Nedeljni horoskop: 23 - 29. avugst 2021.

Pročitano: 306 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 23. do 29. avgusta 2021. godine!

U ovoj nedelji budite oprezniji kada su u pitanju meso i mlečni proizvodi – dobro proveravajte rok namirnica. Neka na vašem stolu češće bude povrće, naročito zelena salata, cvekla, spanać, krastavac. Od voća – belo grožđe.

Posao
Ovaj segment vam odnosi gro snage i energije, od vas se očekuje da budete stopedeset posto posvećeni onome što radite. Dobro i brzo razmišljate, ali se povremeno možete pogubiti u moru onoga što ste zadali sebi ili što su vam nametnuli drugi. Posebnu pažnju obratite na sva papirološka pitanja i dokumentaciju, kao i na komunikaciju sa najbliskijim saradnicima – jer, ovde može biti grešaka, propusta i pogrešno protumačenih informacija. Mogućnost obnove važne poslovne saradnje ili pak unapređenja.

Novac
Dosta korektna situacija u ovom sektoru. Što bi se reklo – taman.

Ljubav
Kao i u prošloj sedmici – i sada se od vas očekuje da najviše pažnje posvetite poslovnom segmentu ili obavezama koje se vrte oko porodice, svakodnevice, kuće, onoga što vam je „natovareno“ za vrat. Dosta ste rasplinuti u svemu ovome, pa malo snage i energije ostaje za partnera. Voljeno biće će u ovoj nedelji uglavnom biti podrška i pomagač – gledajte da svojom pritajenom nervozom to ne ugrozite. Slobodni Ovnovi – kontakti u izlascima, na društvenim mrežama – mogu biti izvor inspiracije za vas. Ne budite iznenađeni ni ukoliko se bivši poznanik ili neko sa kim ste bili u odnosu ranije – sada „povampiri“.

Zdravlje
Menjajte nešto u svojoj ishrani i navikama. Sitni problemi. Nervoza.

Nedelja u kojoj ćete baš lepo uskladiti potrebe svog organizma i lako održavati neki umeren način ishrane. Generalno gledano, više vam odgovaraju namirnice biljnog porekla, kao i med, mlečni proizvodi i što više voća.

Posao
Period je fenomenalan za opušteno i kvalitetno funkcionisanje u poslovnom segmentu. Moguće je da je sada ili obim posla smanjen ili da sve ide nekako jednostavnije nego inače – neki od vas ovo vreme mogu iskoristiti i za odlazak na godišnji odmor. Nešto više pažnje bi trebalo obratiti na dokumentaciju i papirološka pitanja, ali čak i ako dođe do problema u ovom sektoru – oni su brzo rešivi. Pojedini Bikovi sada mogu dobiti priznanje za svoj rad ili neku formu unapređenja. Obnova starih kontakata i saradnji.

Novac
I u ovoj nedelji će troškovi biti pojačani. Ne razbacujte se novcem. Mogućnost gubitka ili krađe.

Ljubav
Vi ste dobri u ovoj sedmici, pronašli ste unutrašnju ravnotežu i sklad. Partnerska planeta u vašem polju ljubavi i uživanja samo vam daje vetar u leđa tokom ovog perioda. Ove dane koji su pred vama trebalo bi iskoristiti za uživanje, za neku finu komunikaciju, za male ali slatke momente koji prijaju i drugoj strani i vama. Oblaka na vašem ljubavnom nebu trenutno nema.....osim ako ste toliko sposobni da ih stvorite. Slobodni Bikovi – i ono što je bilo ali i ono što je potpuno novo – sada je otvoreno prema vama. Itekako je moguće da u ovom momentu više osoba postoji koje vam privlače pažnju. Birajte, ali mudro.

Zdravlje
Stabilnija situacija u zdravstvenom segmentu. Ukoliko bude problema (hormoni, kičma) – lako su rešivi.

Vaši obroci bi tokom ove nedelje trebali da budu izbalansirani i da u njima budu zastupljene sve grupe namirnica. Prijaće vam posnije meso, a od povrća – zeleno lisnato, šargarepa, boranija, kupus. Uzimajte jogurt i kiselo mleko, koštunjave plodove, a od voća – najpre breskve, šljive, kruške.

Posao
U ovom sektoru može biti nekih zbunjujućih situacija tokom ove sedmice. Moguće je da će obim obaveza biti preveliki, da ćete se teško fokusirati na prioritete i da će biti problem oko organizacije. Naravno, automatski to otvara prostor za greške svake vrste, pa pokušajte da budete obazriviji. Ono što vam trenutno fali jeste strpljenje i sposobnost da se uklopite i sa saradnicima ali i sa obavezama – pa bi bilo dobro da ne žurite i da razmislite pre reakcija koje bi mogle doneti nemir u poslovno okruženje.

Novac
U prvim danima nedelje budite obazriviji sa novcem – mogući su gubici i pojačani troškovi.

Ljubav
Ako nastavite vi lično da funkcionišete na isti način kao i do sada u partnerskim odnosima – samo ćete nervirati i partnera i sebe. Ok, stoji da ste opterećeni mnogobrojnim situacijama i da vam su vam mozak i misli rasuti na sto strana, ali pokušajte da u sebi pronađete volju za kompromisom i balansom, jer možete. Da, mnogo toga traži vašu pažnju i energiju ovih dana, ali jedan deo pozitivne energije treba biti usmeren i ka voljenoj osobi da bi sve funkcionisalo kako treba. Slobodni Blizanci – neko pokušava da skrene vašu pažnju na sebe. To može biti i prošlost i nešto novo. Kako ćete odgovoriti – na vama je.

Zdravlje
Sitnije zdravstvene tegobe.

Mesec, vladar vašeg znaka - ove je sedmice u opadanju, pa će vaš apetit biti slabiji, što će naročito pogodovati onim Rakovima koji žele da smanje unos slatkiša. Ove sedmice – što više povrća, naročito zelenog lisnatog, konzumirajte mladi sir, jogurt, a od voća – kruške i jabuke.

Posao
U ovu nedelju ulazite u nekoj formi neizvesnosti, zabrinutosti. Moguće je da će cela prva polovina nedelja proći u ovakvom osećaju – ali generalno gledano – vi pravih razloga za brigu nemate. Sve je prolazno i rešivo. Nastavlja se period kada vrlo aktivno i borbeno nastupate u poslovnom okruženju – neka ta borbenost ne bude obojena nervozom već neka vas „gura“ ka osvajanju novih tržišta i ka novim dogovorima, klijentima. Povoljan period za one koji se bave privatnim poslom.

Novac
Sitniji, ali učestali prilivi novca.

Ljubav
Potrebni su vam razgovori i dogovori sa sobom (ne delom stana već unutrašnjim bićem) – jer u razgovorima koje vodite sa partnerom nešto fali. Koliko god da vaša komunikacija može biti živa, osećaj da vam nešto promiče, nedostaje ili da se izbegavaju određene teme – može biti prilično jak. Ne žurite ni sa kakvim zaključcima, ali slušajte sebe i šta vam vaša intuicija poručuje. Generalno gledano – mirna nedelja je pred vama. Slobodni Rakovi – gledaju vas i gledate ih. Samo ne znam da li se gledate u isto vreme i da li razumete signale koje šaljete jedni drugima. Simpatije postoje, samo ih treba pokrenuti.

Zdravlje
Vodite računa da se ne povredite i budite oprezniji u saobraćaju.

Potrebno vam je manje masno meso – uglavnom sve vrste živine, ali sa naglaskom na belo meso. Više će vašem organizmu prijati namirnice biljnog porekla. Od povrća – krastavac, kupus, zelena salata. Uzimajte češće bobičasto voće i orašaste plodove.

Posao
Sad je vreme da se mnogo ozbiljnije nego do sada gleda na ono od čega se živi. Neko je prethodni period iskoristio za odmor, neko da unapredi sebe i postavi svoje funkcionisanje na drugačije osnove – i kod jednih i kod drugih važi isto – trenuci za akciju kreću. U ovoj su nedelji moguće lepe nove saradnje, ali i obnove kontakta sa ljudima sa kojima ste pre radili i bili zadovoljni saradnjom. Važno je da se pokrenete jer sada imate i mogućnosti i sposobnosti da napravite jedan značajan iskorak po pitanju posla.

Novac
I dalje postoji potreba da više pažnje obratite na troškove i odlive novca.

Ljubav
Dosta komplikovan i sa velikim oscilacijama period je iza vas. Bilo je tu divnih dešavanja ali i velikih kočnica i blokada – nadam se da ste iz svega ovoga izašli pametniji i stabilniji, više povezani sa osobom koju volite. Saturn će i na dalje još prilično dugo testirati vaša partnerstva i vas, ali sada više možete pažnje da posvetite nekim drugim situacijama, najpre poslovnom segmentu. Slobodni Lavovi – Venera u polju komunikacije i susreta obećava lepe kontakte koji vam donose zadovoljstvo. Njen aspekt sa retrogradnim Saturnom može vratiti neke ljude u vaš život, ali i pokrenuti nove karmičke priče.

Zdravlje
Vreme za menjanje navika. Stomak je osetljiviji nego inače.

Izbegavajte da jedete kada ste nervozni ili nemirni, a to će se dešavati u nekim momentima tokom ove nedelje. U tim slučajevima bolje uzmite šolju čaja, malo se smirite i iskulirajte, pa tek onda prionite na pripremu obroka.

Posao
Jako dobar period za vas. Da se razumemo – to ne znači sad da će pare krenuti da padaju same od sebe sa neba na vas, ne. Ali znači da ste svojim aktivnostima u prethodnom periodu i svojom borbom sa kojom nastavljate i dalje – itekako otvorili mnoga vrata koja su delovala čvrsto zatvorena. Može u prvom delu nedelje biti nekih zbunjujućih situacija ili ćete se pak vi lomiti oko neke odluke – ali obzirom na to koliko je sada sve na vašoj strani – zbunjenost će brzo zameniti fokus i jasnoća, a odluke će biti prave.

Novac
Vrlo dobra situacija u ovom sektoru.

Ljubav
Sunce je ušlo u vaš znak, što vam uz prisustvo Marsa i Merkura – daje odličnu energiju. Tu energiju iskoristite da pokrenete ono što vam je važno u partnerstvima – pravim rečima, pravim znacima pažnje i pravim pokazateljima. Zbog drugih aspekata koji su trenutno prisutni može u ovoj nedelji biti nekih manjih oscilacija – pa ćete ići od jakog zanosa do isto tako jake sumnje. Prolazno je. Slobodne Device – iako ovaj period daje odlične šanse da se suprotni pol pokrene prema vama, sam ulazak u odnos ne bi trebalo požurivati. Jer, možda nije sve tako kako izgleda – zato dajte vremenu šansu da proverite.

Zdravlje
Uglavnom sitnije zdravstvene tegobe koje mogu ići od stresa ili neadekvatne ishrane.

Na dobrom ste putu da steknete zdrave navike, i u ovoj nedelji ćete uspevati da odlično vodite računa o tome šta i koliko jedete. Preporučuje vam se riba, bilo morska ili rečna, kao i integralni pirinač, krastavci i kupus. Od voća će vam jako prijati jabuke, kruške i smokve.

Posao
I pored stabilnog perioda u kojem ste čak i kada je poslovni segment u pitanju, ipak kod vas stoji dosta nedoumica, dosta nerešenih pitanja, dosta strahova i zabrinutosti – najpre zbog odnosa sa saradnicima, a onda i zbog konkurencije. Planove koje ste sebi zacrtali nastavite da realizujete i dalje, nemojte odustajati – jer brzo će sve ono što radite sada dati svoje rezultate kojima ćete biti izuzetno zadovoljni. Ne obraćajte pažnju na zbunjujuće informacije i ne reagujte na njih. Vreme i strpljenje su vaši saveznici.

Novac
Novac ćete privlačiti, ali još morate naučiti kako i da ga zadržite.

Ljubav
Saturn podržava Veneru u vašem znaku – pa šta ćete bolje? Dobijate sklad, lepotu, šarmantnost, dobijate odlične šanse da svoje emotivne priče stabilizujete i sredite. Dobro, priznajem da dobijate i šanse da pokrenete tajnu priču, a vi sad vidite hoćete li ili nećete. U svakom slučaju, period vam je odličan za partnerstva – ukoliko uspete da ga uprskate – e, onda ste stvarno majstor. Slobodne Vage – sem tih tajnih veza koje su i kod vas aktuelne, još su aktuelni i počeci karmičkih ljubavnih dešavanja, a najaktuelnija je trenutno prošlost. Možete šta hoćete i gde hoćete – vidite šta će da vam dođe.

Zdravlje
Kad vas čovek pogleda rekao bi da pucate od zdravlja. Ipak, dosta je stresa tu kod vas.

Uzimajte namirnice bogate proteinima – živinsko meso, ribu, jaja, orašaste plodove. Izbegavajte pripremu jela na masti ili ulju. Maslinovo ulje koristite, ali samo u salatama koje se mogu sastojati od crnog luka, praziluka, krastavaca, paradajza. Od voća – smokve, breskve, kruške.

Posao
E taj posao i planovi jesu ono na šta Škorpije moraju da se fokusiraju. Možda ste primetili a možda i niste da vas život gurka na stranu na kojoj je potrebno da budete – zatvara vam vrata koja nisu za vas a otvara ona koja imaju smisla za vašu budućnost . I prihvatite to. Protiv Saturna ne možete pa da ste još toliki, zato shvatite da promene koje vam on donosi jesu prave za vas i za vaš napredak. U ovoj nedelji možete biti zbunjeni mnogobrojnim situacijama vezanim za posao. Ne žurite i ne reagujte –sve je kako treba.

Novac
Jurili ili ne jurili zaradu – pare svakako dolaze do vas.

Ljubav
Drage Škorpije, vama su na prvom mestu posao, planovi, budućnost i prijatelji. Partner je tu, ali prilično nevidljiv bar vama – koji ste trenutno okupirani drugim prioritetima. Ali bitno je da je tu. Voljeno biće sada ne može da izbije na prvo mesto, a možda se i ne trudi – okupirano je svojim potrebama. U svakom slučaju, ako želite ljubav, sad možete da je dobijate povremeno i ne tako često. Tako vam je kako vam je. Slobodne Škorpije – ljubav vam je iza leđa. Gleda vas, ali je vi ne vidite. Svidela vam se trenutna situacija ili ne svidela–isto vam je. Imate prečih stvari na koje morate da se fokusirate. A ljubav će doći, kad treba.

Zdravlje
Kad biste povremeno isključili mozak, lakše bi vam bilo. Makar bi vam stomak bio mirniji.

Smanjite namirnice životinjskog porekla, naročito industrijske mesne prerađevine. Od mlečnih proizvoda možete uzimati kefir, kiselo mleko i jogurt sa smanjenim procentom masti. Prijaće vam bundeve, celer, keleraba, kao i šljive, smokve i grožđe.

Posao
Period vrlo intenzivnih dešavanja i velikog broja obaveza i angažovanja će se nastaviti i dalje. No, vi ćete ipak nešto bolje uhvatiti korak i lakše ćete izlaziti na kraj sa mnogobrojnim situacijama koje zahtevaju vaše vreme i pažnju. Čak će početi da se pojavljuju i neke povoljnosti – da li kroz dogovore i saradnje ili kroz mogućnost napredovanja, možda finansijske beneficije. Šta god da je – dobro došlo. Možete povremeno u ovoj nedelji imati problem u sporazumevanju sa saradnicima. Ne brzajte.

Novac
I pored većih troškova za kuću i ukućane – dosta korektno.

Ljubav
Partner i vi ne funkcionišete na istim talasnim dužinama u ovom periodu. Možda su vam ciljevi isti, ali su načini dolaženja do njih drugačiji pa možete baš onako fino nervirati jedno drugo. Vi ste u fazonu tvrdoglavosti a drago vam biće u fazonu sitničarenja – pa je to izvrsna kombinacija da komunikacija bude kao da se igrate gluvih telefona. Ono što je dobro jeste zabava, i kod vas i kod voljene osobe – pa topao savet – ne rešavajte ništa, nego idite i uživajte. Zajedno naravno. Slobodni Strelčevi – kucka prošlost, kucka na vrata. Ali, može kuckati i nešto novo – najpre preko izlazaka i društvenih mreža, prijatelja.

Zdravlje
Na prvom mestu stres. A od stresa, znate i sami – ide mnogo toga.

Potrebna vam je hrana sa dosta proteina, da biste se osećali bolje. Uzimajte juneće i živinsko meso, ribu, a izbegavajte mesne prerađevine. Takođe – od povrća će vam prijati spanać, celer, pasulj, krastavci, paradajz. Od voća – smokve, šljive, breskve.

Posao
Nastavlja se period povoljnosti za vas u poslovnom sektoru. Da se razumemo – ništa vam neće doći samo od sebe, ali će doći na konto vašeg truda i rada iz prethodnog perioda. Zato će pojedini Jarčevi u ovoj nedelji dobiti ili velike pohvale (koje mogu ići u paketu sa povećanjem finansija) ili promenu radnog mesta na koju su čekali ili pak unapređenje. U svakom slučaju – od „glavešina“ ćete dobiti pokazatelje da je vaš rad vrednovan. Nastavite sa razvijanjem svojih planova, nemojte odustajati od njih.

Novac
Finansijske povoljnosti u ovoj nedelji.

Ljubav
Ako iole postoji volja za kompromisom, poštovanjem i dogovorom – ova nedelja neće biti ni malo loša u vašim emotivnim relacijama. Sa malo truda – srce vam može biti na mestu. Imate neke zaista lepe prilike da unapredite svoj odnos, da više uživate zajednički – nemojte dozvoliti da one samo prođu pored vas. Povremeni nesporazumi u komunikaciji se mogu lako prevazići. Pustite ljubav da bude na prvom mestu. Slobodni Jarčevi – aktivnosti suprotnog pola prema vama ima. Čak je moguće da je više osoba „u igri“ – uglavnom su to nove mogućnosti, ali postoji šansa da se i neko iz prošlosti u ovom periodu oglasi.

Zdravlje
Potrebno vam je više uživanja i opuštanja da biste bili dobro.

Integralni pirinač u kombinaciji sa belim pilećim Ili ćurećim mesom, a na sve to – ogromna činija salate sačinjene od crnog luka, kukuruza, paprike i paradajza – kompletan je obrok koji će u potpunosti zadovoljiti potrebe vašeg organizma. Zasladite se voćnom salatom posutom bademima.

Posao
Vi ste dobro poslovno . I situacije idu kako treba. Ok, priznajem da idu mnogo sporije od onoga što biste vi želeli – ali Saturn vam je u znaku – ništa vam neće doneti na brzinu i bez velikog truda, oko svega ćete morati da se pomučite i sačekate. Ali, dočekaćete. Sve što je vezano za inostranstvo, za državne i javne institucije, za vaše planove, ali i sve ono što je vezano za duhovnost i nova učenja – počinje da vam donosi benefite. Nastavite kao i do sada, na pravom ste putu i grešaka kod vas više nema.

Novac
Šareniš. Novac će dolaziti, a vi ćete ga trošiti. Možda i izgubiti ili će vas pokrasti.

Ljubav
Tenzija popušta, različitosti u razmišljanju i komunikaciji više neće toliko često i toliko snažno izbijati u prvi plan između partnera i vas. Stvari polako počinju da se pomeraju na bolje, ka sigurnosti. Neki će parovi zaista pokušavati da na svom odnosu rade i unapređuju ga, pronađu kompromis i razlog za lepotu i radost. Slobodne Vodolije – samo stare priče (u velikoj meri) i eventualno karmički odnosi (u mnogo manjoj meri)– sada mogu igrati ulogu kod vas. Sve ono što ne spada u ove dve kategorije – za vas je nevidljivo. Kontakta može biti, a šta će on doneti – to nam ostaje da vidimo.

Zdravlje
Problemi sa stomakom i spavanjem u prvom delu nedelje.

U ovoj sedmici vam se preporučuju sirevi, jogurt, kiselo mleko i kefir – možete ih uzimati u slanoj varijanti u kombinaciji sa mesnim proizvodima i povrćem, ali i u slatkoj – kombinujući ih sa voćem i ovsenim i ražanim pahuljicama.

Posao
Na svu sreću pa u poslu možete da isključite emocije. Dobro, ne baš u potpunosti – ali devedeset posto – da. E zato ćete u ovoj nedelji shvatiti koliko su dobre poslovne prilike pred vama, shvatićete način na koji je potrebno funkcionisati i umećete da ga primenite. Prosto rečeno – od ove nedelje može sve mnogo značajnije početi da se otvara pred vama. Videćete šanse i biti spremni da ih uzmete. Biće po koji sitan nesporazum sa saradnicima, ali daleko je to bolje od perioda koji je iza vas i koji vas je očeličio.

Novac
Više novčanih priliva u ovoj sedmici.

Ljubav
Sve što se vezuje za ljubav i partnerske odnose sada može samo na realan i praktičan način da funkcioniše. A realnost i praktičnost kod vas – misaona imenica. Suviše je to suvoparno, zastaje vam u grlu i teško vam pada na stomak. Vama treba zanos, emocija, iluzija, romantika, čežnja – sve u paketu. Pa, eventualno biste nešto od toga mogli da dobijete u ovoj sedmici – zalogajčić ili dva. Sve ostalo je devičanski čisto, precizno, jasno i za vaš ukus – hladno, bezukusno i mentalno emotivno povređujuće. Slobodne Ribe – tražiće vas mnogi. Koliko će vam prijati – ne znam. To vi vidite. Savet – bez žurbe!

Zdravlje
I dalje su vrlo aktuelni problemi sa spavanjem i nervoza.

Autor horoskopa: venerasapapilotnom.com
Astrolog: Olga Savić

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava