Nedeljni horoskop: 12. - 18. maj 2014.

Pročitano: 6336 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(1 Glas)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 12. do 18. maja 2014. godine!

{slider Ovan (21. mart - 20. april)|closed}

Posvećenost poslu i drugim obavezama remeti vas u redovnom uzimanju obroka. Razmišljanje o hrani budi još veću potrebu za jelom. U brzini bi mogli zanemariti ispravnost namirnica koje uzimate. Sredinom nedelje budite pažljiviji kako bi izbegli neželjene stomačne tegobe.

Posao
Zaboravite prošlost koja u vama budi negativnu energiju, loša sećanja... Izbacite iz sebe sav nagomilani bes. Gledanjem u budućnost pronalazite dobra rešenja, poslovni oporavak. Dobitak zaposlenja u privatnoj firmi. Ako sami pokrećete privatni biznis, ne činite iste greške kako bi sve bili uspešno. Ništa na brzinu.

Novac
Poslove koje obavljate iz zadovoljstva najviše obećavaju. Svi oni koji su okrenuti ka sticanju novca, a pri tom su posvećeni određenim poslovnim aktivnostima mogu očekivati dobre prilive. Nasledstvo i dobici preko partnera, prodaja nekretnine oporaviće vas na duži vremenski period.

Ljubav
Prisustvo Venere u vašem sazvežđu pojačava želju za emotivnim ostvarenjem. Sredinom nedelje vas očekuje veliko ljubavno osveženje sa osobom koja je na svoj način specifična, drugačija... Svaki vid odmerenosti u ovoj vezi pojačava obostrano zadovoljstvo. Lična kreativnost osvaja partnera. Dok budete rešavali finansijsku situaciju, pri prodaji nekretnine, radovima vezanim za dom pokreće se ljubav sa osobom koja ima dobra rešenja za sve ono na čemu radite. Na slavlju koje se održava u restoranu ili nečijem domu, uspostavljate skladan odnos sa osobom koja dolazi iz inostranstva. Ljubomora, kao i sva preterivanja u odnosima, umanjiće sreću koja vam se pruža na dlanu. Kako u vezama tako i u braku.

Zdravlje
Kako ćete se osećati zavisi od načina i ishrane. Osetljivi ste na viruse.

{slider Bik (21. april - 20. maj)}

Merkur i Venera vas podržavaju u svim bitnim promenama u načinu ishrane, odnosu prema cigaretama ili alkoholu. Sve će biti uspešnije postepenim prilagođavanjem u eliminaciji loših navika. Bolje ćete se osećati smanjenjem obima obroka uz češću užinu. Rezultate osećate od srede.

Posao
Nesigurnost vam je najveći neprijatelj. U rešavanju važnih dešavanja koja vam predstavljaju opterećenje uključite bliskog prijatelja. Razmenom mišljenja, kroz ideje koje dobijete od bliske osobe videćete da ništa nije toliko teško. Od srede vam se sreća osmehuje. Vladate situacijom.

Novac
Pozitivno vam je postavljeno astrološko polje novca. Sada ste u lepom zaletu za postizanje manjih priliva koji imaju tendenciju širenja u narednom dužem periodu. Službeni put ili kontakt sa strancima najviše obećava. Ugovor koji ste već trebali da potpišete realizovaćete krajem nedelje.

Ljubav
Vladavina sazvežđa Bik pozitivno utiče na sve Bikove. Sreću i optimizam, ljubavni zanos najjače osećaju Bikovi koji su rođeni u trećoj dekadi. Tek oni sigurno ne miruju, možete ih videti na svim većim skupovima. Njihovo Sunce obasjava Jupiter iz Raka i nagoveštava prelepa ljubavna ostvarenja. Odlazak na službeno putovanje, putovanje razonode radi pored dobrog provoda donosi jednu posebnu ljubav. Do novih kontakta lako dolazi preko društvenih mreža, rođaka, prijatelja i svih vidova komunikacija i kretanja. Tajne veze neplanirano kreću. Sredinom nedelje bi vas mogla usrećiti osoba koja je razvedena ili u fazi razvoda. Teškoće u braku ili vezi uspešno prevazilazite kroz kraća putovanja ili susrete sa dragim prijateljima.

Zdravlje
Optimizam i dobro raspoloženje povoljno utiče na vaše zdravlje.

{slider Blizanci (21. maj - 20. jun)}

Mesečeva dijeta podstiče detoksifikaciju organizma i gubitak težine. Post od 24 sata treba započeti kada je mlad mesec. Dozvoljeno je konzumirati vodu, biljne čajeve, sveže sokove od voća i povrća. I post na pun mesec donosi rezultate ali slabije. 14.05.2014. u 21 h i 17 min je pun mesec, kada možete započeti dijetu.

Posao
Primenjujući stečena iskustva, ne ponavljajući načinjene greške iz prošlosti sačuvaćete stečenu poziciji. Možda vratiti staru. Promena rukovodstva u vašoj firmi pozitivno će uticati na vas, omogućiti nešto što ste dugo priželjkivali. Poziv za razgovor iz firme u kojoj ste odavno konkurisali.

Novac
Sve promene i dešavanja na poslovnom planu pozitivno će uticati na vašu finansijsku situaciju. Omogućen vam je službeni put koji ste pokušavali da ostvarite u prethodnom periodu. Jupiter i dalje boravi u vašem astrološkom polju novca, tako da vam je novac naklonjen i štiti vas od gubitaka i nedostatka novca.

Ljubav
Na ljubavnom planu vam je vrlo uzburkano. Sredinom nedelje je omogućen neočekivan ulazak u jednu vrlo burnu i interesantnu vezu. Ukoliko ste dugo usamljeni a još uvek patite za bivšim partnerom, ova ljubav će vas u potpunosti oporaviti. Promena u vašem ljubavnom životu pokrenuće interesovanja bivše ljubavi. Sada je na vama da se opredelite. Vikend je povoljan za pomirenja ili početak kontakta sa bivšim partnerom. Ovan, Lav ili Strelac su vam naklonjeni u ovom periodu. Partner je preduzimljiv i sve brzo pokreće. Partnere koji vas od samog početka ograničavaju u vašim navikama, ljubomorni su izbegavajte. Vraćanje starih tema koje su unosile nemir u vašu vezu ili brak, ponovo će doneti sukobe ili razdvajanja.

Zdravlje
Slaba tačka su vam zglobovi. Budite oprezni u pokretima.

{slider Rak (21. jun - 22. jul)}

Dešavanja u vašem svakodnevnom životu utiču i na vaš odnos prema hrani. Teško prihvatate promene u vašoj svakodnevnici. Tuga ali i radost navode vas na uživanja u jelu. Prisutna dešavanja prevazići će te na uspešan način ako svoju ishranu usmerite ka svežem voću i povrću.

Posao
Odmerenost i opreznost u svemu što radite može vam samo olakšati okolnosti u kojima se nalazite. Svako preterivanje u očekivanjima donosi razočarenje. Ne birajte srcem. Okrenite se ka uspešnim i stabilnim osobama koje su vam uglavnom bile oslonac u prethodnom periodu.

Novac
Stabilne i objektivne okolnosti, usmerenost... omogućava jedan lep finansijski preporod. Na dobrom ste putu da izmirite stare obaveze i dugove. Iako ste u vrlo povoljnom periodu za sticanje novca ne preporučuje vam se rasipništvo bilo koje vrste. Uticaji će na vas delovati i iduće nedelje.

Ljubav
Od vaše mudrosti zavisi da li ćete ponovo uspeti osvojiti srce bivšeg partnera. Sve dok ne budete sigurni u sebe, spremni na promene i prilagođavanja ne pokušavajte ništa na svoju inicijativu. Ove ali i narednih nedelja okolnosti su vam naklonjene za pomirenje. Sami odaberite pravi momenat. Simpatija koja živi u vašem komšiluku ili ste je upoznali preko komšije pokreće intenzivniju komunikaciju, susrete. Ako je u vaš emotivni život ušla osoba sa kojom postoji značajna razlika da li u godinama ili u bilo čemu drugom, otvoreno vam pokazuje svoje namere. U ovoj vezi bi moglo doći do većeg emotivnog ispunjenja. Osoba koja živi u inostranstvu obnavlja vaš kontakt ili dolazi do susreta koji je već trebao da se desi.

Zdravlje
Prijao bi vam boravak u prirodi, šetnja pored vode...

{slider Lav (23. jul - 22. avgust)}

Lavovi su i te kako probirljivi u ishrani. Pored ukusa bitan im je i izgled namirnica. Ništa novo za njih. Samo što su ove nedelje okrenuti ka zdravoj i manje kaloričnoj hrani. Preokupirani su svojim izgledom. Mnogi će teško odoleti slatkišima, naročito čokoladi. Suzdržite se kako bi zadržali svežinu lica.

Posao
Odlazak u inostranstvo, na službeni put ili dobitak zaposlenja preko muške osobe pokreće se ove nedelje. Ako ste zaposleni izbegavajte osobe koje na sve gledaju negativno. Budite potpuno svoji, najbolje znate za šta ste sposobni a za šta ne. Objektivnost i diskrecija donose uspeh.

Novac
Trenutno vam je promenljiva finansijska situacija. Ako ste u problemu dobre promene vas očekuju preko prijatelja sredinom nedelje. Svi poslovi na kojima radite duži period donose vam veće prilive od očekivanih. Izuzetno povoljan period za one koji se bave privatnim poslom.

Ljubav
U vama još uvek prošlost zauzima bitno mesto. Retrogradni Saturn iz Škorpije postepeno sa sigurnošću približava se Jupiteru, koji je vladar vašeg astrološkog polja ljubavi. Sve ukazuje na pomirenje. Na vama je da ovog Saturna dočekate strpljivo sa osmehom. Ove nedelje dolazi do pozitivnih promena koje se nastavljaju i u narednom periodu. Partner se približava preko vama bliske osobe. Dobro razmislite pre nego što donesete emotivne odluke. Napetost vlada u tajnim vezama ili ste teritorijalno udaljeni od voljene osobe. Pri ulasku u novu ljubav precenjivanjem sebe doživljavate brzo razočarenje. Realnom procenom svojih mogućnosti opredelićete se za osobu koja će vas usrećiti. Izbegavajte one koji su u fazi razvoda.

Zdravlje
Priuštite sebi odmor na način koji vas opušta.

{slider Devica (23. avgust - 22. septembar)}

Nepovoljan odnos između retrogradnog Marsa iz Vage i Venere u Ovnu daje vam dvojnu prirodu. U jednom momentu ste spremni da jedete sve ono što znate da vam ne prija, ljuti ste... Da bi ubrzo tražili prihvatljiv način ishrane koji povoljno deluje na vaš organizam. Trgnite se.

Posao
Skloni ste ljutnji. Osećate unutrašnji nemir i nezadovoljstvo. Izbacite iz sebe sav taj bes budite profesionalni. Uspešno ćete prevazići ono što vas muči. Ako se radi o premeštaju koji niste dobili budite još malo strpljivi. Dolazi do promena koje će na vas povoljno delovati, doneti rešenja.

Novac
Potreba za savršenstvom u stvarima koje kupujete dovešće vas u nepovoljnu finansijsku situaciju. Skloni ste preterivanju što bi pod hitno morali da menjate. Početkom nedelje vas očekuju manji prilivi. Neočekivan dobitak krajem nedelje. Dobri uslovi za podizanje kredita.

Ljubav
Blizak prijatelj ili rođak na sve načine pokušava da vas pomiri sa bivšim partnerom. Ne skrivajte svoje želje, budite iskreni. Ove nedelje se pokreću informacije koje će vas usrećiti. Pred vama je vreme koje obećava pomirenje. Budite strpljivi. Partner je taj koji treba da pokrene dalju organizaciju. Posle razvoda mnogima se posle dužeg vremena osmehuje ljubavna sreća. Partner nosi uniformu ili je sportski tip. Vodi zdrav život, koji nema nameru da menja. Učestvujte u novim aktivnostima koje vam partner predlaže, nećete zažaliti. Obnavljanjem viđanja sa starim društvom takođe obećava lepo ljubavno ostvarenje. Za sada vam se ne preporučuje ulazak u vezu sa zauzetom osobom. Ljubomora u braku kvari sreću.

Zdravlje
Više vremena provodite u prirodi. Šetnja i sportske aktivnosti povoljno utiču na vaše raspoloženje.

{slider Vaga (23. septembar - 22. oktobar)}

Nervoza i nesigurnost koju osećate potiče od namirnica koje konzumirate. Moglo bi se raditi o lošoj kombinaciji namirnica i napitaka. Manje promene u ishrani uz blage čajeve vraća vam pozitivnu energiju. Pažljivo osluškujte svoj organizam doći će te do odgovora. Nešto menjajte.

Posao
Više verujte sebi nego drugima. Čuvajte se nezvaničnih i neproverenih informacija. Jupiter iz astrološkog polja poslovnih ostvarenja prima pozitivne uticaje Sunca. Svest o ličnim sposobnostima nadjačava trenutne nepovoljne uticaje. Ispoljite ih kroz svoju kreativnost, uspeh je pred vama.

Novac
U želji dokazivanja uspeha kroz nadmetanje sa konkurencijom privatnici bi mogli napraviti veliki finansijski promašaj. Omogućeno vam je da mudrim odlukama i strpljenjem dođete do potpunog finansijskog oporavka. Dobici preko putovanja ili kroz kontakt sa inostranstvom i strancima.

Ljubav
Pokrenite se i budite sigurni u sebe ukoliko želite ostvarenja na ljubavnom planu. Preosetljivost početkom nedelje navodi vas na pogrešne zaključke. Poslušajte savet prijatelja koji vam je to još iz detinjstva. Vratićete samouverenost. Od sredine nedelje očekuje vas neobičan događaj. Osoba koja se nađe u vašem društvu osvojiće vas originalnim komentarima i načinim udvaranja. Vikend će biti vrlo interesantan. Nametljiva osoba će dati sve od sebe da vas osvoji. Biće vam zabavna ali samo za druženje. Vas interesuje druga osoba koja je u istom društvu. Posvetite joj više pažnje biće vam uzvraćene simpatije. Dolazak drage osobe u dom stišava napetost među bračnim partnerima. Iskoristite priliku približite se partneru.

Zdravlje
Klonite se velike gužve i osoba koje u vama bude nemir.

{slider Škorpija (23. oktobar - 22. novembar)}

Saturn iz vašeg sazvežđa vraća vam želju za jelima koje ste nekada voleli da jedete. Kako ste u dužem periodu koji vam preporučuje dijetalnu hranu ovo bi za vas bio pravi preporod organizma. Novo stečene navike koje su pojačavale vaš apetit lako bi zamenili odmerenošću u jelu ali i piću.

Posao
Interesantnu poslovnu ponudu koju ste već dobili ne bi trebali propustiti. Ako su vam potrebne dodatne informacije potrudite se što pre do njih da dođete. Odlazak na važan službeni put donosi uspešna partnerstva. Dobitak zaposlenja u stranoj firmi najavljuje brže napredovanje.

Novac
Smisao za praktičnost donosi novac. Iskustva koja ste već imali dobro će vam doći u ovom periodu. Data vam je šansa da dođete do bolje finansijske situacije kroz mudre odluke. Ne očekujte ništa na brzinu i na lak način. Od utorka vas očekuju manji prilivi novca. Dobici kroz saradnju sa inostranstvom.

Ljubav
Slabost prema osobama koje su moralno posrnule iskomplikovaće vam život. Izazov svake vrste na vas stimulativno deluje. Budi želju za borbom i dokazivanjem. Opredelite se za izazov koji vam donosi lično zadovoljstvo, ljubav i ispunjenje. Upornošću da dođete do zaposlenja dolazite u kontakt sa preduzimljivom osobom koja će pokušati da vam se udvara. Ako se radi o razvedenoj osobi koja vam nudi neobičan posao ući ćete u vezu koja će vas preporoditi. Zaposlenim se pojavljuje neko nov u poslovnom okruženju ko će probuditi ogromno interesovanje. Krajem nedelje dolazi do susreta sa bivšim partnerom. Ljubomora ga pokreće. Skladni odnosi u braku i dugim vezama.

Zdravlje
Zbog preosetljivosti mogli bi burno i nepromišljeno reagovati.

{slider Strelac (23. novembar - 21. decembar)}

Teško prilagođavanje savetima lekara ruši očekivani oporavak. Sama pomisao da vam je zabranjeno konzumiranje određenih namirnica u ishrani budi unutrašnji bes. Ne možete vratiti vreme ali možete probuditi svest. Pokušajte postepeno da izbacujete zabranjene namirnice. Lakše ćete prebroditi teškoće.

Posao
Spremnost na naporan rad donosi siguran uspeh. Nesporazumi sa šefom dodatno opterećuju psihu. Razumevanjem i saradnjom obezbedićete poslovni uspeh kakav niste očekivali. Neke muči strah od promena u firmi. Brzim prilagođavanjem novim okolnostima čuvate svoju poziciju.

Novac
Mudrost vam omogućava dobru finansijsku situaciju. Nesporazumi i sukobi donose gubitke. Ako kupujete ili prodajete nekretninu angažujte advokata. Moglo bi doći do obmane. Krajem nedelje vas očekuju manji prilivi novca. Važna finansijska rešenja rešavate kreditom ili pozajmicom.

Ljubav
Uplitanje prijatelja u emotivna dešavanja unosi nemir i nesigurnost. Važno je šta vas čini sretnim. Želja za pomirenjem je prisutna. Prihvatite poziv partnera naći ćete zajedničko rešenje. Shvatiti i njegov doživljaj čitave situacije koja vas je razdvojila. Ako se dvoumite između bivšeg ili novog partnera, prvo završite jednu priču pa tek onda krenite dalje. U ovom periodu se uspešno ostvarujete sa osobama iz Vatrenog znaka: Ovan, Lav ili Strelac. Vaše energije se odlično uklapaju. Sličnih ste interesovanja. Prisustvo Venere u vašem astrološkom polju ljubavi sve olakšava. Birajte slobodnom voljom. Originalan i neobuzdan partner je pravi izbor. Takvu osobu ćete imati prilike da upoznate. Bračni partner donosi radosne vesti.

Zdravlje
Prilagodite način života i ishrane. Neodgovorno ponašanje ruši zdravlje.

{slider Jarac (22. decembar - 19. januar)}

Pojačana mentalna aktivnost pokreće sumnje. Proveravate ispravnost namirnica. Niste potpuno sigurni u prehrambene proizvode koji su se tak pojavili na tržištu. Uporno tragate za zdravim načinom ishrane. Okrenite se ka namirnicama koje su vam oduvek prijale. Eksperimenti vas zbunjuju.

Posao
Merkur iz Blizanaca navodi vas na promenu mišljenja. Nesigurnost koju ste osećali rešavate savetom ukućana. Razgovarajte sa saradnikom koji je izazvao sukob na poslu. Naći će te mirna rešenja. Proveravajte poštu. Firma u kojoj ste odavno konkurisali šalje vam poziv za razgovor. Dobre vesti.

Novac
Od preteranih finansijskih kombinacija dolazite u potpunu blokadu misli. Napravite prioritete, ne ponavljajte stare greške. Ne nadajte se da na lak i brz način možete doći do dobre zarade. Neplanirane okolnosti donose bolja rešenja od srede. Ukućani vam pružaju finansijsku podršku.

Ljubav
Ljubav vam mnogo znači. Svesni ste da teško možete prihvatiti ljubav sa zauzetom osobom. Baš takva ljubav vam se nudi. Još ako je partner značajno stariji od vas to vam je tek neprihvatljivo, ma koliko da u vama budi topla osećanja. Ako niste spremni da prihvatite ovaj odnos na vreme presecite svaki kontakt. Uspešna i ostvarena osoba je trenutno najbolje rešenje. Ljubav sa osobom koja živi u inostranstvu ili se radi o strancu menja vaš životni put ka novim interesovanjima i uspešnim promenama. Pokreću se simpatije sa razvedenom osobom koja stanuje u vašoj blizini. Na dobrom ste putu ka pomirenju sa partnerom koji vam je kolega sa posla. Ako ste već započeli zajednički život sa voljenom osobom partner pokreće priču o venčanju. Sklad u braku.

Zdravlje
Bolovi u grlu, prehlada ili alergija zahtevaju odlazak kod lekara.

{slider Vodolija (20. januar - 19. februar)}

Volite sve novo da isprobate, da osetite nove arome. Ove nedelje budite oprezni ako se opredelite za morske specijalitete. Obratite pažnju na rok trajanja namirnica koje kupujete. Ukoliko odlazite u riblji restoran izaberite već proveren. Izbegavajte jake začine. Vaš stomak će burno reagovati.

Posao
I najmanja promena na poslu pokreće haos u vama. Jupiter iz astrološkog polja posla vas još uvek dobro podržava i štiti od neželjenih dešavanja. Stabilizujte svoje misli. To od vas zahteva Saturn. Samo tako vam može doneti dobra i trajna rešenja. Odlazak u inostranstvo na rad.

Novac
Čuvajte dobro svoj novčanik. Neko bi mogao neprimetno da vas pokrade ili bi sami mogli izgubiti novac. Pronaći ćete novac koji ste davno sakrili. Dobitak očekujte samo preko sopstvenog angažovanja na poslu kojim se bavite ili preko povremenih aktivnosti koje često praktikujete.

Ljubav
Merkur u astrološkom polju ljubavi i ove nedelje obećava. Prvo šta možete da očekujete je povratak voljene osobe iz inostranstva. Ako ste bili u sukobu dolazi do pomirenja. Slučajni susreti ili komunikacije sa osobom koja vam deluje kao da nije sa naših prostora vodi vas u vezu koja donosi burne promene u vašem životu. Upoznajete nov način života, navika, provoda. Više ste oduševljeni nego zaljubljeni. Česta udvaranja izazvaće zbunjenost. Nećete biti sigurni za koga da se opredelite. Partner koji voli da priča, druži se, pun je ideja je pravo rešenje. Ne preporučuje vam se ulazak u duplu vezu. Osobe koje su sklone porocima ili su dosta starije od vas nisu dobro rešenje. Bračni partner vam priprema lepo iznenađenje.

Zdravlje
Nedostatak odmora i sna pojačava razdražljivost, nervozu.

{slider Ribe (20. februar - 20. mart)}

Odlaskom u posetu ili na večeru u društvu prijatelja otkrićete nova jela koja će vam izuzetno prijati. Radi se o laganoj hrani, koja je ukusna a ne zahteva mnogo vremena za pripremanje. Ovo je prilika da napravite promenu u ustaljenom načinu ishrane. Nestaće stomačne tegobe kojima ste bili skloni.

Posao
Slučajni susreti donose dobre poslovne informacije i ideje. Kroz zadovoljstvo dolazite do poslovnih rešenja. Odlazak na službeni put koji je bio odgođen. Osoba koju poštujete a starija je od vas pružiće vam punu poslovnu podršku. Dobitak zaposlenja na mestima za zabavu ili rekreaciju.

Novac
Bićete pravi rasipnik. Nećete žaliti da potrošite novac na lična zadovoljstva. Samo ne zaboravite na obaveze po osnovu kredita. Prvo to izmirite pa tek onda trošite ono što vam je preostalo. Venera iz astrološkog polja novca govori o dobrim prilivima. Dok vas retrogradni Mars opominje da ne rasipate novac koji ste teško zaradili.

Ljubav
Pravo olakšanje osetićete pri slučajnom susretu sa bivšim partnerom. Duga razdvojenost je donela mnoge odgovore. Sada ste svesni svog preterivanja u očekivanjima od strane partnera. Povremenim viđanjem idete ka pomirenju. Partner je nepoverljiv i iskušava vas. Novo poznanstvo do koga je došlo krajem prošle nedelje sve vam je interesantnije. Osećate sigurnost i zaštitu u društvu ove osobe. Veza sa partnerom koji je dosta stariji od vas bila bi vam naporna. Partner bi vas stalno kontrolisao i proveravao. Burni avanturu pokrećete na nečijoj proslavi. Ponovo se pojavljuje simpatija koja je u jednom momentu neobjašnjivo nestala. Neplanirana trudnoća ubrzava ulazak u zajednički život.

Zdravlje
Izbegavajte hladne napitke.

{/sliders}

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Biljana Klark (0906-200-600)

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava