Fat, Sick, and Nearly Dead

copyright
Copyright: amazon.com
Pročitano: 1746 puta
Kategorija: Filmovi
Ocenite tekst:
(3 glasova)

"Fat, Sick and Nearly Dead" je autobiografski dokumentarac Joe Cross-a. Prati njegov pokušaj da pobegne od nezdravog načina života uzrokovanog gojaznošću.

Joe Cross, koji je živeo u Australji, odlazi u SAD kako bi se za šezdeset dana rešio gojaznosti uz pomoć specijaliste, doktora Joel-a Fuhrman-a. Sa ozbirom da su svi konvencionalni metodi lečenja bili neuspešni, pošao je alternativnim putem. Tokom dvomesečnog perioda koliko je "lečenje" trajalo, Joe se hranio isključivo sokovima od voća i povrća kako bi se rešio pilula i povratio normalnu masu. Za ovo vreme je takođe i pričao sa velikim brojem ljudi koji su imali slične probleme, kao i sa dve osobe koje takođe pokušavaju metod koji on koristi. Ovi prosvetljujući dijalozi čine ovaj film, snimljen 2010. godine, još inspirativnijim i zabavnijim.

Metod je bio uspešan. Joe je uspeo da izgubi 45 kilograma (spao je sa 140 na 95) i na taj način je spasao sebi život i učinio ga mnogo zdravijim. No, postavlja se pitanje, da li je Joe, hraneći se samo sokovima od voća i povrća, prešao iz jednog ekstrema u drugi?

Napisao: 

Detalji

  • Režija: Joe Cross, Kurt Engfehr
  • Trajanje: 97 minuta
  • IMDB ocena: 7,7
Prethodni film
Forks Over Knives
Sledeći film
Lunch Hour
  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava