Nedeljni horoskop: 17. mart - 23. mart 2014.

Pročitano: 5393 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(1 Glas)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 17. do 23. marta 2014. godine!

{slider Ovan (21. mart - 20. april)|closed}

Početkom nedelje imate potrebu da probate sva nova jela, koja vam lepo izgledaju. Sve što u sebi ima prizvuk lepote i novog, biće vam interesantno. Već od utorka, mogli bi osetiti izvesne tegobe. O tome govori odnos Venere i Jupitera. To je prvi znak, koji vas upozorava da bi više pažnje trebali obratiti kvalitetu namirnica, a ne lepoti i uživanju.

Posao
Prvo završite sve obaveze koje su u toku... započete, pa tek onda planirajte nešto novo. Sami bi na sebe mogli preuzeti previše obaveza, što bi vas definitivno opteretilo, blokiralo... Sve vam je ovo potrebno, pošto vas očekuje ozbiljan posao, koji zahteva mnogo rada kroz koji bi ste se odlično dokazali. Idite samo na sigurno i uz podršku uspešnih kolega.

Novac
Već desetak dana se nalazite u dobrom periodu za novac, preko svih angažovanja na redovnom poslu, kao i kroz sve druge aktivnosti. Uticaj vas podržava i naredne tri nedelje, a visina ostvarenja zavisi isključivo od vašeg angažovanja i dobre organizacije. Ponedeljak i utorak su povoljni za dobitak preko partnera, kako poslovnog, tako i emotivnog.

Ljubav
Do četvrtka će vam i dalje biti interesantno sve ono što je tajno. Tajne veze koje traju duže od godinu dana, sve su stabilnije i jače. Bliže ste većim promenama. Imali ste dovoljno vremena da dobro razmislite šta vam ta ljubav donosi. Spremni ste da svoju ljubav obelodanite i konačno se spojite sa voljenom osobom. Znatno starija osoba vas već duži period opseda, često se nalazi u vašoj blizini. Nešto vam tu nije jasno, a do odgovora dolazite krajem nedelje. Ovo bi mogla biti interesantna ljubavna priča, koja bi donela veći mir u vaš život. Partner je odgovoran i bio bi vam odličan oslonac na svim poljima života. Da bi ovo uspelo na najbolji način, morali bi se odreći nekih svojih navika, malo usporiti. Krajem nedelje počinje vladavina vašeg sazvežđa, što će vam doneti veći osećaj sreće. Znate šta volite i u tom pravcu se usmeravate. Tu je i ljubav preko prijatelja.

Zdravlje
Kako nedelja odmiče, sve bolje i bolje se osećate.

{slider Bik (21. april - 20. maj)}

Početkom nedelje, vladar vašeg astrološkog polja hrane, prelazi iz sazvežđa Vodolije u sazvežđe Riba. Samim tim najavljuju se neke bitne promene u načina ishrane. Ovo je odličan momenat, da sprovedete svoje planove, koji se odnose na vaš odnos prema hrani, režimu ishrane... na lakši način. Pratite intuiciju i reakcije organizma.

Posao
Napokon vam se pružaju dobre okolnosti, koje omogućavaju rešavanja poslovnih problema iz ranijeg perioda. Sigurniji ste u sebe i neke stvari su se negde same od sebe složile, namestite... Na vama je samo da pokrenete temu... dešavanja, kako bi se događaj aktivirao. Velike mogućnosti dobitka zaposlenja.

Novac
Očekujte dobre promene na finansijskom planu. Od samog početka nedelje novac vam je naklonjen. S tim što vam se daju dobre mogućnosti promena, kroz više vidova aktivnosti, koje vam donose novac. Ideja koju ste u jednom momentu blokirali, sada bi mogla da oživi i omogući finansijski preporod.

Ljubav
Ovo je nedelja promena na ljubavnom planu. Vladar vašeg astrološkog polja ljubavi, prelazi iz sazvežđa Vodolije u sazvežđe Riba. Sa simpatijama ili partnerima sa kojima radite, a bili su prisutni duži period u vašem životu, sada bi konačno trebali dovršiti odnos. Da li da uđete u vezu, poboljšate odnose ako ste već u vezi ili da stavite tačku. I dalje su vam aktivirana pomirenja. Ako još uvek nema konkretnih dešavanja, budite strpljivi, biće još prilika. Tajna ljubav sa zauzetom osobom, napokon bi mogla da se pokrene. Usamljeni pripadnici ovog sazvežđa upravo ulaze u period koji omogućava veća ljubavna ostvarenja u narednih mesec dana. Svako od vas ima neki cilj, a taj cilj je ostvariv. Očekuju vas romantične ljubavi, sa partnerima iz Vodenog znaka: Rak, Škorpija ili Riba. Škorpija bi lako mogla biti vaš budući bračni partner, a do susreta dolazi igrom slučaja.

Zdravlje
Svakako vam prijaju promene, koje možete sprovesti na svim poljima života.

{slider Blizanci (21. maj - 20. jun)}

Kako volite konstantne akcije koje donose promene, tako ćete i ove nedelje. Do srede ćete sebi dozvoliti više uživanja u svim jelima koje obožavate, da bi potom razmišljali o primeni stroge dijete. Ukoliko za vikend budete uspeli da odolite želji za jelom, na dobrom ste putu ostvarenja svojih započetih planova.

Posao
Jedan događaj tokom ponedeljka, utorka... ponovo vam pokreće interesovanja za nekim poslovnim promenama koje vam nisu bile ostvarive u datom momentu. Ovaj put vas ništa ne može pokolebati, upravo radi teškoća kroz koje ste prošli. Starija, uticajna osoba uspeva da vam omogući dobitak zaposlenja.

Novac
Dobitak preko putovanja, kontakta sa strancima... ali i kroz igre na sreću kroz manja ulaganja i to početkom nedelje. Ova nedelja ne obećava veće prilive novca iako ste u izuzetno dobrom periodu za novac. Sve aktivnosti koje donose prilive novca kroz manje iznose, a stižu periodično, vode ka stabilizaciji.

Ljubav
Do srede su vam omogućene promene na ljubavnom planu. Sami ćete biti vrlo zainteresovani za ljubavni život, pa ako ste usamljeni nećete propustiti ni jednu priliku za druženje i izlazak. Osoba koja je u svemu odmerena, lepog izgleda i ponašanja, došla bi vam kao dar sa neba. Ako uspete da uđete u vezu sa ovakvom osobom, staru ljubav bi bar na kratko potisnuli. Iako se nalazite u odličnom periodu za pomirenja, ovo bi bio za vas odličan test. Već krajem nedelje ćete znati da li je za vas stara ljubav definitivno proživljena do kraja. Usamljene osobe su avanturistički raspoložene. Treba vam nešto originalno, kako bi vas zainteresovalo. Svaka osoba koja u sebi nosi nešto drugačije u odnosu na uobičajeno, koja je originalna, specifična... pokrenuće u vama želju za osvajanjem. Ovan bi vas snažno probudio i u potpunosti razbio monotoniju u vašem životu.

Zdravlje
Spremni ste na sve promene, koje će pozitivno uticati na vaše zdravlje.

{slider Rak (21. jun - 22. jul)}

Ukoliko ste bezuspešno pokušavali da promenite neke loše navike u ishrani ili bilo čemu što unosite u organizam, ponovo vam se daje mogućnost da ostvarite svoj cilj. Do četvrtka napravite objektivan plan, plan koji ste u većem delu sposobni da sprovedete i krenite. Nećete se pokajati. Ovako dobra prilika vam se neće pružiti duži vremenski period.

Posao
Neka unutrašnja sila vas gura ka većim ciljevima. Jedan uticaj vas svestrano podržava, dok drugi upozorava da ne precenite svoje realne mogućnosti. Budite iskreni sami prema sebi i znaćete granicu do koje možete da idete, a da sebe ničim ne ugrozite, usporite... u narednom periodu.

Novac
Uticaj koji vas podržava na ličnom planu, a donosi vam veliku nadu i optimizam, mogao bi sjajno odraditi na polju finansija. Svaki novi početak koji u vama budi osećaj zadovoljstva i sreće, najviše obećava. Nešto bi trebali da pokrenete, ali na svoj način. Kako god bilo, ponovo ste u situaciji koja omogućava rešavanje svih finansijskih problema.

Ljubav
Obnova starih veza je u toku. Ako ste izašli iz duge veze ili braka, mogao bi vam se pojaviti partner iz davne prošlosti. Veze u kojima ste se razdvojili od partnera u prethodnih mesec, dva... imaju dobre šanse za obnovu, pod uslovom da pokrenete prijateljski kontakt... koji vas vodi ka spajanju. Tako ćete sebi dati više šansi za odluku koja je najpovoljnija za vas. Ovo je dobra nedelja za one koji su usamljeni, a žele da uđu u stabilnu vezu, sa osobom koja će im na adekvatan način biti pravi oslonac. Velika je verovatnoća da među vama postoji neka bitna razlika, a najverovatnije se radi o razlici u godinama. Isti uticaj donosi planove o zajedničkom životu ili započinjete zajednički život sa voljenom osobom. Slučajno poznanstvo sa mladolikom osobom, donosi veliku pozitivnu promenu u vašem životu. Tu su i ljubavi na prvi pogled.

Zdravlje
Kako razmišljate, tako ćete se i osećati.

{slider Lav (23. jul - 22. avgust)}

Kako vladar vašeg astrološkog polja hrane, prelazi iz jednog u drugo sazvežđe, sigurno će i kod vas probuditi želju za nekim manjim promenama u ishrani, koje bi i te kako prijale vašem organizmu. Ako ste neredovno jeli tokom dana, sigurno ste noću često obilazili frižider i konstantno nešto jeli tokom večeri. Sada vam je data prilika da sve to dovedete u normalu.

Posao
Do kraja nedelje rešavate problem koji vam je u mnogo čemu zagorčao život. Promena do koje je već došlo, daje vam veće mogućnosti izbora. Razgovor koji je bio neuspešan ili ga niste mogli obaviti iz bilo kojih razloga, ove nedelje ćete uspešnije sprovesti, iskoristiti datu šansu. Ako ste spremni na veće promene, aktivirajte se.

Novac
Ova nedelja vam daje dobre mogućnosti promena, na finansijskom planu. Do srede ste još uvek dobro podržani preko partnera, poslovnog ili emotivnog, da regulišete bitna finansijska pitanja. Dok u drugom delu nedelje, kreće ta promena, koja vam omogućava uzimanje kredita, pozajmice... Novac vam svakako stiže.

Ljubav
Ukoliko je krenulo pomirenje sa bivšim partnerom, a trenutno je došlo do manjeg zastoja, ne stvarajte nervozu u sebi. Ni vi sami, ne bi trebali da pokrećete kontakt. Nalazite se u jednom periodu preispitivanja svojih osećanja. Data vam je šansa da svoj ljubavni život usmerite ka dobrim rešenjima. A bivši partner će vam se već javiti. Ukoliko ste okončali dugu vezu ili brak, već duži period primate uticaje koji vam omogućavaju ljubav sa osobom kakvu ste oduvek želeli da upoznate. Čak i ako se radi o tajnoj vezi, donela bi vam mnogo sreće i zadovoljstva. Od sredine nedelje će te biti potpuno u svom elementu. Brzo donosite odluke, lako ulazite u kontakte i poznanstva sa osobama koje vam se na prvi pogled dopadaju. Imaćete dovoljno energije da sprovedete ono što ste planirali. Pojavljuje se i jedna Riba, sa kojom ste već bili u kontaktu.

Zdravlje
I sami osećate jaku pozitivnu energiju. Ako imate prolaznih zdravstvenih problema, od četvrtka ćete se mnogo bolje osećati.

{slider Devica (23. avgust - 22. septembar)}

Većina pripadnika ovog sazvežđa je vrlo disciplinovana i pridržava se saveta lekara, vodi računa o svom zdravlju. Ako ste negde popustili i sebi dali malo više zadovoljstva, od utorka se vraćate u normalu. Utorak je inače vrlo povoljan za sve kvalitetne promene u načinu ishrane.

Posao
Venera koja već boravi u vašem astrološkom polju poslovnih aktivnosti, ove nedelje je prilično dobro postavljena. Ovde imamo najavu dobrih promena i to vrlo značajnih. Da li napokon dobijate poziv na razgovor ili dobijate zaposlenje. Ali tu je i priča o novinama na radnom mestu koje će vam doneti bolju budućnost.

Novac
Ukoliko ste dobili opomenu, u isto vreme vam stiže priliv novca ili vam bliska osoba nesebično pomaže. Sada ste u dužem periodu koji vam omogućava da u potpunosti stabilizujete svoju finansijsku situaciju. Tu vam i neko vraća dug. Preko posla kojim se bavite, biće i nekih dopunskih primanja.

Ljubav
Sukobe do kojih je došlo u braku, sada imate šanse da rešite na najbolji mogući način. Ako ste se u međuvremenu razdvojili od bračnog partnera, od srede se pokreću povoljna dešavanja. Sve ono što se odnosi na prošlost, koja je nekada bila lepa za vas, a odnosi se na partnera sa kojim ste se razdvojili, nekako se vraća. Čak i ako ne razmišljate o partneru, neka situacija će vas pokrenuti, doći će do slučajnog kontakta... informacije... Ukoliko ste usamljeni, vama bliska osoba, koja je već pokušavala da vas upozna sa nekim, ponovo će to pokušati. Vama draga osoba, koja je već prisutna u vašoj blizini, možda je zauzeta ili vrlo uspešna, otvoreno kreće ka vama. Sve se dešava u večernjim časovima u većem društvu i pri lepom raspoloženju. Dok kontakt sa izuzetno originalnom osobom, koja je u mnogo čemu drugačija od vašeg okruženja, trenutno vam ne bi odgovarala.

Zdravlje
Ukoliko imate problema sa cirkulacijom, prihvatite to ozbiljno.

{slider Vaga (23. septembar - 22. oktobar)}

Nalazite se u povoljnom periodu za sva lepa dešavanja, slavlja, tu je i potreba za većim okupljanjima, kako u svom domu, tako i na javnim mestima, gde bi vi bili domaćin. Izbor i uređenje prostora je za vas i te kako bitan. S tim da bi vam najviše prijalo nešto novo i originalno.

Posao
Pratiće vas sreća ove nedelje, na poslovnom planu. Imate više mogućnosti da menjate bilo šta, da li kroz odnose sa saradnicima, šefom, pa i poslovnim promenama. Kako sve kreće lakše nego inače, ne preterujte u svojim očekivanjima. Svaka odmerenost daje više šansi i to kroz vreme koje dolazi.

Novac
Vaša glavna preokupacija je novac. Ukoliko imate neke stare obaveze, ove nedelje vam se daje mogućnost da krenete u rešavanja. Početkom nedelje očekuju vas prilivi preko voljenih osoba, kao i svih aktivnosti koje obavljate van redovnog posla. Već od sredine nedelje, novac stiže preko posla kojim se inače bavite.

Ljubav
Venera iz vašeg astrološkog polja ljubavi, obećava mnogo lepih promena. Naravno, najviše su zastupljene nove ljubavi, koje kreću na jedan vrlo originalan i poseban način, na novim mestima izlaska... u većem društvu... ali i kroz sasvim obične, uobičajene dnevne aktivnosti... Početak nedelje najavljuje poznanstva sa osobama iz vašeg znaka. Tada bi moglo doći do susreta sa starom ljubavi. Ako ste i dalje zainteresovani za pomirenje, vikend vam je vrlo naklonjen za konačnu obnovu veze. Sami ste pozitivno pokrenuti, pomalo nestrpljivi, razdragani... što omogućava brze početke, ali i nagla spajanja sa novim ili već aktuelnim partnerom. Naravno, počinjete zajednički život ili ste u velikim planovima i dogovorima o venčanju. Više pažnje, nežnosti i razumevanja, dobijate od bračnog partnera.

Zdravlje
Puni ste pozitivne energije, koja vas pokreće na svim poljima života. Ništa vam ne pada teško.

{slider Škorpija (23. oktobar - 22. novembar)}

Škorpije su u nekom svom svetu. Duboko zamišljene, ali pozitivne, stabilne i čvrste. Posebne i originalne, intuitivne u svemu. Sve se to odražava i na odnos prema hrani i svemu onome što unosimo u organizam. Imate dovoljno snage da se izborite sa porocima koji vas muče.. cigarete, piće... Krenite i uspećete.

Posao
Do utorka bi trebali razgovarati sa svojim ukućanima u vezi poslovnih dešavanja ili planova. Znate vi tačno šta želite i možete, ali ovaj razgovor će vam samo potvrditi da ste doneli pravu odluku, pokrenuti još veći elan. Dobar je period i za pokretanje privatnog posla ili neke dopunske aktivnosti koja vam pričinjava zadovoljstvo.

Novac
Vaša odlučnost i stabilnost, takođe pozitivno deluje na vaš odnos prema novcu. Kakva god da vam je finansijska situacija, imate dobar osećaj da sve možete prevazići, kao i ostvariti veće ciljeve. Da li je to novi način zarade ili ostvarenje veće kupovine i rešavanja bitnih životnih udobnosti. Samo jedan uticaj vas upozorava da ne ulazite u nesigurne, sumnjive kombinacije.

Ljubav
Sve ono što planirate da ostvarite u ljubavnom životu, pozitivno pokrećete na vrlo diskretan način. Problemima koji su mogli biti u vezi ili braku, pristupite na sasvim drugačiji način od uobičajenog. Razgovor rešava sve, ali ne idite direktno. Krenite sa temom koja je interesantna vašem partneru i postepeno navodite priču koja nudi dobra rešenja. Naročito ako je alkohol taj koji donosi probleme. Slobodni pripadnici ovog sazvežđa i te kako su zainteresovani za novu ljubav. U periodu ste koji vam omogućava ostvarenje ljubavnih snova, gde imate mnogo više mogućnosti za izbor novog partnera. Naravno, sa ovim uticajima ne bi trebali biti skromni, već se opredeliti za osobe koje su u svakom smislu pozitivne i uspešne. Ljubavi kreću na mestima za zabavu, preko putovanja, rođaka... ali i pri pružanju pomoći bliskim osobama.

Zdravlje
U potpunosti vladate svojim životom i zdravljem.

{slider Strelac (23. novembar - 21. decembar)}

Veseli Strelci su u prethodnim mesecima prošli kroz bitna životna iskustva, sagledali svoje greške, došli do važnih odgovora. Sigurno nećete dozvoliti da vam se vrate stari problemi koji su nepovoljno uticali na vaše zdravlje. Ozbiljnije nego inače prihvatate savete lekara i toga se pridržavate. Na dobrom ste putu ka većem oporavku, podizanja imuniteta... okrećete se ka zdravim navikama.

Posao
I na poslovnom planu želite mnogo toga da promenite. Sve ono što je na vas negativno uticalo u prethodnom periodu, nalazite načina kako da prevaziđete. Vi se menjate, drugačije pristupate dešavanjima, prihvatate odgovornost svojih postupaka. Vladate situacijom i želite mnogo toga da poboljšate u korist sebe.

Novac
Kako ste ušli u duži period koji vam donosi situacije koje ste u jednom momentu propustili, pogrešno procenili, sada sebi nećete dozvoliti da pored vas prođu povoljne prilike za poboljšanje finansijske situacije. Imate dobar osećaj, na koji način sami možete pozitivno delovati i ostvariti bolje i češće prilive novca.

Ljubav
Napetost u vezama koje su prekinute, postepeno popušta, ali još nisu povoljni uticaji za pomirenje. Bilo koji vid forsiranja kontakta sa bivšim partnerom, doneće vam još veću patnju. Budite strpljivi i partner je pod tenzijom događaja koji su vas razdvojili. Ako ste ostali u drugom stanju, situacija je drugačija. Dolazi do kontakta. Partner bi mogao biti zatečen. Dajte mu vremena da prihvati realnost. Iduća nedelja je mnogo povoljnija za pomirenja. Mlađa, originalna osoba, mogla bi vas zainteresovati početkom nedelje. Sredinom nedelje pokreću se dešavanja u vašem komšiluku. Ovde se ipak radi o vezi koja bi morala biti tajna, bar za početak. Vikend obećava lep provod, dobro raspoloženje... što vas lako može uvući u simpatičnu, za vas površnu vezu. Nikada se ne zna... sledeći susret bi vas mogao prijatno iznenaditi.

Zdravlje
Mogući su svi vidovi alergijskih reakcija.

{slider Jarac (22. decembar - 19. januar)}

Ove nedelje ćete biti vrlo popustljivi sami prema sebi. Lako ćete se povoditi trenutnim željama, naročito kada je hrana u pitanju. Ako ste naglo prekinuli dijetu, nećete moći da se zaustavite u jelu. Međutim, u sredu vam je omogućeno da se zaustavite i vratite disciplinu. Ako ovaj uticaj ne iskoristite, teško će te uspeti da se ponovo vratite u normalu.

Posao
Želja za promenom radnog mesta ili firme, koja se kod vas aktivirala boljim primanjima, ove nedelje vam nije preporučljiva. Ako ulazite u nešto novo, prvo razmislite da li vas ta vrsta posla ispunjava i da li ste spremni za obaveze koje vas očekuju. Dok bi ideja o pokretanju privatnog posla, mogla doneti lep preokret.

Novac
Kod vas se opet budi izvestan strah od budućnosti. Ta nesigurnost će vas samo zavesti i oslabiti. Više verujte u sebe, kako bi pokrenuli izvanredne ideje, koje bi vam na jedan brži i lakši način donele dobru zaradu. Ostvarenje većih ciljeva realizujete kroz rad sa prijateljima. ali i sa voljenom osobom.

Ljubav
Veze koje su pokrenute preko poslovnih aktivnosti, ove nedelje su u većoj krizi. Možda ćete se manje nego inače viđati sa partnerom, što bi kod vas pokrenulo izvesne sumnje. Partner je opterećen svojom finansijskom situacijom. Iduća nedelja vam je mnogo više naklonjena, pa tek tada razgovarajte sa partnerom. Popularnu, prijatnu, taktičnu osobu mogli bi upoznati početkom nedelje, na lepom mestu, koje ne mora biti mesto za zabavu. Ovo poznanstvo bi za vas bilo pravo osveženje. Partner bi vratio harmoniju u vaš život, kao i veru u ljubav. Neće biti dugog čekanja, uskoro ulazite u zajednički život. U ovom periodu ste lako zaljubljivi, što je za vas neuobičajeno. Hvalisava i lepo građena osoba, će vas i te kako zainteresovati. U ovom kontaktu budite odmereni, lako bi moglo doći do potpunog razočarenja. Uniformisan i razveden muškarac, je mnogo bolji izbor.

Zdravlje
Pratiće vas promenljivo raspoloženje. Moguć je manji pad koncentracije.

{slider Vodolija (20. januar - 19. februar)}

Početkom ove nedelje u vaše astrološko polje hrane, ulazi Merkur. Dolazi do izvesnih promena u načinu razmišljanja. Većim delom intuitivno ćete se upravljati pri izboru jela i namirnica. Pratiti reakcije u organizmu i opredeliti se za način ishrane koji vam više prija. Ako ste i dalje tvrdoglavi u lošim navikama, opomenuće vas stomačne tegobe.

Posao
I ove nedelje ste odlično podržani jakim uticajima, koji vam omogućavaju da na lakši način, preko protekcije, uz pomoć bliskih prijatelja ostvarite svoje poslovne namere. Mnogim pripadnicima ovog sazvežđa, ovi uticaji donose zaposlenje. Vraćaju vam se i neke propuštene prilike iz prošlosti, koje bi sada trebali maksimalno da iskoristite.

Novac
Ukoliko imate veće želje od mogućnosti, ne ulazite ni u kakve kombinacije koje bi vam omogućile ostvarenje ovih nerealnih ciljeva. Od utorka očekujte manje prilive, dobitke po bilo kom osnovu. Trgovina i uslužne delatnosti, će i te kako prosperirati u ovom kratkom periodu. Budite skromni pri kupovini.

Ljubav
Lako bi mogli sebe preceniti, dati više slobode u odnosu sa trenutnim partnerom. Ako pod ovakvim okolnostima dođe do raskida, moraćete se mnogo više zabaviti svojim ponašanjem, da bi vratili poverenje i eventualno se pomirili. Pojavljivanje nove osobe u vašem okruženju, društvu... u vama bi probudilo veliko interesovanje. Partner je na svoj način zabavan i veseo. To je samo privid. Ulaskom u vezu, ubrzo bi ste upoznali i njegovu drugu, mnogo lošiju stranu. Ne eksperimentišite i ne povodite se trenutnim utiscima, ma o kome se radilo. Tajna veza, kao i veza sa osobom koja živi negde daleko, donela bi vam veće emotivno ispunjenje. Izlazak u veće društvo, omogućava susret sa bivšim partnerom. Otvoreno ne pokazujte želju za pomirenjem, kako bi zainteresovali staru ljubav. Vikend bi vam donosi nešto izuzetno lepo i sretno. Partner je puniji, prijatan i veseo, a pri tome odmeren.

Zdravlje
Dobro zdravlje i raspoloženje će vas pratiti ove nedelje.

{slider Ribe (20. februar - 20. mart)}

Vraća vam se ogromna snaga, odlučnost i volja. Ovaj uticaj vam omogućava da sve ono što želite da promenite u svom životu možete i da ostvarite. Ovo je izuzetno jaka pozitivna energija, koja vaš život, kao i zdravlje može da dovede do savršenstva. Naravno, više se okrećete zdravom životu i zdravijoj ishrani.

Posao
Dešavanja u prethodnih mesec dana, dala su vam veliku snagu i volju za dokazivanjem. U mnogo čemu ste uspeli da stvari postavite na pravo mesto. Sada je samo na vama, da nastavite na isti način, sigurno i bez straha. Do zaposlenja lakše dolazite preko dragih osoba, partnera, pa i prijatelja iz detinjstva.

Novac
Tajne aktivnosti u ovom periodu mnogo obećavaju. Do većih priliva novca dolazite od sredine nedelje, a uticaj će vas podržavati i narednih mesec dana. Visina zarade, zavisi samo od vašeg angažovanja u prethodnom periodu. Dobitak preko oca, muža, ali i šefa. Ako vam kasni alimentacija, očekujte je uskoro.

Ljubav
Ukoliko ste uspeli da raščistite sa prošlošću, spremni ste za nešto novo i lepo. Ljubav vam vraća osmeh na lice i stimulativno deluje na sva polja vašeg života. Kako ste u najboljem periodu za ljubavna ostvarenja, ne povlačite se, već učestvujte, birajte svoju sreću. Ove nedelje ste više naklonjeni partnerima koji bi vam u svemu bili oslonac. Nije vreme za prolazne avanture. Još ako se pojavi nežna i emotivna osoba iz inostranstva ili često putuje, ostvarujete svoj san. Stabilno i trajno ostvarenje postižete sa starijim partnerom. Ako ste u tajnoj vezi, budite oprezni, lako bi mogla doći u javnost. Za sada vam se ne preporučuju osobe koje su u svemu ekstravagantne, pune želje za neobičnim dešavanjima, vole izazove. To bi samo unelo nemir u vaš život. Vama je potrebna nežna osoba, koja zna da uzvrati emocije. Ne verujte osobi koja vam tvrdi da je u fazi razvoda.

Zdravlje
Dobrog ste zdravlja. Krajem nedelje su vam osetljivi organi glave.

{/sliders}

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Biljana Klark (0906-200-600)

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava