Prvi korak prema savršeno pripremljenoj pasti je so u vodi u kojoj se testenina kuva.Čak i najiskusniji kuvari povremeno prave grešku u vezi sa tim, a ovaj tekst će vam…
Kada volite da kuvate, skoro je neizbežno da sa vremena na vreme nešto od hrane dospe na vašu odeću. Međutim, možete ograničiti štetu, uz nekoliko jednostavnih saveta. Prvo, najvažnije je…
3596
Bilo da ste sendvič napravili sami, ili nameravate da ga kupite u prodavnici, on treba da sadrži od 400 do 500 kalorija, dosta vlakana i da vas održi sitim nekoliko…
2713
Svaki kuvar, bilo profesionalac ili amater, zna koliko gorki ukus patlidžana može biti odbojan. Zato smo pronašli dva načina na koji se taj karakteristični ukus modre biljke može ukrotiti. Prvi…
11479
Šafran je zbog svoje cene i intenzivnog ukusa jedan od onih začina koji se ne mere kašikama, već prstohvatima. Međutim, "prstohvat" nečega nije baš precizna mera, pa se kao referenca…
2722
Recepti često nalažu upotrebu sveže ceđenih agruma, i mada to samo po sebi nije problem, može se desiti da jednostavno ne možete da izvučete mnogo soka iz voća. To je…
3366
Strana 78 od 86