Magična svojstva dobre masaže

Pročitano: 5152 puta
Kategorija: Zanimljivosti
Ocena teksta:
(1 Glas)

Vaše telo naporno radi za vas svakog dana vašeg života. Očekujete da ono godinama radi besprekorno čak i uslovima kada ne spavate dovoljno, kada ste pod stresom ili se ne bavite redovno fizičkim aktivnostima. Da li posvećujete dovoljno pažnje? Da li se hranite pravilno, pijete dovoljno tečnosti, udišete čist vazduh?

Naravno, mnogi od nas nisu ni blizu u prilici da budu u pravoj harmoniji sa svojim telom, jer je naprasto svakodnevnica u kojoj se nalazimo neharmonična pa se to, hteli mi to da priznamo ili ne, svakako odražava i na stanje našeg tela.

Veoma često ignorišemo simptome kao što su blaga ukočenost, napetost mišića, neelastičnost, bezvoljnost itd. Dozvolimo da se toliko zapustimo da ne možemo ni vrat da okrećemo ili da nam saginjanje radi vezivanja pertli predstavlja ogroman teret!

Da li ste znali da većinu gore pomenutih simptoma možete rešiti sa svega nekoliko masaža?!

Dobra masaža čini da se telo u potpunosti opusti, otklanja ukočenost i blagi bol koji se neminovno javlja nakon sati, i sati provedenih ispred računara. Masaža sa lakoćom ublažava stres i pospešuje cirkulaciju a u kombinaciji sa raznim uljima i preparatima koji su često i tajna majstora masažerskog zanata, omogučuje se i izbacivanje brojnih toksina putem kože koja je naš najveći ekskretorni organ.

Znajući sve to mladi, Predrag Živkov ili kako ga svi, od milošte, u Vršcu zovu - Peđa, je sa punim žarom odlučio da završi kurs za masera i da polako ali sigurno otkriva tajne ove drevne veštine. Kurs nije bio lak ali su Peđine "lake" ruke uspešno savladale svaku prepreku i sada sa velikim zadovoljstvom, ponekada, "vežba" na svojim najbližima, prijateljima i drugarima dok ne odraste i otvori salon za masažu.

Priredio: 
  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava