Nedeljni horoskop: 21. - 27. septembar 2020.

Pročitano: 359 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 21. do 27. septembra 2020. godine!

Definitivno bi bilo potrebno da odradite detoksikaciju organizma. U ovoj nedelji ste skloni da vodite nezdrav život, što po pitanju ishrane, što po pitanju drugih loših navika. Probajte da konzumirate više čajeva, naročito od koprive, ili od korena maslačka.

Posao
Naučite da prećutite u ovoj sedmici. Da onda kada vas najviše „svrbi jezik“ da kažete, onako otresito i snažno, kao što umete – ne dozvolite sebi da progovorite. Čudna je ovo nedelja, da znate i može doneti sukobe i sa saradnicima i sa nadređenima. Sa ovima prvima – budite prilagodljivi, jer to možete. Sa šefovima......pa tu ne znam šta bih vam rekla, za vas sada važi ono – il se skloni, ili se pokloni. Pobediti ne možete. Merite reči, proveravajte papire. Papirologija će vam svakako zadavati glavobolju.

Novac
Hoće vas novac u ovoj sedmici. To što vi hoćete da ga potrošite dibidus, to je druga stvar....

Ljubav
Batalite ozbiljne teme i dileme sa voljenom osobom, jer rešenja teško da će biti. Partner će s vremena na vreme biti sklon da vas „ubode“ i to onako na finjaka ali će izrečeno imati težinu i oštrinu na koju zaista nije potrebno da reagujete. U ovoj nedelji igrajte na kartu ljubavi, na kartu strasti – to je ono što radite više nego dobro i gde sigurno ne možete pogrešiti. Slobodni Ovnovi – itekako može biti ulaska u novu, prilično vatrenu ljubavnu priču koja će samo na prvi pogled delovati kao prolazna, kratkotrajna. Nikako nije prolazna, šta više – može vam doneti „zarobljavanje“ i obavezu, put ka zajednici ili braku.

Zdravlje
Niste baš bajni po pitanju energije i elana. Kulirajte više, odmarajte, šetajte....sve lagano.

Potrebna vam je hrana koja će ubrzati metabolizam i poboljšati vaše varenje, koje je tokom ove nedelje dosta problematično. Unosite više mleka i mlečnih proizvoda, zeleno povrće, variva, ali i suve šljive, smokve i razne žitarice.

Posao
Komplikovana pozicija Merkura, planete koja vlada komunikacijom u vašem polju poslovne svakodnevice može tokom ove sedmice doneti brzinu iz koje proizilaze greške, sporost u ostvarenju dogovora i završavanju obaveza, loše i naporne odnose sa onima sa kojima sarađujete. Takođe, očekujte probleme koji se vezuju za tehniku i papirologiju. Slaba organizovanost i manjak fokusiranosti. Najbolje ćete proći ukoliko u ovoj nedelji proveravate sebe i vrlo pažljivo slušate druge, pogotovo nadređene.

Novac
Više su naglašeni troškovi i odlivi novca nego prilivi.

Ljubav
Šarena sedmica je pred vama. Čas je sve super i na sedmom ste nebu, čas imate milion i jedno pitanje bez odgovora. Generalno gledano – partner vas svojim postupcima „diže“ i čini da se osećate dobro, ali vrlo brzo vas neki strahovi obuzmu i vaše kočnice se aktiviraju. Poslušajte savet – ne vrtite filmove, ne tražite ozbiljne razgovore (osim na bezazlene, svakodnevne teme), samo uživajte u momentima koji vam nose strast....a njih će biti. Slobodni Bikovi – lepa energija je pokrenuta i pred vama su dešavanja koja će vam donositi osmeh na lice. Nije vreme da se povlačite, vreme je da blistate i uživate.

Zdravlje
Mogućnost povreda, problemi sa spavanjem.

Veći deo sedmice je dosta zahtevan i mentalno i fizički po vas, pa poboljšajte dodatno stanje svog organizma i duha izbalansiranim i češćim obrocima. Preporučuje vam se konzumiranje belog pilećeg ili ćurećeg mesa, spanaća, šargarepe i zelene salate.

Posao
I dalje vas nosi talas pozitivne energije i volje da intenzivno učestvujete u poslovnom životu, naročito po pitanju potencijalnih dogovora. No, na žalost aspekti u ovoj nedelji su takvi da ni do čega ne možete stići lagano niti brzo. Šta više, može se dogoditi da vas druge osobe ili okolnosti zakoče po onim situacijama koje su vam bitne. Sporost u ostvarenju planova, problemi u dogovorima, teškoća po pitanju bitnih papiroloških pitanja. Ne odustajte, nešto od ovoga ipak možete ostvariti u svoju korist.

Novac
Finansijska problematika je posebno izražena. Nije vreme za pozajmice ili kredite.

Ljubav
Neka polovična nedelja što se tiče odnosa sa partnerom je pred vama. Vas dvoje se dosta teško usklađujete, energije vam se trenutno ne podudaraju. Vi možete smatrati da je partner previše težak, komplikovan, zahtevan i statičan dok druga strana može misliti o vama da ste povremeno potpuno neopravdano kritični, svadljivi i da brzo menjate raspoloženja. Takođe, može vam zameriti što previše vremena posvećujete sebi i svojim prijateljima. Slobodni Blizanci – raspoloženi ste za avanturu, za promene u svom ljubavnom životu. No, teško ostvarujete ciljeve po pitanju ozbiljne veze.

Zdravlje
Osetan pad energije i imuniteta. Lako su moguće prehlade. Takođe – skloni ste povredama.

Bilo bi dobro da svoju krvnu sliku popravite većim unosom ribe, piletine i ćuretine, crnog i belog luka, jaja, cvekle, spanaća, paradajza. Još uvek u marketima i na pijacama ima i bresaka i nektarina i bobičastog voća – zasladite se.

Posao
Dosta poslovno naporna sedmica je pred vama. Šta god da vam je na pameti – planovi, projekti, dogovori – to će sada biti jako teško pokrenuti, bez obzira na to koliku količinu truda ulažete. Ako nešto ne ide, imajte više strpljenja ili ostavite „za neki drugi put“ a okrenite se onome što se otvara i što je lakše realizovati. Neke situacije na mestu na kojem radite tinjaju, nezadovoljstvo jeste prisutno i moguće je da u ovoj nedelji atmosfera bude prilično teskobna, čak u nekim trenucima uzavrela.

Novac
Finansijski ne stojite toliko loše. Primetni su povećani troškovi za kuću i članove porodice.

Ljubav
Jedan korak napred, jedan unazad. Vi u ovoj sedmici funkcionišete iz krajnosti u krajnost. U jednom trenutku ste spremni da sve podredite partnerstvu, da menjate sebe i prilagođavate se....a u drugom vaši unutrašnji nemiri jako rade, što dovodi do teškoće i problema u komunikaciji. Nije vreme za ozbiljna pitanja i dogovore sa voljenom osobom jer ćete se jako teško uskladiti....Slobodni Rakovi – više se posvetite sebi – čak i ako postoji naklonost i simpatije prema nekome sada je jako teško da može doći do konkretnih dešavanja. Eventualno neka povremena komunikacija, ali i to dosta traljavo.

Zdravlje
Pojačana nervoza i stres, mogući problemi sa spavanjem. Meteoropatske reakcije.

Hleb i pecivo od integralnog brašna, žitarice od celog zrna, integralni pirinač, jabuke, orašasti plodovi, bobičasto voće. Sve ovo će pomoći vašem varenju, ali vam i doneti dovoljno energije. Izbegavajte slatkiše, a ako baš ne možete da izdržite – jedite crnu čokoladuLjubav Dogovori i komunikacija sa partnerom su u ovoj nedelji izuzetno problematični. Čak i ako oboje budete spremni na kompromis, nešto će se dešavati što će donositi teskobu, non stop ćete imati saplitanja i prepreke. Naravno, sve ovo može biti dodatno komplikovano ukoliko ste oboje u fazi da najpre gledate sebe i svoje prioritete – tek onda ne postoji teorijska šansa da do usklađivanja dođe. Šta više, neke neprijatne teme mogu biti iznete na dnevni red, a zajedno sa njima – i rasprava. Slobodni Lavovi – neka priča se polako gradi, korak po korak ide približavanje. Jeste teško i sporo, ali ide.

Posao
Još uvek ste u fazi kada lakše privlačite novac. Pametno ga koristite.

Novac
Bolovi u ekstremitetima, povrede. Budite oprezniji u saobraćaju.

Ljubav
Neke dobre poteze jeste povukli u protekloj nedelji, nije problem u tome. Problem je što očekujete realizaciju odmah, a to je sada maltene pa nemoguće za izvesti. U ovoj sedmici čak možete očekivati da se suočite sa preprekama na koje niste računali. Moguće su neprijatne informacije... Uložite više strpljenja i truda, jer to je jedino što sada možete uraditi. Ono što je važno jeste da laganim tempom gradite neku stabilniju poslovnu budućnost, ali će to biti više primetno tek u mesecima koji dolaze.

Zdravlje

Kao da u ovoj nedelji imate premalo vremena da sednete, da uživate u obrocima u krugu porodice. Mesto vas neće držati, pa će obroci « s nogu » postati maltene pa svakodnevna stvar kod vas. Izbegavajte koliko god možete brzu hranu, pekare, pojedite povremeno nešto i « na kašiku ».

Posao
Moguće je da ćete shvatiti da ste ćapili prevelik zalogaj i da neće biti baš tako lako izboriti se sa njim. U prevodu – koliko god da je nešto tokom protekle nedelje krenulo obećavajuće, sada dolazi do zastoja. Ima smisla taj zastoj jer neke stvari se moraju preispitati, neka papirologija dodatno proveriti, neke stavke dogovora ili ugovora staviti na dodatno razmatranje. Ovo je nedelja koja od vas očekuje posvećenost, baš u onim najkompleksnijim i najtežim, nervirajućim momentima. Idite polako.

Novac
Troškovi se gomilaju, dosta toga treba ispoštovati u ovoj nedelji.

Ljubav
Dosta komplikovani aspekti vašeg vladara Merkura tokom većeg dela ove sedmice govore u prilog tome da u odnosu sa voljenom osobom sada treba uneti mir, spokoj i prilagodljivost jer ćete jedino na taj način zaobići posledice drugačijeg delanja. A te posledice mogu biti rasprave, ćutanje i distanciranje od partnera, teške teme i pitanja koja sada ionako ne mogu biti rešena, samo će doneti nemir oboma. Slobodne Device – želje su jedno, realizacija je nešto potpuno drugo. Koliko god da su želje u ovom trenutku jake, malo je verovatno da ih možete dohvatiti i uvući u naručje.

Zdravlje
Mentalni i fizički zamor. Moguće su i povrede. Hronični problemi se jače aktiviraju.

Ukoliko ne budete vodili računa i bili odmereni po pitanju ishrane, u ovoj ćete se sedmici češće nego inače suočavati sa stomačnim problemima. Ne možete da odolite nekim namirnicama i to je skroz okej – ali probajte da budete umereniji.

Posao
Taman ćete završiti sa jednom obavezom i spremiti se da duboko udahnete i opustite se na momenat....a onda će se pojaviti sledeća, još kompleksnija i još zahtevnija. U ovoj se nedelji suočavate sa zahtevnim, opterećujućim i raspravama željnim osobama – volela bih da mogu da kažem da ćete biti hladni kao špricer i da nećete odreagovati, ali nešto nisam sigurna u to. Situacije vas gađaju baš u osetljive tačke i moguće je da ćete napraviti svađu ili pak kiks, da ćete u brzini pogrešiti.

Novac
Još dugo ćete biti u fazonu – pare došle, pare otišle.

Ljubav
Vage moraju da mere reči tokom ove sedmice. No, to što ćete odmeriti ne znači da će situacija u emotivnom partnerstvu biti savršena. Od druge strane idu „bockalice“ na koje vi itekako možete odreagovati. Za voljenu osobu i vas bi bilo najbolje da se ove nedelje samo volite, strasno – batalite ozbiljne teme i pitanja bitna za vašu vezu – sada se tu ne može pronaći rešenje, možete se samo isposvađati.....ili zaćutati. Slobodne Vage – energija, emocija i vatreni fluid rastu između vas i osobe koja vam je simpatična. Da li to znači da će se nešto konkretno dogoditi? Paa....mislim da je to još uvek teško.

Zdravlje
Moguće povrede, problemi sa ekstremitetima i sa kičmom. Manjak energije.

I ove će nedelje biti aktuelni povremeni problemi sa vrenjem. Izbegavajte testa, mesne prerađevine, pohovanu i prženu hranu. Konzumirajte mlečne proizvode, ovsenu kašu, orašaste plodove, banane, meso svedite na najmanju moguću meru.

Posao
Ogromna fizička i mentalna iscrpljenost je nešto što vas očekuje u ovoj sedmici. Ne pravite nikakve planove jer je malo verovatno da ćete moći da ih ispoštujete. Čak i kad budete zaista želeli to, nešto će se događati da vas sapliće, vraća korak unazad i zatrpava drugim situacijama i obavezama. Vidite – za stabilnost i za finansije ovo je odličan period za vas. No, problem je u tome što vas taj odličan period „jede“ energetski i donosi vam nervozu pa očas posla možete napraviti raspravu sa saradnicima.

Novac
Zaradićete i tu nema šta da se priča više. No, svesni ste da postoji i nastavak, a on je – odoše pareeee..

Ljubav
Napetost u vama raste. Ovih ste dana kao tempirana bomba - maksimalno se kontrolišete, ali nešto što želite da kažete ili uradite kada su vaša partnerstva u pitanju – čuči u vama i izaći će, pre ili kasnije. Možda već u ovoj sedmici, a možda ćete uspeti da sačekate još malo. Površinski i kroz strast gledano – odnos sa voljenom osobom sija i gori, dajete podršku jedno drugom. Šta je to unutar vas i šta ćete to partneru istresti u lice – to ćemo tek videti. Slobodne Škorpije – talasi straha i talasi strasti se prepliću u vama. Čas biste napravili korak prema nekom, čas se povlačite i ćutite. Nedoumicama gledate u oči.

Zdravlje
Loše spavanje, nervoza, problemi sa kičmom i ekstremitetima, prehlade, glavobolje, sinusi, meteoropatske reakcije, urinarno – genitalni trakt.....hoćete još? Vi ste u periodu kada na žalost, uvek može još po pitanju zdravstvenih problema. Zato, pamet u glavu – čuvajte se, štedite sebe.

Potrebna vam je umerenost kada je ishrana u pitanju. Umesto da to praktikujete, vi kao da puštate da loše navike nadvladaju i uzmu primat. U periodu ste kada možete ograničiti sebe i nekim namirnicama, ili samom dosadašnjem načinu ishrane reći – stop!

Posao
Dok će neke poslovne situacije da se odvijaju bez ikakvih problema i zastoja i tu ćete se snalaziti kao riba u vodi.....postojaće i one druge, sa kojima lepo ne znate šta da uradite. A čini mi se da će ovih drugih u ovoj sedmici biti više. Ili će vam one biti posebno važne i bitne, a nećete moći da ih rešite na zadovoljavajući način. Očekujte i probleme sa papirima, dozvolama, ugovorima, dogovorima. U svemu što radite postojaće jedan element blokade i nerviranje zbog toga što ne možete da to obavite odmah.

Novac
Pa....smeše vam se neki veći troškovi u ovoj nedelji....

Ljubav
Dokle god emociju i strast gurate u prvi plan, sve će biti kako treba. U ovoj nedelji je najbolje da ćutite i da se volite, ništa drugo. Jer, komunikacija će vam biti kamen spoticanja, dogovori će biti komplikovani i teški, koje god pitanje da pokrenete – vrlo brzo ćete naići na prepreke, zastoj i nemogućnost da se usaglasite. Nema pobednika u raspravama u ovoj sedmici, to neka vam bude na pameti. Zato ih ni ne pokrećite. Slobodni Strelčevi – slatki i primamljivi izazovi, uživanja koja vas zovu da zaronite u njih i da se prepustite. Pa uradite to, ako vam se već nudi. Ne razmišljajte previše, od toga glava može da zaboli.

Zdravlje
Ne preterujte ni u čemu. Potrebno vam je više odmora i opuštanja.

Ova vam nedelja donosi umerenost, odgovornost prema sebi i stvaranje pravilnih navika kada je ishrana u pitanju. Odličan je momenat da krenete sa dijetom ili nekim novim režimom ishrane. Potrudite se samo da na vašem jelovniku bude više variva, kuvane hrane.

Posao
Ono na šta svakako možete računati jeste da je pred vama jedna aktivna i puna dešavanja sedmica. Naravno, ja vam to u stvari na lep način kažem da ćete se polomiti, da nećete znati gde udarate, da ćete se do iznemoglosti boriti na dnevnoj bazi, da će vam drugi biti teški kao crna zemlja, a i vi njima takođe. Ono što želite brzo ići će sporo, a tamo gde hoćete da usporite i da idete lagano – sve će se odvijati haotično i u punoj brzini. No, da li ćete vi pokleknuti? Ma jok, gurate dalje vrlo uporno.

Novac
Kašnjenje isplata ili umanjenje priliva koje ste očekivali.

Ljubav
Ništa nije pod vašom kontrolom u ovoj nedelji i verujem da to vrlo frustrirajuće deluje na vas. No, takav vam je period pa gledajte da se na najbolji mogući način izborite sa njim. Sve što se vezuje za partnera, za dom, za porodicu – donosi vam glavobolje i glavolomke. Čak i kada ste voljena osoba i vi u potpunom saglasju – postoje situacije i okolnosti oko vas koje vam donose težinu, pritiske, promene u poslednjem trenutku. Pripremite svu svoju Jarčevsku strpljivost – trebaće vam. Slobodni Jarčevi – možete da se družite, možete pomalkice i da flertujete – više od toga bilo bi zaista čudo.

Zdravlje
Problemi sa kičmom, ekstremitetima, zubima.

Teško ćete tokom ove nedelje odolevati iskušenjima kada je hrana u pitanju. Ili ćete pak varirati – jedan dan ćete uspeti da održite režim ishrane koji ste započeli, da bi već sledećeg navalili na omiljenu klopu. Promenljivo, nema šta…

Posao
Sve što radite radićete sa težinom i preskačući prepreke koje nemilosrdno istrčavaju svakog trenutka na vaš put. Prepreke kroz ljude, kroz okolnosti, kroz papirološke probleme, kroz probleme sa tehnikom i u dogovorima. No, oni oko vas to neće videti (osim možda u retkim trenucima kad vam maska spadne sa lica i kada puknete kao licna), videće samo nasmejano lice, aktivnu i ažurnu osobu koja svoj posao obavlja savršeno. To „licnasto pucanje“ probajte da preskočite, ne trebaju vam rasprave....

Novac
Finansijski prilivi se poboljšavaju, ali paralelno – troškovi se povećavaju....

Ljubav
To šta se dešava u vašoj glavi, kakve bure i oluje – to samo vi znate. Evidentno je da je tu mnogo strahova, nedoumica, nesigurnosti, preispitivanja i sebe i druge strane i celokupnog odnosa. Partner svojim rečima i postupcima dodatno doprinosi da se taj mentalni segment još više uzburkava i talasa. Budi vam strahove, budi nesigurnost, budi ljubomoru. No, to se sve dešava iznutra, a šta je spolja? Pa, spolja se vas dvoje smeškate jedno drugom i pravite se da je sve u redu. Slobodne Vodolije – čekate nešto, pratite, odmeravate, tražite trenutak za dejstvo....ili se nadate da će druga strana povući potez.

Zdravlje
Mutan period za vas. Pojačan stres, meteoropatske reakcije, anksioznost.

Vi ćete ove nedelje i da jedete i da ne jedete na nervnoj bazi. U prevodu – čas ćete se tešiti hranom, čas ćete u potpunosti zaboraviti da ste preskočili obrok. Ili dva. Kako će se ovo odraziti na vaš stomak i na vaše zdravlje, to je već pitanje.

Posao
Teško vam je da se sa nekim situacijama u poslovnoj sferi izborite tokom ove sedmice, jer je potrebno da budete maksimalno racionalni i praktični a time možete dovesti druge osobe u problem. Ne možete istovremeno učiniti ispravnu stvar i da svima bude dobro – postoje šanse da ćete ispravnim delovanjem doći u sukob sa nekim ljudima. Trebali biste da radite po svojoj savesti, šta god to donelo. Ova vam je nedelja prilično zahtevna i komplikovana. Pripremite se da bijete skoro pa svakodnevne bitke.

Novac
Troškovi se gomilaju.

Ljubav
U ovom periodu vaš ljubavni život je borba neprestana. Što sa sobom, što sa partnerom, što sa okolnostima koje baš i nisu na vašoj strani. Voljena osoba i vi se trenutno baš i ne razumete, ali možda je poenta baš u tome da vi lično ne možete da prihvatite da osoba preko puta vas ne razmišlja i ne deluje isto kao vi. To će biti moguće samo onda kada budete u vezi sami sa sobom. Dokle god ste sa drugom osobom, morate razumeti da ona ima pravo na svoje mišljenje i gledište. U prevodu – veza vam je snažna, vi ste dobro, ali pravite probleme sami sebi. Slobodne Ribe – flertovanje preko posla.

Zdravlje
Nije sjajno, ali je korektno.

Autor horoskopa: venerasapapilotnom.com
Astrolog: Olga Savić

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava