Nedeljni horoskop: 4 - 10. oktobar 2021.

Pročitano: 189 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 4. do 10. oktobra 2021. godine!

Pred Ovnovima je još jedna energetski zahtevna nedelja, pa su kvalitetni i kaloričniji obroci nešto što vam je neophodno da biste funkcionisali kako treba. Preporučuje vam se više mesa i ribe, ali izbegavajte industrijske mesne prerađevine. Uvrstite više spanaća i cvekle u obroke.

Posao
Promenljiva sedmica je pred vama, sa mnogo začkoljica i komplikacija u dogovorima i uz povremeno napete odnose sa onima sa kojima ste u poslovnom kontaktu. Balansiraćete koliko god je to u vašoj moći, ali će vas neke situacije povremeno – izbacivati iz takta. U ovim danima postoji šansa i za poslovno udruživanje – odredite šta je čiji posao odmah u početku, da se ne biste sporili oko ovakvih situacija kasnije. Rešavanje papiroloških pitanja. Finansijski segment nestabilan sa povećanim troškovima.

Ljubav
Venera, partnerska planeta od četvrtka prelazi u znak Strelca, što vama super odgovara – ali mislim da ćete njene benefite na pravi način videti tek tamo od 11-og oktobra. A tokom cele ove nedelje koja je pred nama aspekti koji se vezuju za emotivne relacije su blago rečeno, čudni. Bilo bi baš fino kad biste partner i vi izbegavali rasprave, bilo da su u pitanju stare ili nove teme. Mirnija će vam oboma biti glava. Slobodni Ovnovi – velika mogućnost za jak kontakt sa prošlošću ili za obnovu komunikacije u nekim pričama koje su od skora počele da se razvijaju. Nešto potpuno novo – možda u danima vikenda.

Zdravlje
Disajni organi su osetljivi.

Male greške u ishrani mogu dovesti do toga da imate problem sa probavom ili pad imuniteta. Zato vam je potrebna hrana koja vam daje energiju i popravlja krvnu sliku. Meso, riba, povrće (posebno zelena boranija, spanać, brokoli, paradajz, cvekla). Slatkiše izbegavajte.

Posao
I dogovori i informacije, ali i papirološka pitanja i vaše obaveze – sve će se to menjati na dnevnoj bazi i bukvalno nećete znati šta vas čeka tog dana kada se pojavite na poslu. Sve ovo će vas jako nervirati u prvim danima nedelje, ali kasnije ćete se već opustiti i nećete dozvoliti da vas ovakve situacije izbacuju iz takta. Prestaćete da obraćate pažnju na promene u poslovnom okruženju i na nervozne kolege i truditi se samo da obavite svoj posao kako treba. Čeka vas neki jači trošak u danima vikenda.

Ljubav
Do četvrtka je vaša vladarka u znaku Škorpije i u partnerskom polju. Između voljene osobe i vas će postojati intenzivan kontakt – intenzivno ćete se voleti ali i intenzivno nervirati jedno drugo. A od četvrtka i prelaska Venere u znak Strelca – talas pozitivne energije, bolje raspoloženje i i opuštenija atmosfera – naročito u danima vikenda. Slobodni Bikovi – Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi i dalje ide unatraške i to pravo u „sudar“ sa Suncem i Marsom – ovo ozbiljno miriše na stare poznanike i bivše emotivne priče. Nova poznanstva su moguća, ali tu za sada imamo samo komunikaciju i flertovanje.

Zdravlje
Dosta se energetski trošite ovih dana, pa je imunitet nešto slabiji.

Smanjite unos mleka i mlečnih proizvoda, ali pojačajte voće, naročito citruse – limun, mandarine, pomorandže. Pojačana doza vitamina vam je sada neophodna. Takođe, češće čajevi – naročito od koprive, kukuruzne svile, peršuna...

Posao
Malo ćete kasniti, malo ćete zabrljati po koju obavezu, malo će vas drugi nervirati (a i vi ćete njih) ali suštinski – ovo uopšte nije loš period za poslovne teme i dileme. Ovo je period u kojem možete obnoviti neke interesantne poslovne kontakte ili saradnje. Sa novim poslovnim ponudama – nemojte brzati i bez konsultovanja sa onima kojima verujete uletati u neke dogovore. Malo će vas „voziti“ impulsivnost, a znate i sami da kada žurimo – uvek neki detalj propustimo. Finansije – više troškova za kuću i ukućane.

Ljubav
Da ovu Veneru u četvrtak izbacimo iz Škorpije i ubacimo u vaše polje partnerstava – i da možemo da kažemo da su planete definitivno na vašoj strani. Trenutno vas vole i Saturn i Jupiter i Sunce i Mars i Merkur – a Venera će samo da začini i da stavi trešnjicu na vrh torte. Dobijate čak i mlad Mesec u polju ljubavi, zabave, uživanja i dece. Pa šta čekate? Idite da se volite sa partnerom i nemojte da se mnogo žalite na povremene, sitne čarke. One su normalan detalj svake ljubavi. Slobodni Blizanci – tu je staro, a uskoro ide i novo. Vama samo ostaje da birate na koju stranu želite da se okrećete. A možda na više?

Zdravlje
Sklonost prehladama, slabiji imunitet.

Period mladog Meseca je uvek dobar za promene po pitanju ishrane, za nove režime ili dijete. No, generalno gledano – u ovoj vam je sedmici potrebno više voća, naročito južnog zbog veće količine vitamina C. Obroci treba da budu bogatiji, češće konzumirajte ribu.

Posao
Svaki dogovor, svako papirološko pitanje, svaka informacija koja vam je potrebna za posao, svaki pokret generalno – skopčan je sa oscilacijama. Stane pa krene pa stane. Trenutno su u fokusu finansijska pitanja – to vas velikim delom muči i „tera“ vas na poteze koje možda u drugim situacijama ne biste povlačili. Iako vam se žuri da sve rešite sad i odmah – ne brzajte. Venera ulazi u vaše polje poslovne svakodnevice i njene benefite videćete na pravi način od sledeće nedelje. Do tada – završavajte obaveze na vreme.

Ljubav
Emotivne relacije u kojima ste, bilo da su u pitanju veze ili brakovi – zahtevaju određene promene. Neke situacije je potrebno iz korena promeniti, a takav tip promena nikada ne ide lako. Kod nekih parova ovo će se odraziti na taj način da su spremni da naprave ozbiljniji korak u vezi. Kod drugih – nezadovoljstvo i nerešena pitanja koja već dugo tinjaju ispod površine – moraju se raščistiti i rešiti. Na ovaj ili na onaj način. Generalno gledano – mlad Mesec vam daje temelj za promene. Na vama je da ih pokrenete. Slobodni – nedoumice. Od prošlosti zazirete iako vas privlači, a za budućnost još niste spremni.

Zdravlje
Energetski ste dosta slabi ovih dana. Od vikenda će situacija biti nešto bolja.

Ova sedmica je energetski iscrpljujuća za vas i potrebna vam je hrana koja će vas „dizati“. Pojačajte svoju ishranu mesom, ribom, jajima, orašastim plodovima, džigericom, spanaćem, cveklom, paradajzom. Slatkiši umereno, ali bi vam odgovarala crna čokolada sa lešnicima ili bademima.

Posao
Ići će, pa neće ići. Saplitaćete se na rečima, u dogovorima, u izjavama, saplitaćete se na sitnicama i na greškama. Crpeće vas ova nedelja, i mentalno i fizički. Vi biste da krenete dalje, da uradite ono što ste isplanirali ili zacrtali sebi kao cilj, ali vas situacija vraća nazad. Ne vraća vas bez razloga – morate prvo raščistiti prošle propuste i greške da biste mogli nastaviti dalje. No, u svemu ovome uspevaćete da se dokažete i istaknete, da izgurate sebe u prvi plan. Novac će dolaziti i odlaziti, sačuvati ga nećete.

Ljubav
Postoji tendencija da kažete i uradite sve ono što do sada niste. Sve ono što ste zarad „mira u odnosu“ prećutkivali i potiskivali. I ovo može biti vrlo oslobađajuće iskustvo za vas. E sad – ukoliko je vaše partnerstvo iole stabilno – ovo vaše „otvaranje“ i nov način funkcionisanja – samo će raščistiti vazduh i doneti talas nove energije. Ukoliko vaše emotivne relacije nisu kako treba – ovo će biti korak koji vas vodi bliže tački iza koje nema povratka. Slobodni Lavovi – za sada – prošlost, stari poznanici. Na zapadu ništa novo. Na nešto što bi donelo talas svežine i inspiracije – moraćete još malo da sačekate.

Zdravlje
Nervoza i stres su prisutni, potrebno vam je opuštanje, kretanje i blaga fizička aktivnost.

Nemojte da dozvolite da nervoza ili manjak slobodnog vremena utiču na način na koji se hranite. Pronađite vremena za sebe, ali i za kvalitetan obrok koji u ovoj sedmici mora sadržati više mesa, ali i biljnih vlakana. Takođe – šolja čaja u večernjim satima uticaće pozitivno na vaše raspoloženje.

Posao
Oko bilo čega što vam je istinski bitno a vezano je za posao – moraćete duplo više da se potrudite nego inače. Reči će vas čas slušati čas ne, dogovori će u jednom trenutku ići bezveze pa se pokrenuti i popraviti, papirološka pitanja će vam zadavati glavobolju – a na sve to – taj materijalno finansijski deo baš i neće funkcionisati kako treba. Kašnjenja uplata ili umanjenje greškom. Podsetite one koji vam duguju na sebe. I pored svega ovoga, na kraju ćete doći do rešenja i zadovoljavajuće situacije.

Ljubav
Vašem odnosu sada najviše pogoduju neke lagane teme, neopterećujuće. Od bitnih pitanja bi bilo dobro da se sklanjate – vi ste suviše nervozni, a partner je u nestabilnom raspoloženju i može se povući u sebe. Zato čavrljajte, šetajte, izlazite zajedno, družite se – sada vam više odgovara neka prijateljska atmosfera nego bilo šta drugo. Venera ulazi u vaše polje doma i stabilnosti, ali ćete njene benefite osetiti tek od vikenda pa na dalje. Slobodne Device – vi ste u retro fazonu, pa em ćete biti skloni okretanju u prošlost, em vam ta prošlost u bilo kom obliku može kuckati na vrata. Za novitete – eventualno poslovni segment.

Zdravlje
Nešto slabiji imunitet. Nervoza i stres mogu negativno uticati na stanje vašeg organizma.

Mlad Mesec u vašem znaku tokom ove nedelje donosi vam idealan period za započinjanje dijete ili zdravijeg i izbalansiranijeg režima ishrane. Više svežeg voća i povrća, ribe, a tokom dana popijte makar par šoljica toplog čaja.

Posao
Mlad Mesec je u vašem znaku sredinom sedmice. Otvara vam jednu novu životnu fazu i nove početke – ali jednim delom sve to mora biti na starim osnovama. Tako da je moguće da ćete početi da razrađujete neke stare ideje,da obnavljate stare saradnje ili dogovore sa poslovnim partnerima. Element „staro, prošlost“ uklapaćete u novo – i to ni malo loše neće ispasti. Konkretnije rezultate očekujte od ulaska u narednu nedelju. U ovoj će biti nešto više nervoze, ali i puno aktivnosti i događanja. Novac – korektno.

Ljubav
Lično vi ćete od četvrtka početi da se osećate mnogo bolje – od tada ulazite u duži period koji vam daje svaku šansu da budete opušteni, zadovoljni i sa više entuzijazma. Neka prošlost, prikazana retrogradnim Merkurom u vašem znaku – ne da vam mira. Možda su to neke situacije koje vam se sada vraćaju i podsećaju vas na sebe, možda vi ne možete da pustite nešto što realno gledano, smeta odnosu sa voljenom osobom, a možda su to i pitanja koja partner i vi niste rešili. Šta god da je – to će vam kvariti dane i činiti vas nervoznim. Slobodne Vage–korak napred, korak nazad. Od sledeće nedelje se pokrećete.

Zdravlje
Sve po malo – malo alergije, malo grlo, malo bubrezi, malo kičma.

Ukoliko primećujete da nakon konzumiranja nekih namirnica imate problem sa varenjem – onda znajte da ne radite nešto kako treba. Izbegavajte prženo, pohovano, premasnu i prezačinjenu hranu. Više povrća, više biljnih vlakana i umerenost sa mlečnim proizvodima.

Posao
Ta Venera će krenuti da radi za vaše polje finansija i materijalne stabilnosti – ali ćete njen pravi uticaj i benefite početi da osećate zaista od naredne nedelje. Za sada, strpite se malo i kalkulišite sa prilivima kojih čas ima čas nema. Generalno gledano – sa nadređenima ovih dana budite fini jer su neke situacije na ivici sukoba. I jedni i drugi balansirate i uzdržavate se, ali dokle ćete tako – pitanje je. Poslovno ćete funkcionisati, ali ćete bukvalno morati da terate sebe da se pokrenete. Bićete zadovoljni rezultatima.

Ljubav
Veneru ćemo da ćušnemo iz našeg znaka u četvrtak (ionako je samo gomilu drame donela) i da je prebacimo u polje finansija – tamo će već „raditi“ kako treba i u našu korist, a ne na naše nerviranje. No, da li to znači da će se škorpionski mozgovi i emotivne relacije umiriti i stabilizovati? Pa, i da i ne. Sve može da se odvija kako treba između partnera i vas, ali vi ćete i dalje da kopate po sopstvenom mozgu, da analizirate i da tražite razloge za nerviranje. Ako vi brljekate iza leđa partneru – pričuvajte se da ne budete „savatani“. Slobodni – za sada – tajne, prošlost, strahovi, osobe koje su zauzete. Pff...loš izbor.

Zdravlje
Problemi sa spavanjem. Potrebna vam je fizička aktivnost.

Puno čajeva, puno tečnosti, puno vitamina – sve ovo vam je neophodno da bi vaš organizam, ali i imunitet funkcionisali kako treba. Ukoliko imate problema sa krvnom slikom – pojačajte namirnice bogate gvožđem. Slatkiše i grickalice izbacite sa svog menija.

Posao
I dalje ćete imati i problem sa organizacijom i sa komunikacijom i sa manjkom vremena i sa greškama i sa nefokusiranošću. Imaćete problem i sa nekim informacijama i papirima – nećete znati da li da se obradujete što se pokrenulo ili da se nervirate zato što morate da se oko toga angažujete sve u šesnaest. Biće vam sve teže i teže da konstantno ulažete mentalnu i fizičku energiju u tolikoj meri.Ali.Hajde nemojte sada da mi odustajete kada ste na korak od postizanja ciljeva.Tu su,zaista na korak od vas.

Ljubav
Ho ho ho! Mlad Mesec u polju koje vas miluje svojim uticajem a vezuje se za budućnost, povoljnosti i šanse – a vladarka tog polja – planeta Venera seli se u vaš znak u četvrtak. I ne samo što se seli, nego će od vikenda krenuti u seriju lepih, baš onako lepiiiiiiiih aspekata. Prevod molim? Šta će vam prevod, biće vam bolje nego do sada. Emotivne relacije će malo bagovati još neko vreme, a onda će sve doći na svoje mesto. Slobodni – eeeee i vi čekate tu Veneru ko` ozebli sunce.....Vrlo brzo će prošlost doći na svoje mesto (ako treba da bude tu, biće a ako ne treba, neće) a pojaviće se i nove emotivne prilike. Dobre.

Zdravlje
Još uvek ste nešto polovični, umorni i isceđeni. Uskoro će to krenuti na bolje.

Baš u ovom periodu potrebno vam je što više vitamina, potrebno vam je što više raznovrsnosti u ishrani. Obroci bi trebali da budu lagani i da u sebi sadrže veći procenat povrća i žitarica a manji mesa, mesnih proizvoda.

Posao
U ovoj nedelji mlad Mesec se smestio u vaše polje karijere. A gde imamo mlad Mesec – tu imamo nove početke i nove poslovne faze. No, izgleda da ovaj početak može kod vas biti prilično buran, iznenadan i doneti vam pregršt situacija koje od vas zahtevaju brzo razmišljanje i još brže delanje. Do vas dolaze informacije koje ste možda priželjkivali ali kojima se niste nadali u ovom trenutku. Nekima od vas stoji znatnije poboljšanje uslova na poslu ili dobijanje unapređenja. Finansijski – trenutno ste stabilni.

Ljubav
Pokušajte da „uglavite“ vreme sa voljenom osobom u svoj prenatrpani raspored. Poslovne obaveze su sada zaista u fokusu, ali ne bi trebalo zanemariti ni na poslednje mesto staviti ni partnera. Ima prostora i za jedno i za drugo – stoji da ćete vi (kao i uvek) podneti najveći deo tereta, ali bolje i to nego neke rasprave, loša energija ili nervoza. Slobodni Jarčevi – ima malih i malo većih „signala“ iz prošlosti (a taj trend će se i na dalje nastaviti) – vaše je da li ćete i na koji način odgovoriti na njih. Što se noviteta tiče – i za njih se vrlo brzo otvara prostor – moguće je da do nekih kontakata dođe već tokom ove nedelje.

Zdravlje
Mogućnost povreda, respiratornih infekcija i problema sa kičmom, kostima.

Ukoliko vam stomak češće tokom ove nedelje krči, krklja, buni se – sve vam je jasno – potrebno je da menjate navike po pitanju ishrane. Više jedite „kašikom“, više pijte sokova, čajeva, šejkova. Mlečne proizvode znatno umanjite, osim kiselog mleka i tvrdih sireva.

Posao
Mlad Mesec u znaku Vage daje vam podršku za sve vaše planove i namere a njegov dispozitor Venera od četvrtka pa na dalje u vašem polju budućnosti – radi za vas sve u šesnaest. Naučili ste neke teške lekcije i prošli kroz period koji je bio izuzetno zahtevan po vas. Sada je vreme da se sav taj trud isplati – manjim delom od ove, a mnogo većim od naredne nedelje. U ovoj sedmici konkretno – drugi vam donose negativnu i zahtevnu energiju, ali vi to uspevate da ispeglate i sa tim se izborite. Novac – dobro.

Ljubav
Saturn u vašem znaku sada maltene pa stoji – i od sledećeg ponedeljka nasabajle kreće direktnim hodom. Vodolije su zvanično pred sam kraj ciklusa koji ih je terao da se suoče same sa sobom. Od četvrtka i Venera prelazi u vaše polje budućnosti šansi, povoljnosti – ali ćete njen pravi uticaj krenuti da osećate od vikenda. A partner? Partner u ovom trenutku ima problem i vi ste mu potrebni. Pružite mu podršku i razumevanje, koliko god povremeno naporan i zahtevan bio. Slobodne Vodolije – ako još jednom kažem – prošlost – smoriću vas totalno. Ali trenutno je tako kako jeste. Polako, samo polako.

Zdravlje
Oscilacije i u mentalnom i u fizičkom stanju. No, bez veće problematike.

Bilo bi fino da na vašem meniju bude češće kuvana hrana – supe, variva, čorbe. Kombinujte junetinu ili piletinu, a možete i ribu sa različitim vrstama povrća. Mesne prerađevine izbegavajte, kao i slatkiše. Prijaće vam mlečni proizvodi, naročito sirevi, kiselo mleko, kefir.

Posao
U ovoj nedelji – u jednom momentu sve funkcioniše kako treba, već u drugom – raspad sistema. Sve baguje – od informacija, papiroloških pitanja, tehnike, dogovora, komunikacije sa saradnicima. Čas vas preko posla zaliva pozitiva i opušteno raspoloženje, čas ne znate gde ćete pre i na koju stranu. Uspevaćete vi da plivate u svemu ovome i da čak izvučete pozitivne rezultate i na kraju budete zadovoljni postignutim. Samo ćete se umoriti u procesu. Uskoro vam idu pozitivnije i lakše stvari.

Ljubav
Još jedan talas problema, nesporazuma, pogrešno protumačenih reči i postupaka – može biti aktuelan tokom ove nedelje u odnosu sa partnerom. Odnosi koji su suštinski stabilni i Ribe koje umeju realno da sagledaju situacije – proći će kroz ovaj period lako, jer – dogovor kuću gradi. I sve se može razjasniti, o svemu porazgovarati bez drame. Odnosi koji nisu stabilni i Ribe koje uporno žele da gledaju sve kroz roze naočare i idealistički – mogu imati problem. Slobodne Ribe – ne mogu da kažem da nećete imati prilike, jer hoćete – i stare i nove. Nisu problem prilike, problem je da li ste vi sada spremni za njih.

Zdravlje
Mogućnost respiratornih infekcija i povreda.

Autor horoskopa: venerasapapilotnom.com
Astrolog: Olga Savić

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava