Nedeljni horoskop: 26. septembar - 2. oktobar 2022.

Pročitano: 281 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 26. septembra do 2. oktobra 2022. godine!

Vodite računa o kvalitetu namirnica koje unosite i više se okrenite ishrani baziranoj na biljnim vlaknima. Slatkiši u iole većoj količini mogu vam jako opteretiti želudac, pa ih izbegavajte.

Posao
Mnogo toga vezano za posao ili projekte, situacije koje ste započeli – uspećete da u ovoj nedelji privedete kraju ili da makar vidite svetlost na kraju tunela. Završićete bitna papirološka pitanja, potpisaće se neki ugovori koji su bili na čekanju, obnoviće se saradnje ili pregovori sa potencijalnim poslodavcima. Sve vezano za posao i dalje će zahtevati vašu punu pažnju i posvećenost, ali i sposobnost da prepoznate kada treba požuriti, a kada sačekati i prilagoditi se onima preko puta vas.

Ljubav
Mlad Mesec u znaku Vage i vašem polju partnerstava otvara period u kojem će se na teži način dolaziti do rešenja u emotivnim relacijama, ali će se ipak, vremenom – doći. Ne mogu da kažem da je sedmica ispred vas blistava, jer nije – biće tu i nervoze i vraćanja na stara pitanja, ali biće i dobre energije i pokušaja da se vaša komunikacija poboljša. Malo ćete nervirati jedno drugo, malo ćete se voleti i truditi da se prilagodite. Slobodni Ovnovi – neko će obnoviti staru ljubavnu priču (možda i tajnu), neko će početi da otvorenije pokazuje naklonost osobi koju već izvesno vreme poznaje. Biće vam interesantno.

Zdravlje
Tegobe sa sinusima, glavoboljama. Mogući problemi i sa očima.

Naglašena osetljivost probavnog sistema, što će biti posebno primetno u drugom delu sedmice. Neka vaši obroci budu laganiji i dosta obratite pažnju na rok trajanja namirnica i njihov kvalitet.

Posao
Mlad Mesec u polju poslovne svakodnevice govori da ulazite u period koji će u svojoj početnoj fazi verovatno biti komplikovan i prožet sa dosta nervoze ali koji vam kasnije donosi poprilično dobre prilike da ne samo stabilizujete, već i unapredite i svoju poslovnu, ali i finansijsku situaciju. Vaša vladarka Venera ulazi u ovo polje i znak Vage 29-og septembra i to za vas označava vreme kada ćete ući u jače poslovne aktivnosti. Završetak vama bitnih pitanja bi trebao da bude do kraja ove nedelje.

Ljubav
Jednostavnije funkcionisanje između partnera i vas. Bolje ćete se i više razumeti, lakše prilagoditi, do bilo kog rešenja će se put sa manje tenzije pronaći. Ukoliko je u poslednje vreme vaša komunikacija bila štura ili niste mogli da pronađete dovoljno vremena jedno za drugo – sada ćete ove stavke pokrenuti i poboljšati. Slobodni Bikovi – površna ili povremena komunikacija koju ste imali sa nekim sada može promeniti pravac – doći će do otvorenijih i zanimljivijih razgovora, a moguće je da će se ugovoriti i susret. Takođe, u periodu ste kada ste osetljivi na prošlost, pa je moguć kontakt sa bivšim ljubavima.

Zdravlje
Uglavnom korektna zdravstvena situacija.

Vašem organizmu, pogotovo varenju – jako će prijati sve ono što je „na kašiku“, pogotovo supice, čorbice, potaži, variva. Izbegavajte mesne prerađevine jer vam je stomak osetljiv.

Posao
Narednih desetak dana – dok Merkur bude retrogradan pa stacionaran – sve vreme u direktnoj opoziciji sa Neptunom – mogu biti period koji će doneti mnoge nejasnoće, nesporazume, pogrešne zaključke i informacije, greške i kašnjenja. Budite posebno fokusirani na ono što radite i trudite se da idete u korak sa dešavanjima, bez velikog oslanjanja na planove jer će oni biti vrlo promenljivi. Ne budite impulsivni i ne donosite odluke ishitreno jer je malo verovatno da sada sagledavate stvari na pravi način.

Ljubav
Ni malo jednostavan period za Blizance, bilo da su u vezama, zajedničkom životu, braku . I partner i vi vučete nervozu i trošite energiju na porodična pitanja i na rešavanje nekih situacija iz prošlosti. Teško se razumete, teško pronalazite dovoljno kvalitetnog zajednički provedenog vremena a u pojedinim trenucima možete biti i nepoverljivi jedno prema drugom. Što se tiče slobodnih, mlad Mesec u vašem polju ljubavi i zabave može pokrenuti emotivna dešavanja, ali nemojte biti iznenađeni ako vam se aktiviraju „povratnici“ ili pak ako uđete u priču koja ima velike sličnosti sa onim kroz šta ste već prošli.

Zdravlje
Pojačan stres, sklonost infekcijama respiratornog trakta.

Izbegavajte mesne prerađevine, previše začinjenu hranu, gazirane napitke i naravno – namirnice u čiji kvalitet baš i niste sigurni. Sada vam odgovaraju riba, krompir, ćuretina i piletina, sezonsko povrće.

Posao
Imaćete osećaj da se po mnogim vama važnim pitanjima ili situacijama vrtite u krug. Žurba u ovim danima ne bi trebala da postoji jer ako se budete zaletali – lako ćete pogrešno proceniti situaciju ili doneti neadekvatnu odluku. Period pred vama daje rešavanja papiroloških pitanja, a ukoliko očekujete vesti o poslovnom putovanju ili seminaru, obuci – one su moguće tokom ove sedmice. Oni koji se bave privatnim poslom ili rade u uslužnim delatnostima – povećanje obima poslovanja.

Ljubav
Morate se vratiti unazad, korak ili dva. Morate opet razmisliti o nečemu što ste možda potisnuli, gurnuli pod tepih. Morate obaviti neki razgovor ili čuti, istinski čuti šta vam partner govori. Suština je – vi lično ste u periodu koji vas vraća unazad, ne zato da biste se nervirali već da biste rešili nešto što vas sprečava da nastavite dalje, rasterećeni. Sami morate pronaći šta je to. Ukoliko je razgovor koji morate da obavite sa osobom sa kojom ste – ne bežite od toga. Slobodni Rakovi – akcenat je i kod vas na prošlosti ili na potencijalnim novim osobama – ali onim koje vam opet donose ono od čega ste jednom pobegli.

Zdravlje
Problemi sa kožom, hormonima, respiratornim sistemom, potencijalne meteoropatske tegobe.

Meso i mesni proizvodi u ovoj nedelji baš vam i neće odgovarati. Više svoju ishranu bazirajte na žitaricama, na povrću, a od mlečnih proizvoda – odgovaraće vam tvrdi sirevi.

Posao
Finansije su vam trenutno najprioritetnija stavka i sve se vrti oko toga da li možete i koliko možete zaraditi. Mlad Mesec u polju komunikacije i dogovora, akcije – pokrenuće vas u narednim danima, doneti šanse da se reši papirologija ili pitanja koja su vam od važnosti, a nekima od vas obećava i kraće poslovno putovanje ili seminar, obuku – koja će vam biti od koristi. Ukoliko u ovim danima pokrećete nov dogovor ili posao, postoje šanse za uspeh i za poboljšanje finansijske situacije.

Ljubav
Vreme je za ozbiljne razgovore sa partnerom o suštini vašeg odnosa, o definisanju tamo gde je to potrebno, o planovima za dalje (ako uopšte bude tog „dalje“). Vreme je da razgovarate o svemu što ste do sada izbegavali. Lavovi su u vrlo ozbiljnoj partnerskoj fazi kada je potrebno da preispitaju i šta je ono što oni žele, ali i sam odnos u celini. Do prolećnih meseci sledeće godine ili ćete postaviti svoju vezu na stabilne i trajne osnove – ili ćete prestati da postojite kao par. Slobodni Lavovi – prijatelji i kontakti sa njima vam daju vetar u leđa. Bićete nešto aktivniji ali bez posebnih ljubavnih dešavanja.

Zdravlje
Stomačni deo, mogući problemi sa kožom i osetljivost na prehlade.

Izbegavajte mesne proizvode, slatkiše i umanjite unos mlečnih proizvoda – osim sireva, kefira i jogurta – koji vam je sada potreban radi balansa crevne flore. Neka vaša ishrana bude kvalitetna, ali svedena.

Posao
Sedmica koja je dobra da se vratite „na pravi put“ po mnogim poslovnim pitanjima. Povratak Merkura u vaše polje ličnosti doneće da sa lakoćom rešavate sve situacije koje su tokom proteklih desetak dana ili dve nedelje bili u zastoju ili gde ste eventualno napravili grešku. Dobar je period za komunikaciju, za obnove saradnji i dogovora, ali i za pokretanje novih poslovnih priča. Sada možete pojačati svoje poslovne aktivnosti, iskoristite svaku šansu da proširite krug klijenata ili saradnika.

Ljubav
Mnogo toga je nejasnog i neizrečenog između partnera i vas. A sve ono što se ne kaže i ne reši, što se samo pod tepih gura i zatrpava – kad tad pokazuje tendenciju da se preko toga sapletete i napravite ozbiljan problem u vašim emotivnim relacijama. Savet bi bio – pokušajte da što otvorenije i iskrenije razgovarate jedno sa drugim.Rešenje se može pronaći ako postoji volja sa obe strane. Što se tiče slobodnih Devica – vraćate se na neku komunikaciju koja vam je prijala a koja je iz nekog razloga došla u zastoj ili je bila proređena. Kod nekih od vas – obnova kontakta sa bivšim partnerima.

Zdravlje
Solidna zdravstvena situacija, s tim što bi više pažnje trebalo obratiti na ishranu.

Sa promenama u načinu ishrane ste možda započeli u prethodnom periodu, a možda će i ova sedmica biti „okidač“ za drugačiji režim ishrane. Neko će u promene ući zbog zdravlja, neko zbog izgleda....

Posao
Od ove nedelje Vage će sve intenzivnije krenuti u „proboj“ kada je poslovni segment u pitanju. Da, ostaće vam retrogradni Merkur u polju podsvesti – da vas podseća da neke greške više ne smete ponavljati, da vas upozorava da ne treba baš uvek verovati ljudima, obećanjima....a tu je i da vam kroz intuiciju da odgovore koji su vam potrebni. Dobar odnos Saturna i Marsa prema vašem znaku daće vam strpljenje i snagu, dok će opozicija Jupitera testirati granice strpljenja ali i donositi nove poslovne šanse.

Ljubav
U nedelji koja je ispred nas uspećete da se dogovorite sa sobom. Mlad Mesec u vašem znaku ukazuje da ulazite u novu životnu fazu u kojoj su motivi – rešiti sve ono što vas opterećuje, ostaviti prošlost iza sebe ili se konačno pomiriti sa njom (na jedan ili drugi način), a za one stavke koje još uvek ne možete da pomirite u sebi – sačekati pravi trenutak. Sunce i Venera u vašem znaku podstiču vas da sebe stavite na prvo mesto, da konačno istinski zavolite sebe. Ukoliko vas i partner voli – odlično. Ukoliko ne – koga nema, bez njega se može. Slobodni – tek ste zakoračili u fazu pravih ljubavnih dešavanja. Malo strpljenja.

Zdravlje
Uglavnom sitnije, ali dosadne zdravstvene tegobe – stomak, zubi, koža, alergije.

Mlečni proizvodi (jogurt, kiselo mleko, mladi sir), piletina, ćuretina, biljna vlakna, kao i jabuke – sve ovo će vašem stomaku i probavnom sistemu prijati. Ne odgovara vam brza hrana, veća količina začina.

Posao
Saturn vas uči odgovornosti i posvećenosti i ukoliko funkcionišete po ovom modelu – čak i ono za šta ste smatrali da vam se izmaknulo iz ruku – vratiće vam se kao ponovljena šansa ili kao informacija koja vam otvara vrata za ono što želite. Generalno gledano – poslovni segment donosi opterećenje i vaše pokušaje da na pravi način odgovorite na izazove koji se postavljaju pred vas na dnevnoj bazi. Postoji šansa da do sredine ove nedelje dobijete nešto što ste dugo priželjkivali i čekali. Finansije – ohoho troškova.

Ljubav
U vašim emotivnim relacijama konstantno će na dnevni red izlaziti iste teme, ista pitanja, iste situacije. Milion puta do sada ste ih partner i vi rešili na jedan te isti način ili ste ih gurnuli pod tepih – a ni jedno ni drugo nije očigledno donelo prava rešenja, čim se sve iznova ponavlja. Vreme je da razmislite o suštinskim promenama – najpre kod sebe, u svom načinu razmišljanja, u svojim postupcima. Tek na taj način možda ćete se primaknuti istinskim rešenjima. Slobodne Škorpije – prošlost, bilo kroz bivše partnere i poznanike, bilo kroz priče i osobe koje su kao preslikane kao ono kroz šta ste već prošli.

Zdravlje
Oscilacije pritiska, glavobolje, problemi sa spavanjem.

Od voća će vam prijati jabuke, pomorandže i šljive. Možete pojačati unos mleka (ako ga pronađete) i mlečnih proizvoda. Veća potreba za intenzivnijim ukusima i začinjenijom hranom.

Posao
Trudićete se da vaša komunikacija sa saradnicima bude korektna, aktivna. Trudićete se da budete odgovorni prema obavezama i da ispoštujete dogovore. No, to ne znači da će se drugi automatski ponašati na isti način. Šta više – vrlo često nećete biti sigurni koliko možete da se pouzdate u njih, koliko možete da im verujete i da li možete da se na njih oslonite. Generalno gledano – neka „kozmetička“ poboljšanja možete u ovoj nedelji dobiti, ostvariti – ali nisam sigurna da ćete suštinski biti zadovoljni.

Ljubav
Oni odnosi koji nisu stabilni ulaze u pa, dosta čudnu i turbulentnu fazu koja može završiti i prekidima, naglašeno u naredne dve sedmice. Sam početak nedelje može delovati kao dosta miran i komunikacijski stabilan, ali će se vrlo brzo pokazati da ispod ove mirne površine postoji problematika. Oni odnosi koji su suštinski dobri – imaćete tenzije koje vam najpre donose osobe koje pokušavaju da se mešaju u vaš odnos i to verovatno ne prvi put. Slobodni Strelčevi – može biti kontakata, komunikacije, može biti kao nekih dešavanja....ali ništa to nije posebno niti daje naznaku za ono što je vama potrebno.

Zdravlje
Problemi sa sinusima, alergijama, glavoboljama.

Problemi sa varenjem mogu biti prisutni u ovoj nedelji najpre zbog nervoze, koja iako potisnuta “vri” unutar vas. Uzimajte lagane, ali dovoljno hranljive obroke. Izbegavajte mlečne proizvode.

Posao
Ono što je vrlo pozitivno jeste da ćete na neke obaveze, greške, dogovore, projekte ili planove – konačno moći da stavite tačku i da kažete sebi „e, i to je gotovo, obavljeno!“ Šta više – izgleda da ćete biti poprilično zadovoljni i svojim funkcionisanjem, ali i rezultatima. U suštini, sve ono što ima prefiks „prošlost“ sada je kod vas postavljeno prilično dobro. Ukoliko imate nameru da pokrećete nove poslovne priče, dogovore, saradnje ili projekte – nemojte žuriti, nije vreme za brzinu.

Ljubav
Nekog poboljšanja, najpre u komunikaciji između partnera i vas hoće biti u ovoj sedmici, pa bi bilo dobro da iskoristite ovaj povoljan trenutak i rešite sve ono što je do sada pravilo problem u odnosu, kao i da zatvorite pitanja i teme koji se već dugo vuku. Sve ono što ostane otvoreno i što ne regulišete do kraja sedmice, sigurno će vam praviti problem u narednom periodu. Slobodni Jarčevi – kao da idete unazad non stop....ili se vraćate ka prošlosti (ili ona ka vama) ili pak ostvarujete kontakte sa osobama koje vas podsećaju na ono što je bilo. Čak i novi počeci sa novim osobama mogu biti obojeni „poznatošću“.

Zdravlje
Osetljivost respiratornog sistema. Podložnost virusnim i bakteriološkim infekcijama. Stomačne tegobe.

Potreba za jačom hranom, za pikantnijim ukusima i većom količinom začina. Češće ćete konzumirati meso i mesne prerađevine. Potrebno vam je više voća i biljnih vlakana u ishrani.

Posao
A na poslu – spektakl. Promene u planovima i dešavanjima su i dalje prisutne na dnevnoj bazi i vi se u tome snalazite čas odlično, a čas ne možete da pohvatate šta ste kome rekli, obećali i šta treba prvo da završite. Mars trenutno „igra“ na vašoj strani i on će vam pomagati što se usmerenja i energije tiče jer ćete uspevati da u poslednjem trenutku obavite sve ono što se zahteva od vas. A zahtevaće se poprilično. Ne oslanjajte se preterano na saradnike i kolege, nisam sigurna da će vam biti od pomoći.

Ljubav
Neki kao fora napredak u vašim emotivnim relacijama postoji, ali daleko je to od dobrog a i ide sporo, previše sporo za vaš ukus. Ono što je bitno jeste da će komunikacija krenuti da se poboljšava, da ćete imati više vremena jedno za drugo i da ćete lakše pronalaziti zajednički jezik po svim pitanjima. Ono što nije dobro – vaše želje i potrebe će biti u neskladu sa onim što partner trenutno može da da. Strpljenje, jedino vam to ostaje.....Slobodne Vodolije – zaglavili ste se ili u ljubavnoj prošlosti ili u „već viđeno“ dešavanjima i pričama sa novim osobama. Trenutno je tako kako je, drugačije ne može.

Zdravlje
Kao sve je u redu, ali se vi osećate prilično isceđeno, polovično. Meteoropatske tegobe.

Dobro je da konzumirate kuvanu hranu, ribu a meso i mesne prerađevine, kao i mlečne proizvode biste baš mogli i da izbegnete. Povrće, žitarice, jaja – su namirnice koje će vam prijati.

Posao
Zbrda – zdola situacije nastavljaju se i dalje kada je poslovni segment u pitanju. Malo ste vi neorganizovani, malo se više ne razumete sa saradnicima i kolegama, malo su prisutni papirološki problemi, malo vas stiskaju rokovi i teraju vas da žurite tamo gde žurbi mesta nema. Plivate vi u svemu ovome, ali ponekad ni sami ne znate kako uspevate . I pored solidnih finansijskih priliva, troškovi kao da pojedu sve ono što ste zaradili – posebno oni koji se vezuju za dom ili za članove porodice.

Ljubav
„Povratnici“ će biti prisutni kod slobodnih Riba, i možete ponovo dati šansu nekom od bivših partnera ili osobi sa kojom ste počeli komunikaciju u prethodnom periodu pa je iz nekog razloga prekinuli. Šta će biti od ove lepote na dalje – videćemo. Što se tiče onih koji su u paru – rešavajte ono što treba rešiti jer sada imate neke prilike da to obavite korektno i normalno. Ne izbegavajte teške teme, jer one neće čudesno nestati same od sebe – biće prisutne tu i dalje, da „žuljaju“ i partnera i vas. Sama suština i koren vašeg odnosa pod pritiskom je Marsa – a on će biti tu do proleća sledeće godine. Ozbiljno se posvetite vezi.

Zdravlje
Osetljivost disajnih puteva, slabost, umor – najpre mentalni umor.

Autor horoskopa: venerasapapilotnom.com
Astrolog: Olga Savić

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava