Nedeljni horoskop: 31. oktobar - 6. novembar 2022.

Pročitano: 258 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 31. oktobra do 6. novembra 2022. godine!

Svesni ste da je potrebno da promenite svoje navike po pitanju ishrane, ali trenutno baš i nemate mnogo elana i volje za to. Makar izbacite grickalice, brzu hranu.

Posao
Ne gubite strpljenje, ne donosite odluke na brzinu, ne pravite preseke i trudite se da se komunikacija između vas i saradnika odvija normalno. Sada nije trenutak da žurite i « borite se sa vetrenjačama » jer je teško da možete pobediti. Postojaće potreba da neke situacije « prelomite preko kolena » - ovo sada baš i nije pametan potez. Moguće je da vam nervozu donosi i nestabilnost u finansijskom segmentu – troškovi su dosta pojačani i izdataka je više nego inače.

Ljubav
Partner će biti nezadovoljan, zahtevan, isključiv, možda čak i ljubomoran i posesivan – a vi nećete biti spremni na objašnjavanja, podilaženja, pravdanja. Gledaćete da izbegnete svaku potencijalno neugodnu i napornu situaciju, što će kod voljene osobe samo dodatno izazivati nervozu ili pak osećaj da nešto muljate i sakrivate. Ukoliko se pak upustite u objašnjavanja ili rasprave – to se može otegnuti i postati naporno a rešenje se neće pronaći. Slobodni Ovnovi – eventualno možete u neke kombinacije, tajne veze, strasti – i to bi otprilike bilo to. Da, možda možete i nazad u prošlost, ukoliko vas to privlači.

Zdravlje
Problemi sa sinusima, prehlade. Mogućnost povreda, budite oprezniji u saobraćaju.

Obaveze će vas sprečavati da jedete na vreme, a onda ćete biti skloni da sve to nadoknadite i to najpre u večernjim satima. Pokušajte da više obratite pažnju na redovnost obroka.

Posao
Kao da je rešavanje problema na dnevnoj bazi postalo vaše osnovno zaduženje. Mogući su napeti odnosi u radnom okruženju i sa saradnicima i svakodnevica obojena nervozom. No, s druge strane gledano – finansijski ćete proći nešto bolje nego inače. Niste zadovoljni “tretmanom” koji dobijate od strane nadređenih, baš po pitanju tih finansija – ali je sada malo verovatno da se možete izboriti za više. Ukoliko pokrećete poslovne saradnje i dogovore – biće trajnog karaktera, ali dosta komplikovani.

Ljubav
U nekim emotivnim relacijama polako se ulazi u fazu zvanu “dogorelo do nokata” - pritisak i tenzija koje jedno drugom namećete su snažni ili se pak ide u drugu krajnost – sve više se distancirate jedno od drugog. Neke druge emotivne relacije (one stabilnije i snažnije) sada se suočavaju sa preprekama, otežanjima, pa možda i sa pojačanom ljubomorom – ali se ipak drže, snažno i uz jake strasti. Slobodni Bikovi – strasti koje su sada pojačane mogu vas uvesti u emotivne priče koje su izuzetno privlačne, ali za koje ste svesni da mogu vrlo lako prestati i pre nego što su istinski započele.

Zdravlje
Slabiji imunitet, osetljivi ste.

Pravite velike propuste po pitanju ishrane i toga ste svesni. Pokušajte da se odreknete namirnica koje vam ne prijaju ali i da imate redovne obroke.

Posao
U vašem polju poslovne svakodnevice i obaveza sada su Merkur, kao vladar vašeg znaka, Sunce i Venera – period pred vama biće obeležen velikim aktivnostima, pojačanim obavezama, ali i napetošću u kolegijalnoj sredini. Sada ne bi bio pravi trenutak da pravite drastične promene ili da donosite bitne poslovne odluke – jer je pitanje da li imate dovoljno snage i mogućnosti da ih “iznesete”. Ni obaveze nemojte odrađivati automatski, na brzinu – jer postoji mogućnost grešaka i većih propusta.

Ljubav
Komunikacija vam ovih dana nije baš savršena, a i kada je ima – uglavnom se bavite tekućom problematikom, finansijama, decom, onim što se mora rešiti i završiti . I partner i vi ste dosta opterećeni životnim situacijama (porodicom, poslom) pa nekako najmanje vremena ostane za vas dvoje, a kada ste zajedno možete umor i napetost unositi u vaš odnos. Pokušajte da osećanja i strasti stavite u prvi plan, problemi neće pobeći nigde. Slobodni Blizanci – Mars u vašem znaku je krenuo unazad, a zajedno sa njim i vi – fokus je na prošlosti, a potencijalni novi “kandidati” – priča sa njima će se razvijati dosta sporo.

Zdravlje
Prehlade, imunitet je slabiji nego inače.

Dosta promenljiv apetit tokom ovog perioda posledica je stresa koji je sada pojačan kod vas. Pokušajte da više obratite pažnju na to kako se hranite. Preporučuje vam se što više jela “na kašiku”.

Posao
Zahtevna poslovna nedelja je pred vama – dosta nervoze, dosta žurbe, pritisaka – čak mogu postojati i teškoće u dogovorima sa saradnicima ili lošija komunikacija sa kolegama. Prvih par dana sedmice vam posebno donose napetost, a verovatno u tim danima svojim rezultatima i učinkom i nećete biti baš zadovoljni. Ukoliko želite da ponovo pokušate da pokrenete neke dogovore, saradnje ili pak planove – računajte da će vam trebati dosta truda oko toga. Finansije – vrtite se u krug i nikako da izađete.

Ljubav
Mars u polju podsvesti, tajni – krenuo je retrogradnim hodom. Da, kod pojedinih zauzetih Rakova ovo zaista može govoriti o skrivenoj strasnoj ljubavnoj priči (i svim komplikacijama koje proističu iz toga….i tek će…), ali će se ovo uglavnom odnositi na vaše lične nedoumice, na pitanja koja postavljate sebi a ne možete da date odgovore, a koja se vezuju za odnos sa voljenom osobom. A taj odnos je u nekoj čudnoj formi trenutno, u vruće hladno varijanti….Slobodni Rakovi – jeste vam vrlo aktivno polje ljubavi i uživanja ali dispozitor svih planeta u njemu je isti taj retrogradni Mars. Ili prošlost ili tajna…

Zdravlje
Prehlade, stres, nervoza, meteoropatske tegobe.

Već neko vreme ne vodite nešto naročito računa o ishrani. Posledice su povremeni stomačni problemi, a moguće i višak kilograma. Pokušajte da se uvedete u red u narednim nedeljama, jer to sad možete.

Posao
Po pitanju obaveza, što tekućih što onih koje su ostale nedovršene ili pak onih koje vam neplanirano upadaju u dnevni raspored – ovo će biti izazovna sedmica za vas. No, možda će vam negde i odgovarati da nakupljenu tešku energiju i frustraciju koju vučete što zbog finansija, što zbog nekih porodičnih peripetija – izbacite kroz posao. Nećete se jednostavno sporazumevati sa onima koji su oko vas, kočiće vas, pružati vam otpor, usporavati vas. Trud da stabilizujete finansije ne daje spektakularne rezultate.

Ljubav
Sunce, kao vaš vladar – tranzitira kroz znak Škorpije, pa su vaša osećanja postala strasnija, posesivnija, isključiva, ljubomorna čak. Sa partnerskom planetom u znaku Vodolije se kvadratno vidite – što bi se reklo “preko nišana” – pa je ovo period velikih i malih ljubavnih “borbi” – i onih u kojima je strast na prvom mestu, ali i onih u kojima oboje želite da vodite i da budete u pravu. Ako se usmerite na ovo potonje, pobednika neće biti, samo ćete uneti nemir u emotivnu relaciju. Zato se usmerite na strast i osećanja. Slobodni – znak Škorpije je vaše polje prošlosti i karme. Bilo da obnavljate ili započinjete neku ljubavnu priču – ona neće moći da bude jednostavna, već puna želje, snažnih emocija, komplikacija.

Zdravlje
Problemi sa spavanjem. Stariji – hronične tegobe, kičma.

Vreme je da se vratite na režim ishrane koji vam je ranije prijao. Ne preterujte sa mlečnim proizvodima, slatkišima i mesnim prerađevinama jer vam je stomačni deo dosta osetljiv.

Posao
Jako polje komunikacije, sastanaka, dogovora daće vam da ste mentalno i fizički veoma aktivni u narednoj sedmici. Što ste više u pokretu – više će se otvarati i poslovne povoljnosti pred vama. Usmerite se na završetak svega što je ostalo polovično, nedovršeno, pokrenite sve one priče ili papirološka pitanja koja su bila na čekanju . I vaša komunikacija ali i vaš način razmišljanja sada su izraženi i prodiru u suštinu. Saznaćete informacije koje su vam od važnosti. Finansije – solidno, i pored jakih troškova.

Ljubav
U jednom momentu ćete biti puni ljubavi, želje, strasti prema voljenoj osobi….a u drugom će se odjednom probuditi sve vaše sumnje, nesigurnosti, strahovi. Takođe, sve što se vezuje za poslovni segment sada vas dosta opterećuje i čini nervoznim, pa možda i to ima uticaj na vaše povremene “padove” u crnomislilaštvo. U onim prvim, lepim momentima i željama uživajte, a svemu drugom nemojte davati na značaju…ili pak otvoreno porazgovarajte sa partnerom. Slobodni – svako koga upoznate, sve što emotivno otpočnete – biće obojeno velikim željama i emotivnim intenzitetom.

Zdravlje
Sklonost povredama. Stariji – aktiviranje hronične zdravstvene problematike.

Vaša imenjakinja (vaga) vam baš i nije najbolji prijatelj ovih dana jer stalno pokazuje neki neobični višak kilograma koji se ko zna kako pojavio. Možda će pokazati manje ukoliko se uvedete u red?

Posao
Stelijum planeta u polju koje se vezuje za finansije – ukazuje da ste u ovom periodu najviše fokusirani na ovaj segment. Da, šanse da zaradite više nego inače definitivno postoje, ali paralelno sa njima idu i troškovi kojima se bar za sada, ne nazire kraj. Poslovno – u periodu ste kada shvatate da se morate fokusirati i na tekuće obaveze i planove, ali i na one segmente posla koje ste zaboravili ili ih prolongirali. Višak obaveza, ali i nestabilna komunikacija sa saradnicima vam crpe energiju i umaraju vas.

Ljubav
Vaša vladarka u znaku Škorpije šalta vam osećanja od nule do sto na sat u deliću sekunde. U jednom momentu možete biti isključivi, posesivni, ljubomorni, nezadovoljni – a u drugom – strasti i emocije vas preplavljuju. Da ste suštinski zadovoljni odnosom sa voljenom osobom – niste. Fali vam prisustvo ali i pokazivanje emocija od strane voljene osobe, ali su zajednički trenuci retki ili vi pak ne dobijate ono što vam je potrebno. Ukoliko ste slobodni –period je takav da osećaj usamljenosti, tuge, ljubavne blokiranosti – može u vama aktivirati potrebu za prošlošću, pa vas čak i pokrenuti u tom pravcu.

Zdravlje
Osetljivo je grlo, urogenitalni trakt i stomak.

Sa Venerom u vašem znaku – pojačana je potreba za ukusnim zalogajima u kojima se uživa. Pokušajte da kontrolišete ispravnost i kvalitet namirnica jer možete imati probavne probleme.

Posao
Poslovni segment sada zaista zahteva gro vaše pažnje, a ukoliko ste privatnik – sve ovo se duplira. Evidentno je da ste pod pritiskom – očekivanja od drugih, ali i lično vaša – sada su dosta jaka. Sve ovo vam donosi otežanja i komplikovane poslovne situacije, manjak vremena i pokušaje da se u potpunosti fokusirate na svaku obavezu – ali je sa druge strane gledano – ovo izvrstan period da se dokažete i drugima i sebi. A to hoćete sigurno. Finansije su dosta dobre, mada novac odlazi lako od vas.

Ljubav
Ovo jeste period kada morate biti fokusirani najviše na sebe i svoje prioritete – a oni su najpre vezani ili za porodicu ili za poslovni segment. Ipak, to ne znači da nemate dovoljno vremena za voljenu osobu jer pokušavate da paralelno i njoj posvetite pažnju. No, obzirom na vašu rastrzanost i na zajedničke momente kojih nije onoliko koliko je vama sada potrebno – nije ni čudo što će vaša raspoloženja imati oscilacije, emocije će se mešati sa posesivnošću, ljubav sa ljubomorom. Strasti će ispeglati sve. Slobodni – privlačite svojom energijom, pojavom, harizmom. Želje su jake, počeci ljubavnih priča mogući.

Zdravlje
Lako kačite sve vrste virusa i bakterija.

Sve što pojedete lako će se tokom ovog perioda “lepiti” za vas, pa pokušajte da smanjite slatkiše, proizvode od brašna, hranu sa većom količinom masti.

Posao
Ni po poslovnim pitanjima ovo nije savršeno vreme. Cak i da sve ostalo funkcioniše kako treba – biće kašnjenja po onim pitanjima koja su vam najbitnija. Neki od vas sada mogu biti zabrinuti za svoje poslovne pozicije jer će dobijati kontradiktorne informacije koje će ih opterećivati. Niste sigurni ko je od saradnika i kolega vama naklonjen, a ko vam potencijalno radi iza leđa. Neke promene koje se dešavaju u radnom okruženju vam ne prijaju, pogotovo što sve morate da radite na brzinu, u zadnjem momentu.

Ljubav
Nije baš sjajna situacija kod partnera i vas. Voljena osoba je potpuno okupirana poslom i privatnim obavezama a ni kod vas situacija nije ništa bolja. Takođe, čini vam se da se neke situacije ponavljaju, da na dnevni red ponovo izlaze teme za koje ste mislili da ste ih zatvorili i rešili. Vaša komunikacija je promenljiva i nestabilna, lako od neke optimistične energije skrene u nervozu i bude na ivici rasprave. Samo polako. Slobodni Strelčevi – ulazite u ovu sedmicu pod nekim vidom nezadovoljstva i pogleda okrenutog ka prošlosti. Možda žalite za bivšim partnerom, a možda samo analizirate svoje greške.

Zdravlje
Uglavnom dobro, mada možete imati problema sa spavanjem.

Više pažnje posvetite kvalitetu i ispravnosti namirnica koje koristite u ishrani, jer postoje mogućnosti za probleme sa probavom. Smanjite mlečne proizvode i mesne prerađevine.

Posao
Manji problemi sa kolegama ili sa saradnicima mogući su u ovom periodu. To mogu biti nesporazumi, pogrešno protumačeni dogovori ili jednostavno – nećete biti na istim talasnim dužinama. Ukoliko je u firmi u kojoj radite došlo do nekog vida reorganizacije ili promena, to je sada stalo i više nemate informacije u kom pravcu cela situacija ide. Vi se bavite svojim obavezama – ionako ih je sada previše i trebaće vam dosta fokusiranosti da sa svime izađete na kraj. Finansije – ne rasipajte se.

Ljubav
U ovom se periodu trudite da provodite više vremena sa voljenom osobom, da drugoj strani ispunite želje i potrebe. Ok, ne uspevate baš u potpunosti jer ste rastegnuti i na poslovni segment, ali trud je itekako vidljiv i to voljena osoba primećuje. Partner tokom ove sedmice može imati par momenta u kojima će se ponašati čudno, isključivo, zahtevno – nemojte se praviti da ovo ne primećujete već porazgovarajte o tome šta drugu stranu muči. Slobodni Jarčevi – Venera, kao planeta koja vlada vašim ljubavima i uživanjima lepo je postavljena prema vašem znaku. Emotivnih ponuda će biti.

Zdravlje
Stariji – problemi sa cirkulacijom, pritiskom, leđima. Mlađi – prehlade.

Slatka i slana iskušenja vas mame – odreagujete vi, ali umete da stanete i da ne preterate. U suštini, u prvom delu nedelje ćete biti “ješniji”, posle ste već bez apetita ili vam zastaju zalogaji u grlu.

Posao
Stelijum planeta u polju koje se vezuje za karijeru i poziciju nagoveštava da je ovo vrlo ozbilja period za vas. To što je ozbiljan ne znači da je lagan, šta više – može vam donositi opterećenje obavezama, to da sve radite u poslednjem trenutku, a ako pričamo o odnosu sa saradnicima – on vrlo često može biti na ivici rasprave. Autoriteti i vi se nećete baš bajno slagati, ali ćete umeti da prepoznate zajednički interes i ispoštujete jedni druge. Finansije – definitivno se poboljšavaju, samo da nije tih troškova….

Ljubav
Vaša planeta (Saturn) i partnerska (Sunce) trenutno su u aspektu kvadrata, u raskoraku, u nekom vidu napetosti. Ok, evidentno je da ste oboje pod pritiskom – poslovni i privatni segment vam oboma oduzimaju veliki deo energije, troše vas. Napetost i obostrana nervoza donose da se čas volite i želite, da sve puca od strasti, a čas donose talase ljubomore, inata, tvrdoglavosti. No, koliko god da postoji ovaj rolerkoster osećanja – držite se i ne puštate jedno drugo. Slobodni – Venera u kvadratnom aspektu prema vašem znaku i Mars kao njen vladar u retrogradnom hodu u vašem polju ljubavi i uživanja – najpre govori o osobama koje su već prisutne u vašem životu ili se vezuju za prošlost. Čak ukoliko se i pojavi neko nov – to je osoba koja vam donosi sličan tip ljubavi kao što je ona kroz koju ste prošli.

Zdravlje
Pojačan stres, moguće upale i virusne infekcije.

Jupiter se u retrogradnom hodu vratio u vaše polje ličnosti – pa će apetiti polako početi da rastu, posebno za slatkišima, grickalicama, svim onim finim stvarima koje vi toliko volite....

Posao
Pred vama je intenzivna i interesantna poslovna nedelja. Pred vama će se otvoriti neke jake poslovne mogućnosti i dobićete odgovore na pitanja koja su vam od važnosti – bilo da se ona vezuju za vama važne dogovore, planove, saradnje. Imaćete osećaj da polako sve dolazi na svoje mesto, da ste jedan veliki korak bliže svojim ciljevima. To ne znači da je period pred vama lak – naradićete se vi junački i trošiti do poslednjeg atoma snage kroz obaveze kojih će biti preko glave. Finansije – troškovi za kuću.

Ljubav
Komunikacija sa partnerom je tačka spajanja, ali u isto vreme i tačka saplitanja. Zavisi kako je postavite, zavisi koliko ste otvoreni i iskreni jedno prema drugom. Što više iskrenosti a manje tajni – to emocije i strasti jače bujaju. Što manje iskrenosti a više tajni – potencijalna bomba sumnje i ljubomore koja može eksplodirati u trenutku. Ne zaboravite da se baš u vašem polju komunikacije 8-og novembra dešava pomračenje Meseca u opoziciji sa planetama u partnerovom polju komunikacije – što može mnogo neprijatnosti izvući na videlo – zato nemojte jedno drugom davati razlog za sumnju. Volite se . I pričajte. Slobodne Ribe – talas strasti i emocija kakve niste odavno osetili se kreće ka vama. Plivajte, uživajte.

Zdravlje
Umor, problemi sa spavanjem. Stariji – cirkulacija.

Autor horoskopa: venerasapapilotnom.com
Astrolog: Olga Savić

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava