Najbezbedniji, najprecizniji način da znate kada je meso spremno je da koristite kuhinjski termometar koji ćete ubosti u najdeblji deo mesa. Temerature koje ćemo vam predložiti su temperature koje uglavnom…
6865
Možda mislite da dobro kuvate jer znate kako da koristite biljke i začine. Ipak, veća je verovatnost da ste napravili jednu od ovih uobičajenih grešaka kuvara amatera. Vlasnik restorana u…
10373
Kada bi zakoračile u svet kulinarstva, pedesetih godina prošlog veka mlade kuvarice bi specijalitete pripremale prema savetima svojih majki, ali i obimnih kuvara. Naime, kuvari su u to vreme, pored…
11232
Promene godišnjih doba, prehlade i alergije često doprinose nezgodnim siptomima poput začepljenog nosa i otežanog disanja. Sledi nekoliko saveta kako si možete pomoći bez potrebe za medikamentima. -Koristite fiziološki rastvor…
7294
Kašalj predstavlja snažno i glasno izbacivanje vazduha i sluzi iz disajnih puteva, brzinom čak 120–160 km na sat. Vazduh pri tome prolazi kroz bronhije i dušnik kao krozusku pukotinu i…
16110
Uživanje u pripremi hrane i kasnijoj degustaciji pripemljenih specijaliteta mogu pasti u senku ne baš omiljenog dela kulinarstva - čišćenja kuhinje. Za vas smo pripremili nekoliko trikova da što brže…
3592
Strana 82 od 88