Restoran "Sneki"

Pročitano: 15117 puta
Kategorija: Putopisi
Ocenite ovaj članak:
(18 glasova)

Riblji restoran "Sneki", Beli breg selo Kajtasovo, smešten je na obali staroga Karaša, okružen je šumarcima koji izranjaju iz peščanih duna Deliblatske Peščare na pola puta od Kovina do Bele Crkve. Udaljen na svega nekoliko kilometara od obala Dunava i kanala Dunav-Tisa-Dunav u svako doba godine obiluje svežom, rečnom, ribom izvanrednog kvaliteta.

Riblji restoran "Sneki" okružen je velikim pojasom uredno podšišanog travnjaka sa puno primera starih, banatskih, poljoprivrednih oruđa koji doprinose celokupnoj atmosferi i vraćaju posetioca u prošla vremena. Tu su i skuplture srna i jelena kojih u šumarcima oko restorana ima u izobilju a na velikom travnjaku nalazi se dečije igralište i teren za košarku na kojima će mališani, sasvim sigurno, uživati pre i posle ribljih specijaliteta.

Na meniju ribljeg restorana "Sneki" uvek ćete naći izvrsnu riblju čorbu ali i sjajan riblji paprikaš, začinjen tako da se lako može osetiti iskustvo i tradicija u spremljanju ribljih specijaliteta.

Svaki gost biće uslužen fenomenalnom ribljom paštetom dok se na ribljem meniju nalaze šaran, som, kečiga i smuđ. Kažu da su posebno poznati po dimljenom šaranu pa nas tako ne iznenađuje veliko prisustvo gostiju iz svih obližnjih gradova (Bele Crvke, Kovina, Smederava, Pančeva, Beograda itd.) pa nije loše da pre posete tokom vikenda pozovete radi rezervacije.

Ako ste u blizini nemojte propustiti priliku da obiđete riblji restoran "Sneki" i uživate u ribljim specijalitetima a svim puticima koji putuju na relaciji KOVIN - VRŠAC toplo preporučujemo da se zaustave makar na kafici i uživaju u predivnom ambijentu i pejsažu Deliblatske peščare.

Radno vreme restorana je svakoga dana od 12h do 22h osim ponedeljka!

Napisano: 

Kontakt detalji

 • Pun naziv: Riblji restoran "Sneki"
 • Adresa: Beli breg, Kajtasovo, Srbija
 • Telefon: +381 (0) 63 365 782, +381 (0) 64 127 1900, +381 (0) 64 5 333 444
 • :
 • :
Prethodni putopis
Bife "Šampion"
Sledeći putopis
Apartmani DAN DAR
 • 1 Dunja 22. januar, 2014. 21:07:39
  Najbolji riblji restoran definitivno :D Ko ga poseti, nece se pokajati i pozelece opet da dodje :)

  Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
  Prijava