Kada volite da kuvate, skoro je neizbežno da sa vremena na vreme nešto od hrane dospe na vašu odeću. Međutim, možete ograničiti štetu, uz nekoliko jednostavnih saveta. Prvo, najvažnije je…
Bilo da ste sendvič napravili sami, ili nameravate da ga kupite u prodavnici, on treba da sadrži od 400 do 500 kalorija, dosta vlakana i da vas održi sitim nekoliko…
Svaki kuvar, bilo profesionalac ili amater, zna koliko gorki ukus patlidžana može biti odbojan. Zato smo pronašli dva načina na koji se taj karakteristični ukus modre biljke može ukrotiti. Prvi…
Šafran je zbog svoje cene i intenzivnog ukusa jedan od onih začina koji se ne mere kašikama, već prstohvatima. Međutim, "prstohvat" nečega nije baš precizna mera, pa se kao referenca…
Recepti često nalažu upotrebu sveže ceđenih agruma, i mada to samo po sebi nije problem, može se desiti da jednostavno ne možete da izvučete mnogo soka iz voća. To je…
Temperatura i nivo vlažnosti u frižideru variraju,i mada je svaki frižider različit, postoje opšte smernice kojih se treba pridržavati kako bi frižider funkcionisao na najbolji mogući način. 1. Gornje police…