Nedeljni horoskop: 24. - 30. oktobar 2022.

Pročitano: 234 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 24. do 30. oktobra 2022. godine!

Jačajte imunitet kroz kvalitetnu i redovnu ishranu. Izbegavajte prazne kalorije iz šećera, slatkiša, testa – potrebni su vam proteini, meso, jaja, povrće. Uzimajte više limuna a odgovaraće vam i jabuke.

Posao
Posebnog elana za svakodnevne obaveze baš i nemate. Više automatski obavljate sve nego što se istinski uključujete u dešavanja. Postoji neizvesnost po više pitanja – neka od njih ćete uspeti da rešite dogovorno i to već u prvom delu nedelje. Sve ono što ne uspete da rešite sada – verovatno će se prolongirati za drugu polovinu narednog meseca. Manji problemi sa tehničkim delom posla – zabuna oko papirologije ili povremeni bagovi sa kompjuterima, internetom.

Ljubav
Pomračenje Sunca, u koje je aktivno uključena i partnerska planeta Venera – definitivno će pojačati emotivno – strasni naboj u vašim vezama . I sad, dok će kod nekih parova sve vrcati od ljubavnih varnica, kod drugih sve to neće izgledati preterano slatko – pojačane strasti, ljubomora kao i partnerova sumnjičavost – mogu dovesti ili do otkrivanja skrivenih istina, ili pak do žustrih, kratkotrajnih ali burnih rasprava. Slobodni Ovnovi – društveni život će i dalje biti prilično aktivan. Što se emotivnih dešavanja tiče, više su podržane brze, kratkotrajne veze ispunjene strašću ili pak tajni odnosi.

Zdravlje
Stariji Ovnovi – reumatske tegobe. Mlađi – glavobolje, problemi sa vratnim i ramenim delom.

Bilo bi pametnije da zaobiđete namirnice za koje znate da su nezdrave i koje neće prijati ni vašoj probavi ni vašim kilogramima....ali nisam sigurna da ćete to u ovom trenutku biti u stanju da izvedete.

Posao
I poslovni odnosi i saradnje će doživeti jedan vid transformacije u narednom periodu. Za sada, uglavnom će sve funkcionisati nekim uobičajenim tokom, ali će polako početi da u prvi plan izlaze razmimoilaženja, razlike u načinu mišljenja i funkcionisanja sa određenim saradnicima ili čak nadređenima. Vaša vladarka u znaku Škorpije nije u jednostavnoj poziciji – pokazuje da ćete se mnogo davati u poslu, a teško da ćete dobijati adekvatnu nadoknadu za to. Očekujte period pojačanog nezadovoljstva.

Ljubav
Pomračenje Sunca, mlad Mesec i vaša vladarka Venera u znaku Škorpije – vašem partnerskom polju – otvaraju pred Bikovima jedan intenzivan emotivni period. Slobodni se mogu upustiti u vrlo intenzivnu, mada verovatno prolaznu ljubavnu priču (avanturu) a čak i da novozapočeti odnosi budu trajnijeg karaktera – nosiće u sebi miks ljubomore, strasti, posesivnosti i isključivosti. Što se zauzetih tiče, naredni period može doneti promene, pojačane strasti, nešto više drame i otežanja – odnosi koji su suštinski stabilni će proći kroz ovaj period jednostavnije, dok oni nestabilni – mogu imati oscilacije, pa i prekide.

Zdravlje
Češće prehlade, potencijalni problemi sa hormonima, infekcije urogenitalnog trakta.

Obroci u kasnim noćnim satima, neuravnotežena ishrana, preskakanje obroka, grickalice i pojačan unos slatkiša – vreme je da menjate navike i uvedete se u red.

Posao
Mlad Mesec i pomračenje Sunca se dešavaju u vašem polju poslovne svakodnevice, ali i zdravlja. Što se ovog potonjeg tiče – u narednom periodu više pratite sebe, bićete osetljivi. Kada je posao u pitanju – ulazite u fazu dubljih i intenzivnijih promena, kao i potencijalno lošijeg kontakta sa kolegama i saradnicima. Poslovna svakodnevica lako može da se pretvori u „bojište“ na kojem ćete gubiti snagu i živce u pokušajima da sve završite na vreme i kako treba.

Ljubav
Iako u ovu sedmicu ulazite u prilično korektnom odnosu sa voljenom osobom, verovatno je da će se to stanje ubrzo promeniti . I partner i vi ćete, zbog komplikacija vezanih što za porodicu, što za poslovni segment početi da se osećate čudno, napeto, nervozno i ne baš raspoloženo za komunikaciju. Strasti između vas dvoje će funkcionisati i na dalje, ali će zato i obostrana razdražljivost biti pojačana. Slobodni Blizanci – i kod vas postoje velike šanse da se upetljate u neku tajnu priču vođeni hemijom i potrebom za uzbuđenjem, avanturom, strašću. Mesta dešavanja – poslovni segment, društvene mreže, izlasci.

Zdravlje
Slabiji imunitet, pojačan umor. Sklonost ka virusnim i bakteriološkim infekcijama.

Mlad Mesec može biti odličan okidač za velike promene u mnogim segmentima, pa i u navikama po pitanju ishrane. Dobar je momenat za započinjanje dijete ili uvođenje novog režima ishrane.

Posao
Osećaj tapkanja u mestu po poslovnim pitanjima. Bilo šta novo što ste pokušavali ili još uvek pokušavate da pokrenete – ide neizrecivo sporo ili se javljaju prepreke koje u ovom trenutku ne uspevate da rešite na zadovoljavajući način. Kod nekih od vas prisutne su poslovne nedoumice – želja za promenom postoji, ali paralelno postoji i nesigurnost kada je i na koji način pokrenuti. Finansije nisu bajna stavka – ovaj segment je opterećen pojačanim troškovima koje u ovom trenutku ne umete da kontrolišete.

Ljubav
Mlad Mesec i pomračenje Sunca dešavaju se kod Rakova u polju koje je zaduženo za ljubav, zabavu, uživanje, ali i decu. Ukoliko želite prinovu – sada uopšte ne bi bio loš trenutak da počnete sa intenzivnijim „radom“ po ovom pitanju. Što se slobodnih Rakova tiče, sve što se vezuje za potencijalne nove ljubavne početke jeste skopčano sa velikim nabojem emocija i strasti, ali mora nositi i neki vid tajnovitosti. Da li su tajne priče za vas ili pak ne – to ćete morati da procenite sami. Zauzeti Rakovi, pogotovo oni čiji je odnos često na „staklenim nogama“ ulaze u još jednu nepovoljnu emotivnu fazu.

Zdravlje
Reumatske tegobe ili problemi sa cirkulacijom kod starijih Rakova.

Pojačavanje apetita i konstantna potreba da nešto grickate, spremate – može nastati zbog nervoze koja je ovih dana naglašena. Pokušajte da makar kontrolišete apetite u večernjim satima.

Posao
Neke dogovore, situacije koje su vas kočile ili koje su vam bile pak od velikog značaja – uspećete da rešite odmah početkom ove nedelje. No, zato će ostalo morati da sačeka još malo, a sigurno je da će se otvoriti i neki novi „frontovi“ kojima ćete morati da posvetite pažnju. Takođe, sve ono što ste ostavili za kasnije ili čime niste imali snage ni živaca da se bavite – pa, to će izaći na svetlost dana i moraćete tome da posvetite pažnju. Greške i propusti iz prošlosti sada se mogu aktivirati.

Ljubav
Iza vas ostaje jedan povoljniji i jednostavniji emotivni period. Neki Lavovi će od ove nedelje morati ozbiljnije da se bave porodičnim segmentom – bilo kroz konkretnu pomoć i podršku članovima porodice, bilo kroz dogovore o ozbiljnim pitanjima, bilo čak kroz neka neprijatna dešavanja u kojima će na vama biti velika odgovornost. Nekima od vas stoji i mogućnost preseljenja, početak zajedničkog života sa partnerom i pravljenje „temelja“ za buduću porodicu. Što se slobodnih Lavova tiče, vaš društveni život će i dalje biti dosta intenzivan, s tim što će prošlost početi jače da se meša, javlja, podseća vas.

Zdravlje
Osetljivost na virusne i bakteriološke infekcije. Mogućnost hormonskog disbalansa.

Nešto jača potreba za slatkišima, posebno u drugom delu sedmice. Sem ove stavke, ishrana vam trenutno nije neki veliki problem – ali biste trebali da razmislite o većoj fizičkoj aktivnosti.

Posao
Mars je već neko vreme u vašem polju karijere i statusa, a tu će boraviti i narednih pet meseci, s tim što na kraju ove sedmice kreće retrogradnim hodom. Obzirom da se pomračenje Sunca i mlad Mesec dešavaju u vašem polju dogovora i komunikacije, evidentno je da ulazite u vrlo intenzivan poslovni period u kojem će promene i vaša borba za poslovne pozicije biti u fokusu. Nezavršena poslovna pitanja i dogovori, kao i ispravljanje potencijalnih propusta iz prethodnog perioda sada će se aktivirati.

Ljubav
Pomračenje Sunca i mlad Mesec u polju komunikacije delovaće dvojako na Device u emotivnim relacijama, sve u zavisnosti od kvaliteta, suštine odnosa i otvorenosti između partnera. Kod nekih od vas ovo će označiti ulazak u fazu intenzivnijih razgovora koji će za cilj imati poboljšanje odnosa ili promenu u partnerstvu – prelazak na viši nivo, uozbiljavanje. Kod onih u čijoj vezi postoje tajne, pitanja o kojima se ne priča i sumnje – ovo može podstaknuti naporne razgovore sa dosta međusobnog optuživanja. Slobodnim Devicama stoji mogućnost novog poznanstva, ali i šansa za intenzivnu ljubavnu aferu.

Zdravlje
Mogućnost povreda. Prehlade, urinarne infekcije.

Teško da ćete biti zadovoljni svojim navikama po pitanju ishrane. Moguće je pojačavanje apetita, pa i to da vaga vrlo brzo pokaže višak kilograma. Takođe, vodite računa o roku trajanja i ispravnosti namirnica.

Posao
Pomračenje Sunca i mlad Mesec su u sektoru finansija – pa bi ovo bio dobar trenutak da preispitate svoje troškove, ali i da sagledate da li možete nešto učiniti po pitanju priliva (eventualno neki dodatni posao ali bez tripovanja da ćete od njega zaraditi milione). Jupiter u retrogradnom hodu se u ovoj nedelji vraća u vaše polje poslovne svakodnevice i obaveza – pa je trenutak da proverite šta ste propustili, šta možete popraviti i eventualno se vratiti na planove koji do sada nisu mogli biti realizovani.

Ljubav
Možda ne na samom početku nedelje, ali vrlo brzo – partner i vi ćete morati da se više posvetite svojim ciljevima i prioritetima i malo ćete zapostaviti jedno drugo. Oboje ste takođe u fazi u kojoj se osećate preumorno, rastrgnuto na više strana – pa nećete moći da na pravi način pružite emociju i podršku. Nemojte samo dozvoliti da ovaj zahtevni period na vas utiče u smislu pojačane nervoze i tenzije u odnosu. Slobodne Vage – tranzit vaše vladarke kroz znak Škorpije više baca akcenat na privlačnost, hemiju i strast u potencijalnim novim počecima. Koliko god da vas neko zanima – nemojte žuriti.

Zdravlje
Problemi sa stomakom, varenjem, urogenitalnim traktom.

Venera u tranzitu kroz vaš znak pojačaće kod Škorpija potrebu za uživanjima – između ostalog i u hrani. Nemojte samo preterivati jer se ovo može odraziti i na vašu liniju, ali i na vaše zdravlje.

Posao
Vreme jeste za nove početke, za nove odluke – ali one prave, dobro promišljene, one u koje se ne zalećete glavom bez obzira i impulsivno, one u kojima vidite jasno i čisto šta je pred vama i ne gradite kule u vazduhu. Pomračenje uvek u početnoj fazi donosi neki vid neprijatnosti, iznenadnih dešavanja, promena – pa su one i sada moguće kod vas. Sa onim što dođe – snalazite se i borite kako znate i umete. Bitno je da zapamtite da dokle god je Saturn u kvadratu prema vašem znaku – što ste strpljiviji, to bolje.

Ljubav
I evo pomračenja Sunca i mladog Meseca u vašem znaku – dešavanje u koje je uključena i Venera koja vlada vašim partnerstvima. Sve se lepo poklopilo za velike promene, a na koju će stranu te promene – jednim delom će zavisiti od vas, a drugim naravno – neće. Škorpije sada mogu na više strana – u tajnovitost i prikrivanje istine, u sumnju i istraživanje u pokušajima da iskopaju da li partner nešto mulja, u pokušaje da izdefinišu odnos ili neko pitanje (pa i na silu i uz pritisak), a mogu i u transformaciju i dizanje odnosa na viši nivo. Pa sad, šta vam zapadne. Slobodni – strasti su tu, ali tu su i roze naočare kod nekih – zanos je jak, a da li je sve kako biste vi želeli – ne znam. Takođe, prošlost kucka na vrata....

Zdravlje
Pojačan umor, razdražljivost. Moguće i urogenitalne tegobe.

Pojačana nervoza može doneti potrebu za isto tako pojačanim unosom šećera ili pak konstantnu želju da nešto grickate. Pokušajte da ne preterujete sa hranom u večernjim satima.

Posao
Pomračenje Sunca u polju koje se vezuje za tajne i podsvest, za ono što vam je iza leđa, pa i tajne neprijatelje (pored toga što može u emotivnom smislu napraviti problem kod onih koji nešto prikrivaju) uticaće i na poslovni segment na način da ćete morati da preispitate svoje dosadašnje funkcionisanje, ali i da ispravite potencijalne propuste i greške iz proteklog perioda. Oni koji vam ne žele dobro, hoće da preuzmu vaše zasluge ili vas javno podržavaju a tajno rade protiv vas – sada će se aktivirati.

Ljubav
Strelčevi u emotivnim relacijama ne ulaze u jednostavnu emotivnu fazu. Gro dešavanja će najpre biti prisutan kod onih koji su u braku ili žive zajedno – tu neke situacije moraju što pre da se raščiste da biste vas dvoje mogli da neopterećeno nastavite dalje. U vezama – partner i vi ćete imati manje vremena jedno za drugo, komunikacija će lagano početi da klacka i moraćete da se intenzivnije bavite odnosom – ne samo strašću, već i razumevanjem i podrškom. Slobodni – vraćanje Jupitera u polje koje se između ostalog vezuje i za prošlost i kretanje unazad Marsa u partnerskom polju – vraća vas na ono što je bilo.

Zdravlje
Nešto lošiji imunitet. Mogući su i problemi sa spavanjem i pojačan stres.

Kvalitetnije se hranite ovih dana. Pokušajte da dodatno smanjite suvu hranu, grickalice – a više konzumirajte variva, čorbe. Izbegavajte da jedete u kasnijim večernjim satima.

Posao
Pomračenje Sunca i mlad Mesec, zajedno sa Venerom u polju koje se vezuje za šanse, podršku, veze, prijatelje – može vam otvoriti period poslovnih šansi. Biće tu i nekih novih, ali i onih koje ste iz nekog razloga propustili da iskoristite u proteklom periodu. U svakom slučaju, delovaće pozitivno na vaš poslovni segment, čak i ako u prvom momentu donese intenzivnost, žurbu, neizvesnost i pojačan nivo stresa. Dobar period da obnovite komunikaciju i dogovore sa nekim saradnicima.

Ljubav
Prelazak planeta iz znaka Vage u Škorpiju, kao i vraćanje Jupitera iz znaka Ovna u Ribe će vam itekako odgovarati, jer to je energija koja vam odgovara i sa kojom se „razumete“, a samim tim – emotivni odnos, bar sa vaše strane – neće trpeti toliko kao do sada. Ovo je dobar trenutak da se vratite na dogovore sa voljenom osobom koje niste uspeli da sprovedete, da poboljšate komunikaciju, ali i da intenzivirate društveni život, kao i strast. Slobodni Jarčevi –izgledaće kao da vam se otvaraju nove ljubavne šanse, a onda će se ispostaviti da se to samo prošlost prerušila i da je još uvek pored vas.

Zdravlje
Respiratorni sistem je osetljiv. Postoji mogućnost i za urogenitalnu problematiku.

Vodolije u ovom periodu mogu početi da jedu na nervnoj bazi. Povratak Jupitera u vaše polje koje između ostalog vlada i hranom – uticaće da svaki čas nešto grickate i brzo se odraziti na vašu kilažu.

Posao
Pomračenje Sunca i mlad Mesec u polju karijere i statusa – ja lepote, ja miline.....Evo divotnog perioda baš po vašoj meri – jer što da bude mirno i opušteno i harmonija i normalno – kad već može da bude uz stres, preseke, komplikaciju odnosa sa nadređenima i saradnicima, kad već može da ide uz borbu....Dakle, Vodolije ulaze u „ratoborni“ period u kojem će ratovati za svoje pozicije i priznanja, u kojem će težiti da se istaknu i probiju, ali i u kojem će osvojiti vrhove o kojima sada samo maštaju.

Ljubav
Pomračenje Sunca (partnerska planeta) u znaku Škorpije i polju budućnosti i statusa uvodi Vodolije u vrlo intenzivan period (gro dešavanja je u narednih par nedelja) kada itekako može doći do dubokih promena u partnerskim odnosima . I da se razumemo – te promene mogu ići na mnogo strana, nisu ograničene na samo dobre ili samo loše – zajedničko im je to što će se odvijati uz dosta nervoze, oscilacija, trošenja energije - i sa partnerove i sa vaše strane. Slobodne Vodolije – ukoliko ste mislili da se faza zvana „prošlost“ završila time što je Saturn krenuo direktno u vašem znaku, prešli ste se – evo nje u punom sjaju – nekima da ponove greške iz prošlosti, nekima da se toj prošlosti vrate, a nekima da uđu u slične priče kao one kroz koje su prošli. Saturn vas je „opamećivao“ – hajd da vidimo šta ste naučili....

Zdravlje
Pojačani su stres i nervoza, mogući i problemi sa varenjem.

Porast apetita – ne samo za hranom već i za ljubavlju, novcem.....No, kada je baš o ishrani reč – prednost biste trebali da date kuvanom – supama, čorbama, varivima – i svemu sa većom količinom povrća.

Posao
Preforsirali ste se i to je evidentno. Ok, jasno je da je takav period – ništa vam se nije dalo jednostavno i iz prvog puta ali i vi ste zagrizli povelik komad koji je bilo teško sažvakati. Do kraja ove nedelje računajte da se obim posla i obaveza neće smanjiti, šta više – može da se desi da sredinom nedelje baš budete u nedoumici na koju ćete stranu pre. Oni koji rade u ili sarađuju sa inostranstvom ili sa državnim i javnim ustanovama – vama sledi vrlo aktivan, ali i napet period koji će doneti povoljne rezultate po vas.

Ljubav
Planete se sele u vodene znakove – Sunce, Venera, a pred kraj nedelje i Merkur su u Škorpiji, vaš vladar „se vraća kući“ u vaš znak....i sve bi to bilo divno da nije Marsa koji vam krcka korene i sapliće vas (najpre onima koji žive zajedno ili su u braku) i Saturna koji vam čuči iza leđa i ubada vas nezgodno u misli, a isto tako – svaku vašu tajnu koju pokušavate da sačuvate i sakrijete – neumoljivo iznosi na svetlost dana. Za vaše emotivne relacije ovo znači – da bi se stabilizovao i popravio odnos sa partnerom, da bi došlo do poboljšanja, mira – moraćete debelo da se potrudite i uskratite sebi mnogo toga. Što se tiče slobodnih Riba – neko nov se sada može pojaviti, ali sa ulaskom u vezu ne treba žuriti, pogotovo ako vas po izgledu, ponašanju ili nečem desetom podseća na priču i odnos iz prošlosti.

Zdravlje
Varenje, problemi sa urogenitalnim traktom.

Autor horoskopa: venerasapapilotnom.com
Astrolog: Olga Savić

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava