Chef

copyright
Copyright: dvdsreleasedates.com
Pročitano: 1460 puta
Kategorija: Filmovi
Ocenite tekst:
(4 glasova)

Evo jedne zabavne komedije o kuvanju, snovima i istrajnosti koju nikako ne smete propustiti.

Karl Kasper je glavni kuvar prestižnog restorana u Kaliforniji. Nakon naredbe šefova da, umesto svojih kreativnih i inovativnih đakonija, na meni restorana stavi uobičajenu i već proverenu hranu, Karl dobija izuzetno loše kritike blogera Remzija Majkla. Da stvar bude još gora, Karl vređa Remzija na Twitteru, ne znajući da te kritike postaju javne. Karl ubrzo dobija otkaz i zajedno sa svojim sinom (sa kojim je u lošim odnosima) i prijateljem Martinom unajmljuje kamion sa kojim putuje širom Amerike i promoviše svoje jedinstvene recepte.

Ono što ovaj film čini posebnim jeste činjenica da na zabavan način prikazuje kako je bitno negovati odnose sa porodicom, verovati u svoje odluke i biti istrajan, bilo da je reč o kulinarstvu ili bilo kojoj drugoj oblasti u životu. Na gledaocima je da na kraju otkriju kako će se razviti njegov odnos sa sinom, da li će mu na kraju stari šefovi i bloger Remzi odati priznanje i da li će uspeti u nameri da otvori svoj restoran u kojem će se služiti njegovi lični recepti.

Nije loše napomenuti da u ovom filmu glumi čitava plejada popularnih holivudskih zvezda kao što su Sofija Vergara, Skarlet Johanson, Oliver Plat, Dastin Hofman i Robert Dauni Junior.

Takođe, posebno oduševljava soundtrack filma koji čini mnoštvo kvalitetnih rok, bluez i džez pesama koje ćete sigurno slušati sledeći put dok budete pripremali svoje đakonije.

Napisao: 

Detalji

  • Režija: Jon Favreau
  • Trajanje: 114 minuta
  • IMDB ocena: 7,3

Video

Prethodni film
Our Daily Bread
Sledeći film
Fat Head
  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava