom i osećanjima čuvaju vas od prenagljenih postupaka , ali je vreme da nešto radikalno  sada zaista i učinite. Sada je vreme da iskoristite nalet snage i pozitivne energije. Partner Jarčevima  iz druge dekade je zbunjen njihovim stavom jer niste određeni a pritom mnogo zahtevate.

Zdravlje
Pazite da ne dobijete ozbiljne komplikacije  na zdravstvenom planu. To bi bila samo vaša nemarnost.

{slider Vodolija (20. januar - 19. februar)}

Porodične fotografije koje ćete sa ponosom pokazivati. Naravno na većini tih fotografija je vaš praznični sto sa raznovrsnim đakonijama.Sa ponosom ćete ih pokazivati, a oni koji treba da komentarišu, komentarisaće.

Posao
Kako je za najveći broj nas, običnih smrtnika, današnji posao broj jedan – preživljavanje, tu si u prednosti u odnosu na sve ostale. Ovo je period kada usmeravaš svoju mentalnu snagu na  planove i želje. Imaćeš sreće kroz savršeno izbalansirano vreme i događaje koji su ti u datom trenutku potrebni. Nemoj da se navodiš mislima „popusti da bi pobedio“. Ovde je potrebna tvoja strpljivost i metodičnost.

Novac
Na finansijskom planu mnogo nervoze i napetosti. Trend presipanja iz šupljeg u prazno se i dalje nastavlja.

Ljubav
Ni pred kakvim izgovorom ne smeš da ustukneš pred ljubavno otvaranjem i predavanjem voljenoj osobi. Poželjno je da vaši odnosi i u ostalom periodu budu bez uobičajnih kočnica. Ti ćeš iz toga dobiti više no što sanjaš. Baš sa voljenom osobom imaš šansu da sebe sagledaš u pravom svetlu i stekneš predstavu koliko ti se maska zalepila za lice.

Zdravlje
Prisutna je depresija,  ali fizičko telo je u redu. Potreban mu je samo zdrav režim sna i ishrane.

{slider Ribe (20. februar - 20. mart)}

Uvek razmišljate da se dobro dobrim vraća. Svu pažnju ćete svojim pokazati na jedan delikatan, tih i pre svega zanimljiv način, a to ovih dana možete učiniti divnom prazničnom trpezom. Dobro osmišljeno i egzotično.

Posao
U susretima sa saradnicima  možeš da računaš na uspeh. Ali, to važi samo za ovaj period. Tvoja očigledna dominacija u odnosu na druge ide čak dotle da možeš vrlo precizno da planiraš kada ćeš nekoga da pripaziš, a kada da ga pritegneš. Pomažući jednom kolegi  činiš pravu investiciju za budućnost. Sve uloženo u njega, višestruko će ti se vratiti.

Novac
Promašili ste u proceni, ali opet nećete ostati praznih šaka i džepova tokom ovih dana. Ipak su ovo dani praznika, a vi niste sami, iako se već duže vreme tako osećate.

Ljubav
Ono što je skriveno vam je više nego privlačno sada, ali bi isto tako da izađe na svetlost dana i da povuče mnoge sukobe. Oni iz druge i treće dekade su popustljivi preko mere.  Izvanredni odnosi sa voljenom osobom donose ti puno radosti i daju ti potrebnu emotivnu sigurnost. Zato se previše i ne uzbuđuj zbog svega ostalog što ti ne prija u tvom okruženju. Tek će biti prilika da vašu vezu učvrstite i uznapredite

Zdravlje
Preduzmite mere prevencije i pregledajte kompletnu krvnu sliku. Imunološki sistem je u padu.

{/sliders}

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Violeta (0906-200-600)

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava