Nedeljni horoskop: 8 - 14. novembar 2021.

Pročitano: 489 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 8. do 14. novembra 2021. godine!

U ovoj sedmici prija vam sve što je konkretno - konkretni ljudi, konkretna dešavanja, pa i „konkretna“ klopa. “Zimska” hrana već dolazi na dnevni red kod vas – i pošteno ćete uživati u njoj. A ukoliko na kraju obroka ide i parče torte ili kolača – još bolje.

Posao
Eh taj posao. Ja ne mogu da kažem da je u suštini loše, kad nije. Ali reći da vam je ova nedelja lagana – e to već nije moguće. Situacije na poslu, ali i ljudi sa kojima sarađujete – čas će vas „hladiti“ čas zagrevati do usijanja. Svo vaše strpljenje (ček bre koje strpljenje kod Ovnova?) – ono koje još uvek imate – biće na debelom testu. Ovo zaista jeste vrlo zahtevan period za vas, pogotovo što će komunikacija sa saradnicima biti povremeno na ivici sukoba. Ono što hoćete brzo – ide sporo . I obrnuto. Novac...troškovi

Ljubav
Sve što može da vas stisne, stisnuće vas. Imaćete utisak da, kako otvorite oči pa dok uveče ne zaspite – samo bijete bitke, i tuđe i svoje. Doduše, neće biti ništa čudno ni ako se u snovima budete tukli, preskakali prepreke, nasrtali na zidove glavom. No, dok sve stiska – vi lepo možete da se stiskate sa voljenom osobom. Jer, jedino će taj tip stiskanja funkcionisati. Možete i da se pokačite i da nervirate jedno drugo za sve pare, ali čim strast izađe na dnevni i noćni red – sve će pasti u zaborav. Slobodni Ovnovi – vrte se neki oko vas . I vi biste nešto da uradite i da se zavrtite zajedno. Pa hajte, šta čekate?

Zdravlje
Situacija se vrti oko hroničnih problema kod starijih, a respiratornih i urinarnih kod mlađih Ovnova.

Trudite se da ne preterujete ni u čemu, ali to će tokom ove sedmice povremeno biti težak zadatak za vas. Pojačana je potreba za uživanjem u slatkim i slanim zalogajima – u stvari, potrebno vam je opuštanje, a to trenutno pronalazite najpre u hrani...

Posao
Vi ste super, obzirom da su svi oko vas ludi. Ili se pak ludo ponašaju. Čas su korektni, čas drame i prave od komarca magarca. Čas se normalno može komunicirati sa njima i dogovoriti, čas histerišu, menjaju planove, hoće-nećkaju se. A vi stojite na vr` neba i pitate se da li je moguće da sada samo vi funkcionišete normalno, da imate rešenje za sve, da ste stabilni i hladne glave. Pa, ispada da jeste tako. Vi i dalje nastavite da budete normalni, praktični, racionalni . I preguraćete ove dane . I ludake na poslu.

Ljubav
Nekim postupcima ili rečima partner će testirati vaše živce.Ili će vas iznenađivati – nekad pozitivno a nekad baš i ne. Ako ćemo da branimo drugu stranu, reći ćemo da joj ovih dana nije lako i da bi iz tog razloga mogli da joj progledate kroz prste, pogotovo što sada imate više nego dovoljno mogućnosti baš za tako nešto. E, ovo sa progledavanjem i povremenim oscilacijama – funkcionisaće kod onih koji su suštinski kao par ok. Kod onih koji nisu – imaćete osećaj da partner konstantno „atakuje“ na vas rečima i postupcima – a vi ćete umeti da uzvratite. Slobodni – svaki početak sada vuče strast ali i veliku težinu.

Zdravlje
Niste loše, ali niste baš ni savršeno. Sve vaš nešto po malo žiga i bolucka, kijate, kašljuckate.

Imate vi sad preča posla nego da gubite vreme na pripremu obroka, mnogo više će vam odgovarati neki brzi, usputni zalogaji. No, ovo se može odraziti na vaše varenje, pogotovo u danima oko vikenda. U tom periodu vodite računa i o kvalitetu i ispravnosti namirnica koje koristite.

Posao
Početak ove divnotne sedmice zatiče vašeg vladara Merkura u vrlo priljubljenom kontaktu sa Marsom u polju posla, kolega, obaveza. E sad – to priljubljivanje će vam dati ihaj haj energije – i ako je usmerite kako valja i umete da prepoznate trenutak da delujete – možete i ostvariti mnogo toga i biti baš zadovoljni rezultatima. Da ne pričam o tome da ćete umeti da motivišete i pokrenete i kolege. No. Ako tu energiju prihvatite kroz impulsivnost, bes, nervozu, svadljivost – sami sebi ćete zagorčati sedmicu.

Ljubav
U emotivnom partnerstvu u kojem ste – napravićete dva koraka, pa ćete se spotaknuti. Spotaknuti o reč, o postupak, o sumnju i ljubomoru. Partnerovu ili vašu, svejedno. Kad se prvi put spotaknete – sedite i rešite situaciju do kraja. Jer, ukoliko je budete ostavili da „visi u vazduhu“, to spoticanje vam ne gine svaki čas do kraja nedelje....a neki od padova mogu prilično ugruvati vaš odnos. Slobodni Blizanci – znate, ukoliko vam se neko dopada ili ste čak dobili „signale“ od te osobe – u ovom periodu nije suština da pojurite kao muva bez glave. Jer, sada zaista važi ono – što je brzo, to je i kuso. Kratko, bljesak i ništa.

Zdravlje
Boli kičma, bole jajnici, svaki čas trčkate u toalet, svaki čas se nešto posečete, ubodete, povredite....

Ah te emocije....Upravljaju vam životom u potpunosti, pa i segmentom ishrane. Sada, kada ste emotivno baš potaknuti bi bio pravi momenat za promene, za nov režim ishrane, za dijetu. Videćete koliko ćete se bolje osećati.

Posao
Intuicija vam govori jedno, a druge osobe i realnost pričaju nešto potpuno drugačije. Vaš unutrašnji glas se sada bori sa ograničenjima koja su mu nametnuta, a to je šteta – jer, on jeste u pravu i vodi vas na pravu stranu. Kreativnost vam je izuzetna, ideje koje imate sada jesu dobre. U međuvremenu – čeka vas puno posla i dosta obaveza – za neke od njih ste svesni da ste ih zapostavili i da su se lepo nagomilale – a to sada sve treba rešavati i ispeglati. Možete imati par „kikseva“ u poslu – proveravajte sebe češće.

Ljubav
Sunce, Mars i Merkur u polju ljubavi u prilično izazovnim aspektima – slobodnim Rakovima donose borbenu ljubavnu energiju. Čas sve znate ili osećate – čas vam ništa nije jasno, zablokirate se i ni makac. Emotivne šanse imate. Ljubavna iznenađenja vas mogu sačekivati iza svakog ćoška. Da li postoji šansa za ulazak u emotivnu priču? Ma da! Da li će se to i dogoditi? Evo nemam pojma, mnogo su vam zapetljani aspekti – i da istinski pokrenete neku priču, ona će bre da bude mnogo komplikovana i zahtevna. Zauzeti Rakovi – ne džapajte se oko gluposti ili zbog toga što ste oboje nervozni. Hajd kulirajte malo.

Zdravlje
Pojačan nivo stresa, uznemirenost. Kao da sve treperi u vama.

Vi ćete se lepo zaokrugliti u ovom periodu ukoliko ne budete krenuli sa promenama u načinu ishrane. A gde ćete bolju nedelju za tako nešto nego što je ova? Ukoliko vam se ne dopada odraz u ogledalu i osećate se teško – pa vreme je da nešto menjate, zar ne?

Posao
Poslovni segment donosi težinu, nemire, preokrete i mnoštvo reči i informacija koje vam neće lepo „sesti“ na želudac. Imaćete mnogo zahtevnih obaveza i trošiti veliki deo svoje energije. No, nije sve tako crno – neki tip poboljšanja, pomeranja, pokreta – trebao bi u ovoj nedelji već da bude vidljiv. Da li će se on odraziti kroz segment finansija ili kroz neke povoljnosti koje vam dolaze – videćemo. Poštujte one sa kojima radite i koji su vam nadređeni – bez obzira da li vam se sviđa njihov način funkcionisanja.

Ljubav
Kontradiktorna ponašanja i osećanja između partnera i vas na tapetu su ove nedelje. Čas ste odlično, čas se diže dževa oko sitnica, čas imate sto i jednu stvar da kažete jedno drugom, čas dolazi do ćutanja i zatvaranja, čas se mrzite a čas volite. Kroz sve ovo se provlači velika količina strasti, a strast kao strast – kako je i gde je usmerite, tako će vam i biti. Sve dok se te iste strasti ne otržu kontroli i dok postoji poštovanje između vas dvoje – dobro je.Slobodni – poslovni segment, svakodnevica i bliža okolina – daju prostora za emotivna dešavanja. Biće iznenađenja, biće naglih preokreta i zanimljivih dešavanja.

Zdravlje
Zahtevan period za vas u kojem se morate odgovornije odnositi prema sebi.

Potrebni su vam redovni i izbalansirani obroci. Bilo kakvo „iskakanje“ dovešće ili do smanjene energije ili do toga da se osećate teško i naduveno. Što više svežeg voća i povrća, što više vitamina . Zdrava ishrana vam je sada neophodna.

Posao
Čeka vas sedmica u kojoj ćete juriti, pričati, dogovarati se, sastančiti. Čeka vas sedmica u kojoj će od vašeg fokusa na ono što radite i sposobnosti da sve uklopite i organizujete – zavisiti i koji i koliki uspeh ćete požnjeti. Takođe, čeka vas sedmica u kojoj će vas mnogo toga usporavati, menjati vam planove, tumbati se, sedmica u kojoj će se voditi teške priče i zahtevni dogovori. Sedmica u kojoj ste borbeni i puni energije – no, ne zalećite se i ne budite impulsivni. Uključite mozak, on vam je sada saveznik.

Ljubav
Vaše reči i postupci sada zaista imaju veliku snagu. Baš iz tog razloga – dobro ih odmerite i gledajte na koju stranu i kako ćete ih „pustiti“ kad su vaša partnerstva u pitanju. Takođe, vaša energija je sada prilično isključiva, dramatična, nabijena jakim emocijama (ali i strahovima). Pokušavam da objasnim da lako možete napraviti problem bez problema. Da od sitnice možete napraviti raspravu i uneti tenziju u odnos sa voljenom osobom. Slobodne Device – u vašem ljubavnom životu se sve može dešavati brzo i biti obojeno jakim strastima. Nisam sigurna da je za vas pametno da sada ulazite u ljubavne priče.

Zdravlje
Premorenost. Mogućnost povreda. Potreba za oprezom u saobraćaju. Osetljivost grla.

Apetiti vrlo variraju u ovoj nedelji. Čas ste vrlo umereni, čas trpate hranu u sebe kao lopatom. U stvari, dosta toga će zavisiti od vaših osećanja, od toga koliko ste u skladu sami sa sobom. Pa je tako moguć i drastičan pad težine, ali i to da nabacite kilograme očas posla.

Posao
Ko radi ne boji se gladi – rekoše Vage i sedoše da malo odmore. Posla i obaveza ima koliko nećeš, a vi ste čas odgovorni i u punoj brzini, a čas samo gledate u ono što trebate obaviti i pitate se gde da nabavite čarobni štapić da to rešite jer vas mrzi da se maknete. A kao za baksuz – sve obaveze teške . I važne . I stvarno im se treba posvetiti. Možete vi to, samo je potrebno da naterate sebe. Kad jednom krenete – videćete koliko ćete brzo rešavati sve situacije. Čuvajte novac, preterujete sa trošenjem.

Ljubav
Sve je kao dobro, a u stvari baš i nije. Niste vi loše, niste baš ni nezadovoljni u potpunosti odnosom sa partnerom, samo.....E sad, šta je to „samo“ – to već vi znate. Možda ste se smorili jer nema dovoljno vremena i prostora za vas dvoje. Možda ste se smorili zato što vam se čini da je vaš odnos nekako suviše statičan, jedno te isto u krug. Možda ste se smorili zato što je partner nervozan, isključiv, ljubomoran, možda zato što vam čas daje pažnju a čas vas zanemaruje....Slobodne Vage – povukli ste se, zatvorili i podigli ograde oko sebe. Teško je dopreti do vašeg srca, iako ima pretendenata na njega.

Zdravlje
Mogući problemi sa želucem, sa hormonima, kostima, glavobolje.

Nakupile se planete u vašem znaku, donele vam energije na pretek – pa sada kod Škorpija imamo dvojake situacije. Ili, nošeni talasom te energije – zaboravljate da jedete, šta će vam. Ili pak – vrlo energično tamanite sve što stignete. Sa naglaskom na slatkišima.

Posao
U jednom momentu ćete upadati u totalno statično raspoloženje, smoreni dešavanjima i u fazonu – ja ne mogu više da se borim, stvarno, dosta mi je svega. U drugom trenutku ćete skočiti kao opareni i krenuti da čistite obaveze kao metlom, bićete nezaustavljivi. Dolaziće trenuci i dani kada će vas mrziti da progovorite i da se pomerite, ali i oni u kojima ćete pričati kao navijeni i trčati kao da vas đavoli gone. U prevodu – u čudnom ste periodu koji vas „krcka“. Ne dajte se pokrckati, ne odustajte od svojih ciljeva.

Ljubav
Malo divnoće u odnosu sa partnerom, malo drame. Malo meda, malo otrova. Malo ljubavi da puca, malo ljubomore da pomuti mozak. Ček, prešla sam se – nije malo, nego mnogo. U ovoj nedelji živite sa voljenom osobom film – romantična i strasna ljubavna bajka sa elementima horora, psihološkog trilera, obojena dramom sa primesama komedije. Što bi rekla moja prijateljica – pevanje, pucanje i plakanje. Jedino što mogu sa sigurnošću da vam kažem jeste da vam neće biti dosadno. A ni partneru. Slobodni – e u ovoj nedelji će stvarno biti svega i svačega. Iznenađivaće vas, ali ćete i vi umeti da iznenadite. Muvaće vas, ali ćete i vi oho-ho biti aktivni. Slede vam neki nagli preokreti i neočekivani počeci.

Zdravlje
Krcka kičma, krckaju zglobovi. Skloni ste i povredama.

Sada, sa vrlo odmerenom i praktičnom Venerom u vašem polju ishrane bi bio pravi trenutak da podvučete crtu, vidite gde eventualno grešite i na neki lakši i lepši način regulišete to. Da se “uobročite” i uživate u kvalitetu, ne u kvantitetu.

Posao
Energije zaista imate, to nije sporno . I kada bi vas gledali sa strane – rekli bismo – e, ova osoba tako lako i brzo i hitro završava sve, baš joj sve ide od ruke! No, naravno – vi znate da to i nije baš tako. Niko ne vidi koliko ste trenutno suštinski opterećeni svim dešavanjima. Koliko vas to mentalno i fizički crpi. Koliko se borite i sami sa sobom i sa okolnostima, ljudima. Ništa vam se ne daje lako i na tacni, oko svega morate da se natežete i borite. Ali, vi gurate dalje uprkos svim teškoćama i ostvarujete rezultate.

Ljubav
Imamo više situacija kod vas. Na primer – trenutno ste više okrenuti sebi i nekim ličnim prioritetima a partner i njegove potrebe vam nisu baš na pameti. Druga strana može ovo pogrešno protumačiti i eto šanse za jednu ili više finih rasprava. Ili – previše ste opterećeni partnerovom vernošću pa sami sebi skačete po mozgu i samo tražite razlog da se pokačite sa dragim vam bićem. Ili – neko drugi vam se uvukao u misli, ponašate se čudno a partner to primećuje. Kako god okrenuli, neka bezveze nedelja je pred vama. Slobodni – malo tajni, malo strasti – mnogo komplikacija.

Zdravlje
Preumorni ste, opterećeni na svim nivoima. Zaista vam je potrebno više odmora.

Nemojte svojoj ishrani pristupati rutinski i zadovoljavati se jednoličnim obrocima. Oslušnite potrebe svog organizma i delujte u skladu sa tim. Potrebno vam je više južnog voća, više vitamina, ali i nešto kaloričnija ishrana koja će vam doneti dovoljno energije.

Posao
I ta Venera i taj Mars (kao i Sunce i Merkur u Škorpiji) su dobri za vaš posao. Doneće vam motivaciju, doneće vam želje i mogućnosti da ostvarite ono što želite, doneće vam neke prilike, poboljšanja, promene – koje poodavno zaslužujete i čekate . I opet – ni ovde nema lakih stvari i čarobnog štapića. Imaćete vi obaveza preko glave, imaćete i problema da naplatite ono što ste uradili, može vas neko i zakidati i obezvređivati vaš rad. Ali i planete a i vreme sada jesu na vašoj strani.

Ljubav
Venera je kod vas, došla da vam izruči svoje darove. Da više volite sebe, da više uživate u sebi ali i u odnosu sa voljenom osobom. Mars vas podržava i daje vam energiju, onu koja vam je potrebna da biste napravili prave promene i poteze u svom odnosu. Ne mogu da kažem da ovo sad znači da će sve biti savršeno, ali period pred vama jeste kvalitetan i odnosi koji su isto tako kvalitetni i stabilni – samo će se dodatno izgraditi. Slobodni – videćete i sami da će vas u narednom periodu „tražiti“ i prošlost i noviteti. Ali nije poenta u tome ko će VAS tražiti. Poenta je da niko neće moći da dođe do vas tek tako, moraće to dobrano da zasluži i pokaže svoje vrednosti.

Zdravlje
Vi, tako jaki – ipak ste osetljivi ovih dana. Naročito na promene vremena.

I kod vas je jedan veliki šareniš kada je ishrana u pitanju. Čas vas Jupiter „mune“ pozitivom pa vam se otvore apetiti i samo manđate sve što stignete. A onda vas Saturn zacementira pa vam ili nije do jela ili nemate vremena za normalne obroke.

Posao
U jednom trenutku ste puni optimizma. U drugom se smorite i zakucate za sve pare. Svi vas nerviraju i otežavaju vam. Ništa ne ide lako. Ništa ne ide brzo. Jedino što ide brzo jeste da se brzo iznervirate jer se dešavaju promene koje vam se ne sviđaju uopšte. Od vas svi očekuju čudo a vi ste umorni od toga da ispravljate krive Drine i izigravate mađioničara. Najradije biste povremeno pobegli.....ali nećete. Jer negde vam je jasno da je ovo period koji možda jeste težak, ali je istovremeno i period u kojem vi zaista pokazujete sve svoje kvalitete i iskačete iz mase. Prema tome, rmbajte. Isplatiće vam se.

Ljubav
Partner vas povremeno prilično smara i umara. Naporan je. Ili vam ne pruža dovoljno. Ili non stop nešto drami i skače vam po živcima. E ne brinite – na isti način i vi delujete na drago vam biće. Kvalitetno otežavate život jedno drugom, što uopšte ne mora da ide kroz rasprave. Ne, može da se dogodi da se bavite partnerovim problemima i gubite snagu na to – ili da se pak voljena osoba trudi da oko nekih situacija pomogne vama a to ne ide lako. Slobodne Vodolije – ako vam Saturn da zeleno svetlo – krenuće brze aktivnosti suprotnog pola prema vama. Ako vam pak ne da – čekaćete, šta biste drugo.

Zdravlje
To opterećenje i stres su postali sastavni deo vaše svakodnevice. Odmarajte, potrebno vam je.

Malo ste neusklađeni sami sa sobom kada je ishrana u pitanju. Čim ste u društvu, osećate potrebu za jelom i prija vam sve ono što pojedete. Čim ste usamljeni ili nečim opterećen, nezadovoljni - vaš apetit se u potpunosti zatvara i ni je vam ni do omiljenih jela...

Posao
Neke situacije na poslu su baš lepo krenule ili će pak krenuti početkom ove nedelje. To će vam stvarno dati motiv da se još više posvetite onome što vam je bitno. Nemojte se nervirati kada dođe do zastoja i promena – toga u ovoj nedelji jednostavno mora biti. Ti zastoji i te promene mogu vas usporiti na neko vreme, zakomplikovati vam poslovne situacije – ali ćete uspeti da ih prevaziđete. Posebnih problema može biti sa papirologijom i u dogovorima koji su vam od velike važnosti.

Ljubav
„Prilično-neprilična“ nedelja je pred vama. Jer, istovremeno dobijate pozitivne podsticaje od strane voljene osobe i pregršt nekih lepih dešavanja, ali i nervozu, napetost, ljubomoru, sumnju, mogućnosti za snažne ali kratkotrajne rasprave. Obostrana tvrdoglavost, isključivost, inat i nespremnost za otvorenu komunikaciju – mogli bi napraviti problem, zastoj ili pak ćutanje u nekim partnerstvima. A šta će vam to? Zar nije jednostavnije da lepo sednete i popričate? Slobodne Ribe – vrlo aktivan period jer vam ljubavne šanse i ponude dolaze sa više strana. Samo ne treba žuriti, već lepo odmeriti šta zaista vredi.

Zdravlje
Osetljivost.

Autor horoskopa: venerasapapilotnom.com
Astrolog: Olga Savić

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava